Dodaj do ulubionych

poseł Zawisza

25.08.06, 07:58
W tym momencoie słucham przybyłego na wywiad radiowy do radia TOK FM posła
Zawiszę. Buta tego posła przerasta wszystko co do tej pory słyszałem.
Prowadzący audycję red. Żakowski zszedł do poziomu kundelka tłumaczącego się
za swoje opinie. Coś na poziomie narobienia, poseł użył słowa "gó..", pod
drzawiami i poproszenia o papier.
Obserwuj wątek
    • karwoj8 Re: poseł Zawisza 25.08.06, 08:11
      Dosłuchałem wywiadu do końca. Ton wypowiedzi się nie zmienił z tym, że Żakowski
      zakończył jednostronną wypowiedź butnego posła szczerymi przeprosinami za zwoje
      i radia winy. Czy to szczyt obłudy, czy też rzeczywiście Żakowski zaczął się
      bać? ćzego to ja stary "komuch" się doczekałem. Pryncypialność Żakowskiego
      wobec jednych, podkulony7 ogon wobec drugich.
      • 2tik Re: poseł Zawisza 25.08.06, 11:19
        Żakowski świetnie sobie poradził z krzykaczem Zawiszą - grał w otwarte karty i
        za nic, za co nie chciał, nie przepraszał!

A co do Zawiszy i jego zdania: "mamy najwyższe w Europie ceny usług bankowych,
        że miliony ludzi cierpią konkretne pieniądze, dlatego że paru panów bardzo się
        lubi" - to poza faktem, że są to insynuacje owładniętej układem (który czai się
        z każdej strony) koalicji, jest to bzdura.
        Polecam zapoznać się tym sejmowym ekspertom od finansów z badaniami cen usług i
        PRZEDE WSZYSTKIM
      • 2tik Re: poseł Zawisza 25.08.06, 11:19
        Żakowski świetnie sobie poradził z krzykaczem Zawiszą - grał w otwarte karty i
        za nic, za co nie chciał, nie przepraszał!

A co do Zawiszy i jego zdania: "mamy najwyższe w Europie ceny usług bankowych,
        że miliony ludzi cierpią konkretne pieniądze, dlatego że paru panów bardzo się
        lubi" - to poza faktem, że są to insynuacje owładniętej układem (który czai się
        z każdej strony) koalicji, jest to bzdura.
        Polecam zapoznać się tym sejmowym ekspertom od finansów z badaniami cen usług i
        PRZEDE WSZYSTKIM
        • 2tik c.d. 25.08.06, 11:20
          ...opiniami Polaków (a te przedstawiają badania).
          • barabas opłaty bankowe 25.08.06, 11:32
            porównująć nominalne wartości, to faktycznie usługi bankowe nie są w polsce
            wysokie. porównująć je do siły nabywczej ludności wydają się jednak
            horendalne...

poza tym dodatkowe opłaty wymagane za kążdą czynność są po prostu skandaliczne.
            i wkurzające jest to, że jawnie ignoruje się przepisy unijne np. dotyczące
            opłat bankowych za przelewy zagraniczne, które nie mogą być wyższe niż przelewy
            krajowe... nie mówiąc już o terminach, w jakich takie przelewy są dokonywane.
            wszystko to, jednak nie powinno być przedmiotem zainteresowania komisji
            śledczej i samozawańczych filozofów-ekspertów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka