katolik_polski1 29.06.06, 20:23 To pierwsze kozly do odstrzalu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speev Re: Monitor Edukacji 29.06.06, 20:30 gdyby miał odrobinę honoru to by ustąpił. ale za dużo pracy kosztowało go dorwanie się do koryta, aby teraz dać się wygryźć. i całą energię poświęca na utrzymanie się przy żłobie. Polakom gratulujemy rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin taaa powinien ustapić 200 młodym bolszewikom z IU 29.06.06, 20:59 oraz bandzie starych komuchów z ZNP na czele z Broniarzem. Niedoczekanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: taaa powinien ustapić 200 młodym bolszewikom 29.06.06, 21:05 synek giertycha? no, nie widze innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Najwyzszy juz czas przejac kontrole nad oswiata ! 29.06.06, 21:09 Oswiata i obronnosc to podstawy nowoczesnego panstwa ! Trzeba porobic czarne listy na wzor McCarty`o ! Pogonic tych komunistycznych zboczencow ze szkol !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ta komunistyczna swołcz z ZNP na czele z 29.06.06, 21:12 towarzyszem Broniarzem powinna być ze szkół wypędzona ! Należy tez zdelegalizować ta komunistyczną i antypolską organziacje tak jak to zrobiono przed wojną ! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker [...] 29.06.06, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Ta komunistyczna swołcz z ZNP na czele z 29.06.06, 21:31 mark.parker napisał: > dvoryanin napisał: > > > towarzyszem Broniarzem powinna być ze szkół wypędzona ! Należy tez > > zdelegalizować ta komunistyczną i antypolską organziacje tak jak to zrobi > ono > > przed wojną ! > > Ot, odezwała się kolejna nazistowska gnida > > Co mają antybolszewicy wspólnego z faszyzmem? Jesli nie komuch to faszysta? Takie myslenie kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Ta komunistyczna swołcz z ZNP na czele z 29.06.06, 21:36 Dokładnie. Nie dajmy nienawistnikom wmówic sobie, że jeśli ktoś jest przeciw brunatnej ideologii, to od razu jest komunistą. To równie bałamutne myślenie jak to, które prezentuje w swych wypowiedziach Giertych. ODNy nie mają relizowac myśli ministra! Bo ministrowie się zmieniają, a szkoły pozostają. ODNy mają służyc nauczycielom! Państwu dyrektorom, inicjatorom tego przedsięwzięcia pięknia się kłaniam i jeśli to tylko możliwe, deklaruję spieszyć z pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek JAKIej "brunatnej", pacanie ?! 29.06.06, 22:48 Giertych nigdy nie deklarował się jako narodowy socjalista i nigdy nie mówił o sympatii do niemieckich narodowych socjalistów (w skrócie: nazistów). Za to ta czerwona hołota urzadzająca z ogłupionymi uczniakmi NIELEGANE marsze przeciw Giertychowi ... jak najbardziej działała w PZPR, jak najbardziej działała i działa w SLD i innych partiach lewicy, jak najbardziej przyznawała się do bycia ideowymi komunistami i jak najbardziej dotowała DO DZIŚ ... Związek Socjalistycznej Młodzieży Polskiej za pieniądze podatnika. Dlaczegóż to owa czerwona hołota nie protestowała niegdyś przeciw ministrowi edukacji Wiatrowi, który deklarował się jako ideowy komunista ? Przypomę dla młodych i głupich, że komunizm był najbardziej zbrodniczą ideologią na Świecie. A odpowiedź na pytanie "dlaczego nie" : a bo ideowy komunista dla organizatorów tego czerwonego cyrku to swojak i przyjaciel ideologiczny. Tak, tak. > kazek100 napisał: > Dokładnie. Nie dajmy nienawistnikom wmówic sobie, że jeśli ktoś jest przeciw > brunatnej ideologii, to od razu jest komunistą. To równie bałamutne myślenie > jak to, które prezentuje w swych wypowiedziach Giertych. ODNy nie mają > relizowac myśli ministra! Bo ministrowie się zmieniają, a szkoły pozostają. > ODNy mają służyc nauczycielom! > Państwu dyrektorom, inicjatorom tego przedsięwzięcia pięknia się kłaniam i > jeśli to tylko możliwe, deklaruję spieszyć z pomocą. Lewak z zawodu czy tylko z sympatii ? Odpowiedz Link Zgłoś
olias to nie są ogłupiałe uczniaki- to czerwony miot 29.06.06, 23:08 to dzieci z definicji "lepsze" od innych, tacy nadludzie. Tatuś udowodnił swą wyższość intelektualną kradnąc majątek państwa, potomkom należą się stanowiska. Ot, takie myślenie gnid. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: to nie są ogłupiałe uczniaki- to czerwony mio 30.06.06, 08:38 Z waszymi postami o tyle jest bez sensu polemizować, że to po prostu bzdura. Nie należę do sld, nawet z tym nie sympatyzuję, nie byłem w pzpr, nie wysyłam dzieciaków na żdane demonstarcje - to wszystko bzdura. Natomiast Giertych jest nacjonalistą, radykałem, mw wielokrotnie pokazała wielką agresję wobec ludzi myślących inaczej i to są akurat fakty, których nie da się podwazyć. A te wyciągniete rączki? Piwo zamawiali? Niestety - bardzo jest widoczne, że tam gdzie nie macie argumentów, używacie wulgaryzmów - bez sensu. Już o tym pisałem. Akurat zacząłem pracować jako nauczyciel, gdy ministerem został Wiatr. On pewnie był komunistą, ale 30 lat temu. Jako minister nie dał mi tego odczuc w żaden sposób. Mało tego, już wtedy zmienianiano treść niektórych podręczników na bardziej prokościelną (służę przykładami). Giertych swoją ideologię prezentuje dzisiaj i to na co dzień (codziennie słyszę o jakichś jego pomysłach). A dla mnie istotniejsze są zagrożenia tu i teraz. Aby było jasne - wobec ideologii komunistycznej jestem tak samo krytyczny, jak wy. Ale ta ideologia nam akurat teraz nie zagraża. Natomiast ideologia Giertycha (niestety z dużym wsparciem Kościoła) jest zagrożeniem dla demokracji w Polsce. Tylko proszę, aby wasze argumenty wychodziły poza chamskie odzywki typu "czerwona swołocz", bo wystawiacie tylko sobie świadectwo, a na mnie to nie robi wrażenia (właściwie robi - skrajnego zażenowania). Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek co Ty chcesz wmówić, że to nie jest robta LEWIcy ? 30.06.06, 21:16 kazek100 napisał: > Z waszymi postami o tyle jest bez sensu polemizować, że to po prostu bzdura. > Nie należę do sld, nawet z tym nie sympatyzuję, nie byłem w pzpr, nie wysyłam > dzieciaków na żdane demonstarcje - to wszystko bzdura. Natomiast Giertych jest > nacjonalistą, radykałem, mw wielokrotnie pokazała wielką agresję wobec ludzi > myślących inaczej i to są akurat fakty, których nie da się podwazyć. A te > wyciągniete rączki? Piwo zamawiali? Człowieku, co Ty chcesz ludziom wmawiać ? Że to nie jest streowana akcja przez lewicę ? Jakimś "cudem" wszystkie osoby ujawniające swe zaangażowanie w tych demonstracjach, jakimś cudem wszystkie osoby z ZNP publicznie wyrażające niechęć do Giertycha, to albo działacze SLD albo PD albo tym podobnych lewicoowych ugrupowań. Wszystkie te ugrupowania razem przygotowuja się do startu do wyborów samorządowych ze wspólnej listy lewicy. W dyskusji na temat demonstracji przeciw giertychowi w TVP, ci ludzie jak ognia unikali słowa "lewica": "że nie", że to ogólny ruch", "niepolityczny" itp. brednie. Zająknięcie przed kamerą głownych oratorów lewicy sięgneło zenitu, gdy przypomniano jeden fakt: lewicowi działacze zarządzający ZNP finansowali (z pieniędzy padatników) ... ZSMP !!! Dla młodych i głupich: ZSMP to Związek Socjalistycznej Młodzieży Polskiej założony i święcący swe triumfy w okresie komuny, w statuie mający wpisane, że wychowuje młodzież na dobrych komunistów i na przyszłych członków PZPR. I owo finansowanie ZSMP przerwał dopiero Giertych ! > Już o tym pisałem. Akurat zacząłem pracować jako nauczyciel, gdy ministerem > został Wiatr. On pewnie był komunistą, ale 30 lat temu. Jako minister nie dał > mi tego odczuc w żaden sposób. Mało tego, już wtedy zmienianiano treść > niektórych podręczników na bardziej prokościelną (służę przykładami). Giertych > swoją ideologię prezentuje dzisiaj i to na co dzień (codziennie słyszę o > jakichś jego pomysłach). A dla mnie istotniejsze są zagrożenia tu i teraz. Aby > było jasne - wobec ideologii komunistycznej jestem tak samo krytyczny, jak wy. > Ale ta ideologia nam akurat teraz nie zagraża. Natomiast ideologia Giertycha > (niestety z dużym wsparciem Kościoła) jest zagrożeniem dla demokracji w > Polsce. Taaa, Wiatr był dobry bo jako komunista deklarował się dawno. A Giertych co prawda jako narodowy socjalista NIGDY się nie zadeklarował, ale ty widziałeś czyjeś wyciągnięte ręce - salutować też już nie można bo się będzie z komuną kojarzyło ? Człowieku, co z tego, że komunista wprowadzał wstawki o kościele ? Ja pamiętam jak przed wyborami w 1989 wszystkie komuchy jak jeden mąż w telewizorni mówiły, że chodzą do kościoła. I co ? Cos to zmienia. Dla mie to była żenada - ja byłem już wtedy antykomunistą i nie ukrywałem, że jakoś nie chodzę do kościoła. Prawda jest JEDNA : ten cyrk "spontanicznych" protestów niedouczonych uczniaków i obok ich, pożal się Boże, "nauczycieli" lezących wspólnie na nielegalne demonstracje, TO ROBOTA LEWICOWEJ HOŁOTY. I to tylko jest fakt, reszta to ble, ble, bel. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: co Ty chcesz wmówić, że to nie jest robta LEW 01.07.06, 10:18 Powtarzam Ci, że osobiście znam sporą liczbę osób o przekonaniach konserwatywnych, sporo katolików, którzy są obecnością Giertycha w rządzie równie mocno oburzeni, jak ja. Ale przede wszystkim radzę Ci prześledzić ten wątek. Bo zapewne jest prawdą, że przeciw Giertychowi wypowiada się wielu przedstawicieli lewicy. (A co? Nie mają prawa? Czasem to mam wrażenie, że szaleństwo w naszym kraju idzie juz tak daleko, że niektory chcieliby w ogóle lewicy zakazac istnienia). Ale w tym wątku jak tylko pada hasło lewica, to zaraz podają teksty o stalinistach, kgb i inne takie bzdury. I ja tylko o tym pisałem. Mam nadzieje że nie należysz do prymitywów, dla których każda osoba o lewicowych przekonaniach jest stalinistą? Bo chyba nie zgodzisz się, że każdy osoba o przekonaniach prawicowych popiera Hitlera albo wyrzucanie ludzi z samolotów w Argentynie? finansowanie zsmp mi się nie podoba. Pamiętasz może, jak zhr dostawał dziesięciokrotnie większą dotacje, niz zhp, mimo o wiele mniejszej liczby członków? Nie podoba mi sie to tak samo. I tak samo, jak finansowanie Kościołowi dwóch lekcji religii w tygodniu w każdej klasie. Uważam, że władza nie powinna po prostu finansowac spraw światopoglądowych. Rozumiem, że też tak myślisz? Ale Gietych chyba by się z tym nie zgodził. W ogóle czytasz bardzo wybiórczo. Zaznaczyłem - Wiatr nie dlatego mnie nie draznił, że to było dawno, ale dlatego, że podczas swojego urzędowania nie podjął żadnych ideologicznych kroków. A właściwie to był wobec Kościoła bardzo uległy (zmiany w podręcznikach). Nazywasz PD partią lewicową... A pamiętasz, jak to właśnie ci ludzie wprowadzali religię do szkół (to za Mazowieckiego było). Do czego zmierzam? Do tego, że argumentowanie o "lewicy" jest zazwyczaj bardzo bzdurne. Mało wiem o wojskowości, ale gest tych chłopaczków nie przypominał salutowania. W ogóle nie przypominał niczego, poza hitlerowskim pozdrowieniem. Zaprzeczanie temu to komedia. To jak praktyka złodzieja - złapią cię za rękę, mów, że to nie twoja ręka. Żenujące. Jak każdy populista, masz niektóre trafne spostrzeżenia, ale na tym budujesz bzdurne wnioski. To prawda, że wielu komuchów się szybciutko przechrzciło (ochrzciło). Ale co to ma wspólnego z reszta Twojego pisania? Na jakiej podstawie ludzi, którzy po prostu maja inne niz ty poglądy, i maja prawo je wyrażac, Ty nazywasz "niedouczonymi uczniakami i pożal się Boże, "nauczycieli" "? Kolego, akurat wśród inicjatorów KEN znalazłem kilka pierwszorzędnych nazwisk polskiej edukacji. Więc skończ z takimi uogólnieniami, dla dobra poziomu dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: co Ty chcesz wmówić, że to nie jest robta LEW 01.07.06, 10:45 jeszcze a'propos tego "oburzającego finansowania zsmp" - oto tekst, jak znalazłem. Przyznasz, że w tym moemencie wygląda to troche inaczej, niż gdy się tylko rzuci hasło "oni finansowali zsmp"? wklejam: Z ONETU Lato z księdzem Giertych daje na katolickie wakacje Roman Giertych, minister edukacji, wspiera katolickie stowarzyszenia zajmujące się organizacją letniego wypoczynku uczniów. Połowę z 1,5 mln zł, jakie resort przeznaczył na sfinansowanie kolonii dla najbiedniejszych dzieci, skierował do stowarzyszeń i fundacji katolickich. Cofnął zaś pieniądze dla Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej, który od lat zabierał uczniów na edukacyjne obozy.Co roku Ministerstwo Edukacji wspiera uczniów z najbiedniejszych rodzin. Niektórzy z nich mają jedyną szansę wyjechać na wakacje. Jedni za darmo, inni za niewielką dopłatą. W tym roku MEN przeznaczyło na ten cel prawie 1,5 mln zł. Wcześniej ogłosiło konkurs na realizację zadania publicznego, jakim jest "krajowy letni wypoczynek dla dzieci i młodzieży''. O przyznanie dotacji na organizację kolonii, obozów rehabilitacyjnych i szkoleniowych mogły się starać organizacje pozarządowe, fundacje, stowarzyszenia, których działanie wykracza poza jeden region Polski. O tym, kto dostanie pieniądze, decyduje resort. Do tegorocznego konkursu stanęło ponad 150 organizacji, z czego dofinansowanie otrzymało 22. Pełna lista znajduje się na stronie internetowej MEN. Wynika z niej, że osiem katolickich organizacji dostało prawie połowę całej puli (w sumie ponad 688 tys. zł). Resztą dotacji musiało się zadowolić 14 pozostałych stowarzyszeń. Wśród dopieszczonych przez Giertycha katolickich organizacji znalazły się m.in. Caritas Polska, Salezjańskie Stowarzyszenie Wychowania Młodzieży, Fundacja Pomocy Młodzieży im. Jana Pawła II Wzrastanie, czy Stowarzyszenie Rodzin Katolickich Diecezji Sandomierskiej-koło parafii św. Biskupa Mikołaja. Ta ostatnia dostała ponad 12 tys. zł. Mało znane Katolickie Stowarzyszenia Kolejarzy Polskich uzyskało prawie 40 tys. zł. Aż 70 tys. zł minister przyznał Stowarzyszeniu Parafiada im. św. Józefa Kalasancjusza. Pozostałe 14 stowarzyszeń, w tym m.in. Związek Harcerstwa Polskiego, Polskie Towarzystwo Schronisk Młodzieżowych, Związek Ochotniczych Straży Pożarnych, czy Związek Młodzieży Wiejskiej, dostaną 752 tys. zł. W tej grupie nie znalazł się Związek Socjalistycznej Młodzieży Polskiej. On nie dostanie ani złotówki. Tak zadecydował szef resortu Roman Giertych. Uznał, że ZSMP jest młodzieżówką SLD, dlatego resort nie będzie jej finansował. ZSMP bronił się twierdząc, że to nie są pieniądze na ich działalność, bo oni sobie poradzą, lecz na wypoczynek uczniów. Działacze związku argumentowali, że decyzja ministra zabiera najbiedniejszym dzieciom szansę na wakacje. - Minister Giertych dzieli stowarzyszenia młodzieżowe na lepsze i gorsze, wspomaga te związane z prawicą, a wycina sympatyzujące z lewicą. Do tej pory nie było w resorcie tak skandalicznych zachowań - uważa Bogusław Wontor, przewodniczący ZSMP. Zaznacza, że jeszcze żaden minister edukacji, nawet za czasów rządów prawicy, nie pozbawił jego organizacji środków na akcję letnią. Ministerstwo nie wsparło również Towarzystwa Przyjaciół Dzieci, które chciało zorganizować akcję "W mieście mieszkamy - w mieście wypoczywamy''. - Szkoda. Liczyliśmy na to wsparcie - przyznaje Wiesław Kołak, prezes TPD. Towarzystwo opiekuje się ponad 200 tys. dzieci w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: JAKIej "brunatnej", pacanie ?! 30.06.06, 01:09 darr.darek napisał: > Giertych nigdy nie deklarował się jako narodowy socjalista i nigdy nie mówił o > sympatii do niemieckich narodowych socjalistów (w skrócie: nazistów). "Dużą wagę wszechpolacy przywiązują do nieeksponowania antysemityzmu. – Chociaż jest on w organizacji na porządku dziennym, a ulubione dowcipy Wierzejskiego to dowcipy o Żydach – opowiada Z., były członek warszawskiej MW. Ma już dość wypowiadania się pod nazwiskiem, bo po każdej publikacji dostaje SMS-y typu „zabijemy cię zdrajco, sk...synu." www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1795&Itemid=48 Odpowiedz Link Zgłoś
wisia.x Re: Ta komunistyczna swołcz z ZNP na czele z 29.06.06, 21:48 myślenie takie jak szefa niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Najwyzszy juz czas przejac kontrole nad oswia 29.06.06, 22:47 "Pogonic tych komunistycznych zboczencow ze szkol "!!!Mialeś na myśli tych w sutannach fundamentalisto katolicki? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 tadeusz_ja w "rozmowie" z biedroniem 29.06.06, 23:57 www.bookcrossing.com/journalpics/3362926.jpg?date=1/19/2005+4:29:32+PM. i cos takiego chcialby wprowadzic tadeusz_ja do polskiej szkoly; a figa, ty piata kolumno niemieckiego gejostwa tadeusz_ja napisał: > "Pogonic tych komunistycznych zboczencow ze szkol "!!!Mialeś na myśli tych w > sutannach fundamentalisto katolicki? Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: Najwyzszy juz czas przejac kontrole nad oswia 30.06.06, 01:12 katolik_polski1 napisał: > Oswiata i obronnosc to podstawy nowoczesnego panstwa ! > Trzeba porobic czarne listy na wzor McCarty`o ! > Pogonic tych komunistycznych zboczencow ze szkol !!! Od tych upałow coś ci na rozum padło. A co do komunistów to masz jakiś uraz psychiczny na ich tle albo to też z upałów. Gdybyś miał bóle głowy to wez etopirynę. Odpowiedz Link Zgłoś
campusek Re: taaa powinien ustapić 200 młodym bolszewikom 01.07.06, 14:22 Widzę opcję idioty nafaszerowanego propaganą wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: taaa powinien ustapić 200 młodym bolszewikom 30.06.06, 01:03 Opanuj się tobie bolszewicy pomylili się z wespolakami. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Monitor Edukacji 29.06.06, 23:02 dlaczego ma ustąpić? to sprzeczne z zasadami demokracji. To wszyscy obywatele decydują kto rządzi. Wszyscy - a nie jak ci się wydaje - ty. Oczywiście jak wygrasz wybory możesz zostać ministrem edykacji. Po wyborach. Ale znowu zastrzerzenie - w wyborach wszyscy mają prawo głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 20:29 gdyby miał odrobinę honoru to by ustąpił. ale za dużo pracy kosztowało go dorwanie się do koryta, aby teraz dać się wygryźć. i całą energię poświęca na utrzymanie się przy żłobie. Polakom gratulujemy rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:11 speev napisał: > gdyby miał odrobinę honoru to by ustąpił. ale za dużo pracy kosztowało go > dorwanie się do koryta, aby teraz dać się wygryźć. i całą energię poświęca na > utrzymanie się przy żłobie. Polakom gratulujemy rządu. Zaczyna sie płacz bolszewickich dyrektorów z znp. Medale , bankiety, premie,awanse , konic z wami czerwonoarmisci. Dobrze ja was znam pseudowychowawcy, pseudonauczyciele - tak naprawdę dyspozycyjni dupolizy pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:20 Uczniowie, nauczyciele,drektorzy, Jeszcze tylko woźne nie protestuja przeciw Giertychowi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin 200 degeneratów społczenych z IU, oraz banda 29.06.06, 21:23 skomuszałych starców z ZNP ! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: 200 degeneratów społczenych z IU, oraz banda 29.06.06, 21:41 a ja nie jestem uczniem z IU ani starcem (mam 36 lat), ani komunistą. Skończcie zaśmiecać forum tak idiotycznymi argumentami. Przeciw Giertychowi jest 90 % znanych mi nauczycieli i jeżeli wszyscy byliby komunistami, to używając waszych argumentów o "większości" - powiniście wszyscy zamilnknąć i i oddać im władzę, bo to oni stanowią większość, i to zdecydowaną. Z tym, że to nieprawda. To ludzie, którzy mają przerówne poglądy, przeróżnie głosowali w wyborach, ale akurat co do tego punktu są zgodni - Giertych to hańba. Dość niesmaczne, że wciąż tych samych kilka osób wprowadza taki wulgarny i niesmaczny wrzask an forum. Na dodatek nie mający nic wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Hańbą jest istnienie ZNP, oraz to że młodzi 29.06.06, 21:43 bolszewicy z Iu nie są w pudle ! Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Re: Hańbą jest istnienie ZNP, oraz to że młodzi 29.06.06, 22:25 dvoryanin napisał: > bolszewicy z Iu nie są w pudle ! Pocieszny jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek 200 degeneratów społczenych z IU, oraz banda lewak 29.06.06, 23:27 kazek100 napisał: > a ja nie jestem uczniem z IU ani starcem (mam 36 lat), ani komunistą. > Skończcie zaśmiecać forum tak idiotycznymi argumentami. Przeciw Giertychowi > jest 90 % znanych mi nauczycieli i jeżeli wszyscy byliby komunistami (..) > używając waszych argumentów o "większości" - powiniście wszyscy zamilnknąć i i > oddać im władzę, bo to oni stanowią większość, i to zdecydowaną. A kogo Ty znasz ? Ta czerwona hołota, która ogranizuje marsze ogłupionych uczniaków, to jak jeden mąż zwolennicy lewicy. Obudź się, w sondażach poparcie dla komuchów to już tylko 6% gawiedzi wyborczej. Ja nie jestem zachwycony, że następni z Lepperem na czele rozbudzają socjalistyczne nastawienia w gawiedzi wyborczej poprzez czerwone brednie. Jednak pogódź się, że czas Twoich "znanych Ci" ludzi związanych z bolszewicką hołotą JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁ ; nie pleć tu o 90% popierających lewicowych durni. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: 200 degeneratów społczenych z IU, oraz banda 30.06.06, 08:46 Kolego, trudno abym nie "znał" kolegów z pracy. Tudzież nauczycieli spotykanych na konferencjach. Tudzież tych, z którymi pracuję w komisjach egzaminacyjnych. Pisząc o każdym, kto ma inne poglądy, niż ty, jako o "czerwonej hołocie" po prostu ośmieszasz się i ośmieszasz swoje poglądy. Zanm wiele osób o prawicowych poglądach, które też Giertych oburza. A z kolei ci, którzy popierają lewice, to też nie "czerwona hołota". Nie dostrzegasz w swym braku kultury, że takie uogólnienia są nie na miejscu? Idąc tym tropem, można by każdego, kto ma poglądy pracicowe, uznawać za "faszystowskiego bandytę"? Opanuj się kolego i w dyskusji spróbuj zaprezentowac trochę inny poziom. Czy naprawdę miłośnicy pisu i lpr są tak prymitywni, że myslą, że wyzwiskami kogos przekonają? Odpowiedz Link Zgłoś
diefenbaker Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:48 > Dobrze ja was znam > pseudowychowawcy, pseudonauczyciele - tak naprawdę dyspozycyjni dupolizy pzpr. Ludzie! Umrzyjcie wreszcie! Zabierzcie ze sobą do grobu swoje teczki, UBeckie sprawy, niekończące się spory o to kto był większym bohaterem, kto większą gnidą. Zabierzcie etos styropianu, pzpr i endecką głupotę. I dajcie normalnym ludziom żyć w tym kraju. Dajcie nam żyć skoro sami nie potraficie. Jak długo jeszcze będziecie walczyć o tę swoją 'Polskę', a nie o Polaków? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 22:38 diefenbaker napisał: > Ludzie! Umrzyjcie wreszcie! Zabierzcie ze sobą do grobu swoje teczki, UBeckie > sprawy, niekończące się spory o to kto był większym bohaterem, kto większą :) Popieram! Ale niestety to dosc czasochlonny proces, ktorego nijak nie idzie przyspieszyc. Ludzie przez Ciebie opisani, majac wybor: pogodzic sie albo mrzeć, wybieraja to drugie. No a nam tylko czekac zostalo. TS ---------------------------------------- Ludzie sa jak zaby, rodza sie i umieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Nasza Szkapa Edukacji... 29.06.06, 21:18 ...nadaje się jedynie do przerobienia na żarcie dla psów. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin popełniłeś przestępstwo, jeżeli zrobisz to jeszcze 29.06.06, 21:23 raz zgłosze to ABW ! Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __kolego, zapomniałeś wziąć leki... 29.06.06, 22:41 nadrabiaj zaległości. a zanim wejdziesz na forum, gdzie bohaterem jest drągal, weź podwójną dawkę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirgiz Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 20:35 Z treści wypowiedzi min.Giertycha wynika,że i tak zrobi swoje.Dyrektorzy szkół nie mają szans bo zaraz ich skwituje jak Sielatyckiego.Przykre to ale zabiera się za "rządzenie " co załatwi oświatę na wiele lat.Wszystkie demokratyczne gremia istniejące w szkolnictwie mogą się zwijać. Terror niepewności jaki zapanuje stłamsi wszelkie próby reformowania czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin niech Giertych przegna ta komunistyczną hołote ! 29.06.06, 21:01 bez litości dla starych bolszewików z ZNP ! Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 20:38 "Jeżeli odbiera się ministrowi prawo do tego, aby kierował polityką oświatową, to jakby odbierać obywatelom prawo do decydowania o tym, kto ma wygrać, a kto ma przegrać w wyborach parlamentarnych" - dodał minister. ----------- Wyborcy skorzystaja ze swych praw konski lbie. I wyladujesz na smietniku historii. Na razie, dzieki lasce jareczka, mozesz cieszyc sie swymi zabaweczkami, ktore jednak co rusz ktos ci zabiera traktujac cie jak malpe, ktorej nierozwaznie dano brzytwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin aj aktywistka komuszego ZNP się odezwała i odrazu 29.06.06, 21:02 snieważyłą Premiera ! Cóż chamstwo lewackie zawsze wyjdzie na wierzch ! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: aj aktywistka komuszego ZNP się odezwała i od 29.06.06, 21:44 Ja tez bym wolał, aby przeciwnicy Giertycha wszyscy różnili się od niego klasą (czyli wypowiadali kulturalnie), ale akurat Ty nie masz prawo nikogo pouczać. Twoje posty są wulgarne, wrzaskliwe, a najgorsze, że nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Teraz nazwij mnie komuchem, a ubawisz mnie na cały wieczór krzykaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:13 amhu napisała: > Wyborcy skorzystaja ze swych praw konski lbie. I wyladujesz na smietniku > historii. Na razie, dzieki lasce jareczka, mozesz cieszyc sie swymi > zabaweczkami, ktore jednak co rusz ktos ci zabiera traktujac cie jak malpe, > ktorej nierozwaznie dano brzytwe. O i zmesowcy się odzywaja podnosza bolszewicki łeb, to juz ostatnie podrygi czerwone łotry. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:29 yvesl napisał: > amhu napisała: > > > > Wyborcy skorzystaja ze swych praw konski lbie. I wyladujesz na smietniku > > historii. Na razie, dzieki lasce jareczka, mozesz cieszyc sie swymi > > zabaweczkami, ktore jednak co rusz ktos ci zabiera traktujac cie jak mal > pe, > > ktorej nierozwaznie dano brzytwe. > > O i zmesowcy się odzywaja podnosza bolszewicki łeb, to juz ostatnie podrygi > czerwone łotry. Ostatnie podrygi to są wasze - wy wszy nazistowskie. Wściekacie się i zapluwacie, bo widzicie, że tracicie grunt pod nogami i jesteście amoralnymi gnidami i pogrobowcami Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin towarzysz dobrze się nauczył na kursach dla 29.06.06, 21:30 politruków, była 6 z marksizmu - leninizmu, a potem szkołą dla oficerów NKWD prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek tylko KRASnyje DURAki podstaw nie byli uczeni ... 30.06.06, 00:10 dvoryanin napisał: >towarzysz dobrze się nauczył na kursach dla >politruków, była 6 z marksizmu - leninizmu, a potem szkołą dla oficerów NKWD >prawda ? takiemu mark.parkerowi (a pacziemu nie - bolszewik.szasza ?) nikt nie wytłumaczył, że nazistowska (skrót od: nationalistische sozialist) hołota wespół z bolszewicką hołotą byli przyjaciółmi. A tak, lewicowi durnie, tak ! Ci rzekomo "nie wasi" brunatni z waszymi bolszewikami, wspólnie zaplanowali atak i wspólnie wykonali atak na Polskę (o jaką po niemal 70 latach paru polityków znów chce walczyć), byli towarzyszami broni, którzy ściskali sobie ręce w okolicach Buga w październiku 1939, ta nazistowsko-bolszewicka hołota wspólnie współpracowała ręka w rękę - GestaPo z NKWD. Gdy jeden z dwóch bliskich sobie bandytów (Hitler) stwierdził, że juz nie po drodze z drugim bandytą (Stalinem), tamten drugi - Stalin przez całe pół roku 1941 pieprzył w przemówieniach o przyjaźni sowiecko-niemieckiej, o nienaruszalnym sojuszu sowiecko-niemieckim, wychodził na 3 miesiące przed wojną dwóch bandytów, osobiście na dworzec witać podrzędnego dostojnika niemieckiego, w czasie, gdy już Hitler nie dałby Stalinowi buta do przywitania. Przed atakiem Stalin niczym pies wystawiający tyłek do skopania, specjalnie odsłyłał do Niemiec szpiegów informujacych o bliskim ataku niemieckim. Nawet po ataku 22.06.1941, Stalin nakazywał ... "nie prowokować walki" i ... he, he, he ... nie atakowac Niemców za granicą Buga. Dureń nie wiedział nawet, że Sowieci byli gorzej przygotowani do walki niż Polska w 1939, tracili tereny dużo szybciej niż Polska w 1939 i tracili sołdatów (wielu poddawało się Niemcom, myśląc, że gorszego czerwonego bagna już być nigdzie nie może) nawet kilkunastokrotnie szybciej niż Polska traciła żołnierzy w 1939 walcząc od 17.09 na dwa fronty. Tak, lewacy, wasi bracia lewicy sowieckiej zamordowali w 1940r. 20.000 polskich oficerów a Niemcy wiedzieli gdzie szukać ofiar, gdy tylko w 1943r. zajrzał im w oczy strach przed siłą państw alianckich. A patom krasnoarmiejcy skazali szto "faszysta" eto wróg (nie wolno było mówić o narodowycy socjalistach i skąd skrót "nazista", a za wspominanie współpracy kula w łeb). I tak durniom lewicowym zostało w małych mózgownicach, że "faszysta" jest opozycją dla dobrego komunisty, i zastępy leninowskich pożytecznych durni do dziś nie znają prawy jak bliska była wpółpraca hołoty nazistowsko-bolszewickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: tylko KRASnyje DURAki podstaw nie byli uczen 01.07.06, 10:39 Chyba wiem, na czym polaga Twój problem kolego. Na tym, że podajesz jako wielkie odkracia fakty znane przeciętnemu licealiście. No bo oczywiście masz rację, że totalitaryzm prawicowy jest takim samym zagrożeniem, jak lewicowy. Dla takich jak ja jest to oczywiste. Ale jak w tym uzsadniasz sobie obronę właśnie polityka o poglądach skrajnych, to nie wiem. Minister oświaty powinien być przede wszystkim administratorem oświaty i zajmować się edukacją, a nie wprowadzaniem w życie ideolo. Z niektórych fragmentów Twoich wypowiedzi wydaje się, że tak własnie myślisz, ale zaraz potem jednak bronisz skrajnych ideologów. To jest niekosekwencja czy po prostu podwójne standardy moralne? Acha, proszę już nie zaśmiecajcie forum innymi równie znanymi powszechnie faktami, że faszyści mieli w nazwie coś tam z socjalizmem. Kaczyńscy też deklaruja się jako twarda prawica, program gospodarczy mają mocno socjalistyczny (i to w tym najgorszym rodzaju - opartym na rozdawnictwie). Zresztą Giertych przeciwko rozdawnictwu nie protestował, a nawet jeszcze je wspierał. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Koalicja? - wywalic komuchow na zbity p...k 29.06.06, 20:39 Komuszewscy siedza jeszcze w starym systemie. Ostatni mohikanie starego systemu,ktory szczegolnie pracowal nad doborem służalczych propagandzistow,falszerzy historii,niedoukow Odpowiedz Link Zgłoś
ner1 Re: Koalicja? - wywalic komuchow na zbity p...k 29.06.06, 20:58 za to twoi idole to superinteligenci - widać to każdego dnia co robią z tym krajem Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Budują Normalną Polskę ! Polskę nie dla Bolszewii 29.06.06, 21:04 z ZNP i szumowin społecznych z IU ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Budują Normalną Polskę ! Polskę nie dla Bolsz 29.06.06, 21:07 Ale pewnie za to dla takich żałosnych weszpolaków jak dvoryanin. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Koalicja? - wywalic komuchow na zbity p...k 29.06.06, 21:15 ner1 napisał: > za to twoi idole to superinteligenci - widać to każdego dnia co robią z tym kra > jem Zobacz co Twoi przez 45 lat z nim zrobili, zdrajcy, sługusy moskiewscy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden "Jest to nie do pomyślenia." 29.06.06, 20:44 Rozmawiałem niedawno ze swoim przyjacielem, Polakiem i obywatelem polskim, który jest absolwentem politologii znanego kanadyjskiego uniwersytetu, absolwentem filozofii UW, oraz doktorem filozofii po studiach doktoranckich na Uniwersytecie Londyńskim, które odbył pod kierunkiem najwybitniejszych żyjących brytyjskich filozofów. Innymi słowy, rozmawiałem z człowiekiem bardzo mądrym i światłym. Interesuje się on mocno wydarzeniami w kraju. Poprosiłem go o odpowiedź na jedno proste pytanie. Jaka jest możliwość żeby tacy ludzie jak Giertych i Farfała zostali ministrami edukacji, czy wiceprezesami telewizji publicznej w Anglii, gdzie obaj mieszkamy od wielu lat. "Jest to nie do pomyślenia." Taka była jego odpowiedź. I tu prawdopodobnie tkwi spora część problemu. Mianowicie w kraju nie ma takiego demokratycznego mechanizmu politycznego, który niejako automatycznie marginalizuje polityczne szumowiny, szumowiny rodem z politycznego rynsztoku, mimo to, że elektorat wyraźnie wskazał, że nie życzy sobie ich w rządzie. Tam gdzie mechanizm władzy nie dorasta do dojrzałości elektoratu, nawet tego objętego atrofią motywacji społecznej i niską frekwencją wyborczą, tam nie może dziać się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: "Jest to nie do pomyślenia." 29.06.06, 21:04 Ten twój przyjaciel pewnie wyemigrował z Polski w 1968 roku....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: "Jest to nie do pomyślenia." 29.06.06, 22:08 belaqua napisał: > Ten twój przyjaciel pewnie wyemigrował z Polski w 1968 roku....:))) xxxxxxxxxxxxxx Sugestia bzdurna. Wyemigrował dużo wcześniej. O co Tobie chodzi? Bełkoczesz coś nie na temat. Przecież Giertych to właśnie stalinista, czy inny hitlerowiec, a tych sporo po marcu wyemigrowało. Zacznij myśleć. Piszę o kimś, kto skończył studia na znanym uniwersytecie kanadyjskim, ukończył filizofię na UW w roku 1974, następnie był słuchaczem wykładów filozofii na Sorbonie, po czym skończył studia doktoranckie pod kierunkiem wybitnych filozofów brytyjskich. A Ty jak jakiś zafajdany zakompleksiony polaczek coś o emigracji pomarcowej bredzisz. Ja swoje posty adresuję do Polaków, nie do zafajdanych polaczków. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: "Jest to nie do pomyślenia." 29.06.06, 23:54 tomekjeden napisał: > belaqua napisał: > > > Ten twój przyjaciel pewnie wyemigrował z Polski w 1968 roku....:))) xxxxxxxxxxxxx Przeczytałem kilka dalszych postów belakwy. Po prostu zakompleksiony chamski antysemicki polaczek, który nigdy nie poznał cywilizowanego świata czy Polsce, czy za granicą. Jeden z wielu chamów, którzy psują inteligentną wymiane poglądów na forach GW. Na takich chamów nie ma, niestety, rady. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Twierdzisz ,żę demokracja w Polsce to błąd ? 29.06.06, 21:06 tomekjeden napisał: Mianowicie w kraju ni > e > ma takiego demokratycznego mechanizmu politycznego, który niejako automatycznie > marginalizuje polityczne szumowiny, szumowiny rodem z politycznego rynsztoku, A więc jesteśmy głupcami , bo nie głosujemy tak jak sobie zyczy tego cała "mądra" Europa , bo mamy własne zdanie ? Zawsze mi sie wydawało ,że to "własne zdanie" to wartość uniwersalna w UE. Teraz sie okazuje ,ze owszem , pod warunkiem ,ze zgodne z zasadami poprawności politycznej. A swoja droga bądź uprzejmy zdefiniować pojecie "polityczne szumowiny rodem z politycznego rynsztoka". Piszesz o ludziach , którzy zgodnie z naszym prawem a w szczególności z Konstytucją w imieniu Narodu sprawuja wladzę zwierzchnią w Polsce ( art. 4 Konstytucji) > mimo to, że elektorat wyraźnie wskazał, że nie życzy sobie ich w rządzie. A na kogo wskazał elektorat "że życzy go sobie w rządzie" ? Czyzby wyniki wyborów nie miały znaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Twierdzisz ,żę demokracja w Polsce to błąd ? 29.06.06, 21:48 z tego co wiem, to niewielu głosowało na Giertycha. Raczej został wybrany rzutem na tasme i głosami polonii... Poza tym nawet wygrane wybory nie wskazują, że wolno robić, co się podoba. Poprzednie wybory wygrało sld. Rozumiem, że bez słowa sprzeciwu zaaprobowalibyście likwidację lekcji religii, 10 godzin edukacji seksualnej tygodniowo etc? ja się wygłupiam, ale to pokazuje absurdalność Waszego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz 41 % Polaków uważa gejow za dewiantów 29.06.06, 22:00 kazek100 napisał: > z tego co wiem, to niewielu głosowało na Giertycha. Raczej został wybrany > rzutem na tasme i głosami polonii... > > Poza tym nawet wygrane wybory nie wskazują, że wolno robić, co się podoba. > Poprzednie wybory wygrało sld. Rozumiem, że bez słowa sprzeciwu > zaaprobowalibyście likwidację lekcji religii, 10 godzin edukacji seksualnej > tygodniowo etc? ja się wygłupiam, ale to pokazuje absurdalność Waszego > myslenia. Cytuje za "onetem". 41 % Polaków uważa homoseksualizm za dewiacje , 81 % nie chciałoby mieć geja za sąsiada. Takie są realia. Na dodatek srodowiska gejowskie zrobiły najgłupszą rzecz z mozliwych. Związały sie z "komuchami". A statystyczny Polak na słowo "komuch" to ma odruch wymiotny. Na dodatek "Zachód" zrobił gejom niedźwiedzią przysługe wtrącając sie w nasze sprawy bez znajomości naszych realiów i z pozycji tego "madrego". Żadna rozsadna partia nie bedzie sie wychylać z programem "progejowskim" bo przegra wybory. A dzieki "Zachodowi" , każdy kto bedzie chciał "dokopać" przeciwnikowi politycznemu to spyta go o "gejów". Dzisiaj przeciwko gejom są PiS, PO , LPR, SO, PSL a za jedynie "komuchy". I tego nie zmieni zadna rezolucja PE. A w przyszłych wyborach wytnie się komuchów prostym publicznym pytaniem " co Pan sadzi o małżeństwach homoseksualnych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: 41 % Polaków uważa gejow za dewiantów 30.06.06, 14:29 Mylisz się. To jest tylko kwestia rozwoju. Wszystkie te społeczeństwa zachodnie też przeszły takie fazy, gdy gejów nienawidzono i karano prawnie, a w miarę rozwoju cywilizacji zmianiano tam nastawienie do nich. Przecież w Holandii też geje kiedyś byli prześladowani. I to nie w zamierzchłej historii. A powiem Ci też taka ciekawostkę, że w szkole, w której pracuję, jest nauczyciel homo. Jest bardzo ceniony, własnie wrócił z jakąś nagrodą. Oczywiście tego się nie da zrobić, przez szacunek dla niego (znacie pisowcy takie słowo jak "szacunek"?), ale byłbym niezmiernie ciekaw, ilu z rodziców o tym wie. Spora częśc pewnie nie, ale i spora częśc raczej na pewno tak (to mała szkoła jest). Nie przypominam sobie nawet cienia protestu (mimo że wśród rodziców przeważają osoby o konserwatuwnych poglądach - to znów wynika z typu szkoły). pewnie po prostu w praktyce zauważyli, że nie jst prawdą to, co głosi brunatna propaganda, że gej to potwór i ludożerca. No i słusznie przeszli nad tym do porządku dzienego zajmując się bardziej istotnymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: 41 % Polaków uważa gejow za dewiantów 01.07.06, 20:11 Dziś widziałem - także w onecie - wyniki ankiety, z której wynikało, że 50 % Polaków nie chodzi do Kościoła. Biorąc pod uwagę, że zapewne spora część z tych, co chodzą, ma jednak wizję świata zupełnie inną niż Giertych i Kaczyńscy, jak widac ich totalitarna wizja Polski tylko dla katolików jest nieuzasadniona. I widzisz, jak to różne rzeczy wychodzą w takich ankietach... W jednym masz rację - mnie też dziwi obecność w towarzystwie wymienionych przez Ciebie partii PO. Nigdy za PO nie przepadałem, ale w tym wypadku widać po prostu koniukturalizm i populizm. W pewien sposób zgadzam się, że to co się dzieje w Polsce jest winą Platformy. Jej ogromną winą było to, że zbyt mało różniła sie od pisu. I ludzie normalnie po prostu nie mieli na kogo głosować. Pis - żenada, lpr - bandyterka, samoobrona - takoż, sld - skompromitowane, a tu partia, która mogłaby wnieść trochę normalnego świata głosi umieranie za Niceę tudzież ustami Tuska gada takie pierdoły o ustawie antyaborcyjenj, że ojciec Rydzyk by się nie powstydził. I przez to potencjalni wyborcy zostali w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: "Jest to nie do pomyślenia." 29.06.06, 22:15 Przepraszam, ale za poprzedniego rzadu mielismy jako ministrow edukacji wieksze szumowiny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: "Jest to nie do pomyślenia." 01.07.06, 20:01 Nie żartuj i nie wygłupiaj się. Nie darzę miłoscią Łybackiej, a nawet wprost przeciwnie, ale Łybacka nie organizowała bojówek, nie prowadziła działań zastraszających wobec przeciwników, a za to miała doświadczenie w zawodzie nauczyciela (i chwalona była). Słowa nic nie kosztują, można sobie rzucić dowolne, ale warto jeszcze przy tej okazji mysleć. I mieć argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen pewnie ci dyrektorzy 29.06.06, 20:57 są popierani przez środowiska homoseksualne i pedofilskie Odpowiedz Link Zgłoś
ajhbergen Re: No to bolszewie mamy na tacy :) 29.06.06, 21:02 Wlasnie, tyle ze wtedy kazali uczyc sie krotkiego kursu WKPb, a teraz bedzie dlugi kurs LPR-WP. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: No to bolszewie mamy na tacy :) 29.06.06, 21:06 a tepych faszystow w kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin juz tłuszcz skierczy na patelni ... juz się woda 29.06.06, 21:07 gotuje w Kuchnii ... Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Brawo panie ministrze! 29.06.06, 21:01 Niech się pan nie da tej skomuszałej bandzie, która uwiła sobie ciepłe gniazdka w polskiej edukacji; spokojnie trzeba się ich pozbyć. Mam nadzieję, że dokona pan tego! Odpowiedz Link Zgłoś
musial04 Re: Brawo panie ministrze! 29.06.06, 21:05 W Rzeczpospolitej nic nie piszą żeby to była jakaś koalicja przeciw min. Giertychowi! to co pisze GW to czysta manipulacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Brawo panie ministrze! 29.06.06, 21:22 Przeciez wiadomo ze nauczyciele, uczniowie i drektorzy szkół, wszyscy kochaja swojego ministra :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Trzeba sie przeciwstawic Giertychowi. Dali malpie 29.06.06, 21:05 zabawke i ona sie nia bawi. Ten Marcinkiewicz nie tylko homofob,ale i pozbawiony wszelkiej wyobrazni. Faszysta Gierych w rzadie to wiele lat do tylu w rozwoju Polski. Cale szczescie, ze ja na to patrze z daleka. Wyjechalem w 89 i do tej pory zastanawialme sie co ja tu robie. A teraz juz wiem. Nie trace czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przypomnij 29.06.06, 21:09 sobie dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:10 dvoryanin napisał: > sobie dobrze ... jestes jednym z najbardziej przykrych przykladow faszystowskiej holoty kochajacej wielkiego giertycha. sio stad na seszele, cwiercglowku! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: a dlaczego na Seszele ? W sumie piękny kraj : 29.06.06, 21:14 bo nie palam do Ciebie nienawiscia, tak jak Ty do wszystkich co nie z giertychem, tylko po prostu uwazam, ze jestes dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 +1968 daje podstawy do 2008 + 29.06.06, 21:35 Polacy chca zyc w wolnym panstwie ,bez nalecialosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:12 Patrzcie no! Polonofob wyrzuca z Polski Polaków na Seszele, niczym antysemitnicy Żydów na Madagaskar!...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to przykład faszyzmu i rasizmu ! Nigdy więcej 29.06.06, 21:14 powinno się tym zająć ! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:15 belaqua napisał: > Patrzcie no! Polonofob wyrzuca z Polski Polaków na Seszele, niczym antysemitnic > y > Żydów na Madagaskar!...:))) sama to sobie dopisalas. i jeszcze probujesz byc smieszna? ok. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:20 belaqua napisał: > Patrzcie no! Polonofob wyrzuca z Polski Polaków na Seszele, niczym antysemitnic > y > Żydów na Madagaskar!...:))) aha, zapomnialem jeszcze dopisac, ze nie jestem polonofobem, tylko kretynofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:26 belaqua napisał: > Patrzcie no! Polonofob wyrzuca z Polski Polaków na Seszele, niczym antysemitnic > y > Żydów na Madagaskar!...:))) Ja jednak proponuję wywalić tych nazistów kaczo-giertychowo-lepperowych na Madagaskar :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:27 A kto się zainteresuje twoją propozycją?? ta garstka lewaków, któa wyjechałą teraz gzić się na wakacje??...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:29 mark.parker napisał: > > Ja jednak proponuję wywalić tych nazistów kaczo-giertychowo-lepperowych na > Madagaskar :)))))))))))) Juz Polaków wywoziliście na syberię i nie tylko, to juz nie przejdzie - jestescie w Polsce tylko marginesem. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:20 puch4cz napisał: > dvoryanin napisał: > > > sobie dobrze ... > jestes jednym z najbardziej przykrych przykladow faszystowskiej holoty > kochajacej wielkiego giertycha. sio stad na seszele, cwiercglowku! I vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:22 yvesl napisał: > puch4cz napisał: > > > dvoryanin napisał: > > > > > sobie dobrze ... > > jestes jednym z najbardziej przykrych przykladow faszystowskiej holoty > > kochajacej wielkiego giertycha. sio stad na seszele, cwiercglowku! > > I vice versa. o to sie nie martw, ja zycie zamierzam sobie ulozyc na dalekim tajwanie. a Wy dalej kochajcie sie w giertysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:23 Pewnie pracujesz w branży usług erotycznych....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monkey06 Pan Minister...z przypadku, 01.07.06, 14:30 gdyby nie dziwny układ,a raczej stolik koalicyjny,to p.Giertych nigdy nie dostapiłby 'zaszczytu' szefowania polskiej oswiacie.Jak na stosunkowo młody wiek polityka,to jest strasznie zacofany i konserwatywny w swoich poglądach i działaniach.Nic dziwnego,ze wzbudza tyle kontrowersji. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: 89 a czasami nie w 68 ... wyjechałeś :) przyp 29.06.06, 21:25 puch4cz napisał: > o to sie nie martw, ja zycie zamierzam sobie ulozyc na dalekim tajwanie. a Wy > dalej kochajcie sie w giertysiu. I bardzo dobrze, tylko czasem tu nie wracaj. Ucz sie i walcz o wolnosc i niepodleglosc Tajwanu. O Polskę zadbamy bez bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin I dobrze, zostańcie tam towarzyszu, tylko nie 29.06.06, 21:35 wracajcie czasem do faszystowskiej Polski ! O Polskę zadbamy bez bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Trzeba sie przeciwstawic Giertychowi. Dali ma 29.06.06, 21:10 Podcierasz d.upy starym Niemkom, czy rwiesz kapustę po 16 godzin dziennie?..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Trzeba sie przeciwstawic Giertychowi. Dali ma 29.06.06, 21:19 jacek230 napisał: > zabawke i ona sie nia bawi. Ten Marcinkiewicz nie tylko homofob,ale i > pozbawiony wszelkiej wyobrazni. Faszysta Gierych w rzadie to wiele lat do tylu > w rozwoju Polski. Cale szczescie, ze ja na to patrze z daleka. Wyjechalem w 89 > i do tej pory zastanawialme sie co ja tu robie. A teraz juz wiem. Nie trace > czasu. I nie wracaj, Polska nie potrzebuje takich jak Ty. To sie nazywa samooczyszczanie z elementów zbednych. Nikt tu za Toba nie płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Rozumiem ,ze ci dyrektorzy wystartuja w wyborach 29.06.06, 21:11 Zakładam ,ze ci dyrektorzy szanuja prawo i reguły demokracji. Skoro nie podoba im się decyzja Narodu ( art.4 Konstytucji), to w kolejnych demokratycznych wyborach zmierzą się z dzisiejszymi wybrańcami Narodu i zaprezentują swoja wizje polskiej szkoły. Pewnie założą jakąs partię i będą głosić ,że po zwycięstwie wprowadzą do szkół obowiązkowe zajęcia z "technik miłowania inaczej". Życzę powodzenia. A jak ich Naród nie wybierze, to pewnie poskarżą się do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin wystartują z listy LSD - SDKPiL - kanapokraci.eu ! 29.06.06, 21:14 jak przystało na bezpartyjnych z ZNP ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew.kozdon Re: wystartują z listy LSD - SDKPiL - kanapokraci 29.06.06, 21:33 wszystko wskazuje na to, że przjąłeś już postawę wyprostowaną, poziomem Ci jednak daleko do niej. Zadziwiające, jak opanowałeś obsługę komputera?! Cuda się jednak zdarzają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Z jednej strony dobrze 29.06.06, 21:14 Spoleczenstwo obywatelskie przejmuje inicjatywe. Z drugiej strony, tyle energii spolecznej marnuje sie na utylizacje tego smiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin komuchy z ZNP to "społczeństwo obywatelskie" ? 29.06.06, 21:17 PS. śmieciem to wy jesteście towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz W wybrach głosowało spoleczeństwo nieobywatelskie? 29.06.06, 21:19 qc napisał: > Spoleczenstwo obywatelskie przejmuje inicjatywe. > Z drugiej strony, tyle energii spolecznej marnuje sie na utylizacje tego > smiecia. A to kto brał udział w wyborach? Nie spoleczeństwo? Wydawało mi sie ,że Konstytucja dość dokładnie określa w jaki sposób Naród sprawuje władzę. Czyżbyś uważał ,że nie należy przejmować się zapisami Konstytucji? Że zdanie Narodu wypowiedziane w czasie wyborów należy "olać" ? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin z pewnością, wiadomo że społczeństwo 29.06.06, 21:26 obywatelskie wybrałoby SLD, SdPl, PO, Kanapokratów.eu i tym podobne ... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Weryfikacja 29.06.06, 21:40 Ten proces ktory sie teraz odbywa to weryfikacja wyniku wyborow. Za cztery lata smieci ktore przedostaly sie do systemu zostana odfiltrowane a na ich miejsce pojawia sie nowe. Ci takze zostana w swoim czasie odfiltrowani. Demokracja jest niedoskonala. Masowy wyborca to moron. Zazwyczaj glupi przed szkoda a czesto i po. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz która partia pójdzie do wyborów z gejami ? 29.06.06, 21:49 Własnie przeczytałem na "onecie" ,ze 41% Polaków uważa "gejostwo" za dewiacje a 81% nie chce mieć geja za sasiada. Ciekawe wiec , która partia pójdzie do wyborów z programem "progejowskim" ? Chyba jakąś "madra inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: która partia pójdzie do wyborów z gejami ? 29.06.06, 23:16 SLD, Komuchy dawno zorietowały sie ze jest do wziecia dosc spory gejowski elektorat. gejów jest na tyle duzo ze dzieki nim SLD zawsze bedzie przekraczał próg wyborczy ,LPR natomiast moze w nastepnych wyborach do sejmu juz nie wejsc. To jest powazny błąd prawicy, jest wielu gejów o pogladach prawicowych jednak nie głosujacych na prawice ze wzgledu na jej "homofobie". Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: W wybrach głosowało spoleczeństwo nieobywatel 29.06.06, 23:09 Problem polega na tym ze społeczenstwo niejako zostało przez polityków "oszukane". Nie powstał obiecywany przez obie strony POPIS. Giertych jako minister jest wlasnie fragmentem tego "oszustwa". Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:18 W imię niezależności szkoły wyrażam sprzeciw wobec osób, które chcą zmuszać dzieci do spotkań z aktywistami radykalnych grup homoseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Koalicja tych dyrektorow robi narady na Centralnym 29.06.06, 21:22 Deliberujac godzinami przy pisuarze . Tak chca nasza mlodziez wychowywac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin tak kilkudziesięciu zatwardziałych komuchów to 29.06.06, 21:25 wszyscy tak jak 200 bandytów i terrorystów z IU to "uczniowie" ach ta komusza dialektyka ! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Edukacja - ostatni matecznik komuchów 29.06.06, 21:26 Raka usuwa się w granicach zdrowych tkanek, tak żeby organizm przetrwał. Panie ministrze, tnij skalpelem tę czerwoną zarazę, nawet jeśli pacjent będzie jęczał. To go uchroni od śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Edukacja - ostatni matecznik komuchów 29.06.06, 21:36 belaqua napisał: > Raka usuwa się w granicach zdrowych tkanek, tak żeby organizm przetrwał. Tobie usunięto w ten sposób mózg. Teraz jesteś jedynie systemem wydalania. Leje się z ciebie g.ówno wszystkimi otworami. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Podziwiam towarzyszu Mark(s) waszą otwartość w 29.06.06, 21:38 mówieniu o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Edukacja - ostatni matecznik komuchów 29.06.06, 21:39 No, sram na takich jak ty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin belaqua, mozna się cieszyć większość lewackich 29.06.06, 21:49 szumowin pisze z zagranicy, znaczy robactwo puszcza Polske tylko po co pisze na forum i pluje na Polske i Polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: belaqua, mozna się cieszyć większość lewackic 29.06.06, 21:58 dvoryanin napisał: > szumowin pisze z zagranicy, znaczy robactwo puszcza Polske tylko po co pisze na > > forum i pluje na Polske i Polaków ? Nie jesteś Polakiem, tylko hitlerowsko-stalinowską gnidą, albo prowokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Na forum jest tylko jedna gnida: 29.06.06, 21:59 tą gnidą jest lewak pedało - komunista mark(s).parker ! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Przepisy UE "nakazują" udział rodziców 29.06.06, 21:27 Niedawno przeczytałem ,że przepisy unijne wręcz wymuszaja poważny i aktywny udział rodziców w zarządzaniu szkołą. Chodzi m. in. o dobór programów , podreczników , dyrekcji , kadry nauczycielskiej , o kontrole finansów szkoły. Jeśli to wejdzie w zycie ( a mam nadzieje ,ze tak) ,to cała gejowska propaganda zostanie ze szkół wygoniona i to w majestacie unijnego prawa. Dobre!!! No i PE bedzie miał szanse na kolejną "mądrą " rezolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin I dobrze, to byłby cios w komuszy ZNP, tego się 29.06.06, 21:28 boi Komuna z ZNP, dlatego tak pluje i sączy jad nienawiści ! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Bije piorun w domy, bije piorun w dęby, czemu tak 29.06.06, 21:30 nie je..nie Broniarzowi w zęby?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Bóg, da i tego doczekamy :) 29.06.06, 21:31 PS. Lepiej w siedzibe ZNP :) Odpowiedz Link Zgłoś
abopop1 Re: Przepisy UE "nakazują" udział rodziców 30.06.06, 00:30 jestem rodzicem, mam zdecydowaną wolę, żeby moja córka mogła w szkole rozmawiać o wszelkich różnorodnościach jakie spotyka w życiu społecznym. Super, jeżeli do szkół zapraszani są geje, lesbijki, grupy etniczne itp, reprezentanci grup, które z racji na stereotypy są zagrożone wykluczniem społecznym. Chciałbym, żeby córka nauczyła się krytycznego myslenia, zaufania do siebie i w oparciu o nie podejmowania decyzji. Zabranianie spotykania i rozmowy z osobami o różnej orientacji seksualnej, wyznaniach etc jest wyrazem ignorowania inteligencji i osobistych wartości uczniów. Nauczyciele powinni dbać o poziom dyskusji, stymulować młodych do przemyśleń, nawet bardzo orginalnych. Ucinanie tego przez obecnego ministra jest gestem w kierunku autorytarnej szkołu, powrotu do despotycznych, mechanicznych pedagogów, bezmyślnie realizujących program. Wtedy wszystko jedno czy jest on z prawa czy z lewa, ważne że masowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:30 róbmy po prostu swoje :) to pierwszy i ostatni raz Giertycha, niech się chłopak nacieszy i udowodni, jak bardzo minister jest zbędny Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:31 "Róbmy swoje" komuczu, czyli deprawujmy dzieci i młodzież i pobierajmy pieniądze podatnika na komusze młodzieżówki??? Nigdy! To już nie przejdzie, te czasy się skończyły. The end dla komuchów i pedałów! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Oni mogą sobie zaspiewać teraz "bój to jest nasz 29.06.06, 21:39 ostatni" i naprawde będzie ostatni bo Komuna wymiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Oni mogą sobie zaspiewać teraz "bój to jest n 29.06.06, 21:49 "dvoryanin" - fornal, któremu się wydaje, że jest panem. Gnida faszystowska. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin siedż w USA i się nie dodzywaj lewacka szumowino, 29.06.06, 21:51 zdanie pedała, orzy któreym fornal jest cysorzem mnie nie interesuje ! Takimi jak Ty gardze ! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: siedż w USA i się nie dodzywaj lewacka szumow 29.06.06, 22:02 dvoryanin napisał: > zdanie pedała, orzy któreym fornal jest cysorzem mnie nie interesuje ! Takimi > jak Ty gardze ! Nie wal tak szybko w klawisze, albo wyjmij rączkę z rozporka, bo sadzisz same literówki, nazistowska gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:41 belaqua napisał: > "Róbmy swoje" komuczu, czyli deprawujmy dzieci i młodzież i pobierajmy pieniądz > e > podatnika na komusze młodzieżówki??? Nigdy! To już nie przejdzie, te czasy się > skończyły. The end dla komuchów i pedałów! Za tego "pedała" dałbym ci chętnie po ryju, ale do tej poj.ebanej Polski po to nie pojadę, a ciebie do USA nigdy nie wpuszczą, gnido nazistowska. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:44 Ciebie pedale pewnie nie stać na bilet na lotnisko w NY a co dopiero wybrać się w podróż do Polski! Ssij Indianom i Murzynom, u nas takich nie trzeba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:53 belaqua napisał: > Ciebie pedale pewnie nie stać na bilet na lotnisko w NY a co dopiero wybrać się > w podróż do Polski! Mógłbym ciebie kupić z wszystkim, co posiadasz, ale tu się g.ówna nie kupuje, wszawy kurduplu z dwucentymetrowym fiutem. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin w sumie tirówa też moze dobrze zrabiać, a jak 29.06.06, 21:55 znajdzie sponsora ... bogatego murzyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:58 Marzyciel z tego mark(s)a:))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 21:59 mark.parker napisał: > belaqua napisał: > > > Ciebie pedale pewnie nie stać na bilet na lotnisko w NY a co dopiero wybr > ać się > > w podróż do Polski! > > Mógłbym ciebie kupić z wszystkim, co posiadasz, ale tu się g.ówna nie kupuje, > wszawy kurduplu z dwucentymetrowym fiutem. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ wiadomo takiego obrzezanca wsadz sobie do ula :))) Zadowolisz jakiegos trutnia ! > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 22:06 katolik_polski1 napisał: > mark.parker napisał: > > > belaqua napisał: > > > > > Ciebie pedale pewnie nie stać na bilet na lotnisko w NY a co dopier > o wybr > > ać się > > > w podróż do Polski! > > > > Mógłbym ciebie kupić z wszystkim, co posiadasz, ale tu się g.ówna nie kup > uje, > > wszawy kurduplu z dwucentymetrowym fiutem. > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > wiadomo takiego obrzezanca wsadz sobie do ula :))) > Zadowolisz jakiegos trutnia ! Ciekawe, nie zaprzeczasz, że jesteś g.ównem i masz 2-cm fiuta. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: po co się kopać z koniem? 29.06.06, 22:09 Sprzedaj butelki po piwie i kup sobie nowa glowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin towarzysz pisze z USA, a nie z Tworek ? To 29.06.06, 21:48 mógłby jeszcze towarzysz nie pisac na Polskich forach ? A nie jestes pedałem ? To czym ? PS. Wychodzi poamłu że całe lewactwo komusze, zwykle pedały i antyklerykałowie w jednym piszą z zagranicy :) To dobrze świadczy o Polsce większość robactwa wyjechała :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Skąd wiesz ,ze lewica wygra wybory? 29.06.06, 21:42 fnoll napisał: > róbmy po prostu swoje :) > > to pierwszy i ostatni raz Giertycha, niech się chłopak nacieszy i udowodni, jak > bardzo minister jest zbędny > Tak sie składa ,ze w Polsce to wyborcy decyduja o tym komu daja władzę a nie grupka "niezadowolonych z szefa " pracownikow. Na jakiej podstawie twierdzisz ,że Giertycha ludzie nie wybiorą ponownie? A nawet jesli nie Giertycha , to dlaczego sadzisz ,że dadzą władzę komuchom? Bo komuchy to jedyna partia popierajaca propagande gejowska. Nie sadzisz ,ze mamy juz dość komuny i lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Stalin mu powiedział :) wywołał jego ducha z głębi 29.06.06, 21:50 piekieł :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:31 Najlepsze jest to, że o ile stosunkowo dużo ludzi (nawet niewierzących) jest gotowych posłać swoje dzieci do szkół prowadzonych przez Kościół i jego wspólnoty zakonne, to akurat nie wiem ilu rodziców posle swoje dzieci do szkół organizowanych przez organizacje gejowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: widze, że znasz temat robisz za barana w Kibu 29.06.06, 21:38 Bardziej za obrzezanego capa pewnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
5t3f4n antygiertychowska nagonka trwa 29.06.06, 21:32 niewiele zrobił a już został skazany. Łybacka z Wiatrem byli cacy a Giertych już jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: a ja wam mowiem, ze gertych racji ni mo 29.06.06, 21:47 madzia.buczek napisała: > Madziu, jesteś! Nareszcie! Odmów jakiś różaniec za naszą szkapę edukacji, błagam! Zaangażuj w to jakieś kółko różańcowe - najlepiej podwórkowe, chyba że księża nie chcą wypuścić chłopców spod sutanny. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: a ja wam mowiem, ze gertych racji ni mo 29.06.06, 21:50 mark.parker napisał: > madzia.buczek napisała: > > > > > Madziu, jesteś! Nareszcie! Odmów jakiś różaniec za naszą szkapę edukacji, > błagam! Zaangażuj w to jakieś kółko różańcowe - najlepiej podwórkowe, chyba że > księża nie chcą wypuścić chłopców spod sutanny. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A ty wal konia az ci pazury obgryzie, kochanku swojego lapska ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: a ja wam mowiem, ze gertych racji ni mo 29.06.06, 22:00 katolik_polski1 napisał: > mark.parker napisał: > > > madzia.buczek napisała: > > > > > > > > > Madziu, jesteś! Nareszcie! Odmów jakiś różaniec za naszą szkapę edukacji, > > błagam! Zaangażuj w to jakieś kółko różańcowe - najlepiej podwórkowe, chy > ba że > > księża nie chcą wypuścić chłopców spod sutanny. > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > A ty wal konia az ci pazury obgryzie, > kochanku swojego lapska ! Madziu! Masz następnego delikwenta, za którego się pomódl, nawet jeśli na rozum u niego już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Obrzydliwy zboczeńcu nie obrażaj ludzi wierzących 29.06.06, 21:53 ! Spadaj na ulice w NY zarabiać ! Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Komuch=morderca=zboczeniec=ZNP 29.06.06, 21:41 Belaqua po co tak ostro.W ten sposób dezauwujesz wartośc oczywistego stwierdzenia "ZNP to w większości komuchy". Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Koalicja dyrektorów szkół przeciw Giertychowi 29.06.06, 21:37 Uczył się formułki o faszystach i zaplutych karłach reakcji pomiędzy strzałami w potylicę... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Obstawiamy co koń wymyśli 29.06.06, 21:39 Jak myślicie, co koń wymysli w przyszłym tygodniu? ja obstawiam, że zaproponuje połaczenie plastyki z techniką, żeby zaoszczedzoną godzine przeznaczyć na geografię ojczystego kraju (z naciskiem na zabytkowe i nowobudowane kapliczki) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Jakie komusze poczucie humoru jak z siedziby 29.06.06, 21:47 Po pierwsze to nie znajduje przyjemności w dyskusji z takim ubeckim pomiotem jak ty i cała ta weszpolska (z tatulkiem, kapusiem, maciusiem na czele), po drugie to nie poczucie humoru tylko smutna rzeczywistość z miotającym się kretynem przy sterze oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin sie nie podoba granice otwarte, częśc lewackich 29.06.06, 21:54 dewiantów z tego forum wyjechała :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: sie nie podoba granice otwarte, częśc lewacki 29.06.06, 22:00 a jednak jesteście ubeckimi pomiotami. Te same metody co w latach '80. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin straszne :) myślałem, że powiesz po 68 i nazwiesz 29.06.06, 22:03 mnie moczarowcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Takiemu pustakowi pewnie bym tym schlebił. 29.06.06, 22:04 Takiemu pustakowi pewnie bym tym schlebił. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin nie potwierdzam, nie zaprzeczam :) 29.06.06, 22:05 PS. poprstu bolszewik nie jest w stanie mnie obrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin nie potwierdzam, nie zaprzeczam :) 29.06.06, 22:05 PS. poprstu bolszewik nie jest w stanie mnie obrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Obstawiamy co koń wymyśli 29.06.06, 21:47 > Jak myślicie, co koń wymysli w przyszłym tygodniu? Błędnie zakładasz, że koń myśli. Może tatuś mu coś podpowie i jakiś PRON razem z wszechłysolami założą. Pamiętacie to: PRON_cie czeka. PRONcie konia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Młodzież wszechdurna karnie za Giertychem 29.06.06, 21:42 droga wszechmłodzieży, zasmarowaliście zgodnie ze partyjnym poleceniem całą stronę portalu, i zero treści. Wszystko g. warte, tak jak dzałalność waszego wodza. mło Piszę "młodzieży" choć wydaje się, że cały bełkot tej strony, to dzałalność jednego wszechpalanta, no ale może jest was dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Młodzież wszechdurna karnie za Giertychem 29.06.06, 21:46 Jak przystało na pedalskiego komucha trudno ci się nawet w piśmie zdecydować na jakąś konkretną opcję...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Młodzież wszechdurna karnie za Giertychem 29.06.06, 21:48 cyklista napisała: > droga wszechmłodzieży, zasmarowaliście zgodnie ze partyjnym poleceniem całą > stronę portalu, i zero treści. Wszystko g. warte, tak jak dzałalność waszego > wodza. mło > Piszę "młodzieży" choć wydaje się, że cały bełkot tej strony, to dzałalność > jednego wszechpalanta, no ale może jest was dwóch. Drogi cyklisto a jakich treści ty używasz poza bełkotem? Czy naprawdę uważasz że system edukacyjny w Polsce jest taki cacy że nie trzeba go porawiać? A może jesteś nauczycielem masochistą i po prostu uwielbiasz te kosze na śmieci na swojej głowie? A Giertych rzeczywiście ograniczy te podniecające cię przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Młodzież wszechdurna karnie za Giertychem 29.06.06, 22:03 eon3 napisał: > Drogi cyklisto a jakich treści ty używasz poza bełkotem? "Prawda jest taka panowie panie, głupia odpowiedź na głupie pytanie" Niby kto w tym wątku proponował merytoryczną dyskusję? > Czy naprawdę uważasz że system edukacyjny w Polsce jest taki cacy że nie trzeba go porawiać? System edukacji w Polsce jest to bani, ale najbardziej mu szkodzą wieczne reformy. Zostawić system w spokoju, podnieść pensje nauczycieli, wymusić dobór pozytywny do tego zawodu. Tyle wystarczy za całą reformę. > A może jesteś nauczycielem masochistą i po prostu uwielbiasz te kosze na śmieci > na swojej głowie? Kosz na śmieci wylądował na głowie niewłaściwego człowieka w niewłaściwym miejscu. > A Giertych rzeczywiście ograniczy te podniecające cię przypadki. Wiara (podobno) czyni cuda, ale ja w takie cuda nie wierzę. Bóg pomaga ... fachowcom. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin a w obronie ZNP i degeneratów z IU tylko pedały 29.06.06, 21:56 typu Mark(s) wystepują :) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Lewackie gamonie chcą zdestabilizować szkolnictwo? 29.06.06, 21:45 Lewaki do ...paki, a dzieci i młodzież do szkół! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Czerwone cieniasy na stołkach? Zwalić gamoni! 29.06.06, 21:47 I do roboty ich! Odpowiedz Link Zgłoś