samoplatfusek [...] 26.09.06, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
admlnlstrator kaczor zjazd! 26.09.06, 14:19 wykonał nie bywaly zjad w dół. Od poparcia wiekszosci POlaków. do nie poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
wicary 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 14:22 ja jestem jednym z bardziej niezadowolonych bo to wstyd mieć prezydenta nikczemnego wzrost, mówiącego paskudnym skrzypiączym językiem ( coś między rechotem żaby a kawakaniem kaczki) Na dodatek ten prezydent to też ani b ami m ani kukuryku a to już nie do wybaczenia, nie bnłyszczy inteligencją ( sterowany przez nieco mądrzejszego brata ( też kuyrdupla) No i w końcu to także PiS-dzielec choć urlopowany. Zazdroszczę ruskim ( choć ich nie lubię ) mają naprawdę prezydenta z klasą my zaś matoła bez kindersztuby podającego kwiatki na zasadzie "zielonym do góry" Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ej, czerwone muchomorki,przeczytajcie co pisze FAZ 26.09.06, 14:26 o Kaczyńskich: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3644699.html PO trzęsie już pewnie POrtkami, jak to kiedyś trafnie określił Kurski zachowanie ŻAkowskiego w Co z tą Polską Lisa na wspomnienie lustracji! Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Czyli jednak - jedynie słuszna prawda 26.09.06, 14:48 A kto ma pogląd inny ten bolszewik... Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Tylko jeszcze żeby te 52 % chodziło na wybory 26.09.06, 15:19 i poźniej nie narzekało Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu A ile procent chce wydania Stefana Michnika Polsce 26.09.06, 15:50 Ciekawa bylaby taka ankieta sondazowa. Czy podjeloby sie tego jakies biuro sondazowe? Czy GAzeta Wybiorcza opublikowalaby wyniki, czy chocby tylko pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: A ile procent chce wydania Stefana Michnika P 26.09.06, 16:15 Ale żałosny jesteś... Jak żywo przypominasz mi psa sąsiada, co to ujada zza płotu, ale w momencie otwarcia furtki spier.ala w 0,5s do garażu. Ma czarną sierść i 30 cm wysokości. Strasznie mnie wku.wia to ujadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
racy1 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 14:48 Dobrze, że coraz bardziej tyje, przynajmniej zaczynam ich rozróżniać Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 [...] 26.09.06, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re:CBOS=Cientraloje Biuro Obiezpieczionnoj Statist 26.09.06, 15:46 witek-kwitek881 napisał: > andrzejwitowinski napisał: ....... bydło hitlerowskie i bolszewickie wymordowało polską wspaniałą inteligencję a na jej miejsce bolszewiccy okupanci wprowadzili jelity z 3-miesięcznymi maturami partyjnymi o świadomości pierwotniaka albo pantofelka :( skutki tego widać do dzisiaj :( 50 procent mieszkańców Polski to kosmopolityczne polaczki wybierające po-sld-up-i inne postkomusze odpady, które wyprzedają narodowy interes za prywatne zyski-ochłapy łże-media zawarły sojusz łże-sondażowy w zajadłej walce z Polskim Rządem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bjornus Re: 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 14:58 Rząd to nie tylko PiS. Jeszcze są współkoalicjanci (a raczej współkoalicjant). Po prostu niektórzy uważają, że PiS rządziłby dobrze, tylko jakoś wszyscy im w tym złośliwie przeszkadzają hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bjornus 26.09.06, 16:02 bjornus napisał: > Rząd to nie tylko PiS. Jeszcze są współkoalicjanci (a raczej współkoalicjant). > Po prostu niektórzy uważają, że PiS rządziłby dobrze, tylko jakoś wszyscy im w > tym złośliwie przeszkadzają hehe Ales ty dowcidupny! Dobrze, ze chociaz zauwazyles, ze wszyscy PiS-owi przeszkadzaja. I w tym miejscu masz100% racji! Nigdy bowiem nie bylo tak silnej, masowej i nieprzerwanej - tak w kraju jak i za granica nagonki - na zaden rzad polski po 1989 roku! Dlaczego? - Bo jest to pierszy rzad, ktory jest propolski! Odpowiedz Link Zgłoś
vvet3 Re: bjornus 26.09.06, 22:19 > polski po 1989 roku! Dlaczego? - Bo jest to pierszy rzad, ktory jest propolski! Naucz sie po polsku ubeku, poza tym "propolskich" nie potrzebujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: v v e t 3 - moja mimikra 27.09.06, 01:03 vvet3 napisał: > > polski po 1989 roku! Dlaczego? - Bo jest to pierszy rzad, ktory jest prop > olski! > > Naucz sie po polsku ubeku, poza tym "propolskich" nie potrzebujemy! Pocaluj mnie tam gdzie slonce nie dochodzi, chamski czerwony libertynski euroenuzjasto! PS Pisze sie "propolski" - nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 15:04 to jak to się stało że został wybrany?? wybory sfałszowano??? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Ten sondaż, to tylko pobożne życzenie.... 26.09.06, 15:06 środowiska tow.Michnika.O ile słowo pobożne,można łączyć z jego nadzwyczaj świeckim jestestwem.To manipulacja ludzi,których zasady uczciwości PiS ,wyrzucają na margines łże-elit. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ale klepiesz ciemnotę. 26.09.06, 16:05 A jaki jest ten błazen bez kwalifikacji na taki fotel każdy eidzi. Ludzie byli zdaje ślepi jak go wybierali. Albo im berety na oczy zlazły... Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 15:20 Na szczęście już niedługo wykopki kartofli Odpowiedz Link Zgłoś
zhk To jest jeden wielki obciach dla mojego kraju. 26.09.06, 15:59 Wstyd na kilometr bije za tego kartofla. 0 kwal;ifikacji na taki urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: To jest jeden wielki obciach dla mojego kraju 26.09.06, 16:33 zhk napisał: > Wstyd na kilometr bije za tego kartofla. 0 kwal;ifikacji na taki urząd. Obciachem dla tego kraju jest taki matoł jak ty,który kompletnie niczego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 16:30 Hej furiaci forumowi niedługo żółci wam zabraknie na plucie wPIS.Propaganda PO zrobiła wam wodę z mózgów,ale was pocieszę PIS wygra zdecydowanie kolejne wybory też więc oszczędzjcie tej żółci bezmyślne matoły na kolejne plucia.Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 20:21 Ja tez nie jestem zadowolona z naszego prezydenta. Wstyd mi ze to on a nie Tusk reprezentuje nasz kraj. Ale coz miejmy nadzieje ze nastepnym razem nasi obywatele pomyslka zanim stawią krzyzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: aquarium1 27.09.06, 01:06 aquarium1 napisał: > Ja tez nie jestem zadowolona z naszego prezydenta. Wstyd mi ze to on a nie Tusk > > reprezentuje nasz kraj. Ale coz miejmy nadzieje ze nastepnym razem nasi > obywatele pomyslka zanim stawią krzyzyk. Widze, ze goraco pragniesz aby Poska stala sie jak najszybciej niemieckim landem. Gratuluje "pomyslunku"! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Re: 52 proc. Polaków niezadowolonych z prezydenta 26.09.06, 22:16 Szkoda ze tak pozno sie Narod ocknal... To jest i bedzie zmarnowana prezydentura, zreszta jesli cos powstaje przy pomocy Rydzyka i Leppera, to nie moze byc dobre. Odpowiedz Link Zgłoś