kain_brat_abla 11.12.06, 17:59 Długie ręce CIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 17:59 Did Dodi do Di, before Dodi and Di died? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 19:49 A to bedzie klopot dla Anglikow. CIA musial i ich podsluchiwac. I co teraz? Stupid zig_ur napisał: > Did Dodi do ... died? Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 18:14 Od kiedy to brytyjski wywiad nazywa się M15 (M piętnaście)? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 18:18 To nie brytyjski wywiad zabił Dianę. To była akcja francuskiego podziemia oraz Resistance (muru). Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 18:20 Od dnia kiedy korekta GW ma wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx222 Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 18:32 az100 napisał: > Od kiedy to brytyjski wywiad nazywa się M15 (M piętnaście)? Co najmniej od czasu rozpoczęcia przez GW poszukiwań ojca pewnego dziecka :') Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 18:47 A to paskudy. Ja mam takiego sąsiada, który gdy tylko zobaczy, że weszła do mnie dziewczyna od razu jest przy drzwiach i podsłuchuje. Jakiś podsłu-ch..! Ale co ma zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.nauk Te bydlaki na zachodzie to chlają na umór.... 11.12.06, 18:55 a potem jeżdżą samochodami i robią wypadki. A mówi się że w Polsce jest pijaństwo!. A tak poza wszystkim to temat księżniczki wisi mi po kolana (i się majta). Odpowiedz Link Zgłoś
stary.siset Kolejna Perelka Wyborczej 11.12.06, 18:56 po ilosci masla w 100g i kostce, po Matce Boskiej przypominajacej Hitlera (a byl to Adam M.), po wielu "swiatlych" artykulach popularnonaukowych przyszla kolej na nastepna perelke: M pietnascie, chodzi natomiast o MI 5 (em aj fajw). Pozdrawiam "redaktorow" z GW, sami sie podkladacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 19:03 A ja myślałem ,że takie rzeczy działy się tylko za komunistów lub w WSi czy innym FSB!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_kloss Zamiast bin Ladena podsluchiwali Diane 11.12.06, 19:16 A tymczasem to nie Diana a bin Laden rozkazal wlecenie samolotow w World Trade Center. Wniosek: podsluchiwali niewlasciwa osobe. Poza tym mozna sie zastanowic co tez wlasciwie spodziewali sie uslyszec po osobie z rodziny krolewskiej najbardziej zaprzyjaznionego z USA kraju ? Jaka kreacje bedzie nosila na nastepnym charytatywnym przyjeciu ? I jaki jest sens szpiegowania swojego sprzymierzenca ? Nie mogli do niej po prostu zatelefonowac i spytac ja co mysli o roznych problemach ? Poza tym jej wywiady i zdjecia byly masowo zamieszczane we wszelkich plotkarskich i towarzyskich magazynach. Po co szpiegowanie, nie rozumiem ... Zastanawiam sie tez czy, oprocz podsluchiwania, takze ja podgladali ... Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Podsluchiwać przyjaciół czy wrogów 12.12.06, 01:36 kpt_kloss napisał: > Poza tym mozna sie zastanowic co tez wlasciwie spodziewali sie uslyszec po > osobie z rodziny krolewskiej najbardziej zaprzyjaznionego z USA kraju ? Kilku Żydów już skazano za szpiegowanie w Stanach dla Izraela mimo, że Stany są największym przyjacielem Izraela. Ale przyjaciół trzeba pilnować czy nie zamierzają zaprzyjaźnić się z kimś innyum, a w szczególności z naszym wrogiem. Po wrogach wiadomo, że należy zawsze spodziewać się najgorszego. Poza tym szpiegowanie było w modzie zarówno w ZSRR jak i w USA. FBI szpiegowało nawet amerykańskich prezydentów. Dzięki temu J. Edgar Hoover był szefem FBI od 1924 roku aż do swojej śmierci w 1972 roku i żaden prezydent nie śmiał go tknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 19:19 Byli by idiotami gdyby tego nie robili - wszak to była kochanica araba i to w okresie islamskiego teroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
numat Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 20:06 Mozna podsluchiwac mimowolnie (sprzet rozlokowany w wielu miejscach),tylko ze przefiltrowana informacje dotyczaca ciekawych osob przechowije sie i przerabia. Nie trzeba wiec kogos namierzac aby byl podsluchiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 20:15 A co na to Antoni Macierewicz? Wysłać natychmiast w ramach pomocy sojuszniczej! ----------------------------- Dlaczego to wciąż jest aktualne? Dlaczego w Polsce? www.youtube.com/watch?v=xT84h4H0xwQ Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 20:19 Nic nowego pod sloncem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Trudno pojać aby wywoływała zainteresowanie dość 11.12.06, 21:18 prymitywana intelektualnie osoba której fani to głownie gospodynie domowe11 Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Trudno pojać aby wywoływała zainteresowanie d 11.12.06, 21:42 rsrh napisał: > prymitywana intelektualnie osoba której fani to głownie gospodynie domowe11 - a co to?! - kolega ma cos przeciwko gospodyniom domowym? A gospodarze domowi tez pod to podpadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nic nie mam przeciw "gospodyniom domowym" 11.12.06, 21:46 ale ona była własnie ich ulubienica ,może dlatego ze wypełniała czas miedzy serialami Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Nic nie mam przeciw "gospodyniom domowym" 11.12.06, 21:57 Moze. A moze dlatego, ze jej zycie bylo tragiczne, ale nie nudne. Wielu ludzi zyje zyciem innych ludzi, poniewaz ich wlasne zycia sa smiertelnie nudne. Szukaja spelnienia wlasnie w serialach, albo w dramatach prawdziwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rsrh 12.12.06, 00:48 rsrh napisał: > prymitywana intelektualnie osoba której fani to głownie gospodynie domowe11 Bardzo nieladnie o niej piszesz. Byla osoba bardzo inteligentna oraz normalnie rozwinieta uczuciowo. Wlasnie z tych powodow nie pasowala do pruderii i zaklamania dworu angielskiego. Jaki byl tego koniec wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 21:37 To nie mogli jej trochę pomóc, jak już ją podsłuchiwali? Poza tym, to oburzające. MI 5 powinno im wytoczyć proces za nielegalne podsłuchiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
imola69 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 22:40 ...ojciec Dodiego, który także zginął w tym wypadku... to kto w końcu zginął? ...kolejne wypociny nędznego dziennikarzyny... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 23:21 Oszukany bedzie ten pozal sie boze raport bo im skørwysynom tak zalezy na znalezieniu winnych smierci Diany.To samo sie ma do Johna Kennedyego.Pie..ne faszystowskie FBI,CIA i inne sluzby "specjalne"! One takie specjalne bo sluza do zabijania ludzi,ktorzy stali sie niewygodni.... Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Diana nie byla niewygodna, tylko durna 11.12.06, 23:25 Niedorozwiniete ciele, miotajace sie od jednego wyra do drugiego, moglo byc i bylo wykorzystywane przez wszelkie szajbusy. Trza bylo pilnowac takiej niedojdy, zeby nie uzyto jej chocby jako nosiciela bomby czy waglika. I, oczywiscie, czym predzej nalezalo uspic, zeby sie nie meczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Diana nie byla niewygodna, tylko durna 11.12.06, 23:53 Ty tez jestes niedorozwiniete ciele i to na dodatek bez gaci.Jakbys mial takiego meza,tesciowa,tescia i kochanke meza na karku to tez bys sie miotal debilu.Pomysl i poczytaj zanim cos nabazgrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: beaportek 12.12.06, 15:40 bezportek napisał: > Diana nie byla niewygodna, tylko durna > Niedorozwiniete ciele, miotajace sie od jednego wyra do drugiego, moglo byc i > bylo wykorzystywane przez wszelkie szajbusy. Trza bylo pilnowac takiej > niedojdy, zeby nie uzyto jej chocby jako nosiciela bomby czy waglika. > I, oczywiscie, czym predzej nalezalo uspic, zeby sie nie meczyla. Nic bardziej debilnego nie mogles napisac?! Piszac takie glupoty mowisz wszystkim, ze zabierasz glos w sprawie o ktorej nie masz zielonego pojecia! PS - Piszesz jakbys mial rozum bez portek! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 11.12.06, 23:32 bo dzielnie walczy z teroryzmem ( a ten jej to też nie był nasz) Odpowiedz Link Zgłoś
grudzej Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 12.12.06, 00:42 "...Henri Paul był pijany - miał we krwi ilość alkoholu trzykrotnie przewyższającą normę dozwoloną w Paryżu." To w Paryżu jest jakaś specjalna norma - inna niż w reszcie Francji ? Podajcie ją proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 12.12.06, 04:31 oczywiscie najlepiej zwalic wine na usa.co za nonsens! Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Wywiad USA podsłuchiwał księżnę Dianę 12.12.06, 13:38 Jeśli dla kogoś ta wiadomość jest rewelacją, to świadczy, że w Kartoflandzie panuje pomroczność jasna. Chociaż prawdę mówiąc, skąd ma przeciętny oglądacz wildsztajni wiedzieć, że USA zachowuje się jak każde imperium w historii, z tą różnicą, że ma dużo większe możliwości, niż dawniejsze. O tym, że USA podsłuchują nie tylko swoich wrogów, ale także najbliższych sojuszników czytałem w prasie niemieckiej już wiele lat temu. I nie były to jakieś przypuszczenia, tylko udokumentowane fakty, bo chodziło o wielkie kontrakty gospodarcze, i firmy USA "przypadkowo" były doskonale zorientowane w każdym posunięciu europejskich konkurentów. O politykach wiedzą też wszystko, więcej niż oni sami. Stąd zapewne tak łatwo "przekonali" L. Millera do udziału w okupacji Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś