honkers Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 20:50 Słuchałem tego bełkotu i powiem krótko "spieprzaj dziadu"... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Pan premier idzie w zaparte... 27.09.06, 20:50 ...tym samym potwierdzając tezę, iż jest on osobiście umoczony w skandal na tle politycznej korupcji. Teraz jedyne wyjście dla niego, to udawać świra, więc w najbliższym czasie dojdzie do eskalacji paranoi w wykonaniu premiera RP. Nawet jak go już sanitariusze w kaftan ubiorą, to dalej coś tam będzie wywrzaskiwał o układach, sieciach i prowokacjach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 20:52 Ani wstydu, ani godności, za to pychy za trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 JEST świetnie, a będzie jeszcze LEPIEJ! 27.09.06, 20:52 To znaczy, że jeżeli teraz włosy mi stoją dęba i jest mi niedobrze, to następnie tylko mogą całkowicie wypaść a ja zejdę? Liczę, że PSL chociaż raz zachowa się ambitnie. Pewnie się jednak, jak zwykle, przeliczę. Odpowiedz Link Zgłoś
punter Hitler, Stalin i Fidel mówili to samo ... 27.09.06, 20:52 Trupy są konieczne, walczymy ze złem i na końcu zwyciężymy. Nigdy nie miałem dla pana, mister Kaczyński szacunku, zawsze uważałem, że jest pan politycznym dziwadłem realizującym swoje chore ambicje podparte genetycznymi fobiami ale po pana przemówieniu w stylu, w jakim wódz III Rzeszy przemawiał w kwietniu 1945 r to już się boję mieszkać w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mamacat Kierunek? 27.09.06, 20:53 "dobry kierunek" to pojecie wzgledne... dobry kierunek wedglug PiS, to niekoniecznie dobry kierunek wedlug innych Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_kanclerz_kaczorum Józef Cyrankiewicz Bis. 27.09.06, 20:54 ...Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie... Odpowiedz Link Zgłoś
sziiit Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 20:56 Przynajmniej Kaczynski jest konsekwentny w dazeniu do celu tzn. utrzymaniu rzadu. Poza tym to nagranie nie bylo az tak szokujace na jakie je kreuja media. Pokazalo ono po prostu to o czym sie od dawna pisze i mowi. Bardziej by mnie zszokowalo gdyby Begerowa z Lipinskim rozmawiali np. o pogodzie. Sytuacja w kraju jest jaka jest wiec o czym mialo rozmawiac dwoje politykow? Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 21:05 Ribentrop tez byl usprawiedliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
sziiit Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 28.09.06, 16:12 Brawo!Bardzo trafne porownanie no i dramaturgia sytuacji prawie identyczna:).Jedyne co mnie tylko zastanawia to to, kto z pary Beger-Lipinski byl tutaj Ribentropem a kto Molotowem? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
op.1 Kali kraść - dobrze, Kalemu kraść - źle 27.09.06, 20:56 Czy władze z Ziobrem , Kaczyńskimi nie rozumieją definicji korupcji ? Kupczenie stanowiskami owszem nie jest, ale płacenie pieniędzmi podatników za zobowiązania wekslowe posła jest prywatną korzyścią, co wyczerpuje znamiona korupcji i tak jak Rywin Lipiński powinien odsiedzieć. Załatwianie spraw sądowych "odgórnie" musi być zwązane z przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ami43 Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 20:57 Czy ten,<pan>slyszal co mowi??Wszystko co powiedzial tolagodnie mowiac <paranoja>....brak slow-Zniesc Balcerowicza,zmienic TRYBUNAL/na samych panow<Z>i poleci-dyktatura lepsza niz na Bialorusi,bo mnozona przez 2!!!!Amoze by tak referendum i ekstradycja tej <paczki>?? Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Duch Lwa Trockiego wiecznie żywy! 27.09.06, 20:57 "Cel może usprawiedliwiać środki tak długo, dopóki jest coś, co usprawiedliwia cel" - Lew Trocki Cyrankiewicz i Gomułka też się cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
telegraf1990 Głosując na PIS popierasz korupcje !!!!!! 27.09.06, 21:01 w morde misia odnowa moralna Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 PiS = Przestępcy i Szumowiny 27.09.06, 20:58 :-() tylko min.Ziobry szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
chinekk Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 20:58 jednemu od kłamania rósł nos innym zabierano centymetry ale oboje sa kukiełkami... Powiem i Skłame pod szyldem sprawiedliwości działają złodzieje i kłamcy Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 21:03 Niniejszym odmawiam płacenia za abonament TVP. To nie jest telewizja publiczna, ale tuba propagandowa PiS. Dziennikarze aż wychodzą ze skóry, aby dołożyć opozycji i wspierać koalicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 21:00 "Mamy powody do dumy - ocenił premier" ------------ IV RP przypomina dziurawy okręt, prowadzony przez szalonego sternika, któremu wydaje się, że jest Gwiazdą Północną Odpowiedz Link Zgłoś
alazka Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 21:00 Brawo panie Premierze. Rozliczenie tej lewej bandy, nalezy doprowadzić do końca. Bez wzgledu na głupawkę PO, SLD i Samoobrony. Tej lewicowej zgnilizny, trapiacej nasza Ojczyzne od lat. Trzesą dupą ze strachu przed ich ostatecznym rozliczeniem z ich rzadów i spisków, tej kanalii i wrzoda puczystowskiego oszołoma z 2002 r. - Tuska, oszołoma Komorowskiego i innych nawiedzonych furiatów. Wreszcie cała lewizna jest razem, z Lepperem. Tam było i jest zawsze wasze miejsce. Teraz razem z oszustką wyborcza -Beger, możecie budować wasze sfrustrowane majaki i marzenia o nowych wyborach, których bardzo chcecie, aktórych na szczęscie nie będzie. Rozliczanie komuny, wiec bedzie na szczęscie trwać nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
dalecooper Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 21:08 Jeśli nie ma być wyborów, PiS musi dogadać się z PSL-em i drobnicą z RLN, których oczywiście alazka nie wymienił w szeregu "lewicowej zgnilizny". Ciekawe czemu. Czyżby nie przeszkadzały mu PRL-owskie, a nierzadko PRPR-owskie korzenie tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 22:08 Najlepsze jest PSL - 6 letni sojusznik SLD i lider który brał udział w tzw. "Nocnej Zmianie", tak potępianej przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mles22 Re: Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod n 27.09.06, 21:38 alazka - przestań się kompromitować i kopiować wkółko ten sam post, czy nie możesz nic innego już wymeśleć, czy z ciebie jest takie dno że musisz powtarzać wkółko to samo jak jakaś papuga? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik4 Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 21:00 W dobrym kierunku?? - Kartofle, jak na warzywa, jednak mają poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek raz zdobytej wladzy NIE ODDAMY 27.09.06, 21:03 a gdy ktos podniesie reke na IV RP niech bedzie pewny, ze narod mu te reke odrabie! Dzieki kartoflanym pisdziochom mlode pokolenia maja okazje przekonac sie jak zachowywala sie wladza w PRLu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: raz zdobytej wladzy NIE ODDAMY 27.09.06, 21:06 mieszanka hitlera z gomolka . trafne spostrzezenie Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: zapomniales o wynajetych klakierach w interne 27.09.06, 21:04 to nie jest miejsce i czas na takie działania. Musimy wykorzystywać fundusze unijne. Mamy tak duże zadłużenie, ze te fundusze nam bilansują odsetki pozostawione po porzednich (również liberalnych) rządach. "Afera" z Beger jest śmiechu warta, wystarczy przeczytać zapis rozmowy by stwierdzić, ze nie ma tam nic niezgodnego z prawem, ani propozycji, o których mówi opozycja i jej media. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: zapomniales o wynajetych klakierach w interne 27.09.06, 22:04 > Mamy tak duże zadłużenie, ze te fundusze nam bilansują odsetki pozostawione po > porzednich (również liberalnych) rządach. I w imię tego, rząd przyjął plan systematycznego wzrostu zadłużenie do 51% PKB na najbliższe trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Szara sieć = szare komórki w mózgach... 27.09.06, 21:05 ...ludzi, którzy mają już dość matactw partii obłudnie zwanej "Prawo i Sprawiedliwość". To własnie o naszej niewybaczalnej skłonności do samodzielnego myślenia PiS-premier mówi "szara sieć". Ja na to mówię: lepsza szara sieć w mózgu, niż brudny moher zamiast. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tego się nie da skomentować 27.09.06, 21:10 da sie - to sku..synstwo .(no moze to niezbyc cywilizowany) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Tego się nie da skomentować 27.09.06, 22:11 No to mnie ośmieliłeś, jak kartofla usłyszałem to pomyślałem H.W.D.P. gdzie p=pis Odpowiedz Link Zgłoś
kaprale_to_zupaki Premier: Jesteśmy przekonani, że Polska pod nas.. 27.09.06, 21:05 Kaczor w samouwielbieniu malo sie nie zapluje. Jedyna rada, "spieprzej dziadu" ale to odnosi sie tylko i wylacznie do krzywego kaczego ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
critto nic sie nie stalo? a korzyści majątkowe? 27.09.06, 21:07 przytoczę jeszcze raz stenogram rozmów RB z AL: "RB: Ja pomyślałam o takim czymś, że skoro są posłowie, którzy czekają na moją decyzję, to może państwo jesteście w stanie zabezpieczyć mnie w razie czego finansowo, a reszta przejdzie jak.... wie pan, gęsiego. AL: Myśmy się dzisiaj zastanawiali nad tym czy nie uruchomić... Bo teoretycznie to nawet można Sejm obciążyć tymi pieniędzmi, gdyby Lepper... Teoretycznie jest to możliwe. RB: No ale jak? W jaki sposób? AL: No że Sejm... że komornik może odebrać do czasu jakby skutkowania tej apelacji posłów... że Sejm by jakby te pieniądze w jakiś, nie wiem jaki, nie jestem prawnikiem, prawny sposób zabezpieczył. RB: Finansował by jakby, tak? <b> AL: Tak, bo myśmy też myśleli o tym żeby stworzyć jakiś fundusz, który do czasu kiedy ta sprawa nie będzie rozstrzygnięta mógł, że tak powiem, założyć za tych posłów, gdyby nie daj Boże tam wszedł komornik.(...)"</b> -------------- NOO, JEŚLI TO NIE JEST KORUPCJA TO CO TO JEST?!? JEŚLI TAK MA WYGLĄDAĆ NAPRAWA PAŃSTWA, TO JA DZIĘKUJĘ ZA TAKĄ "NAPRAWĘ"!!!! SLD to przy PIS-ie, czyli PI$LD to mały, maleńki pikuś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: nic sie nie stalo? a korzyści majątkowe? 27.09.06, 21:09 jaka korupcja ? to tylko pomoc harytatywna Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Kompromitacja!!!! 27.09.06, 21:09 Tak podlego i cynicznego wystapienia premiera dawno juz nie widzialem! Tylko obraza tym ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
redandyellow Re: Kompromitacja!!!! 27.09.06, 21:24 Przypominalo mi to bardzo wystapienia komunistycznych liderow odnosnie protestow robotniczych w czasach PRL. Czas na nowe wybory. PiS osmieszyl i ponizyl ten kraj juz wystarczajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
redandyellow Re: Kompromitacja!!!! 27.09.06, 21:46 "Osmieszyl i ponizyl" to moze ciut za mocne slowa z mojej strony. Inteligentni ludzie za granica zdaja sobie sprawe, ze Polacy to czterdziestomilionowy, roznorodny narod ktorego nie mozna sklasyfikowac uogolnieniami. Jednak zdecydowanie uwazam, ze rzady PiS byly ze szkoda dla wizerunku naszego kraju w swiecie. Dotad bylismy postrzegani jako liderzy przemian. Teraz wielu ludzi za granica widzi, ze zatrzymalismy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
popapruch PO kolaboruje z PZPR 27.09.06, 21:11 www.youtube.com/watch?v=r_Xp9tDiTqc Odpowiedz Link Zgłoś