rozmaryn 10.08.06, 02:47 Brawo - kolejny mądry, politycznie niepoprawny felieton. Pani Magdaleno, przywraca mi Pani wiarę w człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gw_klamie11 Jeśli dziś Środa to jesteśmy w Ubolandii vel GW 10.08.06, 11:27 stek prostackich bredni, już nas panienka do tego przyzwyczaiła, ale ubecka gadzinówka zawsze ma otwarte łamy dla takich person. Odpowiedz Link Zgłoś
struve Re: PiS nie do sklonowania 10.08.06, 13:54 Coś niesamowitego, ile w tej babie jest nienawiści do wszystkich inaczej myślących ! Odpowiedz Link Zgłoś
ps10 Re: PiS nie do sklonowania 10.08.06, 14:09 już naprawdę nie wiadomo w co tu jeszcze temu PiS-owi przywalić. A po klonowaniu ich! Ksenofoby jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych60 Znakomity inteligentny, prześmiewczy tekst! 10.08.06, 14:32 Takim właśnie językiem należy opisywać polski umysłowy zaścianek, polską kołtunerię, do której bez wątpienia należą moi trzej przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Feeria prostactwa i bezsilności Środy poraża 10.08.06, 15:23 już nie wie jak dokopać uczciwym Kaczyńskim, kanaliami z PZPR (SLD) to się zachwycała, taka GW-niana przypadłość dawnej esbecji i jej popleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
bengal Ciebie to dopiero porazilo. 10.08.06, 19:05 Dlategos taki prostak... Ja wiem, wiem trudno sie czyta opinie niezgodne ze swoimi. Zwlaszcza, jak osoba je wyglaszajaca jest po pierwsze madrzejsza, po drugie inteligentniejsza od ciebie. A po trzecie to... kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
kopawkaczomdupiel Tylko pod jednym warunkiem!!! 10.08.06, 22:22 Jesli badania nad komorkami macierzystymi beda mogly doprowadzic do wyleczenia tak zwanej "czynnosciowej niedyspozycji ukladu gastryzcnego", jestem gotow zgodzic sie aby w naszym kraju badania takie byly prowadzone. Jesli zas ta straszna choroba naszego ukochanego Kartofla okaze sie byc nieuleczlna,z pomoca czy bez pomocy komoreek macieszystych i ojcowskich, to i badania nam sa zadne nieopotrzebne. Noievcj wzrasta i rozkwita (najlepiej pod ziemia) Kartofel Polski! Kartofel 4ever! Odpowiedz Link Zgłoś
czyba1 Re: PiS nie do sklonowania 12.08.06, 13:37 Owszem artykul przeczytalem z przyjemnoscia. Ale z komplementami bym nie przesadzal. Autorka wykorzystala temat politycznie i ledwie otarla sie o problemy, jakie sie z tematem klonowania wiaza... Ale niestety w tym co pisze trudno jej odmowic racji. Odpowiedz Link Zgłoś
jozek01 Re: PiS nie do sklonowania 13.08.06, 11:03 rozmaryn napisał: > Brawo - kolejny mądry, politycznie niepoprawny felieton. Pani Magdaleno, przywr > aca mi Pani wiarę w człowieka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=46673961 Odpowiedz Link Zgłoś
zeneeek pani środa jako marcowy profesor 17.08.06, 08:58 kompletne nieporozumienie - jeśli takim ludziom przyznaje się tytuły naukowe, to nic dziwnego, że wleczemy się w ogonie zachodu... pomyłka - brak logiki, sensu i stylu... to nie felieton tylko smętna breja... wyobrażam sobie wykłady tej kobiety... tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
zeneeek i zapomniałem dodać 17.08.06, 09:02 że z mojego szownistycznego punktu widzenia to babka jest brzydka jak noc (listopadowa)... albo jak wczesny ranek na dworcu w Kutnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r a to już twój osobisty problem 17.08.06, 10:09 ale po co to wyciągać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
foruman kłopoty z pamięcią? 22.08.06, 14:06 ale jest mądra... ale kolega pewnie nie lubi jak kobieta góruje nad nim umysłowo i dlatego zniża się do zastosowania "argumentum ad personam" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.belle Re: PiS nie do sklonowania 23.08.06, 14:00 zgadzam się z felietonami pani Środy w 100%. dobrze, że są publikowane. Odpowiedz Link Zgłoś