piskoala 11.08.06, 18:51 A ja mam propozycję dla gnomów: 0:30. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentryczny.wazeliniarz Fajna d_pa na stare lata zrobiła się z p.Moniki 11.08.06, 18:57 ciekawe jak ona to robi, przecież kobiety nie są jak wino... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Olejnik była fajna, ale przy komuchach... 11.08.06, 19:03 Komuchom było mniej wolno, to sobie Monika pozwalała na więcej. Teraz z kolei Monice mniej wolno, bo tej władzy wolno wszystko... W każdym razie, tak się władzy wydaje :-) excentryczny.wazeliniarz napisał: Re: Fajna d_pa na stare lata zrobiła się z p.Moni > ciekawe jak ona to robi, przecież kobiety nie są jak wino... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Olejnik była fajna, ale przy komuchach... 11.08.06, 19:36 > Komuchom było mniej wolno, to sobie Monika pozwalała na więcej. Teraz z kolei > Monice mniej wolno, bo tej władzy wolno wszystko... > W każdym razie, tak się władzy wydaje :-) Dokładnie. Mówią, że to kiedyś media były upolitycznione, a to dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A moze topless o 0:30 ? 11.08.06, 21:22 Jeśli ma jakąś młodą asystentkę to czemu nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: A moze topless o 0:30 ? 11.08.06, 21:29 Oj nie lepiej Olejnik ... przy asystentce to bym nie zasnal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Fajna d_pa na stare lata zrobiła się z p.Moni 11.08.06, 21:23 Ja tez mówię ,ze pani Monika z operacji plastycznej na operację wygląda coraz lepiej. Az strach pomyśleć jak będziewyglądał za 10 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Fajna d_pa na stare lata zrobiła się z p.Moni 11.08.06, 21:29 excentryczny.wazeliniarz napisał: > ciekawe jak ona to robi, przecież kobiety nie są jak wino... Do pewnego wieku są. Pewien producent wina we Francji opowiadał nam, że z tym "im wino starsze, tym lepsze", to nie jest tak do końca. Najlepsze wino jest w wieku 6 lat, zależy to też od roku, jaka była pogoda, itp. Potem jakość utrzymuje się na pewnym poziomie, po czym szybko spada. Zastrzegł przy tym, że to dotyczy tylko jego wina. Myślę, że z kobietami jest podobnie, z tym, że oczywiście te 6 lat odnosi się do wina! Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Fajna d_pa na stare lata zrobiła się z p.Moni 11.08.06, 21:31 Z tymwinem to prawda.Wino ma swój optymalny wiek , a potem sie starzeje i umiera. Jak człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dobry czas ...antenowy 11.08.06, 19:00 ...dla sb-kow i roznej masci TW...oni o tej porze nie spia...bo rano nie spiesza sie do pracy...siedza na slonych uprzywilejowanych...swiadczeniach...jak to bolszewicy w ich oazie...trzeciej Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dobry czas ...antenowy 11.08.06, 19:05 Cześć Koza, nudzisz się? Nie masz się już czego/kogo czepiać? :-) A co do bolszewików, to najwięcej znajdziesz takowych w PiS... me-e napisał: > ...dla sb-kow i roznej masci TW...oni o tej porze nie spia...bo rano nie > spiesza sie do pracy...siedza na slonych > uprzywilejowanych...swiadczeniach...jak to bolszewicy w ich oazie...trzeciej Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: dobry czas ...antenowy 11.08.06, 19:35 ...taak...to czemu taka panika u was...jak odwolywano I kowboja RP...to lamentu ziuta nie podnosilas...a pzatm moglbym ci zadac takie samo pytanie...czesc czerwona czarownico, nudzisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dobry czas ...antenowy 11.08.06, 21:28 Słuchaj, nawet taka genetyczna koza jak Ty, powinna się w końcu zorientować, że polemizuje z chłopem a nie babą... Co do WC, to był ok dopóki nie brał się za politykowanie. Rozumku wystarczało mu jednak akurat do orientowania się w trendach muzyki country, i tylko... A Monika to mi zwisa zwiędłym kalafiorem (J.U), kolego :-) me-e napisał: > ...taak...to czemu taka panika u was...jak odwolywano I kowboja RP...to > lamentu ziuta nie podnosilas...a pzatm moglbym ci zadac takie samo > pytanie...czesc czerwona czarownico, nudzisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dobry czas ...antenowy 11.08.06, 19:29 na sen. o tej porze zasypiam. konczy sie szklo kontaktowe na tvn24 i zapadam w slodki sen:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: dobry czas ...antenowy 11.08.06, 19:37 ...ta wasza tolerancja...to wziela sie zapewne od ...grubej kreski...i myslicie ,ze jestescie nietykalni... Odpowiedz Link Zgłoś
util Skończ bredzić człowieku. 11.08.06, 20:05 me-e napisał: > ...ta wasza tolerancja...to wziela sie zapewne od ...grubej kreski...i > myslicie ,ze jestescie nietykalni... Każdemu krytykowi Kaczyńskich przypisujesz łatkę SB-ka lub conajmniej członka PZPR, podczas gdy połowa forumowiczów nie skończyła 35 lat - gdzie tu logika? Dramatycznie ubogi zestaw pseudo-argumentów - powiedziałbym, że wręcz bezzębnym jesteś polemistą. Faktów historycznych nie znasz, o sprawach międzynarodowych wiesz tyle, co w tv powiedzą, tępacka ideologia wyłazi z ciebie wszystkimi porami, w dodatku przyzwoitości masz za grosz, a subtelności w ogóle. Żebyś chociaż jeszcze się wypowiadał w ciekawej formie, chociaż pisał zgrzebnie, przemyślnie - to nie - jak przedszkolak. Gruba kreska - brednia najwyższej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Skończ bredzić człowieku. 11.08.06, 21:52 ...dlaczego wy swoich nie ...krytykujecie...zacznijcie krytyke od siebie...a nie usprawiedliwiajcie sie nawzajem...bo fakty swiadcza przeciwko wam...a jak nawet jakis skrajnie bolszewicki brukowiec niemiecki...zacznie " krytykowac" to tez trzeba sie zastanowic dlaczego to robi... ...gruba kreska...to fakt nietyklanosci...bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a panna ladna...byla.... 11.08.06, 22:10 ...czy koniecznie trzeba bylo -byc w sb...zeby sobie wyrobic zdanie o niezlustrowanych sb-kach...w trzeciej Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin 0:30 i koniec! I niech się cieszą że łolejnikową 11.08.06, 22:04 obaczą Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek W sumie szkoda 11.08.06, 19:10 W sumie szkoda, bo kocham poprostu tą jej minę jak ktoś p_ierdoli głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Ziemkiewicz 11.08.06, 19:11 Ziemkiewicz będzei i to już wystarczy. Zemdlenie gwarantowane i trochę głupot Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 19:10 Najlepszy jest Ziemkiewicz. Mdli mnie jak prezentuje swoje spostrzerzenia i poglady Odpowiedz Link Zgłoś
excentryczny.wazeliniarz Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 19:11 jgg napisał: > Najlepszy jest Ziemkiewicz. Mdli mnie jak prezentuje swoje spostrzerzenia i > poglady bo nie cukruje PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Jestem obojętny na PO 11.08.06, 19:13 Poprostu Ziemkiewicz nie ma pojęcia i podobnie jak Prezio TVP na siłę będzie prezentował swój beznadziejny p[unkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Pani Olejnik niech zmyka do komercyjnych stacji 11.08.06, 19:14 bo TVP Kaczyńska to marginalna telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 19:14 Nie rozumiem, dlaczego ta wiadomość stanowi jedną z głównych. Czyżby nagłaśniano ją dlatego, że pani Olejnik jest pupilkiem Adama M.? Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Nagłośniono ją bo TVP siega bruku 11.08.06, 19:16 Nagłośniono ją bo TVP siega bruku i niedługo jedyne słuszne rację będzie prezentował w dzienniku jako główny konferansjer Bielan i ten Pan od ZCHnu Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: Nagłośniono ją bo TVP siega bruku 11.08.06, 19:21 Czy potrafisz uzasadnić to stwierdzenie, że "sięga bruku"? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Nagłośniono ją bo TVP siega bruku 11.08.06, 21:26 A sięgała gwiazd za brunatnego Roberta. Pani Monika to to mocno zużyta gwizda dziennikarstwa. A biadoli, bo pewnie jej mniejszą kasę zaproponowali. Odpowiedz Link Zgłoś
excentryczny.wazeliniarz Lepszy byłby Tusk, Schetyna i oczywiście Kulczyk 11.08.06, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś
lovejude niech tylko nie wraca do trojki... 11.08.06, 19:26 cieszylem sie jak sobie polazla do telewizji jej radiowe wywiady z politykami albo np podsumowanie wtygodnia polegaly nie na wydobywaniu od politykow konkretnych odpowiedzi na trudne pytania tylko na eksponowaniu siebie jako dziennikarza czesto Pani Monika zadawala pytanie, ale kompletnie nie interesowala jej odpowiedz... przerywala zeby sie pokazac jako to jest niby dociekliwa baba nawet jesli jej rozmowca byl konkretny i rzeczowy nie przepadam za jej dziennikarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: niech tylko nie wraca do trojki... 11.08.06, 21:30 Ostatnio już sama przerywała politykom w pół zdania i nie dlatego, ze gadali od rzeczy tylko , ze w ogóle gadali. Brak wychowania wyjdzie nawet w studio radiowym. Można być ociekliwym , ale można być przy tym kulturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina gawryluk 11.08.06, 19:28 tak kiepskiej prezenterki wiadomosci nie bylo po 89 roku. takiego zenujacego prowadzenia programow publicystycznych tez nie. kto ja tam trzyma i po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
util Taaa... 11.08.06, 20:13 maretina napisała: > tak kiepskiej prezenterki wiadomosci nie bylo po 89 roku. takiego zenujacego > prowadzenia programow publicystycznych tez nie. kto ja tam trzyma i po co?! Must agree... "Forum" w jej wykonaniu to była porażka totalna; Gawryluk pyta wyłącznie po to, by padło pytanie - zero dociekliwości, spostrzegawczości, refleksu dziennikarskiego. Nie chce się dowiedzieć, rozjaśnić, skonfrontować racje - chce tylko poprowadzić program i szczęśliwie wypełnić scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Kolejna marionetka zydka prezesa... 11.08.06, 20:21 util napisał: >Gawryluk pyta wy > łącznie po to, by padło pytanie - zero dociekliwości, spostrzegawczości, reflek > su dziennikarskiego. Nie chce się dowiedzieć, rozjaśnić, skonfrontować racje - > chce tylko poprowadzić program i szczęśliwie wypełnić scenariusz. ... no bo przeciez o to chodzi milosciwie nam panujacym kaczym kuprom i zydkowi prezesowi... kolejna dziennikarska marionetka, ktora mowi wszystko to co nalezy i nie otwiera dzioba kiedy nie potrzeba (czytaj: w ogole nie otwiera, nie docieka, nie spostrzega, nie konfrontuje) lecz mowi to co jej kazali... Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: Kolejna marionetka zydka prezesa... 11.08.06, 20:23 ....jak sie mozna tak zeszmacic????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Dlaczego nie reagujesz na antysemickie treści, A.. 11.08.06, 21:34 Admin. Chyba, ze są żydzi których obrażać należy itacy których obrażać nie wolno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Dlaczego nie reagujesz na antysemickie treści 11.08.06, 21:36 kura56 napisała: > Admin. Chyba, ze są żydzi których obrażać należy itacy których obrażać nie > wolno!!!!!!! Oczywiście, że są! "To ja decyduję, kto jest Żydem!" (Heinrich Himmler) Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Moze mi wytlumaczysz 11.08.06, 22:41 antykwakwa napisał: > ... no bo przeciez o to chodzi milosciwie nam panujacym kaczym kuprom i zydkowi > prezesowi... Mozesz mi wytlumaczyc jaki jest zwiazek merytorycznej oceny programu TV i stylu robienia TV w Polsce z etnicznym pochodzeniem tatusia prezesa tej instytucji? Ten rodzaj retoryki stawia Cie (co Cie zapewne zdziwi) w poblizu pana Farfala. I to nie tego obecnego lecz tego sprzed lat, zanim nauczyl sie mowic w sposob przypominajacy osobnika ucywilizowanego. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 20:07 Proponuję nowe programy: 1. Naród głupi to kupi - red J.Kurski 2. Za jeden uśmiech - red P.Gosiewski Bardzo miła prezencja,rzeczowość i wogóle.... Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 20:14 Co ta Monika chce? przecież 23,30 to bardzo dobry czas antenowy, tyle wokół wolnego miejsca, Monika może wręcz robić program na leżąco. Na miejscu Wildsztajna zrobił bym Monice program o 25,45. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Głupie pytanie 11.08.06, 21:38 Kasy chce!!!A właściwie to nie chce jejstracić. Pewnie nowy zarząd słusznie uznał, ze publicznej TV nie stać na gwiazdę za takie piniądze. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 21:40 kichnij napisał: > Co ta Monika chce? przecież 23,30 to bardzo dobry czas antenowy, tyle wokół > wolnego miejsca, Monika może wręcz robić program na leżąco. Na miejscu Wildszta > jna > zrobił bym Monice program o 25,45. Ale przecież w USA jest dopiero popołudnie, może jest to dostosowane do potrzeb tamtejszej Polonii! Odpowiedz Link Zgłoś
kowk Czy TKM (WM) redaktorzy z PiS znają język polski? 11.08.06, 20:16 Czy tytuł "Nie ma przebacz" ma coś wspólnego z poprawną polszczyzną? Tak, jeśli załozymy, że poprwna jest "polszczyzna", którą posługiją się ludzie z PiS i ich elektorat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars wicie wildstain zrobcie cos towarzyszu z ta olejni 11.08.06, 20:32 k. Bo sie ostatnio towarzysz Gosiewski wicie ten maly gruby skarzyl ze go wicie rozumicie no zbyt dociekliwa byla. Wicie....No ale to dopeiro na przyszly wtorek.... Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 21:33 O boziu... Czy naprawdę telewizyjny show jakiejś pańci musi urastać do rangi sprawy narodowej? Co to kogo obchodzi czy pani zootechnik dostanie te 60 tys zł z naszych abonamentów, czy nie dostanie. Niech idzie do zatrudniaka albo do tvn. I tak od dłuższego czasu ta pani popisuje się głównie efektami chirurgi plastycznej, bo do powiedzenia ma jakby niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Bingo!!!! 11.08.06, 21:43 A Olejnikowa umiejętnie podsyca te legendy miejskie na swój temat. Tak jak to robiła na Łudsztoku. Ludzie naiwni. Tu chodzi tylko o kasę i to kasę dla tej pani z waszego abonamentu. O nic więcej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scalietti Olejnik powinna zostać rzeczniczką prasową PO 11.08.06, 21:34 lepszej agitatorki na rzecz partii przegranych frustratów nigdzie nie znajdą! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh A po co sobie nia zawracać głowę!! Jakaś gwiazda? 11.08.06, 21:50 Nie ona to inna poprowadzi ten program! Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re:A szkoda, że tak późno bedzie program pani 11.08.06, 21:57 Moniki. To taktyka Wildsteina. O tej porze mało kto bedzie go oglądał, więc prezes po jakimś czasie oznajmi pani M. że ma małą oglądalność i powie jej z faryzeuszowskim uśmiechem : żegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yyz737 Ja mam inna propozycje dla Pani Olejnik ;-) 11.08.06, 21:53 ..ale to nie tu takie rzeczy ;-) Ale tak serio, to mi sie Olejnik podoba. Przynajmniej jest na co popatrzec, jesli nie sluchac. A jak sie Lepper i Olejnik zejda to... hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ten program należy usunąć a nie przesunąć ... 11.08.06, 21:57 i wreszcie zastapić go czymś na przyzwoitym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
me-e rewolucja...pozera wlasne dziecko 11.08.06, 21:57 ...lwica...moskiewskiej lewicy...padla...demokracja ja ...wypluwa Odpowiedz Link Zgłoś
gw_organtw Wywalić albo dać o 3 rano 11.08.06, 22:11 jak ubecja chce swoją gwiazde oglądać niech czeka, albo nagrywa, wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
quba_92o2 Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 22:18 piskoala napisał: > > A ja mam propozycję dla gnomów: 0:30. > > ---- > viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
quba_92o2 Re: Propozycja dla Moniki Olejnik 23:15 zamiast 2 11.08.06, 22:27 najlepsza pora byłaby poranna może by się zazębiło obeszło by się bez zgrzytów Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Kiedy wreszcie zniknie z ekranów??? 11.08.06, 22:31 Może wreszcie definitywnie obrazi się słodka Monisia i pójdzie w diabły do jakiego Polsatu zapowiadać pogodę? Mam już dosyć tej lewaczki, pokrywającej chamstwem swoje nieuctwo i braki w podstawowych rzeczach. Oby Wildstein nie ugiął się i przeprowadził czystkę do końca... Odpowiedz Link Zgłoś