prozzac 09.12.06, 21:57 Giertych - doradca inwestycyjny? Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podatnik2 Popieram Cię, Roman 09.12.06, 21:59 myślę że to początek końca tego koncernu medialnego. Akcjonariusze właściwie ocenią wpadkę i w poniedziałek na giełdzie będzie wyprzedaż akcji Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
rybaking1 Re: Popieram Cię, Roman 09.12.06, 22:04 Za to wzrosna akcje Mlodzieży Wszolskiej.Na śmietnik historii pogrobowcy narodowego socjalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Oj widzę, widzę kolejkę jak za PRL-u... 09.12.06, 22:13 To kolejka kancelarii adwokackich do pp. Leppera, Łyżwińskiego i Filipka. Na tych odszkodowaniach niejedna fortuna jeszcze wyrośnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Nie wiem, czy Stasiński zdąży odebrać honorarium 09.12.06, 22:15 Na jego miejscu z samego rana w poniedziałek pobiegłbym do kasy Agory... Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Samoobrona i LPR to polityczne trupy, katafalk,jak 09.12.06, 22:32 to zgrabnie ujął nasz Wieszczi Pomazaniec Bozy, Ojciec Dyrektor...Sprawa z dzieciakiem Leppera godna jest opisania przez...no, np. Kazika Staszewskiego w jego artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Samoobrona i LPR to polityczne trupy, katafal 09.12.06, 22:38 Pomazańcem bożym jest Prezio (ten co się nachlał w Charkowie). Św. Jolanta kiedyś mówiła w jakimś wywiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bufetowa2 zarzad juz dawno sypie akcjami.... 10.12.06, 01:51 no coz, nie zdazyli wywalic wszystkich akcji;)))) teraz beda plakac.... Odpowiedz Link Zgłoś
margy Jak to dobrze, że pozbyłam się już akcji Agory! ;) 09.12.06, 22:43 I to 35 zł!!! Teraz polecą na łeb na szyję, pewnie do końca roku poniżej 20 zł... A tak BTW, plaszcz - bredzisz, akcje Agory to juz teraz "trupny" towar, od stycznia straciły już ponad 50% i zleciały z 69 zł do 34 z groszami.... :)))))))) Tak trzymać Stasiński!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Ja już dawno je sprzedałam 09.12.06, 22:51 Jak tylko zaczęły raptownie zniżkować. W poniedziałek zapewne spadną o maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 A miałaś jakieś? 09.12.06, 23:15 To wy w Toruniu umiecie jednak oddzielić interesy od ideologii:) To dobrze rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Ja nie z Torunia, panie, ja prosta warszawianka 09.12.06, 23:41 a na giełdzie to tak tylko od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jak to dobrze, że pozbyłam się już akcji Agor 09.12.06, 23:55 indyk myslal o niedzieli, a w sobote wiadomo. jutro wylacza portal i sie pozabijacie pod kioskami, zeby sprawdzic, co napisali. idiotyzm Giertycha potwierdza sie w kazdej jego wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Re: Jak to dobrze, że pozbyłam się już akcji Agor 10.12.06, 01:09 Racja.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
margy Re: Jak to dobrze, że pozbyłam się już akcji Agor 10.12.06, 01:48 :)) jam podwójnie raosna, bo do pół roku nie czytam już tych bluzgów z Wybiórczej :)) i jakoś szczęśliwsza i weselsza się stałam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A ja pozbywałbym się Giertycha. 09.12.06, 23:32 Im wczesniej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Oj widzę, widzę kolejkę jak za PRL-u... 10.12.06, 03:16 podatnik2 napisała: > To kolejka kancelarii adwokackich do pp. Leppera, Łyżwińskiego i Filipka. *************************************** Jak na razie wymienione kołtuństwo nie zostało oczyszczone z zarzutów. Trudno też uznać Gazetę za stronę w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Popieram Cię, Roman 09.12.06, 22:25 Na miejscu Romka uwazalbym na slowa. Jest on przedstawicielem rzadu i nie moze formulowac takich wypowiedzi. Chyba powinien sie tym zajac NSA. Odpowiedz Link Zgłoś
util To oczywiste. 09.12.06, 22:32 ahdaan napisał: > Na miejscu Romka uwazalbym na slowa. Jest on przedstawicielem rzadu i nie moze > formulowac takich wypowiedzi. Chyba powinien sie tym zajac NSA. Rozumiem emocje Romka, chwilowo jeszcze będzie vicepremierem więc ma się z czego cieszyć, ale takie wypowiedzi są niedopuszczalne, ba! są karalne. Ten człowiek nie ma wyobraźni, żeby tak się publicznie wypowiadać? W ten sposób zaprosił Angore na sale sądową i kolejny raz potwierdza jak trudno mu czytać rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
piss Re: Popieram Cię, Roman 09.12.06, 23:18 lahdaan napisał: > Na miejscu Romka uwazalbym na slowa. Jest on przedstawicielem rzadu i nie moze > formulowac takich wypowiedzi. Chyba powinien sie tym zajac NSA. Jak na razie zajmują się tym WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Popieram Cię, Roman 09.12.06, 23:57 szczescie Romka. kiedy zajmie sie nim NSA - to z National.. w rozwinieciu skrotu, nie trzeba bedzie juz nawet sprzatac :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Popieram Cię, Roman 09.12.06, 22:26 > myślę że to początek końca tego koncernu medialnego. Akcjonariusze właściwie > ocenią wpadkę i w poniedziałek na giełdzie będzie wyprzedaż akcji Agory. Skoro po wykryciu i ujawnieniu przez GW "afery Rywina" i "afery łowców skór" nie było masowego wykupu, to dlaczego miałaby teraz nastąpić masowa wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Bo to wpadka, na której Agora straci finansowo 09.12.06, 22:31 wypłacając ogromne odszkodowania politykom Samoobrony. Chyba nie wierzysz, że Lepper puści sprawę płazem? Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Bo to wpadka, na której Agora straci finansow 09.12.06, 22:33 podatnik2 napisała: > wypłacając ogromne odszkodowania politykom Samoobrony. > Chyba nie wierzysz, że Lepper puści sprawę płazem? Bajki opowiadasz, i myślę że dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Bo to wpadka, na której Agora straci finansow 10.12.06, 01:08 > wypłacając ogromne odszkodowania politykom Samoobrony. A niby za co miałaby zapłacić odszkodowania politykom Samoobrony? Bo na pewno nie za to, że Anna K. mówiła nieprawdę o politykach Samoobrony. <gazeta odpowiada tylko za treści, które sama napisze. Nie odpowiada za treści, które zacytuje> Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Bo to wpadka, na której Agora straci finansow 10.12.06, 01:17 szefunio1 napisał: > > wypłacając ogromne odszkodowania politykom Samoobrony. > > A niby za co miałaby zapłacić odszkodowania politykom Samoobrony? > Bo na pewno nie za to, że Anna K. mówiła nieprawdę o politykach Samoobrony. > <gazeta odpowiada tylko za treści, które sama napisze. Nie odpowiada za tre > ści, > które zacytuje> ### blebleble Czuć kłopoty Agory - siedziby wszelkiego zła - agentów, polonofobów i przekręciarzy prawdy wszelkiej maści - na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Bo to wpadka, na której Agora straci finansow 10.12.06, 01:27 > Czuć kłopoty Agory - siedziby wszelkiego zła - agentów, polonofobów i > przekręciarzy prawdy wszelkiej maści - na kilometr Dokładnie to samo pisaliście na tym forum po artykule GW o "łowcach skór w łódzkim pogotowiu" i po artykule GW, który rozpoczął "aferę Rywnia". Jeśli dziennikarz zna się na swojej robocie, to zamieszcza artykuł np. o tytule "Czy Łyżwiński jest ojcem?" A w treści artykułu: "Anna K. twierdzi, że Łyżwiński jest ojcem jej dziecka" A po takim artykule nie da się dziennikarzowi ani gazecie postawić w sądzie zarzutu, że napisała nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Bo to wpadka, na której Agora straci finansow 10.12.06, 03:22 gringo_w66 napisał: > blebleble > Czuć kłopoty Agory - siedziby wszelkiego zła - agentów, polonofobów i > przekręciarzy prawdy wszelkiej maści - na kilometr ************************************* Ten zapach to smród przepoconych wiechci Leppera. Na wiosnę rolnicy pewnie będą robić blokady przeciw Lepperowi za "dotrzymanie" obietnic. Lepper jest już skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Ciekawe, ciekawe... 09.12.06, 23:13 Co Ty nie powiesz wielbicielu stanu wojennego w RP... Odpowiedz Link Zgłoś
minetaur1 Re: Popieram Cię, Roman 10.12.06, 02:21 Tak, a po upadku tego koncernu nikt inny nie odważy się już podnieść pióra na JWP rządzących i znowu nastaną czasy jedynie słusznej prawdy. Gratuluję krótkowzroczności. Odpowiedz Link Zgłoś
troxx23 koń, minister, makler gieldowy -- 09.12.06, 22:01 - slowem: czlowiek o stu twarzach :) Szkoda tylko, kazda ma taki sam tepy wyraz... Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 akcje LPR 09.12.06, 22:01 akcji LPR nie wezmę za darmo... pachną stęchlizną i wielkim kryzysem lat 30-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Giertychu, koniu, to twoje akcje lecą na pysk 09.12.06, 22:03 razem z Lepperem, płodnym buhajem. Czekaj na wybory jeszcze zimą i pobudkę na politycznym smietniku razem ze swoimi weszpolakam Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Spokojnie, poczekajmy jeszcze na dalsze "wypadki" 09.12.06, 22:07 To, że działaczka SO jest mało wiarygopdna, raczej nie szokuje. Ktoś jednak tym tatusiem jest: może w grę wchodzi jeszcze paru wybitnych polityków? Ja bym raczej proponował wyzbywanie się akcji SO, gdyby była to spółka akcyjna, a nie akcja spółkownicza. Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Ejże, bądźmy realistami 09.12.06, 22:34 Pani Anecie czego jak czego, ale cwaniactwa odmówić nie można. Czy myślisz, że wpuściłaby tych starych pryków - Leppera i Łyżwińskiego - do swojego łoża? Ojcem dziecka jest wg mnie jakiś nikomu nie znany jurny młodzian, do którego miała chwilę słabości, a który zapiął rozporek i poszedł dalej. Zatem p. Aneta wzięła pokaźną sumę za swoje brednie od Agory, bo jakieś pieniądze trzeba było mieć po przegranej bitwie o stołek samorządowy. A redakcja GW tak się ucieszyła z nadarzającej się okazji rozwalenia koalicji, i tak zaczęła przebierać nogami z niecierpliwości, że nie dołożyła należytych starań aby sprawdzić rewelacje p. Anety. Zapomniała przy tym, że to - co prawda "eks" ale polityk szczebla lokalnego tej partii i krew z jej krwi.... Co będzie dalej? Przerażona groźbami procesów o zniesławienie p. Aneta zawrze ugodę z pp. Lepperem i Łyżwińskim, przy okazji ujawniając kilka pikantnych szczegółów kontraktu ze spółką Agora, a koncern i tak w nienajlepszej sytuacji finansowej jeszcze ją pogorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Ejże, bądźmy realistami 09.12.06, 23:57 Ależ wyobraźnia! I dowód na to, że pisowcy też mają marzenia. Zawsze te same - zniszczyć tych, którzy ich nie popierają, a nawet krtykują. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Ejże, bądźmy realistami 10.12.06, 06:32 podatnik2 napisała: > Pani Anecie czego jak czego, ale cwaniactwa odmówić nie można. Czy myślisz, że > wpuściłaby tych starych pryków - Leppera i Łyżwińskiego - do swojego łoża? Ojce > m > dziecka jest wg mnie jakiś nikomu nie znany jurny młodzian... a co ma ciemnoto GW wspolnego z twierdzeniem o ojcostwie łyzwinskiego ??? to nie GW o tym napisala ,ale sama A.K powiedzizla o tym i to w TVN > Co będzie dalej? Przerażona groźbami procesów o zniesławienie p. Aneta zawrze > ugodę z pp. Lepperem i Łyżwińskim, ales ty durny !!!! no no ,zawrze porozumienie w procesie z urzedu o "prace za seks" !! skad sie takie durnoty biora ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:07 Co się wtrącasz miedzy wódkę a zakąskę ty Giertychu ty? Skąd wiesz, że jej Łyżwa nie dymał? Może sam przy tym byłeś i też dymałeś, co? Ja nic nie stwierdzam, ja tylko pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
manicki Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:07 Gazeta Wyborcza- to szmatławiec! Odpowiedz Link Zgłoś
annka_kapica Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:08 A ja akcji Giertycha i Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
straszny33 Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:08 tak, tak zwalajcie na tVN. Fakt, tam to powiedziała, ale wy wydrukowaliście pod tytułem "Łyżwiński ojcem dziecka". Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:46 Daj link. Albo przestań się kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:09 jedynie co pewne jest to to że polska to kraj którym rządzą kretyni i idioci. przyjdą prawdziwi ludzie do rządu a zmienie literke na P w wyrazie polska. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 , kto wpadł na pomysł "terroryzmu seksualnego"? 09.12.06, 22:19 To jest forma "terroryzmu" znana w wielu krajach , a w jednym całkiem sporym, jest stałą formą atakowania i "dojenia" koscioła katolickiego. Doswiadczenia walki tą metodą przeniesiono do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: , kto wpadł na pomysł "terroryzmu seksualnego 09.12.06, 23:59 > jest stałą formą atakowania i "dojenia" koscioła katolickiego. ROTFLMAO :) gdyby kiecuchy nie wyciagaly lap do tylkow mlodocianych parafian, nie byloby komu i kogo "doic", gluptasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tweenee_duck pewnie ktos chce te akcje tanio skupic :) 09.12.06, 22:21 oto jak kreuje sie rynek :) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Giertych: Prawie zaistniał, prawie jak człowiek. 09.12.06, 22:22 ... Będzie nam brakowało twoich dowcipnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
drein_19 Panie Giertych prosze.. 09.12.06, 22:24 prosze nie zamykajcie GW ja i tak czytam tylko sport i artykuly o zagranicy...a ich krytyka mlodziezy Wszech. no kazdy ma swe zdanie. Ja wiem ile MW robi dla Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Panie Giertych prosze.. 09.12.06, 22:31 W Polsce wolność słowa jest ograniczona między innymi przez zakaz propagowania nazizmu, komunizmu, antysemityzmu i antypolskości. Dlatego Gazeta Wyborcza nie powinna być dłużej kolportowana na terenie Polski, ani wydawana w Polsce. To samo dotyczy telewizji TVN. Teraz każda była asystentka albo sekretarka, jeśli tylko przyjdzie jej ochota na bycie medialną gwiazdą przez ponad tydzień, będzie mogła kazać prokuraturze pobierać materiał genetyczny od co ważniejszych polityków. To jest chore, podobnie jak pałające nienawiścią GW i TVN, które popierają kariery "asystentek". Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Jeśli to logiczne myślenie w wykonaniu Giertycha 09.12.06, 22:27 to jakim cudem został on prawnikiem (a chyba jest) i jakim cudem pełni funkcję ministra edukacji??? Są rzeczy na niebie i ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider dyplom giertycha?* 09.12.06, 22:40 trzeba by było sie przypatrzeć temu dyplomowi giertycha , może jest takim samym prawnikiem jak Kwaśniewski magistrem ;)))))) mwookash napisał: > to jakim cudem został on prawnikiem (a chyba jest) i jakim cudem pełni funkcję > ministra edukacji??? > > Są rzeczy na niebie i ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jeśli to logiczne myślenie w wykonaniu Gierty 09.12.06, 23:58 mnie tam juz nic nie zdziwi. wicepremier (ten drugi) domagajacy sie "zamkniecia gazety" tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
podatnik2 Naprawdę dobry cytat... 09.12.06, 22:38 Nic dodać, nic ująć.... To, wiecie, kawał dobrej, dziennikarskiej roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:37 sprzedawać akcje agory to dobry pomysł i od razu kupować cegiełki radia maryja! każy Polak, który chce rozwoju swojej ojczyzny powinien to zrobić. nie od dziś wiadomo, że agora jest na równi pohyłej oczywiście w kierunku przeciwnym do kierunku wznoszącego rm --- Radio Maryla: Katowicki głos w twoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
cudakbest Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:41 Giertysio kolejny raz pokazał, że jest ciemny jak tabaka w rogu. Sprawa dotyczy molestowania przez Klewkowców LePpeR-owców, a nie ustalania ojcostwa. Słowa Giertysia należy odczytywać tak: Raz zdobytej władzy nie oddamy. Zastanawiam się, czy skrót jego kanapowej partyjki nie wynika z podziwu do L(e)P (pe)R(a)? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider LePpeR 09.12.06, 22:45 tak tak girtych od jutra zmienia nazwe swojej perti na "LePpeR" cudakbest napisał: > Giertysio kolejny raz pokazał, że jest ciemny jak tabaka w rogu. Sprawa dotyczy > > molestowania przez Klewkowców LePpeR-owców, a nie ustalania ojcostwa. Słowa > Giertysia należy odczytywać tak: Raz zdobytej władzy nie oddamy. > Zastanawiam się, czy skrót jego kanapowej partyjki nie wynika z podziwu do L (e) > P > (pe)R(a)? Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:47 Pomyśl trochę. Jeżeli Łyżwiński brał ją siłą, to musiałoby to być jego dziecko. Wiadomo, kobieta nie może się wtedy pomylić, bo pamięta takie coś do końca życia. Pomyłka świadczy o tym, że siłą tej kobiety nikt nie brał. Rozumiesz już dlaczego jej zeznania o molestowaniu straciły wiarygodność? Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 09.12.06, 22:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cudakbest Re: Jest wyjaśnienie !!! 09.12.06, 23:20 No to staraj się lepiej, bo na razie to Ci gó.. z tego wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Re: Jest wyjaśnienie !!! 10.12.06, 08:52 Wypowiedzi osobników olpc-o podobnych, są dowodem na to w jak opłakanym stanie jest polska edukacja. Na biologii w czwartej, bodajże klasie podstawówki uczą o rozmnażaniu człowieka.. Do książek ciemna maso ebonitowa. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Jest wyjaśnienie !!! 09.12.06, 23:55 puljan napisał: > Ona nie wie kto jest ojcem dziecka > bo Lepper i Łyzwiński zabawiali sie z nia jednoczęsnie. > Podobnie nie wie czy Lepper brał 2 czy 8 razy - bo > dka miała wiedzieć jak była obrócona tyłem. > Popieram apel - Agora > i GWno zbankrutuje. > Od dawna tepie to smierdzace czosnkiem > towarzystwo. Precz ! To po co chamie bez godności i ambicji ślinisz się na tym forum? Kiedyś takich jak ty niezdolnych do czynności honorowych batożono i wrzucano do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:53 plpc, pomyśl troche zanim coś napiszesz, a jak już napiszesz to kontrolnie przeczytaj. polecam. skoro giertych mówi to co mówi znaczy że akcje agory warto teraz kupić ;)))))) olpc napisał: > Pomyśl trochę. Jeżeli Łyżwiński brał ją siłą, to musiałoby to być jego dziecko. > Wiadomo, kobieta nie może się wtedy pomylić, bo pamięta takie coś do końca > życia. Pomyłka świadczy o tym, że siłą tej kobiety nikt nie brał. Rozumiesz ju > ż > dlaczego jej zeznania o molestowaniu straciły wiarygodność? Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 22:59 Kto chce niech kupuje, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
cudakbest Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:12 Pomyśl trochę. Branie siłą to gwałt, zaś molestowanie seksualne - zachowanie o charakterze seksualnym naruszające godność osobistą nieakceptowane przez społeczeństwo jako sprzeczne z normami społecznymi. Mylisz pojęcia, posłuchaj co mówią niezależni prawnicy Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:23 Ty mylisz pojęcia. Od molestowania nie zachodzi się w ciążę. Co do prawników, ci zależni i niezależni uznają testy DNA za wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
cudakbest Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:38 Co do mylenia pojęć polecam Tobie poczytanie definicji w encyklopedii. Poczytaj też na spokojnie co się zarzuca Łyżwińskiemu, bo nie spowodowanie ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:55 Jeżeli nie chciała, a była z nim w ciąży (jak twierdzi lub twierdziła), to musiał wziąć ją siłą, bo jeszcze raz potwórzę, że od molestowania nie zachodzi się w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:59 > musiał wziąć ją siłą, bo jeszcze raz potwórzę, że od molestowania nie zachodzi > się w ciążę. zachodzi sie pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 10.12.06, 08:58 Wróć tu, jak dostaniesz choć tróje na szynach z tej klasówki z bioli. Nie z każdej mąki musi być chleb , chłopaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 09.12.06, 22:52 W ciągu roku strata na akcjach Agory - około 50 %. Jedna z najgorszych inwestycji na warszawskiej giełdzie. Kto jeszcze ma te akcje (tzw. "papiery śmieciowe") powinien w poniedziałek spuścić je po każdej cenie. Jeszcze można uratować choć część kapitału. Odpowiedz Link Zgłoś
remigiusz.stopa Re: Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 09.12.06, 22:57 akcje Agory na www.abytaniej.pl -50% :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor Re: Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 09.12.06, 23:15 Galba, ale jak to sprzedawać? Prawdziwy Polak-katolik nie powienien mieć akcji agory w swoim portfelu. Nawoływanie do sprzedaży to jest świadectwo, że się te akcje ma. Czyżbyś był aż tak fałszywy?! Ty Boga w sercu nie masz? --- Radio Maryla: Katowicki głos w twoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: Rekomendacja: Agora - pomodlić się!!! 10.12.06, 00:42 ojciec.dyrektor napisała: > Galba, ale jak to sprzedawać? > Prawdziwy Polak-katolik nie powienien mieć akcji agory w swoim portfelu. > Nawoływanie do sprzedaży to jest świadectwo, że się te akcje ma. Czyżbyś był aż > tak fałszywy?! Ty Boga w sercu nie masz? jak "ojciec.dyrektor" mówi, że nie ma akcji, to pewnie ma i chce kupić więcej, radzę więc poczekać ze sprzedażą lub sprzedać i kupić dekoder "tv trwam" - pocieszenie i podziękowanie na antenie "ojca dyktatora" - gwarantowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 zobacz notowania Agory 10.12.06, 00:45 gospodarka.gazeta.pl/gielda/5,0.html?spolka=Agora&x=16&y=9 a co będzie w poniedziałek!!! DNO do DNA nareszcie kres imperium zła Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: zobacz notowania Agory 10.12.06, 06:40 gringo_w66 napisał: > gospodarka.gazeta.pl/gielda/5,0.html?spolka=Agora&x=16&y=9 > a co będzie w poniedziałek!!! DNO do DNA > nareszcie kres imperium zła Gringo, kto ci placi? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Cymbałku nie wiesz o czym piszesz 09.12.06, 23:15 Poproś Rydzyka o wyjaśnienie. On w swoim haremie ma specjalistę z warszawskiej Politechniki Warszawskiej, który już próbował na GPW inwestować pieniążki RM w akcje Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
piss Ja tam bym jeszcze sprzedał... 09.12.06, 23:15 ... akcje WSI24. Od poniedziałku będą pikować. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Galba jesteś oszustem!!! 09.12.06, 23:25 Nie około 50 % tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy 48,3 %. Około 50 % to między 49,5 a 50,5 a dokładnie 49,9 - 50,1 %. Naucz się prymitywie bo już Twój pieszczoch wypisywał, że polskie indeksy wzrosły akurat w dniu kiedy spadły o 4 % . A teraz spieprzaj dziadu. Oszustem jesteś takim samy jak ta cała wasza bolszewicka pisowska hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.wyksztalcony.gej Re: Galba jesteś oszustem!!! 09.12.06, 23:34 zablokowany napisał: > Nie około 50 % tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy 48,3 %. Około 50 % to między > > 49,5 a 50,5 a dokładnie 49,9 - 50,1 %. > Naucz się prymitywie bo już Twój pieszczoch wypisywał, że polskie indeksy > wzrosły akurat w dniu kiedy spadły o 4 % . A teraz spieprzaj dziadu. > Oszustem jesteś takim samy jak ta cała wasza bolszewicka pisowska hołota. Ty pisuarowski oszołomie! Ok. 50% to jest pomiędzy 49,99% a 50,01% Idź ty lepiej w pis.du ty pisuarku kaczystowski. Skończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Administracji i wiem najlepiej jak się liczy indeksy ty prymitywnyt prowokatorze z rydzyjka! Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: Galba jesteś oszustem!!! 10.12.06, 00:29 zablokowany napisał: > Nie około 50 % tylko w ciągu ostatnich 12 miesięcy 48,3 %. Około 50 % to między > > 49,5 a 50,5 a dokładnie 49,9 - 50,1 %. > Naucz się prymitywie bo już Twój pieszczoch wypisywał, że polskie indeksy > wzrosły akurat w dniu kiedy spadły o 4 % . A teraz spieprzaj dziadu. > Oszustem jesteś takim samy jak ta cała wasza bolszewicka pisowska hołota. też mi się wydaje, że "galba" i "jolka" to bezczelna prowokacja do podgrzewania atmosfery, bo trudno uwierzyć, że osoby na takim poziomie istnieją!!! co do porównania PiS do bolszewików, zgadzam się i nawet bardzo poważnie obawiam się tej mentalności w naszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 09.12.06, 23:58 galba napisał: > W ciągu roku strata na akcjach Agory - około 50 %. > > Jedna z najgorszych inwestycji na warszawskiej giełdzie. Kto jeszcze ma te > akcje (tzw. "papiery śmieciowe") powinien w poniedziałek spuścić je po każdej > cenie. Jeszcze można uratować choć część kapitału. > Śmieciem galba to jesteś ty. Pamiętasz co pisałeś o policjantach? Odszczekaj to teraz: • Co to ma do rzeczy? Przeczytaj komentowany artykuł » galba 04.12.06, 07:45 + odpowiedz > żeby mieć romans w pracy nie trzeba wyjeżdżać z domu, Wyjazd "z tajną misją" umozliwia dłuższe i bezkarne oddalenie się z kochankiem/kochanką. Dla mnie to najpradziej prawdopodobny scenariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 10.12.06, 00:03 papiery smieciowe, galba, to sa wasze listy wyborcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: Rekomendacja: Agora - kupować !!! 10.12.06, 00:36 jeżeli "galba" mowi żeby sprzedawać, ja bym kupił, bo facet nie zna się na żadnym z tematów na które się wypowiada i jest to najlepszą rekomendacją... Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Rekomendacja: Agora - kupować !!! 10.12.06, 00:42 jww20 napisał: > jeżeli "galba" mowi żeby sprzedawać, ja bym kupił, bo facet nie zna się na > żadnym z tematów na które się wypowiada i jest to najlepszą rekomendacją... ### zbacz jak jest w realu, a co będzie w poniedziałek! gospodarka.gazeta.pl/gielda/5,0.html?spolka=Agora&x=16&y=9 Odpowiedz Link Zgłoś
milestone Re: Rekomendacja: Agora - sprzedawać !!! 11.12.06, 16:22 Dzięki, drogi Galbo. Twoja prognoza jak zwykle nietrafna, a ja trochę bogatsza. Pozdrawiam serdecznie, Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
rosi26 a Giertych jest tak goooopi ze jak slucham jego 09.12.06, 22:55 wypowiedzi to mi sie plakac chce Odpowiedz Link Zgłoś
karol63 Re: a Giertych jest tak goooopi ze jak slucham je 09.12.06, 23:04 Z tymi akcjami Agory to tak na poważnie? bo zaczynam się martwić czy aby nie stracę trochę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Czy Rzad RP ma prawo namawiac do obrotow ,,,,, 09.12.06, 23:07 ...... okreslonymi akcjami? Czy to jest dozwolona interwencja w rynki finansowe? Koalicja PiSeksu wyraznie zsuwa sie po na rowni pochylej z kazda wypowiedzia ich przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszko55 Re: Giertych: Pozbywałbym się akcji Agory 09.12.06, 23:11 Ale jaja! Cale szczęście, że nie mam akcji Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Giertych radzę pozbawić się gówna z czaszki 09.12.06, 23:12 i założyć pomarańczową czapeczkę to wtedy Twój pieszczoszek nie będzie przegrywał z przedstawicielem Gamoni i Krasnoludków.... Odpowiedz Link Zgłoś