alkud 19.08.06, 19:45 Szarlataneria! Przecież cudowna woda jest tylko w Licheniu :-))) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/ONZ-w-Libanie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielarpa Re: Morski cud w Bombaju? 19.08.06, 19:49 a ja myslalem ze w Toruniu... Odpowiedz Link Zgłoś
besserwisser głupoty gadacie 19.08.06, 20:15 cudowna jest w Wadowicach, wypływa spod pomnika Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: głupoty gadacie 19.08.06, 20:25 jest w Licheniu spływa po 13 wiecznych freskach odkrytych przy budowie piwnic.. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiannos byzydury 19.08.06, 21:24 W Łodzi w Łagiewnikach tylko jest święta woda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaina Re: byzydury 19.08.06, 23:59 A u "nasz na wsi to jest taka woda , Ktora we wódke sie zamienia" i jakoś nikt z teko afery nie robi ani do baniakow nie zbiera... A dobra jest, zareczam.. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a W tej Azji to same cudaki mieszkają. Jedni żłopią 19.08.06, 20:26 wodę morską, w Chinach jedzą psy i glisty, w Izraelu ucinają chłopcom kawałek siusiaka. Dzicz i tyle, od Hajfy do Pekinu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: W tej Azji to same cudaki mieszkają. Jedni żł 19.08.06, 20:40 W U.S and A tną siusaki równie często co w Izraelu. A to że z powodu przeludnienia Azjatom "lekko" odbija to wiadomo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego ale ekspert sie znalazl.......... 19.08.06, 21:33 Tylko jakos w nieprzeludnionej Korei tez jedza psy.....po prostu wschodni i poludniowo-wschodni Azjaci jedza wszysktko co ma nogi i nie jest stolem...... A Hindusi to rzeczywiscie czubki, oni nawet monsun uwazaja za wynik jakis tam dzialan wisznu i innych sziw..... Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Dzicz w Azji i w Polsce 20.08.06, 01:04 l.o.r.t.e.a napisał: > w Chinach jedzą psy i glisty, w Izraelu ucinają chłopcom kawałek siusiaka. > Dzicz i tyle, od Hajfy do Pekinu. A w Polsce uprawiaja rytualny kanibalizm. W czasie komunii jedzia cialo swego boga, a ksiadz pije jego krew. Nawet na Gwinei kanibalizm zaniknal, a w Polsce jeszcze jest kultywowany. Dzicz i tyle, od Tatr do Baltyku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaina Re: W tej Azji to same cudaki mieszkają. Jedni żł 20.08.06, 00:01 A :u nasz insza kultura"A reszta co cudaki ,że szok! Madrze prawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Hinduski moher 19.08.06, 20:55 Pewnie u nas moher zachowałby się identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Hinduski moher 19.08.06, 21:01 Ale kaska, kaska kochany. Jak opatrzność mogła do tego dopuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Hinduski moher.Indie są "moherowe" genetycznie 19.08.06, 22:27 bronimir napisał: > Ale kaska, kaska kochany. Jak opatrzność mogła do tego dopuścić? Opaczność buddy jest jeszcze bardziej dotkliwa niż naszego Jezuska. Uzasadnienie. Wyznawca Buddy ślepo wierzy w reinkarnacje i jest przekonany w to że urodzi się wtórnie w wyższej kaście. W związku z tym utrzymuje duchownych bezkrytycznie i z całkowitym oddaniem. Tam i owszem są darowizny pieniężne, ale przeważa micha ryżu. Natomiast katolik klepie te bezsensowne modlitwy, uczestniczy w tych czarodziejskich ceremoniach. Ale jak przychodzi do zapłaty to z kasy państwowej (Struzik). Z kasy prywatnej brakło na świątynię opaczności. I tak mi dopomóż Jezusku wraz z Marią Magdaleną. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzilsiekalboj estetyczny moherek 19.08.06, 23:34 Prawie odsłoniłeś fallusa na tronie, którego Bóg w końcu nie zabronił oglądać pewnemu psychologowi. Pracuj dalej, może napiszesz poemat bez treści. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Morski cud w Bombaju? 19.08.06, 21:00 a jakby tam stanął nadpremier "wyciągnął rękę nad morze, a Pan cofnął wody gwałtownym wiatrem wschodnim...." ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Morski cud w Bombaju? 19.08.06, 21:30 To pan prezydĘt z Belwederu jeszcze narodowej pielgrzymki nie oglosił?Oj nieładnie,będzie dywan u Glempa.Dac pobożnemu narodowi tydzien wolnego i niech pieszo zapycha do Bombaju.A ogolnie to jaki cud w Bombaju?Polska ma przecież przydział z góry na cuda a nie jakiś tam Bombaj.Moherki,zbierać się i gotować do podróży!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dosc_tego to cud o boga wisznu!!!!! 19.08.06, 21:35 moher polski potrzebuje cudu na kominie lub innej szybie..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaina Re: Morski cud w Bombaju? 20.08.06, 00:04 Ja już spakowana jestem. Przyslę Ci kartke a i wody słodkiej z morza przywiezę.Cieszysz sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach To chyba ostatecznie dowodzi wyzszości hinduizmu 19.08.06, 21:41 nad chrześcijaństwem. U nas w Bałtyku,pomimo tego,że mieszka nad nim wielki prorok ksiadz Jankowski, woda nadal jest słona. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Wiekszy cud bylby gdyby byla czysta 19.08.06, 21:54 znaczy sie niemetna jak ta wokol Bombaju zwykle bywa z powodu gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Wiekszy cud bylby gdyby to byla czysta 38% 19.08.06, 23:16 Wiadomoś o tym cudzie dotarłaby do mediów za jakieś dwa lata. Amen. pocalujta_wujta napisał: > znaczy sie niemetna jak ta wokol Bombaju zwykle bywa z powodu gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 O cholera tam rządzi inny bógMorski cud w Bombaju? 19.08.06, 22:10 Czyżby był to cud innego boga niż ten nasz palant. Albom niegodzien rozumieć tego cudu, albom nieudacznik katolicki. Amen. Ludu Polan uwierz i uklęknij przed siłą wiary. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jack4000 Re: Morski cud w Bombaju? 19.08.06, 22:32 Może i cud, ale dlaczego oni uznali, że trzeba tę wodę od razu wypić? Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Bo cudowna woda działa jak cudowna wóda 19.08.06, 22:47 Po wypiciu swiat jest bardzie przyjazny a i biesiadnicy czytają to tak samo. Oczywiście do tej granicy którą dla jednych jest dwie a dla innych trzy flaszki. Po przekroczeniu tej granicy walczymy ze wszystkim i ze wszyskimi. A przestać pić po drugiej to tylko nieliczni potrafią. Amen jack4000 napisał: > Może i cud, ale dlaczego oni uznali, że trzeba tę wodę od razu wypić? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky U nas z plastikowych matek boskich wode sie pije 19.08.06, 22:53 i to dopiero lud bozy uwaza za cudowna wode!Moja babcia to dwie butelki takiej wody z Lichenia soboe przywiozla!Ale niestety juz zmarla! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Tylko cudowna woda z pomnika Jaśka II w Wadowicach 19.08.06, 23:11 Może przedłużyć życie w cierpieniu jakie przeżył nasz kochany chrystusek Żyd, dziecię cudowne matki żydówki Maryii. Amen. marcowsky napisał: > i to dopiero lud bozy uwaza za cudowna wode!Moja babcia to dwie butelki takiej > wody z Lichenia soboe przywiozla!Ale niestety juz zmarla! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzilsiekalboj świat odczuwany to nie fantasmagoria 19.08.06, 23:51 Przedłuż sobie skalę dialektyki w umyśle. Pojmij dialogiczność i ambiwalencję swą, a będziesz zbawiony przyjacielu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 świat to nie twoja schizofrenia którą mi wciskasz 20.08.06, 00:08 znudzilsiekalboj napisał: > Przedłuż sobie skalę dialektyki w umyśle. Pojmij dialogiczność i ambiwalencję s > wą, a będziesz zbawiony przyjacielu. :) Wale na zbawienie. Zeby nie było jakiejkolwiek wątpliwości. Wale na każdego boga, nawet na tego dobrego. Errata wale znaczy sram. Ludu Polan powstań z kolan. Amen dla katolików. Dla ateistów wisi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: U nas z plastikowych matek boskich wode sie 19.08.06, 23:33 marcowsky napisał: > i to dopiero lud bozy uwaza za cudowna wode!Moja babcia to dwie butelki takiej > wody z Lichenia soboe przywiozla!Ale niestety juz zmarla! Potwierdza to, że woda jest cudowna. Skróciła cierpienia Twej Babci na tym ziemskim padole (mam nadzieję, że nie uraziłem Cię tą wypowiedzią). Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Morski cud w Bombaju?A nasz w Wadowicach!!!! 19.08.06, 23:30 cygan37 napisał: > A ja wierzę, że może uzdrawiać. Ale co?? Prosze szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Pewnie sowieci eksperymentuja 19.08.06, 23:20 Pewnie sowieci cos wypuscili albo jakis eksperyment sie nie powiodl.. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek W Polsce najwiekszym cudem byloby, gdyby.... 19.08.06, 23:34 .....wodka wytrysnela w Baltyku....tez jest lzejsza od wody.... .....moze Ruscy obok rury gazowej poloza jakas rurke z gorzelni... Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 W Polsce najwiekszym cudem byłaby wóda w Bałtyku 19.08.06, 23:49 heraldek napisał: > .....wodka wytrysnela w Baltyku....tez jest lzejsza od wody.... > .....moze Ruscy obok rury gazowej poloza jakas rurke z gorzelni... Oj przybyłoby nam żeglarzy i plażowiczów.!!!! Amen. Ludu Polan powstań z kolan. Tyż amen. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Cud to będzie wtedy gdy Bałtyk zamieni się 20.08.06, 01:05 w wódkę o tej samej nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pc1935 A Coca-Cola i Pepsi? 20.08.06, 02:16 I to ma być informacja w poważnej gazecie? GW pisze o jakimś "cudzie" ze słodką wodą zamiast o tym, że w tym samym czasie ww. koncerny dostały zakaz dystrybucji napojów w niektórych stanach Indii. Co jest ciekawostką, a co informacją i dlaczego ciekawostki wypierają fakty? Ach przepraszam, to się chyba nazywa tabloidyzacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowbojzuzia Też mi cud. U nas w Wiśle 20.08.06, 07:04 troche słona woda jest i nikt nie cuduje z tego powodu, a na szybie u mnie w bloku sie Matka Boska pokazala ale wymienili okna na plastykowe i jom zabrali, hej Odpowiedz Link Zgłoś
asfalt121 Re: Morski cud w Bombaju? 20.08.06, 08:08 dziwny jestes! Jedynie cudowna woda jest teraz w WADOWICACH Odpowiedz Link Zgłoś
zywot Morski smród w Bombaju? 20.08.06, 11:02 Skonczy sie na tym, ze tysiace osób dostanie sraczki i cud zamieni sie w smród Odpowiedz Link Zgłoś