Dodaj do ulubionych

Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Leppera

14.07.06, 08:23
Polskiej tragedii kolejny rozdział... OTWARTY!!!
Obserwuj wątek
    • puuchatek Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Leppera 14.07.06, 08:24
      NIech mnie ktoś oświeci, o co chodzi w tej depeszy...

Jeśli "zaprzysiężenie rządu", to chyba logiczne, że członkowie tego rządu się na nim pojawiają. Bo to ich się "zaprzysięga". A Andrzej Lepper (niestety, niestety...) jest członkiem tego rządu. Więc co to za dziwny news?
      • taziuta Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 08:29
        To jest news dla tych, którzy na bieżąco śledzą koalicyjne przepychanki.
        Jak na chwilę przyśniesz i stracisz ciągłość, to nie razbieriosz :-)

puuchatek napisał:

> NIech mnie ktoś oświeci, o co chodzi w tej depeszy...
        >
        > Jeśli "zaprzysiężenie rządu", to chyba logiczne, że członkowie tego rządu się
        n
        > a nim pojawiają. Bo to ich się "zaprzysięga". A Andrzej Lepper (niestety,
        niest
        > ety...) jest członkiem tego rządu. Więc co to za dziwny news?
        >
        • fraglesi67 Nie śledź przez miesiąc... 14.07.06, 08:53
          wtedy włącz tv a tu przemawia premier pan..... Andree Le pierd
          • wrojoz Re: Nie śledź przez miesiąc... 14.07.06, 09:09
            Zawisza to bardzo wstrętne indywiduum.
            • almagus Re: I bez tego wiem co myśleć o białoruskim preziu 14.07.06, 10:20

Może tam na Białorusi...
              Dla moherów i Solidarności jest gołąbkiem pokoju,
              a dla mnie ze swoim leppem jest głąbem w gnoju!
              • konread Re: I bez tego wiem co myśleć o białoruskim prezi 14.07.06, 10:24
                Wicepremier burak robi łaskę że zjawi się na zaprzysiężeniu rządu kartofla,
                ziemniaczanym pałacu - to jest dopiero groch z kapustą:P
                • almagus Re: I bez tego wiem co myśleć o białoruskim prezi 14.07.06, 11:18
                  Od tej Szamboobrony co lubi seks jak du-pa owsiki trzeba wiać, bo inaczej
                  przytrafi się tobie to co du-pie państwa.
                  Można zlikwidować to szambo przez Platformę Oczyszczającą!

Parazytologia rządowa.
                  Prawo i Sprawiedliwość, i gospodarka,
                  która toczy się, para-Zyta Gilowska.
                  Niewiele może premier i sekretarka,
                  tak ma się parazytologia PiSowska.

Parazyta gilowska pewnie choroba,
                  co zaatakuje przewód pokarmowy,
                  obżartucha, złodzieja, osła nieroba,
                  choćby od dolnej połowy był rządowy.

Władzunia się głowi bo finansów słupki,
                  parazytą gilowską zainfekowane
                  im wciąż wychodzą jak soliter z pupki
                  takie cieniutkie i kawałkowane.

Tak w podebranej wadzy terminologii,
                  dobro zależne od parazytologii,
                  czyli prościej, tyle wam ciemniaki damy,
                  co my wadza wam z łaski w życie nasr…
                  • adas313 Czy prezydent zakończył przemówienie słowami: 14.07.06, 12:29
                    "Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania"?
                    • kot9999 Czy na oficjalne wizyty on sie uda z mamusia? 14.07.06, 12:32
                      Czy na oficjalne wizyty on sie uda z mamusia? A moze w ogole nigdzie nie
                      pojedzie, tak jak brat blizniak?
                      • kotek.filemon Re: Czy na oficjalne wizyty on sie uda z mamusia? 14.07.06, 12:33
                        > Czy na oficjalne wizyty on sie uda z mamusia? A moze w ogole nigdzie nie
                        > pojedzie, tak jak brat blizniak?

Mawiają że ma "Strach przed lataniem". Mamusię jak najbardziej mogą zabierać, w
                        końcu też reprezentuje władzę...
                        • almagus Re: Przemysław Gosiewski nie umiał przeczytać z ka 14.07.06, 12:40
                          Przemysław Gosiewski nie umiał przeczytać z kartki słów przysięgi, zamiast
                          dochować wierności konstytucji… przeczytał dochować wstępu konstytucji… i
                          zamiast dochować zawsze … przeczytał dochować na zawsze …
                          • dobrasekta Jarek i Lechu juz nie musza kraść księżyca. 14.07.06, 12:43
                            Mają polskę.
                            Śwwwwwwwietnie.

---------------
                            www.moherfucker.com i tyle
                            • teraz10 Vivat J.Kaczyński i PiS! Precz z cieniasami z PO!! 14.07.06, 12:53
                              Teraz zaczną się Wielki reformy Państwa Polskiego
                              • adas313 Prędzej _D_eformy, zresztą już się zaczynają... n/ 14.07.06, 12:59
                                • plmlp Dwa Kartofle się dobrały. Jeden mały, drugi mały.. 14.07.06, 17:02
                                  • dyskutant6 "przelamywac opor" brzmi jak dyktatura despoty 14.07.06, 19:33
                                    • dyskutant6 Unia nie znosi dyktatur(Milosevica Clinton usunal) 14.07.06, 19:58
                                      • dyskutant6 Nas moze Putin usunac na prosbe Unii 14.07.06, 19:59
                                        • katrina_bush Kaczynski przemawia juz jak Putin. 14.07.06, 20:28
                                          Kaczynski przemawia juz jak Putin.

A Putin przemawia jak Stalin.
                              • sclavus Re: Vivat J.Kaczyński i PiS! Precz z cieniasami z 14.07.06, 13:14
                                teraz10 napisał:

> Teraz zaczną się Wielki reformy Państwa Polskiego

Reformy???
                                Mówisz o barchanowych majtkach.... pewnych pań ???
                                • yvesl Re: Vivat J.Kaczyński i PiS! Precz z cieniasami z 14.07.06, 13:37
                                  sclavus napisał:

> teraz10 napisał:
                                  >
                                  > > Teraz zaczną się Wielki reformy Państwa Polskiego
                                  >
                                  > Reformy???
                                  > Mówisz o barchanowych majtkach.... pewnych pań ???

Czyżby
                                  • trewas Nepotyzm 14.07.06, 13:42
                                    • plmlp Zobaczymy jak się z hukiem robi wielkie NIC... 14.07.06, 15:13
                                      • plmlp ...a na razie: odzyskaliśmy rząd!!! 14.07.06, 15:14
                                        • jwojnar Przepraszam, jak będą przełanywać opór? 14.07.06, 15:38
                                          Odrąbywanie rąk? Łamanie kołem? A może tylko z pracy każą wyrzucać swoich
                                          oponentów i nawet nas nie pozamykają? Mix fanatyzmu z ciemnotą (zarówno
                                          profesorską, jak i prostacką) daje tragiczne rokowania dla przyszłości Polski.
                                          • tomalap Re: Są rózne sposoby! Walka klas zaostrza się 14.07.06, 15:45
                                            w miarę postępów budowy społeczeństwa komunistycznego (cytat z Wodza Rewolucji
                                            Josefa Wisarjonowicza). W jego dziełach znajdzie się jeszcze wiele
                                            podpowiedzi...
                                            • dyskutant6 Moze paly pojda w ruch jak "Naczelnik" kaze??? 14.07.06, 19:31
                                      • wrojoz Re: Zobaczymy jak się z hukiem robi wielkie NIC.. 14.07.06, 15:40
                                        PiS to wielkie nic. Ludzie typu: Zawisza, Cymański, Gosiewski, Kurski-
                                        przyniosą z czasem nawet Kaczyńskiemu wstyd.
                                        • osa332 Re: Zobaczymy jak się z hukiem robi wielkie NIC.. 14.07.06, 17:51
                                          Dowidzenia demokracjo.Teraz kartofle będą czekać na wiece poparcia
                                    • wrojoz Re: Nepotyzm 14.07.06, 15:38
                                      Kaczyński będzie królem nepotyzmu. Za chwilę.
                                  • sclavus Re: Vivat J.Kaczyński i PiS! Precz z cieniasami z 14.07.06, 13:43
                                    yvesl napisał:

> sclavus napisał:
                                    >
                                    > > teraz10 napisał:
                                    > >
                                    > > > Teraz zaczną się Wielki reformy Państwa Polskiego
                                    > >
                                    > > Reformy???
                                    > > Mówisz o barchanowych majtkach.... pewnych pań ???
                                    >
                                    > Czyżby

Doprawdy.... tak wygląda i na to...
                                    Bo o jakichże innych reformach tu mówić ????
                              • pizza haft 14.07.06, 14:35
                          • adas313 Pewnie się bał, że mu się daty pomyliły, tak jak.. 14.07.06, 13:00
                            z dzisiejszym wejściem w RadiuZET>
                    • sclavus Re: Czy prezydent zakończył przemówienie słowami: 14.07.06, 13:12
                      adas313 napisał:

> "Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania"?

Od tej chwili: panie premierze - melduję..... :)))
                    • matrioszka25 Powtorzenie bitwy pod Grunwaldem 14.07.06, 13:35
                      dzisaj mamy kolejna rocznice bitwy pod Grunwaldem, gdzie Polska pokonala napor germanizacji i obcej wiary, utowrzenie rzadu w tym dniu, to nie przypadek. To jasne wskazanie nowej polityki twardej reki wobec odwetowcow historii i zagrozenia Panstwa.

Brawo, zyczyc tylko powodzenia na drodze reform wolnej IV RP!
                      • adas313 Obudź się matrioszko! 14.07.06, 13:43
                        > dzisaj mamy kolejna rocznice bitwy pod Grunwaldem,

Nie dzisiaj tylko jutro.

Dzisiaj jest natomiast rocznica wybuchu rewolucji francuskiej, która zakończyła
                        się bandyckim terrorem, rzezią miliona ludzi , wojującym i mordującym ateizmem
                        oraz trwającymi ponad 20 lat wojnami.

Może to przypadek? A może nie.

> obcej wiary

Przepraszam jakiej obcej?
                        Chrześcijanie się tłukli z chrześcijanami.
                        • sclavus Re: Obudź się matrioszko! 14.07.06, 13:49
                          adas313 napisał:

> > dzisaj mamy kolejna rocznice bitwy pod Grunwaldem,
                          >
                          > Nie dzisiaj tylko jutro.
                          >
                          > Dzisiaj jest natomiast rocznica wybuchu rewolucji francuskiej, która
                          zakończyła
                          > się bandyckim terrorem, rzezią miliona ludzi , wojującym i mordującym ateizmem
                          > oraz trwającymi ponad 20 lat wojnami.
                          >
                          > Może to przypadek? A może nie.
                          >
                          > > obcej wiary
                          >
                          > Przepraszam jakiej obcej?
                          > Chrześcijanie się tłukli z chrześcijanami.

Twoje postrzeganie Rewolusji Francuskiej jest dziwne.... conajmniej - dziwne...
                          Jak dla mnie, tylko dzięki niej może istnieć republika z faktycznym rozdziałem
                          państwa od kościoła....
                          :)))
                          • adas313 Re: Obudź się matrioszko! 14.07.06, 14:00
                            Myślę że nie tylko dzięki RF.

Tendencje rozdzielające pojawiały się dużo wcześniej.

Zresztą... co to był za rozdział, skoro religię jedną, zastąpiono religią drugą,
                            stworzoną naprędce przez rewolucyjnych ideologów i promowaną przez władzę?

Pozostałe efekty: 10 letni bajzel, terror, wojna domowa we Francji oraz wojny
                            obejmujące całą Europę trwające do Kongresu Wiedeńskiego ukazują moim zdaniem
                            Rewolucję w jak najgorszym świetle.
                            • sclavus Re: Obudź się matrioszko! 14.07.06, 15:50
                              adas313 napisał:

> Myślę że nie tylko dzięki RF.
                              >
                              > Tendencje rozdzielające pojawiały się dużo wcześniej.
                              >
                              > Zresztą... co to był za rozdział, skoro religię jedną, zastąpiono religią
                              drugą
                              > ,
                              > stworzoną naprędce przez rewolucyjnych ideologów i promowaną przez władzę?
                              >
                              > Pozostałe efekty: 10 letni bajzel, terror, wojna domowa we Francji oraz wojny
                              > obejmujące całą Europę trwające do Kongresu Wiedeńskiego ukazują moim zdaniem
                              > Rewolucję w jak najgorszym świetle.

Jak sobie chcesz....
                              Jedni walczyli w imię boga, drudzy w imię republiki....
                              Jedno jest pewne: ta rewolucja przyniosła trwałe efekty...
                              Dzisiaj, kto chce, wierzy sobie w boga , w którego chce a republika pilnuje
                              tylko, żeby żaden z bogów nie miał przewagi....
                            • sclavus Re: Obudź się matrioszko! 14.07.06, 15:51
                              A przede wszystkim, żeby żaden z bogów nie wpieprzał się w politykę :)))
                      • sclavus Re: Powtorzenie bitwy pod Grunwaldem 14.07.06, 13:46
                        matrioszka25 napisała:

> dzisaj mamy kolejna rocznice bitwy pod Grunwaldem, gdzie Polska pokonala
                        napor
                        > germanizacji i obcej wiary, utowrzenie rzadu w tym dniu, to nie przypadek. To
                        j
                        > asne wskazanie nowej polityki twardej reki wobec odwetowcow historii i
                        zagrozen
                        > ia Panstwa.
                        >
                        > Brawo, zyczyc tylko powodzenia na drodze reform wolnej IV RP!

Ach!! Innej wiary....
                        Przecie ten zakon krzyżacki był ultra-katolicki bo od samej Maryi... :))))
                        Chcesz twierdzić, że polska katolicka wiara jest "zupełnie inna".... może i
                        masz rację - trudno byłoby się spierać.... - inna ci ona jest,
                        niewątpliwie... "(
                      • tomalap Re: A są tacy co twierdzą, że pod Grunwaldem 14.07.06, 15:42
                        połączone siły polsko-ruskiego chłopstwa zatłukły cepami kwiat europejskiego
                        rycerstwa... Hm, ciekawe skojarzenie!?
                  • kot9999 No to sie zacznie. Prosze o zapiecie pasow bezpiec 14.07.06, 12:29
                    No to sie zacznie. Prosze o zapiecie pasow bezpieczenstwa. Osoby wrazliwe
                    proszone sa o natychmiastowe opuszczenie pokladu. Wyjscia bezpepieczenstwa :
                    Irlandia i Wielka Brytania
                    • adas313 Czy Jarosław Kaczyński teraz powie... 14.07.06, 12:35
                      "Fotel Premiera został odzyskany"?
                    • wrojoz Re: No to sie zacznie. Prosze o zapiecie pasow be 14.07.06, 15:37
                      Kaczyński musi odejść. Nie może królować kłamstwo i fobie.
                  • januszz4 Nostradamus 14.07.06, 13:46
                    Almagus, te Twoje wiersze przypominaja centurie Nostradamusa.
                    • almagus Re: Nostradamus 14.07.06, 15:20
                      > Almagus, te Twoje wiersze przypominają centurie Nostradamusa.

Mistykiem to ja nie jestem.
                      Stanisław Lem w oparciu o wiedzę potrafił przewidzieć przyszłość techniczną.
                      Pewną trudność niezrozumiała dla niego mieli bracia Kaczyńscy, których miał za
                      szarlatanów i słusznie.
                      Oni są z metafizyki i pasują do Nostradamusa, a najbardziej do średniowiecznej
                      mistyki kościelnej.
                      Dualizm ich rozerwie jak dwie podmasy krytyczne ładunku jądrowego.
                      Oni są synonimem nieuporządkowania, siłą czarną chaosu i materii oraz energii
                      dziwnej.
                      Dualizm już widać.

Polityku poekstrementuj!

Tak swój talent polubiłem,
                      jajca w kwasie rozpuściłem.
                      I nie miejcie mnie za głupka,
                      rozpuściła się skorupka.
                      Pozostała tylko błonka,
                      a PiSiORom oddam członka.
                      Niech mu potencjometr wkręci,
                      niech w „burdelu” tym się kręci.

Tak swój talent pokochałem,
                      robię eksperyment z kałem.
                      I nie miejcie mnie za głupka,
                      to nie mała taka kupka.
                      Sięga prawie po podbrzusze,
                      dla PiSiORków oddać muszę.
                      Niech PiSiORek talent ćwiczy,
                      będzie więcej gnojowicy.

• sclavus Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 13:10
          taziuta napisał:

> To jest news dla tych, którzy na bieżąco śledzą koalicyjne przepychanki.
          > Jak na chwilę przyśniesz i stracisz ciągłość, to nie razbieriosz :-)
          >
          > puuchatek napisał:
          >
          > > NIech mnie ktoś oświeci, o co chodzi w tej depeszy...
          > >
          > > Jeśli "zaprzysiężenie rządu", to chyba logiczne, że członkowie tego rządu
          > się
          > n
          > > a nim pojawiają. Bo to ich się "zaprzysięga". A Andrzej Lepper (niestety,
          >
          > niest
          > > ety...) jest członkiem tego rządu. Więc co to za dziwny news?
          > >

A może, vicepremier Lepper zaprzysięga się inaczej ... jest przecie z innej
          orientacji -
          ... orientuje się na ... stołki :))
      • zezowaty_cyklop Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 09:41
        Jeśli ten facet wogóle brał choć przez moment pod uwagę że może być coś
        ważniejszego niż zaprzysiężenie, to świadczy to jak najgorzej o jego podejściu
        do "zaprzysięgania". Głupia formalność? Niech piekło pochłonie ministra z takim
        podejściem do rządzenia.
        • frant3 Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 11:40
          Miał ważne sprawy rodzinne. Maciora mu się okociła w chlewiku ;-)

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
    • indianski Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 08:39
      za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie .
      • pawelm20 Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 08:48
        indianski napisał:

> za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.

To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?
        • linfan Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 09:57
          pawelm20 napisał:

> indianski napisał:
          >
          > > za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.
          >
          > To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?

chyba nikt inny, nie wymyslilby wiekszej bzdury. to jakies wlasne doswiadczenia
          z dziecinstwa, czy piekny/chory umysl?
          • pawelm20 Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 10:01
            linfan napisał:
            > > > za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.
            > >
            > > To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?
            >
            > chyba nikt inny, nie wymyslilby wiekszej bzdury. to jakies wlasne
            doswiadczenia
            > z dziecinstwa, czy piekny/chory umysl?

Nie skarbie - to po prostu niechec do chamstwa i jezyka rodem z rynsztokow. Nie
            dziwie sie twojej reakcji - pewnie innego nie znasz. Brak jakichkolwiek
            doswiadczen i chory umysl?
            • ukos Niezrównany mistrzu wybornej polszczyzny! 14.07.06, 12:08
              pawelm20 napisał:

> linfan napisał:
              > > > > za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.
              > > >
              > > > To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?
              > >
              > > chyba nikt inny, nie wymyslilby wiekszej bzdury. to jakies wlasne
              > doswiadczenia
              > > z dziecinstwa, czy piekny/chory umysl?
              >
              >
              > Nie skarbie - to po prostu niechec do chamstwa i jezyka rodem z rynsztokow.
              Nie
              >
              > dziwie sie twojej reakcji - pewnie innego nie znasz. Brak jakichkolwiek
              > doswiadczen i chory umysl?

Podaj przykład kogoś, kto "pierwsze kroki w nauce języka stawiał w szambie".
              Oświeć nas, dlaczego to sformułowanie nie jest idiotyzmem.
              • pawelm20 Niezrównany mistrzu wspanialej ironii: 14.07.06, 12:21
                Poniewaz na tym forum czesto i gesto "tworcy" posluguja sie jezykiem szamba
                wiec postanowilem uzywac tego samego jezyka w celach nawiazywania
                przyjacielskich kontaktow. Nie oświece was (towarzyszu?), dlaczego to
                sformułowanie nie jest idiotyzmem, bo jest ono idiotyzmem. Ciesze sie jednak,
                ze jest natychmiast z obrzydzeniem zauwazane przez ludzi do ktorych nie bylo
                adresowane. Oznacza to, ze w moim pieknym kraju wzrasta tolerancja dla szamba i
                nikogo nie razi (narezcie) uzywanie zwrotow rodem z rynsztoka w stosunku do
                ludzi, ktorych sie nie lubi. No coz....taka to kultura..A moze ja po prostu za
                duzo wymgam? Niestety - tego idiotyzmu nie potrafie wytlumaczyc. Zycze milego
                weekendu.
                • sclavus Re: Niezrównany mistrzu wspanialej ironii: 14.07.06, 13:57
                  pawelm20 napisał:

> Poniewaz na tym forum czesto i gesto "tworcy" posluguja sie jezykiem szamba
                  > wiec postanowilem uzywac tego samego jezyka w celach nawiazywania
                  > przyjacielskich kontaktow. Nie oświece was (towarzyszu?), dlaczego to
                  > sformułowanie nie jest idiotyzmem, bo jest ono idiotyzmem. Ciesze sie jednak,
                  > ze jest natychmiast z obrzydzeniem zauwazane przez ludzi do ktorych nie bylo
                  > adresowane. Oznacza to, ze w moim pieknym kraju wzrasta tolerancja dla szamba
                  i
                  >
                  > nikogo nie razi (narezcie) uzywanie zwrotow rodem z rynsztoka w stosunku do
                  > ludzi, ktorych sie nie lubi. No coz....taka to kultura..A moze ja po prostu
                  za
                  > duzo wymgam? Niestety - tego idiotyzmu nie potrafie wytlumaczyc. Zycze milego
                  > weekendu.

Dywagacje... dywagacje....
                  A przecież nie od kogo innego jak od zwolenników "tej" opcji - opcji "PiSiORa" -
                  można bardzo łatwo nauczyć się języka "szamba".... Osobiście, nie jestem
                  podatny.... Przykład??? Mógłbym łatwo napisać, że jesteś ch...... a piszę:
                  PiSiOR jesteś - tyle :((
            • gaspar2 Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 13:35
              pawelm20 napisał:

> linfan napisał:
              > > > > za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.
              > > >
              > > > To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?
              > >
              > > chyba nikt inny, nie wymyslilby wiekszej bzdury. to jakies wlasne
              > doswiadczenia
              > > z dziecinstwa, czy piekny/chory umysl?
              >
              >
              > Nie skarbie - to po prostu niechec do chamstwa i jezyka rodem z rynsztokow.
              Nie
              >
              > dziwie sie twojej reakcji - pewnie innego nie znasz. Brak jakichkolwiek
              > doswiadczen i chory umysl?
              Nie kochasiu - ta sama niecheć do chamstwa i i jezyka rodem z rynsztoku nie
              pozwala ci do chwili obecnej zapomnieć elokwencji bliżniaka "SPIEPRZAJ DZIADU"
              zapewne.
          • sclavus Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 13:52
            linfan napisał:

> pawelm20 napisał:
            >
            > > indianski napisał:
            > >
            > > > za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie.
            > >
            > > To tam, gdzie stawiales pierwsze kroki w nauce jezyka?
            >
            > chyba nikt inny, nie wymyslilby wiekszej bzdury. to jakies wlasne
            doswiadczenia
            > z dziecinstwa, czy piekny/chory umysl?

Może chciał to ująć tak: "w basenie kompostowym... "
            A to są znaczenia bliskoznaczne.... :)))
      • wrojoz Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 09:08
        Ludzie pokroju : Zawisza, Cymański, Gosiewski, Kaczyński to przekleństwo Polski.
      • apropag Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 12:21
        indianski napisał:

> za trzy lata kartofle i buraki i tak wyladuja w szambie .
        Przeciez juz siedza we wlasnym szambie po uszy. I do tego od czasu do czasu
        dostaja sraczki duplomatycznej.
      • oblivion1 Re: Kogo to obchodzi ? 14.07.06, 12:37
        na stosie kompostu. by sie do czegos nadal
    • michalroman Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 08:44
      Od rana w TVN24 wielka sensacja - Endrju pojawi się na zaprzysiężeniu rządu, w
      którym ma być wicepremierem. A ja się pytam, kogo, do jasnej anielki, obchodzi
      to że Lepper łaskawie raczy się pojawić? Jak już ma być wicepremierem, to jego
      psim obowiązkiem jest podyrdać do pałacu. I po jaką cholerę robi się z tego
      wiadomość dnia? Czy już rzeczywiście nie ma o czym pisać? Nie ma afer to trzeba
      się zając newsem z Lepperem? A może szanowni dziennikarze zajęli by się jakimś
      społecznym tematem, zamiast w koło zawracać kijem w szambie? Nic z tego nie
      wynika, nawet fermentu nie ma z takich newsów...
      • wrojoz Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 09:10
        Mnie obchodzi Polska. I dlatego te wstrętne typy , kłamliwe, z Pisu, powinny
        szybko odejść. PiS to obelga dla polski.
        • michalroman Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 09:27
          Mnie też obchodzi Polska. Szkoda tylko, że w ostatnich wyborach my dwaj byliśmy
          w mniejszości...
          • gaspar2 Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 13:28
            trzej. Niestety trzej
        • etylkapl Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 10:54
          wrojoz napisał:

> Mnie obchodzi Polska. I dlatego te wstrętne typy , kłamliwe, z Pisu, powinny
          > szybko odejść. PiS to obelga dla polski.
          Obellgą dla Polski są takie typy jak Ty pisać PiS wielką literą, a Polska
          małą???
      • etylkapl Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 10:52
        michalroman napisał:
        A może szanowni dziennikarze zajęli by się jakimś
        > społecznym tematem, zamiast w koło zawracać kijem w szambie? Nic z tego nie
        > wynika, nawet fermentu nie ma z takich newsów...
        A może Polacy tacy jak Ty zajęliby się nauką zamiast marzyć o fermencie???
        • michalroman Re: Kogo, do jasnej anielki, to obchodzi? 14.07.06, 11:57
          Ciekawe masz zajęcie na forum, etylkapl, ciągle zwracasz innym uwagę, ale jak
          dotąd średnio Ci idzie z formułowaniem własnych poglądów. Komentować, to nawet
          babcia klozetowa potrafi, wiesz?
    • witaschek jakiej polskiej tragedii, chyba michnikowej 14.07.06, 08:48
    • fraglesi67 Do ostatniej chwili dąsał się Andriej... 14.07.06, 08:50
      Ale zabawek nie zabrał i nie poszedł do innej piaskownicy
    • slavik222 Udział Leppera-to nas bardzo obchodzi 14.07.06, 08:59
      Nie głosowałem na Samoobrone.Ale Lepper to dobry gospodarz.Musial siac zbirac
      zborze, karmic świnie i krowy,ktore potem domownicy wydoili,a potem te Boże
      dary sprzedac.A więc zanim zjadł śniadanie,jak każdy gospodarz wykonał ciężką
      pracę.
      W tym czasie ludzie z blokowisk,smacznie sobie śpią,a w przypadku różnych
      problemów (np.ze spłóczką) dzwonią do Spółdzielni.
      Blokowiska nie poradza sobie bez ludzi uporządkowanych,przywykłych do ciężkiej
      pracy,którzy potem potrafia walczyc o swoje.
      Przy okazji skapnie tez zdemoralizowanym leniwym gosciom z blokowisk:)
      Dlatego dzisiaj udział Leppera przy boku Kaczorów z Blokowisk jest niezbędny..
      • etylkapl Re: Udział Leppera-to nas bardzo obchodzi 14.07.06, 11:02
        slavik222 napisał: ............Przy okazji skapnie tez zdemoralizowanym leniwym
        gosciom z blokowisk:)Dlatego dzisiaj udział Leppera przy boku Kaczorów z
        Blokowisk jest niezbędny..
        BRAWO !!! TAKIEGO PARANOIKA I ANALFABETY (BYK na BYKU i BYKIEM POGANIA)JESZCZE
        NIE SPOTKAŁAM, co ci chory człowieku te bloki zawiniły??? lecz się
        BRONIŁ OSZOŁOM BURAKA

• lolo11 Re: Udział Leppera-to nas bardzo obchodzi 14.07.06, 12:42
          w żydowie polskiego nie uczą
        • tadluzny Kolega chyba nie zrozumial ironi? 14.07.06, 15:37
          Jak kolega nie zrozumial postu slavika to moze niech jeszcze raz raczy
          przeczytac?
      • kangra Re: Udział Leppera-to nas bardzo obchodzi 14.07.06, 14:31
        Gdzieś to przeczytałam i uważam że pasuje do Ciebie "człowiek wyjdzie ze wsi ale
        wieś z człowieka nigdy
    • michalw4 Biedny Kaczorek 14.07.06, 08:59
      Nie będzie miał lekko z Lepperem, oj nie będzie. Trafił frant na franta i żadnej
      okazji Andrju nie zmarnuje żeby czegoś nie ugrać i udowodnić, że już dawno nie
      jest przystawką. I znowu ustępstwo i znowu coś trzeba oddać, bo byłby kolejny
      wstyd i rysa na super-koalicji.
      • wrojoz Re: Biedny Kaczorek 14.07.06, 09:12
        Co te typy z PiSu robią?. Przecież swiat patrzy. Ten nasz Mahomet wraz z Andrju
        to pomieszanie z poplątaniem.
    • annas11 Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 09:08
      Jak to - dlaczego zamieszanie ??? - ano wlasnie dla szumu medialnego !!!!!
      Przeciez to darmowe spoty reklamowe !!!!!!!!!!!!!!!! a wybory samorzadowe
      tuz ... tuz ...
    • brocha Andrzej ponownie ratuje IV RP 14.07.06, 09:45

• maciek9940 Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 09:54
      sumienie.lk napisał:

> Polskiej tragedii kolejny rozdział... OTWARTY!!!

A powinien być "Oddział zamknięty"

Czy leci z nami psychiatra ??????????????????????//
    • chris12 Powodem nieobecność może być tylko rozwolnienie 14.07.06, 10:02
      Cała rządowa elita wali niekontrolowaną kupę w spodnie w czasie wzmożonego
      napięcia. Patrz prezydent przed Waimarem.
      • pioskee Re: Powodem nieobecność może być tylko rozwolnien 14.07.06, 10:17
        Oprócz tego, jak zwykle tutaj, durnego jazgotu antyPiSiaków, wspomnieć można o
        jednej konkretnej śmieszności. Całkowicie dobrowolnie zrobiły z siebie wałów
        osoby ze sfery mediów i polityki, które histerycznie poszukują newsów mogących
        dać podstawę do antyrządowego szczekania.
        Tak więc, idiotów zrobili z siebie m.in.(dużo przeoczyłem, bo nie oglądam i nie
        czytam wszystkiego):
        1. Pani red. Ewa Gawryluk - wczoraj, TV1, "Forum",
        2. Pan Marek Borowski - j.w i jak zwykle (atakujący namolnie Marcinkiewicza juz
        pod hasłami swojej kampanii na prezydenta Wwy),
        3. Pan red. Jacek Żakowski - dziś, radio TokFM,
        4. Pan Wojciech Olejniczak - dzis, radio PR1, Sygnały dnia (wieszczący kryzys i
        walkę Leppera o stanowiska)

• kralik111 Re: Powodem nieobecność może być tylko rozwolnien 14.07.06, 10:24
          pioskee napisał:

> Oprócz tego, jak zwykle tutaj, durnego jazgotu antyPiSiaków, wspomnieć można
          o
          > jednej konkretnej śmieszności. Całkowicie dobrowolnie zrobiły z siebie wałów
          > osoby ze sfery mediów i polityki, które histerycznie poszukują newsów
          mogących
          > dać podstawę do antyrządowego szczekania.
          > Tak więc, idiotów zrobili z siebie m.in.(dużo przeoczyłem, bo nie oglądam i
          nie
          >
          > czytam wszystkiego):
          > 1. Pani red. Ewa Gawryluk - wczoraj, TV1, "Forum",
          > 2. Pan Marek Borowski - j.w i jak zwykle (atakujący namolnie Marcinkiewicza
          juz
          >
          > pod hasłami swojej kampanii na prezydenta Wwy),
          > 3. Pan red. Jacek Żakowski - dziś, radio TokFM,
          > 4. Pan Wojciech Olejniczak - dzis, radio PR1, Sygnały dnia (wieszczący kryzys
          i
          >
          > walkę Leppera o stanowiska)

No moze i masz racje, ale sam chyba przyznasz, ze najwiekszymi idiotami sa
          bracia kaczynscy, prawda?
          :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • sclavus Re: Powodem nieobecność może być tylko rozwolnien 14.07.06, 16:29
          pioskee napisał:

> Oprócz tego, jak zwykle tutaj, durnego jazgotu antyPiSiaków, wspomnieć można
          o
          > jednej konkretnej śmieszności. Całkowicie dobrowolnie zrobiły z siebie wałów
          > osoby ze sfery mediów i polityki, które histerycznie poszukują newsów
          mogących
          > dać podstawę do antyrządowego szczekania.
          > Tak więc, idiotów zrobili z siebie m.in.(dużo przeoczyłem, bo nie oglądam i
          nie
          >
          > czytam wszystkiego):
          > 1. Pani red. Ewa Gawryluk - wczoraj, TV1, "Forum",
          > 2. Pan Marek Borowski - j.w i jak zwykle (atakujący namolnie Marcinkiewicza
          juz
          >
          > pod hasłami swojej kampanii na prezydenta Wwy),
          > 3. Pan red. Jacek Żakowski - dziś, radio TokFM,
          > 4. Pan Wojciech Olejniczak - dzis, radio PR1, Sygnały dnia (wieszczący kryzys
          i
          >
          > walkę Leppera o stanowiska)
          >

... ależ dlaczego ???
        • ready4freddy Re: Powodem nieobecność może być tylko rozwolnien 14.07.06, 16:54
          a propos robienia z siebie idiotow:

pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Gawryluk
          pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Gawryluk
          sprawdz i porownaj.
    • tg28 dzis klon zostaje premierem 14.07.06, 10:28
      Niech zyje najjasniejszy prezydent lech kaczyński
      i jego brat premier jaroslawek - zawsze dziewica

teraz tylko wystarczy dac posade dla kaczej mamuni i kotka:)
    • xxxxyyyyzzzz "Buc na piedestale" -- nowy kryminal 14.07.06, 10:35
    • prorok14 Zwrócimy kamienice? 14.07.06, 10:46
      Jeszcze w tym roku zostaną nam ulice?
      polecam: www.narodowy.eblog.pl
    • rtg Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 10:47
      ja w ramach protestu przeciwko ministrowi edukacji nie używam wogóle czcionki
      Times New ROMAN
    • szasza7 Strach pomyśleć,co stałoby się,gdyby Lepper 14.07.06, 10:48
      nie pojawił się na zaprzysiężeniu rządu.Tragedia narodowa.Tak nisko polska z
      własnej woli jeszcze nie upadła.Banda prymitywnych awanturników zawłaszcza kraj
      a ponad 40% jest zadowolonych.I dobrze takiemu społeczeństwu-motłoch powinien
      być rządzony przez takich właśnie psycholi,oszołomówawanturników i prymitywów
      bez zasad.Trzeba z poilitowaniem obserwować to obrzydliwe widowisko.
      • aradian Re: Strach pomyśleć,co stałoby się,gdyby Lepper 14.07.06, 15:57
        Szsza7 czy masz świadomość, że obrażasz swój naród? Zły to ptak co własne
        gniazdo kala. Ale widocznie nie utożsamiasz się z tym narodem. Wobec tego jakie
        tam zadania macie jeszcze tawariszcz do spełnienia????
    • antyrus a po jaki grzyb to chamidło wciska tam ryja 14.07.06, 11:01
      xx
    • corradocatani Pretensje mam głównie do siebie samego.... 14.07.06, 11:22
      ponieważ złamałem swoją zasadę bezwzględnego uczestnictwa w wyborach. Po prostu
      nie chciało mi się ruszyć tyłka po kwitek z własnego okręgu wyborczego. Teraz
      wiem że nie zrobiłęm wszystkiego co mogłem żeby zapobiec temu co się dzieje.
      Dlatego jestem po prostu wściekły na siebie. Mam nadzieję że wielu mi podobnych
      wyjdzie w przyszłości z tego samego założenia.
      • sumienie.lk Re: Pretensje mam głównie do siebie samego.... 14.07.06, 18:45
        Tylko, że wówczas nie wychodźcie z założenia tylko wyjdźcie na wybory. Bo znów
        za was wybiorą.
    • ponury_drwiacy_szyderca Kogo obchodzi, że... 14.07.06, 11:50
      ten wiejski cham będzie na jakiejś stypie z dwoma małymi półgłówkami i
      frankensteinem????
      • uu1 Re: Kogo obchodzi, że... 14.07.06, 12:08
        Miłośników horrorów.
    • kaczy_salceson Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 11:55
      A jednak udało się przezwyciężyć kaca?
    • dvoryanin Bardzo dobrze, licze na szybszą budowe IV RP i 14.07.06, 12:05
      rozprawienie się z agentura SB
      • adas313 Re: Bardzo dobrze, licze na szybszą budowe IV RP 14.07.06, 12:49
        Liczysz na delegalizację któregoś koalicjantów?
      • arek64 Re: Bardzo dobrze, licze na szybszą budowe IV RP 14.07.06, 13:00
        na wprowadzenie nowej agentury na miejsce starej. Na wprowadzenie kontroli
        wszystkich niezawisłych dotąd organów. Na izolację Polski na arenie
        międzynarodowej. Na potężny deficyt finansów publicznych. Itd., itp.

Ostatni gasi światło.
    • uu1 Re: Zaprzysiężenie rządu raczej z udziałem Lepper 14.07.06, 12:08
      W czym problem. Nie przychodzi na zaprzysiężenie, nie jest członkiem rządu.
      Proste jak konstrukcja cepa.
    • marych Lepper stchórzył... 14.07.06, 12:16
      a w nim (niestety) jedynie była nadzieja, że zerwie ten cyrk.
      • uu1 Re: Lepper stchórzył... 14.07.06, 12:17
        Ilustrujesz swym postem piosenkę "Od rana mam dobry humor"?
    • gekon1979 a miast niebianskich chorow, rozlegl sie wielki 14.07.06, 12:23
      pierd
      PRRRYYYYYYYTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka