jorlo PiS haniebnie wykorzystuje przedwyborczy sondaż 01.07.06, 21:57 Interpretowanie jednego ze 100 pytań, jakie znalazło sie w ankiecie PENTOR na zlecenie SLD na wypadek wyborów (Jak oceniasz reakcję rządu na tragedie w Chorzowie?) jako "wykorzystywanie tragedii" jest szczytem hipokryzji ze strony PiS. A po "Rzeczpospolitej" spodziewałem się nieco więcej rzetelności. Ale cóż, to w końcu gazeta państwowa... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 01.07.06, 22:16 Wygląda mi to na pomysł Prezia, albo Ałganowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aplusd Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 01.07.06, 22:21 Widać, że Olejniczak nie ma pomysłu na rządzenie partią opozycyjną. Za czasów rządów SLD Platforma i PiS niemal codziennie "punktowały" wytykając błędy, afery itp. Oni tego nie robią, są bierni i nieaktywni medialnie. SLD Olejniczaka przyczaiło się w korytarzach sejmowych z przekonaniem, że wystarczy poczekać 4 lata a wyborcy sami przybiegną głosować na lewicę. Poza tym widać, że w SLD jest opozycja "betonu" Millerowsko-Szmajdzińskiego i wcale nie zdziwiłbym się, a nawet jestem tego pewnien, że z tych kręgów poszła odpowiednia informacja do Rzepy. Szkoda, że pojęcie "lewica" w Polsce nadal musi się kojarzyć z bandą Millera, Sobotki, Pęczaka i podobnych. WIdać, że ci ludzie mają Polaków za durne bydło, które nic nie rozumie i przełknie ułaskawienia bandytów i kretyńskie uśmieszki Millera rozdawane na prawo i lewo przy każdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Olejniczak: nie chcielismy wykorzystac tragedii. 01.07.06, 22:30 Wypowiedzi takich z prawdomownosci slynacych tuzow jak Miller, Kvasman czy Olejniczak nalezy interpretowac zawsze w ten sam sposob: odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Olejniczak: nie chcielismy wykorzystac traged 01.07.06, 22:35 Jedno jest w tym wszystkim pewne-SLD ma cholernie niskie notowania i wszystko wskazuje na to,że prędko nie odzyska utraconych pozycji. A to musi cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: wet3 02.07.06, 08:15 wet3 ustalmy- nie wyszedł wam obrzydliwy atak na PO wasz duckterrier zbłaznił się oskarzeniemi z PZU po jest dla was nie do ruszenia przez najblizsze tygodnie no to przyszła kolej na sld- nieważne o co, nie ważne po co wazne żeby atakować, odgrzewacie stare kotlety ( antykomunizm 20-latków w obecnej RP jest naprawdę wzruszający ) i ciemny lud to kupi? przekladane wizyty głowy państwa, w polityce zagraniczenej nie istnejemy co uroczystość to wpadka, fatalne nominacje, rządzący z wyrokami no ale jest deska ratunku SLD ZROBIŁO SONADŻ Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jantar18 02.07.06, 20:22 Przede wszystkim, do PiS-u nie naleze. Po drugie, zadnego ataku na PO nie bylo, a PO kazdego dnia glupio atakuje rzad i osmiesza sie. Po trzecie, byl za to atak lewizny majacy na celu destabilizacje na rzadu, przez nekanie Zyty. Przy okazji zas (jak juz wspomnialem) dowiedzielismy sie prawdy na temat poparcia spoleczenstwa dla rzadu (87%)i prezydenta 83%). Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Najgorsze ze wszystkich mend. 01.07.06, 23:25 Jesteś uczniem S. Niesiołowskiego? PS. Dla mnie każda menda jest paskudna. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lewicowe mendy i tyle ..... 01.07.06, 23:56 Miej litosc nad psami i feministkami Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: presentation1 02.07.06, 00:01 presentation1 napisał: > Miej litosc nad psami i feministkami Najlepsza masc na mendy - szara (=dekomunizacji) masc. Ponoc usunie nasze bole i swedy! Nie wiem na co jeszcze czekamy? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1 02.07.06, 00:05 Juz dawno powinna nastapic delegalizacja SLD.Ale dlaczego ja wiecznie dopuszczaja do koryta?Trzeba hydrze odrabac glowe.A wiec?Finanse,sluzy specjalne............. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do presentation1 02.07.06, 00:15 presentation1 napisał: > Juz dawno powinna nastapic delegalizacja SLD.Ale dlaczego ja wiecznie > dopuszczaja do koryta?Trzeba hydrze odrabac glowe.A wiec?Finanse,sluzy > specjalne............. Gruba kreska Mazowieckiego im to zalatwila. Powinnismy natychmiast przystapic do dekomunizacji, a po niej do lustracji oraz uznac LSD za partie zbrodnicza i zdelegalizowac. Inaczej dalej bedziemy chlapac sie w gnojowce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 00:25 kosciół rzymski wymordował miliony ,ale jakos nie mowisz nic o jego delegalizacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1 02.07.06, 00:45 Ciekawe porownanie.Widocznie nie dostrzegasz roznicy pomiedzy wiara czlowieka a przekonaniami politycznymi.Chyba ze udowodnisz teorie Darwina? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 01:02 wiara budowana na stosach inkwizycji!! wybijanie zebow palenie na stosie taka to jest wiara ktorej uczył nas skromny ciesla z Nazaretu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: presentation1 02.07.06, 01:30 bajasz gorzej od Sabaly z Podhala; najpierw poczytaj materialy zrodlowe ( a nie Dana Browna), a potem zastanow sie co piszesz; narazie to czcza i zadnymi konkretnymi liczbami nie poparta (i tania) propaganda; wspolna komisja Watykanu i historykow (niezaleznych: i Zydow i lewakow, i komserwatystow) potwierdzila ok.1 000 ofiar inkwizycji, a nie mityczne miliony lewackiej propagandy kolter napisał: > wiara budowana na stosach inkwizycji!! wybijanie zebow palenie na stosie taka > to jest wiara ktorej uczył nas skromny ciesla z Nazaretu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 01:44 Tak , nawet jeden człowiek zamordowany z rozkazu papieza swiadczy o tym ze niema zwiazku pomiedzy papiestewm a Jezusem !! a to ze ci mordercy ukrywaja swe zbrobdnie to norma Sam torqameda zamordowal 2 tysiace ludzi a to tylko 14 lat w histori inkwizycji !! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: presentation1 02.07.06, 02:10 oj kolter napisał: > Tak , nawet jeden człowiek zamordowany z rozkazu papieza swiadczy o tym ze > niema zwiazku pomiedzy papiestewm a Jezusem !! a to ze ci mordercy ukrywaja > swe zbrobdnie to norma Sam torqameda zamordowal 2 tysiace ludzi a to tylko 14 > lat w histori inkwizycji !! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: presentation1 02.07.06, 02:11 masz na mysli Tomasa de Torqemade? poczytaj najpierw materialy zrodlowe; nie chec Ci kolterze dokuczac, ale strzeliles kula armatnia w plot kolter napisał: > Tak , nawet jeden człowiek zamordowany z rozkazu papieza swiadczy o tym ze > niema zwiazku pomiedzy papiestewm a Jezusem !! a to ze ci mordercy ukrywaja > swe zbrobdnie to norma Sam torqameda zamordowal 2 tysiace ludzi a to tylko 14 > lat w histori inkwizycji !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 02:20 Ta ,Torqameda to glowny inkwizytor hiszpani ktory zabil napewno 2 tysiece ludzi a ponad 114 tys represionowal!! wyjatkowo krwawe diabelskie nasienie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 02:29 Człowiek, który przyczynił się do cierpień tylu ludzi, większości niewinnych, uniknął kary. Mimo iż pod koniec swoich lat został stopniowo ograniczony przez papieża, nadal miał praktycznie wolną rękę do zabijania ludzi. Wśród najgorszych zbrodniarzy minionych wieków wymienia się Hitlera, Stalina, ale dlaczego nikt nie wspomni o Tomasie de Torquemadzie, który skazał na śmierć przeszło sto tysięcy Żydów? Niczym nie różniły się jego zbrodnie od tych, które popełniano w XX wieku. Wielu jako usprawiedliwienie podaje fakt, iż działał on w imię religii. Jednak to nie jest żadne usprawiedliwienie, a wręcz przeciwnie - kolejny zarzut, gdyż nie wolno w imię Boga pozbawiać życia żadnego człowieka. Nasz dzisiejszy osąd jednak nie zmieni wydarzeń sprzed wieków, a Torquemada i tak będzie spoczywał w spokoju, tak jak umarł, w 1498 roku w swoim klasztorze w Avilii. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: presentation1 02.07.06, 03:00 to propaganda, a nie zaden prawdziwie historyczny link kolter napisał: > historia.pgi.pl/torquemada.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: presentation1 02.07.06, 03:03 pl.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1s_de_Torquemada Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 i po co kolter z tym debilem polemizujesz? 02.07.06, 11:30 moj brat blizniak ma niestety zolte papiery. Kazdy na tym forum go z obrzydzenia unika. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia1 Re: i po co kolter z tym debilem polemizujesz? 02.07.06, 14:57 no wlasnie kolter: czy wartoi polemizowac z takim glupkiem, jak klon silesiusa, silesuis? przeciez to uciekinier z Tworek silesuis.monachijski0 napisał: > moj brat blizniak ma niestety zolte papiery. Kazdy na tym forum go z obrzydzeni > a unika. Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 Gnidka, klamczuszek uczen mistrza MafioKwasa 01.07.06, 23:20 Gnidka, klamczuszek uczen mistrza MafioKwasa kiedy te robactwo wreszcie zniknie, juz patrzec nie mozna na te tepe gebki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover SLD ..... sojusz lewicowych drakuli 01.07.06, 23:54 lsd jest w dupie jak nigdy... na każdym kroku dostaja w kakao i to juz w takim tempie ze nie mają czasu na ustawienie obrony a tu już znów gol... i gol...i tylko roco naciera z nienacka raz za razem..... i mamy po kolei WSI.... Radka S i jego ujawnienie teczki ... cichego Kwacha co to miał być ostoją i dzwignią ... a teraz ktoś nie z gruszki ni z pietruszki ... nawiasem jak to jest że pentor nagle puszcza taki przeciek...... w takim badaniu bierze udział od pyty ludzi, kwestionariusze, ankieterzy, kontrola... hmm własnei się własciciel zminił w rzepie i takie teksty hmmmm czy to ta sama rzepa co wyrzuciła orendownika lustracji ..., hmm czyżby ktoś ocenił w pentorze ze nie ma ch..@ i jednak pis sie utrzyma na tyle długo by warto było zadbać o interesy ? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk sld to świnie poprostu swinie i to czerwone 01.07.06, 23:49 ....takie na rzeż. Was tylko do rzezni swiniaki ! nawet niektórzy z was tak wygladaja w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: sld to świnie poprostu swinie i to czerwone 01.07.06, 23:56 tak jak np gosiewski mały tłusty ,krotkie łapki , taki prosiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Czego spodziewac sie po lewicy? 01.07.06, 23:52 Lewica bedzie ta sila w Polsce ktora zada nam noz w plecy.Niestety historia lewicy to potwierdza.Obecnie lewica przechodzi metamorfoze.Prawdopodobnie do wyborow bedzie sie szykowac z haslami antykomunistycznymi.Tego jeszcze nie przerabialismy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: olejniczak ciągnie na dno... 02.07.06, 00:02 chwilowo zaponieli wszyscy o młodym wilku ...ale to za sprawą ilości neeeewsuf ...ale olejniczaka pamięta za dużo ludzi z uczelni, przyzbę, praktyki w angli... układy w akademiku... oleniczak ciągnie w dół i niestety o ile to był niezły manewr na młodą mordę to teraz potzrebują człowieka z jajami ...a tu niestety nie ten typ nie ten staż nie to ogranie.... to trzeba lat i wielkiego brzuchola jak u kalisza żeby czuć za sobą pare kadencji... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: olejniczak ciągnie na dno... 02.07.06, 00:07 Trybune przejeli ludzie Millera.Jeszke(senator lewica)chce zeby SLD szla z haslami antykomunistycznymi.Oj dzieje sie,dzieje sie na lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: olejniczak ciągnie na dno... 02.07.06, 00:09 To juz nie lewica ale cyrk.A w cyrku jak to w cyrku wszystko mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
brynk do swin z sld ! - ten fakt będzie wam przypominany 01.07.06, 23:56 ....jak Mazowieckiemu "gruba kreska", To za wami pójdzie aż do waszej grobowej deski . Teraz się tłumaczycie - za pózno! Przypomne fakt pochodzący tez z waszego świnskiego środowiska : - " trzeba sie było ubezpieczy " - to stwierdził wasz przedstawiciel -pan WC /człowiek z puszczy/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do swin z sld ! - ten fakt będzie wam przypom 01.07.06, 23:59 no tak kiedy runeła hala pisowski premier obiecał 3 miliony pomocy ,dał milion ale kiedy chytry klecha nie ubezpieczył koscioła w gdansku odrazu po spaleniu pisowski minister daje 5 milionow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: czerwonka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 02.07.06, 00:07 nie macie ratoś na kwasa i bedzie żałoba narodowa.... potem jola... i jak kwachu pójdzie na ukłąd i zostanie świadkiem koronnnym to dopiero bedą jaja Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: do swin z sld ! - ten fakt będzie wam przypom 02.07.06, 00:54 na tym forum tyle lewackich swin (m.in.moje kloniki), ze juz dawno nadszedl czas uboju; tylko kto bedzie chcial miesiwo tych lewackich swin kupic? i za jaka cene? uboj moze sie okazac nieoplacalny brynk napisał: > ....jak Mazowieckiemu "gruba kreska", To za wami pójdzie aż do waszej grobowej > deski . Teraz się tłumaczycie - za pózno! Przypomne fakt pochodzący tez z > waszego świnskiego środowiska : - " trzeba sie było ubezpieczy " - to > stwierdził wasz przedstawiciel -pan WC /człowiek z puszczy/ Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 i zaraz o tym napisze do Prezydenta Lecha K! 02.07.06, 05:56 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: i zaraz o tym napisze do Prezydenta Lecha K! 02.07.06, 08:57 Co kloniku? juz po zabiegu wyciecia mozgownicy w Tworkach? i o 5 rano cie biedaku obuczili? Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Bo ja jestem super facet a wy o tym wszyscy wiecie 02.07.06, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 To ja zbeształem Lecha K. w aferze medalowej! 02.07.06, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia1 Re: To ja zbeształem Lecha K. w aferze medalowej! 02.07.06, 13:37 przepraszam za to klonowanie silesius (raz "silesuis" innym razem "monachijskio"); jestem po prostu glupkiem, i ciezko mi w tych Tworkach bez kompa wytrzymac; czasami - jak mnie naszprycuja glupim jasiem, to pisze potem takie otumanione posty na forum; raz jeszcze was przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Jestem na luzie. Byłem w Kanadzie a nie chwale sie 02.07.06, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: To ja zbeształem Lecha K. w aferze medalowej! 02.07.06, 14:06 pogielo cie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 my monachijscy mamy slabe geny!....Brawo PO. 02.07.06, 14:16 poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk najwiecej cieszy, że zadna świnia z sld .... 02.07.06, 00:10 .... nie zaprzeczyła , że jest świnią. To jest bardzo znamienne, to daje duzo do myślenia i w 100% odsłania ich zamiary. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kozaczek3 02.07.06, 00:39 kozaczek3 napisał: Prawica nie bada, prawica doklada. > Prawem opozycji Problem polega na tym, ze doklada o bardzo wiele za malo, a LSD powinno byc stanowczo zdelegalizowane, komuszku. Precz z czerwona zaraza! Odpowiedz Link Zgłoś
positiva2 Re: kozaczek3 02.07.06, 01:38 wet3 jak delegalizowac to wszystko SLD, LPR, PO, SO. zostawmy tylko kaczuchy. chociaz osobiscie wole pluralizm polityczny, o ktory starsze pokolenia tyle walczyly. delegalizowac to mozna bylo za poglady jakies 20 lat temu, jak przychodzilam na swiat. ale od tamtego czasu troszke sie zmienilo. byloby miolo jakby zauwazyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
krallik Re: Prawica nie bada,prawica dokłada 02.07.06, 02:46 kozaczek3 napisał: > Prawem opozycji > A ty , lewacki geju, co masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Pd i SLD to dwie antypolskie partie 02.07.06, 06:09 to czerwone barachło to samo szamba dno! Odpowiedz Link Zgłoś
kamann Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 06:21 .. nawet gdyby tak było, jak chcą działacze PiS, to lepiej wykorzystać "teczki", a skutek niemal 100%-wy i nikt nie może zarzucić, że jest to celowe działanie przeciw opozycji politycznej. Trzeba brać doświadczenia obecnej ekipy całymi GARŚCIAMI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 07:28 Zostawcie te rozgrywki poltyczne, a zajmijcie się odszkodowaniami,dla ludzi poszkodowanych w tym strasznym wypadku, jak obiecaliście. Napewno będą tacy którzy bę dą bronić właścieli hali, którzy twirdzą właściciel nie musi chodzić po dachu aby sprawdzić grubość śniegu i czy stropy nie trzeszczą, czy nie ma pracowników do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 08:27 nie wyszedł obrzydliwy atak na PO duckterrier zbłaznił się oskarzeniemi z PZU PO jest dla pis nie do ruszenia przez najblizsze tygodnie no to przyszła kolej na sld-nieważne o co, nie ważne po co wazne żeby atakować, odgrzewć stare kotlety ( antykomunizm 20-latków w obecnej RP jest naprawdę wzruszający ) i ciemny lud to kupi? przekladane wizyty głowy państwa, w polityce zagraniczenej nie istnejemy co uroczystość to wpadka, fatalne nominacje, rządzący z wyrokami no ale jest deska ratunku SLD ZROBIŁO SONADŻ Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 10:26 Każdy już chyba przyzwyczaił się, że SLD na czele z tą mendą Olejniczakiem to partia samej obłudy, komunistycznych świń i krętaczy. Obce są dla nich wszelkie wartości moralne, ale mnie to nie dziwi skoro są spadkobiercami oraz współwinnymi Katynia, Radomia, kopalni Wujek czy innych tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 10:52 p. Olejniczak zaprzecza??? hm.... dziwne, bo tak się składa, że miałem te badania prowadzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 10:57 ODMÓWIŁEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: "Czy te oczy moga kłamać ? Chyba nie " itd 02.07.06, 11:46 swistak336 napisał: > Myślało nad tym i gdy pomyślało, uznało, że tego nie zrobi. > Przeciwnie prawica w 1997r, która nia wahała się używać ludzkiej tragedii dla s > wych politycznych celów. > SLD niewątpliwie wykazał wyższość moralną nad prawicą. myslało............ a gdy z sondazu wyszło ze straca na tym to zrezygnowali CZERWONE HIENY Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Wiem jaka opcje prezentuje "Rz" 02.07.06, 11:54 Pytanie do Gosiewskiego: Skąd wie, że to nie jest spisek mediów przeciwko SLD? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 OlejniczakSzmajdziński Cuchnące Hieny!!!!!!!!!!!!! 02.07.06, 12:17 Olejniczak ty fałszywy katoliku, cmentarna kanalio, szumowino pasąca się na ludzkiej tragedi życzę ci wszystkiego najgorszego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: OlejniczakSzmajdziński Cuchnące Hieny!!!!!!!! 02.07.06, 12:23 jak skończysz pluć to zacznij myśleć kto sie pasie na tym sondażu i tragedii w Katowicach zmówienie sondażu to nie zbrodnia (choć za sld nie przepadam) Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Przyganiał kocioł garnkowi 02.07.06, 12:20 PiS wykorzystuje w tej chwili tragedię w Katowicach do ataku politycznego na SLD. Niech panowie z PiSu oznajmią publicznie, że ich partia nie zamawia badań sondażowych - na każdy temat. KAŻDE poważne ugrupowanie polityczne to robi! ___ Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim: Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Przyganiał kocioł garnkowi 02.07.06, 12:31 no trzeba ich zrozumieć PO po blamażu kurskiego nie moga zaatakowc -został ten załosny atak z powodu( haha) sondażu zmówionego przez sld czy w tym kraju juz wszyscy oczadzieli? sondaz zmówiony przez opozycje z pół roku temu jest przedmiotem komentarzy premiera ,szefa kluby partii rządzącj? nie maja nic innego do roboty - czy nic innego nie potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Przyganiał kocioł garnkowi-do jantar18 02.07.06, 13:43 Każdy pretekst jest dobry,aby ukryć bałagan,nieporadność,pustogłowie w swoich szeregach i załatwić sprawę po kelnersku-to nie ja,to kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
spanion Cmentarne Hieny z SLD 02.07.06, 13:17 Z tego co pisze wolna prasa, wolno mi wnosić, że SLD po trupach ofiar tragedii w Katowicach chce wygrać wybory samorządowe. Pomijając ta żenujacą sprawę które pokazuje prawdziwe oblicze linertynów z SLD, widac jak na dłoni że ewntualna poprawka z Państwa kierowanego przez SLD to kontynuacja rzadów ludzi bez żadnych wartości. A gdzie mozna zajść człowiek, jesli nie kieruje se w zyciu żadnymi wartosciami ? Może wylądować w Katyniu np ( to tak z historii ku "pokrzepienuiu" serc) i potem moze okazać się że to nie była zbrodnia wojenna:)))))))))). Ludzie, ni posiadający legitymacji SLD to przedmioty. Mogą być użyteczne przy oddawaniu swojego głosu na SLD . CHwilę potem mogą oddać ducha. Who cares ??!!!!!!!!! Swoja drogą ciekawa jest etyka zawodowa , corporate governance, i Social responsibity tej "pracowni" Badań Społecznych . w końcu jak mówił MIller ( w TVN 24 w ubiegły piątek ) liczy się to by tytuł się sprzedawał. Wazna jest kasa. A cała reszta do pieca. A gołebie towarzyszy nie zainteresowały?. No przeciez to że tak latały na mrozie samopas to niedopatrzenie Marcinkiewicza( premier) i Kaczynśeigo ( Prezydent bo nie Prezio przecież) Biedne gołebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 13:38 Można różne rzeczy wypisywać na tym forum,ale prawem każdej partii czy ugrupowania politycznego jest przeprowadzanie sondaży i ankiet na tematy interesujące daną partię czy ugrupowanie.Takie są standarty światowe,tylko u nas jak zawsze jest to nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 14:01 Czym zajmowaliby sie politykierzy i pismaki - szmaciaki gdyby zabrakło SLD. Jeśli trzeba zaatakować SLD, słusznie lub niesłusznie, pełno odważnych jest zewsząd. Jeśli prawica szkodzi państwu lub zdrowemu rozsądkowi, to nieśmiałe skamlanie lub poklask. Zlustrować pismaków pod kątem, który sprzedajny, który pisze na zamówienie polityczne, a który jest "śledczy" bo sterowany przez służby specjalne? Przykładów jest mnóstwo. Jeden z wielu: PiS i spółka "tną równo z trawą" i osadzają stanowiska partyjnymi kolesiami od prezesów po sprzątaczki. No, niech by to zrobił SLD. Ale by działo. Krzyk byłby pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Olejniczak, przestan sie tlumaczyc 02.07.06, 16:22 Kolejne prawicowe bzdety ktore zasluguja co najwyzej na wzruszenie ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: SLD badał jak wykorzystać tragedię w Katowica 02.07.06, 17:51 przyganial kociol garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś