lidka_66 Koszmar!!! 12.10.06, 13:42 Nie da się słuchać tych idiotów. Przechodzą juz samych siebie. Czas najwyzszy zrobić z nimi porządek w inny sposób skoro nie można zgodnie z prawem! Odpowiedz Link Zgłoś
marych sprzedawczyki z Samoobrony. 12.10.06, 13:42 tym razem to PiS ich nagra czego rządają wzamian Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Ciekawe taśmy to zapowiada TVP na dziś o 22:00 12.10.06, 13:56 Podobno Gudzowaty nagrywał Michnika... oglądajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ciekawe taśmy to zapowiada TVP na dziś o 22:0 12.10.06, 14:02 Uklad pada a padajac szuka czegos do zatrzymania.Poczekamy te 4 dni a duzo wyjdzie co uklad skrywal Odpowiedz Link Zgłoś
signal Kaczyński, Lepper i Giertych 12.10.06, 13:46 oni pasują do siebie jak najbardziej, ten sam poziom kultury politycznej, te same maniery i wysoka moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
morgul Raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy 12.10.06, 13:46 deja vu jakieś czy co.... Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasakrakowska Witajcie w II PRLu!!! Ja wysiadam, ja wyjezdzam, 12.10.06, 13:50 ja to cale towarzystwo mam w d...pie! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Niesiolowski i Kalisz 12.10.06, 13:50 w jednym rzedzie stali i na oczach calego Sejmu sie sciskali.Co za obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
qba75 Re: Niesiolowski i Kalisz 12.10.06, 13:58 jesli przyjac (to pwenik prawda? nawet bez dowodów każdy wie.... ;) ze wszyscy i tak sa z Ukladu to zadna tam obluda. obłudą to jest w tej chwili nazwa partii "Prawo i Sprawiedliwość" z przestępcami i komunistami w jednej koalicji no większej to już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Niesiolowski i Kalisz 12.10.06, 13:59 Przeciez PiS nie jest w koalicji z SLD.To PO zawarla przymierze z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Mlody jesteś, to nie pamiętasz, że to co 12.10.06, 14:26 nam chce zapewnić PiS już prawie mieliśmy. Tylko nagle naród się zbuntował i powstała "Solidarność" (nie mylić z dzisiejszymi popłuczynami pod tą samą nazwą). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lepsze to niz Cham z Warcholem 12.10.06, 14:03 Dla guru Kalisz to pasuje, ale jak przezyje to Niesiolowski? Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Lepsze to niz Cham z Warcholem 12.10.06, 14:06 Fenomen PiSu polega na tym ze z kazdym dniem uwiarygodnia on coraz bardziej SLD. Stare wygi z SLD powracaja juz do zycia publicznego, Miller, Wenderlich... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lepsze to niz Cham z Warcholem 12.10.06, 14:08 Oni sie smieja ale z PO.Majac szanse stworzyc prawicowy rzad poniosly ich ambicje i niespelnione sondaze. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Lepsze to niz Cham z Warcholem 12.10.06, 14:12 Buhahaha, no jasne, ciagle glupie i winne jest PO :) Jeszcze chwila a pomysle ze rozmawiam z Kuchcinskim lub Cymanskim. Jak Ci sie tak bardzo PO utrwalilo w glowie to sie moze do nich zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lepsze to niz Cham z Warcholem 12.10.06, 14:14 U mnie nie ma PiS,PO czy Samoobrony a tym bardziej SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko twój idol Jaruś K. brata się za to z warchołem... 12.10.06, 14:20 ...Lepperem... PiS=Potatoes in Shit Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: twój idol Jaruś K. brata się za to z warchołe 12.10.06, 14:24 Warchol nie warchol.Bez znaczenia.Wybrany w demokratycznych wyborach.Chyba ze wedlug ciebie demokracja to tylko wtedy gdy komuna u koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko coś ci się chłopcze myli... 12.10.06, 15:09 ...czy my tutaj debatujemy o konsekwencji demokratycznych wyborów do parlamentu, czy może o predyspozycjach co niektórych posłów do reprezentowania społeczeństwa, w którym na szczeście większości nie stanowią osoby skazane prawomocnymi wyrokami... Odpowiedz Link Zgłoś
mk156 Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 13:55 Dobro Polski to dobro wyborców. Ja chcę wyborów!!! Tak jak 70% moich rodaków. Panie Kuchciński, spokój jest potrzebny, ale dla mojej ojczyzny - nie dla waszych stołków! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 13:57 To co piszesz jest chore.Co dadza nowe wybory?Kto bedzie rzadzil?A jezeli znowu wygra PiS popelnisz samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:04 Sam jestes chory. A moze raczej przyrosniety do stolka? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:06 PO ani tym bardziej SLD przez najblizsze kilkadziesiat lat nie dojda do wladzy.Za kilka dni PO sie rozsypie. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:08 Tak, przez najblizsze kilkadziesiat lat bedzie rzadzil PiS-SO-LPR na zmiane z PSL. Wiekszych glupot dzisiaj nie slyszalem. Lepiej sie juz zaczynaj oddzielac od stolka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:11 Nic nie rozumiesz.Caly uklad polityczny zacznie sie sypac.To proste.Do wtorku ujrzymy wiele materialow ktore zniszcza czesc klasy politycznej.I to bedzie wlasnie prawdziwe trzesienie(polityczne ) ziemii Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:17 Czyli przyszedl Kaczynski i rozwalil wszystko, caly uklad polityczny :) Psuja jednym slowem. I tak Wam te materialy nie pomoga bo ludzie nie sa tak glupi jak Wam sie wydaje. Chorych z nienawisci niszczycieli Kaczynskich oraz spolke trzeba odstawic teraz od wladzy tak jak to mial omiejsce w przeszlo 10 lat temu. NIe nadaja sie do rzadzenia, zagrazaja stabilosci kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:22 Czy nie chcesz poznac historii wlasnego kraju?Wolisz zyc w nieswiadomosci.Nic sie nie zdarzylo?A zdarzylo sie naprawde wiele zlego ktore trzeba rozliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mk156 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:07 Chora była wygrana Pis-u. Módl się, żebyśmy wszyscy zaczęli głosować rozumem, a nie dawali się otumaniać głupimi(bo pustymi) obietnicami. Jesteś rozsądny, więc proszę Cię, idź na wybory - frekwencja w takiej sytuacji jest nie do przecenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dot. konferencji prasowej PiS 12.10.06, 14:15 Zeby zaglosowac musialbym walic 400 km. Odpowiedz Link Zgłoś
kajfasz7 Albo jestem w koalicji, albo spieprzaj dziadu 12.10.06, 13:56 to myśenie Lepera role się odwróciły panowie hee hee hee Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nieważna śmieszność ani Polska, ważne stołki 12.10.06, 13:58 Ale gęby pełne racji stanu i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
evident I znowu zamknęli Sejm na kłódkę 12.10.06, 14:00 udali się do pokoju posłanki Beger ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Banda chorych na wladze maniakow! Szkoda slow... 12.10.06, 14:05 jest to po prostu tragiczne do jakiego poziomu polityka w tym kraju schodzi. Nadejda jeszcze czasy, ze ludzie beda z lezka w oku wspominali Jaruzelskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Ile jeszcze razy? 12.10.06, 14:06 Ile jeszcze razy Samoobrona wypnie sie PiS-owi? O LPR nie pytam bo ta partia juz na stale ma rozlozone nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Komorowski to również telewizyjna "mądrala" ? 12.10.06, 14:06 Tych panów to jest za dużo w telewizji. Fachowcy od gadania , tego samego, dookoła. Platforma też powinna zmienić kilku tych telewizyjnych gadaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Lepper wyjdzie z tej koalicji jeszcze raz 12.10.06, 14:13 zobaczycie, to tylko kwestia czasu. Jak tego nie zrobi jego polityczne ambicje - Prezydenta RP staną się iluzoryczne, na granicy błędu statystycznego. A tak na marginesie czekam na obietnicę pisu o wprowadzeniu ustawy o zakazie ubiegania się o mandat poselski dla osób karanych. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Mam nadzieję, że im potrącą z diet za 12.10.06, 14:16 tę nieobecność w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski DOSYĆ! 12.10.06, 14:17 Co tu owijać w bawełne, znabujcie mnie, wywalcie posta albo zawiescie konto: MAM NADZIEJE, ŻE COŚ PIE..IE W TEN CYRK NA WIEJSKIEJ I WSZYSTKICH TYCH KŁAMCÓW, KRĘTACZY, CHŁOPÓW, KONUSÓW, GIERTYCHÓW I INNEJ MAŚCI PAJACÓW PAZERNYCH NA PIENIĄDZE I CHORYCH NA WŁĄDZĘ TRAFI SZLAG!! BOŻE! JAK JA CHCE WYJECHAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Sejm przerwał obrady na 5 dni 12.10.06, 14:47 Najcięższa operacja hirurgiczna? Oderwanie ryja od żłobu. PISuary zrobią wszystko, żeby jej nie oddac.A jak trzeba będzie to się sklonują do kwadratu. Sam już brzydzę się tym co piszę,ale brak mi słów usprawiedliwienia dla ich polityki, języka, oskarżen.... Odpowiedz Link Zgłoś