Dodaj do ulubionych

"The Times": Straszne bliźniaki przejmują władzę

• jaruniu a "Wyborcza" robi wszystko żeby dopier...ić 20.07.06, 18:54
      Kaczyńskim i PiSowi, wszędzie wyszukuje poparcia dla swoich racji
      • patrzminausta Re: a "Wyborcza" robi wszystko żeby dopier...ić 20.07.06, 19:27
        Tak. To Wyborczy kontroluje The Times. Powszechnie to wiadomo... :)
    • toberson Re: "The Times": to obludna gazeta!!! 20.07.06, 18:59
      NIKT NIE CZYTA THE TIME-TIMESA W ANGLII,NAKLADY SPADAJA A ONI STAJA NA GLOWIE
      ZEBY ZNALEZC SENSACJE!!!NAPRAWDE TIMES ROBI SIE BARDZO NUDNY!!!
    • premier_hiacynt_wielki Wszedzie ten cholerny uklad,lze elity,masony,cykli 20.07.06, 19:05
      sci,geje,lesbijki i tylko ten PISSDu tak walczy o polske reszta to by
      sprzedala1 za grosz!!
    • panrysio Straszni? 20.07.06, 19:06
      A tam, straszni bliźniacy od razu. To tylko Jacek i Placek.
    • paka48 Straszne bliźniaki czy gorszy TUSK 20.07.06, 19:12
      To nie straszne bliźniaki przejmują władzę, to Tusk nie może zrozumieć, iż naród
      nie chciał go poprzeć i wybrał byle jakość Kaczyńskich - Kiedy ten trzeci kaczor
      Donald zacznie mysleć potrzebami zwykłych Polaków
    • jan.szulc Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 19:13
      "Czasem podnosi słuchawkę, zanim zadzwoni telefon, ponieważ wie, że brat właśnie
      wykręca numer"

Czyli Lechu boi sie Jarusia? W koncu telefon nie moze zadzwonic, jak sluchawka
      jest podniesiona ;]
    • rsrh The Times może sobie pisać o "strasznych bliz- 20.07.06, 19:26
      niakach ile chce.Faktem jest natomiast że to w Londynie wybuchają bomby i padają
      zabici a sprawcami sa brytyjscy obywatele,utrzywywani z socjalu i szkoleni za
      państwowe pieniądze w szkołach koranicznych przez imamów opłacanych przez państwo.
      Wole juz "strasznych bliżniaków" niz "tolerancje" w angielskim wydaniu!!!!
      • patrzminausta Re: The Times może sobie pisać o "strasznych bliz 20.07.06, 19:28
        Jedz na Bialorus. Tam bedzie ci sie jeszcze bardziej podobalo.
        • vitabravo Re: The Times podły i przewrotny ? 20.07.06, 20:12
          "...wzbudziła w synach antagonizm do Niemców i Rosjan."
          A tutaj atak idzie z Wysp Brytyjskich. "Nasi" są wszędzie.
    • breadcrumbs Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 19:32
      niepodległość ż V, DCMs. ~ści, blm
      «niezależność jednego państwa (narodu) od innych państw w sprawach wewnętrznych
      i stosunkach zewnętrznych; niezawisłość, suwerenność, wolność»
      sjp.pwn.pl/haslo.php?id=36378
      suwerenność ż V, DCMs. ~ści, blm
      1. «niezależność władzy państwowej w stosunkach z innymi państwami i
      organizacjami międzynarodowymi»
      Suwerenność państwa.
      Mieć, utracić suwerenność.
      sjp.pwn.pl/haslo.php?id=59682
      P.S. Upały straszne dzisiaj. Może pokropi pod wieczór
      Pzdr

breadcrumbs.blox.pl/html

• cagligostro Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 19:50
        dziwie sie ze ktokolwiek przejmuje sie tym co pisze times.jest to jedna z tych
        brytyjskich gazet ktora o polakach rzadko wyraza sie z sympatia-gdybysmy
        podniecali sie kazdym artykulem w daily mail czy daily express to polowa
        rodakow dawno by juz na zawal zeszla.
        times nie jest tez wcale obiektywny i wie to kazdy kto sledzil publikacje w tej
        gazecie przed wyborami w uk.wtedy mozna bylo przeczytac w organie murdocha o
        hordach imigrantow i zlodziei z europy wschodniej ktorzy przyjezdzaja na wyspy
        zeby okradac brytyjskich podatnikow-o ile w timesie bylo to gledzenie
        upudrowane nowomowa political corectness to juz w drugim pismie murdocha -the
        sun nie bylo tak milo.
        poza tym kazdy kto orientuje sie w brytyjskim rynku rasowym wie dobrze ze angle
        malo intersuja sie wydarzeniami z zagranicy chyba ze dotyczy to interesow
        korony, a takie artykuliki jak ten o kaczorach z timesa to po prostu
        zapchajdziura,ciekawostka o ktorej nazajutrz wszyscy oprocz polakow zapomna, a
        autor bedzie sie cieszyl z kasy za wierszowke.
        psy szczekaja karawana jedzie dalej!
        • keruzam5 Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 20:02
          to co pan napisal wcale bym sie z tym nie zgodzil,zastanawia mnie dla kogo sa w
          sklepach napisy na wystawach: KRADZIESZ BEDZIE SUROWO KARANA,z tym spotkalem
          sie w Londynie,Liverpolu,Wiedniu.Czy te napisy sa dla Hindusow lub anglikow?
          Napewno nie,taka opinia ciesza sie rodacy na zachodzie,wstyd......Jezeli chodzi
          o artykol w timsie,zgadzam sie z nim.Cos w tym jest,czy polska prasa pisze
          tylko prawde?
          • vitabravo "..są przeciwnikami homoseksualizmu" - to straszne 20.07.06, 20:06
            Ale jednak homoseksualizm jest bardziej straszny.
            Czyli właściwie to chwalą Kaczyńskich.
            Ja też jestem przeciwnikiem pedałów i nie dam sobie zamieszać w pojęciach
            przez jakieś pedałofilne gazety w rodzaju Timesa lub GW.
            • rmstemero co ty masz z problem 21.07.06, 14:25
              z tymi homoseksualistami? Przejzalem twoje posty, setki o pedalach i pedofilach.
              Obsesja jakas? Skad to niezdrowe permanentne podniecenie? Innych potrzeb nie masz?
    • tralala31 tam gdzie było CZERWOne ściernisko 20.07.06, 20:12
      teraz wyrosło kartoflisko
      www.cotynato.prv.pl
      • cagligostro Re: tam gdzie było CZERWOne ściernisko 20.07.06, 20:28
        wiec skoro byl pan w tylu miastach i londynie, to z pewnoscia zauwazyl ze sa
        tez napisy ktore zakazuja wstepu do niektorych sklepow wiecej niz dwoch mlodych
        ludzi-chodzi o plage kradziezy dokonywanych w uk przez nastolatkow.ja osobiscie
        nie wie wierze ze sa narody zlodziei, czy mordercow genetycznie uwarynkowanych
        do czynienia zla.jedynym narodem uwarunkowanym kulturowo jest narod wybrany.
        pozdr
    • bibbi5 Re: "The Times"? co on wie o Polsce? nic!!!!!!!!!! 20.07.06, 20:57
    • trymand Wolę "Straszne bliźniaki"niż rząd Izraela. 20.07.06, 21:02
      Nie glosowałem na PiS, ani Kwaczorów. ale i tak wolę ich niż zbrodniczy rząd
      izrela. Jestem dumny że jestem Polakiem. Bo Kwaczory nie zabijają ludności
      cywilnej sąsiada.

centrolew napisał:

> Tylko Polski szkoda...
      >
      • vinc0 Re: Wolę "Straszne bliźniaki"niż rząd Izraela. 20.07.06, 21:06
        trymand napisał:

> Nie glosowałem na PiS, ani Kwaczorów. ale i tak wolę ich niż zbrodniczy rząd
        > izrela. Jestem dumny że jestem Polakiem. Bo Kwaczory nie zabijają ludności
        > cywilnej sąsiada.

--------
        A ja wolę zapach róży,niż śmierdzących skarpet na twojej siłowni.
        • trymand Re: Wolę "Straszne bliźniaki"niż rząd Izraela. 20.07.06, 21:09
          obrażąsz bo nie masz argumentów. ja jestem dumny z tego że jestem Polakiem. A
          Kwaczory są jakie są ale przynajmniej nie takie kanalie jak premier, tzn. ten
          zbir z Izraela którego siepacze mordują głównie kobiety i dzieci. Ty i on to
          smórd, i wstyd ludzkości.

vinc0 napisał:

> trymand napisał:
          >
          > > Nie glosowałem na PiS, ani Kwaczorów. ale i tak wolę ich niż zbrodniczy r
          > ząd
          > > izrela. Jestem dumny że jestem Polakiem. Bo Kwaczory nie zabijają ludnośc
          > i
          > > cywilnej sąsiada.
          >
          > --------
          > A ja wolę zapach róży,niż śmierdzących skarpet na twojej siłowni.
          • vinc0 Re: Wolę "Straszne bliźniaki"niż rząd Izraela. 20.07.06, 21:11
            Czujesz się obrażony?To faktycznie łatwo cie obrazić.
            Nie chciałem cię obrazić,tylko zasugerowałem inne spojrzenie na świat.
      • rmstemero Re: Wolę "Straszne bliźniaki"niż rząd Izraela. 21.07.06, 14:26
        trymand napisał:

> Nie glosowałem na PiS, ani Kwaczorów. ale i tak wolę ich niż zbrodniczy rząd
        > izrela. Jestem dumny że jestem Polakiem. Bo Kwaczory nie zabijają ludności
        > cywilnej sąsiada.

majstersztyk logiki panie dzieju. Ja np. wole oranzade w proszku nawet od
        golonki. I co? I nic.
    • polka_niepolka Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 21:11

Obserwuję Polskę od 35 lat.Proces degradacji ducha narodu,ktory wywalczył
      sobie wolnośc po to by poddać się ponownemu zniewoleniu !!!
      Zaściankowość,ograniczenie,sredniowieczne pojęcie wiary a właściwie obłuda
      okazała się być silą napędową Polski niepodległej?!To przecież bracia Kaczyńscy
      i otaczające go decydenci są odpowiednikiem tego ducha!Niestety polityczna
      impotencja ludzi o progresywnych poglądach,brak wyrazistych postaci na scenie
      politycznej budzi coraz wiekszą frustrację nas wszyskich,pragnachych
      normalności.I nie chcę już nawet żartować!o zarty się skończyly!!!
      polka-niepolka
      • qc Cierpliwosci 20.07.06, 21:28
        Bedzie gorzej zanim bedzie lepiej.
        Ale najpierw pokolenie kombatantow, weteranow, "zasluzonych" mniej lub wiecej
        musi zejsc ze sceny.
        Przyjda ci co juz nie musza sie lustrowc, pchna sprawy do przodu.
    • pantanal Nie jestem fanem blizniakow, ale besserwiserstwo 20.07.06, 21:21
      niektorych zachodnich dziennikarzy jest porazajace. Homoseksualisci probuja
      nadac ton zyciu spolecznemu. Juz bokiem mi wylazi stawianie stosunku do gejow
      jako miernika "postepu"!
      • przedostatni_mohikanin Re: Nie jestem fanem blizniakow, ale besserwisers 20.07.06, 21:26
        pantanal napisał:

> niektorych zachodnich dziennikarzy jest porazajace. Homoseksualisci probuja
        > nadac ton zyciu spolecznemu. Juz bokiem mi wylazi stawianie stosunku do gejow
        > jako miernika "postepu"!

Teraz gdy Jarosław powiedział, że mają się żenić ..tylko z kobietami(!)
        no to nie wiem, czy ktokolwiek z PEdalstwa zechce jeszcze z nimi rozmawiać !..:(
        • pantanal Re: Nie jestem fanem blizniakow, ale besserwisers 20.07.06, 21:33
          przedostatni_mohikanin napisał:

> Teraz gdy Jarosław powiedział, że mają się żenić ..tylko z kobietami(!)
          > no to nie wiem, czy ktokolwiek z PEdalstwa zechce jeszcze z nimi rozmawiać !..:
          > (

Wedlug niektorych to jest najwazniejsze. Gowno gospodarka, nauka, wychowanie,
          rodzina. Najwazniejsi sa GEJE!!! Skoro nie pozwalamy na marsze rownosci, nie
          chcemy pozwolic na malzenstwa gejowskie, JESTESMY CIEMNOGRODEM!
          Kaczory gleboko mi nie leza. Jestem wyborca PO, dawniej bylem fanem UW. Ale gdy
          czytam wypociny zachodnich "postepowcow", mimo wszystko blizej mi do blizniakow.
          • trudny99 Re: Nie jestem fanem blizniakow, ale besserwisers 20.07.06, 22:06
            pantanal napisał:

> przedostatni_mohikanin napisał:
            >
            > > Teraz gdy Jarosław powiedział, że mają się żenić ..tylko z kobietami(!)
            > > no to nie wiem, czy ktokolwiek z PEdalstwa zechce jeszcze z nimi rozmawia
            > ć !..:
            > > (
            >
            > Wedlug niektorych to jest najwazniejsze. Gowno gospodarka, nauka, wychowanie,
            > rodzina. Najwazniejsi sa GEJE!!! Skoro nie pozwalamy na marsze rownosci, nie
            > chcemy pozwolic na malzenstwa gejowskie, JESTESMY CIEMNOGRODEM!
            > Kaczory gleboko mi nie leza. Jestem wyborca PO, dawniej bylem fanem UW. Ale gdy
            > czytam wypociny zachodnich "postepowcow", mimo wszystko blizej mi do blizniakow
            > .

To jest z premedytacją lansowana metoda żydobrukselskiej propagandy ;
            - rzucać ,,tłumowi'' tematy zastępcze !..
            Wówczas nie będzie zajmował się tematami ,,niewygodnymi''(!)..,
            a także -co nie mniej ważne - nie będzie miał czasu na ,,patrzenie władzy
            na ręce'' !
            A że pedalstwa rzeczywistego tam też nie brak, to już inny temat !

--
            Tylko właściwe założenia prowadzą
            do właściwych wniosków !
            t.
    • pulemiot37 Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 21:29
      Może i szkoda tej Polski.. ale to się okaże.. W polskim prawie nie ma przepisu,
      który by zabronił braciom / niekoniecznie bliźniakom/ zająć 2 najważniejsze
      stanowiska w państwie... A kto mądrzejszy ode mnie znajdzie taki przepis gdzieś
      w swiecie?? pewnie nie ma bo nie przewidziano.. Gdzieś tam obok prawa liczy sie
      też zdrowy rozsądek i umiar.. No nie???
    • rmk28 Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 21:33
      O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871

Poszukiwany: WROG forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=218
    • eurypides77 Należy się cieszyć z umowy z Wielką Brytanią 20.07.06, 22:07
      Od 2007 nie będę musiał płacić złamanego grosza (a on i nie mały, bo już w
      kwietniu jestem w najwyższej stawce) na to popaprane państewko pisowskich pojebów.
      • jaruniu dlaczego plujesz na kraj który Cię wychował? 20.07.06, 22:17
        wyjechałeś i strugasz mądraska, żal mi Ciebie...
        • eurypides77 Re: dlaczego plujesz na kraj który Cię wychował? 20.07.06, 22:19
          Temu krajowi nic nie zawdzięczam - jak nie komuna, to pisiory - prawdą jest to
          co mówią o Polakach za granicą, że głupi.
          • jaruniu a wiesz dlaczego tak mówią i piszą? 20.07.06, 22:23
            bo nie jesteśmy solidarnym narodem i jak tylko Polacy znajdą się w obcym
            państwie to podusiliby się nawzajem, byle przypodobać się miejscowym - to jest w
            Polakach najgorsze...
            no i pytanie:
            nic nie zawdzięczasz?
            a wykształcenie?
            • eurypides77 Wykształcenie? 20.07.06, 22:24
              Za komuny gó..ane, potem prywatne i za granicą.
              • jaruniu Re: Wykształcenie? 20.07.06, 22:26
                określ dokładniej co znaczy gów...ne
                przedszkole? podstawówka?
                • eurypides77 Re: Wykształcenie? 20.07.06, 22:28
                  Podstawówka, nie cała też.
                  • jaruniu no, ok niewiele tego kształcenia w Polsce 20.07.06, 22:33
                    ale wychowanie krajowe - czyli narzekanie i brak szacunku dla kraju i ludzi
                    którzy w nim zostali, która to rewelacyjna uczelnia na genialnym zachodzie Cię
                    tego nauczyła?
                    • alterpars Re: no, ok niewiele tego kształcenia w Polsce 21.07.06, 00:10
                      ale to nie jest juz nasz problem ze Wy w Polsce macie bezplatny system
                      ksztalcenia a potem nie wiecie co zrobic z absolwentami i elita intelektualna.
                      Wolicie miec burakow w rzadzie i nieukow bez matur (ups z amnestia) w
                      spoleczenstwie a zachod placi calkiem sporo za wyksztalconych. Niby Ci mlodzi
                      ktorzy sie wyksztalcili w Polsce maja tyrac za 100PLN i miec szacunek do tego
                      kraju ze go wychowal????? A za jakie grzechy. Do tego skansen cywilizacyjny,
                      brak systemow i drog za to kosciol za kazdym rogu. Wcale sie nie dziwie ze
                      mlodzi po studiach wyjezdzaja i czesto pierwsza rzecza jaka sie interesuja to
                      jak zdobyc obywatelstwo. Nawet polskiego staraja sie nie uzywac....
        • eurypides77 A za Polskę mi wstyd 20.07.06, 22:20
          • breadcrumbs Re: A za Polskę mi wstyd 20.07.06, 22:51
            Współczuję, bez kitu.
            Jeśli się wstydzisz tego, kim jesteś to prze..e.
            To tak jak gej, który to wypiera ze świadomości.
            Wyluzuj, i zrób "coming out" :-)

breadcrumbs.blox.pl/html
    • breadcrumbs Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 22:33
      „Są przeciwnikami homoseksualizmu”

Jak można stwierdzic, ze ktos jest przeciwnikiem faktu? Ja np. jestem
      przeciwnikiem lawin.

„podejrzliwi wobec cudzoziemców”

Really?

„nieomal telepatyczni”

Que???

„obiecują bronić narodowej kultury”

Brrr… straszne!

„pisze w czwartek berliński korespondent "The Times" Roger Boyes w obszernym
      artykule”

Ciekawe, co paryski korespondent GW ma do powiedzenia o scenie politycznej we
      Włoszech? 

„Homofobiczni,”

Badał ich?

„nietolerancyjni,”

Zna ich?

„ultranacjonalistyczni”

Mega-hiper-super-giga-ultranacjonalistyczni. Teraz to brzmi!

„Lech ma usposobienie bardziej towarzyskie i słucha się brata”

Slucha SIĘ brata??? To jeden z licealistów Giertycha to pisał? Bo tak, jak SIĘ
      patrzę to chyba tak. 

„Poglądy polityczne braci ukształtowała matka - emerytowana polonistka Jadwiga,
      pielęgniarka w Powstaniu Warszawskim, która wzbudziła w synach antagonizm do
      Niemców i Rosjan.”

Wiadomo, wyssali! Dobrze, że nie co innego. Brrrr…

*****************************************************************************

P.S. Nadal gorąco. Na deszcz się nie zanosi.
      Pzdr

breadcrumbs.blox.pl/html
    • lechton Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 22:49
      "Europa i Polacy potrzebują w Warszawie postawy otwartej i tolerancyjnej,
      ponieważ doświadczyły zbyt wielu (przykrych) alternatyw" - przestrzega "The Times".

Tzn uleglej Polski z zapomniana historia, ktora latwiej bedzie kiwac
      na wszystkie sposoby. Mam takie wrazenie ze im wiecej atakuja i szkaluja
      politykow tym bardziej sa imniewygodni i tym wiesza szanse mamy na
      nie danie sie pazernym tygrysom UE i paru innym z poza UE.

Cos w tym jest, Jak mogli rzszarpywac dorobek pokolen to wszystko chwalili i
      bylo cacy a tu masz babo placek nie po mysli wiec huraaa na tych co
      bruzdza.

Lechov
    • palnick Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 22:50
      Spekulacje, tworzenie wirtualnej rzeczywistości a potem zgryźliwe jej
      komentowanie. Nic nowego i nic innego od tego co od roku robi z furią GW.
      Żenada.
      • breadcrumbs Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 22:54
        Ale działa! 450 wpisów!

breadcrumbs.blox.pl/html
        • winston_smith5555 mój ostatni wpis 20.07.06, 23:36
          mam nadzieję że ostatni :)

1 Po "The Times" jest dużo innych wpływowych gazet - ciekawe czy Guardian coś
          napisze o tych dwóch wkrótce - ale nigdy nie byłem dziennikarzem, więc nie wiem
          jak to działa
          ++++ sorrz, wariuja mi cycionki ''''''bloodz heatwave!
          2. Bedac poniekad tlumaczem nie jestem pewny, czy okropne blizniaki to dobre
          tlumaczenie . brakuje mi skojarzenia z enfant terrible

3. Ciekawe ye nikt nie analiyuje pyrz pomocza cultural studies etc DLACYEGO te
          dwa urwiszz sa takie homofobicynen + a moye po prostu na dorayne potyyebz
          polskiej politzki? Ja mam swoja teoria

RElaX!

Calm down!

Wind down!!

Ide na spacer nad morye. Moye dyisiaj nawet sie napije polkiego piwa mimo ze
          jest trosyke droysye od bittera

GOOD NIGHT AND GOOD LUCK

• rmstemero Re: mój ostatni wpis 21.07.06, 14:29
            obiecanki cacanki
    • ulryk Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 23:29
      Dzisiaj siedzacy obok mnie w metrze gentleman ,czytal Timesa.W pewnym momencie
      zauwazylem gdy otworzyl kolejna strone,zdjecia Kaczynskich jedno wieksze
      aktualne,drugie mmiejsze,kadr z filmu *O dwoch takich...*Potem zdazylem
      przeczytac *terrible twins*....i jegomosc przerzucil strone,skupiwszy uwage na
      innym artykule.Potem rozgladalem sie troche za porzuconym gdzies Timesem,rozne
      gazety moglem znalezc,niestety nie Timesa.Nikt nie czytal dzisiaj Timesa? A w
      Polsce natychmiast jakis artykul jest wiadomoscia dnia.Wydaje mi sie,ze
      Anglikow to malo interesuje.
      • winston_smith5555 Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 23:38
        mam na papierku

ale dlugo szukalem bo w WHSmith polacy wykupili
        • winston_smith5555 scruffz jeans . reopen tomorrow 20.07.06, 23:40
          naprawde koncze

CMOK
          • winston_smith5555 and cyprus tshirt 20.07.06, 23:43
            en.wikipedia.org/wiki/Good_Night,_and_Good_Luck.
    • remeq A na dźwięk tych dzwonów mały Kaczor wali w gacie 20.07.06, 23:39
      i nie nadążają biedakowi zmieniać pampersa.
    • yvesl Odwiedził Rydzyka, by zrobić na złość "GW" 20.07.06, 23:44
      "Bardzo się cieszę, że odwiedziłem waszą szkołę, która w jakimś zakresie wchodzi
      w zakres moich kompetencji, ale - ściśle mówiąc - to nie wasza zasługa, że
      akurat dzisiaj tu jestem, ale "Gazety Wyborczej". Napisała ona bardzo
      tendencyjny artykuł, interpretując moją wizytę w Toruniu jako afront dla waszej
      uczelni czy zgromadzenia, co oczywiście nie ma żadnego uzasadnienia - powiedział
      kard. Grocholewski w wypowiedzi nagranej na dziedzińcu Wyższej Szkoły Kultury
      Społecznej i Medialnej w Toruniu"
    • brynk Kaczynscy ! Tak trzymać ! 21.07.06, 00:08
      • alterpars Dlaczego tak zle zyczys zPolsce? 21.07.06, 00:11
    • x_chlopak Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 21.07.06, 00:11
      obserwuje polske z emigracji i jak czasami czytam co sie w tym kraju dzieje,albo
      wypowiedzi co niektorych politykow koalicji rzadzacej to wiem ze nie ma dla mnie
      w tym kraju miejsca. ta swiadomosc boli,ale mam zasade nie pcham sie tam, gdzie
      mnie nie chca...
      i wlasciwie z calej sytuacji mozna byloby sie smiac jesli widzialbym to w
      telewizji,ale to rzeczywistosc, naprawde te dwa niedorobione blizniaki rzadza w
      polsce:-(
      • spike20 Bronic kultury narodowej...ZGROZA! 21.07.06, 00:33
        I fakt, ze matka sanitariuszka w Powstaniu Warszawskim nie przekazala milosci
        do Niemcow tez mnie niezwykle dziwi...
        Nalezy miec prezydenta jak busio z niego wszyscy moga byc dumni...prawdziwy
        liberal rozmawiajacy z Bogiem i kochajacy pedalow.
        Nasze blizniaki maja duzo do zrobienia by dociagnac do nowej
        normy "obowiazujacej" w "wolnym " swiecie pod przywodctwem najbardziej
        zaawansowanego "narodu" na ziemi...
        • pawel4446 pis 21.07.06, 00:46
          Straszni polacy co głosowali na kaczory są winne. Teraz już nic nie zrobimy
          do końca kadencji. Trzeba się było zastanowić przy głosowaniu, a nie teraz
          narzekać. Najgorsze jest to, że ci co głosowali za PO muszą cierpieć za tych
          p.......ów co głosowali na pis. Głosuje swój na swego. Jaki elektorat taka
          władza.
    • buj_w_chutach Oho, dzisiaj obrodziło w moherowych kretynów 21.07.06, 00:48
      na forum. Pisze kilku pod wieloma nickami tak jakby było ich kilkudziesięciu.
      Trzeba bronić czci mikrowodzusiów przed wrednymi atakami kapitalistycznego zachodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka