z_pokolenia_mp3 28.07.06, 14:54 Polska brunatnieje :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba No i co z tego? 28.07.06, 14:59 Przecież oni tam, wg słów wielkiego autorytetu J.O., nie piją ani nie ćpają. Więc im to obojętne (szczególnie temu jednemu, który zeszłej nocy zakrztusił sie wymiocinami). Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus galba, jak ty nie pijesz, nie palisz 28.07.06, 15:00 z dupeczkami sie nie zadajesz...to ty moze jakis biedron jestes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 15:11 Praktyczne informacje dla nowoprzybylych sympatykow J. OWSIAKA na "Woodstock": Miejsce w którym sprzedawane są narkotyki oznaczone jest tzw. "pancyfką". Jest to oznakowany punkt sprzedaży narkotyków. Można tam kupić twarde narkotyki, takie jak tzw. "trawka narkotyczna", znana pod wieloma nazwami: tzw. "marihuana", "amfa" czy tzw. "hajs". Miejsce bardzo niebezpieczne, gdyż tzw. "narkomani" pod wpływem tzw. "haju", wbijają strzykawki zarażone aids przypadkowym przechodniom. Miejsce oznakowane tzw. "pantagramem" jest punktem w którym można odbyć nielegalną czarną mszę. Istnieje niebezpieczeństwo, że przypadkowi przechodnie zostają porywani do namiotu i oddawani szatanowi w ofierze. Zaprezentowany symbol można spotkać również na koszulkach, osoby noszące takowe są niemalże w 100% czicicelami diabła i najprawdopodobniej pochodzą właśnie z takich punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 15:37 Więcej informacji o Woodstocku i metalowcach znajduje się na stronie: m-c-p.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Zakazac ! Zamiast Woodstock obowiazkowe pielgr 28.07.06, 15:59 zymki do Czestochowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan buahahahah 28.07.06, 16:03 frant3 napisał: > Więcej informacji o Woodstocku i metalowcach znajduje się na stronie: > m-c-p.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
linfan buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 16:04 frant3 napisał: > Więcej informacji o Woodstocku i metalowcach znajduje się na stronie: > m-c-p.prv.pl/ co jarasz, by takie teksta pisac? :) ps. no chyba, ze to tylko prowokacja mala :) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 16:19 To nie ja napisałem, ja tylko jestem promotorem: wocstok.prv.pl/ Moja jest tylko jedna strona, ale nie ma ma ona wartości chrzecijańskich. Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 16:47 frant3 napisał: > To nie ja napisałem, ja tylko jestem promotorem: > wocstok.prv.pl/ • tzw. "Metalowców" Są grupą wyznającą szatana, słuchają szatanistycznej muzyki - Heavy Metalu. Charakteryzuje ich czarny ubiór, długie włosy oraz buty na koturnie. co trzeba palic/spac/whatever, by dojsc do takich wnioskow? > Moja jest tylko jedna strona, ale nie ma ma ona wartości chrzecijańskich. > Frant - humor, satyra, krytyka ahhh... pomyslalem, ze miales cos wspolnego z tworzeniem tamtego... szajsu :) mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 16:58 Już TVTrwam miała w swym filmie o tym festiwalu fragment, który głosił że pacyfa to znak satanistów - jak widać głupich nie sieją nie orzą, tylko sie wylęgają z kaczych jaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 17:28 Aż takiego talentu to ja nie mam. Ale cieszę się, że chociaż mogę pomóc w propagowaniu prawdziwej sztuki. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
sanddra Re: buahahahahaha - a to dobre :) 28.07.06, 18:16 > co trzeba palic/spac/whatever, by dojsc do takich wnioskow? Z tego co mowia sami zaintereosowani wystraczy miec rodzicow ktorzy nakazuja bez prawa dyskusji byc katolikami. Zwykly mlodzienczy bunt z ktorymi ortodoksyjni katolicy sobie nie radza, a szkoda... Latwiej opluc za to Owsiaka niz wziac odpowiedzialnosc za wychowanie wlasnych dzieciakow. I jeszcze jedna mysl mysl mi sie nasunela, czyzby ta zajadlosc przeciwko Woodstockowi nie wziela sie z wielkiej awantury z wlasna latoloscia ktora wbrew woli rodzicow pojechala na Woodstock? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac :) dezinformator analfabety 28.07.06, 16:28 :) To ma być poradnik? Gorszej ignorancji w tych sprawach dawno nie widziałem :) Tak co mi się pierwsze w oczy rzuciło: "PRZYSTANEK WOCSTOK" - oczywiście powinno być Woodstock - tak się nazywała to miasto w USA a od niego słynny festiwal na farmie koło Nowego Jorku. en.wikipedia.org/wiki/Woodstock_%28town%29%2C_New_York en.wikipedia.org/wiki/Woodstock_Festival en.wikipedia.org/wiki/Przystanek_Woodstock pl.wikipedia.org/wiki/Przystanek_Woodstock Tu jest na temat subkultur młodzieżowych coś bardziej racjonalnego niż te brednie w 'poradniku'. pl.wikipedia.org/wiki/Subkultura_m%C5%82odzie%C5%BCowa Pacyfa lub pacyfka nie pa'n'cyfka od pacyfizmu. pl.wikipedia.org/wiki/Pacyfa Pentagram nie p'a'ntagram od penta czyli pięć. pl.wikipedia.org/wiki/Pentagram Litera A wpisana w koło jest zaś znakiem anarchistów, którzy bardzo możliwe, że orgie uprawiać lubią i alkohol pić (tak jak i inne grupy społeczne), ale nie ma to wiele wspólnego z ideologią anarchistyczną. pl.wikipedia.org/wiki/Anarchizm Odpowiedz Link Zgłoś
jcipl2003 Re: :) dezinformator analfabety 28.07.06, 17:31 jeezu, czy ty gościu nic nie kumasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
makosm1 Re: "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 19:14 frant3 napisał: > Więcej informacji o Woodstocku i metalowcach znajduje się na stronie: > m-c-p.prv.pl/ Z tejże strony (co grozi słuchającym muzyki metalowej): 4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA 5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU 6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm 7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO - badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają 8) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej opęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca Fascynujące... A jaka ortografia! Czy autor nie słuchał zbyt dużo metalu i przypadkiem nie przytrafiło mu się "OTĘPIENIE ORGANIZMU"? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 15:57 ROTFL:D A wktorym namiocie mozna kupic koszerna mace z krwi noworodkow? Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorski Re: "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 17:52 To jeszcze mało wiesz gazetojudasza ,mnie zaproponowano w namiocie oznaczonym niebieskim tulipanem rakiete typu Scud,jak mówił sprzedający facet( mówił z akcentem arabskim) całkowicie ekologiczną. W innym zamaskowanym namiocie,koloru pomarańczowego sprzedają kałachy. Ktos mi opowiadał że widział tez koreańczyków tych północnych jak werbują ludzi do pracy. Najgorsze że to nikogo nie obchodzi. straszne i jeszcze raz straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
herr.flick Re: "Robta co chceta". Poradnik Woodstockowicza 28.07.06, 20:11 Jeśli kopiujesz tekst i na siłe starasz sie być zabawny, to pragnę wytknąć Tobie jak i autorowi tych bzdur kilka błędów. Co to jest pancyfka?! Jesli już to PACYFA Marihuana nie jest twardym narkotykykiem, i na pewno nie mowi się o niej amfa:) Co to jest PANTAGRAM? pentagram jeśli już Jeśli z czegoś kpisz, wypadałoby mieć o tym jakiekolwiek pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: galba, jak ty nie pijesz, nie palisz 28.07.06, 16:35 galba nie pije,nie pali ,nie uzywa panienek, pier...li tylko głupoty na forum,musi ubek albo ksiadz :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Re: galba, jak ty nie pijesz, nie palisz 28.07.06, 17:17 <no nieeee....pokolenie JPII..smiechu warte..i nawet nie funta klakow... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: No i co z tego? 28.07.06, 15:01 ...oni nie pija a Giertych i MW to nie faszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o [...] 28.07.06, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Mi by to nie przeszkadzał, nie wiem jak Galba ale 28.07.06, 15:44 ja np: nie pije piwa ... nie lubie :) wole od czasu do czasu Finladie albo Smirnoffa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dzieciom to sprzedają ??Gdzie ?? 28.07.06, 15:45 dvoryanin napisał: > ja np: nie pije piwa ... nie lubie :) wole od czasu do czasu Finladie albo > Smirnoffa :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja właśnie zdałem mature, dostałem się na studia 28.07.06, 15:52 prawnicze, więc owszem mi sprzedają ... czasami 2 - 3 razy roku wypije :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Zdałeś maturę ?? Wow..ale chyba na LPR, bo na 28.07.06, 15:54 bdb nie mogłeś liczyć...rozumiem Twój zachwyt Giertychem.... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A widzisz bez amnestii, a na prawo dostałem się 28.07.06, 15:55 jako Olimpijczyk na dzienne na UKSW z wynikeim 1000/1000 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Na prawo na Uniwersytet Kardynała Stefana 28.07.06, 15:58 Wyszyńskiego w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 A co to za wynalazek, ten 28.07.06, 16:05 'uniwersytet wyszynskiego'? kosciol goli kase od frajerow, czy moze zmienili nazwe UW? Ja ja konczylem studia w Polsce, to o czyms takim nie slyszalem? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Uczelnia państwowo - kościelna poczytaj tutaj: 28.07.06, 16:45 www.uksw.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mangold albo cos jest państwowe albo koscielne... 28.07.06, 16:57 co to za stwór ..tfuj...Znaczy się za panstwowe ieniądze robi sie wode z mózgu katolicka doktryną, tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Uczelnia państwowa o charakterze katolickim 28.07.06, 17:08 gdzie Kościól nadzoruj część kierunków studiów i wydziału i tez je finansuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: A co to za wynalazek, ten 28.07.06, 17:18 ATK to teraz Uniwersytet? Hahahaha, kiedyś jak ktos nie mógł sie dostac nawet na zaoczne na normalna uczelnie typu UW to szedł na ATK. Przypuszczam, ze tak pozostało (ATK było szansą na dorobienie dla co słabszych wykładowców). Domyslam się, że to wyniki na parafiadzie dały ci indeks, gdyz nikt przy zdrowych zmysłach nie wybrałby ATK mogąc studiowac na uniwerku jak normalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan to jest juz olimpiada z religii? 28.07.06, 16:07 dvoryanin napisał: > jako Olimpijczyk na dzienne na UKSW z wynikeim 1000/1000 pkt. jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to był Konkurs "Parlamentarzym w Polsce" 28.07.06, 16:48 edukacja.sejm.gov.pl/konkurs/ Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: to był Konkurs "Parlamentarzym w Polsce" 29.07.06, 12:54 no i ze swietnym wynikiem konkursowym w tak znanym konkursie nie dostales sie na prawo na UW? jak to mozliwe? ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: Mi by to nie przeszkadzał, nie wiem jak Galba 28.07.06, 16:38 dvoryanin napisał: > ja np: nie pije piwa ... nie lubie :) wole od czasu do czasu Finladie albo > Smirnoffa :) hara :) nie ma jak Absolucik Vanilia albo po prostu whiskacz z cola i lodem,w ostatecznosci tequilka z limonkiem ...mniam :) ide sobie polać a browarek na upał srenio wchodzi ..no chyba ze zmrozony na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pokolenia_mp3 Re: No i co z tego? 28.07.06, 15:01 no pomysl juz teraz o swoim dziecku, pewnie bedzie miało probelm ze znalezieniem partnera. Jasne zostaje zostaje potem jakas instytucja koscielna, tam sie wrzuca wszelkich pokrenconych, ale wolałbym nie bo na kler i ja muszę pałcić. Takze nie bądz taki wostrzony, bo córki/syna do konca zycia nie nauczysz porzadnie myć się. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: No i co z tego? 28.07.06, 15:17 Rozumiem, że młodzieńcy z MW podniesionymi prawicami zamawiali nie piwo a kwas chlebowy? Wiesz co galba - jesteś wyjątkowo parszywym egzemplarzem. Podpieranie się czyjąkolwiek śmiercią lub nieszczęściem świadczy o psychopatycznej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold zaraz sie JP II podeprze :-)) 28.07.06, 15:18 chateau napisał: > Wiesz co galba - jesteś wyjątkowo parszywym egzemplarzem. Podpieranie się > czyjąkolwiek śmiercią lub nieszczęściem świadczy o psychopatycznej osobowości. > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold kremówy też tam swoje procenty miały 28.07.06, 15:57 wnioskuja po smieszku zainteresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin własnie, to tylko usankcjonuje stan istniejący na 28.07.06, 15:30 Brudstoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan weszpolaczku - Ty dalej tutaj? 28.07.06, 16:05 dvoryanin napisał: > Brudstoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Kolejne kilka milionow Polakow zaczyna myslec 28.07.06, 15:00 jak tu sp.... z tego zadupia. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Jestes na przystanku woodstock??? ;-) 28.07.06, 15:06 "brudasku" nie ma gdzie kupic winka??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Jestes na przystanku woodstock??? ;-) 28.07.06, 15:09 zawsze będzie gdzie się napić.... Przecież tak prohibicja została wprowadzona po to żeby tubylcy sobie dorobili... Zakładam że zanim rozpoczeło się planowanie tegorocznego woodstocku to tubylcy już zwozili spirytus od ruskich:) Jeżeli dzieciak jedzie na woodstock i upija się to nie wina Owsiaka tylko rodziców dzieciaka, którzy udają że o niczym nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Jestes na przystanku woodstock??? ;-) 28.07.06, 15:17 prawde wac pan prawie...oj smutna prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Jestes na przystanku woodstock??? ;-) 28.07.06, 15:45 To dwaj Bracia są wszystkiemu winni. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin właśnie jak normalny rodzic może pozwolić swojemu 28.07.06, 15:54 dziecku jechac na Brudstok ... Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:01 Ciekawe czy równie gorliwie zajmie się tysiącami dzieci, które chodzą głodne do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
ddaa Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:07 Polska wreszcie normalnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:09 Wtedy powiesz ze to jest faszyzm. Jak to mozliwe zeby "wladza" interesowala sie wychowaniem dzieci przez rodzicow... ;-). hehehhe... argumenty... a co bylo pierwsze... jajo czy kura? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 19:31 maciejtakitam napisał: > Wtedy powiesz ze to jest faszyzm. Jak to mozliwe zeby "wladza" interesowala sie > > wychowaniem dzieci przez rodzicow... ;-). Uważasz, że karmienie dzieci zalicza się do wychowania? No chyba, że głodzi się je, bo były niegrzeczne, ale tu przecież chodzi o problem dzieci głodnych tylko z powodów finansowych. > > hehehhe... argumenty... a co bylo pierwsze... jajo czy kura? Dziwne pytanie. Widać, że nie interesujesz się tematem. Pierwsze oczywicie było jajo - dinozaura, krokodyla itp. Wtedy jeszcze nawet pterodaktylowi o kurach nie sniło się. A z tego, co pamiętam, zakręcony był z niego ziomal. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:02 zakazac takze sprzedazy sokow ,napojow gazowanych i wody no ,moze z wyjatkiem swieconej Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:10 Dorośli ludzie nie mogą pić piwa, bo .... pan giertych nie pozwala - przeciez to jest absurd! Dlaczego tym ludziom się wydaje, że mogą innym coś kazać albo czegoś zakazać? Każdy powinien mieć prawo żyć jak chce. Mam głęboko w poważaniu patologiczne procesy mózgowe panicza giertycha!Ok kiedy to zbrodnią jest picie alkoholu? Jego partię popiera jakis drobny odsetek społeczeństwa, a on zmusza wszystkich do takiego światopoglądu jaki sam ma.Rewolucja już blisko! Odpowiedz Link Zgłoś
7em to powinno 28.07.06, 15:05 uratowac kilku młodych ludzi na przystanku Brudstok blog: Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: to powinno 28.07.06, 15:22 Hmm, każdy sobie sterem i okrętem, przeszkadza ci to? Wolisz żeby zostali potulnymi barankami czarnej mafii, zazdrościsz wolnej woli? Kuje cię w oczy samodzielność myślenia? Przeszkadzają ci ludzie którzy nie myślą tak jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: to powinno 28.07.06, 15:27 > nymi barankami czarnej mafii, zazdrościsz wolnej woli? Kuje cię w oczy samodzie > lność myślenia? Przeszkadzają ci ludzie którzy nie myślą tak jak ty? hm.. samodzielnosc myslenia. stutysieczne pijane bydło mysli dokładnie tak jak ducze tow. owsik. faktycznie szalenie samodzielne i indywidualne. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Równie smieszne jest stutysieczne stado spijające 28.07.06, 15:29 z ust kazde słowo o słynnych kremówkach po maturze... 7em napisał: > > hm.. samodzielnosc myslenia. stutysieczne pijane bydło mysli dokładnie tak jak > ducze tow. owsik. faktycznie szalenie samodzielne i indywidualne. > > Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Równie smieszne jest stutysieczne stado spija 28.07.06, 15:37 tak sobie to tlumaczysz... zreszta czekam na zdjecia z przystanku w poniedzialek w gw. wyjdzie szydlo z worka. ;-) moze niektorzy maja wieksze autorytety niz owsiak ciezko ci to zaakceptowac... zreszta i tak zaraz mi zarzucisz ze modle sie do rydzyka ale co mi tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: nie musisz czekac na zdjecia 28.07.06, 16:09 www.itvp.pl transmisja live Odpowiedz Link Zgłoś
7em Towarzyszu Mongoł 28.07.06, 15:40 tyle ze my o wolności myslenia nie mówimy... blog: Odpowiedz Link Zgłoś
mangold bo myslenie jest Wam obce niestety...... 28.07.06, 15:42 7em napisał: > tyle ze my o wolności myslenia nie mówimy... > > > blog: Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: to powinno 28.07.06, 15:31 7em napisał: > hm.. samodzielnosc myslenia. stutysieczne pijane bydło mysli dokładnie tak jak > ducze tow. owsik. faktycznie szalenie samodzielne i indywidualne. Twoje stanowisko możnaby ująć w ten sposób- samodzielność myślenia i wolność ma sens wtedy, kiedy korzystający z niej robią i myślą tak jak ja. Pogłówkuj nad tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: to powinno 28.07.06, 15:45 skad ten wniosek? pisze tylko, ze nie wierze w samodzielnosc myslenia gdy 100 tysieczne bydło ryczy tak jak baran na scenie skanduje. blog: Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: to powinno 28.07.06, 15:46 7em napisał: > skad ten wniosek? pisze tylko, ze nie wierze w samodzielnosc myslenia gdy 100 > tysieczne bydło ryczy tak jak baran na scenie skanduje. > > a może to 100 tysieczne bydło chce odreagowac rzeczywistość szarej IV RP?? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: to powinno 28.07.06, 15:47 7em napisał: > skad ten wniosek? pisze tylko, ze nie wierze w samodzielnosc myslenia gdy 100 > tysieczne bydło ryczy tak jak baran na scenie skanduje. > > > blog: Byłeś na placu Św. Piotra w Rzymie? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Z relacji TV wynika że to jakies świry..słysza jez 28.07.06, 15:49 zyk polski i orgazmu dostają Dziwne .. bronimir napisał: > > > > Byłeś na placu Św. Piotra w Rzymie? Odpowiedz Link Zgłoś
7em nie wybieram sie na plac sw piotra 28.07.06, 15:54 ale dobór argumentów przez komsomolców tow. Wsiaka wskazuje ze uwazaja go za cos w rodzaju mesiajasza albo namiestnika boskiego na ziemi skoro porównuja do papieza. blog: Odpowiedz Link Zgłoś
darek183 Czemu ten przystanek tak kłuje w oczy Girtycha ? 28.07.06, 15:06 Czy ten minister naprawdę nie ma nic do roboty ? Przecież jeśli wprowadzi zakaz to młodzież tym bardziej będzie chciała się napić, żeby pokazać gdzie ma zakazy obecnego ministra. I będzie wozić piwo ze sobą. Co za bezsens. Komu to ma służyć ? To kolejna absurdalna gra pozorów. Jeśli juz to tylko Owsiak mógłby coś zarządzić bo jego się posłuchają. Bo on cos dla nich robi w odróznieniu od Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodnienia 28.07.06, 15:10 tzn. pochlalo ostro w banie...Wiesz dlaczego sa te odwodnienia... to ci powiem. alkochol zaje... odwadnia organizm.ot wasza wolnosc wasza mac Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodni 28.07.06, 15:12 A co cie to obchodzi? Twoje odwodnienie? Twoje picie? Mają ochotę to piją - ich sprawa! Przechodząc na twoj język - g... ci do tego!Idx podziergać cos na drutach albo składać modele Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodni 28.07.06, 15:15 a gowno mi do tego ze te 500 osob trafilo do szpitala za ktory bedzie musial zaplacic podatnik... tam gdzie sie wychowalem mowilo sie" ze pic umiec trzeba a jak nie umiesz to jestes frajer" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold podatnik zapłaci tez za swiątynie opaczności 28.07.06, 15:17 maciejtakitam napisał: > a gowno mi do tego ze te 500 osob trafilo do szpitala za ktory bedzie musial > zaplacic podatnik... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam podatnik zapłaci tez za emeryture twojej babci 28.07.06, 15:20 ktora pojdzie do tej swiatyni i bedzie sie zarliwie modlila za swojego wnusia. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Na twoich starych tez płace mimo, ze budowali PRL 28.07.06, 15:22 niech mają :-) maciejtakitam napisał: > ktora pojdzie do tej swiatyni i bedzie sie zarliwie modlila za swojego wnusia. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:29 Niech maja... Jeszcze dam dla dziadka z UB. niech dziadzio ma. Nalezy mu sie Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:30 maciejtakitam napisał: > Niech maja... Jeszcze dam dla dziadka z UB. niech dziadzio ma. Nalezy mu sie Dziadziowi juz niz nie pomoże..ale mama rentę po nim miała...milicyjną :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:40 uuu to musisz byc dumny z dziadka... wkoncu utrwalal wladze ludowa a i przydzial na szynke mial wiekszy i nie musial jak reszta holoty czekac na M 20 lat... stare dobre czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:41 maciejtakitam napisał: > uuu to musisz byc dumny z dziadka... wkoncu utrwalal wladze ludowa a i > przydzial na szynke mial wiekszy i nie musial jak reszta holoty czekac na M 20 > lat... stare dobre czasy? podobnmo zajebisty był ..skasowali go bandyci podajacy się za AK i matke półsierota zrobili..cześc jego pamięci.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:43 moze dziadek za mocno utrwalal wladze ludowa w postaci wkladania zapalek pod paznokcie i odbijania nerek... i musial ktos go skasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:45 maciejtakitam napisał: > moze dziadek za mocno utrwalal wladze ludowa w postaci wkladania zapalek pod > paznokcie i odbijania nerek... i musial ktos go skasowac? Za mocno nasłuchałes sie "historyków" z IPN... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:51 chyba za mocno sie nasluchalem dziadka. Wkoncu to on widzial jak na sluzewiec jechaly "kibitki" z rakowieckiej. zreszta na jakiej planecie zyjesz? moze cie w piwnicy chowali albo cos. ostatnio byl taki przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Sorry sparawiałeś wrażenie normalnego ale ty jakiś 28.07.06, 15:53 przytłumiony jesteś..rozumiem..rodzinna martylorogia na twym życiu zaważyła..jak mi qrwa przykro ....:-D maciejtakitam napisał: > chyba za mocno sie nasluchalem dziadka. Wkoncu to on widzial jak na sluzewiec > jechaly "kibitki" z rakowieckiej. zreszta na jakiej planecie zyjesz? moze cie > w piwnicy chowali albo cos. ostatnio byl taki przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Sorry ale dla mnie relatywizujesz... 28.07.06, 15:56 i pierd... jak polamany. Mogl bym ci to powiedziec odnosnie twojej biednej martyrologi rodzinnej gdzie Bandyci z "AK" zabili twojego dziadka a w "PRL to byl przynajmniej spokoj" heheheheh i nie bylo PISU a w TV bylo ze polska to 5 potega swiata Odpowiedz Link Zgłoś
mangold zrozum chłopie że każda rodzina w Polsce 28.07.06, 16:02 bedzie inaczej na historię.. i mozna tylko ja powspominać i nic więcej...Dziadka milicjanta wyciagam po to zeby was wku..ć :P Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: zrozum chłopie że każda rodzina w Polsce 28.07.06, 16:52 "milicjanta wyciagam po to zeby was wku..ć" widze ze wszedzie widzisz uklad, ich, was... czy pis czy nie...mentalnosc ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Was -pisze o prawicowych po..h 28.07.06, 16:53 z całym oczywiscie szacunkiem do ciebie... nie wiem jak inaczej to okreslić ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam No widzisz. a ja.Was -pisze o lewicowych po..h 28.07.06, 17:01 z całym oczywiscie szacunkiem do ciebie... nie wiem jak inaczej to okreslić ..? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:41 moze jeszcze pala zdzielil redaktorka w 68... a pozniej krzyczal zydzi do syjonu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:44 maciejtakitam napisał: > moze jeszcze pala zdzielil redaktorka w 68... a pozniej krzyczal zydzi do > syjonu. ;-) Czy Ty nie umiesz czytać ??I domyslac się paru rzeczy...zginał w 49 Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:47 umiem umiem... tacy milicjanci jak twoj dziadek wybili mojemu dziadkowi wszystkie zeby bo walczyl o wolna polske. ale wkoncu wolna polska powialo ze wschodu i trzeba bylo ja utrwalac strzalami w potylice i degeneracja spoleczenstwa ekonomicznie i mentalnie przez nastepnych 50 latek...spoko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:50 maciejtakitam napisał: > umiem umiem... tacy milicjanci jak twoj dziadek wybili mojemu dziadkowi > wszystkie zeby bo walczyl o wolna polske. uogólniasz jak typowy zwolennik PiS u was to normalne...był wspanioałym człowiekiem a nie jego wina jest że akurat PRL dał mu szansę Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: No twoi tez maja czym sie chwalic??? ;-) 28.07.06, 15:52 taaaa... uogolniam. za to ty relatywizujesz jak typowy zwolennik PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Każdy z nas jest po prostu subiektywny 28.07.06, 15:55 ale Ty bardziej :-)) P.S. sorry ze nazwałem Cie przytłumionym..poniosło mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Każdy z nas jest po prostu subiektywny 28.07.06, 15:57 nie nie...ty bardziej ;-) wkoncu moja racja jest lepsza racja..heheheheh ;-) ok Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Moja prawda jest najmojsza !! 28.07.06, 16:03 maciejtakitam napisał: > nie nie...ty bardziej ;-) > wkoncu moja racja jest lepsza racja..heheheheh ;-) > > ok Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to cel zbożny :) i lepiej żeby ta kasa poszła na 28.07.06, 16:01 Świątynie niż na męty społeczne Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: to cel zbożny :) i lepiej żeby ta kasa poszła 28.07.06, 17:36 ja tam wolalbym jak by jakis park zbudowali albo jakies ladne osiedle mieszkaniowe z puli "3 milionow mieszkan" walneli niz swiatynie hehehhehe no ale jak juz sie rzucili na ta swiatynie to co czlowie3k poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodni 28.07.06, 15:20 maciejtakitam napisał: > a gowno mi do tego ze te 500 osob trafilo do szpitala za ktory bedzie musial > zaplacic podatnik... tam gdzie sie wychowalem mowilo sie" ze pic umiec trzeba a > > jak nie umiesz to jestes frajer" Na tej samej zasadzie możesz zakazać jeździć samochodami:) albo w ogole zabronic pic alkoholu! To, że tam jest duzo ludzi w jednym miejscu jeszcze nie znaczy, ze mozna im zabronic korzystac z ich elementarnych praw obywatelskich w imię jakiś chorych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodni 28.07.06, 15:26 Mam jeszcze jeden pomysł dla pana Giertycha - zakazać pielgrzymek pieszych! Pełno tam starszych pań, które w tym skwarze mogą nie podołać - wiec co zrobic? - wniosek jest prosty - ZAKAZAć! Dodatkowy plus - brak utrudnien w ruchu dla innych... i spokoj dla Częstochowy (moze wreszcie przestaną obszczywać mi podwórko prawi obywatele;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: 500 osob trafilo do szpitali z powodu odwodni 28.07.06, 15:30 a ja mowie NIE parowkowym skrytozercom Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin tylko, ze potem społeczeństwo płaci za odwyk i 28.07.06, 15:58 leczenie dla tych szumowin Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Brudstok razi najbardziej okolicznych mieszkańców 28.07.06, 16:00 któzy przeciw niemu protestują, zgodnie z ich wolą powinno się zakazywać Brudstoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:06 ależ niech wprowadzają :) prosze bardzo ja i tak woziłem własne piwo ze sobą. Przecież nie będe kupował dwa razy droższego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 A co z tymi co wykupili koncesje i ponieśli koszta 28.07.06, 15:07 zaopatrzenia i inne?? Bankructwo? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: A co z tymi co wykupili koncesje i ponieśli k 28.07.06, 15:11 na prxystanku brudstok nie ma burżuazyjnej mamony. to jest zryw zerc a nie targowisko! blog: Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: A co z tymi co wykupili koncesje i ponieśli k 28.07.06, 15:12 :) jad zaczyna Ci się uszami wylewać bo nie widzisz już co piszesz :). Ludzie ludzie wam to się za cholere nie dogodzi prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A co z tymi co wykupili koncesje i ponieśli k 28.07.06, 15:11 nie buj juz pewnie wszystko wczoraj sprzedali... Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Zmienią nazwę firmy na"Babcia"i piwko 100% drożej 28.07.06, 15:19 Giertych to chyba ma udziały w tym piwie lub winie?? Amen. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
leda7 To festiwal hołoty,Owsiak żeruje na glupocie mlody 28.07.06, 15:08 Wczoraj zmarł 19-latek nie pierwsza pewnie ofiara ćpania,picia i innych festiwalowych rozrywek,na dodatek Owsiak ma czelność wykorzystywać tą glupią ,bylejaką mlodzież do swych politycznych rozgrywek,GW oczywiście kibicuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wietrzydlo1 Re: To festiwal hołoty,Owsiak żeruje na glupocie 28.07.06, 15:29 Pamiętam prohibicję w Jarocinie... Między naszymi namiotami z wózeczkiem krążyl Pan Józek, a wózeczku wszystko czego zapragniesz: piwo, wino, wódka... to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
7em towarzysze wolnościowcy 28.07.06, 15:37 zapominacie o 18. brudstokowicze rzadko kiedy maja przekroczone 18 lat. dzieciom nawet jak mają mordy na czarno wymalowane i kolczyki w łechtaczkach alkoholu sie nie sprzedaje. blog: Odpowiedz Link Zgłoś
mangold i to powinno wystarczyć..niepełnoletni out 28.07.06, 15:39 a e co mają zrobić dorośli ?? Chlać wode swiecona z przystanka rydzyk ?? 7em napisał: > zapominacie o 18. brudstokowicze rzadko kiedy maja przekroczone 18 lat. > dzieciom nawet jak mają mordy na czarno wymalowane i kolczyki w łechtaczkach > alkoholu sie nie sprzedaje. > > blog: Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: i to powinno wystarczyć..niepełnoletni out 28.07.06, 15:43 mangold napisał: > a > e co mają zrobić dorośli ?? Chlać wode swiecona z przystanka rydzyk ?? > wszyscy dorosli sa tam uzaleznieni? to wszyc sobie eperal. Odpowiedz Link Zgłoś
7em dorośli... 1200 osób 28.07.06, 15:49 pedofile, ochrana, owsik, jego gwardia, dealerzy narkotyków. prorocy mogą robić co tylko chcą... blog: Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: dorośli... 1200 osób 28.07.06, 15:51 7em napisał: > pedofile, ochrana, owsik, jego gwardia, dealerzy narkotyków. i jeszcze księża którzy się tam wciskaja namolnie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dorośli... 1200 osób 28.07.06, 15:57 mangold napisał: > i jeszcze księża którzy się tam wciskaja namolnie okropnosc, jak moga! fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce siedem! Mam robote! Budkowy w KL-Auschwitz! 28.07.06, 16:31 Tam sie nadajesz! Wygolony wszechpolski doopek! Mnie też w...wia, ze w Polsce mozlwym jest obecnie wypisywanie takich swinstw, jak twój blog. Odpowiedz Link Zgłoś
golar Re: towarzysze wolnościowcy 28.07.06, 16:29 ty jesteś pier...lnienty i prymitywny prostak Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: To festiwal hołoty,Owsiak żeruje na glupocie 28.07.06, 15:44 Sluchajac Ciebie to tak jak sluchac betonu z PISuaru i LPR. Czyz na codzien nie umieraja ludzie z powodu udaru slonecznego, zapicia sie czy zacpania czy tez po prostu bo tak bylo im przez pana Boga pisane?? Oczywiscie lepiej sprzedaje sie zawsze historia czyjes smierci jesli towarzyszy jej jakas wielka impreza... i oczywiscie najlepiej zwalic na kogos innego... na Owsiaka. A co do kuzwy nedzy taki 19 latek nie ma swojego rozumu?! A jaka by byla reakcja gdyb zmarl 30-40- latek?? Pewnie zupelnie odmienna... To tak samo jak ktos sie rozwali autem to nikt nawet nie zauwazy. Ale jak samolot spadnie to wszyscy maja temat do wyolbrzymiania i naglasniania sprawy. A suma sumarum jazda autem jesto wiele bardziej niebezpieczna niz podrozowanie samolotem. A wiec pierd... Panicz Giertych powinien wszystkim 19-20 latkom zakazac jeszcze kierowania samochodem;) Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi A za rok już będzie Przystanek Rydzyk 28.07.06, 15:08 I ciekawe co się stanie jak jakiś moherowy beret pierdyknie na zawał w czasie Przystanku Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A za rok już będzie Przystanek Rydzyk 28.07.06, 15:13 no proste...juz widze pijane babcie z dziadziami spiacymi w blocie z alpagami w reku... Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Re: A za rok już będzie Przystanek Rydzyk 28.07.06, 15:19 maciejtakitam napisał: > no proste...juz widze pijane babcie z dziadziami spiacymi w blocie z alpagami w > > reku... Wiesz - przykład idzie z góry. Jak Rydzyk chleje i łazi na dziwki do burdelu to i jego wierni może tak zaczną. Nie wierzysz w chlanie przez Rydzyka? Popytaj zorientowanych mieszkańców Torunia. To opój i dziwkarz w odróżnieniu od Owsiaka niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A za rok już będzie Przystanek Rydzyk 28.07.06, 15:25 ja naprzyklad rozmawialem z panem tadziem i on powiedzial mi ze pan henio to bije zone, pijak i jest dziwkarz...o i jest zlodziej bo kazy pijak to zlodziej. To jest twoj poziom... a wracjac do tematu. g. mnie obchodzi rydzyk a pan owsiak to swiety rzeczywiscie hehehehe. Wiesz nie bede sie znizal do twojego poziomu i nie bede nic mowil na pana owsiaka chociaz slyszalem pare rzeczy bo nie mam dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi A widzisz jak prawda w oczy kole 28.07.06, 17:18 Nie chcesz rozmawiać o pijaku Rydzyku, bo to niewygodne. Typowe zachowanie dla mohera. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawda o Wsiaku i Brudstoku: 28.07.06, 17:33 www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi A jednak oglądasz TV Trwam 28.07.06, 18:14 No widzisz, słuchasz niekiedy dobrych rad. W ten oto sposób obraz przystanku Woodstock zakodował się w Twojej świadomości taki właśnie, jakiego oczekiwałeś. To dobrze. Montażysta o nazwisku Goebbels z TV Ojca Dyrektora zadbał o to, żebyś poczuł się błogo. Przyznaj, że masturbujesz się kontemplując tego typu paszkwile? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks O, Romek wymyślił,jak Jurkowi dokopać :). Być może 28.07.06, 15:08 jednak, że to byłoby Jurkowi całkiem na rękę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
golar Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:08 Panie romanieG niech pan zabroni sprzedaży prezerwatyw w czasie pielgrzymek na jasną góre i na przystanku jezus(albo nie bo co zrobimy z taką ilością debili?) chopie ta młodzież cie zaciula za te głupie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:11 a kto pójdzie na pielgrzymke jak nie bedzie mógł prezerwatyw po drodze kupić :). Jaki normalny zdrowy facet idzie na pielgrzymke dla pielgrzymki Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:14 golar napisała: > chopie ta młodzież cie zaciula za te głupie pomysły a ja myślałem ze tow. wsiak i brudstokowicze kultywują tolerację i miłość bliźniego. blog: Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce siedem - dobry film! Zycze ci tego samego! 28.07.06, 16:42 Jak to z Wami jest chłopaki? Obrażac i opluwac to wy mozecie! Naigrywac sie z czyjegos nazwiska nazwiska. Ciągac człowieka po błocie. Nurzać sie w zygowinach. Oto wasza chrzescijanska milosc blizniego. Wasze kamienne taablice 10 przykazan. Oto wasza wersja Kazania na Górze! Kto Was i w jakiej parafii (w jakim ciemnym pokoju na jej zapleczu...), wychowywał? Co narodziło sie w Waszych mozgach? Skąd ta cała nienawisc? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold a nie wystarczy egzekwowac zakazy sprzedaży 28.07.06, 15:11 niepełnoletnim?? Giertych chciał pokazac kto tu rządzi/./ Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:11 piwo bezalkoholowe nie szkodzi, natomiast pięć piw 5% w ten upał i pląsy mogą zaszkodzić.Lepiej niech kupią sobie wodę mineralną. Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:18 A i tak o 2 trupy za późno Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:13 Ciekawe jak na to zareaguja wlasciciele sklepow i mieszkancy? Przeciez to potencjalni wyborcy w wyborach samorzadowych. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Teraz beda myslec jak uciac WOSP.... 28.07.06, 15:15 bo to niebezpiecznie narusza dobre samopoczucie Caritasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wystarczy Wisaka i jego WOŚP nie promowac w 28.07.06, 16:04 TVP wtedy Wsiakowa WOŚP szczeźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin wyobraź sobie że mieszkańcy są za wyrzucieniem 28.07.06, 16:05 Brudstokowiczów z ich terenu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_interes Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:19 Giertych powinien być jeszcze bardziej konsekwentny i wystąpić z wnioskiem o poddanie Owsiaka przymusowym egzorcyzmom. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Wsiak już dawno powinien siedziec za szkody 28.07.06, 16:03 społeczne jakie poczynił Odpowiedz Link Zgłoś
solanone Co sie dzieje ????????????????? 28.07.06, 15:19 A co następne? ograniczenie praw publicznych, zakaz używania brzydtkich słówek, ograniczenie wolności słowa itp. hmmmm.... może mi się wydaje ale takie cos juz miało miejsce, mówią że idziemy do przodu a my sie cofamy ;( szkoda słów. Czyżby nowy rząd wprowadzał komune ale pod inną nazwą-przykrywką czyli tak zwana demokracja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Co sie dzieje ????????????????? 28.07.06, 15:20 brzydkie słowa już dawno zostały zakazane :D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Giertych zrobił to po to zeby wyjsc na zbawcę 28.07.06, 15:20 tej młodzieży..bedzie teraz gadał , że gdyby nie on 200 000 trupów by było... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Giertych zrobił to po to zeby wyjsc na zbaw 28.07.06, 15:31 mangold napisał: > tej młodzieży..bedzie teraz gadał , że gdyby nie on 200 000 trupów by było... Niech się stuknie w Koński łeb, to nie jego kompetencje - prohibicja. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Giertych zrobił to po to zeby wyjsc na zbaw 28.07.06, 15:32 bronimir napisał: > mangold napisał: > Niech się stuknie w Koński łeb, to nie jego kompetencje - prohibicja. Sieg Hail !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stan65 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:24 To dobrze,a po wakacjach przypilnuje uczniów szkół ponadpodstawowych,aby mieli ładne mundurki,a nauczyciele alkomaty Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa jeden wielki kit 28.07.06, 15:26 A niby kto będzie pilnował, czy młodzież nie przywiezie ze sobą piwa, ewentualnie czegoś mocniejszego w plastikowych butelkach po oranżadzie? Policja będzie przeszukiwać namioty? Dzień i noc spacerować pomiędzy 500-tysięcznym tłumem? Pan wybaczy, panie Gie, ale ten pomysł wart jest wcześniejszych: dziurawy jak szwajcarski ser program Beniamin (nieważne, że może go obejść nawet dwulatek, ważne, że LPR chroni młodzież przed zgubnym wpływem internetu), becikowe dla wszystkich (ogłoszone z hukiem jako sukces Ligi, ale milczy się na temat ryzyka przeznaczenia przez rodziców becikowego bynajmniej nie na potrzeby dziecka), Narodowy Instytut Wychowania (strach pomysleć) czy Narodowy Program Wspierania Rodziny (j.w.). Czy lider LPR żwiadomie idzie na łatwiznę i doraźne rozwiązania, czy jest na tyle naiwny, że wierzy w ich zbawienny efekt (tj. młodzieżnie będzie piła ani ćpała na polu namiotowym)? Buhahahahahahahaha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin 100 tys Brudstokowiczów jest wedłóg organizatorów 28.07.06, 15:39 czyli naprawde pewnie ok. 50 tys ... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin 2 mln w Krakowie ... ok 1 mln w Warszawie ... 28.07.06, 15:41 prawie 1 mln w Krakowie na spotkaniu z Młodzieżą Wisak i Brudstok nie moga się równiać z Ojcem Świętym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jak zwykle przesadzone przez KAI...... 28.07.06, 15:43 dvoryanin napisał: > prawie 1 mln w Krakowie na spotkaniu z Młodzieżą Wisak i Brudstok nie moga się > równiać z Ojcem Świętym :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ale nawet jak je zmniejszymy o nawet połowe to i 28.07.06, 15:45 tak 5 - 10 razy więcej niż według organziatorów czyli Wsiaka jest na Brudstoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ale na UKSW sie dostał ... :-)) 28.07.06, 16:49 ze stron UKSW-NIEPEŁNOSPRAWNI WYBIERAJĄ UKSW...taaa umysłowo co widac po naszym drogim koledze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Niepołnosprawni umysłowo to sa Brudstokowicze 28.07.06, 17:12 www.wpia.uksw.edu.pl/rekrutacja/przyjeci_prawo.php masz mnie tu w pierwszej 8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce no prosze - UKSW - to zenadka, skoro tacy sie tam 28.07.06, 17:47 dostają. Ale jak, za bolszewii - Na prokuratora chce? Prosze bardzo! A pisac umi? Nie? To nie szkodzi, nauczymy w trzy miesiące! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok notariusz - zawód genetyczny! A polityk? PiS? 28.07.06, 19:02 do tego czasu przewieje ich wiatr historii, wiec tacy, jak ty, mój mały, będą musieli nosić herbate w sądzie w Newcastle, albo w Cottbus, albo w Galway! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja się nie wybieram na obczyzne na tułaczke, a 28.07.06, 19:58 napewno nie na zgniły zachód. Polityk prawicowy, narodowy prawica zawsze będzie :), a notariuszem obiecuje zostane, będziesz miał zniżke jak się moje marzenie spełni Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce proboszcz, miły.... mu to załatwił. 28.07.06, 17:45 Najlepsze są jego teksty, w ktorych cytuje Ratajczaka oraz faszytowskie partie z Beneluksu! To chyba z gorąca, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin skoro nic się nie da zrobić twoim zdaniem mozna 28.07.06, 15:40 zakazac Brudstoku, okoliczni mieszkańcy sobie Wsiaka i jego chołoty nie życzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: skoro nic się nie da zrobić twoim zdaniem moz 28.07.06, 16:07 dvoryanin napisał: > zakazac Brudstoku, okoliczni mieszkańcy sobie Wsiaka i jego chołoty nie życzą : > ) Zdaje się, że nigdy nie słyszałeś starego mądrego powiedzenia: złego kościół nie naprawi, dobrego knajpa nie zepsuje. Nie chodzi o to, żeby zakazać organizowania festiwalu czy wprowadzać prohibicję. To nic nie da, cóż, Polacy nie lubią, jak im się czegoś zabrania :))))) Alkohol jest dla ludzi, trzeba po prostu znać swoje możliwości :))))) A wszystkich woodstockowiczan serdecznie pozdrawiam. Sama bym się wybrała, ale niestety, impreza koliduje z bliższym mi klimatycznie Castle Party. Do zobaczenia, może kiedyś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:26 Pomysł jest kompletnie abusrdalny, bo wiadomo, że zakazany owoc najlepiej smakuje i kusi. Wprowadzenie prohibicji oznaczałoby reaktywację melin, bo życie próżni nie znosi. Poza tym zawsze można zaopatrzeć się przed wyjazdem albo w drodze. Jeśli na Przystanku i w Kostrzynie sprzedawane jest tylko piwo, sytuacja jest w miarę pod kontrolą. Całkowita prohibicja przyniesie efekt odwrotny od zamierzonego, bo jeśli ktoś chce się napić, i tak znajdzie na to sposób, ale wówczas kupi alkohol mocniejszy, żeby mieć silniejszego kopa. Poza tym trzeba przestrzegać zakazu sprzedaży alkoholu niepełnoletnim, natomiast nie ma sensu zakazywania ludziom dorosłym wypicia piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Tak, tak najlepiej "róbta co chceta" jak mówie 28.07.06, 15:38 Jurek Wsiak, bo zakazy są złe ... tak tak każdy Brudstokowicz to powie Odpowiedz Link Zgłoś
p.pirx Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:39 Wszyscy ludzie dobrej woli!Szanujący drugiego człowieka! Wyobraźcie sobie teraz, ze takie psychole, które tutaj próbują nam wmówić, że nie ma miejsca na wolne myślenie, na własne poglądy, wyobraźcie sobie, że oni dostaną się do Centralnego Biura Antykorupcyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Prohibicja dla Wszechpolaków 28.07.06, 15:28 Nareszcie z Polski znikną faszystowskie pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Na Brudstoku, i dużo policji tam szczególnie 28.07.06, 15:35 Brygada antynaroktykowa jest potrzebna na Brudstoku bo tma są punkty sprzedaży narkotyków, jak tylko sie znajdzie dragi to koniec ze Wsiakiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Pan Premier ma rację, 2 ofiary śmiertelne tego 28.07.06, 15:30 Brudstoku za które odpowiedzialność spada na Jurka Wsiaka wystarczą ! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold ilu ludzi umiera dziennie w stutysiecznym mieście? 28.07.06, 15:31 dvoryanin napisał: > Brudstoku za które odpowiedzialność spada na Jurka Wsiaka wystarczą ! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin z przedawkowania dragów lub delirum alkoholowego 28.07.06, 15:33 mało, dotyka to bowiem szumowin społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: z przedawkowania dragów lub delirum alkoholow 28.07.06, 15:35 "szumowiny spoleczne" to redefinicja katolickiej milosci do blizniego? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to stwierdzenie faktu, można napisac też: 28.07.06, 15:35 margines społęczny, jednostki aspołeczne ... jak wolisz wiadomo o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: to stwierdzenie faktu, można napisac też: 28.07.06, 15:39 Nie; ja NIE WIEM o co chodzi. Dla mnie szumowinami sa ci, ktorzy dziela ludzi na lepszych i gorszych. To, ze pracuje na uniwerku nie zwalnia mnie przeciez od rownego traktowania wszystkich; a wiec i starych i chorych i narkomanow i alkoholikow i mlodych i sportowcow i ksiezy, itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Pan Premier ma rację, 2 ofiary śmiertelne teg 28.07.06, 15:34 dvoryanin napisał: > Brudstoku za które odpowiedzialność spada na Jurka Wsiaka wystarczą ! Ciekawe ilu umiera na pielgrzymkach ? Zakazać pielgrzymek? ZAKAZAĆ !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Z powodu przedawkowania dragów czy delirium 28.07.06, 15:36 alkoholowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Pan Premier ma rację, 2 ofiary śmiertelne teg 28.07.06, 15:38 Ulżyło ci hiena cmentarno? Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Strusia polityka... mistera giertycha!!! 28.07.06, 15:32 Same super pomysly naszego supermana z faszystowskiego LPR! Przeciez to jakis obled i mydlenie oczu. Slowem strusia polityka - wsadzanie glowy w piasek i myslenie, ze przez wprowadzenie prohibicji zostanie zlikwidowany jakis problem... Tylko tak wlasciwie... jaki problem widzi i ma tak naprawde panicz Giertych??? Przeciez historia pokazuje, ze wszelkie zakazy czy prohibicje wyoluja zawsze wrecz odwrotne reakcje. Czy on taka ciemna masa zeby tego nie wiedzial!? Zreszta niczego innego chyba nie mozna sie spodziewac po nim... A co do alkoholu, to przeciez wiekszosc sama przywozi sobie browar (lub cos innego) - bo tansze, lub kupuje pokatnie - bo tez taniej! Oj panie bucu Giertychu, gdzie Pan jezdzil majac 18-20 lat... Pewnie na zlot kolek rozancowych i popijal kefir, buahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Skoro tak, to tym lepiej więcej szumowin dostanie 28.07.06, 15:34 delirum i ku radości NFZ zejdzie z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Skoro tak, to tym lepiej więcej szumowin dost 28.07.06, 15:36 piszac o szumowinach masz na mysli.....MW? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: mam na myśli Brudstokowiczów i Wsiaka :) 28.07.06, 15:39 przepraszam; a to ludzie innej, gorszej kategorii? I smierc im sie nalezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Ależ oni sami jej szukają w dragach, alkoholu 28.07.06, 15:45 czy poza grypa, angina i cukrzyca slyszales kiedys o innych chorobach? alkoholizm i narkomania SA chorobami. Poza tym, warto byloby abys swoje informacje o Przystanku czerpal tez z innych zrodel a nie tylko "tych jedynych prawdziwych". Dalej; swoja wypowiedzia implikujesz, ze zmarly chlopak byl narkomanem, czy alkoholikiem. Gratuluje twojej przenikliwosci i analizy sytuacji...... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Jest jeszcze 500 odwiedzionych do szpitala po 28.07.06, 15:48 odwodnieniu organzimu jak rozumie wody nie mieli ... eee raczej Wsiak zadbał o wode ... a skoro mieli wode czy napoje a mimo to dotknęło ich odwodnienie to znaczy że byli nachalini jak świnie bo alkohol odwadnia organizm ... tylko że ich uratowano przed śmiercią Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Co zrobiles, aby przejsc do historii? 28.07.06, 16:35 Jurek Owsiak ma w niej miejsce zapewnione, i to mimo zawistnego jadu takich chrześcijan, jak Ty! Moje gratulacje - prawo na uniwersytecie Stefana Wyszynskiego. Chyba raczej szybki kurs przesłuwania nieprawomyslnych, przy Wyzszej Szkole Miłosci Chrzescijanskiej im. Heinricha Himmlera w Toruniu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce jakiez to chrzescijanskie! A jakiez katolickie! 28.07.06, 16:48 bum! bum! Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Strusia polityka... mistera giertycha!!! 28.07.06, 16:17 antykwakwa napisał: > Same super pomysly naszego supermana z faszystowskiego LPR! Przeciez to jakis > obled i mydlenie oczu. Slowem strusia polityka - wsadzanie glowy w piasek i > myslenie, ze przez wprowadzenie prohibicji zostanie zlikwidowany jakis > problem... tak samo, podnosza cene insuliny pozbywano sie problemu cukrzykow... Odpowiedz Link Zgłoś