shoovar 19.06.06, 07:19 w dredach na pewno mial wszy....i na medycynie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 07:22 LPR - Liga Polskich Rodzin. Czyli rodzaj żeński. "Wezwała" a nie "wezwał". Ja rozumiem, że GW po klapie Nowego Dnia postanowiła zająć jego miejsce i przekształcić się w brukowiec... ale niech to będzie szmatławiec na poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
cinek08 Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 07:31 Szmatławcem jest twój żałosny blog. A tak nawiązując do edukatora to jestes tylko zwykłą prostytutką polityczną podobnie jak twoi ukochani Kaczyńscy. W jenym dniu jeździsz po nim jak po łysej kobyle a w następnym wychwalasz pod niebiosa. Ile płaci ci za to twój alfons tadeusz R.?? Odpowiedz Link Zgłoś
takityp Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 10:13 Moi mili kto to jest ten Galba -bo trąci on rydzykową szkółką.Może wspólnie byśmy mogli go zignorować.To forum niezależnie od przekonań politycznych jest - myślę dla ludzi inteligentnych. Ten zaś człowiek coś na takiego nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 10:55 hi hitla, high hitla! wybić wrogów rasy a przynajmniej komuś przyje...! ps. mama mało piła tata mało bił Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 18:49 CZY TY W OGOLE WIESZ CO CHCIAL-O-S NAPISAC? TO CO NAPISA-LOS POWINNO BYC PO NIEMIECKU. TOBIE NAWET TEN DURNY PODZIAL giertycha HISTORII NIE POMOZE oko21 napisał: > hi hitla, high hitla! > wybić wrogów rasy a przynajmniej komuś przyje...! > > ps. mama mało piła > tata mało bił Odpowiedz Link Zgłoś
standa21 Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 10:55 ten Galba jest podejrzany. kiedy on pracuje jeśli ciągle jest obecny w "forum". chyba jest nasłany przez układ Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
standa21 Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 11:00 Galba kiedy ty pracujesz jak ty ciągle jeste3ś na forum. to mi podejrzanie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk widzisz, niektórzy pracują np: w wolnych zawodach 19.06.06, 11:29 typu architekt, prawnik, lekarz i w częstych przerwach moga sobie popisać, nie każdy jak forumowe lewactwo kopie doły. Odpowiedz Link Zgłoś
cinek08 Re: widzisz, niektórzy pracują np: w wolnych zawo 19.06.06, 11:41 Ta galba (gejowski nick) pracuje pewnie w wolnym zawodzie (wolnym od prawdy) w toruniu. Siedzi u rydzyka i pisze pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Galba, jest inteligenty z protego powodu, gdyby 19.06.06, 11:26 taki nie był byłby zwolennikiem SLD, SdPl, PD i innej swołczy, albo anrachkomunista jak te męty społeczne z artykuły. Bo człowiek inteligentny nie może być lewicowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: Galba, jest inteligenty z protego powodu, gdy 19.06.06, 15:46 Tak????? To w PISie są w takim razie sami kretyni bo tpo najbardziej lewicujaca partia w Alternatywach IV. von_thusk napisał: > taki nie był byłby zwolennikiem SLD, SdPl, PD i innej swołczy, albo > anrachkomunista jak te męty społeczne z artykuły. Bo człowiek inteligentny nie > może być lewicowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Galba, jest inteligenty z protego powodu, gdy 19.06.06, 20:59 von_thusk napisał: > taki nie był byłby zwolennikiem SLD, SdPl, PD i innej swołczy, albo > anrachkomunista jak te męty społeczne z artykuły. Bo człowiek inteligentny nie > może być lewicowcem. taa :)) na co dowodem jest twoja wypowiedz :))))) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 17:13 To on ma alfonsa???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: Do inteligentów z Gazety 19.06.06, 17:15 cinek08 napisał: > Szmatławcem jest twój żałosny blog. A tak nawiązując do edukatora to jestes > tylko zwykłą prostytutką polityczną podobnie jak twoi ukochani Kaczyńscy. W > jenym dniu jeździsz po nim jak po łysej kobyle a w następnym wychwalasz pod > niebiosa. Ile płaci ci za to twój alfons tadeusz R.?? To on ma alfonsa. Zgroza !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r W LPR-ze i PGR-ze 19.06.06, 10:53 galba napisał: > LPR - Liga Polskich Rodzin. Czyli rodzaj żeński. "Wezwała" a nie "wezwał". ************************************** Nie ma takiego obowiązku. Skrótowiec można odmieniać według jego własnego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka von_thusk.. to co ty,tu jeszcze robisz? 19.06.06, 12:03 po co tu przyłazisz?.. masz swoje media! Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: a w Gazecie są inteligenci ? 19.06.06, 18:51 TAK TY I GALBA !!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =D Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: a w Gazecie są inteligenci ? 19.06.06, 21:00 szukasz jakiegos? wsrod twoich znajomych nie ma zadnego? nie dziwota :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r LPR-owski faszyzm zaczyna się rozkręcać 19.06.06, 08:15 Kiedy nie chcieli wyjść, działacze Ligi wezwali policję. Ta wyprowadziła ich siłą. - Dlaczego go ciągniecie, nic nie zrobił - krzyczał ich kolega. ************************************** Równie niewinnie zaczynała NSDAP - od wyrzucania niepokornych i mających inne zdanie ze swoich zebrań. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: policja w służbie prawa !... 19.06.06, 18:53 "PRAWA" i "SPRAWIEDLIWOSCI". OBA SLOWA TO ABSTRAKCJA W TYM KRAJU. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk To nie było zebranie dla lewaków, to było spotkani 19.06.06, 11:24 członków LPR, LPRowcy na spotkania dewiantów umysłowych typu tych szumowin opisanych w artykule nie chodzą. Masz rację te wnuki Stalina z dredami, biota przykład z NSDAP, zakłócają spotkania innych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: LPR powoła milicję?, 19.06.06, 08:16 która będzie ochraniać każde publiczne wystąpienie koalicjantów? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: LPR powoła milicję?, 19.06.06, 08:52 piekielnica1 napisała: > która będzie ochraniać każde publiczne wystąpienie koalicjantów? ************************************ Nazwijmy rzecz po imieniu: SA. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk powołane do tego celu służby, czyli Policja, Straż 19.06.06, 11:20 Miejska, BOR itp. aby przeciwdziałać prowokacją lewackich zadymiarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: powołane do tego celu służby, czyli Policja, 19.06.06, 18:54 LICZBE MNOGA PISZE SIE TUMOKU PRZEZ "-OM". TOBIE NAWET TWOJE BOZYSZCZE GIERTYCH NIE POMOZE , YNTELYGENCIE. von_thusk napisał: > Miejska, BOR itp. aby przeciwdziałać prowokacją lewackich zadymiarzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Z prawdą jest jak z jajkiem 19.06.06, 08:42 - nie może być częściowo nieświeżego jajka, podobnie nie ma prawdy częściowo prawdziwej. Pan redaktor napisał: "Stałem kilka metrów od chłopaków z Biblioteki. Obaj nie śpiewali hymnu..." Nie napisał jednak, dlaczego nie śpiewali. A przecież jasno to wyraził jeden z bohaterów GW w rozmowie bodajże z TVN: "Nie śpiewałem, bo nie znam hymnu". Od razu zaznaczę, że nie chodziło tu o obywatela obcego państwa, ani o dziecko 6- letnie. Sapienti sat. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Z prawdą jest jak z jajkiem 19.06.06, 08:54 co.ty.powiesz napisała: "Nie śpiewałem, bo nie znam hymnu". Od > razu zaznaczę, że nie chodziło tu o obywatela obcego państwa, ani o dziecko 6- > letnie. ********************************** Ani o prezesa PiS-u, Jarosława Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Z prawdą jest jak z jajkiem 19.06.06, 18:48 co.ty.powiesz napisała: > - nie może być częściowo nieświeżego jajka, podobnie nie ma prawdy częściowo > prawdziwej. > > Pan redaktor napisał: > "Stałem kilka metrów od chłopaków z Biblioteki. Obaj nie śpiewali hymnu..." > Nie napisał jednak, dlaczego nie śpiewali. A przecież jasno to wyraził jeden z > bohaterów GW w rozmowie bodajże z TVN: "Nie śpiewałem, bo nie znam hymnu". Od > razu zaznaczę, że nie chodziło tu o obywatela obcego państwa, ani o dziecko 6- > letnie. Sapienti sat. Nie znał nowych słów hymnu "z ziemi wolski do polski", więc się wstydził, bo to Polak, a nie Wolak :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Z prawdą jest jak z jajkiem 19.06.06, 18:56 PREZIO TEZ NIE ZNA HYMNU I TEZ ZYJE I JESZCZE RYCZY ,TZN DEKLAMUJE NA SPOTKANIU 2,5 TYS OSOB. TU JEST WSTYD I HANBA. MLODZIEZ Z PREZIEM DO NAUKI. co.ty.powiesz napisała: > - nie może być częściowo nieświeżego jajka, podobnie nie ma prawdy częściowo > prawdziwej. > > Pan redaktor napisał: > "Stałem kilka metrów od chłopaków z Biblioteki. Obaj nie śpiewali hymnu..." > Nie napisał jednak, dlaczego nie śpiewali. A przecież jasno to wyraził jeden z > bohaterów GW w rozmowie bodajże z TVN: "Nie śpiewałem, bo nie znam hymnu". Od > razu zaznaczę, że nie chodziło tu o obywatela obcego państwa, ani o dziecko 6- > letnie. Sapienti sat. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 do shova: on ma dredy i mozg a ty kolego lysa 19.06.06, 09:04 czache i moher zamiast zwojow mozgowych... Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk lewacy z zasady mózg nie mają, co udowodnił ten 19.06.06, 11:19 błazen nie znający historii własnego kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
red.a.michnik Ojciec Giertycha byl w WRON 19.06.06, 10:23 Ojciec Giertycha byl w Wojskowej Radzie Ocalenia Narodowego to kompromituje Giertycha i jego cala rodzine - sprzedal kraj za judaszowe srebrniki. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Kłamstwo. Był w Radzie Konsultacyjnej przy 19.06.06, 11:18 Przewodniczącym Rady Państwa generale Wojciechu Jaruzelskim i było to po zniesieniu stanu wojennego, a i wiesz zasiadał tam za zgodą Prymasa Glempa, którego był doradcą ! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: chwała hitlerowi? 19.06.06, 21:34 chwała hitlerowi? heil giertychowi! Odpowiedz Link Zgłoś
standa21 Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 10:46 SLD broncie się. Giertych chce was zniszczyć a wy nic. trochę werwy by wam się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz SLD "zapomniało" o metodach SB-ckich ? 19.06.06, 11:13 standa21 napisał: > SLD broncie się. Giertych chce was zniszczyć a wy nic. trochę werwy by wam się > przydało. Tak , tak , masz rację . Najlepiej aby SLD przypomniał sobie o swoich korzeniach i zastosował stare , sprawdzone metody - takie jak w przypadku Staszka Pyjasa czy Jerzego Polpiełuszki. Wtedy im nie zarzucisz braku "werwy" , prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: SLD "zapomniało" o metodach SB-ckich ? 19.06.06, 19:02 remik.bz napisał: > > Tak , tak , masz rację . > Najlepiej aby SLD przypomniał sobie o swoich korzeniach i zastosował stare , > sprawdzone metody - takie jak w przypadku Staszka Pyjasa czy Jerzego > Polpiełuszki. Wtedy im nie zarzucisz braku "werwy" , prawda? KIECOLE POWINNI SIE ZAJAC PRACA DUSZPASTERSKA , A NIE POLITYKOWANIEM. GDYBY POPIELUSZKO NIE BAWIL SIE W POLITYKE TYLKO ROBIL TO,DO CZEGO STAN KAPLANSKI ZOSTAL POWOLANY PEWNIE ZYLBY SOBIE SPOKOJNIE DO DZIS. A TAK? TRUDNO KAZDEGO SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Wiem ,że robisz sobie 'jaja", ale niech tam... 19.06.06, 21:11 lipaca napisała: DYBY > POPIELUSZKO NIE BAWIL SIE W POLITYKE TYLKO ROBIL TO,DO CZEGO STAN KAPLANSKI > ZOSTAL POWOLANY PEWNIE ZYLBY SOBIE SPOKOJNIE DO DZIS. A TAK? TRUDNO KAZDEGO > SZKODA. Gdybyśmy Przyjacielu w 1980 nie "bawili sie w polityke", nie zrobili "Solidarności" , to pewnie dziś nie byłbys w Unii Europejskiej. A kazdy z nas ryzykował. Czy napiszesz ,że 12 mln "Solidaruchów" zrobilo głupio zajmując się "polityką"? Napisz . Masz prawo dzięki nam i Popiełuszce. I nikt Cię za to nie wsadzi czy nie zabije. Wolno Ci pisać nawet największe głupoty. Staszek Pyjas też powinien "siedziec cicho" , i zyłby dzisiaj? Tak ? Górnicy z "Wujka" task samo? Biedny człowieku. Ciekawe tylko kim , a raczej "czym" byłbys Ty bez ich poswięcenia. Wiem , wiem - oficerem SB. Taką masz mentalnośc. A tak nawiasem . Zajrzyj do naszej historii i podziekuj Kosciolowi ( o ile potrafisz mysleć i wyciągać wnioski) za to ,ze od czasów rozbiorów (wcześniej tez) "wtrącał się" do polskiej polityki a nie siedział cicho, jak sobie zyczysz Ty i "eurolewactwo". Podziękuj za wtracanie się w 1863 , w 1914-18,w 1919-21, w 1839-45 , w okresie "komuny" ze szczególnum uwzglednieniem okresu "stalinizmu" a potem stanu wojennego. Byc może bez tego "wtracania " to byś dzisiaj pisał po rosyjsku lub po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Wiem ,że robisz sobie 'jaja", ale niech tam.. 19.06.06, 21:29 remik.bz napisał: > lipaca napisała: > DYBY > > POPIELUSZKO NIE BAWIL SIE W POLITYKE TYLKO ROBIL TO,DO CZEGO STAN KAPLANS > KI > > ZOSTAL POWOLANY PEWNIE ZYLBY SOBIE SPOKOJNIE DO DZIS. A TAK? TRUDNO KAZDE > GO > > SZKODA. > > Gdybyśmy Przyjacielu w 1980 nie "bawili sie w polityke", nie > zrobili "Solidarności" , to pewnie dziś nie byłbys w Unii Europejskiej. > A kazdy z nas ryzykował. Czy napiszesz ,że 12 mln "Solidaruchów" zrobilo głupio > > zajmując się "polityką"? Napisz . Masz prawo dzięki nam i Popiełuszce. > I nikt Cię za to nie wsadzi czy nie zabije. Wolno Ci pisać nawet największe > głupoty. > Staszek Pyjas też powinien "siedziec cicho" , i zyłby dzisiaj? Tak ? Górnicy > z "Wujka" task samo? > Biedny człowieku. Ciekawe tylko kim , a raczej "czym" byłbys Ty bez ich > poswięcenia. Wiem , wiem - oficerem SB. Taką masz mentalnośc. > > A tak nawiasem . Zajrzyj do naszej historii i podziekuj Kosciolowi ( o ile > potrafisz mysleć i wyciągać wnioski) za to ,ze od czasów rozbiorów (wcześniej > tez) "wtrącał się" do polskiej polityki a nie siedział cicho, jak sobie zyczysz > > Ty i "eurolewactwo". > Podziękuj za wtracanie się w 1863 , w 1914-18,w 1919-21, w 1839-45 , w > okresie "komuny" ze szczególnum uwzglednieniem okresu "stalinizmu" a potem > stanu wojennego. > Byc może bez tego "wtracania " to byś dzisiaj pisał po rosyjsku lub po > niemiecku. TAAAAA !!!!!ZWLASZCZA POPIELUSZCE. LUZUJ. SOLIDARNOSC TAK ,ALE NIE POLITYKIERSTWO KLERU. CO CESARSKIE CESARZOWI ,A CO BOSKIE BOGU. I TAK POWINNO BYC DO DZIS. KOSCIOL PROSZE BARDZO, RELIGIA PROSZE BARDZO,ALE NIE W SZKOLE,BO NIE TYLKO KATOLICY DO NIEJ UCZESZCZAJA,KSIEZA DO ZAJMOWANIA SIE ZBAWIENIEM DUSZY , A OD POLITYKI Z DALA. PANSTWO - SWIECKIE,KOSCIELNE W WATYKANIE. CHOC NIE MASZ POJECIA ,JAK BARDZO SIE ZGADZAM Z DZIALANIAMI SOLIDARNOSCI ,TAK NADAL UWAZAM I BEDE UWAZAC,ZE MIEJSCE KSIEDZA JEST Z DALA OD POLITYKI. A CO DO KOSCIOLA ,TO ILE ZROBIL TO ZROBIL ,A ILE PRZEHULAL TO JEDEN PAN BOG WIE ,BO O TYM SIE NIE MOWI,A JEZELI CHCE KTOS POWIEDZIEC,WIEC NATYCHMIAST PRZEZ FANATYKOW KOSCIELNYCH(MOHERKI)ZOSTAJE ZAKRZYCZANY. MAMY DOSKONALY PRZYKLAD PRZEWALEK RYDZOLA. KOSCIOL NIECH SIE JEDNAK ZAJMIE DOGMATAMI WIARY I ZBAWIENIEM DUSZ SWOICH OWIEC. I ZDZIWIE CIE JESZCZE BARDZIEJ ,JESTEM OSOBA JAK NAJBARDZIEJ WIERZACA,ALE NIE POPIERAJACA WTRACANIA SIE KLERU DO WSZYSTKIEGO A PRZEDE WSZYSTKIM DO POLITYKI. TAKIE JEST MOJE ZDANIE. KAZDY MOZE BYC ODMIENNEGO NIZ JA ZDANIA I SZANUJE ,TO W PRZECIWIENSTWIE DO MW,PiSuarow I INNYCH NAWIEDZINYCH SWIETYCH (BRZYDKO MOWIAC)JEBLIWYCH PO OSTATNIM RAZIE . BRUTALNIE PRAWDZIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Musisz mieć złe doświadczenia z KK 19.06.06, 21:49 i stąd tyle jadu i nienawiści. Ja odwrotnie. Mnie i mojej rodzinie Koścół bardzo pomógł w piekielnie trudnych latach 1981-1982. A ludzie Kościoła jak to ludzie - mieli swoje wady , ale mieli przede wszystlkim zalety. Głównie chęć pomocy gnebionym za "polityke". I w ten sposób "wtrącali " sie w polityke. Ja osobiście bardzo im dziekuje za to ,że sie wtedy "wtracali" a nie tylko zajmowali sprawami wiary. I jakby na to nie patrzec trzymasz dzisiaj z tymi , którzy wtedy mordowali. Po raz kolejny podaje przykład Staszka Pyjasa i Jerzgo Popiełuszki. Czy Ty naprawdę uważasz ,że nalezy mordowac tych którzy głoszą poglady inne od "rządowych"? Ze oni "zasłużyli" na smierc , bo sie "wtrącali"do polityki? Czy Twoja nienawiść do katolikow jest tak duża ,ze usprawiedliwasz pospolite morderstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Musisz mieć złe doświadczenia z KK 19.06.06, 22:16 remik.bz napisał: > i stąd tyle jadu i nienawiści. > Ja odwrotnie. Mnie i mojej rodzinie Koścół bardzo pomógł w piekielnie trudnych > latach 1981-1982. A ludzie Kościoła jak to ludzie - mieli swoje wady , ale > mieli przede wszystlkim zalety. Głównie chęć pomocy gnebionym za "polityke". I > w ten sposób "wtrącali " sie w polityke. > Ja osobiście bardzo im dziekuje za to ,że sie wtedy "wtracali" a nie tylko > zajmowali sprawami wiary. > I jakby na to nie patrzec trzymasz dzisiaj z tymi , którzy wtedy mordowali. Po > raz kolejny podaje przykład Staszka Pyjasa i Jerzgo Popiełuszki. Czy Ty > naprawdę uważasz ,że nalezy mordowac tych którzy głoszą poglady inne > od "rządowych"? Ze oni "zasłużyli" na smierc , bo sie "wtrącali"do polityki? > Czy Twoja nienawiść do katolikow jest tak duża ,ze usprawiedliwasz pospolite > morderstwa? NIE . NIE POPIERAM MORDERSTW,ALE NIE POPIERAM POLITYKIERSTWA KLERU. I NIE MOW MI,ZE POPIELUSZKO ZGINAL ZA TO ,ZE KOMUS POMAGAL W TRUDNYCH CHWILACH. ZGINAL ZA WTRACANIE SIE DO POLITYKI I SWOJE KAZANIA. AMBONA JEST DO KRZEWIENIA WIARY, ZBAWIENIA DUSZY ,A NIE DO UPRAWIANIA POLITYKI. I BULWERSUJE MNIE ZACHOWANIE KSIEZY ,KTORZY JEDNAK NIE PELNIA SWOJEJ POSLUGI W TAKIEJ FORMIE ,JAK NAKAZUJE KOSCIOL I ROBIL TO CHRYSTUS. DOSKONALYM PRZYKLADEM JEST OJCIEC (DLA MNIE) RYDZOL. MAM OGROMNY SZACUNEK DLA LUDZI,ALE NIE W SUTANNACH ,KTORZY DOKONYWALI ZMIAN . NADAL BEDE TRAWC PRZY TYM,ZE CO CESARSKIE CESARZOWI ...ITD. A ,ZE TOBIE KOSCIOL POMOGL W CIEZKICH CHWILACH TO JEST TO CHWALEBNE. A DLACZEGO RYDZYK NIE POMAGA TYM,KTORZY PODAROWALI MU WSZYSTKIE PIENIADZE DLA RATOWANIA STOCZNI? ZNAM TAKIE OSOBY. GDY POTRZEBOWALY WSPARCIA O.R-K NAWET LASKAWIE NIE ODPISAL NIE WSPOMNE O TYM,ZE NIGDY GO NIE MOZNA BYLO ZASTAC. WIEM,ZE TAK ,JAK WSZEDZIE SA LUDZIE, KLAMKI I CALE ZAMKI ,TAK JEST I WSROD KSIEZY. I NADAL ZOSTANE PRZY SWOIM ZDANIU,ZE KSIEZA POWINNI CZYNIC TO DO CZEGO ZOSTALI POWOLANI APOSTOLOWIE A W KONSEKWENCJI STAN DUCHOWNY. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca MOZE lepiej byloby w tym kraju ,gdybysmy 19.06.06, 21:39 FAKTYCZNIE PISALI PO NIEMIECKU, A NIE OGLADALI DURNYCH RZADOW PISUAROW I MOZE NIE BYLOBY KACZOLANDU. CHYBA SAM ZAUWAZYLES, TA EKIPA "MILOSCIWIE" NAM PANUJACA ,PRZYNOSI WSTYD NA CALYM SWIECIE. I NA KONIEC. NIE CZEPIAM SIE OSOB SWIECKICH(WIEC NIE WIEM PO CO WYCIAGASZ SPRAWY WUJKA ITD,CHYBA ZEBY MIEC CO NAPISAC) ,TYLKO TYCH Z KLERU, KTORZY POWINNI ROBIC TO, CO NALEZY CZYNIC DUCHOWNEMU. I TO WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk SLD, trzeba zdelegalizować tak samo jak SdPl i 19.06.06, 11:16 PD, to znane z antypolskości partie, zdrady narodowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka zdrada narodowa, to PIS, i JKaczyński! 19.06.06, 12:00 związał sie, dla władzy, z SB-samoobroną,Kryminalistami,faszystam i złodziejami...i to jest zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk to są ich motywy: 19.06.06, 11:15 Na pytanie, dlaczego protestują przeciwko Giertychowi, odpowiedzieli ironicznie, że szukają taniego rozgłosu. Dodali, że w poniedziałek zorganizują kolejną manifestację na wrocławskim Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A kogo miał Giertych wezwać na pomoc ? 19.06.06, 11:18 Prawda , mogł jeszcze wezwać Straż Miejską. Nie wiem o co ten cały raban. Policja zrobiła dokładnie to , co do niej należało. Bierze zresztą za to nasze pieniądze z podatków. A Giertych jak każdy obywatel ma prawo zażadać interwencji policji w określonych sytuacjach. Nie musi , ale ma takie prawo. Więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Roman pamiętaj: kto mieczem wojeje od miecza ginie 19.06.06, 13:43 "Wicepremier przyjechał do Olsztyna, by, jak powiedział później na konferencji prasowej, w "bastionie komunizmu" ogłosić, że jest za delegalizacją SLD. - Trzeba wrócić do pomysłu Jarosława Kaczyńskiego z kampanii wyborczej: SLD jako kontynuator PZPR powinien zniknąć - mówił Giertych. - Tym bardziej po wypowiedziach Jolanty Senyszyn. Posłanka SLD powiedziała na Paradzie Równości: "Niech ta parada zmieni oblicze ziemi, tej ziemi". To nawiązanie do słów Jana Pawła II z pielgrzymki do Polski." Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: I miał rację. 19.06.06, 14:01 Walniętych Anarchistów trzeba tępić. Niech spróbują skandować w jakimkolwiek miejscu, również ich wyproszą, albo wręcz wytargają za niedomyte warkoczyki. Hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofbazan Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 15:56 Szanowni Państwo Pan Premier Giertych dobrze zrobił,komuchy zrobiły by to samo.Nie jestem oszołomem bo szanuję np. Pana Ikonowicza,Szanuję braci Kaczyńskich ale u nas w Szczecinie to mnie PiS bardzo zawiódł szczegulnie Pan Senator Jacek Sauk obrucił się do mnie plecami kiedy potrzebowałem jego pomocy. (inaczej mówił kiedy zbierałem na niego głosy).A co do przyszłości tatusiów to ojciec Pana Miodowicza pływał na powiwrzchni w jeszcze większym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 17:22 Wezwali policję? To straszne! Jak oni mogli wezwać policję! Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 17:51 a z jakiego powodu policja wyprowadzila 2 osoby z otwartego spotkania?? jesli tylko dlatego bo giertych kazal to cos jest nie tak prawa nie zlamali pod zaden paragraf to nie podchodzi no chyba ze giertych sam w sobie jest prawem Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: LPR wezwał policję na pomoc-dlaczego? 19.06.06, 17:59 Dlaczego policja chroni wszystkie,otwarte spotkania LPR? Czy mamy za dużo policjantów? Dlaczego policja tak agresywnie zachowuje się wobec uczestników tych spotkań czy demonstracji,np przed MEN? Przecież LPR,to chrześcijańska,katolicka partia,a wzbudza tyle emocji,szczególnie wsród młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
nibelung777 Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 18:40 LPR nie "wezwał Policję na pomoc", ale poprawnie pisząc/mówiąc LPR wezwała Policję na pomoc. Skróty odmienia się zgodnie z zasadami gramatyki!, ergo winno być (przykładowo): PSL wezwało policję, PiS wezwało Policję, natomiast PO wezwała by Policję, itd. Nagminny błąd większości pismaków Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: LPR wezwał policję na pomoc 19.06.06, 18:46 TAK SIE ZASTANAWIAM CZY giertych ZNAL ODPOWIEDZ NA SWOJE PYTANIE SKIEROWANE DO TEGO CHLOPAKA. PEWNIE TAK ,BO NA TYDZIEN WCZESNIEJ SZUKAL JUZ ODPOWIEDZI,ZEBY BLYSNAC. CIEKAWE CZY giertych ZNA DATY POWSTAN SLASKICH. SZKODA ,ZE STUDENTOWI BRAKLO BLYSKOTLIWOSCI. POWINIEN ZADAC TO PYTANIE CIEKAWE CZY ministerek ZNALBY ODPOWIEDZ. PEWNEI NIE I DLATEGO POWIEDZIALBY,ZE NIE BEDZIE Z KIMS TAKIM DYSKUTOWAL. "BRAWO" girtych. BEDZIEMY PODZILA HISTORII WPROWADZAC "SILOM" I "GODNOSCIOM OSOBISTOM". FACIO JEST TAK PRZYKRY,JAK CALE TO SZAMBO POLSKIEJ POLITYKI I MLODZIEZ WESZPOLSKA. STRZALA. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Konflikt Miasto - Wies. I tyle. 19.06.06, 19:04 Konflikt Miasto - Wies. I tyle. WszechWiocha ma swoje. Miasto ma swoje. P. S. Aby Miasto Miastem bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
marekder mam 29 lat; owszem, jestem po 3 piwie 19.06.06, 23:12 ale mysle, ze gdybym nic nie pil to i tak bym pytal, dlaczego dozylem takiej POLSKI, dlaczego nietolerancyjnej, z rzadem niereprezentatywnym (przyznaje sie, nie glosowalem w wyborach parlamentarncyh bo przeprowadzilem sie i kupilem mieszkanie - na kredyt - w innym miescie i nie starczylo mi pieniedzy na akt notarialny a wiec zameldowanie) ale w II turze prezydenckiej juz glosowalem. koncze bo ide spac, jeszcze w POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś