dzimbim Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 14:45 I widać,że relacje na linii premier Kaczyński i wicepremier Lepper są niezwykle udane i jest super współpraca,a po objęciu teki sekretarza w Kancelarii Premiera przez Mojzesowicza,będzie jeszcze lepiej. Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
micro5 Re: Kaczyński kpi z Leppera 09.09.06, 14:53 Kaczyński kpi z Leppera,Kaczyński kpi z Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: on nie wybrzydza i zjada wszystko,choć smród 09.09.06, 20:05 Pajacowanie i Spółkowanie, z faszystą i burakiem w sianie! Siać, siać , siać, pod moherek siano pchać! Nie strasz, nie strasz, bo jak prezio to się zesr...! Każdy prezydent, jego zagroda, olewa sądy , a ty rób loda! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Lepper na premiera! 09.09.06, 20:18 ...i restytucja Układu w koalicji z Tuskiem i Olejniczakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Lepper na premiera! 09.09.06, 20:29 kaczomowa napisał: > ...i restytucja Układu w koalicji z Tuskiem i Olejniczakiem! Ale chyba jednak Lepperowi lepiej układa sie z Kaczorami! Więc niech jednak nadal z nimi działa Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Gra w trzy karty 10.09.06, 01:14 Premier i wicepremier rządu IV RP zachowują się, jak karciani oszuści i nawet się ze swoimi oszustwami nie kryją. Pies ich ganiał. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Mojzesowicz ma duże kwalifikacje - To ile ukradł? 10.09.06, 08:36 Bo tylko takie osiągnięcia świadczą obecnie o dużych kwalifikacjach do rządzenia Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Kaczyński kpi z Leppera 09.09.06, 20:04 big23 napisał: > Obaj są siebie warci!!! > > Ale ten wyższy, to WATAŻKA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Może zorganizować im jakiś turniej bokserski... 10.09.06, 08:38 Milusio byłoby popatrzeć na zmasakrowaą facjatę zadufanego w sobie, przekonanego o własnym posłannictwie dziejowym, Jarusia... (Ma człowiek czasem takie nierealne marzenia...) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit3 *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 20:08 Proszę PIS o trochę rozwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 20:24 jola_z_dywit3 napisała: > Proszę PIS o trochę rozwagi. Ale w swoim czasie pełnił chyba jakieś poważne funkcje w Samoobronie! Czyżby Samoobrona miała w szeregach samych nieuków? A nie przepraszam Begier i Hojarska mają matury! Cała Polska widziała jak je pisały! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit3 Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 20:35 Samoobrona nigdy nie windowała jego na sekretarza. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 21:16 jola_z_dywit3 napisała: > Samoobrona nigdy nie windowała jego na sekretarza "Jego" (gratuluję gramatyki rodem z Samoobrony) nie windowała na sekretarza, ale bandytę dającego w papę i człowieka bez matury w jednym wywindowała na wicepremiera. Cieszę się, że przynajmnioej nie kryjesz się (tak, jak ludzie PiS) z tym, że masz dwie miary: jedną dla Duce, drugą dla pospólstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 10.09.06, 07:56 Do dyplomów Leppera nie można się przyczepić. Ma doktora honoris causa. Natomiast razi, że wicepremier ma wyroki w zawieszeniu i w każdej chwili może trafić do więzienia. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 10.09.06, 08:43 Śmiesznie byłoby wysłuchać komunikatu, że Leppera policja doprowadziła na posiedzenie Rady Ministrów w kajdankach. Ciekaw jestem, ile jeszcze trzeba napluć w twarz Jarosława Kaczyńskiego, aby ten w końcu zrozumiał, co właściwie robi i jaka jest miara jego czynów. Bo na to, że Lesio mu to wytłumaczy nie ma co liczyć - wszak Lesio tylko melduje swemu bratu i prezesowi wykonanie kolejnych zadań. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 10.09.06, 09:12 Jeżeli towarzyszko sie ókrywacie, to przypominam ,że tow.Przewodniczący skończył szkołę podstawową, oraz rozpoczoł naukę w szkole wyższej. Jak pamietacie zakładał KOR w 1976 (dla tych co niewiedzą najpierw był Komitet Samoobrony Społecznej, później przeminił sie w Samoobronę)i dlatego nie mógł skończyć wtedy nieuki.Jak towarzyszko wicie Pan Przewodniczący został doktorem hc w kijowie, a to jest wielkie osiągnięcie intelektualne. Towarzyszko zaprzecżcie ,że ten adwokat Dzido odbiera członkow "Samoobrony" Lepperowi, oni zdrajcy odchodzą sami. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 21:18 jola_z_dywit3 napisała: > Proszę PIS o trochę rozwagi. ma taką szkołę jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 21:43 jola_z_dywit3 napisała: > Proszę PIS o trochę rozwagi. Jesteś, Jolu, bardzo delikatną osobą. Mnie się nóż w kieszeni otwiera, kiedy czytam, co premier wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 09.09.06, 22:56 Joleczko czy ty się ze wsi urwałaś? Jak się chciało z takim partnerem współżyć to traz trzeba ponosić tego konsekwencje i albo trwac dostając po buzince razy albo odejść z głową podniesioną do góry. Ale odejść? To zbyt trudne aby wszystko stracić więc lepiej dać się chlastać ćwokom pisowskim. Ale może jednak ćwok dogada się z burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: *********Sekretarz Nieukiem*********** 10.09.06, 01:55 Chyba NIEUK SEKRETARZEM. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Mialas na mysli L E P P E R A, Jolka? 10.09.06, 07:47 osmielasz sie krytykowac waszego wspolnego premiera................ß A co na to twoj Jendrek? On moze moze, ale ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nie w tym problem... 10.09.06, 09:16 Otóż moim zdaniem Jolka serio traktuje swoje forumowe posłannictwo. Ten "apel" o rozwagę był wyrazem jej autentycznego zaangażowania w sprawę. To jest groźne, bo takie jolki są widomym przejawem choroby pt. kaczyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Mialas na mysli L E P P E R A, Jolka? 10.09.06, 11:19 1zorro napisał: > osmielasz sie krytykowac waszego wspolnego premiera................ß A co na to twoj Jendrek? On moze moze, ale ty???? Przecież ta jola to internetowa odmiana Jendrka (jak go określasz) Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Kaczyński kpi z Leppera 09.09.06, 21:36 A obaj kpią z nas ogólnie 329 zagrożenie dla koalicji a dzisiaj drugie Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 15:32 Tak, Bogiem a prawdą, to nie ma się z czego śmiać! Trzeba coś zrobić, aby skończyć z tymi idiotami! Ludzie, otrząśnijcie się! Czy jest wam aż tak dobrze pisać blogi, zamiast się zjednoczyć i wyjść przeciw głupocie i obskurantyzmowi? Nikt za nas tego nie załatwi, a mówić, że kraj jest taki, jakich ma obywateli, to przepraszam, ale ja wysiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:05 aleksandra991 napisała: > Tak, Bogiem a prawdą, to nie ma się z czego śmiać! Trzeba coś zrobić, aby > skończyć z tymi idiotami! Ludzie, otrząśnijcie się! Czy jest wam aż tak dobrze > pisać blogi, zamiast się zjednoczyć i wyjść przeciw głupocie i obskurantyzmowi? > > Nikt za nas tego nie załatwi, a mówić, że kraj jest taki, jakich ma obywateli, > to przepraszam, ale ja wysiadam! \póki co, tylko urny.... tylko URNY - wyborcze!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 21:36 aleksandra991 napisała: > Tak, Bogiem a prawdą, to nie ma się z czego śmiać! Trzeba coś zrobić, aby > skończyć z tymi idiotami! Ludzie, otrząśnijcie się! Czy jest wam aż tak dobrze > pisać blogi, zamiast się zjednoczyć i wyjść przeciw głupocie i obskurantyzmowi? > > Nikt za nas tego nie załatwi, a mówić, że kraj jest taki, jakich ma obywateli, > to przepraszam, ale ja wysiadam! Niestety, ale kraj jest taki, jakich ma obywateli. No, może większość obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 21:38 To co kosę na sztorc i na barykady? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 15:45 Zawsze myslalem, ze w rzadzie odpowiedzialnym za ksztaltowanie polityki rolnej jest minister rolnictwa, dzis bedacy nawet w randze wicepremiera. Okazuje sie, ze premiera Leppera ustawiac bedzie zdrajca sekretarz. Nie lubie Walesy, ale zgadzam sie z nim calkowicie: te dwa kurduple nie sa w stanie nic zbudowac, ale do niszczenia sa doskonali. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 21:37 jankbh napisał: > Zawsze myslalem, ze w rzadzie odpowiedzialnym za ksztaltowanie polityki rolnej > jest minister rolnictwa, dzis bedacy nawet w randze wicepremiera. Okazuje sie, > ze premiera Leppera ustawiac bedzie zdrajca sekretarz. Nie lubie Walesy, ale > zgadzam sie z nim calkowicie: te dwa kurduple nie sa w stanie nic zbudowac, ale > > do niszczenia sa doskonali. Oj, nie obrażaj tak bliźniaków, bo dostaniesz 12 lat: 2 lata za obrazę i 10 za zdradę tajemnicy państwowej! Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Kraj ma takich błaznów jakich sobie wychowa. 09.09.06, 15:12 Za Stańczyka było wesoło., ale za to król wiedział jak przewodzić Polsce. Nie tworzył układów koleżeńskich jak w IV RP. CO ZA DNO. Kurdupel z kurduplem u władzy. Wickami są skazani prwaomocnymi wyrokami lub podejrzni o korupcje. W spółkach zasiadają kolesie tych oszołomów. EFEKT: Dwa miliony Polaków już wyjechało z kraju i szykuje się następne 37% fachowców. MOJE KONDOLENCJY RODACY. Jak to dobrze, że wyjechałem. Przynajmniej mam czyste sumienie. Oświadczam jednocześnie, że nie biorę odpowiedzialności za kolejny rozbiór Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice A ja nie wyjechałam i też ma czyste sumienie... 09.09.06, 15:18 i biorę odpowiedzialnośc za mój kraj. To nie sztuka z oddali dobrze radzic i prorokować,ale sztuka na codzień żyć w tym kraju i znosic humory polityków i ich układy. A tak na marginesie. To skąd wiadomo,że wyjedzie 37% fachowwców,a nie np.40%? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: A ja nie wyjechałam i też ma czyste sumienie. 09.09.06, 21:21 allspice napisała: > [...]sztuka na codzień żyć w tym kraju i znosic humory polityków > i ich układy[...] Z tego wynika, że Polacy są masochistami i w wyborach głosują na takich polityków, by potem móc "znosic humory polityków i ich układy". No to faktycznie pasuje jak ulał do ogólnego zarysu historii Polski. Serio, proszę przeanalizować. _______________________________ Jestem w posiadaniu dowodów na istnienie przynajmniej jednego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji JAK nie kijem GO to PAŁKĄ 09.09.06, 15:18 A na tej samej stronie przysięgają ze to koniec konfliktów ,co za brak precyzji. Powinno się napisać , koniec jednego z konfliktów. Pozabijają się nawzajem i jeszcze będą krzyczeć że to wina opozycji bo tak im w głowach mąci. Leppera szlak trafi Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich TKM w czystej postaci 09.09.06, 15:27 Myslalem ze mnie juz nic nie zdziwi ale pokretna mozgownica kartofla zdolna jest do niebywalych przewalek. A wszystko w ramach programu Tanie Panstwo. Czekam na wybory..... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: TKM w czystej postaci 09.09.06, 21:35 wahlrich napisał: > Myslalem ze mnie juz nic nie zdziwi ale pokretna mozgownica kartofla zdolna jes > t > do niebywalych przewalek. A wszystko w ramach programu Tanie Panstwo. Czekam na > wybory..... Po których może być jeszcze gorzej, bo sądząc z niektórych opinii na tym forum i na innych, nie wszystkim otworzyły się oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 15:27 kopa w gure, muwiąc jak sama włatza! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 15:44 Mydło zeżre, atrament wypije..... Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:05 No wlasnie. To jest konflikt kompetencji. Lepper nie jest durniem i wie ze potrzebuje fachowcow a nie papierowych rolnikow z partyjnego nadania. Mojzesowicz to nie profesor ani nawet magister. Rolnik po technikum ktory zreszta sie nie sprawdzil w Sejmie IV kadencji w ktorym pełnił funkcję przewodniczącego Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Nie dziwie sie ze Lepper jest wsciekly. Kazdy by byl. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 21:36 ubu_roy napisała: > No wlasnie. To jest konflikt kompetencji. Lepper nie jest durniem i wie ze > potrzebuje fachowcow a nie papierowych rolnikow z partyjnego nadania. > Mojzesowicz to nie profesor ani nawet magister. Rolnik po technikum ktory > zreszta sie nie sprawdzil w Sejmie IV kadencji w ktorym pełnił funkcję > przewodniczącego Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Nie dziwie sie ze Lepper jest > wsciekly. Kazdy by byl. No właśnie. To jest konflikt kompetencji. Mojzesowicz nie jest durniem i wie, że państwo potrzebuje fachowców a nie rolników-przestępców z partyjnego nadania. Lepper to nie profesor - nie jest nawet rolnikiem po technikum - matury nawet nie ma (!!!). Jak zresztą wszyscy pamiętamy, zupełnie nie sprawdził się w Sejmie IV kadencji, w którym pokazał się jako awanturnik tak w samym Sejmie, jak i poza nim. Nie dziwię się że Mojzesowicz jest wściekły, choć postępuje zgodnie z zasadą, że "mądry głupiemu ustępuje". Każdy byłby wściekły. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 22:16 Czy to mie dziwne,ze J.Kaczynski wybiera do rządu samych głupcow.Czyzby sie bał,iż na tle mądrych wypadnie blado? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 15:43 rafiozzo napisał: > Tak powstaje UKŁAT ;) Lepszy ukłaT, niż "obiaTy czwartkowe":) Odpowiedz Link Zgłoś
metall No tak "w pape" to Endrju ... 09.09.06, 15:49 ... chyba jeszcze nie dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz A to się Endru rozsierdził, aż... 09.09.06, 15:55 ...pchły na nim koziołki ze strachu wywracają... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Kopa w górę! 09.09.06, 16:08 Jak już jeden forumowicz napisał. Znana to metoda z poprzedniej epoki,nie ma się czemu dziwić skoro nasze wodzostwo przesiąknięte jest tą tradycją.Tata wykładał marksizm i leninizm,synowie Marksa i Lenina wplatali w swoje naukowe teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
peinture Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera??? 09.09.06, 16:40 Kolejny prosty czlowiek bez wyksztalcenia... Jak to bylo? - Nawet kucharka... Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 17:06 taki numer Kaczor mogl wywinac tylko raz. Cos mi sie zdaje ze predzej czy pozniej Lepper sie spieni i rozwali koalicje. Zreszta Pissaki sa pewne ze w wyborach wygraja, wiec bawia sie. To jest rowniez dowod tego jak powaznie Pissaki traktuja zdolnosc do kompromisow czy wspolistnienia jako takiego.... Jako pozory. Tak naprawde nie maja zamiaru w niczym ustepowac. I to jest problem z politykami w Polsce. Za grosz rzeczywistej pokory, zarozumialosc, w momencie dostania sie do wladzy zaslepienie autorytetem, i okopywanie swojej pozycji. A swoja droga ciekawe gdzie przekopia Macierewicza? Farsa. Oto jak politycy szydza z demokracji i wyborcow. I po raz kolejny udowadniaja wlasna glupote, i niezdolnosc do myslenia perspektywicznego. Polityk to taki chwast spoleczny, pasozyt, zyjacy kosztem pracy zwyklych ludzi, chory na przerost dumy i potrzeby decydowania za innych i o innych. W momencie dojscia do wladzy przestaje pamietac o tym iz powinien byl sluzyc woli wyborcow. Zdaje im sie ze trzeba tylko umiejetnie nauczyc sie gry pozorow, a potem mozna sie przemalowac na jakis inny kolor. Co za zalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Teraz Leper dostał w PAPE, od Kaczyńskiego! 09.09.06, 17:27 fajna koalicja.. bolszewicko-kryminalna ! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ciekawe co na to nasz forumowy głupol silesius... 09.09.06, 19:47 Herr Bundesminister, czy to tez wina dziadka Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Ciekawe co na to nasz forumowy głupol silesiu 09.09.06, 22:30 pogromca_gamonia napisała: > Herr Bundesminister, czy to tez wina dziadka Tuska? Ty z tym "naukowcem" jeszcze dyskutujesz? On przecież nie uznaje takiego drobiazgu jak logiczne argumenty. Od dłuższego czasu jeśli go czytam, to przez pomyłkę i z przymrużeniem oka. Odpowiadać nie ma sensu, bo j.w. -- _______________________________ Jestem w posiadaniu dowodów na istnienie przynajmniej jednego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 21:39 baba-jaga napisał: > taki numer Kaczor mogl wywinac tylko raz. Cos mi sie zdaje ze predzej czy > pozniej Lepper sie spieni i rozwali koalicje. Zreszta Pissaki sa pewne ze w > wyborach wygraja, wiec bawia sie. To jest rowniez dowod tego jak powaznie > Pissaki traktuja zdolnosc do kompromisow czy wspolistnienia jako takiego.... > Jako pozory. Tak naprawde nie maja zamiaru w niczym ustepowac. I to jest > problem z politykami w Polsce. Za grosz rzeczywistej pokory, zarozumialosc, w > momencie dostania sie do wladzy zaslepienie autorytetem, i okopywanie swojej > pozycji. A swoja droga ciekawe gdzie przekopia Macierewicza? Farsa. Oto jak > politycy szydza z demokracji i wyborcow. I po raz kolejny udowadniaja wlasna > glupote, i niezdolnosc do myslenia perspektywicznego. Polityk to taki chwast > spoleczny, pasozyt, zyjacy kosztem pracy zwyklych ludzi, chory na przerost dumy > > i potrzeby decydowania za innych i o innych. W momencie dojscia do wladzy > przestaje pamietac o tym iz powinien byl sluzyc woli wyborcow. Zdaje im sie ze > trzeba tylko umiejetnie nauczyc sie gry pozorow, a potem mozna sie przemalowac > na jakis inny kolor. Co za zalosc. "Polityk to najszlachetniejsza dziedzina ludzkiej działalności".(poseł Przemysław Gosiewski) Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Wszelkie kwalifikacje. 09.09.06, 17:41 Słabe serce i twrdą du..;)pę.I jedynie słuszny swiatopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
mzast Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 17:51 Ciekam jestem, kto i kiedy wyhamuje ten cyrk? Aż się ciśnie na usta: "Waść wstydu nie masz?" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999916 Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 17:53 nie wiem jak to Przewodniczący wytrzyma, no raczej nie wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 10.09.06, 03:50 mzast napisał: > Ciekam jestem, kto i kiedy wyhamuje ten cyrk? Aż się ciśnie na usta: "Waść wsty > du nie masz?" "Waść wstydu nie masz?" - to mozesz powiedziec do szlachcica! Chamy wstydu nie maja, chama nalezy bizunem a nie prostowac werbalnie. Chama - bizunem! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 18:33 napewno ma kwalifikacje :D kolejny BMW ( bierny mierny ale wierny ) Doliczmy teraz koszty jego posady do 2 MLD wzrostu kosztów administracji obliczonych przez PO .... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyński,realizuje hasło "tania Polska" 09.09.06, 19:05 zakłamany dran ! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg nie - kolejny minister "Leader Price" 09.09.06, 21:20 przecież studia kosztują! A że trochę gorszy? Jak coś tanie to kiepskie zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Kaczyński powinien zaprosić Leppera na OBIAT :) 09.09.06, 19:48 jak w temacie, mowa oczywiscie o premierze a nie preziodencie :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Kiedy-Hezbollah-w-Polsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 i taki pastuch sie smie wypowiadac.... 09.09.06, 19:49 no to Pany "K" zesta sobie narobili.., zwykly niewyksztalcony mlot krytykuje ludzi o "ponoc" niesamowitym intelekcie?! czyzby czasy z "planety malp" mialy sie spelnic w Polsce....,nowy serial sie zaczal ..."polska swin w krawatach..:(" Odpowiedz Link Zgłoś
alkud nie pastuch!!! tylko kochany premier 09.09.06, 19:53 prosto od Kaczynskich (TM) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Kiedy-Hezbollah-w-Polsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Lepper nawet kapciowym drugiego PP 09.09.06, 19:52 nie zostanie, a kwalifikacji ro ma najwyżej na taką funkcję polytycznom. I już nawet nie śmiesz Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Lepper nawet kapciowym drugiego PP 09.09.06, 19:56 a to g...no z niepodmytej krowy, co to daje naturalne mleko, pewnie sie zagotowalo w zoladku oana przewodniczacego. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Oczywiście, że PiS się ośmiesza. 09.09.06, 20:03 A najbardziej to wchodzeniem w koalicję z lepperowcami i giertychowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Pajacowanie i Spółkowanie, z faszystą i burakiem w 09.09.06, 20:04 Pajacowanie i Spółkowanie, z faszystą i burakiem w sianie! Siać, siać , siać, pod moherek siano pchać! Nie strasz, nie strasz, bo jak prezio to się zesr...! Każdy prezydent, jego zagroda, olewa sądy , a ty rób loda! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Co to sie dzieje w tym burdelu zwanym Polska 09.09.06, 20:15 Rzadzonym przez dwoch ziemniakow, z ktorych jeden niepismienny, drugi jakis taki niewygadany, pospolu z burakiem i frankensztajnem? Co za 'wstyt'!!! Nie znam wiekszych szmat od tych co teraz sa u wladzy. Ich trzeba izolowac, zamknac w pokoju bez klamek. Z drugiej strony, jakie spoleczenstwo tacy jego przestawiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
fla Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:26 wszyscy się panowie ośmieszacie Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:33 widac że Kaczyński zna sie na rolnictwie wystarczająco dobrze żeby nie musial sie z nikim konsultować a tak naprawde to ta pseudo-nacjonalistyczna kreatura dobiera sobie "wygodnych" ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Niesiołowski chyba wykrakał... 09.09.06, 20:49 Teraz to już czekam, żeby kot dostał tekę ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Niesiołowski chyba wykrakał... 09.09.06, 20:58 vinc0 napisał: > Teraz to już czekam, żeby kot dostał tekę ministra. Może być pożyteczny i łapać myszki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski Rząd-Kabaret "Pod Dwoma Kaczorami" przedstawia 09.09.06, 20:58 tak działa ten nasz Rząd na który tak wszyscy czekaliśmy: minister wchodzi na scenę odstawia skecz brawa schodzi inkasuje honorarium niemałe a koniunktura w UE i kasa stamtąd wszystko to finansuje. Ale do czasu moherki - potem będzie płacz i zgrzytanie dziobami. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:54 decisive napisał: > widac że Kaczyński zna sie na rolnictwie wystarczająco dobrze żeby nie musial > sie z nikim konsultować a tak naprawde to ta pseudo-nacjonalistyczna kreatura > dobiera sobie "wygodnych" ludzi!!! Kaczyński się zna na wszystkim bez wyjątków, ale najlepiej, jak się otaczać durniami i złodziejami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:51 Hmmmm... Coraz bardziej, wypowiedzi Leppera zaczynaja mi sie podobac, nigdy bym sie po sobie tego nie spodziewal. Oby to byl zwiastun agonii tego chorego UKLADU i w Polsce wrocila jako taka normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Mojzesowicz sekretarzem w Kancelarii Premiera 09.09.06, 20:56 Niestety, ale za jego Leppera wypowiedziami, nie idą w większości przypadków czyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: lepper ? - co to jest ? 09.09.06, 22:48 brynk napisał: > ... brona czy snopek? Nie pamietasz kto to lepper?To wasz PiSi kochanek, czli twoj tez brynku ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Burak-Kartofel 1:1 09.09.06, 21:18 co będzie dalej? Czy zawodników poniosą nerwy? Czy starczy sił? Pasjonujące widowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl ^W_S_T_Y_D^ 09.09.06, 21:18 Jest mi wtsyd, że Polska rządzą nacjonaliści, ksenofoby, przestępcy i ludzie, którzy nie potrafią dotrzymyuwac danego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl ^W_S_T_Y_D^ 09.09.06, 21:20 Rządzą nami ludzie, którzy nie mają odpowiednich kwalifikacji! Często zajmują czołowe stanowsika w państwie a szkołę średnią ukonczyli dzięki przynależności do PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl ^W_S_T_Y_D^ 09.09.06, 21:22 Nasi sąsiedzi smieją się z nas. Stosunki dyplomatyczne z Niemcami w obecnym stanie były ostatnim razem przed II wojną światową! Jedynym krajem do którego nam najbliżej to Białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski Białoruś-IV RP bratnie kraje 09.09.06, 21:27 naprawdę są bardzo podobne. Zawartość homo sovieticusa - BY 90%, PL 75%. Źródło dobrobytu socjalistycznego: BY - gaz i ropa z matuszki Rosji, PL - fundusze UE i praca poddanych na Zachodzie Podobno nasz PrezydentPremier (dwugłowy!) zazdrości tylko Batiuszce lepszego ustroju - łatwiej tam rządzić, opozycji mniej i jedność większa. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: ^W_S_T_Y_D^ 10.09.06, 03:01 Oto osiagniecia Kaczynskich na miedzynarodowym forum: The Washington Post ran a weekly contest in its Style section called the "Style Invitational." The requirements that particular week were to use the two words: Lewinsky (The Intern) and Kaczynski(the Unabomber)in the same limerick. Remember, the following winning entries were printed in the newspaper. Third place: There once was a girl named Lewinsky, Who played on a flute like Stravinsky. 'Twas "Hail to the Chief" On this flute made of beef That stole the front page from Kaczynski. Second place: Said Clinton to young Ms. Lewinsky, "We don't want to leave clues like Kaczynski. Since you made such a mess, Use the hem of your dress; And please wipe that stuff off your chinsky." And the winning entry: Lewinsky and Clinton have shown What Kaczynski must surely have known: That an intern is better Than a bomb in a letter When deciding how best to be blown Mamy wiec juz drigiego po Niemcach wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: ^W_S_T_Y_D^ 10.09.06, 04:25 Z przykrością stwierdzam, że pomyliłeś Kaczyńskich. Albo widziałeś ich dwóch:))). Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: ^W_S_T_Y_D^ 10.09.06, 07:09 "Z przykrością stwierdzam, że pomyliłeś Kaczyńskich. Albo widziałeś ich dwóch:)))." Z przykroscia stwierdzam, ze Kaczynskich pomylic sie nie da - niestety, choc byc to moze, ze widzilem ich podwojnie nie ja pierwszy i nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl ^W_S_T_Y_D^ 09.09.06, 21:24 Czy zasłużylismy na to, zeby śmiano się z nas i identyfikowano nas z małymi bliźniakami? Nie po walczylismy o wolność, żeby teraz nastawał totalitaryzm! Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: ^W_S_T_Y_D^ 10.09.06, 07:12 meller.pl napisał: > Czy zasłużylismy na to, zeby śmiano się z nas i identyfikowano nas z małymi > bliźniakami? Nie po walczylismy o wolność, żeby teraz nastawał totalitaryzm! Mysle ze tak. W koncu tych ostatnich wyborow w zaden sposob wyprzec sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś