kosiem Mogliby zebrać podpisy... 13.06.06, 17:05 Mogliby zebrać podpisy, że wolą poczciwego Jerzego Urbana od jakiegoś nawiedzonego Giertycha, co kaczce spod ogona wypad... Odpowiedz Link Zgłoś
critto brawo mlodziez, czas na Ruch Obywatelski!! 13.06.06, 17:10 marcus_crassus napisał: > kilkunastu nastolatkow anarchistow odwala cyrk na pol Polski. Tutaj nie > trzeba giertcha. Tutaj trzeba polozyc na kolanie i sprac porzadnie w tylek Hej, uczniowie robia SWIETNA robote, pokazuja prawdziwie obywatelska postawe organizujac te protesty. Nie twierdze, ze popieram dzialania nielegalne, ale wiekszosc z dotychczas robionych przez Inicjatywe Uczniowska byla legalna. Czas w Polsce na RUCH OBYWATELSKI, Ruch Obrony Praw Obywatelskich Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Czas na Ruch Obywatelski !! 13.06.06, 17:26 critto napisał: > Hej, uczniowie robia SWIETNA robote, Masz racje z tym Ruchem Obywatelskim. Te fale niezadowolenia mlodziezy z rzadow talibanu w Polsce trzeba przekuc na stworzenie prawdziwej Opozycji przeciw Koltunstwu i Totalitaryzmowi "trojcy rzadzacej"... Naprzod mlodziezy swiata !!! Niech ginie Ciemnogrod !!! Odpowiedz Link Zgłoś
critto brawo mlodziez, czas na Ruch Obywatelski!! 13.06.06, 17:10 marcus_crassus napisał: > kilkunastu nastolatkow anarchistow odwala cyrk na pol Polski. Tutaj nie > trzeba giertcha. Tutaj trzeba polozyc na kolanie i sprac porzadnie w tylek marcus_crassus napisał: > kilkunastu nastolatkow anarchistow odwala cyrk na pol Polski. Tutaj nie > trzeba giertcha. Tutaj trzeba polozyc na kolanie i sprac porzadnie w tylek Hej, uczniowie robia SWIETNA robote, pokazuja prawdziwie obywatelska postawe organizujac te protesty. Nie twierdze, ze popieram dzialania nielegalne, ale wiekszosc z dotychczas robionych przez Inicjatywe Uczniowska byla legalna. Czas w Polsce na RUCH OBYWATELSKI, Ruch Obrony Praw Obywatelskich Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nalezy tym lewackim pisklatkom dac po dupie 13.06.06, 17:11 Nalezy tym lewackim pisklatkom dac 10 na gola dupe i odeslac z placzem do mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Re: Nalezy tym lewackim pisklatkom dac po dupie 13.06.06, 17:21 > Nalezy tym lewackim pisklatkom dac 10 na gola dupe i odeslac z placzem > do mamy. A co zrobic z tymi pisklakami prawackimi z faszystowskiej MW? Odpowiedz Link Zgłoś
langston MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow? 13.06.06, 17:35 MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow? Nie slyszalem... Jesli zacznie to nalezy im dac po kilkanasci na gola dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies MW rosci sobie prawo do uznania czegos za dobro a 13.06.06, 17:58 ..innego za zle !!! Oczywiscie jednostronnie i jedynie slusznie. Bo niby takie "mądre" i "oswiecone" (nienawiscia chyba)sa te chlopaki z Adolfa paki... > MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow? > Nie slyszalem... Nie tylko ministrow ale i zywota kazdego pedala/pedofila, lewaka, niekatolika i nieidioty... Tego tez zapewne nie slyszales... W ogole to chyba malo slyszysz przez te koscielne klapki na uszach... Za duzo bicia dzwonow synu sie nasluchales.... Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Re: Nie chodze na lewackie "manify"-to i malo wie 13.06.06, 19:18 Najwysza pora byc zaczal chodzic... Tylko - swoim starym katolickim zwyczajem - nie bierz bejzbola, noza, siekiery etc argumentow... To nie to prawackie towarzycho... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow 13.06.06, 19:01 langston napisał: > MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow? > Nie slyszalem... > > Jesli zacznie to nalezy im dac po kilkanasci na gola dupe. Nie dostrzegasz osobniku ukrywający się pod ksywką langston, że całkiem niedługo to Ty dostaniesz nie kijem na dupę ale po prostu w mordę ?? Jak myślisz, czy GW udostępni w przyszłości (i komu) numer Twojego komputera ?? Za faszystowskie pohukiwania naprawdę trzeba będzie karać. A dzieciaki-----wieeeelkie brawa !!!!!!! za odwagę. Gdyby tak wszyscy, ech byłoby już po kaczorlandzie Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: MW rosci sobie prawo do odwolywania ministrow 13.06.06, 19:03 ...a mozesz podac przyklad tego mojego "faszystowskiego pohukiwania"? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Nalezy tym lewackim pisklatkom dac po dupie 13.06.06, 17:23 > Nalezy tym lewackim pisklatkom dac 10 na gola dupe i odeslac z placzem do mamy. Imponujący poziom wypowiedzi. Fiu, fiu. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a wiesz ze w Eton ciagle to obowiazuje? 13.06.06, 17:36 ...a wiesz ze w Eton Collage ktory wydal najwiecej premierow Anglii ciagle ta kara obowiazuje? Precz z probami okreslania lewakow mianem "europejczykow" Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi europejczycy? zależy jak na to patrzeć 13.06.06, 17:59 i co lewusy przez to rozumieją przecież ci lewi eurodeputowani szkalują nas na arenie europejskiej bardziej niż nasi zewnetrzni wrogowie a wszystko to po to, aby doprowadzić do upadku obecnej władzy, no i z obawy przed zniszczeniem dotychczasowego status quo i utratą apanaży to są zwykli zdrajcy polskiej racji stanu mozna być w opozycji, można się nie lubić - ale załatwiać sprawy wewnetrzne na własnym podwórku, a nie wywlekać je na forum międzynarodowe niby ci europejscy komisarze i dziennikarze, którzy stale "tam" urzędują, to skąd wiedzą o tych wszystkich "hańbiących sprawkach polskiego piekiełka"? scenariusz jest prosty: lewusy i ich dyspozycyjni dziennikarze podrzucają im tematy a później to "u nas" piszą czym to się Europa bulwersuje widzimy jaki to obciach być pośmiewiskiem wszystkich na przykładzie naszej kopanej reprezentacji a z tym nonszalanckim szastaniem kolorem czerwonym to byłbym ostrożny ONI są wielokolorowi w zależności od sytuacji: poprzez brunatny faszyzujący aż do czarnego nazistowskiego, gdy trzeba, aby się tylko utrzymać w pierszym szeregu awangardy naszych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi aha, i jeszcze 13.06.06, 18:16 są na tyle perfidni, że nie wzdragają się przed wciągnięciem w swoje niecne sprawki dzieci ale kij ma dwa końce żeby się nie obudzili grabiami Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi właśnie po sąsiedzku przeczytałem 13.06.06, 18:55 artykuł potwierdzający, że miałem rację o jakimś zapytaniu komisarza RE kurna, co ja wróżka jestem ?!? inspirujące Odpowiedz Link Zgłoś
ner1 Re: Nalezy tym lewackim pisklatkom dac po dupie 13.06.06, 17:23 Jacy oni oni lewaccy? Zgłupiałeś bardziej niż giertych? Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy nastepny nawiedzony... 13.06.06, 17:31 ...chcesz to wchodz w du...pe Giertychowi, a od protestujących się odczep. wyzywasz sie na Forum, bo nie miałeś odwagi żeby zobaczyc to z bliska...? a moze ojciec bił cię zbyt mocno po głowie w dzieciństwie...? Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Pomozmy mlodziezy obalic klike czarnych talibow 13.06.06, 17:12 Ja chce mieszkac w Polsce Tolerancji, a nie Polsce Giertycho-Rydzyka... Zero tolerancji dla nietolerancji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Sukces zatrzymano 18 groźnych bandytów!! 13.06.06, 17:18 żenada panie Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Sukces zatrzymano 18 groźnych bandytów!! 13.06.06, 17:31 Oj, będą kolejne medale. Skoro były medale i nagrody po tym, jak kibole zdemolowali warszawską starówkę po meczu Legii z Wisłą (a przecież nikt tego nie nazwał sukcesem), to teraz, po takim sukcesie, posypie się grad nagród Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh A może tak podacie nazwiska tych "protestantów" ? 13.06.06, 17:23 Zobaczymy jakie to "rodzinki" sa reprezentowane !Domyślacie sie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: A może tak podacie nazwiska tych "protestantó 13.06.06, 17:35 Świetny pomysł Wujku Dobra Rada. Mogliby jeszcze dorzucić po zdjęciu. W CCCP ponoć działało na notorycznych obiboków i czasem na narkomanów. Z twarzy i nazwiska napiętnować. Trzym się, wuju. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do rsrh 13.06.06, 17:38 rsrh napisał: > A moze tak podacie nazwiska tych "protestantow". Zobaczymy jakie to "rodzinki" sa reprezentowane !Domyślacie sie ?? Ladnie jest pomarzyc. Chociaz na Zachodzie pokazuja zdjecia i nazwiska delikwentow od 16-tu lat w zwyz. U nas jednak to sa "gatunki pod ochrona". Odpowiedz Link Zgłoś
pacyfik007 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 17:28 W głowach Wam się poprzewracało. Tu wychodzi głupota ludzi ucznowie którzy nie myślą powodują iż inni ich koledzy idą na manifestacje z czystego elnistwa i głupoty. Tak jak ludzie którzy nagle stają się gejami bo jest zadyma. Co macie do Giertycha? Nie jestem jego fanem, ale usiądźcie i zastanówcie się nad sobą!!! Koleś skończył prawo jest wice premierem, a Ty kim jesteś? Ucniem ze średnią 3.0, 4.0 i co kim bedziesz bezrobotnym!!! Bierz się do roboty zamist wydurniać się. Polacy to taki naród którem wciąż coś nie pasuje. Jesteś lepszy to bądź premierem, prezydentem, nigdy nie bedziesz bo nie masz jaj i brak Ci odwagi. Podziwaim ludzi którzy protestowali przeciwko PRLowi, ale oni wiedzieli czego chcą, mieli wizje. Wam dać dziś władzę to pozabijalibyście się o nią i nie mieli pomysłu co zrobić. Oki brak nam prawdziwego męża stanu jaki był Marszałk Piłsudzki, ale do jasnej choler brać sie do roboty, aby żyło nam się lepiej, a nie wydurniać bo Wam się nie chce uczyć. Niestety sytuacja w szkołach dzisiaj pozostawia wiele do życzenia, dlatego walczcie z Giertychem, ale dopiero jak posprzątacie swoje podwórko i pomyslcie trochę co to jest władza i co z nią robić... Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Szkoly maja byc swieckie ! 13.06.06, 17:51 pacyfik007 napisał: > W głowach Wam się poprzewracało. Masz racje. Swieckosci szkoly nam sie zachcialo... > Tu wychodzi głupota ludzi ucznowie którzy nie > myślą powodują iż inni ich koledzy idą na manifestacje z czystego elnistwa i > głupoty. Za to ci madrzy siedza jak mysz pod miotla gdy im wciska sie rydzykowa religijke SILA do panstwowej szkoly... > Tak jak ludzie którzy nagle stają się gejami bo jest zadyma. Kiedys jeden prezydent USA bedac za komuny w Berlinie Zachodnim powiedzial "Jestem berlinczykiem" Jak myslisz co mial wtedy na mysli? Kazdy z nas powinien byc z przesladowanymi !!! > Co macie do Giertycha? Wszystko na nie... - nie jako minister - nie jako nauczyciel - nie jako czlonek rzadu - nie jako moj reprezentant... > Nie jestem jego fanem, ale usiądźcie i zastanówcie się nad > sobą!!! Juz to uczynilem i zdania nie zmienie... Koleś skończył prawo jest wice premierem, Mozna skonczyc rozne prawa. Ten chyba konczyl prawo szariatu... > Bierz się do roboty zamist wydurniać się. Bierzmy sie wiec do roboty bez wydurniania i krzyczmy jeszcze glosniej: "Giertych musi odejsc" !!! > Polacy to taki naród którem wciąż coś nie pasuje. Hitler i Stalin tez nam nie pasowal... I niby co zlego w opinii o Polakach ma z tego wynikac? > Podziwaim ludzi którzy protestowali przeciwko PRLowi, ale oni wiedzieli > czego chcą, mieli wizje. My tez wiemy co chcemy. Czarni i faszysci precz ze szkol !!! Mamy wizje swieckiego panstwa. Nie chcemy Iranu... Czy to zle? > Oki brak nam prawdziwego męża stanu jaki był > Marszałk Piłsudzki, Nie zapominaj nieszczesniku, ze Marszalek Pilsudski byl antyklerykalem !!! Precz z koltunstwem. Niech zyje szkola swiecka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Re: Bo co ??? 13.06.06, 18:08 Bo czasy koltunstwa sa dobre tylko dla Iranu... Odpowiedz Link Zgłoś
langston co ty masz do Iranu? skad go znasz? z wybiorczej? 13.06.06, 18:16 ...nie osmieszaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies co ty masz do Iranu? - ciemnota mnie brzydzi... 13.06.06, 18:22 langston napisał: > ...nie osmieszaj sie. Wszystko znam z "wybiórczej"... Nie wiedzialem, ze Iran i Bialorus ci sie podoba... Przepraszam... A czy mozna negatywnie pisac chociaz o Kubie i Korei Polnocnej? Moze tez ich lubisz? PS. Co Ty czytasz? Moze "Rycera Niepokalanej", "Nasz Dziennik", "Mein Kampf", "Izwiestie" (wydanie minskie), "Koran", "Protokoly Medrcow Syjonu" i inna jeszcze jakas literature fachowa? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: co ty masz do Iranu? - ciemnota mnie brzydzi. 13.06.06, 18:35 Ciemnota cie brzydzi? ...a czytasz tylko wybiorcza? jak to mozliwe? Jestes typoym lumpen-pieskiem(wscieklym) toremu dano komende: "...Michnikowi-sluz wiernie i wierz kazdemu jego slowu Rydzyka-masz nienawidziec i szczekac. Oprocz tego swiatem masz sie nieinteresowac..." Jestes jak Orkowie z Wladcy Pierscieni... (Czy ja gdzies napisalem ze podoba mi sie Iran lub Bialorus? Pytalem tylko skad je znasz) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Kazda ciemnota mnie brzydzi. 13.06.06, 18:44 langston napisał: > ...a czytasz tylko wybiorcza? jak to mozliwe? Ano mozliwe :-) Bo od "Nowego Dziennika" dostaje liszajow na dupie... > Jestes typoym lumpen-pieskiem(wscieklym) Jestem takim "ujadajacym kundelkiem" na kato-faszystow... :-) Smród tej szkodliwej ideologii mam wpojony z mlekiem przodkow walczacych o wolnosc i niezawislosc od wszelkich dyktatur (z komunistyczna wlacznie)... Ty jestes jak Trzoda, ktorej z ambony pasterz dal komende (tu zmienie slowa na odpowiednie): > "...Rydzykowi-sluz wiernie i wierz kazdemu jego slowu > Michnika-masz nienawidziec i szczekac. > Oprocz tego swiatem masz sie nieinteresowac..." > Jestes bowiem tylko "ubogi duchem" - postawe ta zalecaja pospolstwu w NT... A ubodzy duchem beda blogoslawieni przez rzadzacych Pasterzy... Sam wiesz jak Pasterze lubia poslusznych baranow... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Zaskocze cie-nie czytam Naszego Dziennika 13.06.06, 18:52 Zaskocze cie-nie czytam Naszego Dziennika-wcale! ...a co do Biblii i zawartych tam tresci moze lepiej sie nie wypowiadaj bo jestes zbyt "ubogi umyslem". Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Re: Zaskocze cie-nie czytam Naszego Dziennika 13.06.06, 19:11 langston napisał: > Zaskocze cie-nie czytam Naszego Dziennika-wcale! Mowi sie trudno... ale cos przeciez w ogole chyba czytasz ???(nie tylko sluchasz Ojca Dyrechtora lub lze-klonów) Gdzies sie wiec tegoz faszyzmu nalykal? Gdzie to bylo? > ...a co do Biblii i zawartych tam tresci moze lepiej sie nie wypowiadaj bo > jestes zbyt "ubogi umyslem". Chlopie. Ja to mam w jednym, najmniejszym paluszku lewej nogi :-) Zaloze sie, ze tys nawet tego nie liznal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do wscieklego_psa 13.06.06, 18:19 wsciekly-pies napisał: > Bo czasy koltunstwa sa dobre tylko dla Iranu... Glosisz banaly o koltunstwie w imie tobie tylko znanego pojecia "toleracji". Przeciez nikt cie nie zmusza do religii. Musze ci zlozyc kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Do obroncy kato-faszyzmu 13.06.06, 18:31 wet3 napisał: > > Bo czasy koltunstwa sa dobre tylko dla Iranu... > > Glosisz banaly o koltunstwie w imie tobie tylko znanego pojecia "toleracji". A jak wyglada ta "tolerancja" z Twojej strony? Moze czas reaktywowac jakies "obozy reedukacyjne" dla "inaczej myslacych" (nie jedynie slusznie), co? Prawisz wiec, ze w ramach waszej tolerancji nalezy robic mature z religii (tej jednej jedynej) i uczyc dzieci, ze kto nie katolik ten pedal i pedofil (w jednym) i nalezy takiego ...co najmniej do gazu...? > Przeciez nikt cie nie zmusza do religii. Do zycia w czasach komunizmu tez mnie nie zmuszali... Nie rozumiem wiec tych dawnych protestow przeciwko tamtym czasom... Przeciez ja moglem nie zyc...Oni tez... Nich ich nie zmuszal... > Musze ci zlozyc kondolencje. Nie pora jeszcze na kondolencje. Jeszcze nie nadszedl czas na pogrzeb Giertycho-faszyzmu... Potem ja zloze je Tobie - jako osieroconemu po Fuhrerze... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Takim jak ty nalezy powiedziec to co Papkinowi:)) 13.06.06, 18:44 Nie pochlebiaj sobie dziecko i nie mysl ze Panstwo bedzie przeciw tobie uzywac czolgow (a szkoda) bo wystarczy kilka rozg na gola dupe. Takim jak ty nalezy powiedziec to co Papkinowi w Zemscie-Fredry (jesli oprcz lewackich zinow jeszcze cos czytasz): "...a i ktozby tam nastawal na waszmosci nedzne zycie...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Takim jak ty nalezy powiedziec to co Papkinow 13.06.06, 19:05 bedzie przeciw tobie uzywac czolgow (a szkoda) langston ty kołtunie, chciałbys wszystkich o przeciwnych Tobie pogladach za morde? konserwowe rydze marynowane w betonie!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a umiesz czytac cymbale? 13.06.06, 19:10 Przeciez napisalem ze takim jak wy lewacki-pisklatka nalezy powiedziec to co Papkinowi w Zemscie-Fredry (jesli oprcz lewackich zinow jeszcze cos czytasz): "...a i ktozby tam nastawal na waszmosci nedzne zycie...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Zrobic mature z uprawiania seksu... 13.06.06, 18:55 ...znajomosci Tradycji Palenia Czarownic (lub trawki) A jezeli juz religii - jak Konski Leb proponuje, to z jakiej? Moze z muslimskiej? A moze by lepiej zrobic z wychowania seksualnego? Np. taki temat: "stosowanie kalendarzyka rodzinnego w praktyce. Warsztaty dobrego katolika".... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Wszysko przed toba dziecko drogie 13.06.06, 18:59 Pouczysz sie zdas zpare egzaminow jak Giertych -wybiara cie do Sejmu zostanies zministrem -wtedy proponuj. ...ale poki co baty na gola dupe -moze ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do wscieklego_psa 13.06.06, 19:30 A skad niby wiesz, ze jestem kalolikiem? Oswiecenia dostales koltunie skonczony? Jeszcze raz ci potorze: piszesz skonczone brednie, a jestes tak samo toerancyjny jak francuska gilotyna! Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek75 Re: do wscieklego_psa 13.06.06, 21:10 > A skad niby wiesz, ze jestem kalolikiem? Co prawda jam nie wsciekly pies, ale zapytac sie moge chyba tez. A z jakiej to sekty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do ziutka75 14.06.06, 02:12 ziutek75 napisała: > > A skad niby wiesz, ze jestem kalolikiem? > > Co prawda jam nie wsciekly pies, ale zapytac sie moge chyba tez. A z jakiej to > sekty jestes? Zadnej. Jestem soba i nie znosze anarchistow i protestujacych gowniarzy ktorych miejsce jest w szkole. Jak beda pelnoletni to niech protestuja! Moze jeszcze przedszkolakow bedzie sie zachecac do protestow? Czy Ty tego nie rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:11 > W głowach Wam się poprzewracało. Tu wychodzi głupota ludzi ucznowie którzy nie > myślą powodują iż inni ich koledzy idą na manifestacje z czystego elnistwa i Sierota po Gomułce się odezwała. Sam na to wpadłeś? Bo nadajesz dokładnie jak komuchy 20-30 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Prawo i sprawiedliwosc 13.06.06, 17:31 obronily sie samodzielnie w interesie rodziny polskiej zligowacialej. Moze by tak swieto narodowe ustanowic? Oj kosztuje nas ten koniu, kosztuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar protestowały dzieci pedałów i lesbijek! 13.06.06, 17:44 przecież dziecko z normalnej rodziny kocha ojca dyrektora i wujaszka kapuscianą głowę. Ciekawe, że żona pana romka nie stanęła przed komisją egzaminacyjną z powodu protekcji męża podczas jej egzaminów. Skoro jeden egzaminator pękł wyznając prawdę o naciskach romka to pozostaje pytanie czy inni również nie wpisali "zal" z powodów innych niż wiedza owej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: protestowały dzieci pedałów i lesbijek! 13.06.06, 17:51 mlodziez jest,jaka jest.........normalna.giertych to facet jak konski leb..........tylko walic go w ten glupi caban.policja to jak zomo,kiedys bylo takie haslo mo-gestapo Odpowiedz Link Zgłoś
szwabacha Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 17:54 Dureń nic nie rozumiesz czy jak ciebie przekładano przez kolano nie uderzono cie czasem w głowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:01 Dzielne Dzieci!!!!!! Hańba temu rządowi!!!!! Hańba Giertychowi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jja21 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 17:56 Ci uczniowie to homoseksualisci. A homoseksualisci jak wiadomo to pedofile. Czyli jako dzieci musza sami sobie w d... Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand Ideologowie z GW i SLD mogą być dumni! 13.06.06, 18:04 Rosną godni następcy Joasi Senyszyn, Kazi Szczuki i kolegi Biedronia. Nic dziwnego, że Romek nie rozmawiał z tą dziczą. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Ideologowie Wolnosci mogą być dumni! 13.06.06, 18:11 rudniand napisał: > Rosną godni następcy Joasi Senyszyn, Kazi Szczuki i kolegi Biedronia. I chwala Panu !!! > Nic dziwnego, że Romek nie rozmawiał z tą dziczą. Chwilowo dzicz i ciemnogrod (odmawiajacy ludzim naleznej im wolnosci) zawladnal sterami Polski... Ale to sie wkrotce zmieni... Giertych, Leper i Kaczory musza odejsc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiool Re: Ideologowie z GW i SLD mogą być dumni! 13.06.06, 18:13 Pffffff... Tak Ci Rydzyk I Wielki powiedział? Dobry piesek, słuchać pana trzeba... Święty Mikołaj patrzy! Ja pierniczę, no, z takim narodem, to rzeczywiście- mamy rząd, jaki chcieliśmy. I nie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Ideologowie z GW i SLD mogą być dumni! 13.06.06, 18:31 Jasne, bo po co rozmawiać jak można pałować?! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Ideologowie z GW i SLD mogą być dumni! 13.06.06, 18:32 PO CO DYSKUTOWAĆ JAK MOŻNA PAŁOWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiool PRL wydanie drugie, niezmienione. 13.06.06, 18:05 Gdybyście towarzysze,nie poparli, to by naród nie dostawał po d... Wszakże zamachu stanu nie było. Teraz nam tylko demonstracje organizować. Przynajmniej nie będziemy się nudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:08 SamPiSS i nazi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Deliryczny Frankenstein chce pałować uczniów? 13.06.06, 18:11 Pseudominister pseudoedukacji pląsa wokól kiboli, bandytów stadionowych i wygoleńców, spośród których rekrutuje swoje "kadry" - natomiast na uczniów wysła policję? Pięknie, braaaawo..... Odpowiedz Link Zgłoś
ivesman Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:12 Chryste ale wstyd na cały świat...pedalstwo,anarchizm,lewactwo...głupota debilnych buntowników...z tych zasrańców zrobią teraz męczenników...rząd prawicowy nazywają komunistycznym i faszystowskim w jednym...taka hybryda nie?? Przekręcanie faktów,manipulacje...aż się żygać chce na taką Polskę...Zero pojęcia o czymkolwiek,idiotyczne hasła nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.Wykształceni nauczyciele wykrzykujący "Giertych won,precz z faszyzmem" czy sa tam historycy?? Ale czemu się wdziwić...90% (tak matołki 90%) nauczycieli w Polsce głosowało na SLD i Kwaśniewskiego.Ale mamy Polskę...przyrównywanie ruchów Solidarnościowych,którymi prawdziwymi osobistościami sa własnie ci z PiSud o jełopowatych pedalskich krzyków lewicowców...walka o wolnośc to się nazywa...żenada! Ale nic..jak pisze wielu,przyjdą Arabowie...bedziecie mieli swobodę,heheoni wam dadzą równość haha. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:28 tak tak ivesman , przyjdą Arabowie, chyba do Ciebie jak ich zaprosisz ... chciałbyś pewnie żeby było jak w Iranie, co? skoro tak z sentymentem o tym mówisz... z wadzą nie można dyskutować bo wadza od razu policje wysyła i pacyfikuje... wadza rozmawia tylko z temi, którzy się z wadzą zgadzają! co się będa szczyle wymądrzały jak się na wadzy nie znajom... pacyfizm przez pacyfikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
kaneis Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 19:07 Nie wiem czy warto, ale skomentuję merytorycznie. >wstyd na cały świat No może nie na cały, ale nie z powodu młodzieży, tylko interwencji policji i kłamstw ministra RG "z agresywnymi nie rozmawiam". Nie mógł wpuścić tych kilkunastu osób i poprosić o wybranie 2-3 osobowej delegacji? >komunistycznym i faszystowskim w jednym...taka hybryda?? W każdej książce o polityce dowiesz się, że te skrajności zbliżają się, to okrąg nie prosta. NSDAP to narodowo-socjalistyczna partia pracy... Totalitarne metody są wspólne dla obu skrajności, policje polityczne Niemiec i ZSRR współpracowały świetnie od lat 30-tych, szczególnie po 17.09.1939. Konzentrazion Lager to wynalazek Lenina, nawet słowo Łagier to podkreśla... Po wojnie wysocy gestapowcy byli przetrzymywani w dobrych warunkach fabrykując dowody na oryginalnym papierze, że AK-owcy kolaborowali z Gestapo (za to była kula w tył głowy), a potem nawet wychodzili na wolność - do NRD. Tatuś Ministra - Maciej Giertych współpracował z SB przeciwko "lewicowym" renegatom z PZPR - KOR i szczególnie Michnikowi (porady co do paszkwili do druku przez Dziadka Jędrzeja w Londynie). Pan Roman na konferencji prasowej pokazywał teczkę Macieja wręcz chwaląc się tym. Twierdził, że to normalna walka polityczna przeciw "lewicy" (tzn. KORopodobnej). Zawsze więc spadkobiercom Dmowskiego łatwiej się dogadywało z komunistami przeciwko "nienarodowej" opozycji. Zawsze dla komunistów największym wrogiem była opozycja w Partii albo robotnicza opozycja, pokazująca od środka, że Partia nie działa dla dobra zwykłych ludzi. U bolszewików pod ściankę poszli najpierw mieńszewicy i socjaliści rewolucyjni, którzy byli nawet bardziej zasłużeni w walce z caratem. Podobnie, dla PiS największym wrogiem jest UW, PD i PO. Bo po tej samej stronie i bardziej zasłużona w walce z komuną (Jarosława to nawet nie było warto internować, tak zapewniał o swojej lojalności). Więc najpierw atakują tutaj, a do tego można się dogadać nawet z komuno-SB-cką Samoobroną i LPR (też lewicową w sferze gospodarczej). >90% nauczycieli w Polsce głosowało na SLD i Kwaśniewskiego Jeżeli to nawet prawda, to dowód ich strachu przed antyinteligencką i ideologiczną LPR i PiS. Inteligencja polska jest w większości przeciw fanatyzmowi czy nietoleracji religijnej (także wewnątrz katolicyzmu) i jednocześnie nie lubi antyklerykalizmu w sensie atakowania instytucji kościoła i poszcz. hierarchów i księży. Taka lekka sprzeczność na 1wszy rzut oka, ale tylko na 1wszy. Kochamy Papieża, lubimy łagodnych i wyrozumiałych księży, łakniemy pouczeń i dobrego przykładu, szukamy Absolutu, filozofii, religii niesprzecznej z nauką (zapytaj Giertycha o pogląd na darwinizm). Ale nie lubimy przymuszania do jedynej interpretacji Dekalogu w szkołach, pracy i wytykania z ambony czy partyjnej trybuny. To tak jak ze Świadkami Jehowy. Straszą Sądem i że nieliczni będą zbawieni, ich Bóg jest starotestamentowo groźny. A katolicki Bóg powinien być wyrozumiały i miłosierny. Co do gospodarczej prawicowości, to więcej jej nawet w SLD niż w dzisiejszej koalicji, popatrz na "lewicowego" Belkę. >przyjdą Arabowie Przez ucieczkę lekarzy, młodych ludzi i ujemny przyrost, będą musieli przyjść Ukraińcy, Rosjanie i ktokolwiek. Nie można zmusić nikogo, żeby się tu męczył za 1000zł i się rozmnażał na potęgę. I trzeba walczyć z ksenofobią i nacjonalizmem, żeby przybysze zaakceptowali europejskie standardy (w tym tolerancję i świeckość państwa) i czuli się w Polsce dobrze. Może, jeśli zaimponuje im polska historia i tradycja, to niektórzy z własnego wyboru staną się "Polakami obcego pochodzenia" jak kiedyś Polacy żydowskiego pochodzenia. I może będą bronić Polski jak kiedyś wielu Żydów w Kampanii Wrześniowej (oby nie było potrzeby). I żeby nikt z nich nie czuł sie obco, 2-giej kategorii, bo to prowadzi do przemocy z jednej lub drugiej strony, najczęściej jednak ze strony "prawdziwych Polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
rsagan Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:16 panie Giertych, to skandal w jaki sposób zostali potraktowani dziś uczniowie przed pana Ministerstwem. Czas podać się do dymisji. Natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Wyobraźcie sobie, że to górnicy przyjechali 13.06.06, 18:18 do swojego ministra. Co by się stało, gdyby ich tak potraktował jak Giertych uczniów? Albo rolnicy, albo lekarze. Ktokolwiek. Pomyślcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys2000 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:20 A niech sie dzieciaki pobawia. Jak my bylismy mlodzi tez sie wymyslalo akcje. Taka "zabawa z policja" tylko jednoczy mlodych. Giertych i tak zostanie, a mlodziez musi sie jakos buntowac, by byc mlodzieza. Szkoda tylko, ze nie mysli samodzielnie. Niech juz panowie z Gejzety zajma sie jakims nowym mrozacym krew w zylach tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
eltalon Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:21 A Giertycha pod mur faszystę. Odpowiedz Link Zgłoś
aabbcde Edukacja policyjna 13.06.06, 18:24 - taki nowy model. Ciekawe, kiedy go minister zarządzi dla szkół. Przychodzą smarkacze i mają jakieś tam pretensje - dzwonić po policję.Składają do dyrektora wniosek o zmianę nauczyciela - dzwonić po policję. Przyłażą i nudzą, żeby z nimi po lekcjach siedzieć, bo coś chcą poprawiać - policja. A rozmowy zawsze jeden na jeden, bo jakby ich tak pięcioro na raz przyszło, to jeszcze by mogli mieć więcej argumentów niż minister. Odpowiedz Link Zgłoś
stan561 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:25 Precz z faszysta Gietrychem, precz z chamem Lepperem, precz z klonami- kurduplami! T. Odpowiedz Link Zgłoś
aabbcde Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:28 marcus_crassus napisał: > kilkunastu nastolatkow anarchistow odwala cyrk na pol Polski. Tutaj nie > trzeba giertcha. Tutaj trzeba polozyc na kolanie i sprac porzadnie w tylek A może jednak siebie-dorosłych powinniśmy sprać, że im takiego ministra zafundowaliśmy? Przed lustro i po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:29 Relacja gazetki cuuuudowna, dramatyzm, public relations, elementy goebbelsowksie w najwyśzym stopniu Stańmy na baczność, puśćmy hymn Unii europejskiej i zapłaczmy nad losem nastoletnich męczenników tolerancji prześladowanych przez uzbrojoną po zęby policję na usługach skrajnego, faszystowskiego (itede itepe) Romana Giertycha, przesladowcy niewinnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly-pies Re: Uczniowie okupują budynek resortu edukacji 13.06.06, 18:35 tom1003 napisał: > Stańmy na baczność, puśćmy hymn Unii europejskiej i zapłaczmy nad losem > nastoletnich męczenników tolerancji prześladowanych przez uzbrojoną po zęby > policję na usługach skrajnego, faszystowskiego (itede itepe) Romana Giertycha, > przesladowcy niewinnych dzieci. Slusznie prawisz. Precz z kato-faszystami !!! Odpowiedz Link Zgłoś