Dodaj do ulubionych

Borowski: PO w Warszawie gra na czas

17.11.06, 11:01
Panie Borowski, pamiętasz Pan, jak Marcinkiewicz "realizuje obietnice"? To
proszę, przypomnij Pan sobie, szybko.
Obserwuj wątek
    • wrojoz PiS odsunąć od władzy 17.11.06, 11:07
      To jest najważniejsze stwierdzenie Borowskiego i Hanny Gronkiewicz-Waltz.
      • afrykan i PO i SLD i SdPL i PD i UP wspólnie 17.11.06, 11:18
        mają odsunąć PiS od władzy? To mi wygląda na działanie układu!
        • norton2005 Pocałunek śmierci 17.11.06, 11:51
          Borowski i Olejniczak powinni koniecznie poprzeć Gronkiewicz-Waltz. To będzie
          pocałunek śmierci dla niej, a dla nich wspaniała promocja rozgrywających na
          scenie politycznej.
          • adsense Re: Pocałunek śmierci 17.11.06, 12:09
            Może mu się uda jeszcze jakiś stołek ugrać :)

--------------------
            gielda.blox.pl/ 50 zł i KK dla Ciebie GRATIS
        • publico_bono "Układ jest taki. Topimy Platformę" - Rydzyk 17.11.06, 12:42
          > mają odsunąć PiS od władzy? To mi wygląda na działanie układu!

A alkcja PiS, LPR, Samoobrona, pt. "Zatopić Platformę"? To "walka z Układem"?
          Scalonym? Czy innym marketingowym kretyństwem PiS?
    • jaromir14 Borowski: PO w Warszawie gra na czas 17.11.06, 11:20
      PO tak pięknie przegrywa. Nawet wtedy, kiedy wygrywa. Przyjemnie oglądać. Więc
      niech Borowski nie przeszkadza. Jak PO wygra Prezydenta, to dopiero będzie
      kłopot. Panowie z PO w krótkich majteczkach: a może pora być skutecznym!
      • ulisse Re: Borowski: PO w Warszawie gra na czas 17.11.06, 11:45
        Skutecznie rozwalic to nie to samo co skutecznie zbudowac. Skuteczny lek na
        wymioty to nie skuteczny lek na rane. PIS bardzo skutecznie rozwalil resztki
        powagi panstwowej i sklocil spoleczenstwo. Teraz PO i obywatele, starannie,
        rozwaznie beda budowac, a Pisowi juz dziekujemy!
    • a.k.traper Najlepiej nikogo, wyborcy sami wybiorą. Zachowaj 17.11.06, 11:21
      pan ciszę.PIs jest durny, sam sobie kuku zrobi, wystarczy mu nie przeszkadzać,
      a pomagac tym bardziej, bo powiedza ze nie mogli pójść tym tropem bo ktos im w
      buty nasikał, najpredzej PO, a inni tez mogli.
      • maruda.r Re: Najlepiej nikogo, wyborcy sami wybiorą. Zacho 17.11.06, 12:13
        a.k.traper napisał:

> pan ciszę.PIs jest durny, sam sobie kuku zrobi, wystarczy mu nie przeszkadzać,
        > a pomagac tym bardziej, bo powiedza ze nie mogli pójść tym tropem bo ktos im w
        > buty nasikał, najpredzej PO, a inni tez mogli.

Porozumienie już jest. Dlatego Borowski i PO zwlekają z deklaracjami. Nie chcą
        prowokować wrzasku pisiorków o układzie. I nie wiadomo, co Kurski spróbuje
        sprzedać w ostaniej chwili ciemnemu ludowi. Dobrze, że PO zdecydowanie obniżyła
        swój współczynnik naiwności.

• a.k.traper Podsłuchiwałes czy ktoś Ci powiedział? 17.11.06, 12:28
          ja dopiero jak zobacze to jestem pewny, politycy nie śa wiarygodnymi ludxmi,
          przynajmniej od roku.im bardziej tzw. bogobojny tym bardziej zakłamany.a swoja
          droga ciekawe jak się rozwinie scena polityczna za kilka lat, bo ja nie widze
          miejsca dla więcej niz trzech ugrupowań. Kombatanctwo musi odejść, czas zajac
          się budowa silnego i nowoczesnego państwa.Moje przygody z PRL-em juz dawno
          wrzuciłem do szufladki wspomnienia, wystaja tylko zakładki, które ostrzegają,
          niektóre aktualne nadal, inne własnie wróciły.
        • a.k.traper PO mozna nazwać naiwną, bo uwierzyła formacji 17.11.06, 12:33
          bardzo bliskiej historycznie, nie przewidziała ze posłuzą sie tak cynicznym
          oszustwem i obietnicami których nie mieli zamiaru spełniać.To nie był etos
          sierpnia, to raczej zakłamanie rodem ze stanu wojennego, partyjnych sekretarzy
          i innych nieudaczników co poczuli swa życiowa szansę, tak jest i teraz.Dobrze
          że nie maja takiej okazji jak tamci do przesladowania, byłby to bolesny koniec
          tego towarzystwa nieudacznosci.
    • troll7777 Borowiecki tez nie wiedzial... ale i tak sie wzial 17.11.06, 11:28
      za Millerowne... gdy mu geszeft spalili... kacapy do spolki z jewriejami... ot
      egzotyczna taka spolka... haah ahah! eh... ta nasza Ziemia Obiecana! hehehe
      • wrojoz Byle nie PiS 17.11.06, 12:27
        PiS to nic dobrego dla Warszawy. Wszystko byle nie PiS i nie przystawki.
    • pw2221 odłóż decyzję ..... i idź na emeryturę ! 17.11.06, 11:32
      ramolu
    • stara_twojej_starej Re: Borowski: PO w Warszawie gra na czas 17.11.06, 11:32
      publico_bono napisał:

> Panie Borowski, pamiętasz Pan, jak Marcinkiewicz "realizuje obietnice"? To
      > proszę, przypomnij Pan sobie, szybko.

Panie Marku, wybierz mniejsze zło... Znaczy się PO.
      PiS trzeba przegonić wszelkimi możliwymi sposobami!
    • zibi1010 Pewnie skonczy sie jak w wyborach prezydenckich 17.11.06, 11:41
      Tuskowaty bedzie myslal,ze wyborcom lewicowym "w naturalny sposob" blizej do
      niego niz kaczystow, wiec nie warto ich namawiac do glosowania na POcje - sami
      pojda i zaglosuja jak chce Tuskowaty - lewica w koncu jest be, tylko dlaczego ma
      tak duzo wyborcow???
      I znowuz stanie dylemat - glosowac za dzuma, czy cholera; wrogiem zdeklarowanym
      i wybitnie szkodliwym, czy takim sobie...
      A moze olac II ture-niech sie sami bija...
      I co p. Tusk-kto wtedy wygra w Wawie??? A mowia, ze Polak madry po szkodzie, a
      platformers i przed szkoda i po szkodzie "madry inaczej"
    • kornaccy Ostatnio czytałem,że Jarosław jest homo 17.11.06, 11:44
      .
      • frant3 Re: Ostatnio czytałem,że Jarosław jest homo 17.11.06, 12:10
        Z mamusią mieszka i z kotkiem, więc jest mamikot.

--
        www.frant.tivi.pl
      • wrojoz Re: Ostatnio czytałem,że Jarosław jest homo 17.11.06, 12:22
        Ja myślę, że on jest homofob.
    • signal Borowski - nie udawaj greka 17.11.06, 11:45
      przecież wiadomo, że tego Marcinkiewicza nigdy byś nie poparł
      • wrojoz Re: Borowski - nie udawaj greka 17.11.06, 12:23
        PiSu nie da sie poprzeć. To homofoby.
      • wrojoz Re: Borowski - nie udawaj greka 17.11.06, 12:24
        signal napisał:

> przecież wiadomo, że tego Marcinkiewicza nigdy byś nie poparł

Jak możnaby poprzeć Marcinkiewicza.? To niemozliwe. Precz z PiS.
    • skubi6 Najważniejsze: odsunąć najgorszych 17.11.06, 11:48
      Skoro nie mogą rządzić sami najlepsi, bo przy systemie proporcjonalnym
      trzeba robić rozmaite koalicje, to przynajmniej odsuńmy tych najgorszych.
      W Sejmie trzeba było odsunąć Samoobronę, a w Warszawie...
      www.skubi.net/komisarz.html
      • wrojoz Re: Najważniejsze: odsunąć najgorszych 17.11.06, 12:25
        Czyli niszczycielski PiS i Marcinkiewicza.
    • ryyys Borowski: PO w Warszawie gra na czas 17.11.06, 11:56
    • pinia1a Przyjdzie... 17.11.06, 11:56
      ...Walec /Waltz/ i wyrówna!
      • wrojoz Re: Przyjdzie... 17.11.06, 12:26
        ...czas na budowę Polski bez PiS.
    • junkier Gardzić lewicowymi krętaczami, oni popierają tylko 17.11.06, 11:57
      Gardzić lewicowymi krętaczami, oni popierają tylko i wyłącznie własne sitwy
      agenturalno-postkomunistyczno-pseudopolskie.

Nikt, kto ma odrobinę godności nie powinien się mizdrzyć do komuchów bo to jest
      po prostu uwłaczające.

Prezydencja Warszawy nie jest warta tego aby kompromitować się jakimikolwiek
      targami czy negocjacjami z czerwono-różowym elementem antypolskim.
      • antykaczy Junkier 17.11.06, 12:04
        ...to chyba zły nick. Ty jesteś zdecydowanie bardziej JANCZAR
        • junkier Gardzić lewicowymi krętaczami, oni popierają tylko 17.11.06, 12:07
          Soba sie zajmij, proponuje np. "antypatriotyczny" lub "antypolski"
        • maruda.r Re: Junkier 17.11.06, 12:17
          antykaczy napisał:

> ...to chyba zły nick. Ty jesteś zdecydowanie bardziej JANCZAR

Ależ po co sięgać tak daleko? Junkier wielki właściciel ziemski w Prusach,
          Meklemburgii i Holsztynie (do r. 1945); w Rosji carskiej - podoficer pochodzenia
          szlacheckiego (XVIII-1. poł. XIX w.)

Od razu widać, że nie Polak.

• junkier Re: Junkier 17.11.06, 12:20
            Ty i inni lewicowcy polskosci uczyc mnie bedziecie... No komedia po prostu.
            • antykaczy Junkier 17.11.06, 13:04
              nasz ty kaczy propagandzisto. Takie tanie numerki: "lewicowY" to tylko na
              najbardziej zabitej dechami prowincji. Tak się składa że popełniłem ten
              GIGANTYCZNY BŁĄD i 4 lata temu zagłosowałem w Wawie na brata właściciela kota.
              (aby władzy nie dać Balickiemu). Nigdy nie głosowałem na lewicę ale teraz
              głosu sprzed czterech lat nardzo się wstydzę.
              • junkier Re: Junkier 17.11.06, 14:07
                A co w Wawie zrobilby ten Balicki poza tym ze zyrowalby rozpasanie sie
                nomenklatury z SLD-UW na groszu publicznym? A za Kaczynskiego przynajmniej
                troche przestepczosc spadla.
    • siedzeipisze HAJKA z Bermanem się dogada.. 17.11.06, 12:07
      Różowa Hanna z czerwonym Borowskim się dogada...
      • mg2005 Re: HAJKA z Bermanem się dogada.. 17.11.06, 12:11
        K..wa k..wie łba nie urwie...))
        • mg2005 Tusek łasi się do postkomuchów... 17.11.06, 12:12
          A tak się zarzekał ,że nigdy, przenigdy...))
          Czego się nie robi dla waadzy...
          • publico_bono Re: Tusek łasi się do postkomuchów... 17.11.06, 12:47
            Jacy Wy wszyscy jesteście głupi! "KOMUCH" "PSYCHOL" i inne wyzwiska latają z
            lewa na prawo przez centrum. Mało piany z pysków nie bijecie!... A może i
            bijecie... Chcecie jak prymitywy się kłócić, to się kłóćcie w swoich domach!
            Państwem mają rządzić politycy nie wiejskie kumoszki! Kultura jakaś, ku_wa, musi
            być! ;) Jak by ci w samochodzie części silnika się kłóciły i pier*oliły jazdę,
            to byś się cieszył czy poarł którąś ze stron?
      • troll7777 pewnie ze nie z czarnym OcToPUSem.. 17.11.06, 12:13
        geszefciarze przeciw ciemnemu sredniowieczu i stosom... na razie wirtualnym ale
        to tylko na razie... wiec nie dziw jesli dziw cie naszedl .. bo dziwa
        zostaniesz... co gorsza meska dziwa... hhaha haah... a gdzie siedzisz i piszesz?
        w tworkach czy innej celi( dla kryminalistow, psychicznych czy nawiedzonych )????
    • wisnia hu kers ;-) mośku 17.11.06, 12:15
      jw
    • silesius.monachijski22 Jeszcze Tusek bedzie komuchowi Borowskiemu 17.11.06, 12:33
      d... lizal, zeby tylko hiena mogla sie rozkraczyc na prezydenckim stolcu; oj,
      bedzie Donus lizal, aze bedzie;
    • silesius.monachijski22 Borowski: "Odkladam decyzje, czy popchne Waltz" 17.11.06, 12:36
      Ja bym tez sie przy tym "popychaniu" brzydzil
      • pis_dolot pewnie, że brzydziłbyś się popychaniem kobiety... 17.11.06, 12:45
        ...co nowego w Gliwicach silek...? twój niewierny chłopak juz wrócił do ciebie...?
        • silesius.monachijski22 Re: pewnie, że brzydziłbyś się popychaniem kobiet 17.11.06, 13:25
          Kobiety napewno nie, ale HGW za cala pewnoscia tak; to tak samo jak obcowanie
          ze swinka albo i inna koza

pis_dolot napisał:

> ...co nowego w Gliwicach silek...? twój niewierny chłopak juz wrócił do
          ciebie
          > ...?
          • pis_dolot a może na temat silek...??? 17.11.06, 15:22
            silesius.monachijski22 napisał:

> Kobiety napewno nie, ale HGW za cala pewnoscia tak; to tak samo jak obcowanie
            > ze swinka albo i inna koza

od razu mogłeś tak powiedzieć,...że wolisz ze zwierzakami...
    • zocho78 Czemu traktują ludzi jak było? czy dla tego że są? 17.11.06, 13:05
      Zastanawiam się czy oni tylko tak traktują ludzi jak bydło które jest moje bo
      na mnie głosowało? Czy naprawdę tak jest w polityce że jak Borowski powie
      glosujcie na Waltz to Ci którzy na niego głosowali, oddadzą swoje głosy na
      Waltz, a jeśli powie glosujcie na Marcinkiewicza to będą na Marcinkiewicza
      głosowali?
      Mi się wydawało, że wyborcy mają swój rozum i będą głosować na tą osobę której
      poglądy są podobne do ich własnych. Ale ostatnio zaczynam się z tego leczyć,
      zgodnie z własnymi poglądami głosuje tylko niewielka część. Reszta głosuje na
      tego kto wygląda na takiego co zrobi porządek i nie okradnie :D i jak jeszcze
      obieca że będzie fajnie i 3 miliony mieszkań wybuduje to już jest debeściak.
      Odpowiedzialność za wybór właściwszego z pozostałej dwójki na szczęście już nie
      należy do mnie, ale ludzie sprawdźcie w jaki sposób Waltz a w jaki
      Marcinkiewicz chcą wam zrobić dobrze, zastanówcie się czy jeżeli ich pomysły
      wejdą w życie to będzie lepiej czy gorzej? Nie wybierajcie dla tego, że ona
      jest uczciwa, lub dlatego że on jest PiS'u czy (już totalna głupota) dla tego,
      że lider partii której poglądy wydają mi sie być sprawiedliwe kazał mi tak
      głosować.
      MYŚLEĆ!!! a nie ślepo słuchać jak bydło.

PS jeżeli kogoś uraziłem bydłem, przykro mi ale np. moja babcia była na mnie
      zła że zagłosowałem inaczej niż kazali w telewizji i pod tym względem uważam że
      zachowała się jak bydło. Później miałem rozmowę z teściową, która twierdziła że
      za komuny było lepiej bo... porządek był :D i jak ktoś szefowi w pracy
      nawrzucał to wylatywał, a teraz to wcale szacunku dla starszych nie ma.

• marek10004 Borowski ma chyba udar mozgu 17.11.06, 16:02
        W ostatniej wypowiedzi Borowski kategorycznie wykluczyl pozostanie
        wiceprezydentem Warszawy. A argumentowal to w sposob nastepujacy;
        " Chce pozostac jednym z przywodcow lewicy. Jestem politykiem, a nie
        administratorem"
        Panie Borowski; to po co pan startowal na pozycje prezydenta Warszawy? Moze pan
        wytlumaczyc swoja raczej glupawa wypowiedz?
        D. Tusk wycofuje sie rakiem. Po wczorajszej deklaracji juz zorientowal sie,
        albo mu to wytlumaczyli, bo Tusk raczej niczego nie rozumie, iz sojusz z lewica
        to pocalunek smierci. Za pozno, panie Tusk; wszyscy normalnie myslacy ludzie
        juz wiedza co o tym myslec. A agentami PO i starego systemu nie nalezy sie
        przejmowac.
    • intel-e-gent Głosujmy więc na Misia Uszatka! 17.11.06, 16:30
      A prawica niech się bije między sobą.
      Panie Borowski - niech Pan wezwie do zakreślenia obu kandydatur i oddania tym
      samym nieważnego głosu.
    • pis_dolot skutkiem rządów PiS`uarów jest ucieczka młodych 17.11.06, 16:35
      fakty.interia.pl/prasa/news/trzeba-emigrowac-bo-bedzie-zle,818047,16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka