Dodaj do ulubionych

Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizji

• jootro Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 12:56
      Polacy- złodzieje, Niemcy- faszyści, Włosi- brudasy, Rumunii- żebracy itd. itp.-
      dziecinada po prostu, tyle w temacie....
      • zigzaur Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 17:35
        patrz wyżej mój post cytujący Maćka z Bogdańca (pierwszy rozdział "Krzyżaków"
        Sienkiewicza).
    • nadodra Nie macie nowych pomyslów??? 10.06.06, 12:57
      Absolutnie glupi, ze Niemcy sie jeszcze smieja o takich zartach. To moze bylo
      aktualnie jakis 20 lat temu. Tak samo glupi, ze od strony Polaków zaraz slychac
      reakcje dotyczajacy Auschwitz, 1939 itd. Jezu, to bylo aktualne hm...wiecej niz
      60 lat temu. Czy nie macie nowych pomyslów? No, jeden pan tutaj w forumie mial
      ten pomysl, ze w Niemczech wszyscy sa gruby oraz impotent. Ani bardzo smieszny
      ani prawda, ale najmniej cos nowego. Dziekuje Panowi za ten nowy impuls dla
      kolejnych dyskusji!

A. z Niemiec
    • dareksl Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 12:58
      A ty jestes Polakiem? Ja tak i żadnemu niemcowi niczego nie ukradłem i nie życzę sobie aby tak mówiono o moim narodzie. Mam jeszcze troche dumy!
    • otwarty1 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:02
      Zawsze kiedy ktos i gdzies zle albo zartobliwie mowi, pisze o Polakach to odzywa
      sie w nas "duma narodowa", ja mieszkajac juz od kilkunastu lat w Niemczech
      przyjmuje to z usmiechem, przeciez nikt z zartujacych nie mysli tak naprawde, ze
      Polacy to tacy... itd., jest tu WIELU bardzo uczciwych i naprawde doskonalych
      fachowcow, ktorych ci zartujacy bardzo sobie cenia. Dlatego tez prosze to
      przyjac ot tak wlasnie z usmiechem, bo SMIECH TO ZDROWIE.
    • obywatel_szarak Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:07
      Polacy mówią sami za siebie, gdziekolwiek byłem-pech okrutny?-chcąc nie chcąc
      musiałem się wstydzić za naszych-może czas by zmienić swoim zachowaniem te
      paskudne ale PRAWDZIWE fakty o nas- rodacy od siedmiu boleści!
      Elektronicznie już teraz potomkowie niegdysiejszej szlachty zaściankowej nadal
      wywijają "szabelką" (=jęzorem). Jedyne co potrafią....
      • zigzaur A znacie to? 10.06.06, 17:53
        Niemieccy policjanci zatrzymali pijanego Polaka przechodzącego na czerwonym
        świetle. Nie miał przy sobie dokumentów i nie odpowiadał na żadne pytania.
        Policjanci próbują na migi pytać o narodowość. Kumple zawołali:

- Franek, bądź patriota! Powiedz, żeś Ruski!
    • airwalk77 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:09
      "peterliberty napisał:

Jak Polacy przestaną w Niemczech kraść, to nie będziwe takich żartów."

MOW ZA SIEBIE A NIE ZA INNYCH
    • keradk Ferfluchte deutsche schweine 10.06.06, 13:11
      przeklete niemieckie świnie, zgraja rasistow i mordercow, dobrych ludzi jest
      tam kolo 5% to wszystko
      • sarmata Re: Ferfluchte deutsche schweine 10.06.06, 13:45
        Takich "dobrych" jak ty jest tam moze niecale 5%. To piekne osiagniecia. Wtym
        kraju takich jak ty jest przynajmniej 80% i to jest nasze nieszczescie
      • wilma.flintstone Re: Ferfluchte deutsche schweine 10.06.06, 16:28
        Jak to wyliczyles?
    • sebastian_168 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:13
      Czy nie mogą się od nas odczepić? Teraz my zróbmy odwet i niech jakiś Niemiec
      przyjdzie na zakupy do Polski i niech go wszyscy wytykają palcami i niech sobie
      ludzie z nimi zdjęcia robią!!!
    • galileo33 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:18
      dokladnie....czasami zagladam do polskiej knajpy w Berlinie(zeby napic sie
      polskiego piwa)....spotykam samych zlodzieji, dealerow i alfonsow........to
      robia polacy w Niemczech
      • zigzaur Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 17:56
        Raz byłem na wycieczce w Niemczech w towarzystwie funkcjonariuszy pewnej
        polskiej służby mundurowej. Byłem jedynym znającym język niemiecki. Grupa poszła
        do restauracji. Kelnerka była wyjątkowo korpulentna i paru wycieczkowiczów
        objęło ją w celu zrobienia sobie z nią zdjęć. Kelnerka zapytała:
        - Czy panowie może z WNP?
        Poproszono mnie, abym odpowiedział za nich. Ale odmówiłem:
        - Niech każdy mówi za siebie!
    • luigi22 Ciekawe co na to polscy kiole ;))) 10.06.06, 13:24
      • freud1 Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to... 10.06.06, 13:30
        Ze te stereotypy przejmuja od Niemcow rowniez zyjacy tutuj (w Rzeszy)
        obcokrajowcy. Nawet Bosniacy (sic!) sie z nas nabijaja. Ze o Ruskach i innych
        Turkach juz nie wspomne.
    • ferris.b Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:31
      Po prostu niemcy w 1410 spieprzyli sprawe i tylko do siebie moga miec teraz
      pretensje. ubogi, zlodziejski, kombinujacy narodek za ich wschodnia granica to
      ich wina. gdyby 500 lat temu zrobili tu porzadek, to zadne auto nigdy by
      niemcowi nie zginelo za wschodnia granica. co najwyzej, pojechaloby do rosji
      albo ukrainy.
    • yngga Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:31
      i niby co takiego NIEPRAWDZIWEGO ow komik byl powiedzial...?
      • zima0001 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:31
        yngga napisał:
        > i niby co takiego NIEPRAWDZIWEGO ow komik byl powiedzial...?

Wiesz co głupia pipo/głupi fajfusie? Może obrazowo.
        Życzę ci z całego serca, abyś pojechał/a do Niemiec jakimś lepszym wozem i żeby
        Polizei zatrzymała cie w areszcie na 48h do wyjaśnienia. Bo przeciez
        uzasadnione podejrzenie że jak Polak to auto skradzione w Reichu...

• mozart Gdybysmy wygrali 2:0, to nie byloby powodow do 10.06.06, 13:31
      zartow. A tak Niemcy smieja sie z narodu polskiego.
      • flipflap Co za prymitywny naród 10.06.06, 13:43
        Co za prymitywny naród.

Niemcy się śmieją bo to jest prawda. Gdyby Polacy nie kradli to nie dawaliby
        powodów do żartów.

Gdyby Polacy nie byli gasarbaiterami Europy to by nikt nie robił takich żartów:

- "Znam osobiście polską reprezentację. Niektórzy z nich tynkowali w ubiegłym
        roku mój dom" - dodał Krueger

Można Niemcom wypominać co tylko się chce. Można im przypomnieć Grunwald i
        Westerplatte, Oświęcim i Treblinkę. Nie zmieni to faktu że Polacy kradną i z
        tego są najbardziej znani w UE.

Może zamiast winić Niemców Polacy powinni szukać winy w swoim zachowaniu.
        • wet3 do flipflap 10.06.06, 15:43
          flipflap napisał:

> Co za prymitywny naród.
          >
          > Niemcy się śmieją bo to jest prawda. Gdyby Polacy nie kradli to nie dawaliby
          > powodów do żartów.
          >
          > Gdyby Polacy nie byli gasarbaiterami Europy to by nikt nie robił takich
          żartów:
          >
          > - "Znam osobiście polską reprezentację. Niektórzy z nich tynkowali w ubiegłym
          > roku mój dom" - dodał Krueger
          >
          > Można Niemcom wypominać co tylko się chce. Można im przypomnieć Grunwald i
          > Westerplatte, Oświęcim i Treblinkę. Nie zmieni to faktu że Polacy kradną i z
          > tego są najbardziej znani w UE.
          >
          > Może zamiast winić Niemców Polacy powinni szukać winy w swoim zachowaniu.

Myslisz sie zupelnie. Znajac psychike Niemcow, moge Cie zapewnic, ze nawet
          gdyby niektorzy Polacy nie kradli u nich - to i tak bylibysmy przedmiotem
          niewybrednych zartow. Taka juz szwabska natura. Oni sa "ueber alles" - i na to,
          poza kopem w tylek, nie ma rady.

• wet3 do mozarta 10.06.06, 15:37
        mozart napisała:

> Gdybysmy wygrali 2:0, to nie byloby powodow do zartow. A tak Niemcy smieja
        sie z narodu polskiego.

Jestes w bardzo powazym bledzie. Podobno stare porzekadlo mowi, ze kto chce
        uderzeyc psa, ten zawsze kij znajdzie.
    • after9pm Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 13:49
      je .. ba c niemieckie media i komikow slabych jak moj komentarz.
      • zigzaur Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 17:50
        Akurat Ingolf Lück jest znakomitym komikiem, chociaż są lepsi, np. Bastian Pastewka.

Po prostu, zaangażowano go do roli, zapłacono i wyrecytował.
        • wichura17 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 17:55
          JAK SADZICIE ZA ILE NASI SPRZEDADZĄ SIE W ŚRODE

ZABIERZMY IM TELEFONY KOMÓRKOWE ŻEBY NIEDAJ BOŻE W CZSIE PRZERWY NIE
          NEGOCJOWALI A ODPOCZYWALI !!
          • zigzaur Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 17:58
            Dlaczego sugerujesz sprzedawanie?
            Po meczu z Ekwadorem wartość rynkowa polskich piłkarzy (?) nie jest wysoka.

Z drugiej jednak strony, 4 lata temu Polacy zupełnie niespodziewanie wygrali z
            USA. Z jeszcze innej strony, raz Niemcy się boleśnie nacięli na Bułgarię, innym
            razem boleśnie nacięli się na Chorwację.

Dobry Bóg nie dał Kazimierzowi Górskiemu dożyć meczu z Ekwadorem....
            • wichura17 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 18:04
              SZACUNEK SP GÓRSKIEMU
              i to z tymi obietnicami nad grobem ?!!!

UWAŻAM , że za porażkę w ostatnim meczu trzeba ich rozliczyć

dziwne jest że niemieckie sieci handlowe w Polsce oferują zwrot kosztów za
              zakupy w przypadku gdyby nasi poszli wyzej
              czyżby oni wiedzieli coś czego my nie wiemy a wszycsy sie domyslamy !!
              • zigzaur Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 18:05
                Faktycznie, Media-Markt zrobił dobry interes.
                • wichura17 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 18:10
                  Media ,może tak ale wiem napewno , że menadżerowie w Kauflandzie już liczą na
                  wysokie premie
                  oczywiście za naszą porażkę
    • baddream Najpierw sami musimy zaczać się SZanować! 10.06.06, 13:50
      Nikt nie będzie się z nas śmiać o ile nie damy im do tego powodów. Zobaczcie co
      się dzieje u nas. Homoseksualiści robią co mogą. PZPN daje ciała w Polskce i na
      mundialu. Nie wspomnę już o rzągdzie gdzie rządzi nieudona koalicja: prawicy z
      lewicowym programem, banda chołoty i postkatoliccy nacjonaliści. Naszą
      gospodarkę kształtuje obcy kapitał. 1/3 społeczeństwa ucieka na zachód za
      chlebem! Nasz kraj się rozpada! I jak tu Niemcy mają się z nas nie śmiać!
      Niedługo zaczną mówić, że "już nikt nie musi na nas najeżdżać, sami się
      wykończymy" i nie miał bym do nich o to pretensji! Drodzy rodacy prawda w oczy kole!
    • london111 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:01
      NIE DLA MNIE PRZYJAZN POLSKO-NIEMIECKA!!! NIEMCOW NIENAWIDZE OD DZIECKA!!
      • ws21 Jak reagować na niemieckie zaczepki? 10.06.06, 14:08
        Ano stereotypem na stereotyp. Przypomnieć sąsiadom, że ich rodzice lub
        dziadkowie to zwyrodnialcy, którzy z luboscią wymordowali kilkadziesąt milionów
        europejczyków. Że nie można się przeistoczyć z dnia na dzień w demokratę. Że
        my, Polacy nie wierzymy w ich umiłowanie pokoju i demokracji, bo co chwila
        wychodzi na jaw, że faszyzm w duszach Niemców ma się dobrze.
        Wolę Polaka - złodzieja od Niemca - mordercy.
        • zima0001 Re: Jak reagować na niemieckie zaczepki? 10.06.06, 14:37
          Właśnie nie tak.
          Trzeba "dobrym słowem i batem" wpoić Polakom szacunek do samych siebie, aby nie
          było takiej 5-tej kolumny jak na tym forum.
          A potem stawać zawsze jednym frontem w takich syt., ośmieszać zaściankowość,
          prymitywizm takich żartów.
          Zasypywać np. ZDF mail'ami, bojkotować, naciskać.
          • alterpars hahaha jasne Romek G wpoi patriotyzm 10.06.06, 15:42
    • marek277 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:03
      Co tu komentowac? Poczucie humoru zaprezentowane w tym programie ubliza
      czlowiekowi o przecietnym poziomie inteligencji. Jest glupawe, a co
      najwazniejsze po prostu nie jest smieszne.Jesli takie dowcipy rzeczywiscie
      Niemcow rozsmieszaja to zal mi ich...
      Subtely jak Niemiec...
    • dobromir78 A Szwaby to hitlerowskie pomioty... 10.06.06, 14:03
      Znam osobiście reprezentację Niemiec. Ich dziadkowie zarządzali Auschwitz i
      Birkenau. To dobre chłopaki, z wykształcenia gazownicy.

A każdy Niemiec to faszysta ...

A teraz śmiejmy się, bo to przecież takie śmieszne, hahaha :-/
      • wilma.flintstone Re: A Szwaby to hitlerowskie pomioty... 10.06.06, 16:37
        Porownania zupelnie irracjonalne, no i malo aktualne. Jesli chodzi o druzyne
        niemiecka, to "gazownikami" mogli byc najwyzej ich dziadkowie. A zlodziejstwem
        w Niemczech para sie chmara Polakow TERAZ.
    • agusss191 Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:11
      Niestety to prawda, ze Polacy kradna i to jeszcze co...Sytuacja: jade sobie,
      ktoregos pieknego poranka do pracy, jade berlinskim u-bahn`em, czytam informacje
      wyswietlane na malych ekranach znajdujacych sie w wielu wagonach, I CO WIDZE???
      Wiadomosc z ostatniej nocy: niemiecka policja zatrzymala w nocy dwoch Polakow
      przeprawiajacych sie wplaw przez Odre z ukradzinym ODKURZACZEM!!!! Normalnie pod
      wagon sie zapadlam ze wstydu.

Ale nie wszystko jest u Niemcow idealne, gdyz np. w moim przypadku ja zostalam
      okradzina wlasnie przez dwoch Niemcow (chodzi o dwie zupelnie odrebne sprawy) i
      wlasnie zaskarzam ich przed sadem...:))) i mam ogromna nadzieje, ze te procesy
      pojda im w piety bo wiem, ze racja jest w 100% po mojej stronie.

Byc moze Polacy kradna, Niemcy za to sa nie dosc, ze slodziejami to do tego
      brudasami (bez polskich i rosyjskich sprzataczek utoneliby we wlasnych
      odchodach, brudach i splesnialym zarciu) i leniami.

Pozdrawiam
    • aplusd Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:12
      No rzeczywiście wielka sprawa. Kilka lat temu na własne oczy i uszy widziałem
      taki "dowcip" w niemieckiej tv. "Ile dzieci ma przeciętny Belg ? Czworo. Dwoje
      na kasecie wideo i dwoje w piwnicy.". Jakoś Belgia nie wypowiedziała wojny Niemcom.
    • wojtek2784 Re: Pymitywne żarty niemieckich pedałów ? 10.06.06, 14:15
      Niech onie się odpieprzą od Polaków i wynocha z Polski .
    • kraq Re: Niemcy: Prymitywne żarty z Polaków w telewizj 10.06.06, 14:17
      zajebalbym sku..syna
    • me-e pancerny niemiecki leb...ciagle na ta sama nute.. 10.06.06, 14:18
      ...i nic po zatym ciagle cos w tym samym stylu...wiecie dlaczego niemcy jezdza
      rowerami...po ich samochadami jezdza polacy...zygac sie...szkopy...
    • mr.hell Kloss skradł dwie bramki czyli remis? protest! 10.06.06, 14:23
    • lmblmb Potępić jumaczy z Lubiskiego! 10.06.06, 14:29
      Co widzi Niemiec wjeżdżający do Polski? Wojewódzwto Lubuskie, pariasów
      przemieszczonych na siłę zza Buga. Juma, czyli wyskoki na kradzieże do Niemiec,
      jest dla części z nich jednym ze źródeł utrzymania. Złodzieje są w każdym
      społeczeństwie, ale ci nie są w ogóle napiętniwani! Pariasi uważają tych ludzi
      za spryciaży, za obrotnych! Jakoś nie widzę działań ze strony władz województwa,
      żeby to zjawisko tępić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka