guyritchie Czyzby Polacy odzyskali rozum? 14.07.06, 11:22 nie sadze... za kilka miesiecy znow uwierza w wodospady pustych słów pisduarow i za obietnice kolejnego pomnika jp2...byc moze juz trzeciego w miescie wybiora prawo i sprawiedliwosc pod haslem: "sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po mojej stronie" mam jednak w sobie nadzieje! mam nadzieje, ze trauma po Kartoflach bedzie tak duza, ze za 4 lata nie bedziemy przejmowali sie J.Kartoflem, który wraz ze swoimi fobiami i nadetym ego odejdzie za millerem w niebyt polityczny. a jego brat L.Kartofel przypominany w tiwi z okazji kilku swiat przesiedzi na obrzezach polityki cichutko roczek do konca kadencji na wysokim urzedzie i dolaczy do ukochanego juz prywatnego brata. ale to moja nadzieja i bede jej sie trzymał, czego i Kartoflom zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Kaczyński najgorszym prezydentem 14.07.06, 11:40 Wg sondazy przeprowadzonych przez GW prof.dr hab Lech KaczyNski jst najgorszym prezydntem.Najlepszym byl Wałęsa slynny elektryk,bez wyksztalcenia i przygotowania,łatwy do sterowania.Prezydent Aleksander Kwaśniewski oczywiście bez porownania znacznie lepszy od Wałęsy,bardziej przygotowanyale czy faktycznie taki dobry dla Polski.Pan prezydent prof Lech Kaczynski dopiero zaczyna, a jak mawial Miller prezydenta poznaje sie po tym nie jak zaczyna a jak kończy.Poczekajmy z tymi ocenami.Wg sondazy GW jest najbardziej klamliwa a czy to prawda,przeciez w tej gazecie mozna przeczytać też prawdziwe informacje.A wiec poczekajmy .jeszcze sie nie spieszmy. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyński najgorszym prezydentem 14.07.06, 11:47 pewnie gdy sondaz zrobilo radio maryja , wyniki bylyby odwrotne . Pozatym kwasniewski nigdy nie stal tak zle jak kaczynski . Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty [...] 14.07.06, 11:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Michnik na prezydenta!!!! 14.07.06, 11:49 z kaczynskim wygralby kazdy lebiega . Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpolak7 Jaki Michnik do cholery??? 14.07.06, 12:17 Szechter!! Spier... volksdeutch-u Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michnik na prezydenta!!!! 14.07.06, 12:03 szymiasty napisał: > No tak, zdecydowanie najlepszym prezydentem w historii Polski był Aleksander > Kwaśniewski - szpieg, komunista, alkoholik, który reprezentował Polskę w > pijackim amoku, błazen, aferzysta i złodziej. Ale według GW - te cechą są > wprost najlepsze i pożądane, gdyz poprostu odpowiadają wizerunkowi psa- > Michnika. Może dwóch najlepszych przyjaciół Kwaśniewski i Michnik założą > wspólny sztab wyborczy, zapewne dołączyłby do nich stary przyjaciel Jaruzelski. > > Michnik miałby kolejnego kompana do kieliszka. Pisząc to zapewne miałeś nóż w zębach. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Dziwne. 14.07.06, 12:20 Nawet zakładając, że te wszystkie określenia Prezydenta Kwaśniewskiego są prawdziwe to, czy jego wrogom to się podoba czy nie, 10 lat jego prezydentury to okres niebywałego wzorstu znaczenia Polski w świecie. Co by o Nim nie pisać w kraju, na świecie jest powszechnie bardzo wysoko oceniany. Tymczasem kilka miesięcy prezydentury Pana Kaczyńskiego wystarczyło aby wiele z tych osiągnięć zwyczajnie zmarnować. Przykłady - postrzeganie Polski w UE, Ukraina, Litwa. Co będzie dalej, strach myśleć. Myślę, że z tego eksperymentu wyjdziemy jako europejscki ciemnogród, z którym nikt nie chce mieć nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Dziwne. 14.07.06, 13:42 Widzisz, TW Bolka (patrz "wielki patiota" Wałęsa) też cenią na świecie - dali mu nagrodę Nobla, przynają mu nazwy ulic...a to zwykły prostak, złodziej (okradał "Solidarnosc" z pieniążków, które były przyznawane przez związki za granicą) no i oczywiście ma świętną prezencję. Po za tym - wtyczka - taki z niego polski patriota. Kwasniewski nie lepszą ma reputację - na fakt świetnej reprezentacji Polski za granicą wskazuje wiele "incydentów", gdy ta pijacka, komunistyczna świnia miała czelnośc okrywac się flagą Polski na zjeździe ONZtu, mylic bagażnik z drzwiami do samochodu, czy "dumnie" reprezentowac rodziny ofiar w katyniu, w taki sposób ledwo trzymający się na nogach. To jest międzynarodowa reprezentacja!!! Same komunistyczne szczury!! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Współczuję. 14.07.06, 13:53 Jesteś beznadziejnym przypadkiem. Głupota przyćmiła umysł. Taki z Ciebie patriota, że wolisz Ojczyznę zepchniętą na pobocze, powszechnie wykpiwaną, byle "komuch" nie rządził. A co do pijaństwa. Gdyby pod tym kątem oceniać Churchila, to wyszłoby że to największa pomyłka w dziejach światowej polityki. Tymczasem taką opinę głosili wyłącznie politycy hitlerowskich Niemiec. Ja nie oceniam prezydenta po jego słabościach tylko co jego urzędowanie daje ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Za granica najbardziej ceni sie L. Walese... 14.07.06, 11:59 i ja sie z tym zgadzam. Ale jak widac Polactwo sadzi po pozorach inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpolak7 Ciekawe co poza "polactwem" sadzi zydowstwo ... 14.07.06, 12:15 i volksdeutch-stwo. Czy jedno juz sie wypowiedzialo na lamach GW-nianej a drugie powyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 Re: Ciekawe co poza "polactwem" sadzi zydowstwo . 14.07.06, 14:29 wszechpolak7 napisała: > i volksdeutch-stwo. Czy jedno juz sie wypowiedzialo na lamach GW-nianej a drugi > e > powyzej? Z weszpolakami powinno się robić tak jak z Azją Tuchajbejowiczem. Kół w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Byłbym wdzięczny gdybyś nie używał 14.07.06, 12:16 określenia "polactwo".Wiem, że jest to określenie używane przez niejakiego RAZ, który dzielnie walczy z Rybińskim o miano I Błazna RP 3,5 W Budowie ale jest ono po prostu obraźliwe. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Za granica najbardziej ceni sie L. Walese... 14.07.06, 13:43 czaromir napisał: > i ja sie z tym zgadzam. Ale jak widac Polactwo sadzi po pozorach inaczej Wałęsa to zwykła komunistyczna szuja, śmiec, a nie żaden patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Sondaż "Gazety": Kaczyński - najgorszy prezydent 14.07.06, 12:01 To niemożliwe. W tym sondażu zamataczyli najpewniej: KGB, esbecja, talibowie (ci z Klewek), ateiści, Żydzi i geje. Giertych,Wassermann i Maciarewicz, wzywam was - powołajcie specjalną komisję śledczą do wyjaśnienia tej afery! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Kwaśniewski - Tak szczególnie w Charkowie 14.07.06, 12:12 tam się zachowywał jak prawdziwy polski chłopak. Dobrze, że pawia publicznie nie puścił. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kwaśniewski - Tak szczególnie w Charkowie 14.07.06, 12:24 the_rest napisał: > tam się zachowywał jak prawdziwy polski chłopak. Dobrze, że pawia publicznie > nie puścił. *************************************** Albo nie dostał sraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
slavos sondaz 14.07.06, 12:38 ja bez wiekszego trudu moge przeprowadzivc sondaz z ktorego wyniknie ze GW jest najgorsza gazeta- jesli bede chcial taki wynik osiagnac, Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: sondaz 14.07.06, 13:40 slavos napisał: > ja bez wiekszego trudu moge przeprowadzivc sondaz z ktorego wyniknie ze GW jest > najgorsza gazeta- jesli bede chcial taki wynik osiagnac, ***************************** Śmiało, tylko kto na to zwróci uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu Nie od dziś Michnik trzyma z Kwaśniewskim... 14.07.06, 12:58 Byli opozycjoniści dzielą się na prawdziwych i udawanych. I to jest powód do smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Noszę kartofla na łańcuszku.Na znak poparcia dla L 14.07.06, 13:03 Lecha Kaczyńskiego, naszego kochanego i naj,naj prezydenta. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Sondaż PiS-u - Kaczyński najlepszym prezydentem 14.07.06, 13:10 Olać sondaże! Zawsze kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Masz rację. Ostatnio czytałem wyniki 14.07.06, 13:25 sondażu z którego wynikało, że PiS ma największe poparcie. Dlaczego tak kłamią? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Masz rację. Ostatnio czytałem wyniki 14.07.06, 13:48 Ci z PiS-u, bo to dla nich korzystne. Ci z "GW", bo to dla nich korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Masz rację. Ostatnio czytałem wyniki 14.07.06, 13:55 Czyli bez kłamstwa się nie da. A "ciemny lud" wszystko kupi. Ciekawe jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Masz rację. Ostatnio czytałem wyniki 14.07.06, 14:06 Jak długo? Dokąd będzie istniała demokracja, gdyż poza tym systemem sondaże mają o wiele mniejsze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Masz rację. Ostatnio czytałem wyniki 14.07.06, 14:29 Nie chodzi o sondaże tylko o fakt, że kłamstwo i s...o popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x To wyrok na Aleksandra i Jolante Kwasniewskich 14.07.06, 13:15 Kartofle nie podaruja. Beda procesy. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: To wyrok na Aleksandra i Jolante Kwasniewskic 14.07.06, 13:17 adam.2x napisał: > > Kartofle nie podaruja. Beda procesy. Już są. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala najgorszy PP 14.07.06, 13:19 Wreszcie sondaż, z którym trudno nie zgodzić się. A jak się zamienią, będziemy mieli innego majgorszego a wyglądającego tak samo ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis 70-80-cio procentowe "sondaze"... 14.07.06, 14:10 Sondaż "Gazety": Kaczyński - najgorszy prezydent -------------------------------------------- Czyj "sondaz"??? - Aaaaaa.. "Gaziety"... - To wszystko tlumaczy.. Nie trzeba otwierac wynikow owych "sondazy" by znac wynik.. Jesli tylko przeciwko aktualnie rzadzacym.. to w granicach 70-80 procent poparcia na "nie".. :)) - Na 90% pewnosci, mozna stwierdzic iz "pracuja" w wielu przynajmniej owych "sondazach", specjalnie desygnowani "nabijacze".. Odpowiedz Link Zgłoś
broetje znacie? to poczytajcie! 14.07.06, 14:26 Otwarcie nowej siedziby "Wyborczej" Relacja Agnieszki Kublik dla "Gazety Wyborczej" z 3 marca 2002 r. Polecam. W sobotę w nowej siedzibie "Gazety Wyborczej" odbyła się najprawdziwsza parapetówka. Prezydent Aleksander Kwaśniewski nazwał naszą "Gazetę" jedną z najważniejszych instytucji w Polsce, a ks. prof. Michał Czajkowski poświęcił nowy budynek. Świętowaliśmy razem z 600 najznamienitszymi gośćmi. Tylu wybitnych ludzi ze świata polityki, kultury i biznesu zgromadziło się na na warszawskim Mokotowie, na ulicy Czerskiej z jednego powodu - nowego gmachu Agory (wydawcy "Gazety Wyborczej"). Nasz bohater to tzw. leżący budynek o kubaturze 169 416 m sześć. Nasz nowy dom stoi na działce o powierzchni 11 tys. m kw. Sam budynek zajmuje "tylko" 6,5 tys. m kw, ale ma aż 36,9 tys. m kw powierzchni, w tym 33,4 tys. m kw powierzchni użytkowej. Jego twórcy to pracownia JEMS Architekci sp. z o.o. Ale nie jego powierzchnia robiła na naszych gościach największe wrażenie - słowa zachwytu wywoływały nasze wewnętrzne ogrody z najprawdziwszymi bambusami, które rosną w czterech gajach bambusowych. W sumie w środku jest kilkanaście ogrodów! Uroczystość zaczęła się od budzącego u wielu VIP-ów sentyment przeboju lat 50. "Budujemy nowy dom". - To jest nasz pierwszy dom - mówiła Helena Łuczywo, zastępca redaktora naczelnego "Gazety" i wiceprezes zarządu Agory - zbudowaliśmy już wiele rzeczy: 4 drukarnie, kilka rozgłośni, portal internetowy. Ale dziś odczuwam szczególną radość i szczęście. Nasz redaktor naczelny Adam Michnik przypomniał, jak powstawała "Gazeta" - władza zgodziła się na to, by opozycja miała własny dziennik, ale nie dała nam papieru. - Zwróciłem się o pomoc do ówczesnego ministra sportu Aleksandra Kwaśniewskiego. - To ci załatwi Ciosek - poradził - ale musisz iść do niego do KC. Poszedłem, pierwszy raz w życiu. - Nie mamy papieru - mówię. - Po co wam papier? - pyta Ciosek - Jak wam załatwię, mogę mieć z tego tylko same kłopoty. - A jakie ja mogę mieć kłopoty, jak go nie załatwię. - Mam nadzieję, że to ostatnia świnia polityczna, jaką podłożył mi Kwaśniewski. Prezydent odgryzł się Michnikowi za tę anegdotę słowami: "Adam Michnik przemawia do ludu z takiej wysokości [Adam wraz z prezydentem przemawiali do gości z tzw. balkoniku zawieszonego parę metrów nad holem, w którym odbywało się przyjęcie - red.]. Widać to nieuchronny proces. Kwaśniewski przypomniał, że w 1989 r. ówczesna władza nie bardzo potrafiła ocenić sytuację, bo nie obawiała się "Gazety", twierdząc, że choć na pewno nie będzie to gazeta ówczesnej władzy życzliwa, ale też pewnie nie będzie miała dużego nakładu. - Muszę przyznać, że przynajmniej niektórzy tak twierdzą, te proroctwa spełniają się tylko w 50 procentach - mówił Kwaśniewski. - Być po 13 latach w takim gmachu to wydarzenie, które traktuję jako sukces tych ludzi, którzy "Gazetę", "Agorę" tworzyli i wszystkich, którzy brali udział w tym od samego początku, ale także wybaczcie - będzie tu nuta państwowa - traktuję to jako wielki sukces naszych przekształceń po 1989 r. - przemawiał Kwaśniewski. Szczególne podziękowania, jak podkreślił, jako prezydent, przekazał dwóm paniom ("to nie przypadek, że "Gazeta" jest rodzaju żeńskiego"): Wandzie Rapaczyńskiej, prezes Agory i Helenie Łuczywo. Do Michnika powiedział wyjaśniająco i przepraszająco zarazem: "Adamie, nas łączy męska przyjaźń, która jest szorstka". - Gmach macie taki, że nawet gdyby przyszły rządzić siły bardzo nam nieprzyjazne, to żłobka z tego zrobić się nie da [w 1989r. redakcja "Gazety" mieściła się w żłobku - red.]. Potem zwiedzając nasz newsroom, jego współpracownicy dodawali, że na Pałac Prezydencki też nie da się przerobić. Potem Michnik powiedział: - Człowiek, którzy dziś w Polsce jest człowiekiem instytucją mówi, że nie ważne, jak się zaczyna, ale jak się kończy [to aluzja to słów premiera Leszka Millera, że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, nie jak zaczyna, ale jak kończy - red.], dlatego teraz nasz budynek zostanie poświęcony przez ks. prof. Michała Czajkowskiego. - To nasz przyjaciel, niezwykle odważny człowiek - zaprezentował go naczelny. - Ma nadzieję, że te pochwały nie znajdą się jutro w "Naszym Dzienniku" - replikował ks. Czajkowski. Za ministranta posłużył mu ... Michnik, bo - jak tłumaczył ks. Czajkowski - prezydent odsunął się na bok. Ks. Czajkowski życzył nam, by kiedy już "Gazeta" będzie dziennikiem całej zjednoczonej Europy, gościła u nas mądrość. - Niech towarzyszy wszystkim waszym poczynaniom i wszystkim tym, którzy woleliby, by zamiast mszy odbywały się tu egzorcyzmy - mówił ks. Czajkowski. Michnik zapewnił, że te wartości będą w tym budynku respektowane i doceniane. - W imię Boże, razem z prezydentem będziemy walczyć o Unię Europejską, a potem o euro - mówił naczelny "Gazety". A na koniec zaapelował do licznie przybyłych ambasadorów, by przekazali swoim rządom, że są w miejscu, które jest dowodem na sukces Polski. Prezydenta osobiście po naszych ogrodach, tarasach i redakcji oprowadził naczelny. - Jestem pod wrażeniem, jestem pod wrażeniem - powtarzał Kwaśniewski. I przyszedł czas na bankiet. Ostatni goście, żegnali się z naszym gmachem grubo po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: znacie? to poczytajcie! 14.07.06, 14:44 teraz wiadomo dlaczego kaczynski nie lubi GW - nie zalapal sie na impreze :( . Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 sanhedryn sam jesteś jak szambo 14.07.06, 14:24 A przecież tyle razy mówiłem ci lecz się na pewno ci się poprawi, poczujesz się lepiej i nawet szambo z ciebie wyparuje. A co do GW to po co czytasz jak ci śmierdzi. Dziwny z ciebie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gsmkomis nie czytajcie bzdur które wypisuje Gazeta Wyborcza 14.07.06, 14:30 Apeluję aby nie kupować Gazety Wyborczej dlatego ze sieje kampannię nienawiści,po odejsciu z gazety Adama Michnika i dojsciu do wladzy PIS gazeta ta jest pełna kłamstw i ataku na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: nie czytajcie bzdur które wypisuje Gazeta Wyb 14.07.06, 14:34 gsmkomis napisała: > Apeluję aby nie kupować Gazety Wyborcze ... Apeluję. aby nie korzystać z forum Gazety Wyborczej > dlatego ze sieje kampannię nienawiści,po odejsciu z gazety Adama Michnika > i dojsciu do wladzy PIS gazeta ta jest pełna kłamstw i ataku na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: nie czytajcie bzdur które wypisuje Gazeta Wyb 14.07.06, 14:38 Jeśli o GW chodzi - na razie czytam. Co do prezydenta: to coś nie powinno w ogóle zaistnieć jako podmiot sondażu. Głupi, biedny narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Towarzysza Kwaśniewskiego do mauzoleum w KC 14.07.06, 14:37 Tow.Kwaśniewski to był prezydent z klasą. Bezrobocie rosło , przestępczość także, za łapówki nieścigali, bo sami brali, żyć nie umierać. Sondażami to można ubikacje tapetować. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Towarzysza Kwaśniewskiego do mauzoleum w KC 14.07.06, 14:40 ja tam tez nie wierze w sondaze . jarek mowil ze leszek bedzie najlepszym prezydentem , a jarek zawsze ma racje . Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 Re: Towarzysza Kwaśniewskiego do mauzoleum w KC 14.07.06, 14:51 O jakim KC i jakim maozoleum ci się w głowie pie... Wiesz że gdzieś dzwonili tylko nie wiesz w którym kościele. A Może te pzdety które wypisujesz słyszałeś w Radio Ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zastanawiam się, który wybitny 14.07.06, 14:41 dziennikarz śledczy ukrywa się pod Twoim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Z Jaruzelskim - ma IV miejsce, jak IV RP 14.07.06, 14:41 nawet bierut wyprzedzilby kaczora . Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: indnianski 14.07.06, 14:48 indianski napisał: > Z jatuzelskim - ma IV miejsce, jak IVRP nawet bierut wyprzedzilby kaczora . Nawet Bierut?!!! Widac, ze nienawisc wyrzadza niesamowite szkody bo odbiera zdolnosc prawidlowego myslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A gdzie tu błąd? 14.07.06, 15:01 Ja tu żadengo błędu nie widzę. Sądząc po tych kilku miesiącach, ta prezydentura będzie Polskę bardzo drogo kosztować. A Bierut, historia go oceniła, ale jestem ciekawy jaki geniusz postawiony w jego sytuacji zrobiłby cokolwiek więcej. Bo wyjście Mikołajjczyka to żadne wyjście. Cały naród zrobić tego nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 "Gazeta Wyborcza" KŁAMIE! 14.07.06, 14:50 Na infografice (której z resztą wczoraj nie było; pewnie "dziennikarze" naprędce "drukowali" ten "sondaż") jest napisane: "Sondaż telefoniczny", "próba reprezentatywna 800 osób". Tymczasem w Polsce próba osób posiadających telefony nie jest reprezentatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: "Gazeta Wyborcza" KŁAMIE! 14.07.06, 14:57 t-800 napisał: > Na infografice (której z resztą wczoraj nie było; pewnie "dziennikarze" naprędc > e > "drukowali" ten "sondaż") jest napisane: "Sondaż telefoniczny", "próba > reprezentatywna 800 osób". Tymczasem w Polsce próba osób posiadających telefony > nie jest reprezentatywna. Nie od dziś wiadomo, że jesteśmy niereprezentatywnym, przypadkowym społeczeństwem. Śnij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Powstał pewien istotny problem. Czy 14.07.06, 15:00 lepiej należeć do "łże-elity" czy "łże-nie elity". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: "Gazeta Wyborcza" KŁAMIE! 14.07.06, 15:06 t-800 napisał: > Na infografice (której z resztą wczoraj nie było; pewnie "dziennikarze" naprędc > e > "drukowali" ten "sondaż") jest napisane: "Sondaż telefoniczny", "próba > reprezentatywna 800 osób". Tymczasem w Polsce próba osób posiadających telefony nie jest reprezentatywna. Pomijajac Twoje uwagi, widac jak na dloni, ze to smierdzaca manipulacja. Czytajac debilne i pelne inwektyw oraz nie poparte dowodami objawy patologocznej nienawisci sugeruja, ze ow "sadarz" przeprowadony byl tylko wsrod lewakow. No bo jak mozna postawic na ostatnim miejscu czlowieka z czysta przeszloscia za konfidentem kablujacym swoich wspolpracownikow, obalajacym rzad ze strachu przed lustracja i za "magistrem" - klamczuchem, ktory lgal jak z nut, dzialal na szkode kraju i sluzalczo wyslal naszych zolnierzy do Iraku wplatujac nas w beznadziejna awanture, ktora moze zakonczyc sie terroryzmem w Polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Opuszczono wazne grupy popierajace Prezydenta 14.07.06, 16:03 Tych bez telefonow, telewizorow, radia, jak rowniez tych co nie potrafia pisac i czytac Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Re: Opuszczono wazne grupy popierajace Prezydenta 14.07.06, 17:17 005 napisał: > Tych bez telefonow, telewizorow, radia, jak rowniez tych co nie potrafia pisac > i czytac Worry not. Wkrótce również bez prawa głosu, które im demokratycznie odbierzemy, żeby już nigdy nie mógł wygrać ktoś niewłaściwy. breadcrumbs.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl ja czytam tylko Trybunę (Ludu) - dwa razy dziennie 14.07.06, 14:59 Raz czytam rano od deski do deski. A potem aby zrozumieć czytam to wszystko jeszcze raz. Kolejnego dnia zaczynam od nowa czytanie to samo wydanie. I tak codziennie. Ach, czerwono mi... Od kiedy w Trybunie urzęduje tow. Miller Leszek, czytanie tej gazety jest dla mnie jak podróż w zaświaty. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czytasz? 14.07.06, 15:02 > I tak codziennie. Ach, czerwono mi... Za dużo pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Re: Czytasz? 14.07.06, 15:45 uu1 napisała: > > I tak codziennie. Ach, czerwono mi... > Za dużo pijesz. ale z umiarem, czego nie można powiedzieć o Kwaśniewskim, który tak łapczywie rzucił się na alkohol i jak świnia zachlał ryja na międzynarodowej uroczystości, co tak pięknie pokazały kamery na świecie jak Pierwszy Polak słaniał się i bełkotał coś pod nosem (przepraszam za wulgarny język, ale staram się dostosować do opisywanej sytuacji). Dobrze, że Polska nie ma własnych pocisków nuklearnych, bo aż strach pomyśleć gdzie mógłby je wystrzelić Kwaśniewski podczas kolejnej libacji alkoholowej. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera z czasów prezydentury Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czytasz? 14.07.06, 15:49 Nie można za dużo, z umiarem. > Dobrze, że Polska nie ma własnych pocisków nuklearnych, bo aż strach pomyśleć > gdzie mógłby je wystrzelić Kwaśniewski podczas kolejnej libacji alkoholowej. Na Pałac Namiestnikowski? Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek sondaz: Kaczynski najgorszy prezydent 14.07.06, 15:25 Faktycznie nic nie pokazal,chyba ze miernote w wypowiedziach,nic dla Polski nie zalatwil,duzo zepsul i na pewno nic nie zrobi za wyjatkiem "wojny wg Walesy",marne lata przychodza dla Polski,wiele osob nie przyznaje sie do oddania glosu na PIS,to kto w takim razie glosowal ,a moze by tak sprawdzic listy wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka serce ma zdrowe... 14.07.06, 15:27 ... może przy okazji też trzeba było zbadać głowę. Problem siedzi w głowie tego pana. Najgorsze jest to, że to też nasz problem i przy następnych wyborach wybierzemy sobie jakiegoś Edgara aby przez 5 lat znowu gryźć pazury ze wstydu. Żałość mi ściska odbytnicę... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
messien Sondaz gazety: 1.Bierut 2.Jeruzelski 3.Kwasniewski 14.07.06, 15:55 Czyli wszystko w rodzinie czerwonych pajeczakow... Odpowiedz Link Zgłoś