st1111 28.10.06, 20:06 A tak dokładniej to ile sekund po stosunku zaczyna się ochrona i czy plemnik też jej podlega i co to jest naturalna śmierć czy zabicie plemników poprzez ich uduszenie w prezerwatywie to zbrodnia morderstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia.norfolk [...] 28.10.06, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
as34reop90 a co z karą śmierci? 28.10.06, 20:21 czyżby LPR chciało z niej zrezygnować? bo przecież zabicie przestępcy, za kare, raczej nie jest naturalną śmiercią... Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 Re: a co z karą śmierci dla ludzi PIS-U! 28.10.06, 20:35 as34reop90 napisała: > czyżby LPR chciało z niej zrezygnować? bo przecież zabicie przestępcy, za kare, > raczej nie jest naturalną śmiercią... sczipor od bucikow i dobrego optyka biedna kobieta,,musi chodzi....c boso JAK SOBIE SPOIRZA W OCZY NP.Z POSLEM IDIOTA CYMANSKIM Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: a co z karą śmierci dla ludzi PIS-U! 28.10.06, 21:58 marysienka26 napisał: > as34reop90 napisała: > > > czyżby LPR chciało z niej zrezygnować? bo przecież zabicie przestępcy, za > > kare, > > raczej nie jest naturalną śmiercią... > sczipor od bucikow i > dobrego optyka biedna kobieta,,musi chodzi....c boso JAK SOBIE SPOIRZA W OCZ > Y > NP.Z POSLEM IDIOTA CYMANSKIM Tańczymy labada, labada, melodia wszaka, gejtycha. Czy abocja już była? Była, lecz wróciła! Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Moje wątpliwości czy LPR chce chronić życie 29.10.06, 00:06 Niestety 50 zapisów w konstytucji nie pomogą w ochronie życia w Polsce jeśli w szpitalach nie będzie lekarzy - urodzone dzieci będą pozbawione należytej opieki, ludzie będą czekać miesiącami na operację, staruszkowie będą chorować bez nadziei na pomoc. Równiez bandyci będą nadal zabijać bez względu na zapisy konstytucyjne. Może więc politycy zamiast myśleć o lepszej propagandzie i zatanawianiu się czy chronić konstytucyjnie życie plemników zaczęli serio myśleć nad rozwiązywaniem realnych problemów już urodzonych i żyjących ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Moje wątpliwości czy LPR chce chronić życie 29.10.06, 03:35 W co ty wierzysz ? ONI juz sie dorobili zyjac z pieniedzy podatnikow. Wioski z ktorych pochodza sa dumne ze wyprodukowaly takie tuzy umyslowe. To sa zupelnie nieproduktywne dzialania pozorne majace na celu zadoscuczynienie zadan protektorow - jakis biskupow czy innej fanatycznej holoty. Ludzie, spoleczenstwo, gospodarka ich nie interesuje bo nie maja zadnej koncepcji dla polski XXI wieku. Wiekszosc z LPR to zwykli kretyni manipulowani przez cyniczna mniejszosc ktorej na niczym nie zalezy jak tylko na dostepie dla koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Moje wątpliwości czy LPR chce chronić życie 29.10.06, 08:53 Ja bym tą ustawę jeszcze zliberalizował, tak aby z ochrony wyłączyć członków ligii. No i jeszcze można by im zakazać się rozmnażać. PS: Elpeery, a potem w konstytucji zapiszcie zakaz przeklinania. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Wersja finalna ustawy: 29.10.06, 09:05 Rzeczpospolita Polska zapewnia każdemu człowiekowi (i bocianowi) prawną ochronę życia od Adama i Ewy do naturalnej śmierci z wyjątkiem kary śmierci. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Moje wątpliwości czy LPR chce chronić życie 29.10.06, 12:06 Upaśli się jedynie, czyli cel był jeden dorwać się do koryta i najeść jak prosię! Na niwie walki z żydami(pazernymi) to Pajacowanie i Spółkowanie ma takie osiągnięcie, że cywilizuje Samoobronę, stając się jej zwierciadłem! Lepper chudnie, zaś oni się niemiłosiernie upaśli. Takie opasy Samoobrony, pewnie lubią wieprzowinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Czarna zawiesina! Patrz jak jestem wypasiony, w życiu miałem już trzy żony. Dzieci mamy ze trzy kopy. My od poczynania chłopy. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, bo chcę składek wciąż z ambony. Kombinować muszę z seksem, co nie wieje mi z refleksem. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak siedzę obok laski, cała sala krawat w paski. Głośno szczeka Marek Burek na czerwonych parę skórek. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, a po co mi jakieś żony. Złodziej to wieczna dziewica, teraz, zawsze ma dziedzica. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Niespasiony, mądry taki, takie tylko są Żydziaki. Bo to przez nich Kaśka w ciąży, jej mąż za mną z nożem krąży. Za to żydzie cię wypieprzę, żyć u obcych tobie lepsze! (ref.)Pasą się, pasą na tej biednej Polsce nazikatolicje pogrom zwiastujące. Kłamią i kłamią przeróżniaste szuje, z takimi dobra w Polsce nie zbuduje! Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Re: a co z karą śmierci? 29.10.06, 21:18 I na to jest metoda, a nawet kilka: 1. starannie związujesz skazańca, wkładasz żywego do trumny i zakopujesz. Po kilku godzinach umrze śmiercią naturalną z braku powietrza 2 zamykasz skazańca w jakiejś piwnicy, w ostateczności ostrożnie spuszczasz do głębokiej na jakieś 6 m studni. Czekasz tydzień, aż naturalnie wykituje z braku wody. 3. Można też przywiązać do palika, obłożyć chrustem, oblać benzynką i podpalić. 4. branego w podkoszulek i szorty zabrać na kilkugodzinny spacer po Antarktydzie. Można o pomoc poprosić koleżeństwo mieszkające na Syberii Jak widać, metod na naturalną śmierć jest mnóstwo. Tacy honorowi, prawdomówni, szczerzy i praworządni ludzie jak LPR na pewno mają wszystko dokładnie przemyślane. Odpowiedz Link Zgłoś
nnxx Ludzie z LPR-u !!!!!! 28.10.06, 20:10 Wasz pomysł aby bez żadnych wyjątków wprowadzić taki zapis do Kostytucji skończy się tragedią. Załóżmy , że pod rządami takiego prawa np. Pani Giertych zostaje zgwałcona zbiorowo przez 5 pijanych drabów i zachodzi w ciąże. Zgodnie z Waszym pomysłem gratuluję juz teraz Panu Giertychowi nowego potomka , którego z pewnością będzie otaczał ogromną miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Ludzie z LPR-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.06, 20:18 Mozna i sto wykrzykników ustawic, a ludziom (?) z LPR i tak to nie pomoze w czymkolwiek. Ci ludzie sa po prostu myslacy inaczej. Pod adresem karasmierci.lpr.pl/ mozna podpisac sie pod petycja LPR w sprawie referendum na temat wprowadzenia kary smierci. Jak to LPR chce pogodzic - konstytucyjna zasade ochrony zycia az do naturalnej smierci z wykonywaniem kary smierci. No, ale kon ma duzy leb, moze cos wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Front Konserwałów na rzecz Podziemia Aborcyjnego 28.10.06, 20:12 i Korumpowania Lekarzy, składający się z koalicji rządzącej, nadal wymyśla kretynizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze ! 28.10.06, 20:13 dla Ciebie niesamowite ale zycie w cywilizowanym swiecie jest szanowane podrecznik biologii wyjasni ci trudne pojecia towarzysze zrobili wode z mozgow paru pokoleniom ale to przejdzie z lewackosci wyrasta sie jak z majtek z klapa Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Piszesz że wyrosłeś z klopa? 28.10.06, 22:21 pisalem o majtkach z klapa /a z ogonkiem na koncu/ nie trzeba wybitnej inteligencji aby to slowo poznac gdy brak polskich liter Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Piszesz że wyrosłeś z klopa? 29.10.06, 11:55 o90 napisał: > pisalem o majtkach z klapa > /a z ogonkiem na koncu/ > nie trzeba wybitnej inteligencji aby to slowo poznac gdy brak polskich liter -A czy trzeba wybitnej inteligencji aby ten brak polskich liter naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Piszesz że wyrosłeś z klopa? 31.10.06, 11:40 o90 napisał: > pisalem o majtkach z klapa > /a z ogonkiem na koncu/ > nie trzeba wybitnej inteligencji aby to slowo poznac gdy brak polskich liter >pewnie jestes wybitnym inteligentem i myslisz ze sa litery polski i niemieckie ,zastanow sie co bredzisz Volksdeutschu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze 28.10.06, 20:37 o90 napisał: > dla Ciebie niesamowite > ale zycie w cywilizowanym swiecie jest szanowane > > podrecznik biologii wyjasni ci trudne pojecia > > towarzysze zrobili wode z mozgow paru pokoleniom ale to przejdzie > z lewackosci wyrasta sie jak z majtek z klapa Z głupoty jednak nie!! Głupota pozostaje i dlatego powinna mieć swoje odbicie w Kodeksie Karnym.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze 28.10.06, 22:20 zamykac czerwonych ? w sumie nie jest to glupi pomsl Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze 29.10.06, 00:43 nie, czarnych. i nie zamykac, tylko trzymac z dala od prawodawstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze 31.10.06, 11:54 o90 napisał: > zamykac czerwonych ? > w sumie nie jest to glupi pomsl >o90 ty jestes zielony ,ale i pusty leb. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci -do o90 29.10.06, 11:49 Dają tego przykład cywilizowani Amerykanie i ich nie mniej cywilizowani sojusznicy w Iraku,Afganistanie i innychmiejscach w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Od poczęcia do naturalnej śmierci - i dobrze 31.10.06, 11:38 o90 mysle ze jeste 90latkiem i juz masz mozg zlasowany,na kolanach do rydzyka a nie brac sie za czytanie gazet,wapniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Od wytrysku powinni chronic 28.10.06, 20:13 i od jajeczkowania. Kazde jajeczko wydalone w co miesiecznej menstruacji jest zbrodnia przeciw ludzkosci. Kobieta winna rodzic bez przerwy. I trzeba to zapisac w konstytucji. Minister z Ministerstwa Dziwnych Krokow Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Od wytrysku powinni chronic 29.10.06, 08:54 Od wytrysku to już za późno. Trwaja badania nad tabletkami antykoncepcyjnymi dla mężczyzn. Gdy mężczyzna zażyje preparat, to plemniki będą nieaktywne i nawet jeśli będzie później wytrysk do łona kobiety, to dzieci z tego nie będzie. I plemniki zdechną. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 A CO TO za mlodzian? 28.10.06, 20:29 o uszach wasko rozsawionych z powodu malej objetosci mozgoczaszki... czy aby szanuje sperme swa szlachetna wszechpolska?!?! czy nie upuszczaja aby do pisuaru?!?! ma certyfikat czystej prawicy owy prawiczek? od x. H.J. za niewinnego buziaczka dostal i ze taaki ladny chlopaczek jest... haha haha! EVRY SPERM IS SECRET! - MONTY PYTHON Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: A CO TO za mlodzian? 29.10.06, 11:04 > EVRY SPERM IS SECRET! - MONTY PYTHON raczej "SACRED". Odpowiedz Link Zgłoś
tarura LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 20:30 spowoduje ze wprowadzenie kary smierci za najciezsze zbrodnie stanie sie znacznie utrudnione Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekqwerty zarodek czy kobieta? 28.10.06, 20:31 A co w sytuacji gdy TRZEBA WYBRAĆ życie zarodka i życie kobiety? Przecież wiadomo że są kobiety, dla których kolajna ciąża skończy się śmiercią. Celibat? No bo przecież nie prezeratywa czy pigułka! Odpowiedz Link Zgłoś
fotomaniak13 Re: zarodek czy kobieta? 29.10.06, 10:21 A dlaczego sadzisz że to niepoczęte dziecko jest mniej wazne od jego matki, a w ogole to ludzie sa dziwni dla wielu stosunki seksualne sa wazniejsze niz ludzkie zycie. Przeciez to tylko chwila przyjemnosci ktora mozna zastapis czyms innym. Wezcie sie lepiej wszyscy za robote to bedziecie myslec o stosunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: zarodek czy kobieta? 29.10.06, 11:28 A dlaczego myślisz, że zygota jest ważniejsza od kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: zarodek czy kobieta? 29.10.06, 11:56 bo kobiety są po to, by dostarczać zygot i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
megha No nie wiem.... 29.10.06, 12:05 No nie wiem, czy się da czymś zastąpić "stosunki seksualne", jak to nazywasz (ja co prawda używam innych określeń, ale są one moje prywatne ..). Co proponujesz w tej materii ??? Gdyby się to udało, to wiesz, że dawno gatunek ludzki wyginąłby całkowicie???? Zyczę owocnych badań, ale ja tam wolę staromodne "kochanie się" od innych nowoczesnych jedynie słusznych wszechpolskich przyjemności... Taka już konserwatywna jestem hehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: zarodek czy kobieta? 31.10.06, 12:01 fotomaniak13 napisał: > A dlaczego sadzisz że to niepoczęte dziecko jest mniej wazne od jego matki, a w > ogole to ludzie sa dziwni dla wielu stosunki seksualne sa wazniejsze niz ludzki > e > zycie. Przeciez to tylko chwila przyjemnosci ktora mozna zastapis czyms innym. > Wezcie sie lepiej wszyscy za robote to bedziecie myslec o stosunkach. >w twoim przypadku stosunek seksualny mozna zastapic waleniem jasia a sperme dac kotu lyknac . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus do naturalnej śmierci... 28.10.06, 20:35 Ale referendum, trącającego o aborcję, to ci wszyscy święci i poczęci, boją się jak... diabeł święconej wody... :) Co jest całkowicie irracjonalne w kraju... w którym jest 95 % katolików :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 rozwiazanie problemu logicznego LPR 28.10.06, 21:13 > Co jest całkowicie irracjonalne w kraju... w którym jest 95 % katolików :)) no, te pozostale 5% to są poczęci. co razem daje okrągłe 100% katolików. nic dziwnego ze irasiad jest zdenerwowany. ps. poza tym proponuję randomizację konstytucji: par 22: zycie 99% obywateli jest w 97% chronione od poczęcia do śmierci, oraz w 3% orzeka się karę śmierci w przypadku..(wyliczyć, poczynając od członkowstwa w PO). zycie 1% obywateli powstalo w wyniku ewolucji, pochodzą oni od małpy oraz podlegają Ustawom o ochronie przyrody i prawach zwierząt (załączyć). Odpowiedz Link Zgłoś
iklo0p LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 20:35 Tak naprawdę, wprowadzić karę smierci do kodeksu karnego za najcięższe przestępstwa. Potem zmienić konstytucję w sprawie ochrony życia poczętego. I w rezultacie palić na krzesłach elektrycznych, ewentualnie wieszać każdą młodą dziewczynę, która zażyje tabletkę wczesnoporonną, gdyż właśnie pękła prezerwatywa, albo jakoś tak bez niej wyszło. Gratuluję braku wyobraźni u członków koalicji. Wprowadzić takie prawo!!! jak paranoja do całkowita co tam bedziemy się rozdrabniać. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka26 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 20:39 iklo0p napisał: > Tak naprawdę, wprowadzić karę smierci do kodeksu karnego za najcięższe przestęp > stwa. > Potem zmienić konstytucję w sprawie ochrony życia poczętego. I w rezultacie > palić na krzesłach elektrycznych, ewentualnie wieszać każdą młodą dziewczynę, > która zażyje tabletkę wczesnoporonną, gdyż właśnie pękła prezerwatywa, albo BOZE POMORZ MI CZY KTOS WIDZIAL TAKICH DEBILI ! > jakoś tak bez niej wyszło. > > Gratuluję braku wyobraźni u członków koalicji. Wprowadzić takie prawo!!! jak > paranoja do całkowita co tam bedziemy się rozdrabniać. Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 20:36 To teraz będzie ambaras-wyrobiłem dowód wg.LPR jest zły bo niema daty poczęcia jest urodzenia,a moje dzieci już pytają kiedy zostały poczęte a ja nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Od momentu narodzin nasienia do naturalnej śmierci 28.10.06, 21:05 tegoż tylko w miejscu przeznaczenia. Każde inne miejsce śmierci plemnika byłoby karalne. A zwłaszcza za zwieraczem od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
grayling Re: Od momentu narodzin nasienia do naturalnej śm 28.10.06, 21:21 Spokojnie, kochani, świry dopiero się rozkręcają. Następny etap to wniosek o karę śmierci za onanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Od momentu narodzin nasienia do naturalnej śm 28.10.06, 21:25 I kontrola na granicy, czy aby kobieta nie jest w ciąży jak wyjeżdża... (co by ją sprawdzić w drodze powrotnej i rozstrzelać jeśli usuneła). Kobiety! Brońcie się! Te świry odbierają Wam prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Od momentu narodzin nasienia do naturalnej śmierdz 29.10.06, 00:11 i tegoż. Jestem oburzony tym, że śmierdź mi śmierdzi od samego pocżecia. Mam w doopie grzech pierworodny. Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Re: Od momentu narodzin nasienia do naturalnej śm 29.10.06, 11:11 kozaczek3 napisał: > i tegoż. > Jestem oburzony tym, że śmierdź mi śmierdzi od samego pocżecia. > Mam w doopie grzech pierworodny. No i za mordowanie plemników we własnej "doopie" należy ci się kara śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
ilirian Popieram, mam tylką małą wątpliwość. 28.10.06, 21:28 Czy śmierć na skutek naturalnej choroby jest naturalna czy też nie? I czy sztuczne przedłużanie życia będzie karalne? W takim systemie należy zakazać leczenia poza leczeniem naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 21:29 st1111 napisał(a): > A tak dokładniej to ile sekund po stosunku zaczyna się ochrona > i czy plemnik też jej podlega i co to jest naturalna śmierć > czy zabicie plemników poprzez ich uduszenie w prezerwatywie > to zbrodnia morderstwa? Oczywiście, because: Every sperm is sacred, Every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate. -- There are Jews in the world, there are Buddists, There are Hindus and Mormons and then There are those that follow Mohammad, but I've never been one of them. I'm a Roman Catholic, And have been since before I was born, And the one thing they say about Catholics is They'll take you as soon as you're warm. You don't have to be a six footer, You don't have to have a great brain, You don't have to have any clothes on, You're a Catholic the moment Dad came, because Every sperm is sacred, Every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate. Every sperm is sacred, Every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate. Let the heathen spill theirs, On the dusty ground, God shall make them pay for Each sperm that can't be found. Every sperm is wanted, Every sperm is good, Every sperm is needed, In your neighborhood. Hindu, Taoist, Morman, Spill theirs just anywhere, But God loves those who treat their Semen with more care. Every sperm is sacred, Every sperm is great, If a sperm is wasted, God gets quite irate. Every sperm is sacred, Every sperm is good, Every sperm is needed, In your neighborhood. Every sperm is useful, Every sperm is fine, God needs everybody's, Mine, and mine, and mine. Let the pagans spill theirs, O'er mountain, hill and plain. God shall strike them down for Each sperm that's spilt in vain. Every sperm is sacred, Every sperm is good, Every sperm is needed, In your neighborhood. Odpowiedz Link Zgłoś
iulius LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 21:38 Ślusarczyk może się wypowiadać w takich sprawach. Sądząc po zdjęciu, mało prawdopodobne jest, by za jego sprawą doszło do jakiegoś poczęcia w dającej się przewidzieć przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
peperro LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 21:40 Po co ta cała dyskusja. Przecież wiadomo, że w Polsce wszystko się zgadza tylko na papierze. Nasi [p]osłowie uchwalą jeszcze niejeden - za przeproszeniem - poroniony pomysł. Im głupszy, tym głośniej się będzie o nim mówić, a i tak pozostanie tylko na papierze. Życie potoczy się swoim trybem. Cały kłopot w tym ze nikt nie chce rozwiązywać prawdziwych problemów, które jeszcze trochę, a wybuchną ze zdwojoną siłą. Bal na "Titanicu" zwanym Polską trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid12399 to oczywiste ludobójstwo 28.10.06, 21:40 Uduszenie plemników w prezerwatywie to oczwiste ludobójstwo i powinno być karane śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: to oczywiste ludobójstwo 28.10.06, 21:40 A fellatio łamaniem kołem za kanibalizm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: to oczywiste ludobójstwo 28.10.06, 22:35 Odnoszę wrażenie, że pomimo połączenia się obu gamet twoich rodziców, ty nadal pozostałeś mentalnym tylko i wyłącznie plemnikiem...:)))) Twój intelektualny garnitur chromosomów przypomina raczej kufajkę kierownika punktu skupu gnojówki w byłem GS-ie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to oczywiste ludobójstwo 28.10.06, 22:37 Co za intelekt. Ten wyszukany język, dobór argumentów. Zawsze tak miałaś czy to efekt wytrwałej, długoletniej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: to oczywiste ludobójstwo 28.10.06, 23:14 Na biologii uważał, ale zakaz aborcji popiera... Nie ma to jak zakuć, zaliczyć, zapomnieć i nie zrozumieć ;p Kiedyś byłem tym najfartowniejszym plemnikiem ;) (patrząc z mizoginicznego punktu widzenia ;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: to oczywiste ludobójstwo 29.10.06, 00:52 no coz, lepiej miec jak garnitur jak kufajke kierownika GSu, niz niepelny.. szczerze wspolczuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: to oczywiste ludobójstwo 29.10.06, 01:12 O. przestawiło ci się na chromosomy z Adama i Ewy?? Pokrętna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: to oczywiste ludobójstwo 31.10.06, 12:10 dawid12399 napisał: > Uduszenie plemników w prezerwatywie to oczwiste ludobójstwo i powinno być karan > e > śmiercią. >ja swoich plemnikow nie dusze ,ja je topie w kiblu i spuszczam wode,przyjemnego zeglowania. Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 21:44 Dyskusja w tym temacie wydaje sie bezprzedmiotowa, bo lud, czy tez publika - jak kto woli - od setek, jesli nie od tysiecy lat, jest odporna na myslenie na koniecznym do rozstrzygniecia tego problemu poziomie. Z rozkladu normalnego Gaussa wynika, ze 70% ludzi to idioci - i nic tego nie zmieni - tak bylo i bedzie - i dla tych 70% dorobek etykow, filozofow, teologow, lekarzy, naukowcow, jest i bedzie niedostepny. Ciekawe jednak, ze nie dociera do tych ludzi rowniez autorytet tych, co wiedza na czym polega przepasc miedzy mozliwosciami czlowieka, a tego kogos, kto umial puscic w ruch mechanizm zycia. Nie dociera problem godnosci zycia i unikalnosci zjawiska zycia. Nawet nie wiedza, co o zyciu mowia najnowsze odkrycia fizyki kwantowej. Pozostaje ideologiczna przepychanka na poziomie "medrcow" z kolejki w sklepie. Zdumiewa, ze 90% respondentow GW uwaza poprawki LPR za "bezmyslne". W kraju "katolickim" ??!! Moze sa to propozycje niepraktyczne w dzisiejszej sytuacji poprawnosci politycznej. Moze nie jest mozliwe ich wprowadzenie - zgoda, ale "bezmyslne". Tak moga uwazac tylko wlasnie bezmyslni. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 21:57 Jak może zauważyłeś, w ankiecie nie było zbyt wielkiego wyboru opcji - "bezmyślne" było najbliżej stanowiska krytycznego. Zresztą w istocie propozycja ta jest bezmyślna, gdyż panowie ci sami sobie przeczą: jak chcą pogodzić ochronę wszelkiego życia z postulowanym przywróceniem kary śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Bog bez LPR jest bezsilny? 28.10.06, 23:28 as200 pisze: "Ciekawe jednak, ze nie dociera do tych ludzi rowniez autorytet tych, co wiedza "na czym polega przepasc miedzy mozliwosciami czlowieka, a tego kogos, kto umial puscic w ruch mechanizm zycia. Nie dociera problem godnosci zycia i unikalnosci zjawiska zycia. Nawet nie wiedza, co o zyciu mowia najnowsze odkrycia fizyki kwantowej. Pozostaje ideologiczna przepychanka na poziomie "medrcow" z kolejki w sklepie". Czy Ten Ktos, "kto umial puscic w ruch mechanizm zycia" potrzebuje LPR do pomocy w uzupelnieniu swego dziela? Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Bog bez LPR jest bezsilny? 29.10.06, 01:20 do as200. Użyłeś kilku pojęć, których nie rozumiesz. A pętaków jest znacznie więcej -ponad 95%. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 21:53 "Mamy nadzieję, że w koalicji, która deklaruje swoje przywiązanie do wartości.." Mam nadzieję, że wreszcie w miejsce koalicji która deklaruje przywiązanie do wartości, znajdzie się taka, która rozumie, że tego typu zmiany w konstytucji mogą być tylko wynikiem ogólnonarodowej dyskusji i referundum. Nie życzę sobie, by prawo kobiet do aborcji zależało od tego, jak bardzo poparcie Radia Maryja przekłada się na procenty w wyborach, i ilu posłów uda się "przekonać" posłu Lipińskiemu i spółce. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierci 28.10.06, 22:02 bardzo mi się ten pomysł podoba, to dobrze,że tak młody człowiek jak pan Slu- sarczyk mysli o śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 22:07 Pomysł LPR jest pierwszorzędny, pod warunkiem dodania małej poprawki. Będzie dotyczyć chrześcijan wyznania rzymskokatolickiego, toruńskokatolickiego, gdańskokatolickiego i łagiewnickokatolickiego. Pozostałych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 22:47 I pie..a sie ile chceta. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 22:50 Sorki, czy to Twoja liga? Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 23:10 Do I look like it's mine?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 23:16 Układ jest wszechwładny. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A gdzie jest giertychowa instrukcja 28.10.06, 22:08 dotycząca właściwego przeprowadzenia poczęcia. O odpowiednich lekcjach dla uczniów szkół podstawowych nie zapominając. To ważne, bo wydarzenia wskazują, że gimnazjaliści niewłaściwie się do rzeczy zabierają. Na instruktorów proponuję Wierzeja i innych kaczystowskich łysoli. Filmy poglądowe na stronach minigiertycha oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
grayling Re: A gdzie jest giertychowa instrukcja 28.10.06, 22:32 No i uwaga, dziewczyny: podpaski niedługo będziecie kupować po kryjomu, ciemną nocą i od Ruskich albo Wietnamczyków - każda menstruacja będzie uznawana za (co najmniej) zabójstwo. A tak na marginesie: jest w Europie taki kraj, gdzie środki antykoncepcyjne refunduje w całości państwo. W tym kraju nie istnieje problem aborcji, jeżeli nie zakończył się 12. tydzień ciąży. Co to za kraj? Francja. W jakim kraju europejskim mamy najwyższy wskaźnik przyrostu naturalnego? Gdyby Ślusarczyk i spółka umieli korzystać z roczników statystycznych, mieliby szanse się dowiedzieć. Co to za kraj? Bingo, Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
aiguille Re: A gdzie jest giertychowa instrukcja 11.11.06, 11:42 Nie zapominaj, że we Francji taka sytuacja jest głównie dzięki wielodzietnym rodzinom imigrantów... :/ Co nie zmienia faktu, że model francuski przemawia do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: LPR: Od momentu poczęcia do naturalnej śmierc 28.10.06, 22:27 A jesli para lubi sex i robi to codziennie i cos tam sie pocznie.Od kiedy sie przyjmuje date poczecia i czy jest ona rownoznaczna z data urodzenia.A co to jest smierc naturalna -w lozku ze starosci?? A co z ludzmi ginacymi np w wypadkach przeciez ich zycie moglo by trwac dluzej - a wiec ich smierc jest nienaturalna.Jeden wielki belkot i katolickie bzdury. Jak to dobrze byc ateista i byc ponad bogami. Odpowiedz Link Zgłoś