tadeusz_ja 05.10.06, 07:04 Pisuar zakała Polski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leon_bystry Pan waldek już się nie boi??? 05.10.06, 07:07 Pan Waldek już się nie boi?? Ja bym się bał bo po aferze ze sprzedawaniem stanowisk, propozycją defraudacji publicznych pieniędzy (na weksle Leppera) i manipulacji procesami sądowymi, a także "aferze szpiegowskiej TVN", wypowiedziach na temat byłych ministrów MSZ (podobno są wszyscy ruskimi agentami) nie wiadomo, co im jeszcze przyjdzie do głowy. Ja chcę wyyyboooróóów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Taśmy,taśmy,gdzie są taśmy ? 05.10.06, 07:21 Morozowski z tym drugim pewnie siedzą pod stołem i montują następną aferę na zamówienie platfusów. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A Twoi dalej obiecują stanowiska. Beger w porówna- 05.10.06, 07:48 -niu z nimi to orzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Rząd Hańby Narodowej! 4RP? Prędzej 4-te Rozbiory. 05.10.06, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Potrzeba dwóch, aby myśleć, a pomiędzy nimi Pol 05.10.06, 09:32 Potrzeba dwóch, aby myśleć, a pomiędzy nimi Polska jak przedziałek, a w przedziałku płynie gnojowica. Na gnojowicy tonący okręt z napisem Samoouwielbienie. Można myśleć i przedziałkiem , ale to się specjalnie nazywa... Piękne to stworzone w TV SSram? www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Świnie, z Polski szambo, a z kościoła robią chlew! Dla nich to szambo brzmi jak poezja, więc im nie żałuję! Szamboobrona, dwururka PiSdurka i ambona! Jednojajowi max IQ po pięćdziesiąt, pojął matoł co ma najwyżej sześćdziesiąt. Choć jako wice siedzi głęboko w d upie, że może powiedzieć czy miał rydza w zupie, on nie chce być ich półkul IQ przedziałem, zbyt groźne wzruszenie i wyleci z kałem. On z gnojowicą podłączył się układem w szambo, nie po to by wylecieć zadem. Szambo dla niego przyjaźniejsze, rzecz swojska, przynajmniej stolica pachnie tak jak wioska. Jeszcze telewizja zbyt intelektualnie, mogą bekać, pierdzieć to będzie normalnie! Dla moherów i Solidarności jest gołąbkiem pokoju, a dla mnie ze swoim leppem jest głąbem w gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Ciekawe, czy w razie czego weksle im nie będą 05.10.06, 10:04 przeszkadzały? To śmieszne i żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiS tylko na to czeka, potrafi układać się tylko z 05.10.06, 10:45 przestępcami :) Co wszyscy widzieli i słyszeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS tylko na to czeka, potrafi układać się 05.10.06, 10:48 ...tylko z draniami i kolaborantami. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Lepper bedzie musial oddac weksle za cene koryta. 05.10.06, 13:28 Lepper troche pozno przekonal sie gdzie koryto. Teraz gdy bedzie chcial do koalicji musi oddac weksle. Miales chamie zloty rog Odpowiedz Link Zgłoś
czlon_pisu ... swinie zawsze garno sie do koryta .... 05.10.06, 15:09 kazdy rolnik to wie, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin www.glosujmy.blox.pl 05.10.06, 10:05 bardzo fajnie...obliczam wynik wyborów koalicji PiS-SO-LPR na jakieś 15%. A jak nie bedzię wczesniejszych to gdzieś 8% - tyle ile trzeba miec zeby koalicja weszła do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Rząd Hańby Narodowej! 4RP? Prędzej 4-te Rozbi 05.10.06, 10:47 Republika 4-tej kategorii. Hańba PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Lepper nowe reality-show z TVN kreci? 05.10.06, 12:19 Lepperowi spada czy przygotowuje reality-show z TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Taśmy,taśmy,gdzie są taśmy ? 05.10.06, 12:44 prokto,Teraz pokażą jak Gosiewski biegał nago po sciernisku u Pawlakai: miał taką minę jak pikuś który biega za suczką która ma cieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Pan Pawlak i inni politycy mają...... 05.10.06, 07:34 ... głęboko w d* to że wyborcy chcą wyborów. Pawlak musi się sparzyć i pogrążyć PSL poprzez komitywę z Potworami i Spółka. Wtedy może zmądrzeje ale wtedy bedzie już niestety za późno Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Pan waldek już się nie boi??? 05.10.06, 10:46 To odejdzie wraz z Kaczyńskim. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Pan waldek już się nie boi??? 05.10.06, 10:51 Ja tez - za trzy lata! Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Pan waldek już się nie boi??? 05.10.06, 10:52 leon_bystry napisał: > Pan Waldek już się nie boi?? Ja bym się bał bo po aferze ze sprzedawaniem > stanowisk, propozycją defraudacji publicznych pieniędzy (na weksle Leppera) i > manipulacji procesami sądowymi, a także "aferze szpiegowskiej TVN", > wypowiedziach na temat byłych ministrów MSZ (podobno są wszyscy ruskimi > agentami) nie wiadomo, co im jeszcze przyjdzie do głowy. > Ja chcę wyyyboooróóów!!!! Ja tez - za trzy lata ! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Nie sądziłem że wyborcy PO to tacy debile !!! 05.10.06, 12:23 PiS nie proponował defraudacji publicznych pieniędzy. PiS proponował utworzenie funduszu do czasu wyjaśnienia afery i zapadnięcia korzystnych wyroków sądowych dotyczących weksli (co potwierdzają jego zdaniem opinie biegłych w w ministerstwie sprawiedliwosci). Nie sądziłem, że wyborcy PO to tacy debile !! Poważnie. 90 % z nich ma problemy z rozumieniem tekstu. Nie potrafi wyciągnąć obiektywnych wniosków z kilku krótkich dialogów. Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: Nie sądziłem że wyborcy PO to tacy debile !!! 05.10.06, 14:10 Nie tylko nie rozumią. Oni nie wiedzą co to znaczy dialog. Oni znają tylko słowa nasz prezydent i nasz premier. Odpowiedz Link Zgłoś
jlesniewska1 Re: Nie sądziłem że wyborcy PO to tacy debile !!! 05.10.06, 15:22 Te 90% POLAKóW TO NIE DEBILE ALE MąDRZY LUDZIE ,KTóRZY NIE CHCą OBłUDY CHAMSTWA I ROBIENIE Z NAS WYBORCóW CIEMNIAKóW .MOżE WYBORCY PISU Są CIEMNIAKAMI I KUPILI TE KłAMLIWE TłUMACZENIA ,CIESZę SIę żE NALEżE DO TYCH 90 % KTóżY JESZCZE WIEżą W TO CO WIDZą I SłYSZą Odpowiedz Link Zgłoś
dosik155 Re: Pan waldek już się nie boi??? 05.10.06, 12:27 a czego tu się bać?Kwity będą wyciągane (nieważne prawdziwe czy nie) tylko na tych którzy przeciw koalicji.Nawet przekręt z wekslami będzie zamieciony pod dywan.Cel główny : Polska? Nie! WŁADZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Towarzyszko JOLU Z D...!!!! 05.10.06, 14:02 Towarzyszko Jolu. Nasz przewodniczący wcale nie chce wrucic do rządu. To te nieloty, błagaję go o to, gdyż nikt nie potrafi tak obiecywać jak nasz przewodniczący. i dlatego PO ma wyższse notowania.Bo nie ma w rzadzie tow.Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Cóz za rewelacja? PSL pcha się do koryta!!! 05.10.06, 07:18 ale news? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dla kilku miesięcy tracą twarz. Pawlak powinien 05.10.06, 07:31 przeprosić Beger. Jest zdecydowanie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Dla kilku miesięcy tracą twarz. Pawlak powini 05.10.06, 07:37 krzych.korab napisał: > przeprosić Beger. Jest zdecydowanie gorszy. Taaa... Co za imbecyle tu się wypowiadają. Czytelnicy Wybiórczej ??? Jak się kumali z postkomuną to byli cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jesteś taki głupi sam z siebie czy Ci za to płacą? 05.10.06, 07:46 Wiesz co to honor ? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Jesteś taki głupi sam z siebie czy Ci za to p 05.10.06, 08:45 krzych.korab napisał: > Wiesz co to honor ? Mam 100 zł. od literki.Niezły biznes. Nie wycieraj sobie gęby słowem - honor.Platfusom i lewatywom jest ono obce. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Zacytuję wodza; "Spieprzaj dziadu". 05.10.06, 08:50 Nawet nick masz odbytniczy proktologu, to od wazeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zacytuję wodza; "Spieprzaj dziadu". 05.10.06, 10:49 Czy wódz to mówi do PiSu.? To byloby dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dosik155 Re: Zacytuję wodza; "Spieprzaj dziadu". 05.10.06, 12:38 brawo!Też tak to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Skala 1 : 10. Myślenie O, umiejętność dyskusji -2 05.10.06, 13:37 Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Lepcio dał ciałka 05.10.06, 08:50 Lepperek dał ciała. Genialny strateg źle obliczył koszty decyzji wyjścia z rządu. Teraz trzęsie pupcią. A swoja drogą ciekawe kto go podpuścił, bo nie wierzę, że sam z siebie zostawił by kurę znoszącą złote jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Usiądź na swoim łbie, bedziesz powaznie wygladał 05.10.06, 09:13 Napisano wyraźnie ze PSL zawsze był pazerny na władze i stołki, a co kto czyta i chce czytac to jego sprawa.Dusisz się tu? Droga wolna, możesz sie produkowac gdzie indziej, bo tu poprzeczka troszke dla Ciebie za wysoko.Co do porównań w poprzednim wpisie, jednak nie uwazam poseł Beger za jakikolwiek autorytet.Typowu odpad prl-u jak większość w samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszosciowa 05.10.06, 07:43 Teraz juz wreszcie jasne dlaczego w ostatnich paru dniach gazeta maluje Leppera w jak najczarniejszych barwach. Poczynajac od artykulu z ktorego wynikalo ze byl chyba najgorszym ministrem jaki kiedykolwiek istnial w Polsce. GWno obawia sie ze Lepper jednak powroci do koalicji z PiSem, ot co. I teraz obawy GWna okazuja sie byc calkiem realne. Powrot Leppera to koalicji z PiSem oznaczalby przeciez wiekszosc selmowa a wiec i rzad wiekszosciowy. A to dla salonu bylaby kleska. Bo kto sie martwi czy Sejm moze normalnie pracowac czy nie, najwazniejsze jest bronic interesow ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 08:13 gdzie byłeś kiedy Duch św. lał oleum rozumu w głowy ? pewno na wiecu wyborczym prawych hycli ? Gwno to jest koalicja PIS z Lepperem,a GW nie ma nic do tego, po prostu opisuje gwnianą rzeczywistość i perspektywy pisuarów i kryminalistówz oberbandziorem Lepperem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 08:53 Nie dyskutuj z nim. Dyskutowac mozna z człowiekiem, który wykazuje chociaż śladową aktywność mózgu. Tylko najpierw trzeba mieć mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 09:43 gilu33 napisał: > gdzie byłeś kiedy Duch św. lał oleum rozumu w głowy ? pewno na wiecu wyborczym > prawych hycli ? Gwno to jest koalicja PIS z Lepperem,a GW nie ma nic do tego, > po prostu opisuje gwnianą rzeczywistość i perspektywy pisuarów i kryminalistówz > oberbandziorem Lepperem na czele. Ciekawe, że wczoraj Żakowski i Najsztub na czele z Niesiołowskim byli bardzo mili dla Renaty Beger w programie Tok Szok. To jak to jest z tymi pogladami GW? Dziennikarze reprezentujący poglądy GW wynoszą na piedestał Begerową i ciepłe słówka do Leppera były, a tu takie brzydkie słowa o sprzymierzeńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 10:57 Oberbandziorem? Jak byla szansa ze przeglosuje konstruktywne wotum nieufnosci przeciw rzadowi to nagle sie zaczal jawic w GW jak nowy Cyncynatus! A teraz znowu oberbandzior? Ja juz sie w tym wszystkim pogubilem - czyzby przeciwnicy PiS-u dopasowywali swoj swiatopoglad do chwilowej koniunktury politycznej? Nie, to przeciez niemozliwe..... TO NIEMOZLIWE JEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 11:34 Hmm, Ty się lepiej synku zastanów nad pogladami pisiorów - Lepper zły, expzprowiec i agent. Potem Lepper cacy - mąż stanu pomagający budować lepszą Polskę. Potem znów zly - warchoł bez kwalifikacji moralnych. Teraz znowu wraca do łask. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Re: Gazeta probuje uniemozliwic koalicje wiekszos 05.10.06, 11:39 Tatku, ale PiS to przeciez zlo wcielone, wiec co sie dziwisz, ze nieczysto graja? A przeciwnicy PiS-u toz to cnota wcielona w biel nieskazitelna obleczona, wiec jakze to tak, zeby poglady koniunkturalnie zmieniac.... To mi sie chyba sni... To jest niemozliwe.... CZYZBY NIE BYLO JUZ NA TYM SWIECIE ZADNEJ NADZIEI GDY NAWET GAZETA WYBORCZA GRZESZY????? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A ja jestem za! 05.10.06, 09:14 pies_na_lewizne napisał: > Powrot Leppera to koalicji z PiSem oznaczalby przeciez wiekszosc selmowa a > więc i rzad wiekszosciowy. > A to dla salonu bylaby kleska. Bo kto sie martwi czy Sejm moze normalnie > pracowac czy nie, najwazniejsze jest bronic interesow ukladu. Pomimo, że jestem z salonu (dzięki!), to bardzo bym chciała powrotu Leppera do koalicji. Bardzo bym chciała usłyszeć, jak co poniektórzy prominentni działacze PiSu wiją się i kręcą, pytani przez dziennikarzy o najnowsze rewelacje (Gazeta Polska) w kwestii SB-eckich, powiązań Samoobrony i jak pan marszałek tłumaczy ewentualne wycofanie z prokuratury doniesienia o wekslach, które teraz już będą OK. Interesujące będzie również zobaczyć pp. Lipińskiego i Mojzesowicza na ławie oskarżonych, a Begerową przed nimi w charakterze świadka. (Choć to śledztwo, akurat, prokuratorzy pana Ziobry mogą prowadzić równie "błyskawicznie", co i sprawy "warszawskiego bombera" sprzed wyborów prezydenckich czy też "bilbordów Kurskiego".) I jeszcze jedno. Zdecydowanie uważam, że PiS powinien "porządzić" jeszce parę miesięcy, żeby kompromitacja była pełna, również - ekonomiczna. Niech przyjmą budżet, niech cała masa mam dowie się, że becikowego nie dostanie ("To jak, Kowalska spod piątego urodziła pół roku temu i dostała, a ja - nie; dlaczego?!"), niech piwosze i palacze drożej zapłacą za paczkę papierosów i butelkę piwa, a wszyscy - za litr benzyny czy oleju do samochodu. Niech jeszcze parę razy PiSie "błysną" w polityce międzynarodowej, a Radek - nie wytrzyma z Macierewiczem i tymi dwoma od nowych służb, których mu narzucono i zareaguje wreszcie w jedyny możliwy sposób: dymisją. A wtedy będziemy mieli pewność, że "odnowiciele moralni" o kompetencjach niewystarczających do rządzenia nawet niewielką fabryczką, nie zagrożą naszemu krajowi co najmniej przez następnych piętnaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
rokosz.a Re: A ja jestem za! 05.10.06, 10:27 Masz rację, niech dobrze rozmięknie. Będzie łatwiej spłukiwać Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A ja jestem za! 05.10.06, 16:06 rokosz.a napisał: > Masz rację, niech dobrze rozmięknie. Będzie łatwiej spłukiwać Mowisz o GWnie ;)? Ono juz miekkie. Przynamniej glowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tylko że PiS już nie chce Samoobrony. 05.10.06, 12:18 Ze świniami się dwa razy nie rozmawia. Zwłaszcza gdy są zdolne do takich prowokacji. Kaczyński powiedział publicznie, że z ludźmi o wątpliwej reputacji nie ma co się układać jednak i musi się tego trzymać. Samoobrona rozpadnie się sama. Begerowa zrobiła prowokację ale faktem jest, że wielu posłów Samoobrony chce pożegnać Lepera. I oni mimo wszystko odejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Tylko że PiS już nie chce Samoobrony. 05.10.06, 12:52 Oczywiście, że ze świniami się dwa razy nie rozmawia. Ale świnie to nie tylko lepperowcy. Ich partner koalicyjny także. Z PiS też nikt poważny rozmawiać nie będzie i dlatego Lepper i Kaczyńscy są wzajemnie na siebie skazani. Że banda Leppera się rozpadnie, to jasne i nie mam nic przeciwko temu. Ale tego samego życzę układowi Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Na co czeka PO ? 05.10.06, 07:47 odbierzcie wladze PiS TERAZ, bedzie mniej wietrzenia i sprzatania! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Na co czeka PO ? 05.10.06, 11:11 Nie, nie TERAZ. Na wiosnę przyszłego roku, kiedy ludzie zrobią roczne PIT-y za 2006 i na własne zmysły poczują (a portfel to najczulszy organ zmysłu), co dały im (a raczej zabrały) rządy koalicji Kaczyńscy-Giertych-Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Na co czeka PO ? 05.10.06, 11:38 Dokładnie - jest jeszcze za wcześnie. Niech akrtoflano - owsiano - buraczana koalicja solidnie się skompromituje, niech część ich wyborców straci nerwy, cieprliwośc, wiarę (haha). Poza tym PO nie uwyska większości i będzie dalej syf. A na wiosnę, kto wie, może sytuacja zrobi się bardziej klarowna (np. wystarczy im do tego koalicja z PSL-em) i będą widoki na wyjście z impasu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Lepperowi sondaże idą w dół więc się boi 05.10.06, 08:00 Tak mówil o wcześniejszych wyborach a teraz afera z wekslami go załatwiła. A afera z Beger, Suboticem, Maksymiukiem i WSI też odbija mu się czkawką. Ludzie przejrzeli na oczy. Elektorat SO przejdzie do PSL lub PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Re: Lepperowi sondaże idą w dół więc się boi 05.10.06, 09:20 WLASNIE!!!Ludzie przejrzeli na oczy i zadaja nowych wyborow, zeby pisuary wrocily gdzie ich miejsce-do kibli!!!A jak sa tacy cacy, to dlaczego bronia sie rekoma i nogami przed wyborami?Wyborcow sie boja, czy co? palestrina2005 napisał: > Ludzie przejrzeli na oczy. > Elektorat SO przejdzie do PSL lub PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Lepperowi sondaże idą w dół więc się boi 05.10.06, 09:50 zibi1010 napisał: > WLASNIE!!!Ludzie przejrzeli na oczy i zadaja nowych wyborow, zeby pisuary > wrocily gdzie ich miejsce-do kibli!!!A jak sa tacy cacy, to dlaczego bronia sie > rekoma i nogami przed wyborami?Wyborcow sie boja, czy co? > Ludzie czyli niektórzy czytelnicy GW i zwolennicy PO oraz SLD, a to jakos nie wszyscy i mimo niby korzystnych sondaży PO musi robić zamiesznaie przy pomocy demonstracji, żeby zwrócić na siebie uwagę w mediach wyborców z małych miejscowości, bo tam mało kto czyta GW i ogląda TVN. Trzeba się przebić do wszystkich mediów jak Lepper i górnicy za pomocą zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna PiS stolkow nie odda, LPR tez, PSL stolki chce 05.10.06, 08:02 wiec dla "Dobra Polski" (czytaj dobra swego) troche jeszcze posiedza - na stolkach oczywiscie. Wazne, ze nam powiedza, ze to cale poswiecenie to dla Nas. Odpowiedz Link Zgłoś
rokosz.a Re: PiS stolkow nie odda, LPR tez, PSL stolki chc 05.10.06, 10:43 kelowna napisał: > wiec dla "Dobra Polski" (czytaj dobra swego) troche jeszcze posiedza - na > stolkach oczywiscie. Wazne, ze nam powiedza, ze to cale poswiecenie to dla Nas. Pawlak chciał przekształcić zasłużoną partię chłopską w luksusową "Call Girl", a wychodzi mu tylko podstarzała k... Kiedy chłopi przegonią tych zdegenerownych paniczyków zawłaszczających PSL i przy okazji przegonią parobasów-oszustów Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS stolkow nie odda, LPR tez, PSL stolki chc 05.10.06, 10:50 Koalicja PiSu stołkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free hiihi- jak Pis widzi interes Polski, to zastanawia 05.10.06, 08:26 m sie kay cyzeluja szalbierstwo. Jaki narod taki rzad! Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: PSL cichaczem dogaduje się z PiS 05.10.06, 08:40 Nie wierze... caly czas mam nadzieje, ze jednak nie dogadaja sie z PISem... to bedzie koniec dla polskiej demokracji... PIS pochlonie PSL i LPR... i bedzie jak w PRLu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Andrzej Sośnierz miał rację 05.10.06, 08:48 PO powinna rok temu utworzyć koalicję z PiS-em, tak na próbę i poczekać na rozwój wypadków. Mieliby pewną kontrolę nad Kaczyńskimi. Po pewnym czasie mogli przy korzystnych sondażach przycisnąć PiS i spróbować zastąpić Ludwika Dorna Janem Rokitą. Donald Tusk skazał Polskę na cztery lata rządów populistów. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski kto się lubi ten się czubi 05.10.06, 09:42 ale wszystko zostaje w rodzinie populistycznej. > Mieliby pewną kontrolę nad Kaczyńskimi. to jest wishful thinking niczym nie poparte. Oni sami nie mają nad sobą kontroli. > Donald Tusk skazał Polskę na cztery lata rządów populistów. chyba już kiepsko z IV Republiką, Hitler też na koniec ogłosił że wszystko było w obronie przed spiskiem żydowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca2 Koniecznie kazdy kandydat 05.10.06, 08:49 do parlamentu powinien posiadać od przysięgłego psychiatry zaświadczenie o poczytalności i testy na wykrywaczu kłamstw Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Badania psychiatryczne i na wariografie? 05.10.06, 14:53 Ale niektórym odbija dopiero jak się dorwą do władzy... Więc może lepiej takowe badania okresowe? Co rok? Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Dobro kraju najważniejsze 05.10.06, 09:08 PO nie przystąpiło do koalicji z PiS. PO nie poparło wniosku PiS o samorozwiązanie Sejmu. PO jest z innej planety? Złóżcie mandaty, bo jesteście darmozjadami społecznych pieniędzy. Nic nie robicie. Jak sobie pościelicie, tak będziecie spać dalej. Słodkich snów o prezydencie i premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Dobro kraju najważniejsze,nawet za cenę śmierci 05.10.06, 09:26 "wszyscy walczą tak o pokój, aż się wokoło leje krew" czy to coś ci mówi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dobro kraju najważniejsze,nawet za cenę śmier 05.10.06, 10:51 PiS przegrywa, to sie boi i robi wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Rysio Czrnecki 05.10.06, 09:10 Rysio Czarnecki - widziały gały co brały. Te pytania trzeba było postawić, jak wstępowałeś do Samoobrony Rysiu. Teraz to spadaj, chyba, że robiłeś za konia trojańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 PSL cichaczem dogaduje się z PiS 05.10.06, 09:12 pan Czarnecki zastanawia się czy wrócić do LPR czy może przejśc do PiS, poza tym pan Lepper został zdymisjonowany za żądania,ktore póżniej uwzględniono. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb PSL -następny jeleń do odstrzału 05.10.06, 09:12 BYLE SIE UTRZYMAC PRZY ŻŁOBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
signal Dajcie szansę dla wyborców ! 05.10.06, 09:22 niech ludzie ocenią wasze działania Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dajcie szansę dla wyborców ! 05.10.06, 10:52 Kaczyński musi odejść.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Co w tym dziwnego? 05.10.06, 09:47 Z PiSem będzie rozmawiać tylko Lepper. Z Lepperem będzie rozmawiać tylko PiS. Te dwie "orientacje" polityczne są wzajemnie skazane. Tak naprawdę, to braci Kaczyńskich jest trzech, Lepper stał się trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: PSL cichaczem dogaduje się z PiS 05.10.06, 09:47 Nie zdziwiłabym się, kiedy POwcy przyjdą na kolanach prosić Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne za mocno się świeci 05.10.06, 09:51 mogli go trochę przypudrowac do zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Strach Leppera.... 05.10.06, 09:58 Lepper boi się poważnie,że PIS mając za kilka dni kilku nowych posłów z Samejobory w Fekaliach,zdobędzie większość i będzie mógł wypiąć się dokładnie na niego.A skoro problem większości parlamentarnej zostanie rozwiazany, to wtedy do roboty zabierze się Ziobro.Wszystkie sprawki Leppera w sądach / zwłaszcza niszczenie zboża i afery z łapówkami przed wyborami !! / dostaną przyspieszenia, nowe, w tym afera wekslowa też przyspieszy. Zobaczymy wnioski o uchylenie immunitetu Leppera. Kolejnym ciosem dla 1 Buraka RP będą zmiany w ustawie o mandacie posła,senatora i zakaz kandydowania skazanym.I to będą ostatnie dni Leppera na wolności. Oby...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Strach Leppera.... 05.10.06, 11:47 Chciałbym zwrócić uwagę właśnie na kwestię ordynacji. PiS taki moralny, uczciwy, reformatorski i ideowy, ale jakoś przez rok rządów nie wykazał chęci do odcięcia kryminalistom drogi do parlamentu i wysokich stanowisk państwowych (a spokojnie z samą PO mogli to przepchnąć). Za cenę poparcia puści(ł) w niebyt wszystkie brudy koalicjantów i własne deklaracje (wszyscy wiemy, co n/t Leppera mówiły kaczki). Taka to właśnie jest moralność, ideowość i prawość PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Strach Leppera.... 05.10.06, 12:22 Taka to właśnie jest moralność, ideowość i prawość PiS.> a kto trzeźwo myślący uwierzył w bajeczki PIS-u o rządach sprawiedliwości ? to były i są hasła dla ciemnego ludu, który ma to kupić.Ważne aby być u władzy, a moralność i etyka ? a kogo to z PIS-u obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Kto jest za koalcija PiS-Samoobrona-LPR? 05.10.06, 10:15 Bo ja jestem za tym żeby ona się utrzymała...nie chce aby rządzili liberały z komuchami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Kto jest za koalcija PiS-Samoobrona-LPR? 05.10.06, 11:49 Jajestem za - niech się utrzyma jeszcze trochę, aż całkime się skompromitują, a Polacy poczują w keiszeniach rządy nieudaczników. I jeszcze SLD bym chętnie w tej koalicji widział - gospodarczo pasują jak ulał. I niech idą wszyscy w niebyt, może w końcu władzę otrzymają rozsądni centryści, jakkolwiek by się nazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: PSL cichaczem dogaduje się z PiS 05.10.06, 10:15 PiS to najgorszy syf jaki mógł trafić się Polsce. Spluniesz na nich, to powiedzą, że pada deszcz a winę za to ponosi PO i układ... Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś