drugie_wcielenie 23.10.06, 07:28 ten artykul juz byl kiedys publikowany. tematy sie skonczyly ? npzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glomek Re: Nagrobki z Chin podbijają rynek 23.10.06, 07:56 bez jaj przeciez trzeba bedzie zwloki klasc teraz bokiem zeby znaczki byly tez w poprzek no i kto znajdzie swoja babcie 1 listopada z takim smiesznym opisem;> Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:drugie_wcielenie wracaj do wariatkowa!! 23.10.06, 08:04 Facet jestes psychiczny i zacznij sie leczyc psycholu!!Nie otym mowa a ty durniu piszesz o czyms innym.To jest powazna sprawa,a ty sobie kpiny robisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kriskw Re:drugie_wcielenie wracaj do wariatkowa!! 23.10.06, 08:06 A niby czemu to jest powazna sprawa Twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Nagrobki z Chin podbijają rynek 23.10.06, 08:23 Eeee... Nagrobki z chińskiego kamienia to pikuś. Dwa tygodnie temu w drodze do Wiednia zatrzymałem się w jakiejś mieścinie na Słowacji w Tesco. Idę sobie a tam...stoisko z nagrobkami. Mało łba o coś nie rozbiłem bo lampiłem się na to zjawisko jak na ufo:-) Z drugiej strony towar jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 Ciekawe... 23.10.06, 08:38 Ciekawe, czy wsad do nagrobkow tez bedziemy importowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Teraz są modne takie faliste 23.10.06, 08:55 z kamienia w kolorze sraczkowatym. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne trzy rzeczy sa pewne... 23.10.06, 10:46 Dwie rzeczy sa pewne. Podatki i smierc. No i trzecia, ze to bedzie duzo kosztowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś