prezzzes 26.11.06, 12:48 Przewodnicząca nie stawiła się z powodu dnia wczorajszego zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm No to czekamy o 20 na Kraków... 26.11.06, 12:51 Lublin, Białystok i parę innych ciekawych miejscowości 2015 na Łódź i 21 na zakomunikowanie nam, że konieczny jest zakup biletu do Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
icoto w Krakowie ma być punktualnie i planowo... 26.11.06, 13:05 ...ten pociąg co jeżdził do tej pory . Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Pewnie już oblewała zwycięstwo swojego… 26.11.06, 16:17 typowanego kandydata. __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba.z.po.chce.do.sld Opijała w SLD zwycięstwo Grubej :))))))))))))))))) 26.11.06, 18:59 . Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal To ty jestes ta gruba? 26.11.06, 19:10 Nie słyszałem poza tobą o innej grubej z PO, co to rzekomo chce do SLD. Z uwagi na nick chodzi pewnie o ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba.z.po.chce.do.sld Hurra! Ubecka Warsiawa wybrała Kucharę !! ++++++ 26.11.06, 21:08 . Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Opijała w SLD zwycięstwo Grubej :)))))))))))) 26.11.06, 20:43 Wszyscy mądrzy i młodzi idżcie do urn!!!proszę ja z podłej wsi podwarszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Desygnowana była do komisji przez SLD 26.11.06, 16:32 Pytanie tylko jakim cudem została przewodniczącą. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Desygnowana była do komisji przez SLD 26.11.06, 16:39 No właśnie kto ją nominował do komisji i jakim sposobem została przewodniczącą? Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Jak była desygnowana przez SLD to musiała wypić 26.11.06, 16:56 Przecież na trzeźwo nie zniosła by widoku swoich kumpli z SB i UB głosujących wiadomo na kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Na Marcinkiewicza? 26.11.06, 19:12 meylec napisał: > Przecież na trzeźwo nie zniosła by widoku swoich kumpli z SB i UB głosujących > wiadomo na kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Re: Jak była desygnowana przez SLD to musiała wyp 26.11.06, 19:40 Rozumiem, że masz na myśli członków Samoobrony głosujących na koalicjanta? Przecież Samoobrona do dziecko SB. Nie pamiętasz, że Prezydent to mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek A może przez PiS???? 26.11.06, 17:35 Antyskaner - skąd wiesz, że przez SLD??? A może jednak przez PiS??? I własnie dlatego została przewodniczącą.... Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Desygnowana była do komisji przez SLD 26.11.06, 20:45 antyskaner napisał: > Pytanie tylko jakim cudem została przewodniczącą. bo jest madra a ponadto czysta jak Matka Boska i św.Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol A co się może ciekawego stać w Lublinie? 26.11.06, 13:37 Bez przesady. Kraków rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
galicki Re: No to czekamy o 20 na Kraków... 26.11.06, 15:17 Na Kraków nie warto już czekać, jeśli maja rację przedwyborcze sondaże. To naturalne, że Łódź jest niejakow cieniu Warszawy, Bydgoszcz - w cieniu Torunia a Nwe Jersey - w cieniu Nowego Jorku. Teraz Kraków na własne życzenie wejdzie w cień Wrocławia - najbardziej cool miejsca w południowej Polsce. To Wrocław, nie Kraków stanie się mekką turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: No to czekamy o 20 na Kraków... 26.11.06, 20:59 pieprzysz,czy pytasz o drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
mc.baren Przewodnicząca zalała ryja 26.11.06, 13:54 to pewne, skoro konieczne było po rozmowie szukanie zapasowych kluczy. bajeczki o "niedyspozycji" to mozna wciskać dzieciom - wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 [...] 26.11.06, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sosensky łamiesz ciszę wyborczą! 26.11.06, 15:13 czyli jeszcze raz potwierdza się, że przeciwnicy PiS nie lubią tej partii ponieważ nie mają ochoty przestać łamać i omijać prawa :( Odpowiedz Link Zgłoś
mc.baren Re: łamiesz ciszę wyborczą! 26.11.06, 15:45 Prawo to zbiór bełkotliwych sformułowań, rzadko mających coś wspólnego ze sprawiedliwością. Nie raz okazywało się, ze nie warto tego prawa szanować Odpowiedz Link Zgłoś
sosensky łajdak wystepuje przeciw uczciwemu prawu 26.11.06, 16:40 owszem prof. Lebovitz, profesor filozofii z Izraela tak mawiał (odnośnie żołnierzy armii izraelskiej na terenach Palestyny którym radził czasem odmawiania wykonywania rozkazów typu strzelanie do dzieci) cytuję z pamięci: "uczciwy człowiek CZASEM powinien złamać pawo... ale TYLKO W BARDZO RZADKICH sytuacjach! tak postepuje człowiek uczciwy! bo jeśli ktoś CIĄGLE łamie prawo to jest ZWYKŁYM ŁAJDAKIEM!" więc nie porównuj swego postępowania do np. odmówienia rozkazu przez żołnierza niemieckiego kiedy kazali mu rozstrzelać kobiety z dziećmi! Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Twoja definicja świetnie pasuje do Leppera 26.11.06, 20:03 Najlepszego kumpla Kartoflanych Bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: łajdak wystepuje przeciw uczciwemu prawu 26.11.06, 21:07 Ty mniej czytaja raczej własnego móżdzku używaj! Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Za to PiS przykładem praworządności ;-) 26.11.06, 19:59 Nie rozśmieszaj mnie. Jak zwolennik partii, która wchodzi w układ z człowiekiem takim jak Lepper, może komuś wypomninać łamanie prawa. Śmieszne to i smutne zarazem. Zapomniałeś już, co kartofelki mówiły na temat Leppera 2-3 lata temu? Jeśli tak, poczytaj na pis.org.pl. Ta stronka to świetny przykład tego, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Re: łamiesz ciszę wyborczą! 26.11.06, 20:31 NIe lubię PiS, bo to banda oszołomów, którzy wszędzie widzą spisek. Nie zajmą się gospodarką, bezrobociem, podatkami, tylko teczki, teczki i teczki. Rzygać mi się chce od słuchania o teczkach. Na tematy gospodarcze nie mają NIC do powiedzenia, więc znaleźli sobie teat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Czy wystarcza Kaziowi niespelna 2 godziny??? 26.11.06, 15:53 Jestes goscinny nad wyraz, zapewne do swej mamuski tez. Takim jak ty, demokracja kojarzy sie z demo-putinowska vel bolszewicka rownoscia. W mysl zasady, jak spada z piedestalu to sylka na sybir albo do huty na przetop. Jesli brak tobie tolerancji i tak pojmujesz wolne wybory, to pakoj sie, zdazysz na nocny do Minska albo Moskwy, tam dolaczysz do swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Daliście się wkręcić jak dzieci ;-) 26.11.06, 19:54 Oj Warszawiacy, na żartach się nie znacie ;-). Dajecie się wkręcić jak dzieci, nic dziwnego, że Marcinkiewicz Was tak otumanił. Spokojnie, bez paniki, to był taki dżołk (mam nadzieję, że nie proroczy) na podniesienie ciśnienia zwolennikom PO. Nie wiem, dlaczego ktoś wziął to na serio i wyciapał posta. Hania i tak wygra, Marcinkiewicz może za nią buty nosić. Już pewnie rezerwuje bilet do Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 14:34 jak sie kochala cala noc, nie mam najmniejszej pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Idiotyzm. Państwo bezprawia 26.11.06, 16:03 Co, podejrzewali, że będzie mataczyć? Wyrzucać ukradkiem butelki? Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Takie są skutki 26.11.06, 16:05 durnej żałoby narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 16:26 Pewnie popatrzyla jaki ma wybor i pomyslala, ze na trzezwo tego nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
brynk co mnie to q...obchodzi , to sprawa Warszawiaków 26.11.06, 16:32 to sprawa lokalna , wiec po co całąPolske informowac .......GW znowu pogięte ! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeteś naprawdę nudny z tą swoja obsesją. Zwróć 26.11.06, 16:40 uwagę, że jest to wiadomość PAP. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 16:38 Okazało się, że jest pod wpływem alkoholu - miała ponad 0,5 promila w wydychanym powietrzu i te parametry rosły - poinformował rzecznik komendanta głównego policji Zbiegniew Matwiej. Co za piękny tekst, panie rzeczniku. Ciekawe czy zatrzymano ją przy pomocy antyterrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
kozojeb Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 16:55 podobno widziano Walzowa jak na jutro rezerwowała bilet do Gdanska Pewnie ma jakies przecieki A warszawiacy sa przeciwni budowie nowych mostow wzdłuz Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:04 > A warszawiacy sa przeciwni budowie nowych mostow wzdłuz Wisły Są już jakieś? Muszę to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:05 Bo Warszawiaki są przyzwyczajeni, że rządzą nimi obcy. Dlatego nikogo w kraju nie dziwi, że wybiorą tego pięknego dzentelmena z Gorzowa. Może to jest nawet początek dynastii w Warszawie? Bo przecież z rodziny dzentelnmena z Gorzowa startowali do wyborów chyba wszyscy jej członkowie. Niestety, ale ostatni prawdziwi Warszawiacy to walczyli w Powstaniu Warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
szkatulk PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:02 Proponuje dla Przewodniczącej tej Komisji Wyborczej orzec najwyższy wymiar kary za sabotaż. Później pan Prezydent będzie mógł ewentualnie skorzystać z prawa łaski. To byłby piekny przykład nieugiętej postawy naszej Prawej i Sprawiedliwej władzy oraz ludzkiego podejścia Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
hachment PKW:opijala wygrana..... 26.11.06, 17:07 Pani przewodniczaca prawdo podobnie opijala wygrana pana Marcinkiewicza i wcale sie jej nie dziwie,tez bym tak zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.rabarbar A jakie inne rozrywki mają tam w tej wsiowej 26.11.06, 17:17 warszaffce poza zalewaniem ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A jakie inne rozrywki mają tam w tej wsiowej 26.11.06, 18:18 barbara.rabarbar napisała: > warszaffce poza zalewaniem ryja? Czytanie Twoich inteligentnych i very dowcipnych postów. Zawsze tak miałeś czy to wynik intensywnej pracy nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
brutt PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:26 Po co pisac Aleksandra P. jak akapid dalej pisze sie Pekalska? Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:28 Mialo byc Pekolska. Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Re: Bałaganiarstwo niechlujstwo niedbalstwo i brak 26.11.06, 17:41 Bałaganiarstwo niechlujstwo niedbalstwo i brak elementarnego poczucia obowiązku i odpowiedzialności !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 17:49 hehe,najpier jest "Aleksandra P.", a później już "Pekolska" - niech żyje ustawa o ochronie danych osobowych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taddytadd Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 18:09 niechaj zyje!!! - pisano tez wczesniej "Slawomir M., przyrodni brat Leszka Millera" Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w tym zdaniu. 26.11.06, 18:05 "Stołeczna policja, decyzją prokuratury, zatrzymała przewodniczącą Obwodowej Komisji Wyborczej nr 51 w Warszawie, z powodu której nieobecności przedłużyć głosowanie do godziny 21." bo ja nie wiem :/. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w tym zd 26.11.06, 18:25 Czekając na przystanku na autobus podsłuchono rozmowę pań w moherowym wydaniu. "Hanka musi odejść"-ogłosiły dobitnie.Padło trochę dziwnych teorii,że wszyscy kradną i itd.Czyli czekamy na ogłoszenie wyników. Czyżby p.Hania za sprawą "moheru" musiała odejść? Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi w tym zd 26.11.06, 18:28 haha...to jest już "wyższa szkoła jazdy"...kazdy niech interpretuje jak chce...zrobili z biednej szalonej dziewuszki alkoholiczkę, a ta biedna sobie pewnie pobalowała noc wcześniej, no i budzika nie usłyszała...bidulka taka młoda przecież ;) ale sensację na skalę krajową z tego zrobili...a jej następczyni - chisteryczka,co to z dziennikarzami nie umie rozmawiać, aż posiłki zawezwała...ręce opadają... Toż to bojkot wyborów ;)...smiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dx7 22 lata? 26.11.06, 18:23 Kto w ogole wybiera takich gowniarzy do komisji wyborczych? Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: 22 lata? 26.11.06, 18:31 ee...nie popadajmy w skrajności...wiek nie ma tu nic do rzeczy...sowja drogą do tej pory wspomniana 22 latka musiała sie cieszyć poważaniem i nienaganną opinia...aż do dzisiejszego dnia - biedactwo ;) pewnie zmieni adres zamieszkania - teraz zyskała popularność na skalę krajowa...a kto wie może i międzynarodowa prasa tez o niej wspomni... A jak ją muszą nienawidzieć Waltz i Marcinkiewicz - przez owa 22 latkę będą godzinę dłużej żyć w niepewności sukcesu lub porażki ;))) dx7 napisał: > Kto w ogole wybiera takich gowniarzy do komisji wyborczych? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Niedługo to dzieci będą wybierać do komisji 26.11.06, 18:39 dzieci na prezydentów, dzieci na polityków - nieodpowiedzialna gó..ażeria i ochlapusy Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszadamowski Re: Niedługo to dzieci będą wybierać do komisji 26.11.06, 19:43 Na Ursynowie jakiś gó..arz kandydował z ramienia SLD+SDPL+PZPR+UP+UB+SB i dostał całkiem dużo głosów. Na szczęście jednak nie dostał się do Rady... jego stronka to www.buszta.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m824 jak zwykle nie po polsku 26.11.06, 18:41 "Stołeczna policja, decyzją prokuratury, zatrzymała przewodniczącą Obwodowej Komisji Wyborczej nr 51 w Warszawie, z powodu której nieobecności przedłużyć głosowanie do godziny 21". TO ZDANIE NIE JEST POPRAWNE! JEZU - PRZECIEŻ PRACUJECIE DLA NAJWIĘKSZEGO DZIENNIKA W POLSCE! TRZYMAJCIE POZIOM, PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdaczacy_z_kurami Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 18:58 Karę śmierci dla niej. Albo na stos. Jak ona śmiała wypić 2 piwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 19:02 > Karę śmierci dla niej. Albo na stos. Jak ona śmiała wypić 2 piwa !!! Właśnie. Powinna wypić cztery. Po jednym za kandydatów i dwa za... (ustawa o ochronie danych osobowych). Odpowiedz Link Zgłoś
emilyb Re: PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 19:56 Akurat to jest moja komisja, kiedy tam bylam poprzednio, jedna panienka w komisji "tanczyla" sobie po sali w ubiorze pt wlasnie wybieglam z imprezy i zaraz tam wracam, generalnie nie zauwazam jak kto sie ubiera, ale ten stroj tak nie pasowal do miejsca i funkcji, ze szczena mi opadla. Nie zdziwiloby mnie, gdyby to byla owa panienka. Gratuluje wyboru, zapewne ma niezle plecy, bo inaczej wyboru takiej osoby nie potrafie wytlumaczyc. Po wyjsciu z glosowania wpadla na mnie pani dziennikarka z pytaniem: ale wie pani, ze to wyjatkowa komisja, wie pani co tu sie stalo? I w zasadzie, kiedy odparlam ze wiem, zestaw pytan jej sie skonczyl. To bedzie fascynujacy wywiad:) Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Majchrowski wygrał w Krakowie 26.11.06, 20:04 Pierwsza porażka Pisiorków, z pewnością nie ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
b.drozdowski PKW: W Warszawie cisza wyborcza do 21.00 26.11.06, 20:16 jak wygra Marcinkiewicz zalamie sie, prosze PIS NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś