Dodaj do ulubionych

Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa

03.10.06, 07:08
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • brunoski Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:11
      miales chamie zloty rog, parafrazujac, zostal ci sie ino wojewodzki
      • arek83lbn Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:37
        nie jest tak zle , kredyty chyba posplacal
        arek83lbn.blox.pl/html
        • piglowacki Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 08:04

Krótko po utworzeniu rządu najlepszego aktora i PR-ca wśród Premierów RP
          napisałem:

„Wśród większości wierzących (w kwadraturę koła PiS) i ciemnego ludu PiS ma
          opinię tej partii, która strzeże prawa. Właśnie dlatego ciemny lud wydelegowano
          ją do szefowania ciemnym ludem.

Ale zza każdego zamysłu spoziera bolszewizm, retoryka w tą, a czyny w drugą
          stronę, prawo to jest dla ……, a nie dla ODNOWICIELI MORALNYCH z PiS, im
          wszystko wolno, cel uświęca środki, podstępy, kupczenie i matactwa, nieformalne
          układy, nikt obcy, wyłącznie swoi, stały numer z głośnym „łapcie złodzieja”, …”

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

I z tego co czytam i słyszę od listopada ubr tak jest wszędzie, od
          najważniejszych instytucji kraju („reorganizacja” Sośnierza w NFZ), po Wólkę
          Małą, od KGHM (szefem jest były sekretarz urzędu gminy SIC!) po naczelnika
          stacyjki PKP czy lesniczego..

Ciekaw jestem ile dziesiątków (a może setek) mld. zł. będzie nas kosztowała ta
          radosna tFórczość budowniczych IV RP.

A mają w tym wprawę w tej radosnej Twórczość. Stara gwardia PC z GENIALNYM
          ANALITYKEM na gospodarce się nie zna, ale ma doświadczonych fachowców z ZCHN i
          innych byłych partyjnych kanap, którzy już dwa razy roz…li gospodarkę.

PiS miała Jurgiela (o bosze jak taki totalny … mógł zostać ministrem), a teraz
          ma Mojzesowica (o bosze … "dla dobra kraju").

Weny R.Bugaja z wczorajszej Rzepospolitej:

Działacze PiS, którzy przemawiają językiem komunistycznych sekretarzy, z tezy o
          działaniu układu próbują uczynić zaporę dla krytyki ich własnej polityki.

Głosowałem na PiS na zasadzie wyboru mniejszego zła.

Znałem projekt konstytucji PiS, która przypomina konstytucję kwietniową.

To na pewno nie był najlepszy rok od obalenia komunizmu.

PiS-owska Polska solidarna pozostaje projektem mgławicowym.

Nic nie zrobiono dla skorygowania systemu gospodarczego.

Odwoływanie się do hasła Polski solidarnej jest dziś zwykłą propagandą.

Projekt PiS-owski ze względu na brak wsparcia politycznego, intelektualną
          słabość PiS-owskiego obozu, jak i autorytarne skłonności ludzi PiS, właściwie
          nie ma już szans realizacji.

Wiele wskazuje na to, że PiS już przegrało tyle, że jego liderzy jeszcze tego
          nie dostrzegli.

Niewątpliwe są też "łajdactwa" PiS.

„Ludzie ograniczeni, a przy tym fanatycy, stanowią plagę ludzkości. Biada
          państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni
          wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę” -
          Mikołaj Gogol

• plmlp Partia skorumpowanych łajdaków przegra. 03.10.06, 08:10
            .
            • wrojoz Re: Partia skorumpowanych łajdaków przegra. 03.10.06, 08:55
              Nie ma innego wyjścia dla PiSu.
              • zen83 Walka z układem? 03.10.06, 09:31
                Tak wygląda walka z układem, szumnie zapowiadana przez PIS. Według ich definicji
                układ to wszyscy, którzy nie należą do tej partii.
                • emigrancik Szara siec korupcji PiS rozrasta sie 03.10.06, 09:48

• gmsaxz PiS to układ 03.10.06, 15:36
                    PiS to układ cwanych politycznych wyjadaczy. Brawo moherki
                    • osiolekporfirion żeby tylko rolnymi trząsł...... 03.10.06, 22:03
                      Kim jest obywatel Mojzesowicz, że narzuca wojewódzwtu bydgoskiemu kadry
                      dziennikarskie? Np. to on zdecydował, że na czele rozgłośni bydgoskiej stanie
                      ponownie cwaniak i chuligan Michał Jagodziński. To on zdecydował, że do Rady
                      Nadzorczej radia PiK wejdzie tegoż przyjaciółka Jolanta Kuligowska. To
                      Mojzesowicz "trzymał ciepło " Jagodzińskiego latami jako dyrektora własnej
                      (kupionej na nazwisko siostry) gigantycznej drukarni, żeby go wstawić znowu na
                      fotel prezesa (GW pisała o przekrętach Jagodzińskiego). To on wstawił tam
                      niejakiego Gąskę - piewcę stanu wojennego. Lista jest dłuuuuga...
              • matadeusz S__O__N__D__A__Ż głosuj 03.10.06, 11:33
                www.skycrapers.republika.pl/wybory.html
            • jola_z_dywit4 *******P R Y W A T A za nasze pieniądze******* 03.10.06, 09:35
              To jest właśnie TANIE państwo!
              I w zasadzie prawie sprawiedliwe.
              Dla działaczy PIS oczywiście.
              • kolargolo Re: *******P R Y W A T A za nasze pieniądze***** 03.10.06, 11:25
                a kto tego kolesia wprowadzil do polityki? Andrzej Lepper - pierwszy przestepca
                IV RP.
      • geralt9 Hipokryzja lewicy 03.10.06, 09:13
        To jest typowa hipokryzja lewicy, za swojej kadencji obsadzila stanowiska
        niekompetentnymi ludzmi a teraz krzyczy gdy zastepuje sie ich ludzmi majacymi
        pojecie o pracy. A dlaczego krzyczy? Bo korytko sie konczy!
        • adziamag Re: Hipokryzja lewicy 03.10.06, 12:24
          przeczytaj artykol jeszcze z dziesiec razy a moze zrozumiesz, ze jest dokladnie
          odwrotnie
          • gazeciarz68 Precz z Mojzesowiczem! Wywalić Don Mojzesone! 03.10.06, 22:18
            We wczorajszej ankiecie Onetu 88 % było za tym, żeby odszedł! Sam się spalił!
            • geralt9 Re: Precz z Mojzesowiczem! Wywalić Don Mojzesone! 04.10.06, 11:55
              gazeciarz68 napisał:

> We wczorajszej ankiecie Onetu 88 % było za tym, żeby odszedł! Sam się spalił!

Kurde a w ankiecie Gazety Podlasia 99% stwierdzilo ze gazeciarz68 to debil. A to
              wiarygodne zrodlo jest!
        • koloratura1 Re: Hipokryzja lewicy 03.10.06, 16:55
          geralt9 napisał:

> To jest typowa hipokryzja lewicy, za swojej kadencji obsadzila stanowiska
          > niekompetentnymi ludzmi a teraz krzyczy gdy zastepuje sie ich ludzmi majacymi
          > pojecie o pracy.

...np. wywalając prezesa - zwycięzcę konkursu, a na jego miejsce windując
          kolesia, który nawet nie spełnia podstawowego warunku: nie ma wyższego
          wykształcenia.

I tak dalej w tym stylu.

BMW + TKM i "odnowa moralna" a,la "taśmy prawdy".

Coś tam w lesie stuknęło,
          Coś tam w lesie puknęło.
          A to nasza Er-Pe Cztery
          Poszła sobie do ch----y!
      • piskoala Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 10:23

To w interesie kraju rolne kadry mają być roztrzęsione.
        A powinien iść do roztrząsania gnoju.

PiS wie lepiej kogo i co ma roztrząsać obywatel sekretarz
        w kancelarii. A może roztrząsnąłby gnój w kancelarii P.
    • borrus A co na to wszystko Prezes |Rady Ministrów? 03.10.06, 07:14
      czy slużby złożyły informacje na ten temat dla pana premiera? Jeśli wiedzial a
      nie reagowal to wszystko działo sie za jego zgodą, a więc do budy poismaki bo
      nadchodzi IV Rzeczpospolita...
      • sumienie.lk Kolejny przykład pisiorkowych "rządów" 03.10.06, 07:52
        Kolejny powód, by 12 listopada (ogólnopolskie samorządowe wykopki) wykopać
        wszystkie kartofelki, buraczki i oszołomy.
        • wrojoz Re: Kolejny przykład pisiorkowych "rządów" 03.10.06, 08:57
          Te rządy trzeba zmienić. Szybko.
          • uwolnic_cyce Re: Kolejny przykład pisiorkowych "rządów" 03.10.06, 10:52
            wrojoz napisał:

> Te rządy trzeba zmienić. Szybko.

A na wybory pomaszerujesz?
      • wrojoz Re: A co na to wszystko Prezes |Rady Ministrów? 03.10.06, 08:56
        Naród chce rozwoju a on ma swoje nawiedzenia. Zmiany kadrowe i napuszczanie
        ludzi.
    • galba Prawdziwy skandal! 03.10.06, 07:18
      Minister wyrzuca tych podwładnych, którzy go nie chcą słuchać! Co to za czasy!
      Wiadomo, że miernikiem demokracji (wg GW) jest liczba sabotażystów w
      administracji państwowej.
      • carssc Re: Prawdziwy skandal! 03.10.06, 07:26
        galba napisał:

> Minister wyrzuca tych podwładnych, którzy go nie chcą słuchać! Co to za
        czasy!
        > Wiadomo, że miernikiem demokracji (wg GW) jest liczba sabotażystów w
        > administracji

a przyjmuje kolesi, którzy spieprzyli sprawę. Ot myslenie politruka, mierny,
        bierny, ale wierny.
        • wrojoz Re: Prawdziwy skandal! 03.10.06, 08:57
          Rządy PiSu to prawdziwy skandal.
      • el_bigos Re: Prawdziwy skandal! 03.10.06, 07:36
        ale ty człowieku jesteś ograniczony, poproś kogoś dorosłego, żeby ci ten artykuł
        wytłumaczył i powiedział dlaczego ten czlowiek się nie zgadza z tym idiotą (
        zresztą twojego pokroju)
      • przesmiewca2 Bajka na dobranoć dla pisiorów 03.10.06, 09:26
        1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem (JK).
        2. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (J)
        3. Nie będzie koalicji z Samoobroną (J).
        4. Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa (J).
        5. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną (J).
        6. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w
        Polsce uczestniczyć nie będziemy (J).
        7. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym
        awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest
        nierealne (J).
        8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy
        sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS (J)
        9. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy
        opozycji w latach 70 (J).
        10. Nie zmienia się ordynacji wyborczej na krótko przed wyborami.
        11. Nie podniesiemy akcyzy na paliwa.
        12. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
        13. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
        14. To będzie tanie państwo, zredukujemy administrację.
        15. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
        16. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję.
        17. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
        18. Afera bilboardowa.
        19. Chcemy koalicji z PO.
        20. PO jest w koalicji z SLD.
        21. To wszystko wina PO i SLD.
        22. Nie bedzie TKM-u.
        23. Moja teczka jest sfałszowana (J).
        24. Większość byłych szefów dyplomacji była na usługach KGB.
        25. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
        26. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
        .............
        99. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
        • eora Re: Bajka na dobranoć dla pisiorów 03.10.06, 09:59
          > 8. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy
          > sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS (J)

co na to prezydent Lech "spieprzaj dziadu" Kaczynski z wyrokiem...
      • geralt9 to jest skandal TVN=WSI czytajcie! 03.10.06, 11:23
        Milan Subotić, sekretarz programowy TVN, współpracował z WSI, a wcześniej z
        wojskowymi służbami PRL - wynika z ustaleń komisji weryfikacyjnej WSI. Subotić
        doradza przy akceptacji programów publicystycznych TVN. Jednym z nich jest
        program „Teraz My”. Oficerem prowadzącym Suboticia był Konstanty Malejczyk,
        późniejszy szef WSI, a następnie współpracownik Andrzeja Leppera - podała Gazeta
        Polska
        • mario-radyja Czytaliśmy, czytaliśmy. I tam nic nie ma. 05.10.06, 13:59
          geralt9 napisał:

> Milan Subotić, sekretarz programowy TVN, współpracował z WSI, a wcześniej z
          > wojskowymi służbami PRL - wynika z ustaleń komisji weryfikacyjnej WSI. Subotić
          > doradza przy akceptacji programów publicystycznych TVN. Jednym z nich jest
          > program „Teraz My”. Oficerem prowadzącym Suboticia był Konstanty Ma
          > lejczyk,
          > późniejszy szef WSI, a następnie współpracownik Andrzeja Leppera -
          > podała Gazeta Polska

W tym artykuliku w pierwszym akapicie pojawiają się ta oskarżenia, ale dalej
          nie ma absolutnie żadnego dowodu lub uwiarygodnienia oskarżeń. Reszta tego
          artykułu to są wycieczki osobiste po życiorysach i narzekanie na udział
          Kwaśniewskiej w "Tańcu z gwiazdami".
      • kolargolo Re: Prawdziwy skandal! 03.10.06, 11:29
        minister kupuje od podleglej sobie administracji 300 ha ziemi - nowa moralnosc
        w IV RP.
        • geralt9 Re: Prawdziwy skandal! 03.10.06, 12:38
          kolargolo napisał:

> minister kupuje od podleglej sobie administracji 300 ha ziemi - nowa moralnosc
          > w IV RP.

Pomyliles sie, to prezysdent warszawy Piskorski oszukiwal na ziemi i doplatach z
          unii..
    • a.k.traper Po co czytasz to GWno, tak z ciekawości? 03.10.06, 07:24
      bo ja nie czytam i nie ogladam tego czego nie mam ochoty lub nie lubię
    • magz_pl Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:34
      A co tam słychać u waszych GWnianych mocodawców z WSI ?
      Czy sekretarki z WSI dalej płaczą bo nie mogły przyjść do pracy?

ak813 napisał:

> C.d komedii, czyli uwaga, uwaga GWno donosi...........
    • el_bigos do ak813: jak mi się jakaś gazeta nie podoba to 03.10.06, 07:34
      po prostu jej nie czytam, ale żeby wpaść na cos takiego to trzeba mieć wymagane
      minimum IQ=10
      • milet_z_sedesu ***Co się czepiasz człowieka*** 03.10.06, 07:50
        On jest szczęśliwym masochistą. Najbardziej lubi w trakcie czytania Wyborczej
        jak się go chłoszcze skórzanym pejczykiem.
        Mmmmm, jaka rozkosz.....
    • rs_gazeta_forum Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:39
      He, he, minister odkupuje 300 ha od zależnej od siebie agencji. Kradzieży i
      korupcji ciąg dalszy.
      • kika113 O autostradach cicho sza 03.10.06, 07:42
        ale to cena za spokój w mediach. Trudno nie będzie autostrad, ale za to TVN PO
        i SLD zadowolone i z kaską.
        • wrojoz Re: O autostradach cicho sza 03.10.06, 08:58
          Bo najpierw trzeba ludzi za mordę, a potem drogi gruntowe wystarczą.
        • aci52 Re: O autostradach cicho sza 03.10.06, 09:28
          No to zdradź mi, ile autostrad zbudował PIS przez ten rok?
          Tylko mi nie mów, że odcinek Poznań-Stryków, bo ten był już praktycznie gotowy
          za poprzedniej ekipy (jeździłem przez Stryków do Płocka i z powrotem raz na
          tydzień prawie przez rok, więc wiem), a obecna ekipa jedynie dokonała hucznego
          otwarcia... Tak to bywa, gdy konie kują, a żaba (albo Kaczka) łapę podstawia...
          • kika113 Dzieciak jesteś 03.10.06, 09:43
            17 lat nic nie zbudowali tylko trzeba płacić jakieś durne umowy podpisane
            prze4z poprzednie rzady, a ty teraz chcesz w niecały rok żeby PiS wszystko
            nadrobił, takich mamy madrych wyborców PO.
            • aci52 Re: Dzieciak jesteś 03.10.06, 10:20
              Dla Twojej wiadomości - "50" stuknęła mi parę lat temu, więc trochę już
              przeżyłem, trochę widziałem i nazywanie mnie dzieciakiem jest śmieszne. Nie
              próbuj mi wmawiać, że jestem komuchem - nie należałem do PZPR, byłem w
              Solidarności, w stanie wojennym biegałem z "bibułą"...

Piszesz że >17 lat nic nie zbudowali...<. No to co takiego otwierał p.
              Marcinkiewicz - autostradę czy puszkę sardynek? PIS-owska propaganda
              najwyrażniej rzuciła Ci się na oczy i uszy...

Przez ostatnie kilka lat regularnie jeżdziłem do Wrocławia - jak myślisz, skąd
              się wziął odcinek A4 Katowice - Wrocław, z nieba spadł czy co?

Przestań opowiadać dyrdymały rodem z PIS-owskich bajeczek dla "ciemnego ludu".
      • amanasunta53 Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 08:31
        rs_gazeta_forum napisał:

> He, he, minister odkupuje 300 ha od zależnej od siebie agencji. Kradzieży i
        > korupcji ciąg dalszy.
        Jeżeli uważasz ,że naruszono prawo, złóż doniesienie do prokuratury.Może
        zostaniesz bohaterem mediów jak Renia albo Trybunał Konstytucyjny?
        • sceptyk40 Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 11:00
          Przypuszczam, że w podobny sposób w poprzednich rządach mnożono swoje fortuny,
          korzystając ze stanowisk, choć wszystko zgodnie z prawem. Nie wiem tylko
          dlaczego dziś tych z poprzednich rządów nazywa się złodziejami, którzy
          rozkradli Polskę a tych dzisiejszych - odnawiaczami tej Polski.
          • malpa-z-paryza Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 11:03
            oni sa wszyscy chorzy na wladze......
        • rs_gazeta_forum Re: Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 04.10.06, 06:28
          amanasunta53 napisała:
          > Jeżeli uważasz ,że naruszono prawo, złóż doniesienie do prokuratury.Może
          > zostaniesz bohaterem mediów jak Renia albo Trybunał Konstytucyjny?

Już ci sceptyk odpowiedział, więc tylko dopowiem, jak należy mój post czytać -
          CIĄG DALSZY dotyczy kradzieży i korupcji, o jaką PiS oskarża poprzednie rządy,
          choć ich działania przecież były zgodne ze stworzonym prawem.
          Do sądów sama idź, pisowskie sądy na pewno posłuchają obrończyni pisowskiego
          układu, ja z tego układu nie jestem, więc nie mam tam czego szukać.
          Jedyne co mi pozostało, to wygłosować tych niszczących Polskę zgodnie ze swoim
          prawem oszustów. Ale oni o tym wiedzą, więc prawo wyborcze też już zmanipulowali.
    • aiwaplatz Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:43
      Mojzesowicz niech robi swoje. Zobaczymy po efektach, jak go oceniać a nie po
      sugestiach Wybiorczej gazety.
    • annas11 Mojzesowicz trzęsie rolnymi kadrami państwa 03.10.06, 07:51
      Narodowo katolickie TKM
      • zibi1010 Bo to pisuar wlasnie-do pierdla z nimi wszystkimi 03.10.06, 08:03
        -za nepotyzm, korupcje, kolesiostwo zwykle zlodziejstwo i mozna by jeszcze dlugo
        wymieniac! Buzkowy AWS czy SLD za Milera to przy tych gn... harcerzyki na majowce
        • wrojoz Re: Bo to pisuar wlasnie-do pierdla z nimi wszyst 03.10.06, 08:59
          ...kimi, bo nie potrafią rzadzić.
    • cadyk_z_sedesu Tow. Redaktor zatrudnia samych swoich 03.10.06, 08:14
      Dlaczego w GWnie zatrudne są popłuczyny po dziennikarzach? Towarzyszu Oberredaktorze czy zatrudnił Pan kogoś inaczej myślącego niż Pan? Po co te krokodyle łzy i obłuda, jeśli u siebie zamordyzm cenzura ideologiczna
      • patriota21wieku Re: Tow. Redaktor zatrudnia samych swoich 03.10.06, 16:13
        Dlatego ze Gazetw jest PRYWATNA!!!!

Jak by byla panstwowa, to jako podatnik moglbys sie domagac zmian.

cadyk_z_sedesu napisał:

> Dlaczego w GWnie zatrudne są popłuczyny po dziennikarzach? Towarzyszu
        Oberredak
        > torze czy zatrudnił Pan kogoś inaczej myślącego niż Pan? Po co te krokodyle
        łzy
        > i obłuda, jeśli u siebie zamordyzm cenzura ideologiczna

Jak ci sie nie podoba to co tu robisz, mlotku?
    • amanasunta53 Materiał od ..............Maksymiuka? 03.10.06, 08:22
      Gazeta z Samobroną ?,,Tylko krowa nie zmienia poglądów''.ha ha ha
    • cyberdemokracja Krytykowali TKM a teraz robią dokładnie to samo 03.10.06, 08:24
      tylko że w wersji TMK - Teraz My- Kaczyńscy
      • amanasunta53 Re: Krytykowali TKM a teraz robią dokładnie to sa 03.10.06, 08:28
        cyberdemokracja napisał:

> tylko że w wersji TMK - Teraz My- Kaczyńscy
        Tak jest.
        Należało pół roku temu :
        -dać wszystko czego chciała PO i odpowiadać, ale nie rządzić,
        lub
        -utworzyć rząd mniejszościowy na pasku PO i znów odpowiadać ale nie rzadzić.
        PO = Platforma Obłudy.

• wrojoz Re: Krytykowali TKM a teraz robią dokładnie to sa 03.10.06, 09:01
          ...mo. Rządy PiSu poprostu powinny sie szybko skończyć.
          • amanasunta53 Przy takiej konstytucji każdy rząd chcący coś ... 03.10.06, 09:05
            zrobić jest skazany na porażkę lub egzotyczne koalicje.Rzad czy to PO czy PiS
            bedzie musiał wiązać siez PSL,Samoobroną, SLD bo PiS+PO jest możliwe tylko
            przy zmianie ,,góry''PO.A tam demokracja.....i nic z tego.Niepokorni albo
            odeszli albo ich wyrzucono.Z trzech tenorów został jeden ,fałszujący.
      • wrojoz Re: Krytykowali TKM a teraz robią dokładnie to sa 03.10.06, 09:00
        Robią gorzej. Jestem przeciw komunie, ale to co robi PiS jest gorsze.
    • signal kim teraz będziesz , jaki stołek dostaniesz 03.10.06, 08:33
      za 2-3 tygodnie ?
    • ponury_drwiacy_szyderca Stołek za stołek, stołek za stołek-wiejski kmiot 03.10.06, 08:38
      Śmierdzący gnojówką minister???? Wstyd na cały świat!!
      • darek751 Re: Stołek za stołek, stołek za stołek-wiejski km 03.10.06, 08:53
        dobrze żekłeś Bracie ch,, im w dupę, ,dość, nasz kraj mają za nic, 4 RP TRAGEDIA
        i cały jej elektorat...
        • kika113 bezmyslny 03.10.06, 09:45
          widzu histeryzującej TVN24 i o9dsunietych od koryta PO i SLD
      • wrojoz Re: Stołek za stołek, stołek za stołek-wiejski km 03.10.06, 09:01
        Ale to samo robi Kaczyński.!!!
    • zurzik Mojzesowicz i cała reszta 03.10.06, 08:46
      większość działaczy PiS, gromadzi ziemię z zasobu ANR. przykład z Pyrzyc -
      mojej rodzinnej miejscowości: wkrótce odbędzie się przetarg na 250 ha, za
      poprzedniego rządu chciano podzielić to na 20 ha działki, aby były dostępne
      dla "zwykłych rolników" (bo przy cenie wywoławczej 17 tys. za ha nie wszystkich
      stać). teraz niestety okazało się, że były poseł Klukowski - szef ANR ma wielką
      chęć na te działeczki, więc sprzedają w jednym kawałku - cena wywoławcza,
      bagatela ponad 3 mln. zł.
      a tak wogóle, to chyba jakiś konflikt interesów. prezes ANR kupuje jej zasoby -
      nie powinien zostać dopuszczony do przetargu, ani on, ani nikt z jego rodziny.
      • wrojoz Re: Mojzesowicz i cała reszta 03.10.06, 09:02
        Szczególnie cała reszta PiSu. To ludzie , którzy powinni szybko odejść.
    • freedompl Wenerski i Koc - GW nie rób z nich bohaterów 03.10.06, 09:07
      Oświadczenie złożone
      przez senatorów Stanisława Nicieję i Apolonię Klepacz - 74 posiedzenie senatu
      www.senat.gov.pl/k5/dok/sten/oswiad/nicieja/7402.htm
      W 1990 r. popadający w ruinę zabytek władze gminne w Grodkowie sprzedały Adamowi
      Kocowi, przedsiębiorcy z Krakowa, wraz z 54 ha parku, za śmieszną kwotę 5
      tysięcy zł, płatne w ratach przez dwadzieścia pięć lat, a więc do roku 2015, po
      300 zł rocznie. Adam Koc, powołując się między innymi na rekomendację profesora
      Wiktora Zinna, zobowiązał się, że w ciągu czterech lat "doprowadzi pałac do
      stanu używalności". Niestety, jegomość ten, wykorzystując niezrozumiałe wręcz
      luki prawne, okazał się cynicznym kłamcą, który jeszcze 8 lutego 2003 r. w
      artykule Mirosława Olszewskiego na łamach "Nowej Trybuny Opolskiej" uspokajał
      opinię publiczną, że wszystko jest w porządku i niedługo w Kopicach powstanie
      hotel o wysokim standardzie oraz centrum konsultingowe, a prace ruszą za cztery
      miesiące. Tymczasem nie miał nawet pieniędzy na regularne płacenie
      trzystuzłotowych rat rocznych.Przez czternaście lat pod zarządem Adama Koca w
      zamku w Kopicach trwała ordynarna grabież...

A Roman Wenerski to dobry znajomy brata lidera SLD Wojciecha Olejniczaka...
    • incipit Po prostu podPISdziak i dlatego 03.10.06, 09:26
      tak wesoło.

A jak fajnie ciągnie za sobą kaczki w bagno.
      Szkoda, że za nasze pieniądze.
      • kika113 Re: Po prostu podPISdziak i dlatego 03.10.06, 09:40
        W bagnie siedzisz od dawna i tego nie widzisz.
    • kornett Dlaczego sobie na to pozwalamy? 03.10.06, 09:53
      Pytania w sumie retoryczne:
      Dlaczego jesteśmy takim głupim narodem?
      Dlaczego dajemy się robić w balona?
      Dlaczego akceptujemy głupotę rządzących?
      Dlaczego jesteśmy bierni?

Bo generalnie mamy wszystko w d...pie i potrafimy tylko narzekac!

POLSKO, obudź się wreszcie!!!
    • sympatyk_pis Leśne dziadki do domu!!! 03.10.06, 10:35

I bardzo dobrze! Najwyższy już czas powyrzucać zasiedziałych dziadków leśnych
      związanych z PZPR albo Lepperem co na jedno wychodzi. Z resztą komu są
      potrzebne jakieś agencje, ktore nie tylko nic nie wnoszą do budżetu ale jeszcze
      trzeba je utzymywać? Co najlepsze mieli to już posprzedawali więc rozgonić to
      towarzystwo i bedzie spokój.
      ________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!
    • mista_onanista co za gó....... 03.10.06, 10:39
      po prostu syf - taki jakiego można się spodziewać po skrzyżowaniu samoobrony z pis
    • brokowisko Skandal - co na to pan Jarek ! Brawo zlodzieje ! 03.10.06, 11:11
      No to numer roku! Popierany i ochraniany przez Jarka posel robi numery przez
      duze N! Chyba pan Jarek chroni go bezinteresownie?! Panie Ziobro do roboty!
      Czy znowu potrzebujecie pomocy pani Beger!?
    • normalkk Jeszcze jest ARiMR 03.10.06, 11:21
      To samo dzieje się w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w której
      przy ubieganiu się o pracę, nie liczy się wykształcenie i umiejętności tylko to
      czy się ma znajomego w PiS-ie!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bronimir PiS (Popaprańcy i Szubrawcy) w akcji 03.10.06, 11:22
      SLD to przy nich pikuś, mały pikuś.
    • mt7 ODNOWY moralnej ciąg dalszy lub sami swoi 03.10.06, 12:17
      (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka