neiden Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 14:51 tym razem ojcem jest inny.prawdziwy polski cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Łamiesz netykietę 11.12.06, 14:54 Zmienileś nicka - więc tamtego Ci chyba skasowali. Już dałem info "skasujcie post", jak nie zadziała to wyślę maila pod abuse... Odpowiedz Link Zgłoś
ersus Re: Łamiesz netykietę 11.12.06, 14:58 "Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum". Czy czołowy myśliciel UE rozumie słow "rażąco"? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Łamiesz netykietę 11.12.06, 15:11 Raz już po mojej interwencji usunęli podszywacza, więc widać uznali wtedy że jednak było "rażąco"... Dzisiaj jak skończe pisac na forum to też wyślę maila pod abuse... Zobaczymy czy usuną... a jak nie to zacznę się jutro awanturować i tak do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a RE:j...aki pan taki kram 11.12.06, 14:56 jak moze byc dobrze w kraju gdzie poslowie zajmuja sie sie jeba...m, rozne osobistosci regionalne spedzaja czas na orgiach; przeciez w godzinach pracy oni odsypiaja nocne igraszki i snia o nastepnych.komu we lbie jakies sprawy panstwowe?-pani Anetka jest tylko typowym przykladem naszych sfer politycznych- poszla z pyskiem do mediow bo nie krzywda ja boli ani krocze ja swedzi; ona nie moze przezyc ze przestala byc atrakcyjna dla waznych osob i zostala bez roboty- to nie byla praca za seks, ta pani zwyczajnie lubi prace lekka , latwa, bez kurzu i dobrze platna Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: RE:j...aki pan taki kram 11.12.06, 15:08 Agent 2560a wspaniały znawca przedmiotu bo w jego wypowiedzi sprawdza sie teoria seksu "Na miłości zęby zjadłem, każdy z innym czupiradłem" Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: RE:j...aki pan taki kram 11.12.06, 15:17 jasiek.pl napisał: > Agent 2560a wspaniały znawca przedmiotu bo w jego wypowiedzi sprawdza sie > teoria seksu "Na miłości zęby zjadłem, każdy z innym czupiradłem" ciemno bywalo to nie pamietam twarzy, a zeby ciagle mam zdrowe i wlasne, zadnych protez. Odpowiedz Link Zgłoś
lszusz Ależ wspaniały elektorat się tu zebrał 11.12.06, 14:56 Jaki elektorat tacy politycy i życie polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Pardon,czy dobrze pojąłem:byłym ojcem... 11.12.06, 15:05 jest radny Samoobrony?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Pardon,czy dobrze pojąłem:byłym ojcem... 11.12.06, 20:20 > jest radny Samoobrony?? Dobrze pojąłeś..; - teraz poszukują ojca obecnego...(przy poczęciu..;) - póżniej poszukają ojca obecnego ..przy porodzie.. - ojca chrzestnego szukać nie będą, bo tego akurat znają.. ..(chyba, że to też wersja nieostateczna..) - a na samym końcu(jak dobrze pójdzie..) ojca biologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kstriton Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 15:07 niezla k.... z tej pani anety:> moim zdaniem ojcem dziecka jest sp Busio (zmarły kot Jarosława , premiera naszego) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Skandal w PO - Pan Celner ojcem dziecka !!! 11.12.06, 15:07 To skandal !!! Pan Popecki powiedział, ze poseł z Platformy Obywatelskiej Pan Celner jest ojcem dziecka Anety K. !!! Gdzie te wielkie tytuły w mediach i w TVN24 o skandalu!!! Czyzby zeznania Anety K. były wiarygodniejsze niz pana Popeckiego ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 co to za matka, która niesie na dziecko z gołymi 11.12.06, 15:09 "nerkami" na wierzchu!!!! Widać po niej, jak dba o dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
vzv "A co nie macie stolkow..... 11.12.06, 15:09 "A co nie macie stolkow w ministerstwie?" - miala spytac Popeckiego A.K. , ten zaniemowil...... ale jak widac i slychac mowe odzyskal:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: "A co nie macie stolkow..... 11.12.06, 20:23 vzv napisała: > "A co nie macie stolkow w ministerstwie?" - miala spytac Popeckiego A.K. , ten > > zaniemowil...... ale jak widac i slychac mowe odzyskal:) Zaniemówił, bo widać mało doświadczony jest..; - na stołku tego jeszcze nie robił !..;( Odpowiedz Link Zgłoś
langston drazni manie plucie na niego 11.12.06, 15:10 Niech kazdy ktory tak napuszczony przez GW i Steca -pluje na Rasiaka osiagnie w sowim zawodzie tyle co Rasiak w swoim to bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Łamiesz netykietę 11.12.06, 15:12 Widać że jesteś kiepsko wykształcony... po podstawówce... Musisz się podszywać pod innych żeby zaistnieć na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
latwy99 Re: Łamiesz netykietę 11.12.06, 20:27 palestrina2005 napisał: > Widać że jesteś kiepsko wykształcony... po podstawówce... > Musisz się podszywać pod innych żeby zaistnieć na forum... Przepraszam..;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
synaps Elita Samo...gwałtu - kompletne DNA 11.12.06, 15:15 Już wiadomo na czym naprawdę się znają - na stręczycielstwie i publicznym szukaniu ojców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski9991 Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 15:16 No tak, a więc wszystko się zgadza dokładnie ze wcześniejszymi doniesieniami GW, dokładnie, tylko że odwrotnie - to nie panowie panią, ale pani pana ... No, pozostaje pogratulować "dziennikarzom śledczym" trafności oceny sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski9991 Re: Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk 11.12.06, 15:29 ciekawski9991 napisał: > No tak, a więc wszystko się zgadza dokładnie ze wcześniejszymi doniesieniami > GW, dokładnie, tylko że odwrotnie - to nie panowie panią, ale pani pana ... No, > > pozostaje pogratulować "dziennikarzom śledczym" trafności oceny sytuacji... A i jeszce to "brzydkie" zahaczenie o PO, bo tenże pan to aktualnie działacz tejże, jakże bezlitośnie wzorowej partii... Oj, chyba afera wymyka się spod kontroli... Pewnie nie tak miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski9991 Oj, nie tak miało być panowie, nie tak........... 11.12.06, 15:31 ciekawski9991 napisał: > ciekawski9991 napisał: > > > No tak, a więc wszystko się zgadza dokładnie ze wcześniejszymi doniesien > iami > > GW, dokładnie, tylko że odwrotnie - to nie panowie panią, ale pani pana . > .. > No, > > > > pozostaje pogratulować "dziennikarzom śledczym" trafności oceny sytuacji. > .. > > A i jeszce to "brzydkie" zahaczenie o PO, bo tenże pan to aktualnie działacz > tejże, jakże bezlitośnie wzorowej partii... > Oj, chyba afera wymyka się spod kontroli... Pewnie nie tak miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
bsgrafika Ojcem dziecka Krawczyk jest ... 11.12.06, 15:21 Wydaje mi się że należy zbadać DNA p. Beger. Może tam coś znają. Być może należy powołać komisję śledczą nt. ustalenia ojcowstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Spluwaczka w kroku 11.12.06, 15:22 Ojciec sie znalazl,zaszyl sie w POmyjowie-ale skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Łamiesz netykietę 11.12.06, 15:25 palestrina205 napisała: > Po pierwsze, jestem po studiach, po drugie, wcale mi nie zależy na zaistnieniu > na forum, na którym wpisują się same debile, a po trzecie nie denerwuj się tak, > bo ci żyłka pęknie. ----------- Jeszcze raz :"na forum, na którym wpisują się same debile,"- na studiach / jaka to uczelnia byla?/nie uczyli , ze jak "wszyscy piszacy" to rowniez palestrina 205 tez musi byc debilem , bo tam pisze--z powiedzenia:" nie denerwuj się tak,bo ci żyłka pęknie " wnioskuje ze jestes absolwentem znanej uczelni francuskiej pod nazwa Sorbovit, ktora w przeszlosci skonczyl m.in. Bogus Smolen i zobacz co, a wlaciwie ile z niego wyroslo. Odpowiedz Link Zgłoś
tata20 Re: Coraz to nowe wątki. A może ojcem jest kaczor 11.12.06, 18:35 Nie kaczorowi stoi tylko w zimnej wodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 niezla latawica z tej Anety 11.12.06, 15:31 zreszta ma to na twarzy wypisane. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 PO jurniejsza od Samoobrony 11.12.06, 15:46 jednak jurniejsza, a Komorowski tak krzyczał...okazuje się, że na swoich hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk 11.12.06, 15:47 a co to mnie, q, obchodzi ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
mona134 Panowie - wy tu nie dyskutujcie na forum 11.12.06, 16:00 tylko szykujcie swoje DNA do badania. Wszystkich będą podobno badać... Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 15:54 Czy ona puszczała się z każdym w Samoobronie? Nie lepiej było zostać sprzątaczką kiedy miała moment wyboru? Nie. Lepiej było je*ać się z kim popadnie. Pracować się nie chciało. Zal dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś