koegel1 28.06.06, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Ten facet to kobieta. 28.06.06, 16:09 Wiadomo że pedofile to geje. Skoro więc ofiarami były dziewczynki to sprawcą mogła być tylko kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mapsuta Re: Ten facet to kobieta. 28.06.06, 17:18 na ogol tylko czytam forum, i rzadko reaguje, ale ten komentarz jest tak denny, ze na glos mi sie wyrywa: IIIICHHHHHSSSSSS...... zastanawiam sie czy ludzie z takim IQ rozumieja co czytaja??? תיה בארי יא קרוסאמאק שלך Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus scielo - morderca jest arabskim pedofilem 28.06.06, 22:57 policja okreslila go jako typ paranoika nie odrozniajacego dobra i zla. gwoli scislosci powiem ze nie wiem czy to muzulmanin. chyba raczej nie. nie laczmy tego problemu z islamem - bo to arab - raczej z kwestia imigracji Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 Re: a czy Ty rozumiesz to co on napisal 28.06.06, 17:30 Gosc wykorzystuje okazje by sie tym niedorzecznym rozumowaniem podsmiewywac z niejakiego Wierzejskiego. Pomijam sprawe, czy jest to dobry czas na takie uwagi, czy sa w dobrym tonie itp. Trzeba jednak przyznac, ze jego wypowiedz ma jakis sens i to Ty jestes niestety tym ktory tego sensu nie zrozumial. Odpowiedz Link Zgłoś
julka30xx Re: a czy Ty rozumiesz to co on napisal 28.06.06, 19:37 SwietnieNemo123!Brawo!W koncu ktos zrozumial o co chodzi w tej wypowiedzi i jak bezsensownie pieprza nasi politycy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 ja tez zrozumialam, ale mi sie nie spodobala 28.06.06, 20:20 i nie dlatego, ze palam sympatia do niejakiego wierzejskiego, bo palam do niego czyms dokladnie odwrotnym. ale dlatego, ze polityczno-spoleczne dowcipasy nie sa odpowiednie pod informacja o smierci dwoch malych dziewczynek, najprawdopodobniej wczesniej zgwalconych, ktore spotkala smierc, jaka trudno sobie w ogole wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: ja tez zrozumialam, ale mi sie nie spodobala 28.06.06, 22:33 Oczywiscie, ze jest to tragiczna informacja. Jednak Ty nie jestes od ustalania w jaki sposob mozna wypowiadac sie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 Re: ja tez zrozumialam, ale mi sie nie spodobala 28.06.06, 23:51 jasne, ze nie ustalam zasad wypowiedzi na forum. ale mam chyba prawo do negatywnego stosunku wobec pewnych wypowiedzi, co nie oznacza, ze chcialabym je ocenzurowac i usunac. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Ten facet to kobieta. 28.06.06, 19:04 To ty chyba nie rozumiesz tego co czytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny Re: Ten facet to kobieta. 28.06.06, 19:12 mapsuta napisała: > na ogol tylko czytam forum, i rzadko reaguje, ale ten komentarz jest tak > denny, ze na glos mi sie wyrywa: IIIICHHHHHSSSSSS...... zastanawiam sie > czy ludzie z takim IQ rozumieja co czytaja??? Zmien ksywke na nadpsuta. Mozna dalej wnioskowac, ze skoro ryba psuje sie od glowy, to Ty rowniez zaczelas sie psuc od tamtej strony. Na poparcie tej tezy dowod w postaci Twojego postu - czesci mozgu odpowiedzialne za rozumienie ironii juz dawno wygnily. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam mapusta wyluzuj ostatnio ten ciemniak"obraza.." 28.06.06, 22:05 wmawial mi ze wszyscy "Polacy to Lajno" takze nie ma co nawet z takim zakompleksionym prostaczkiem gadac... typowy nichilistyczny homosovieticus. Jak Wierzejski mowi ze geje to pedofile to on mowi ze polacy to..., ta sama mentalnosc prostaczka prowokaktora co rzuca kamieniami zza tlumu (netu) tylko mniejszy kaliber i zapewne wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A ty dalej kłamiesz na mój temat 29.06.06, 12:19 i twierdzisz że ludzi z Poznania nazwałem bandytami? Kłamiesz albo fantazjujesz polski homosovieticusie. Odpowiedz Link Zgłoś
bekapusta Re: Ten facet to kobieta. 28.06.06, 19:19 Boże ! co za kretyn takie rzeczy wypisuje. Człowieku wstydziłbys sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ten facet to kobieta. 28.06.06, 19:35 bekapusta napisała: > Boże ! co za kretyn takie rzeczy wypisuje. > Człowieku wstydziłbys sie!!! ***************************************** Dlaczego ma się wstydzic, skoro powołał sie na autorytety w rodzaju Giertycha, Wierzejskiego i Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Debilny post 28.06.06, 16:09 Pomieszanie z poplątaniem. Tylko katodebil polski może mówić o "pedałach" w kontekscie zabójstwa dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 28.06.06, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zmien swojego nicka, imbecylu! 28.06.06, 20:39 eurypidesem to ty nie jestes pustaczku facet sie nasmiewa z wierzejskich i innych palantow ligi pojeb*nych rodzin, ktorzy twierdza , ze jak ktos jest homo to jest podofilem nie zalapales tego bo masz rozumek jak wierzejski i junkier, galba i paru jeszcze "mozgowcow" z tego forum ale zrob jedno, zmien nick.. bo eurypides sie w grobie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Debilny post 28.06.06, 21:30 Wydaje się, że jedną z najcięższych i niewybaczalnych zbrodni komunizmu był przymus nauki pisania i czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier42 Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 16:15 coz za piekny i mily kraj ta Belgia..... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 20:07 innymi slowy "w Polsce nie do pomyslenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: uczmy się od nowoczesnej Europy my ciemniaki. 28.06.06, 17:43 dobrze, że u nas nikt nie morduje dzieci... rodzice kiszą noworodki w kapuści itp itd porwano i zamordowano chłopca pare miechów temu a ci już się czepiają, więc shut your bloody kayboard Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 16:21 Współczuję Belgom, znowu przylepią im niesprawiedliwą etykietkę. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:16 Jaka etykiete ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Nic dziwnego,to niedowiarki, kultura śmierci. W Po 28.06.06, 16:27 lsce bogobojny katolicki ludek, przodujący wiarą w Europie i tak kochający wszystkich Ojców Świętych morduje dzieci (np.ostatnio - w Opolu) bez tej strasznej europejskiej kultury smierci. Ale ma bardziej komfortowo, niz tamte niedowiarki - może się przynajmniej wyspowiadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza I zakwasic tasmowo ubijane niemowlaki w beczkach 28.06.06, 20:11 Badz co badz kiszona kapusta w owym kregu kultury smierci nie jest znana;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ziemkiewicz To islamus Abdullah 28.06.06, 16:37 Lewacka prasa jakoś nie wspomina, że ten pedofil ma na imię Abdullah i wiadomo jakie pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To islamus Abdullah 28.06.06, 16:41 panie rafale ziemkiewicz, proszę zdjąć już tę sukienkę i grzecznie założyć garnitur! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: To islamus Abdullah 28.06.06, 17:18 Jak najbardziej podaje ze pochodzenie ma marokanskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza Dalbym leb uciac ze z nazwiskiem "Ouda" to 28.06.06, 20:28 Nigeryjczyk, ale to nie jest istotne - grunt ze psychopata hulal na wolnosci za zgoda lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza Sadzac po nazwisku sprawca jest czarny, 28.06.06, 20:12 Afrykanin (Nigeria?), choc rzecz jasna moze byc muzulmaninem,. Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 16:54 dziewczynki NIE INTERESUJA. I w tym ich problem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 16:58 przypomnij sobie dyrygenta polskich słowików Krollopa.. macał chłopców..i najpradopodobniej kilkoro z nich zaraził HIVem Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 17:20 Na karzdy twój przykład pedofila geja znajde przykład pedofila heteroseksualnego. A bede miał trudniej bo pedofilia heteroseksualna jest zdecydowanie bardziej akceptowana społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gzygzyrygzy Belgi niespokojne 28.06.06, 17:03 a mnie wczoraj w Belgii okradli mezczyzni pochodzenia marokanskiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
xtheo7 Re: Belgi niespokojne 28.06.06, 17:12 a moze bys wolal, by cie okradli bardzo katoliccy zlodzieje znad wisly, co mi sie kiedys przydazylo we francji..... Odpowiedz Link Zgłoś
gzygzyrygzy Re: Belgi niespokojne 28.06.06, 17:19 xtheo7 napisał: > a moze bys wolal, by cie okradli bardzo katoliccy zlodzieje znad wisly, co mi > sie kiedys przydazylo we francji..... wszystko mi jedno kto mnie okradl. co kraj to obyczaj, w Belgii to sie po prostu czesto zdarza, ze marokanczycy robia balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Belgi niespokojne 28.06.06, 17:45 dobrze że Polacy katolicy nie kradną... Odpowiedz Link Zgłoś
mtsk Re: Belgi niespokojne 28.06.06, 18:37 A mnie okradli w kwietniu, w Amsterdamie, holenderscy bandyci pochodzenia marokanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:03 Cytat: "Czy tragiczna historia sprzed ponad 10 lat powraca? - pytają Belgowie" To nie Belgowie się pytają tylko belgijskie massmedia. Natomiast ja pytam się ile w ciągu tych 10 lat popełniono w Belgii gwałtów "zwykłych", gwałtów ze szczególnym okrucieństwem oraz gwałtów zakończonych (lub poprzedzonych) morderstwem na osobach które przekroczyły "wiek przyzwolenia" ? Pytam się rzecz jasna retorycznie - no bo kogo to obchodzi ? Wszak takie gwałty to rzecz normalna i zrozumiała. Normalna, bo dopuszczają się ich ludzie normalni a nie "zboczeńcy". Odpowiedz Link Zgłoś
id999 Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:07 hehe, właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Lekarze uznali,że został wyleczony"... 28.06.06, 17:14 Ci lekarze także powinni odpowiadać, także w przypadku Dutoux, który mordował na zwolnieniu warunkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Za pedofilię - jedna kara 28.06.06, 19:16 Dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia. Ni mniej, ni więcej. Winny => dożywocie. Czapy zasadniczo nie popieram, bo a nuż ktoś po latach okaże się niewinny. Ale wyroki typu pięć siedem lat wiezienia albo "leczenie" są bez sensu - wyjdzie i znów zrobi to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
borys995 Re: "Lekarze uznali,że został wyleczony"... 28.06.06, 20:46 Społeczeństwo Belgii powinno się przyjrzeć kryteriom jakie stosowali psychiatrzy gdy decydowali o wypuszczeniu tego psychola na wolność. Może prawnicy powinni zmienić obowiązujące prawo.. Wypuszczenie takiego świra za dobre sprawowanie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
ricou Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:19 I'm belgian living in Poland and happy to be here. But to be frank, the reading of this forum, by the lack of control of a proper moderator, is a total disgrace to the image of Gazeta and Poland. I just find here the expression of hatred and prejudice. To the editor of Gazeta - What does this "public punching ball" bring to democracy? Furthermore I find utterly shocking the assocation made so often here by a part of the readers between pedofiles and gay people. Stop this nonsense! When a boy was murdered in Brussels a couple of weeks ago no belgian citizen even thought of condemning Poland because the presumed killer had a polish passport. So please stop those stupid shortcuts ... Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:33 ricou i tak wszyscy beda uzywac uogolnien i skrotow na tym forum a twoj post niczego nie zmieni bo 90% osob go nie zrozumie...Moze jakbys to napisal w stylu "kali jesc kali krasc"... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 17:52 ricou dobrze, że jest tak mała kontrola moderatora, można zobaczyć co ludzie naprawde myślą pod kopułami i jakimi są małymi sfrustrowanymi gnojkami lub prostakami co niektózi... jak by były kasowane to by podpadało pod cenzure... zgadzam się z resztą, w kazdym kraju są mordercy, psychopaci, złodzieje, uniwersalne zależność czarnej strony człowieczeństwa... nawet w kraju świętoszków Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 19:13 There's two things, I'd like to address about your post. First of all - moderation would not serve this forum well. Freedom of speech, wouldn't be freedom of speech if we only allowed posting things we agree with. About the incident with the Polish guy getting arrested for murder - sure he may have had Polish citizenship, but he was of Gypsy desent. So just like in this case, he was an immigrant/or son of immigrants, from what amounts to more or less a 3rd world country. I'm not blaming Belgians for the crime, I'm blaming the savages that take advantage of your system. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 20:12 a person of whatever descent, even Martian, born to Polish citizens, living in Poland and being a Polish citizen is a Pole, and that's a scientific fact, so cut that "Gypsy descent" crap, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 23:17 You may be a "citizen of Poland", but that doesn't mean you were assimilated into the Polish culture. Just because you are staying in a particular country doesn't make you an integral part of that country. Just look at the shit that's been going down in France. Muslim immigrants give civilized countries a bad rap. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Belgia: prawdopodobnie znaleziono ciało jedne 28.06.06, 23:54 What do you mean after all? That we should blame all Gipsys, not Polish people, because one of them murderered? In every country and nation are that kind of people. We are/should be people before we have nationality. Though some ones are monsters like this in Belgium. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz The problem is that Belgium is shown to Poland as 28.06.06, 20:01 paragon of proper understanding of tolerance. But we Poles think, that in Belgium tolerance is too much because courts there set free criminal pedofiles too generously. We do not want the same happen in Poland. We don't want European Parliament to force on us this attitude towards criminals. Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza Oh, Jesus! Comrade Illitch, look for translator:)) 28.06.06, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can to ricou 28.06.06, 21:06 Dear Ricou, this forum is very "different", however you shouldn't take it so emotionally. Fact is that most of the correspondents are teenagers playing with their computers at this very time. I do not try to justify anything; I am also very much disgusted... Just don't be tempted to read anything from now on, there is no other solution. Regards, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
aska9661 Zbierają owoce... 28.06.06, 17:33 ...moralnej degrengolady. polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Zbierają owoce... 28.06.06, 17:57 Ty aska to ślepa jesteś? czy pewnych rzeczy nie chcesz widzieć? co zbierają? a u nas to nie ma morderstw? zabijania dzieci przez rodziców? bo ostatnio to ja raz na tydzień słyszałem w dziennikach o takich przypadkach, w tą zime zamordowali chłopca także w Polsce więc "shut your bloody kayboard" jeśli wiesz co chcę powiedzieć... widzisz drzazge w oku Belgów a swoim polskim belki nie widzisz! u nas wszyscy święci cholera jasna, cały kraj świetoszków... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Zbierają owoce... 28.06.06, 17:59 jak polskiego pochodzenia typkowie zabili tam to w Belgi nie czepiali się że Polacy to Polacy tamto (na pewno nie w mediach) a ta tutaj pisze że moralna degrengolada... martw się o Polske! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 17:44 Co mam sprawdzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
be_lxix1 Zdelegalizować małżeństwa heteroseksualne! 28.06.06, 17:44 No nie, znowu heteroseksualista! Mam tego dość. Odebrać prawa do adopcji dzieci przez pary heteroseksulane. Nie życzę sobie, żeby heterycy uczyli moje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Zdelegalizować małżeństwa heteroseksualne! 28.06.06, 17:54 i myślisz, że jesteś dowcipny? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 17:51 pierwszy link z googla: www.australianparentsformeganslaw.com/docs/paedinoz.tpl Of the 24,845 children involved in substantiated cases, 4,932 (20%) involved sexual abuse. The children were males in 1,281 (26%) of the sexual abuse cases and females in 3,647 (74%) cases, with four cases where the gender was not reported. kolejne strzały zwracają potwierdzenia tych proporcji w innych krajach na drugi raz ciołku sam wcześniej sprawdź, zanim zaczniesz innych odsyłać do googla Odpowiedz Link Zgłoś
namicko Tragedia!!!! 28.06.06, 17:52 Przerażająca zbrodnia, ale komentarze tragedia. Współczuję rodzicom dziewczynek z całego serca. Nie wiem jak można przeżyć coś takiego, Lączę sie w cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Do tego właśnie prowadzi zgoda na szerzenie się 28.06.06, 18:40 dewiacji i patologi społecznych w społeczeństwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Do tego właśnie prowadzi zgoda na szerzenie s 28.06.06, 18:55 dvoryanin napisał: > dewiacji i patologi społecznych w społeczeństwie ! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3154286.html "Zbigniew Wysocki, współpracownik o. Rydzyka i prelegent Radia Maryja, jest od wczoraj wiceministrem transportu. (...) W ostatnich wyborach Wysocki bezskutecznie startował do Senatu z Gdyni. Na listę Domu Ojczystego (partii członków Rodziny Radia Maryja) wpisała go Gertruda Szumska - była lektorka u o. Rydzyka, potem posłanka. Przed wyborami Wysocki i Szumska razem manifestowali pod gdańską parafią św. Brygidy poparcie dla ks. Henryka Jankowskiego, podejrzewanego o molestowanie ministrantów." www.kidprotect.pl/newsy/?cat=12&item=407 "Inicjatywę wystawienia prałata w wyborach popiera LPR. - Ksiądz ma bardzo dobre pomysły na Polskę i byłby świetnym senatorem - cieszy się Anna Sobecka, posłanka LPR z Torunia, była lektorka Radia Maryja. - Byłoby to uhonorowanie jego zasług - dodaje Jacek Kurski, radny LPR w sejmiku pomorskim. - W końcu przed wojną księża zasiadali w polskim parlamencie." O Wiceministerze edukacji narodowej w rzadzie PISu Stefana Jurgi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3147382.html "Zanim trafił do resortu, był do 2002 r. rektorem Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Wśród studentów zasłynął m.in. ściganiem ich za picie alkoholu. Potrafi działać: rozbudował uniwersytet, utworzył jego liczne ośrodki w podpoznańskich miejscowościach, a w Gnieźnie dzięki jego inicjatywie powstało Kolegium Europejskie. Jest postacią kontrowersyjną - stanął w obronie arcybiskupa Juliusza Paetza oskarżonego o molestowania seksualne kleryków" Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: Do tego właśnie prowadzi zgoda na szerzenie s 28.06.06, 21:26 > Przed wyborami Wysocki i Szumska razem manifestowali pod gdańską parafią św. Br > ygidy poparcie dla ks. Henryka Jankowskiego, podejrzewanego o molestowanie mini > strantów." "Podejrzewanego". Śledztwo w tej sprawie zamknięto, bo główny świadek w tej sprawie kręcił i koniec końców oskarzenia okazały się wyssane (nomen omen) z palca. A Twój post, duk123, wskazuje, że pilnie uczysz się metod postępowania od pewnego "bullterriera". Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 hmm 28.06.06, 18:52 Lamanie tabu pedofili forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=348 O traumatycznym dziecinstwie / PTSD i inne rzeczy na ten temat forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=304 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: hmm 28.06.06, 21:29 duk123 napisała: > Lamanie tabu pedofili ... Czekam aż zaproponujesz legalizację tych zboczeń - oczywiście w imię postępu, tolerancji, z uzasadnieniem, że nie byłoby tych wszystkich patologii, gdyby je zalegalizować ("stłucz pan termometr, nie będziesz pan miał gorączki":>) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: hmm 29.06.06, 01:03 Chyba nie zrozumiałeś, o co chodzi. Chodzi o to, by głosno mówić, że to jest poważny i częsty problem, a nie o to, żeby pedofilię promować. Wystarczy NAJPIERW poczytać i pomyśleć, a dopiero POTEM napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.jarecki 90% tych postów ...do chlewa 28.06.06, 18:56 jakim trzeba być bezmózgą ludzką świnią aby wypisywać takie brednie, stojąc wobec takiej tragedii? Śmiecie...śmiecie...po stokroć ludzkie, anonimowe śmiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: 90% tych postów ...do chlewa 28.06.06, 19:26 A twój post jest za to przepełniony humanizmem i miłością bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
borys995 Re: 90% tych postów ...do chlewa 28.06.06, 20:39 gość ma rację, dwie dziewczynki nie żyją, a wszyscy mają to gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: O jedno mozesz byc spokojny, moherze: gejow 28.06.06, 20:08 i tu sie, glupolu, mylisz - sprawdz statystyki policyjne. zdecydowana wiekszosc przypadkow pedofilii dotyczy dziewczynek i mam miejsce _w rodzinie_ (w Polsce jest to zwykle rodzina katolicka) Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza 90% przestepstw pedofilskich popelnianych jest w 28.06.06, 20:30 rodzinach, i to glownie na dziewczynkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak666 Ale pedały stanowią podobno 10% społeczeństwa 28.06.06, 20:51 Skoro przedstawiciele grupy stanowiącej 10% społeczeństwa (optymistyczny wariant) popełniają 10% ogółu przestępstw danego typu, to ma to swoją wymowę. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ale pedały stanowią podobno 10% społeczeństwa 28.06.06, 22:55 > Skoro przedstawiciele grupy stanowiącej 10% społeczeństwa (optymistyczny > wariant) popełniają 10% ogółu przestępstw danego typu, to ma to swoją wymowę. te, manipulator! a jaki masz dowód, że to owe 10%, a nie właśnie pozostałe 90%? Raporty organizacji międzynarodowych pokazują, że właśnie to ostatnie ma miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Ale pedały stanowią podobno 10% społeczeństwa 28.06.06, 23:02 rosomak666 napisał: > Skoro przedstawiciele grupy stanowiącej 10% społeczeństwa (optymistyczny > wariant) popełniają 10% ogółu przestępstw danego typu, to ma to swoją wymowę. Jaką mają tę wymowę swoją? Że 90% heteroseksualnej części społeczeństwa popełnia 90% praktyk pedofilskich? Czyli wszystko w porządku - procentowo ten gatunek przestępstw rozłożony jest równomiernie pomiędzy homo i hetero. Ale Pan Wierzejski twierdzi inaczej. TYM GORZEJ DLA FAKTÓW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lze.wybiorcza Bzdura do kwadratu: stanowia 3-5%. Niemniej 28.06.06, 23:37 "pedala" (jak raczyles go nazwac) DZIECI nie interesuja, choc moga go rajcowac niepelnoletni ale juz dojrzali chlopcy. Zreszta polska granica wieku 15 lat nie zabrania gejom romansow z efebami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olsen.pl Dno. Zwyczajne dno. 28.06.06, 22:12 A nie, już nie dno. Coś stuka od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder róbta co chceta, inicjatywa uczniów trockiego 28.06.06, 22:21 tak, propagujmy homoseksualnych, jutro zoofile po jutrze pedofile bedą sie domagac praw jak w holandi. metoda małych kroków jest niezwykle skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś