cius_ma Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:22 Boże miej nas w swojej opiece... Odpowiedz Link Zgłoś
rudoolf Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:23 Zawsze miał być taki układ a marcinkiewicz występował jako tymczasowy zastępca. Sytuacja z odwołaniem świadczy jedynie o zakłamaniu kaczyńskich i ich ciągu do pełni władzy. Pamiętając film z panami kaczyńskimi należy zauważyć ze grali rozbestwionych małolatów którym wszystko się należy oszukiwali kombinowali aby osiągnąć swój cel . Ciekawe jak to panowie przenoszą swoje młodziencze występy w dorosłe życie daleko nie odeszli od granych przez siebie postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
rushdi Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:23 Patrzy na nas cały świat. Nie mogą się nadziwić głupotę uprawianą przez naszych polityków. Nic się naprawdę nie robi, tylko zmieniają sobie stołki. Twierdzą że bezrobocie spadło. Już nie wierzę w nawet bardzo bogobojnych ludzi jak bracia Ka... Chyba komiksy nas nie opuszczą. Dwóch Kaczorów, a alternetywa to też Donald. Wielka mi ulga. Niech zaczną wreście coś robić dla tego ludu. Najpierw kilka ładnych miesięcy tworzenia rządu. A teraz znowu nowych rząd. Poprostu Nierząd. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 chcesz miec sowjego prezydenta wejdz na strone:: 08.07.06, 09:24 minidrzewo.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 jego spotkanie z Tuskiem Kaczyński uznał za zdradę 08.07.06, 09:25 - czyli kierowal z tylnego siedzenia jak Krzaklewski. Teraz dopiero caly ten bajzel sie posypie. Przeciez ten facet nie ma pojecia o gospodarce. To tak jakby jego kota zrobili premierem. Kota - brata prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Powtorka z rozrywki. Marcinkiewicz uslyszal "Spie 08.07.06, 09:26 przaj dziadu". jacek230 napisał: > - czyli kierowal z tylnego siedzenia jak Krzaklewski. Teraz dopiero caly ten > bajzel sie posypie. Przeciez ten facet nie ma pojecia o gospodarce. To tak > jakby jego kota zrobili premierem. Kota - brata prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 chcesz miec swojego prezydenta wejdz na strone: 08.07.06, 09:25 minidrzewo.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Teraz Samoobrona i LPR dostaną wszystko co chciały 08.07.06, 09:27 Nowy premier - nowe głosowanie nad wotum zaufania dla rządu. A ambicje Leppera i Giertycha wzrosły... Kaczyński odda Polskę oszołomom większym od siebie, byle dostać stołek premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo Kaczyńscy, otaczają sie tylko przestępcami! 08.07.06, 09:32 SB-samoobrona, kryminaliści...LPR-faszyści, pomagierzy komuchów!...RYdzyk- złodziej,założyciel antykościelnej sekty, popieranej i chronionej przez Kaczyńskich i PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
caperucita a to Polska właśnie 08.07.06, 09:29 oj ciemny ten naród od stuleci. I mieliśmy Krzyżaków, zabory, okupację, komunizm a teraz dyktaturę Kaczorów. Już chyba nigdy nie będzie normalnie, ja tego pewnie nie dożyję, a moje dzieci pewnie też nie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Mysl optymistycznie. Twoje dzieci beda zyly dluze 08.07.06, 09:31 j niz kaczki. caperucita napisała: > oj ciemny ten naród od stuleci. I mieliśmy Krzyżaków, zabory, okupację, > komunizm a teraz dyktaturę Kaczorów. > Już chyba nigdy nie będzie normalnie, ja tego pewnie nie dożyję, a moje dzieci > pewnie też nie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:31 to bardzo smutne i przykre :'( bardzo źle się stało, że premier został zmieniony na Jarosława K. :/ "To jest teraz bardzo zły rząd i PO zrobi wszystko, aby go odsunąć od władzy." musimy działać precz z PiS, LPR i Samoobroną! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kosmiczna trylogia: 08.07.06, 09:32 1. DysPepsiGodzilla 2. Układ kontratakuje 3. Powrót klonów Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo premier Kaczyński---katastrofa Polski! 08.07.06, 09:35 Lenin ciągle żywy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke bliźniaczy układ 08.07.06, 09:44 To najgroźniejszy układ dla Polski. Dwa kartofle intrygami dochrapały się władzy, ale za bardzo nie wiedzą co się z nią robi. JEDYNYM celem ich rządów jest utrzymanie ich rządów. Nie ma żadnych reform, IV RP to PR. Polska nie jest ważna, oni znają się tylko na historii, zwłaszcza Lenin i Moczar są dla nich wzorami. Z ich ust nie padnie słowo "gospodarka" za to co trzecie słowo to albo "solidarność" albo "niszczymy układy" albo "winna jest peo". Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider gość nie nadaje sie nawet na brygadziste 08.07.06, 09:41 ze względu na permanenty brak zdolności współpracy z ludźmi. A ty sie dziwisz dlaczgo my sie dziwimy? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Akurat na brygadziste sie nadaje. Ale tylko na 08.07.06, 09:43 brygadziste. Na budowie kazdy wie jak jest. Cegly spadaja z wysokosci.... chirlider napisał: > ze względu na permanenty brak zdolności współpracy z ludźmi. A ty sie dziwisz > dlaczgo my sie dziwimy? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider jeden lubi grać na fortepianie a drugi 08.07.06, 09:52 lody kakaowe. ach te gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Ale i jeden i drugi jest wirtuozem w tym co lubi. 08.07.06, 09:54 chirlider napisał: > lody kakaowe. ach te gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Mala? Skad znasz najpilniej strzezona tajemnice 08.07.06, 09:58 IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Podejrzewam, ze masz racje. Zazwyczaj rozmiar 08.07.06, 10:02 ego jest odwrotnie proporcjonalny do "innych" rozmiarow. Normalni mezczyzni zazwyczaj sobie to rekompensuja kupujac nowy samochod. Inni sprawiaja sobie nowego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider hmm.... 08.07.06, 10:06 szkoda że nie ma prawa jazdy. może fura by mu wystarczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Czlowiek, ktory nie ma uprawnien na prowadzenia 08.07.06, 10:08 roweru bedzie prowadzil kraj. chirlider napisał: > szkoda że nie ma prawa jazdy. może fura by mu wystarczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider patrze na swoje nowe prawo jazdy i czuje sie 08.07.06, 10:14 lepszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 PiS zrobil jedna rzecz. Sluchajac Jarka, kazdy 08.07.06, 10:15 (nawet uposledzony) moze sobie powiedziec: jednak jestem lepszy! chirlider napisał: > lepszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_pisiory to już jest koniec, nie już nic... 08.07.06, 09:40 wszędzie kaczory...wrrr, nietolerancyjna, populistyczna IV RP, okropność. Dwa kartofle będą rządzić narodem... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Mowiac o kartoflach. Ja najbardziej lubie frytki. 08.07.06, 10:38 Ale to wymaga szatkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Wystarczy jeden polonofob... 08.07.06, 10:58 Uprawiany w majestacie bezprawia i Gazety Wyborczej przez "tadeusza_ja" antypolonizm, szydzenie z władz naczelnych Polski, z katolików, nawoływanie do odłączenia części Polski, niecenzuralność wypowiedzi i słowne zgorszenie woła o pomstę do nieba i prokuratury. Trudno nawet znaleźć właściwe, cenzuralne słowa potępienia. Czy tego nienawistnika Polski, chama i prostaka zwyczajnego, GW powinna dopuszczać na swoje salony? Czy nie jest to dla niej zwyczajny wstyd i upokorzenie? --------------------- Jarek K.jest schizofrenikiem […]. Należy też rozważyć próbę usunięcia Kaczyńskiego z "tronu" w Palacu Namiestnikowskim, im prędzej tym lepiej dla Polski! I będziemy was "krótko" trzymać jako nieobliczlną sforę! To wiedz, że ja też wyslalem list do Parlamentu Europejskiego, w którym to napisalem co dzieje się nad wislą, a ten stan nad wislą nazwalem zwyklym faszyzmem! Jasne?? Przyłączyć Dolny Śląsk do Niemiec.... Nie tylko Sląsk, także Pomorze, a wyjdzie to ludziom tam mieszkającym na dobre! "Czwarta Kacza" znajdzie w swoje miejsce w Kiblu!!!! Sluchaj ty pisuarowo wywloko dopadniemy wam do gardeł Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on buzię! Mam w dupie Twoje IMPONDERABILIA CHCĘ BYĆ WOLNYM CZŁOWIEKIEM! Ludzie, lekarza na tych pojebów !!!!!" »tadeusz_ja« (fragmenty twórczości forumowej) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wystarczy jeden polonofob... 08.07.06, 12:56 ale my tu, jasny panie, nie na salony przyszli, jeno na dziedziniec. pokrzyczec sobie, co nam w duszy gra. i wszystko ladnie, tylko sie jakowes kaczki pod nogami placza. a wiadomo, co kaczka moze z podworkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Kaczki w szambie? 08.07.06, 16:44 To nie dziedziniec tylko szambo i też zachodzę w głowę skad tam kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_richie Nowy premier - Tchoz Kaczyński 08.07.06, 09:43 ja to widze tak kaczor sie bal ze moze mu nie wyjsc i sie bardziej zblazni wziol mieso armatnie Marcinkiewicza i zucil go do walki jak sie sytuacja "ustabilizowala" to stwierdzil ze juz czas na super kaczora. Chociaz nie jestem za pisem to musze to powiedziec Marcinkiewicz umial sie chociaz zaprezentowac medialnie. A kaczor biorac mieso armatnie sie przeliczyl nie wiedzial ze to az taki dobry kandydat... teraz bedzie 100% kaczyland Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 No cos ty? Ktos zaufany musi "przykrywac" 08.07.06, 09:47 poprzedniego prezydenta Wa-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Boże chroń Warszawę przed łapami PiS 08.07.06, 09:49 Lech - prezio Warszawy chciał aby jego rządy w skutkach przypominały skutki powstania, jeszcze nikomu przedtem ani potem nie udało się zwiększyć długu Warszawy 3-KROTNIE, no ale duma Lecha nie pozwalała wziąść funduszy unijnych dla Warszawy. PiS WON Z WARSZAWY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Czemu nie macie nikogo w tej Wa-wie kto jest 08.07.06, 09:52 na tyle zdolny, zeby zostac prezydentem miasta? Zawsze bierzecie jakis badziew a to z Sopotu, a to z innej "prowincji"... vontomke napisał: > Lech - prezio Warszawy chciał aby jego rządy w skutkach przypominały skutki > powstania, jeszcze nikomu przedtem ani potem nie udało się zwiększyć długu > Warszawy 3-KROTNIE, no ale duma Lecha nie pozwalała wziąść funduszy unijnych > dla Warszawy. PiS WON Z WARSZAWY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Czemu nie macie nikogo w tej Wa-wie kto jest 08.07.06, 09:58 Problem polega nie na tym że takich ludzi nie ma, tylko na tym jak ludzie głosują. Niestety mentalność przeciętnego Warszawiaka przypomina mentalność tego z Kozich Rowów. aturek2005 napisał: > na tyle zdolny, zeby zostac prezydentem miasta? Zawsze bierzecie jakis badziew > > a to z Sopotu, a to z innej "prowincji"... > vontomke napisał: > > > Lech - prezio Warszawy chciał aby jego rządy w skutkach przypominały skut > ki > > powstania, jeszcze nikomu przedtem ani potem nie udało się zwiększyć dług > u > > Warszawy 3-KROTNIE, no ale duma Lecha nie pozwalała wziąść funduszy unijn > ych > > dla Warszawy. PiS WON Z WARSZAWY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 W sumie nie ma sie czym martwic. Jarek na pewno 08.07.06, 10:00 znajdzie wam godnego kandydata z okolic. Czy Gorzow Wlkp jest blisko Wa-wy? vontomke napisał: > Problem polega nie na tym że takich ludzi nie ma, tylko na tym jak ludzie > głosują. Niestety mentalność przeciętnego Warszawiaka przypomina mentalność > tego z Kozich Rowów. > Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:47 nie moge patrzeć na mych sąsiadow którzy swój bezcenny głos w wyborach oddali ( zniszczyli ) na bliżniaków czyli na porozumienie centrum lub jak kto woli na jakąś tam sparwiedliwość - Od dziś przestanę się tym osobom kłaniać - w polityce winno się byc liberałem- ale ja ma wnuków dla których zycie w kraju gdzie przy władzy są DYLETANCJI o AMBICJACH - to co ich czeka Odpowiedz Link Zgłoś
me-e pieklo *nad ranem...nie moge patrzec... 08.07.06, 09:56 ...to se zaslon oczy ...buraku...))) ...buraki w ...ataku zaifi napisała: > > przecież ten rząd,to była farsa,malowany premier miotający się chłopiec na > posyłki w sprawach dyplomacji zagranicznej,posyłany do naprawiania błędów > prezydenta-teraz kartofla,dla mnie rozklapanej żaby! Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 10:02 Tak nie można, skoro napisałeś(aś) o liberaliźmie, to wykaż się nim - chcieliśmy prawa do wolności to trzeba to prawo szanować. Skoro Twoi sąsiedzi tak, a nie inaczej zagłosowali to ich wola, mówi się trudno lecz zamiast pogardy proponuję podyskutować (o ile się da) i wykazać merytorycznie za i przeciw obecnemu układowi. Choć z drugiej strony wierz mi, wyjątkowo rozumiem Twoje odczucia, gdyż czasami mną samą one targają i szczerze się przyznam, iż nie sądziłam, że mogę być zdolna do tak silnej nienawiści - dlatego staram się przed tym uczuciem branić, pomimo, iż czasem dopada mnie bezsilność. Serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 10:19 olekzaja napisał: > nie moge patrzeć na mych sąsiadow którzy swój bezcenny głos w wyborach oddali > ( zniszczyli ) na bliżniaków czyli na porozumienie centrum kłaniaj sie sąsiadom i nie rób im przkrości dobry sąsiad to podstawa- a propaganda i PR Pis jest bardzo profesjonalny - nie jeden mu uległ Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Aaaa.. to stad ten glupi usmiech na twojej twarzy. 08.07.06, 09:51 Myslalem, ze to genetyczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:51 taki scenariusz przewidzialem juz dawno! pisalem o tym w ubieglym roku nie raz na forum ! marcinkiewicz to tylko marionetka a braciszkom sie w glowkach poprzewracalo w najblizszych wyborach przepadna z kretesem to nastepny scenariusz do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gullyx Kaczynski Premierem Tego Juz Za Duzo 08.07.06, 09:54 Ja dziekuje bardzo za taki kraj, ktory lada moment bedzie sie nazywal KACZKOLANDIA, gdzie hymn będzie tematem przewodnim do kreskowki walta disneya oraz gdzie godlo narodowe zostanie zastopione przez KACZKE. Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 09:56 Powodzenia panie Kaczyński mam nadzieję że na koniec pańskich rządów zadłużenie wewnętrzne i zewnętrze Polski zmaleje. Jeżeli nie to będzie znaczyło że jest pan kolejnym pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
rabin_wesolek K. Marcinkiewicz - to dobry chlopak byl i malo pil 08.07.06, 09:58 Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: K. Marcinkiewicz - to dobry chlopak byl i mal 08.07.06, 10:01 "Niezależne" media i publicyści są tak powiązani z układem, jak pies z budą, a prawda się nie liczy. Wola wyborców? Wolne media? Nasi szczerzy demokraci teraz mogą się już tylko wyszczekać w instytucjach unijnych i GW. Podobnie zresztą czynili targowiczanie na Petersburskim dworze, przed rozbiorami. SLD, SDPL i PD utworzyli Centrolew i wzywają do obywatelskiego nieposłuszeństwa wobec rządu. Proszę zwrócić uwagę, że te trzy partie mają w nazwie demokrację. Kiedyś żyliśmy w czasach demokracji ludowej, dziś za to mamy demokrację korytową. Kumple z okrągłego stołu (koryta) wyznaczają jej kanony. Przypominam - ostatnie wybory zostały przeprowadzone zgodnie z ordynacją, a rząd utworzono zgodnie z konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke to nie tak 08.07.06, 10:08 Przypominam, że PiS wybrało 12% społeczeństwa. Te demokratyczne wybory pozwoliły jednak aby moherowe berety zdobyły pakiet kontrolny w państwie. 88% ludzi nie głosowało na PiS, z czego większość, tak jak ja, się nim po prostu brzydzi. Dlatego nie dziw się powszechną krytyką ich rządów, "układy" medialne, unijno - GW są tylko narzędziem wzbudzania strachu, kreowaniem nieuchwytnego wroga, to taki trik psychologiczny, na który ty (i spora cześć społeczeństwa) jest niestety podatna. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: to nie tak 08.07.06, 13:58 vontomke napisał: > Przypominam, że PiS wybrało 12% społeczeństwa. A na kaczego prezia glosowalo mniej ludzi niz na pamietnego Stana Tyminskiego. To ci dopiero wladza z woli ludu... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e cos chyba mee...sie nalezy... 08.07.06, 10:02 ...sciagi...powinny byc karane... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 eee tam Berlin. Bedziem prezydentowac od Uralu 08.07.06, 10:07 po Lizbone. mangold napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I tych brzydkich muzułmanów i żydów..... 08.07.06, 10:09 i Eskimosów...IV RP wielka i potężna od morza do morza !! Zanieśmy wszystkim kaganek zascianka !! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nawet Eskimos moze zostac Polakiem. Jak tylko 08.07.06, 10:12 udowodni, ze potrafi zaspiewac nasz hymn. Jezeli od "pierwszej" (po prezydencie) osoby w panstwie wymagamy mniej, to chyba wystarczy.... mangold napisał: > i Eskimosów...IV RP wielka i potężna od morza do morza !! Zanieśmy wszystkim > kaganek zascianka !! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e polacy...koniec barania sie ...w zbrodni...zydow 08.07.06, 10:15 ...bolszewikow...i katowania nas ich mediami...czy niemcy sie katuja ich zbrodniami...a moze zydzi ...sie katuja ich zbrodniami... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Hm... piłeś ?? 08.07.06, 11:13 me-e napisał: > ...bolszewikow...i katowania nas ich mediami...czy niemcy sie katuja ich > zbrodniami...a moze zydzi ...sie katuja ich zbrodniami... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Dla mnie to szok....!!! 08.07.06, 10:04 Jakaś nic nie znacząca niszowa niemiecka gazetka TAZ napisała kiepski pamflet nazywając Kaczyńskiego kartoflem, a już na scenie politycznej: na forach, w sklepach, na ulicach mówi się o Kaczyńskich per kartofle. Krzywdzące to jest. Mała szwabska gazetka jednym słabym artykułem pseudo satyrycznym kształtuje świadomość Polaków - tj. fenomen socjologiczny. Urban może tylko pozazdrościć, nie zaskoczy już niczym, nawet gdyby nasikał premierowi do kieliszka. Talent Urbana skończył się na obwoźnym sado-maso. W promocji TAZ pomogła irracjonalna reakcja polskiej władzy, no i polskie mass media. Wystarczyło olać artykuł i nie nagłaśniać. Nie byłoby wtedy kartofli. Jak się Kaczyńscy czują urażeni, to mogli pocichutku wytoczyć prywany proces przeciwko TAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Afere z tego zrobil PiS. A wystarczylo powiedziec 08.07.06, 10:06 ze powazna partia nie komentuje wypocin niepowaznej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Afere z tego zrobil PiS. A wystarczylo powie 08.07.06, 11:00 Partia niech sobie komentuje co chce, gorzej, ze odpowiedzi prezydenta są ze szczebla KRAJU i w tym problem Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Dla mnie to szok....!!! 08.07.06, 14:03 tenare napisał: > Jakaś nic nie znacząca niszowa niemiecka gazetka TAZ napisała kiepski pamflet > nazywając Kaczyńskiego kartoflem, a już na scenie politycznej: na forach, w > sklepach, na ulicach mówi się o Kaczyńskich per kartofle. Krzywdzące to jest. > Mała szwabska gazetka jednym słabym artykułem pseudo satyrycznym kształtuje > świadomość Polaków Jestes w mylnym bledzie! Swiadomosc Polakow pozostalaby w nieswiadomosci gdyby nie histeryczne reakcje kaczorka - ciekaw jestem ilu Polakow mialo przyjemnosc zapoznac sie z artykulikiem we wlasnym zakresie, zanim rozpetala sie miedzynarodowa afera? Skoro kaczorek pochorowal sie po kiepskim pamflecie w niszowej gazetce, to znaczy, ze wzial to do siebie. Hm... to znaczy, ze jest kartoflem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jotabe Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 10:05 Proponuję poczytać "Monachomachię" Krasickiego (Ignacego, biskupa zresztą...), od razu nabierze się odpowiednego dystansu. A tak naprawdę - jesteśmy dorośli, a dajemy się wrabąć co i raz w dyskursy z piaskownicy. Zamiast sensownej rozmowy o sprawach powaznych; edukacji, gospodarce, szansach na przyszłość dajemy się wciągać w rozgrywki excuses le mot niedorostków licytujących się poczuciem własnej wazności; w efekcie zamiast o wartości cywilizacyjnej programów szkolnych ględzimy o zawartości patriotyzmu np. w rymach księdza Baki (skądinąd zapoznanego) czy o niesłuszności moralnej pana(pani) Ygrekowskiego zamiast dyskursu o problemach nauki. Dla polityków to igraszka - nam chodzi o życie! Dobrej zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś