brylant1 W katolickim kraju... 04.12.06, 08:23 wychodzi wychowanie w duchu katolicyzmu!! Czyżby to był malutki krok w kwestii pro-rodzinnego wychowania a moze posłowie(sic!!) wzieli się za przysrost naturalny!!! Swoją drogą gdybym miał takią "twarz" jak Łyżwiński lub Leppiej to też bym musiał zmuszać do seksu lub za niego płacić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:26 Jeśli dwoje ludzi idzie do łóżka to nie uważam, iż należy o tym pisać na łamach GW. Poszlakowy artykuł , czyste obrzucenie błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mp612 ALBO - Lepper out, ALBO wychodzę na ulie 04.12.06, 08:28 Albo Samoobrona i Lepper out z rządu albo wychodzę na ulicę. Z kamieniami i butelkami... DOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Lepper - bzdura 04.12.06, 08:32 Moze z lyzwinskiem prawda, ale z Lepperem. Zajrzyjcie do oswiadczenia majatkowego. Do tego dochodzi na pewno kasa za lobbowanie, spory majatek jego i dzieci i mialby to ryzykowac dla prostego dymanka, to juz rozsadniej by mu bylo dziwki zamawiac, albo sponsorowac panienke. Ten koles startujac znikad za daleko zaszedl, by sie dac zlapac na cos takiego. Za cwany jest. To jakby napisac artykul o facecie, ktory w ciau dziesieciu lat przeszedl od pucbytuta do milionera, a teraz przegral; caly swoj majatek w kasynie. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a co na to red. Lis??? 04.12.06, 08:33 wszak sam korzysta z usług seksualnych swojej podwładnej! Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Re: ALBO - Lepper out, ALBO wychodzę na ulie 04.12.06, 08:33 Za to moywacja GW jest prosta rozpieprzyc koalicje, bo wtedy szanse "przyajaciol" z PO rosna, szczegolnie, ze widac zblizenie z SLD, wiec bylaby szansa na koalicje. Kolejna wojenka Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: ALBO - Lepper out, ALBO wychodzę na ulie 04.12.06, 08:38 I jeszcze artykuł dostanie się na odkładkę "Dużego Formatu". Adam M. idzie na całego! hehe. Ciekawe jaka by była reakcja GW gdyby to Donalda T. oskarżono... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Michnik też lubił trójkaciki 04.12.06, 08:42 Jak wspominała pewna działaczka opozycji "sypiając z Michnikiem miałam zawsze wrażenie że w łóżku jest nas trójka ja, on(Michnik) i Maciarewicz. provocateur napisał: > I jeszcze artykuł dostanie się na odkładkę "Dużego Formatu". > Adam M. idzie na całego! hehe. > Ciekawe jaka by była reakcja GW gdyby to Donalda T. oskarżono... Odpowiedz Link Zgłoś
r_o_m_a_n_o Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:31 zawsze mogła sobie znaleść inną pracę.. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa chociażby w agencji 04.12.06, 08:34 lepiej płatna i większa różnorodność. r_o_m_a_n_o napisał: > zawsze mogła sobie znaleść inną pracę.. Odpowiedz Link Zgłoś
przem23 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:32 Brawo! Gazeta Wyborcza coraz bardziej zbliża się do Faktu! Odpowiedz Link Zgłoś
leeo2 Re: Spytajcie Michnika 04.12.06, 09:17 A ty spytaj mamusię, czy przypadkiem Stasiu Ł.nie jest twoim tatusiem Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Spytajcie Michnika 04.12.06, 09:36 Z dzialaczkami to wykluczone! Z dzialaczami to i owszem. Wszyscy o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Prawidłowo 04.12.06, 08:33 Kobiety są od dawania dupy, więc czemu to całe zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec9 Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:34 Pracę za seks dostaje się nie tylko w Samoobronie. Patrz - rzeszowski Wojewódzki Dom Kultury i naminacja na wicedyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: W Wawie normalka 04.12.06, 09:25 To, że się gdzieś tam ryćkasz po kątach i schowkach na szczotki za stanowisko starszej sprzątaczki (naganne, nota bene), to nie znaczy, że musisz to rozciagać na całą Warszawę i oczerniać nasze miasto w oczach reszty Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: W Wawie normalka 04.12.06, 11:14 Ja akurat nie, ale widze ze im wiekszy liberal tym wiecej pracownic przeleci , taki nowoczesny Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:35 każdej kobiecie która spojrzy na fotkę z owymi przystojniakami zapewne robi się mokro Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Michnik pisze erotyczne imunitety 04.12.06, 08:41 Michnik potrzebowal 14 lat by przyswoic lekcje Urbana i Pani Domaros. Adas jestes smieszny, kto Ci uwierzy, ze koles, ktory robi taka kariere, jakiej nie udalo sie Tukowi i chlopcom z UW i to mimo poparcia mediow, wyboera tak ryzykownadrgoe, zeby sobie podymac, zamiast skorzystac z agencji towarzyskiej. Smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Michnik pisze erotyczne imunitety 04.12.06, 09:00 ginlo napisał: kto Ci uwierzy, ze koles, ktory robi taka kariere, jakiej nie > udalo sie Tukowi i chlopcom z UW i to mimo poparcia mediow, wyboera tak > ryzykownadrgoe, zeby sobie podymac, zamiast skorzystac z agencji towarzyskiej. ****************************************** Każdy. Wystarczy spojrzeć na Leppera. On w najdroższych garniturach i butach wciąż wygląda jak w fufajce i gumofilcach. I jest gó..zjadem, a to oznacza, że póki kancelaria premiera nie zrefunduje mu kosztów bywania w agencjach, to nie będzie z nich korzystał. Chłop ze wsi czasem wyjdzie. Wieś z chłopa nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Stary, ale Ty nie myslisz, Ty nie lubbisz Leppera 04.12.06, 09:23 Najwieskza kariera polityczna III RP w bloto, bo koles chcial zaoszczedzic 30 tys na rok??? Legalne dochody posla AL plus swiadczenia, diety benzyny, komorki, biura, darmowe przejazdy, przeloty to lekka liczac 200-250 tys dodaj do tego to co goscie moga wziac pod stolem, bezkarnosc wobec prawa w wielu wypadkach i mialby z tego zrezygnowac dla pobzykania sie z panienka i to taka do ktorej musi jezdzic 120 km. To sie kupy nie trzyma. PRzelicz se za to glosy w Sejmie po uwaleniu SO PO stworzy z SLD (juz nie ma bariery mentalnej, bo poparli sie z samorzadowych) i PSL. Razem juz dzis maja 212 glosow. Ryzykuja wyjscie Rokity i moze jeszcze 5 poslow. Zostanie im 207, paru oburzonych "swietych" przejdziez SO, a reszte dadza poslowie "Dietetyczni". A PiS plus LPR w tej sytuacji to tylko 182 glosy. Proste? Proste Odpowiedz Link Zgłoś
erneste A co z dyrektorem pływalni? 04.12.06, 08:38 Tak przy okazji, jeśli mówimy już istotnych negatywnych zjawiskach obecnych w polskiej rzeczywistości (m.in. zatrudnianie na podstawie innych przesłanek niż faktyczne posiadanie określonych kompetencji) warto również, jak myślę, pochylić się nad sprawą zasygnalizowaną kiedyś przez panią Anetę Krawczyk z Samoobrony. www.republika.pl/samoobrona_rp/glossamo/wojlodz.htm "Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Radomsku z roku na rok prężnie rozwija swoją działalność ku zadowoleniu amatorów pływania. Od początku powstania basenu osobą kierującą bezpośrednio jego działalnością był do niedawna Andrzej Pawlak, który jak się okaże jest nie tylko dobrym działaczem sportowym, ale również biznesmenem, a raczej spekulantem. Wszystko wyglądało niczym sielanka do czasu, kiedy na początku lutego br. wyszły na jaw nieprawidłowości. Jak się okazało dyrektor placówki do pracy w biurze przyjął własną córkę. Wszyscy byli zadowoleni: tata miał pracownika, córka miała pracę, oboje mieli pensję. Ale było im za mało! Odziedziczona po tatusiu przedsiębiorczość córki podsunęła jej pomysł rozwinięcia rodzinnego przedsiębiorstwa w zakresie płatnych ćwiczeń korekcyjnych na pływalni tatusia. Rodzinny charakter tego przedsiębiorstwa polegał na tym, że tym razem tatuś w roli pracownika u swojej córki udzielał zalecane przez siebie w swoich prywatnych gabinetach ćwiczenia korekcyjne. Należy w tym miejscu dodać, że tatuś, równolegle do dyrektorowania na pływalni, prowadził dwa gabinety masażu. Jeżeli ktoś tego nie zrozumiał prosimy przeczytać ponownie lub skontaktować się z redakcją. Aneta Krawczyk" Odpowiedz Link Zgłoś
zoran4 Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:39 Tak jak podano,BEZ sprawdzenia faktow-na poziomie PLOTEK to WSTYD dla G.Wyborczej!!! Co mi do Leppera--ale tak NIE MOZNA ,bo wtedy musicie zmienic nazwe na "Super Gazeta Expressowa". A co do tej pani-zgodze sie ze nieraz padaja propozycje tego typu ale i od strony PAN !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Leper, główny filar rządu Kaczyńskich !!! 04.12.06, 08:42 towarzysze Kaczyńscy !.. gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa może dla ciebie 04.12.06, 08:43 dla ciebie to idol. Brawo pierot6 napisał: > towarzysze Kaczyńscy !.. gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 premier.z....nie, to idol JKaczyńskiego ! 04.12.06, 08:56 to Kaczyński zrobił kryminalistę premierem! Kaczyńscy, to szkło kontaktowe dla idiotów !...ja... Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Gratuluj sobie braku rozumu 04.12.06, 08:45 Mowia o tym po czterech latach. Najwieksza gwiazda polskiej polityki self made man AL, robi takie rzeczy zamiast se zamowic ponienke w hotelu i to w momencie wjecia na salony w 2002 roku. Zaq to dzis to dobra wiadomosc, po zblizeniu miedzy LiD a PO, trzeba walic w koalicje PiS, bo jest zszansa na mniejszosciowy rzad. Oj naiwne Adamki Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: A jola_z_dywit? Jola jak Monika trzyma kiecke 04.12.06, 08:49 z bialymi plamami na pamiatke. W chwili przygnebienia powacha kiecke i ozywaja wspomnienia, upojne spotkania... Jolu, zacznij pisac pamietnik. ginusia napisała: > Tez musiala spelnic ten warunek? Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:44 No i o co chodzi wielu z nas w pracy jest zmuszanych do robienia rzeczy mało przyjemnych sam w zeszłym tygodniu musiałem zapakować i wywieźć kupę śmieci po remoncie , a wcale tego nie lubię . Ten kurz brud . Zmuszono mnie zapłatą ( wynagrodzeniem Gdym mógł wybierać wolałbym szlifować paznokcie w biurze . Pan dziennikarz już nie żyjewsz . Kolesie pana ,, wicepremieramają \,, i cały rząd tylko oficjalnie mają do dyspozycji 2004 mln. zł za tę kasę obronią się , kupią pr5zekupią , wszystkich . A gazeta W. Będzie piać chymny pochwalne na rzecz Leppera i Samoobrony . Ile Lepper i spółka dostaną z twoich podatków na załączniku Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Praca za seks w Samoobronie pchhh mały pikuś 04.12.06, 08:50 No i o co chodzi wielu z nas w pracy jest zmuszanych do robienia rzeczy mało przyjemnych sam w zeszłym tygodniu musiałem zapakować i wywieźć kupę śmieci po remoncie , a wcale tego nie lubię . Ten kurz brud . Zmuszono mnie zapłatą ( wynagrodzeniem Gdym mógł wybierać wolałbym szlifować paznokcie w biurze . Pan dziennikarz już nie żyjewsz . Kolesie pana ,, wicepremier mają \,, oficjalnie do dyspozycji 204 mln. zł za tę kasę Obronią się , kupią przekupią , wszystkich . A gazeta W. Za kasę z reklam będzie pisać hymny pochwalne na rzecz Leppera i kolesiów pana ( dożywotnio ) wicepremiera z Samoobrony Ile Lepper i spółka dostaną z twoich podatków w 2007 r., na załączniku . Musimy npodtrzymać koalicję bo zawali się rząd i praworządność . Lepper i spółka trzymają , mocno za gardła panów ,, bliźniaków ,, Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa mały pikuś . Koalicja chama z warchołem 04.12.06, 08:53 No i o co chodzi wielu z nas w pracy jest zmuszanych do robienia rzeczy mało przyjemnych sam w zeszłym tygodniu musiałem zapakować i wywieźć kupę śmieci po remoncie , a wcale tego nie lubię . Ten kurz brud . Zmuszono mnie zapłatą ( wynagrodzeniem Gdym mógł wybierać wolałbym szlifować paznokcie w biurze . Pan dziennikarz już nie żyjewsz . Kolesie pana ,, wicepremier mają \,, oficjalnie do dyspozycji 204 mln. zł za tę kasę Obronią się , kupią przekupią , wszystkich . A gazeta W. Za kasę z reklam będzie pisać hymny pochwalne na rzecz Leppera i kolesiów pana ( dożywotnio ) wicepremiera z Samoobrony Ile Lepper i spółka dostaną z twoich podatków w 2007 r., na załączniku . Musimy podtrzymać ,,koalicję,, chama z warchołem bo zawali się rząd i praworządność . Lepper i spółka trzymają , mocno za gardła panów ,, bliźniaków ,, Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Nie wolno krytykować Koalicja chama z warchołem 04.12.06, 08:55 Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 kto podżega do świadczenia usług seksualnych lub 04.12.06, 08:46 zmusza do ich świadczenia podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 6. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: kto podżega do świadczenia usług seksualnych 04.12.06, 08:50 a ktoś kogoś tu zmuszał? A podrzegała to ta panienka swoją koleżankę! toja3003 napisała: > zmusza do ich świadczenia podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 6. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo kto czeka z ujawnieniem takich rzeczy 4 lata, 04.12.06, 08:50 za AL zostanie wicepremiera i dlaczego???? Jak Miller prosil Andrzej pomoz to jakos to dziewczynom nie przeszkadzalo, choc latwiej bylo go uwalic, ale dzis idzie o dowalenie Kaczorom, bo wycigniecie smrodow tuz, tuz, a do tego PO w wielkiej przyjazni z LiD Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider a to takie nieprawdopodobne ? 04.12.06, 08:58 tak trudno uwierzyć że dwaj podstarzali panowie "zabawiali sie" z młodymi dziewczynami? jak dla mnie sytuacja jest prawdopodobna psychologicznie. władza uderza do główek.... ale nie nie, dużo łatwiej jest stwierdzić że to polityczny spisek a za wszystkim stoi michnik , GW i kogo tam jeszcze zaliczasz do wyimaginowanego układu. jak ci kiedyś czyrak wyrośnie na zadzie to też bedziesz myślał że to zemsta postkomuny ? Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo To sie chwile zastanow 04.12.06, 09:07 Lepper jest najwieksza kariera polityczna Nowej Polski, koles z niebytu, z chlopskiego watazki, mimo skowytu mediow dochodzi dio pozycji liczacej sie partii i wicpremiera. Od lat mowi sie, ze towarzyszy temu robienie pieniedzy na boku i gosc mialby ryzykowac swoje 10 lat pracy dla podupczenia sobie na boku. Sorry, ale nawet z diety poselskiej stac go na panienki z agencji czy sponsoring. Zastanow sie jakbys byl szefem liuczacego sie klubu, to co bys wybral?? Ryzykowne wymuszenie sexu, czy wziecie kasy za cichy lobbing i wynajecie sobie kogos kto gwarantuje dyskrecje. To jest za cwany gosc na to, zeby sie zlapac na cos takiego. A teraz pomysl o motywcji "partii Adama", uwalenie SO kladzie koalicje. PO juz zrobilo pierwszy krok w strone SLD i wicewersa - poparcie w wyborach warszawkich i krakowskich. PSL jest w sojusz z PO. Razem to daje 212 glosow. Wsytaczt teraz wycoagnac 10 uczciwych z SO (reszta zglosuje, zeby nie rozwalac Sejmu bo diety itp i masz wladze) Zaden spisek, patrz na motywacje i korzysci, a odroznisz fakty prasowe od faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: To sie chwile zastanow 04.12.06, 09:17 1. za bardzo wierzysz w kwalifikacje moralne pana L. 2. teoria spiskowa, której jesteś jak widze zwolennikiem niezbyt dobrze opisuje obecną sytuację. doszukiwanie sie trzeciego dna prowadzi na manowce, w sytuacji gdy dno jest tylko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo To Ty wierzysz w kwalifikacje morlane Adama 04.12.06, 09:28 Ja twoierdze, ze jesli AL jest racjonalny (a bez watpienie jest i jest tez cwany), to nie bedzie zastawial domu w grze, w ktorej moze wygrac uzywanego poloneza. Jaka spiskowa teoria?? Przeciez GW od zawsze byla gazeta polityczna. Teraz graja pod swoich. Wejdz na strone Sejmowa i popatrz do czego doprawazi wyjecie SO z koalicji, jk sie zmieni uklad sil w Sejmie. Do wyborow samorzadowych kazdy gral o swoje elektoraty, stad zahamowania w zejsciu PO i SLD, ale dzis jedyna stawak jest wladza w parlamencie, przez dwa lata partie nie musza sie liczyc z sympatiami wyborcow, bo nastepne wybor sa w 2009. Wylacz emocje, a wlacz rozum Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: To Ty wierzysz w kwalifikacje morlane Adama 04.12.06, 09:38 powiedziałbym że kalkulacyjne podejscie spraw odbiera ci postrzeganie sporego kawałka rzeczywistości. w gąszczu kalkulacji gubisz człowieka. twoja sprawa. ps. o michniku nawet słowa nie napisałem. masz jakąś obsesje? ginlo napisał: > Ja twoierdze, ze jesli AL jest racjonalny (a bez watpienie jest i jest tez > cwany), to nie bedzie zastawial domu w grze, w ktorej moze wygrac uzywanego > poloneza. Jaka spiskowa teoria?? Przeciez GW od zawsze byla gazeta polityczna. > Teraz graja pod swoich. Wejdz na strone Sejmowa i popatrz do czego doprawazi > wyjecie SO z koalicji, jk sie zmieni uklad sil w Sejmie. Do wyborow > samorzadowych kazdy gral o swoje elektoraty, stad zahamowania w zejsciu PO i > SLD, ale dzis jedyna stawak jest wladza w parlamencie, przez dwa lata partie ni > e > musza sie liczyc z sympatiami wyborcow, bo nastepne wybor sa w 2009. Wylacz > emocje, a wlacz rozum Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Bo Ty rozmawiasz o ludziach i emocjach 04.12.06, 09:45 a ja o faktach. Obie strony +GW kieruja sie kalkulacja polityczna i ona pokazuje, ze to bzdura. Gdyby dziennikarze GW byli troche inteligetniejsi (a nie sa jak wiekszosc dziennikarzy), to na celownik wziliby samego Lyzwinskiego. On jest tylko przydupcem Lepper i to moglby mu sie przydazyc. Bo Ty tak strasznie tego Leppera nie lubisz, ze wueirzysz, ze bulke ukrladl w supermarkecie. Prawda jest taka, ze zachowanie ludzie jest determinoweane przez jego stosunek do morlanosci, ale wbrew poszwchnym opiniom zlodziej nie kradnie tego co mu w rece wpadnie, bo to mu sie nie oplaca. Maly zlodziej ukradnie radia za 500 PLN, ale mafiozo sciagajacy haracze nawet na nie nie pojrzy. Za maly zysk/ za duze ryzyko. On bedzie kradl, ale duza kase, po mala nie schyli sie, tak jak ja nie pojde handlowac na bazarze gaciami za 3tys na reke bo mi nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Bo Ty rozmawiasz o ludziach i emocjach 04.12.06, 09:56 no właśnie, w świetle poniższego cytatu cała twoja spiskowa teoria upada ;))))))))))))) ginlo napisał: > Prawda > jest taka, ze zachowanie ludzie jest determinoweane przez jego stosunek do > morlanosci, i na tym można byłoby skończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Łyżywiński i Leper.. oni to zrobili !, ich życiory 04.12.06, 08:52 to potwierdzaja !... wielokrotne przestępstwa, liczne wyroki... oni sie czują bezkarni!..Leper, wielokrotnie karany, premierem!...Kaczyńscy, moga być z siebie dumnymi, to ich zaplecze polityczne! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider ryczałt 04.12.06, 09:01 a jak skończyła sie sprawa z ryczałtem za używanie prywatnego auta, którego łyżwa nie posiadał ???? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: ryczałt 04.12.06, 09:04 tak jak sprawa gigantycznych rachunków za telefon Komorowskiego z PO. Ile to on wydzwonił przez tą komórkę w ciagu roku? Jakieś 80 000zł? chirlider napisał: > a jak skończyła sie sprawa z ryczałtem za używanie prywatnego auta, którego > łyżwa nie posiadał ???? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ryczałt 04.12.06, 09:09 premier.z.krakowa napisał: > tak jak sprawa gigantycznych rachunków za telefon Komorowskiego z PO. > Ile to on wydzwonił przez tą komórkę w ciagu roku? > Jakieś 80 000zł? ************************************ Łyżwiński brał 240 tys. miesięcznego ryczałtu na samochód, którego nie posiadał. Poza tym 3,5 mln długów, a prokuratorzy i komornicy liczą dni do końca kadencji Łyżwińskiego. Z jakiej to przyczyny bronisz zwykłego kryminalisty? Rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa jesteś 04.12.06, 09:12 pewny tej sumy. To po rusku ten miesiac? Nie mam zamiaru tu bronić tego typa, tylko mi tu nie wyjeżdżaj z moralnością i dbaniem o finanse przez PO. maruda.r napisał: > premier.z.krakowa napisał: > > > tak jak sprawa gigantycznych rachunków za telefon Komorowskiego z PO. > > Ile to on wydzwonił przez tą komórkę w ciagu roku? > > Jakieś 80 000zł? > > ************************************ > > Łyżwiński brał 240 tys. miesięcznego ryczałtu na samochód, którego nie posiadał > . > Poza tym 3,5 mln długów, a prokuratorzy i komornicy liczą dni do końca kadencji > Łyżwińskiego. Z jakiej to przyczyny bronisz zwykłego kryminalisty? Rodzina? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: jesteś 04.12.06, 09:16 premier.z.krakowa napisał: > pewny tej sumy. > > To po rusku ten miesiac? > > Nie mam zamiaru tu bronić tego typa, tylko mi tu nie wyjeżdżaj z moralnością i > dbaniem o finanse przez PO. ***************************************** Co do tego ma PO, skoro teraz jest na tapecie Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: ryczałt 04.12.06, 09:19 nie zmieniaj tematu nieudolny manipulatorku. nie pytałem o komorowskiego, tylko jak sie skończyła sprawa z ryczałtem łyżwy. zbyt trudne pytanie? premier.z.krakowa napisał: > tak jak sprawa gigantycznych rachunków za telefon Komorowskiego z PO. > Ile to on wydzwonił przez tą komórkę w ciagu roku? > Jakieś 80 000zł? > > chirlider napisał: > > > a jak skończyła sie sprawa z ryczałtem za używanie prywatnego auta, które > go > > łyżwa nie posiadał ???? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: ryczałt 04.12.06, 09:22 też Cię lubię trollu chirlider napisał: > nie zmieniaj tematu nieudolny manipulatorku. > nie pytałem o komorowskiego, tylko jak sie skończyła sprawa z ryczałtem łyżwy. > > zbyt trudne pytanie? > > premier.z.krakowa napisał: > > > tak jak sprawa gigantycznych rachunków za telefon Komorowskiego z PO. > > Ile to on wydzwonił przez tą komórkę w ciagu roku? > > Jakieś 80 000zł? > > > > chirlider napisał: > > > > > a jak skończyła sie sprawa z ryczałtem za używanie prywatnego auta, > które > > go > > > łyżwa nie posiadał ???? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ryczałt 04.12.06, 09:22 chirlider napisał: > nie zmieniaj tematu nieudolny manipulatorku. > nie pytałem o komorowskiego, tylko jak sie skończyła sprawa z ryczałtem łyżwy. > > zbyt trudne pytanie? ************************************* Tak jest, niestety, dyskusja ze zwolennikami koalicji. Niedługo będą dowodzić, że skoro Fidelowi Castro się upiekło, to Lepperowi też powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
rusham seks & drugs & agro-rock w Samoobronie 04.12.06, 08:49 te burasy mają kutasy jak kiełbasy...po kolana!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 a dlaczego wszystkie skarżące to "byłe" 04.12.06, 08:50 radne? no coments. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Tylko glupiec nie dostrzeze....................... 04.12.06, 08:59 ze to ostatni krzyk POstkomunistow.Rozwalic rzad.W tym nadzieja bo okazuje sie ze wybory samorzadowe jednak wygral PiS pomimo ze przegral Warszawe.Atak dwustronny -na Giertycha i automatycznie Leppera.Jezeli na to nie bedzie dowodow ktos utopi.Ktos strasznie utopi.Watpie zeby to byla robota SLD bo ta lize swoje rany i jest bardzo ostrozna.Zreszta zbliza sie marzec .Juz tylko 3 miesiace.W PO drzenie.Akta beda ujawione i PO sie rozsypie.W puch. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tylko glupiec nie dostrzeze.................. 04.12.06, 09:04 presentation1 napisał: > ze to ostatni krzyk POstkomunistow.Rozwalic rzad. *********************************** PO nic nie da uwalenie kryminalisty i folksdojcza. Ale Kaczyńskiemu i owszem. Pozbawienie ich immunitetów, to wejście następnych z listy i pełna kontrola nad Ligą Polskich Faszystów i Samoobroną Kryminalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Maruda kop w SO to koniec rzadu 04.12.06, 09:12 SLD + PO + PSL to razem 212 glosow, wyjecie z kolaicji Samoobrony daje drugiej stronie 182. Uwierze w Lyzwinskiego, ale w Leppera, koles ma kupe kasy, w 2002 wszedl na szczyt, bo zaczeli z\sie z nim liczyc w parlamencie i po co mialby to robic. Sponsoring to 3tys na miech i masz dyskretnie co chcesz. Cicha umowa lobbingowa dalaby Lepperowi kasy na 10 lat takieg sponsoringu (spojrz na Casus Dochnal-Peczak) To sie kupy nie trzyma, a do tego trudne do sprawdzenia (wiec i zdemrntowania - 5 lat minelo, panienki wypowiadaja sie anonimowo, czemu nie poszly do prokuratury, czemu nie zaszanatzowaly AL jak powstala rzad z Samooobrona?????) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Maruda kop w SO to koniec rzadu 04.12.06, 09:20 ginlo napisał: To sie kupy nie trzyma, a do tego trudne do sprawdzenia (wiec i > zdemrntowania - 5 lat minelo, panienki wypowiadaja sie anonimowo, ************************************** Postaraj się przeczytać artykuł i go zrozumieć. Bo jestem pewien, że go jeszcze nie przeczytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:59 wsiokom sie bzykac zachcialo. nie wiem tylko jaka kasa mogla kogokolwiek sklonic do obslugi tych dwoch mega oblesnych typow. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Prawdziwe liberały w Samoobronie! 04.12.06, 09:01 Nowoczesność zawitała pod strzechy! To my juz w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Prawdziwe liberały w Samoobronie! 04.12.06, 09:38 Płyta Ci się zacieła kika113? Po raz 10 piszesz coś o liberałach i seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 09:01 > A są jakieś dowody, zeznania choć kilku osób? No przecież cały reportaż opiera się na zeznaniach pokrzywdzonych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa awymień tą krzywdę 04.12.06, 09:06 na moje to panienka bez kwalifikacji zarabiała jak umiała, tylr zę głupia mogła pójść do agencji. Tam wiecej płacą. bloody_rabbit napisał: > > A są jakieś dowody, zeznania choć kilku osób? > > No przecież cały reportaż opiera się na zeznaniach pokrzywdzonych osób. > Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Lepper tez wolal zaoszczedzic 04.12.06, 09:11 Po co wydawac szmal w agencjach , skoro mozna miec za pol ceny i to w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Sama dieta Sejmowa AL to 130 tys/rok 04.12.06, 09:15 Mozliwosc rozdaania stolkow, kasa na boku, bo Lobbing, biura posleksie, diety na paliwo komorki. Same legalne dochody i siwdczenia to jakies 200-250 tys/rok. A sex sponsorowany mozna miec za 30 tys/rok - i masz ja kiedy chcesz, jak chcesz i po cichu. Po co mialby ryzykowac miliony dla kilkudziesieciu tysiecy. Bzdura!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Sama dieta Sejmowa AL to 130 tys/rok 04.12.06, 09:31 przestań liczyć tys/rok i spróbuj pomyśleć kategoriami podstarzałego faceta, który dzierży sporą władze....... albo jesteś młody albo masz niewiele z ludźmi do czynienia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo W przeciwnienstwie do Ciebie wiem co to jest 04.12.06, 09:35 pracowac latami na pozycje zawodowa. Moze Tobie oplaca sie wynosic papier do ksero z biira, mi juz nie i AL tez juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: W przeciwnienstwie do Ciebie wiem co to jest 04.12.06, 09:48 no to sie uczciwy człowiek trafił ;)))) a propos: tak dobrze znasz leppera, tak dobrze znasz mnie? przeczytaj jeszcze raz swojego gó..arskiego posta i zastanów sie nad sobą. ginlo napisał: > pracowac latami na pozycje zawodowa. Moze Tobie oplaca sie wynosic papier do > ksero z biira, mi juz nie i AL tez juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Szkoda mi na Ciebie czasu 04.12.06, 09:56 Po co gadac z gosciem, ktory wierzy, ze Pershing z mafii pruszkowskij dorobil sie majatku, kradnac codziennie dwa kilo krakowskiej u okolicznego rzeznika. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Zdrowi faceci! 04.12.06, 09:58 Podali loda . Wylizalizali cipę i co z tego. Ludzie dajcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Szkoda mi na Ciebie czasu 04.12.06, 10:00 jeśli wierzysz że wszystkich ludzi można mierzyć tą samą miarą to serdecznie ci współczuję. kładę to na karb młodego wieku. papa. ginlo napisał: > Po co gadac z gosciem, ktory wierzy, ze Pershing z mafii pruszkowskij dorobil > sie majatku, kradnac codziennie dwa kilo krakowskiej u okolicznego rzeznika. > > Pa Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Lepper tez wolal zaoszczedzic 04.12.06, 09:25 indianski napisał: > Po co wydawac szmal w agencjach , skoro mozna miec za pol ceny i to w biurze ************************************ I w dodatku za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Maruda puknij sie w glowke i zastanow sie jakie sa 04.12.06, 09:34 stawki za cichy lobbing - patrz casus Peczaka. Trudno mi uwoerzyc, zeby przy takich perspektywach materialnyc jakie daje w tym kraju polityka, ktos u progu wielkiej kariery robil takie rzeczy. To jakby wierzyc w to, ze prezes korporacji zarabiajacy 3 ml/rok dokrada sobie 5 tys/miech na boku ryzykujac, ze go zlapia i wywala akcjonariusze. Inaczej mowiac zastawil bys dom, zeby wygrac uzywanego poloneza. Czy wielcy mafiozi kradna radia z samoachodw osobiscie??? Polityk, biznesmen, czy zlodziej kradnie dla pieniedzy i skoro zarabia ich setki tysiecy i ma perspektywyw na wiecej to po co mialby pochylac sie nad groszami??? To jest nieracjonlane Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Maruda puknij sie w glowke i zastanow sie jak 04.12.06, 11:25 Nie masz racji....Wyobraz sobie, ze obydwaj Panowie zaczeli bawic sie z prostytutkami.Za pieniazki oczywiscie. Sprawa ta ujrzalaby swiatlo dzienne bardzo szybko.W gre weszlaby tu niedyskrecja itd. Pamietacie afere Profumo? czlowiek polecial za takie wlasnie sprawki. A tu maja kobiety, ktorym na pracy bardzo ZALEZY. Nie maja srodkow do zycia, wiec zdaja sobie, ze niektore z nich zgodza sie na wszystko.Zgodza sie wiedzac jaka cena za to zaplaca. BoNIE MAJA WYJSCIA. Sa bardzo latwym celem. I sprawdza sie to w zyciu....Kazda z tych kobiet zrobilaby wszystko aby sie na nich zemscic, za upokorzenie.I wcale mnie to nie dziwi. Za to, ze odmawiajac byly szantazowane...nie ma sexu nie ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Re: Maruda puknij sie w glowke i zastanow sie jak 04.12.06, 11:52 No wlasnie ta afera pokazala jaki jest blad logiczny. W takiej sytuacji ona ma dwie motywacja negatywna - bo zostala uokorzona i pozytywna, bo zyskala pieniadze. Pytanie, ktora jest trwala?? Negatywnywa, czyli tego rodzaju szantaz ma szanse szybko wyplynac. Wyobraz sobie teraz wlasiciclea agencj i jego pracownice. Ona i on sa pozytywnie zmotywowani bo dostaja kase. Negatywnie nie sa tak dlugo jak dlugo sie im placi. W jego wypadku dziala mechanizm dlugookresowej pozytywnej motywacji, bo reputyacja agencji - pamietaj, ze jednym za reklamowych atrybutow takich uslug jest dyskrecja - tak jak szwajcarskiego banku, ktora ujawni taki skandal wypada z lukratywnego rynku uslug dla VIP-ow. W wypadku pracownicy dziala krotkookresowa motywacja finansowa, a w dlugim okresie, jest jej obojetne. Moglbym uwierzyc w te historyjke pod jedym warunkiem, ze motywacja Samoobroniarzy byla chce dominacja, a nie podupczenia sobie. Tylko, zewydaje sie ze Lepper jest za cwany (nie zaszedlby tak daleko jakby nie byl), zeby dac sie wystawic przez takie slabosci. JEgo narkotyk to wladza i piniadze i stad uwazam cala historie za zmyslona w przypadku Leppera. Mozna jeszcze uwierzyc w Lywienskiego, bo to lokaj bez szczegolnych ambicji, ale nie u Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Sam się puknij 04.12.06, 13:59 ginlo napisał: > stawki za cichy lobbing - patrz casus Peczaka. ************************************ To nie zmienia mentalności Leppera. Najwidoczniej nie znasz tych ludzi, więc teoretyzujesz. Ja się z nimi spotkałem. Stawki za lobbing wcale im nie przeszkadzają w wynoszeniu ryz papieru, rolek papieru toaletowego i długopisów. Im do głowy nawet nie przyjdzie płacić za to, co ich zdaniem leży i jest do wzięcia. Będzie miał miliony, ale jak ma zapłacić z własnej kieszeni za obiad, to znajdzie kumpla i będzie stękał, że nic nie ma. Nie myl tego z oszczędnością. To ludzie, którzy uważają, że jak zostawisz otwarte mieszkania, to mogą wejść i zabrać, co zechcą. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: awymień tą krzywdę 07.12.06, 09:26 Krzywdą jest bycie ocenianym przy rekrutacji do pracy nie na podstawie swoich kwalifikacji, tylko na podstawie "da d... czy nie da". Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Ktoś chce zniszczyć koalicję. 04.12.06, 09:01 Najpierw określanie posłów LPR mianem faszyści, teraz ten artykuł o Samoobronie. Ale jeśli to prawda to pozbawić immunitetu Leppera i Łyżwińskiego i osądzić. Na ich miejsce wchodzą nowi posłowie Samoobrony. PiS juz dawno chciał wprowadzić przepis zakazujący kandydowania przestępcom. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Ostatni etap: 04.12.06, 13:41 Wyrzucanie talerzy po zjedzeniu przystawek. Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka102 Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 09:03 Tak własnie działają grupy mafijne. Seks z prostytutkami, jest niebezpieczny bo może być ujawniony, a dziewczyna podstawiona. Szntażowana pracownica bez innej możliwości zarobkowania jest bezwolna, musi sie zgodzić na wszystko! Przy okazji gratuluję paniom Lepperowej i Lyzwińskiej! Mam nadzieję, że wreszcie przestaną udzielać wywiadów o swoich jakże wspaniałych mężach Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter to bylo do przewidzenia 04.12.06, 09:06 buraki i tyle. Z burakami tak jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: to bylo do przewidzenia 04.12.06, 09:23 Jak Lepper pojawi sie na wsi w domu to Lepperowa mu morde motyka rozwali ze, zrobil taki wstyd na cala wies. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d z takimi oblechami?????? 04.12.06, 09:09 no nie..no.. to one sie zgodzoly na seks z takimi oblechami????? toz to mozna wysypki na cale zycie dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: z takimi oblechami?????? 04.12.06, 09:13 Nie wierze zeby normalna baba zgodzila sie na numerek z lepperem . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a z Łyżwińskim? 04.12.06, 09:19 i to jeszcze przez tyle lat. To już lepsza robota w agencji. indianski napisał: > Nie wierze zeby normalna baba zgodzila sie na numerek z lepperem . Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a z Łyżwińskim? 04.12.06, 09:27 premier.z.krakowa napisał: > i to jeszcze przez tyle lat. > To już lepsza robota w agencji. ******************************************* Skąd wiesz? Sprawdzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sjeg Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 09:09 Czy "radna Samoobrony w łódzkim sejmiku" przespala sie z kazdym glosujacym na nia wyborca? Odpowiedz Link Zgłoś
kozojeb Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 10:15 ze mna nie spała Bo nie chciałem mam zobowiazania Odpowiedz Link Zgłoś