vroobell 10.07.06, 09:10 fajny jest ten gertych jednak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vroobell Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:11 lubi PiS ale razi go...jak prawdziwe małżeństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Giertych się miele pomiędzy kartoflami i Lepperem 01.08.06, 11:13 Giertych się miele pomiędzy kartoflami i Lepperem, Choć ma wicepremiera, już trafił do kartoflanego przeciera Odpowiedz Link Zgłoś
tamose Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:12 no bo romek to wcale nie antysemita i nacjonalista, homofob to wszstko wina mediów jak oni mogą go tak szkalować :D Roman (gebels)Giertych to porządny gość "ROTFL" :D Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:55 Jak śmiemy wypowiadać się o żyjącym dziadku Romeczka... Można tylko o nieżyjących (patrz dziadek Tuska)!!! Kłamstwo na kłamstwie siedzi i kłamstwem pogania...(ludowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 11:15 dziadek Romeczka niezyjacym juz jest od jakiegos czasu jednakowoz: pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99drzej_Giertych - to tak dla jasnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sleeper Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 11:36 Mamy wzrost gospodarczy, bo na świecie jest najlepsza od wielu lat koniunktura i nawet kaczy rząd (mimo usilnych starań) nie jest w stanie całkiem go zahamować. Gdyby tą koniunkturę odpowiednio wykorzystać, wzrost mógłby być dużo większy. Ale przecież na Wiejskiej są inne ważne problemy - wszyscy wiemy jakie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:14 Kaczyński i jego loalicjanci to to samo. Bufonada, wykorzystanie ludzi, kłamstwo jest na czele. Nie wyjeżdżajcie z Polski, trzeba dać głos sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:29 nastepna menda belkoczaca ze ''mamy rozwoj gospodarczy''- kto ma? kto nakrecil ten rozwoj? giertych -lepper - kaczynscy dwaj?? Uwazam ze juz jest malo to smieszne a bardzo groteskowe i niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Trzeba się zdecydować. 10.07.06, 09:15 Trzeba się zdecydować, albo szczycić się swym dziadkiem, albo odciąć się od jego poglądów. Ja jescze pamiętam plakaty LPR-u w Sosnowcu dotyczące Jędrzeja Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub dziadek dziadkowi nierowny! 10.07.06, 09:23 no! i juz! jak romciowi dziadka wypomniec to nieladnie, jak donaldziowi to slusznie.. a pani jarecka psetskolanka pogrozi paluszkiem i nie pozwoli na tanczenie kaczuszek <nutka> ta da da da da da dam Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Polska nie może być krajem tolerancji, skoro 10.07.06, 09:35 Giertych, wódz skrajnej prawicy jest wicepremierem i ministrem oświaty. Jeżeli dopuszcza sie taką możliwość, to z góry określa to Polskę jako kraj nietolerancyjny Odpowiedz Link Zgłoś
jojop No to masz w koncu MOSSAD na karku. 10.07.06, 09:45 Pozdrowienia dla tatusia, o nim beda tez pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:47 Tak - to tylko układ stara się tak nachalnie psuć image pana Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 [...] 10.07.06, 09:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 "razi mnie" 10.07.06, 10:08 "razi mnie". załóż słoneczne okulary i będzie wszytsko w porządku, Romku. wszyscy dzisiaj tak robią, jak razi. www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 09:55 Romek fajny jest, ja bym na jego miejscu postawił warunki Kaczyńskiemu. A co tam ? Będzie chciał bliżniak mieć wybory to będzie miał . Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Giertych pokazuje na palcach,jakie ma poparcie! 10.07.06, 10:06 2,3 może 4%..... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 10:07 Uważaj chłopie! Jeszcze ze cztery, może pięć razy podniesiesz w Sejmie łapę do góry, a potem fora ze dwora. Autor opinii: Obserwator tego bałaganu Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 10.07.06, 10:29 Razi Pana kampania sukcesu PIS, a razem z Lepperem mimo tylu upokorzeń ze strony tego samego PIS-u pchacie się do koryta jak dwa pospolite w przysłowiu zwierzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Bidusia 10.07.06, 10:30 Oj bidny Romciu bidny... Się Izraelici czepiają niewinnego szefa Moździerzy Wszechpustych... Rafałek sobie w młodości pofolgował, no bywa... Jak jego Moździerze szafki gwałcili i podnosili ramię w geście spopularyzowanym za Hitlera, też przypadek i niewinność urażona... Bo co szef partii winny, że jej członki rozrabiają??? Odpowiedz Link Zgłoś
panrysio A mnie oni wszyscy rażą 10.07.06, 10:46 Wracajcie do domu! Wyjazd z Sejmu i ministerstw! Wynocha! Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Obruszył się jak prostytutka,której 10.07.06, 11:47 wytknięto brak dziwictwa. Głosi nazistowskie poglady i dziwi się ,że żydzi go nie kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
sq2bnx Mnie razi Giertych ze swoimy pogladami!!! 10.07.06, 17:10 R.Giertych nosi w sobie geny dziadka i ojca. To co dzis mówi Giertych to kłamstwo i obłuda podobnie jak jego kompan ideologiczny Wierzejski, który ośmielił się krytykować wielce zasłużonego dla Polski Wł.Bartoszewskiego byle przypodobać się KACZEMU UKŁADOWI. Takich szczeniaków powinno się eliminować z polityki i jedynym sposobem są szybkie wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Giertych: razi mnie kampania sukcesu PiS 01.08.06, 09:48 Niesłychane! Odpowiedz Link Zgłoś