mimi78 02.09.06, 01:14 przecież Stachursky miałbyć na emeryturze! Brawo Mattafix :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylia15 Stachursky? 02.09.06, 01:24 Ludki, Przecież to jest Disco_polo. Nie wiem jak to napisać bezbłędnie. Oczywiście nie oglądam tego Sopotu ani nie oglądam TVN-u bo go nie lubię. Jeśli do publiczności zaprosili kiedyś P. Beger to ja nie chcę ogladać takiej telewizji. Ogladam tylko TVPI, TVPII, TVPIII. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Poziomy sie wyrównały TVN w górę TVP w dół, 02.09.06, 09:07 możesz juz ogladać TVN.To to samo co TVP,tylko filmy przerywają reklamami.Ale reklam tyle samo i tych samych- durnych. bazylia15 napisała: > Ludki, > Przecież to jest Disco_polo. Nie wiem jak to napisać bezbłędnie. > Oczywiście nie oglądam tego Sopotu ani nie oglądam TVN-u bo go nie lubię. > Jeśli do publiczności zaprosili kiedyś P. Beger to ja nie chcę ogladać takiej > telewizji. > Ogladam tylko TVPI, TVPII, TVPIII. > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Olali Persa ze Szwecji ,a on mi się podobał. 02.09.06, 09:10 Wybrali ciotę i drecha w gangu(nie pasuje mu).Może to ,,znak czasu''. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ale była kłótnia,bo mojemu chłopu podobałą 02.09.06, 09:13 się iranka która spiewałą z Persem(nie wiem jak się odmienia ,,persjanka'' ,,perska''...może ktoś mi odpowie?) amanasunta53 napisała: > Wybrali ciotę i drecha w gangu(nie pasuje mu).Może to ,,znak czasu''. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Ale była kłótnia,bo mojemu chłopu podobałą 02.09.06, 11:17 A mnie najbardziej podobała aię grupa Vanilla Ninja oraz Brainstorm. -- Notatki ze Sopot Festival 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
compor Re: Stachursky? 02.09.06, 10:45 czyli ogladasz moherowych i rolnikow bazylu, heh Gratuluje gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok14 Przepowiadam 02.09.06, 11:02 Czy ktoś reprezentował Izrael? polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk ten festiwal to kompletna żenada... 02.09.06, 11:52 co chwilę byłem zażenowany. 1. Jak można dawać 15 minut reklam w przerwach między jednym a drugim wykonwacą? 2. Jak można dać 40 tys zł wykonawcy brytyjskiemu podczas gdy taka kwota dla niego to jak dla mnie 40 złotych? 3. Jak można było skrzywdzić Kasię Cichopek tym Afro na głowie? <LOL> 4. Jak jury mogło publicznie krytykować zespół, który dopiero co zszedł ze sceny? 5. Jak można było dopuścić do sytuacji gdzie wykonawcy stoją na scenie i słuchają opinii na swój temat? Pytam no jak?????? 6. Na dodatek ogromne ślimaczenie "akcji", wszystko odbywało się tak wolno... Konkludując, TVP1 robiła żenujące festiwale w Sopocie, ale ten TVN-owski to już przegięcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozek17 Jak to Kazik śpiewał 02.09.06, 12:16 A festiwal w Sopocie jaki ochlaj i wyżerka ile kasy dasz dziadowi o zniszczonych nerkach w sam raz na występ Gotta i innych legend RWPG Odpowiedz Link Zgłoś
xxx222 Re: ten festiwal to kompletna żenada... 02.09.06, 12:35 A ja wieczorem skakałem po kanałach i nie trafiłem na żaden festiwal ;)))) Widocznie trudno było trafić nie-na-przerwę na reklamy ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krrk Re: Załosna prowadząca i "jej" mizerny występ 02.09.06, 12:51 skwasiła festiwal.Te reklamy uratowały jej tyłek, bo mogło się to skończyć żle, już na wstępie, a właściwie to się żle skończyło.Sytuację próbował ratować Piasek,ale i jemu oberwało się za to, że odbiera szoł" prowadzącej.Słowiki trafiły we właściwe ręce, ale i tak TVP w Sopocie wypadła lepiej-niwetety. Odpowiedz Link Zgłoś
crocodill Re: Załosna prowadząca i "jej" mizerny występ 03.09.06, 15:15 Piasek? To byla przeciez zenada. Skakal, wyrywal mikrofon, nie mogl skonczyc nawijac i takie pier.... za przeproszeniem gadal, ze ja nie wiem, ale on chyba sie czyms wspomagal przed. Natomiast Molkowa w ogole sobie nie radzila, jej komentarze byly plytkie, no i to "jej show". Jedyne, co mi sie podobalo, to brak kadzenia ze strony jury. Odpowiedz Link Zgłoś
jk691 Re: ten festiwal to kompletna żenada... 08.09.06, 17:36 2. Jak można dać 40 tys zł wykonawcy brytyjskiemu podczas gdy taka kwota dla > niego to jak dla mnie 40 złotych? Jezeli nie ma zespolu w Polsce ktory nawet jest w tej samej klasie co MattaFix to czemu nie..... Odpowiedz Link Zgłoś