Dodaj do ulubionych

Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne...

29.12.06, 13:41
Brawo za odwagę i obronę swojej rodziny.
Obserwuj wątek
    • wiktor1235 Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne... 29.12.06, 13:41
      i słusznie.
      • slon2002 poszkodowanym okazał się przebrany Adam "Michnik" 29.12.06, 14:13
        • pirulo Re: poszkodowanym okazał się przebrany Adam "Mich 29.12.06, 14:23
          Jestem pod wrażeniem! Ciekawe gdzie się tego pan poseł nauczył? Chyba nie w PiSie ;>
          • manhu Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 14:30
            Ma szczęście, że nie trafił do aresztu.
            A czemu nie trafił? Układy, układy ... jest z PiS-u i Ziobro też, a nawet w czasach SLD też by pewnie nie trafił, bo jest znany.

Gdyby to był zwykły mąż i ojciec to już by go tfu-sędziowie wsadzili za kratki, no a po 9 miechach wypuścili jako niewinnego.
            • mondokane Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 14:39
              manhu napisał:

> Ma szczęście, że nie trafił do aresztu.
              > A czemu nie trafił? Układy, układy ... jest z PiS-u i Ziobro też, a nawet w cza
              > sach SLD też by pewnie nie trafił, bo jest znany.
              >
              > Gdyby to był zwykły mąż i ojciec to już by go tfu-sędziowie wsadzili za kratki,
              > no a po 9 miechach wypuścili jako niewinnego.

Nie trafil do aresztu chocby dlatego, ze jest poslem - a wiec ma immunitet.
              Czytaj uwaznie i ze zrozumieniem.
              • pies_na_lewizne Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 15:08
                mondokane napisał:

> manhu napisał:
                >
                > > Ma szczęście, że nie trafił do aresztu.
                > > A czemu nie trafił? Układy, układy ... jest z PiS-u i Ziobro też, a nawet
                > > w czasach SLD też by pewnie nie trafił, bo jest znany.
                > >
                > > Gdyby to był zwykły mąż i ojciec to już by go tfu-sędziowie wsadzili za
                > > kratki, no a po 9 miechach wypuścili jako niewinnego.

> Nie trafil do aresztu chocby dlatego, ze jest poslem - a wiec ma immunitet.
                > Czytaj uwaznie i ze zrozumieniem.

nie trafil do aresztu chocby dlatego ze byl ofiara napadu na swoja rodzine a
                nie napastnikiem.
                w IV-ej RP to napastnicy trafiaja do aresztu.
                czasy sie zmienily, trzeba uwaznie sledzic zmiany bo inaczej mozna zostac w
                tyle.
                • stoova Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 15:09
                  to coś się zmieniło w prawie w tym względzie? nie wydaje mi się. jeżeli tak jest
                  to proszę o paragrafy.
                  • pies_na_lewizne Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 16:27
                    stoova napisał:

> to coś się zmieniło w prawie w tym względzie? nie wydaje mi się. jeżeli tak
                    > jest to proszę o paragrafy.

w III-ej RP prawo bylo prawem a praktyka praktyka. byli tez rowni i byli
                    rowniejsi.

post na ktory odpowiadalem sugerowal ze autor bardziej praktyk niz teoretyk ;)
                    • cat_1 to wszystko kłamstwa ! u nas nie ma PIS ! 29.12.06, 16:32
                      we Wrocławiu nie ma pis! nie znamy takiej partii! nie chcemy i nie lubimy.
                      Także to chyba jakaś kaczka dziennikarska !???
                      • znajomy_jennifer_lopez OK, wersję posła partii rządzącej już mamy 29.12.06, 16:37
                        A jakie były fakty?
                        • polska_baba Też mam pewne wątpliwości 29.12.06, 17:14
                          Niejasne dla mnie jest np. dlaczego pijany facet twierdził, że syn posła jest
                          jego (pijanego) dzieckiem. Wariat czy sprawa ma drugie dno?
                          • pies_na_lewizne Re: Też mam pewne wątpliwości 29.12.06, 17:37
                            polska_baba napisała:

> Niejasne dla mnie jest np. dlaczego pijany facet twierdził, że syn posła jest
                            > jego (pijanego) dzieckiem. Wariat czy sprawa ma drugie dno?

moze pijany facet czytal kazdy arykul o seksaferze w GazWybie i mu sie we lbie
                            zakrecilo?

mnie o malo tez, ale po paru dniach przestalem czytac i od razu poczulem sie
                            lepiej.
                            • honolulu.blu.hawaj Atak na nie tego posła ???? 29.12.06, 17:58
                              > > Niejasne dla mnie jest np. dlaczego pijany facet twierdził, że syn posła
                              > jest
                              > > jego (pijanego) dzieckiem. Wariat czy sprawa ma drugie dno?
                              >

prawdopodonie zaszła pomyłka
                              ten pijak miał za zadanie zaatakować Leppera
                              i wtedy dopiero byłaby sensacja w GWnie ?
                              • linfan Re: Atak na nie tego posła ???? 29.12.06, 22:48
                                honolulu.blu.hawaj napisał:

> prawdopodonie zaszła pomyłka
                                > ten pijak miał za zadanie zaatakować Leppera
                                > i wtedy dopiero byłaby sensacja w GWnie ?

ciezki przypadek. chcialbys zobaczyc sensacje w g*wnie? hmmm... :/ pozostaje
                                jedynie skierowac na badania psychiatryczne...
                            • linfan pisowska teoria wzglednosci (z przymrozeniem ;) ) 29.12.06, 22:47
                              pies_na_lewizne napisał:

> mnie o malo tez, ale po paru dniach przestalem czytac i od razu poczulem sie
                              > lepiej.

hehehe. kaczki tak lubia - jak afera o sld / po / whatever - to trzeba
                              naglosnic, zrobic burze, itd. a jak o nich lub koalicyjnych przystawkach zle sie
                              mowi - to tylko krociotko, zeby ciemny lud szybciej zapomnial.

spoko - lud nie zapomni 'odnowy moralnej' z faszystami, kibolami, skinami oraz z
                              sutenerami partyjnymi. nie ma powodu do obaw, piesku ;)
                            • altspringe W biały dzień bojówki PiS terroryzują Wrocław! 30.12.06, 07:07
                              Już na spacer wyjść nie można nie narażając się na brutalny atak.
                              • pies_na_lewizne Re: W biały dzień bojówki PiS terroryzują Wrocław 30.12.06, 08:23
                                altspringe napisał:

> Już na spacer wyjść nie można nie narażając się na brutalny atak.

Zgoda, altspringe. Bogu ducha winna kobieta z z Bogu-ducha winnnym dzieckieem
                                jada sobie autobusem na spacer i przypie...la sie jakis pijany menel i chce
                                porwac dziecko!

Gdzie byl kierowca, gdzie byla reszta pasazerow, przeciez mogliby chociazby
                                wezwac policje jezeli sami bali sie interweniowac. No ale skoro chodzilo a
                                kobiete i dziecko to jednak powinni byli przelamac strach i sami interweniowac.

Cale szczescie ze kobieta zachowala przytomnosc umyslu i zadzwonila po meza.
                                A on zdazyl przybyc na pomoc zanim zdazyla policja (jesli jednak byla przez
                                kogos zawiodomiona)! Szybkosc jego reakcji na pewno zaimponowala wroclawskiej
                                policji.

Nie mniej rzeczywiscie strach wychodzic, szczegolnie matkom z dziecmi, na
                                spacer we Wroclawiu.

Miejmy nadzieje, ze to byl jednak jakis odosobniony i raczej nietypowy
                                przypadek.....
                                • ira.nie.siad Re: W biały dzień bojówki PiS terroryzują Wrocław 30.12.06, 15:59
                                  > A on zdazyl przybyc na pomoc zanim zdazyla policja (jesli jednak byla przez
                                  > kogos zawiodomiona)! Szybkosc jego reakcji na pewno zaimponowala wroclawskiej
                                  > policji.

Faktem jest, ze facet nie dzialal w ramach obrony koniecznej, co najwyzej
                                  probowal dokonac aresztu obywatelskiego gdzie byc moze przekroczyl granice.
                                  • helmut.berlin areszt obywatelski? 30.12.06, 23:58
                                    portalwiedzy.onet.pl/129355,,,,areszt_obywatelski,haslo.html
                      • pies_na_lewizne Re: do cat_1 to wszystko kłamstwa ! u nas nie ma 29.12.06, 17:46
                        cat_1 napisał:

> to wszystko kłamstwa ! u nas nie ma PIS !
                        > we Wrocławiu nie ma pis! nie znamy takiej partii! nie chcemy i nie lubimy.
                        > Także to chyba jakaś kaczka dziennikarska !???

jak nie ma i nie znacie to jak możecie "nie chcieć i nie lubić"?
                        czy ty tu puszczasz kaczkę forumową czy może tylko bąka?
                      • ruski9 Re: to wszystko kłamstwa ! u nas nie ma PIS ! 29.12.06, 19:10
                        czy rozum boli
                    • maczor Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 19:33
                      > w III-ej RP prawo bylo prawem a praktyka praktyka. byli tez rowni i byli
                      > rowniejsi.

teraz też - tak jest zawsze, pytanie tylko czy dzisiejsze praktyki są lepsze?

dlaczego np. przepis o nie piciu alkoholu w miejscach publicznych (np. piwo)
                      jest stosowany bez względu na okoliczności? jestem przekonany, że powinien być
                      stosowany wobec przeszkadzającym mieszkańcom pijaczków, na których inaczej nie
                      bardzo można było zaradzić, i tym podobnych, a okazuje się, że trzeźwy
                      kulturalnie się zachowujący ale z piwem w ręku też jest be. przepisy się nie
                      zmieniły ale działanie służb owszem - wiadomo na czyje polecenie.

uprzedzając niektóre komentarze - u naszych południowych sąsiadów piłem sobie
                      kulturalnie piwko podczas puszczania wianków na wiosnę pod nosem pilnujących
                      porządku policjantów - powtarzam - pilnujących porządku, czyli żeby mi ani
                      nikomu innemu nic się nie stało, a nie żeby coś komuś zrobić (przypieprzyć się,
                      wylegitymować, mandacik) i wszyscy byli zadowoleni, nic nikomu się nie stało...

co za chore państwo policyjne się robi, na dodatek niektórzy jeszcze to sobie
                      chwalą - bo oni piwa nie lubią. a co będzie wtedy jak zabronią tego co TY lubisz?

zmiana społeczeństwa powinna się odbywać poprzez coraz lepszą edukację, a nie
                      policyjne państwo - ale jak z tym jest to wszyscy wiemy
                    • stoova Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 22:07
                      spodziewałem się takiej odpowiedzi. zero konkretów.
            • fagusp Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 16:04
              Manhu, przestań - z takimi komentarzami zniżasz się do poziomu galby i
              palestriny. Sprawa jest banalna - gość w obronie rodziny przypieprzył pijanej
              łachudrze. I słusznie. Nie ma co robić z tego sprawy politycznej. A do pierdla
              i tak się go wsadzi za przekręty. Trochę cierpliwości.
              • konbar Re: Ma szczęście, że nie trafił do aresztu 29.12.06, 16:20
                fagusp napisał:

> Manhu, przestań - z takimi komentarzami zniżasz się do poziomu galby i
                > palestriny. Sprawa jest banalna - gość w obronie rodziny przypieprzył pijanej
                > łachudrze. I słusznie. Nie ma co robić z tego sprawy politycznej. A do
                pierdla
                > i tak się go wsadzi za przekręty. Trochę cierpliwości.
                Zaslepienie entuzjastow PO jest nadmiernie widoczne.
                Miedzy wierszami tego donosu mozna przeczytac,ze to
                pijany czlonek wroclawskiej PO zaatakowal bezbronna
                matke z dzieckiem ktorej nie pomogli jadacy wraz z nia
                pozostali entuzjasci tego przegranego "stowarzyszenia"
                rozpoznawszy w niej zone posla PIS-u.
                Adam!!! pisz wyrazniej dla tych oszolomow bo cie
                nie moga zrozumiec.

• seroo1 Pierwszy czyn PiS, który ma moje 100% poparcie 29.12.06, 13:42
      • wasem67 Re: Pierwszy czyn PiS, który ma moje 100% poparci 29.12.06, 13:48

• ata38 Re: Pierwszy czyn PiS, który ma moje 100% poparci 29.12.06, 14:19
        i moje też
      • a.k.traper Moje też, nie ma znaczenia przynalezność. 29.12.06, 17:14
        Jakby czekał na Dorna mógłby nie doczekać, chyba że Surmacz by zadzwonił do
        tego bandziora.
    • n_i_k Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 13:42
      Jak zwykle pewnie umorzą sprawę i łobuz z PiSu, będzie mógł sowbodnie dalej
      ludziom głowy rozwalać. W państwie policyjnym, które obecnie mamy nawet wypić
      nie można, żeby nie oberwać! Przecież kto uwieży, że poszkodowany upadł na
      chodnik aż tak niefortunnie!!!
      • phxik Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 13:48
        marna prowokacja..
      • rosol4 Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 13:50
        n_i_k napisał:

> Jak zwykle pewnie umorzą sprawę i łobuz z PiSu, będzie mógł sowbodnie dalej
        > ludziom głowy rozwalać. W państwie policyjnym, które obecnie mamy nawet wypić
        > nie można, żeby nie oberwać! Przecież kto uwieży, że poszkodowany upadł na
        > chodnik aż tak niefortunnie!!!

Jestes chory z z zawisci i podejzliwosci.
        Zapewne gdyby twoja matke czy zone szacowny pijany jegomosc zaatakowal, nic bys
        nie robil z tchorzostwa a wytlumaczyl bys bliskim ze kazdy moze popic i wtedy
        jest nie swiadom co robi.
        Gratuluje obiektywizmu rowniez takim jak ty.
      • rangerek Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 13:50
        n_i_k napisał:

oj biedny prowokatorze....... widać brak witaminek :)

nie trawię PiSu i ich omamów odnośnie układów i innych badziewi, ale.......
        100% mojego poparcia dla takiego zachowania człowieka nie jako posła ale jako
        zaatakowanego człowieka i członka rodziny
        zakładając oczywiście, że było tak jak opisane w artykule :)
        • michal.esz Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 13:59
          > nie trawię PiSu i ich omamów odnośnie układów i innych badziewi, ale.......
          > 100% mojego poparcia dla takiego zachowania człowieka nie jako posła ale jako
          > zaatakowanego człowieka i członka rodziny
          > zakładając oczywiście, że było tak jak opisane w artykule :)

dokładnie.
          • henrykblajet Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 14:26
            Zakładam,że tak było naprawde.Walić penera w łeb.Ale PISUARóW niecierpię i tak.
            • plendz To nie PiSuar, ale asfalt zranił pijaka w łeb 29.12.06, 15:13
              henrykblajet napisał:

> Zakładam,że tak było naprawde.Walić penera w łeb.Ale PISUARóW niecierpię i
              tak.

A inna sprawa: jestem ciekaw ilu forumowiczów wie kto to pener. Tej;-)
              • stoova Re: To nie PiSuar, ale asfalt zranił pijaka w łeb 29.12.06, 15:15
                pl.wiktionary.org/wiki/pener
                • plendz Re: To nie PiSuar, ale asfalt zranił pijaka w łeb 29.12.06, 15:20
                  Teraz wie każdy kto przeczyta:-) Masz ode mnie złotą pyrę;-)
              • drogibronislaw A ty łeb sobie o dworcowy Pisuar rozbiłeś na bank! 29.12.06, 15:19
                Widać to tym, co piszesz. Pewnie jeszcz ci tego pisuara nie zdjęli ze łba.
                • plendz No cóż... PiSuary nam weszły na głowę 29.12.06, 15:22
                  drogibronislaw napisał:

> Widać to tym, co piszesz. Pewnie jeszcz ci tego pisuara nie zdjęli ze łba.

I nie chcą zejść. "Widać to tym, co piszesz" to w jakiej gwarze?
                  • drogibronislaw PiS to wejdzie wam do mieszkania i zaprosi 29.12.06, 15:26
                    do pustej celi Rywina. A gwara jest oczywiście "kasiubska" ;) chłe! chłe!
                    • plendz PiS to wejdzie do mieszkania i wyniesie meble 29.12.06, 15:29
                      A naniesie słome i błoto. Chyba, że asfalt nas uratuje
                      • drogibronislaw PO was to nawet słoma ani smród nie pozostanie... 29.12.06, 16:36
                        No może włókna po skarpetkach!
                  • red.adam Za dużo myślisz o pracy. Pisuary i pisuary. 29.12.06, 19:21
                    Jak lubisz czyścić to czyść a nie inny dupę zawracasz.
              • chilum Re: To nie PiSuar, ale asfalt zranił pijaka w łeb 29.12.06, 15:27
                >ilu forumowiczów wie kto to pener

Łee,no ja nie wiem,a zbieram takie slowne ciekawostki z kraju i zagranicy;)
                Słyszałem to słowo kiedyś w jakims utworze muzyczno-slownym w stylu hip-hopi jeszczejakiestez z tego <wuchta> czy jakos tak.
                Kończe,bo ide do Piccollo na antipasto i paste,a potem na spacerpo Jezycach <lol>
                • plendz Re: To nie PiSuar, ale asfalt zranił pijaka w łeb 29.12.06, 15:32
                  To przyjemności i smacznego;-)
        • drogibronislaw Pijane, bezkarne łachudry na ulicach, w bankach, 29.12.06, 15:05
          szpitalach etc. to omamy? Sam masz ćwoku omamy!
          • rangerek Re: Pijane, bezkarne łachudry na ulicach, w banka 29.12.06, 15:34
            drogibronislaw napisał:

> szpitalach etc. to omamy? Sam masz ćwoku omamy!

czy to do mnie było skierowane?
            jeśli tak to zapytam - czemu jesteś taki niekulturalny? obrażasz mnie nie
            wiedząc kim jestem tylko dlatego że uważam że w Polsce ważniejsze jest żeby
            uchwalać POPRAWNE (tj. bez bubli i sytuacji gdzie dzień po uchwaleniu dyskutuje
            się już nad nowelizacją) prawo, niż rozwodzić się nad tym kto jest, był i będzie
            komuchem, wykształciuchem, zomo itd - i co teraz zostanę w Twoich oczach byłym
            agentem? przykro mi urodziłem się w 1980 roku:):)
            a jeszcze do obrażania - Twoi idole polityczni wyrobili się w obrażaniu małp w
            czerwonym, wykształciuchów i innych ludzi
            • drogibronislaw Re: Pijane, bezkarne łachudry na ulicach, w banka 29.12.06, 15:42
              Jeśli dominacja przestępców wg ciebie to omamy, to kto tu kogo obraża? Ludzie
              się boją po 20 wyjśc z domu, rozkradzoiono ponad 80% banków a ty jakieś
              farmazony w sieci wypisujesz o PiSowsklich zwidach. Irlandzki bank mający na
              koncie 15 dolarów kupił Bank zachodni i co, do cholery, to omamy? A Eureko, za
              czyje pieniądze kupiło PZU, za swoje?
              Gdzie ty żyjesz, na Grenladnii?
              • stoova Re: Pijane, bezkarne łachudry na ulicach, w banka 29.12.06, 15:44
                Masz jakieś dowody na poparcie tych tez? Który bank został ukradziony?
                Przestępczość mamy niższą niż na zachodzie. Wracaj do psedskola dziecko
            • drogibronislaw Za ton przepraszam, oczywiście! :)) 29.12.06, 15:43
              jw.
      • 1410_tenrok sciemniasz, tylko po co??? 29.12.06, 16:14
        Jackiewicz powinien za to medal dostac i słowa pochwały od wszystkich. To jest
        zero tolerancji.
        • drogibronislaw Roku to Ty??? 29.12.06, 16:24
          ...
          • 1410_tenrok Ja, w odróżnieniu od ciebie oddzielam 29.12.06, 16:37
            dobro od zła................ honor od hanby........... i porządnych ludzi od
            łachudrów.
            A kim jest człowiek i do jakiej partii należy - nie ma żadnego znaczenia.
            Tak postepuje sie w Europie. U was w Azji obowiązują inne zasady.
            • drogibronislaw Re: Ja, w odróżnieniu od ciebie oddzielam 29.12.06, 16:41
              To twoje iostanie zdanie jest najbardziej denne. Czegoś takiego nie czytałem od
              dwóch lat. Czy byłeś może w młodości w pionierach lub czerwonych harcerzach? -
              Nie odpowiadaj. To pytanie to był duży nietakt z mojej strony. Sorry!
              • 1410_tenrok co zabolało? To na pogotowie 29.12.06, 16:47
                A rzecz o tym, ze Jackierwcz wystąpił w obronie swojej rodziny - jak porządny
                ojciec i mąż.
                A ty w ten wątek wpisujesz swoje typowe łajdactwa - tak to jest azjatyckie
                zachowanie (nie obrazając Chinczyków i innych wielkich narodów Azji).
            • cadyk_z_sedesu Re: Ja, w odróżnieniu od ciebie oddzielam 30.12.06, 20:21
              1410_tenrok napisał:
              > Tak postepuje sie w Europie. U was w Azji obowiązują inne zasady.

Uś, aj waj, dlaczego obrażasz teraz żydów?
      • jkal Re: Łubuz! Jak piszesz, a może i dobrze?! 29.12.06, 20:39
      • caius1 Re: Łubuz z PiSu przed sąd! 29.12.06, 21:42

W tym akurat przypadku jestem po stronie "łobuza" a nie "poszkodowanego".

NiePis
    • podzlotymleszczem Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne... 29.12.06, 13:46
      przykra sprawa,dobrze,że nic im się nie stało.a atakującym pewnie był obywatel
      IV RP.
    • ad_sinistram Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne.. 29.12.06, 13:48
      Brawo! Brawo! Moje pełne poparcie.
    • ivulspirit Re: Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresyw 29.12.06, 13:55
      a może to rzeczywiście dziecko tego pijaka:P np adoptowane/porwane przez
      Jackiewiczów.

A tak w ogóle to co z niego za chłop, żeby jego kobieta razem z dzieckiem
      musiała autobusami jeździć (i to jeszcze po nocy)
      • remik.bz Re: Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresyw 29.12.06, 14:12
        ivulspirit napisał:
        A tak w ogóle to co z niego za chłop, żeby jego kobieta razem z dzieckiem
        > musiała autobusami jeździć (i to jeszcze po nocy)

Pewnie , gdyby był z SLD to na pewno miałby solidny samochód z przekretów.
        • m15 żony pęczaków,kwachów i reszty czerwonych 29.12.06, 15:28
          jeżdżą mercedesami "full wypas" ,a pisklaki autobusami-toż to skandal:)
      • meficzek Re: Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresyw 29.12.06, 14:46
        Mógł zadzwonić na Policja-Taxi, jakiś nieżyciowy ten poseł...
    • gekon1979 brawo, postapil wlasciwie 29.12.06, 14:00

• amdrzej11 Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne.. 29.12.06, 14:01
      Brawo! Wspolczuje jednak z powodu sytacji!
    • taziuta Wierzycie pisiorom?! To może być tylko PR! :-) 29.12.06, 14:04
      A może sami na siebie nasyłają figurantów, żeby zdobyć poklask gawiedzi?! :-)
      • gekon1979 uwazaj, od tej antypisowskiej histerii mozesz 29.12.06, 14:08
        dostac zawalu...
        • taziuta Od razu histeria?! Nauczyłem się od PiS-u! :-) 29.12.06, 14:10
          gekon1979 napisał:
          Re: uwazaj, od tej antypisowskiej histerii mozesz
          > dostac zawalu...

Podejrzliwości nauczył mnie sam PiS. A to nie o to im chodziło?! :-)
          • gekon1979 to nie podejrzliwosc to paranoja ;) 29.12.06, 14:34

• taziuta Zawsze kaczki o to podejrzewałem! :-) 29.12.06, 15:40
              gekon1979 napisał:
              Re: to nie podejrzliwosc to paranoja ;)

Zawsze kaczki o to podejrzewałem!
              Cieszę się, że podzielasz moje zdanie! :-)
              • gekon1979 Re: Zawsze kaczki o to podejrzewałem! :-) 29.12.06, 16:38
                tyle ze i ciebie to zaczelo dotykac
                walczac z potworami, nalezy uwazac by...^^
                • taziuta Re: Zawsze kaczki o to podejrzewałem! :-) 29.12.06, 17:47
                  gekon1979 napisał:

> tyle ze i ciebie to zaczelo dotykac
                  > walczac z potworami, nalezy uwazac by...^^

Hmm, u mnie to była zamierzona insynuacja...
                  Chcesz powiedzieć, że zaraziłem się tą skłonnością do insynuowania od PiS? :-)
                  • gekon1979 Re: Zawsze kaczki o to podejrzewałem! :-) 29.12.06, 18:12
                    no
                    sam popatrz
                    gosc obil agresywnego menela, ktore przyczepil sie do jego zony i dziecka, w normalnej sytuacji to bys sie nie zdziwil, nawet powiedzial ze postapilbys podobnie, ale on jest z pis, i juz odbiera to tobie rejestracje procesow zachodzacych w czasoprzestrzeni ;)
                    • taziuta Re: Zawsze kaczki o to podejrzewałem! :-) 29.12.06, 18:35
                      gekon1979 napisał:

> no
                      > sam popatrz
                      > gosc obil agresywnego menela, ktore przyczepil sie do jego zony i dziecka, w
                      > normalnej sytuacji to bys sie nie zdziwil, nawet powiedzial ze postapilbys
                      > podobnie, ale on jest z pis, i juz odbiera to tobie rejestracje procesow
                      > zachodzacych w czasoprzestrzeni ;)

Dokładnie!
                      Ale PiS nauczył nas podejrzliwości i paranoi, jak i tego, że insynuacje
                      popłacają. No i tego, że PR robi u nich za prawdę, tj. kreuje prawdę. Czy to
                      takie trudne, zapłacić menelowi dychę, żeby zechciał zaczepić określoną osobę?
                      I oczywiście dopilnować, aby mąż nie był zbyt daleko, a komóra żony naładowana.
                      A potem odpowiednio nagłośnić, by wzbudzić ciepłe uczucia. Do kogo? Do PiS! :-)
        • miranda333 Re: uwazaj, od tej antypisowskiej histerii mozesz 29.12.06, 14:42
          mUSIAŁ TO BYĆ NIEZŁE BYCZYSKO Z TEGO pIsOWCA,ŻEBY TAK
          PRZYWALIĆ,PIJACZKOWI,KTÓRY LEDWO TRZYMAŁ SIE NA NOGACH
          • plendz A mógł zabić 29.12.06, 15:27
            Gdyby tylko asfalt nie był taki miękki. Ciekawe dlaczego własciwie o tym prasa
            informuje? Popchniety ochlej przypadkowo się potknął, czy może coś jeszcze sie
            za tym kryje?
      • plendz Re: Wierzycie pisiorom?! To może być tylko PRL 29.12.06, 15:37
        Okaże się, że to nie pijak, tylko staruszek, nie został popchniety, tylko się
        poślizgnął, nie było PiSowca z rodziną, tylko 10 PiSowców z obstawą BOR.
        • elan13 Zero tolerancji dla bandytów 29.12.06, 15:51
          Jak się pijaczek wyliże, to zezna, że w trakcie kłótni, zdradziecko zaatakował
          go trotuar znienacka stając mu dęba.
          A może z nieszczęśliwym popchnięciem to było jak z tym Zenonem, co tak
          pocałował zomowca, że aż mu pałka z ręki wypadła.

Tak czy inaczej, idzie w Polskę przesłanie - bandyto, jeśli decydujesz się na
          atak, to musisz się liczyć z najdalej idącymi konsekwencjami, z ciężkim
          kalectwem i utratą życia włącznie. Kiedy zagrożone jest życie i zdrowie moich
          najbliższych, wszelkimi dostępnymi środkami bedę dążył do unieszkodliwienia
          zagrożenia. I nie ma wtedy czasu na dogłębną analizę w jakim stopniu napastnik
          może ucierpieć.
          • plendz Re: Zero tolerancji dla bandytów 29.12.06, 15:55
            Zero tolerancji, chyba że bandyci akurat są w koalicji rządzącej;-)
            Zgadzam się z Twoim przesłaniem, ale odnośnie każdego bandyty. Bez wyjątku.
    • tajemniczy_don_pedro "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbija... 29.12.06, 14:05
      Byle komuś z PiSu dokopać po kostkach, to i można się użalić nad biedną "ofiarą"
      kogoś broniącego rodziny. Ośmieszacie się, durnie wyborcze, przed każdym jako
      tako normalnym.

" Szef dolnośląskiego PiS, poseł Dawid Jackiewicz, broniąc żony i dziecka przed
      pijanym mężczyzną, pchnął go tak niefortunnie, że tamten - upadając - rozbił
      sobie głowę i w stanie ciężkim trafił do szpitala." [GW]
      • remik.bz Staś Tarkowski też "niefortunnie " strzelał ? 29.12.06, 14:19
        tajemniczy_don_pedro napisał:

> Byle komuś z PiSu dokopać po kostkach, to i można się użalić nad
        biedną "ofiarą
        > "
        > kogoś broniącego rodziny. Ośmieszacie się, durnie wyborcze, przed każdym jako
        > tako normalnym.
        >
        > " Szef dolnośląskiego PiS, poseł Dawid Jackiewicz, broniąc żony i dziecka
        przed
        > pijanym mężczyzną, pchnął go tak niefortunnie, że tamten - upadając - rozbił
        > sobie głowę i w stanie ciężkim trafił do szpitala." [GW]

Czekam teraz na artykuł w GW pietnujący zachowanie tego bandyty Stsia
        Tarkowskiego z "w Pustyni i w puszczy" Sienkiewicza.
        Staś "niefortunnie " zastrzelił czterech porywaczy . Co prawda bronił siebie i
        Nel , ale przecież zawsze mógł np celować w nogi, albo negocjować z porywaczami.
        Uznaje się go za bohatera a to bardzo podejrzany typ , tak samo jak ten z PiS-
        u , który bronił zony i dziecka.
        • tajemniczy_don_pedro Sienkiewicz to skrajnie prawicowy troglodyta 29.12.06, 14:23
          Jakże różne są jego wsteczne poglądy od wysublimowanego humanizmu wrażliwych
          ludzi rozumnych z "Gazety Wyborczej".
          ;)
          • polska_baba Nienawiść do GW na mózgi Wam padła 29.12.06, 15:33
            Poseł, oczywiście, miał prawo bronić swojej rodziny. I, jak sądzę z opisu
            zdarzenia, w żaden sposób nie przekroczył granic obrony koniecznej, ale to nie
            zmienia faktu, że napastnika pchnął niefortunnie, skoro chciał go tylko
            odepchnąć, a rezultatem jest ciężki stan napastnika.
            Słowo "niefortunnie" oznacza to samo co "nieszczęśliwie" i może się odnosić
            zarówno do napastnika, który jest ciężko ranny, jak i do posła, który ma teraz
            kłopoty (polegające chociażby na konieczności tłumaczenia się przed
            prokuratorem, co nawet dla osoby niewinnej przyjemne nie jest). Użycie tego
            słowa wcale nie przesądza, czy GW jest za posłem czy przeciw niemu - to po
            prostu relacja ze zdarzenia.
            Nawiasem mówiąc nie rozumiem ludzi, którzy, nienawidząc GW, katują się, wchodząc
            na jej portal i jeszcze poświęcają czas i energię na wypisywanie komentarzy. Nie
            wiem, czy masochizm się leczy, ale może warto odwiedzić psychiatrę.
            • stoova Re: Nienawiść do GW na mózgi Wam padła 29.12.06, 15:35
              ...i zaraz Cię wyślą do garów ;)
            • t-800 Re: Nienawiść do GW na mózgi Wam padła 29.12.06, 15:42
              Mogliby to teraz rozegrać jak z Wassermannem. Niezła okazja. Może i rozegrają.
            • 1410_tenrok to nowa generacja: sadomasochisci erpe04 29.12.06, 16:21
              oni to kochają. Lubieją tarzać sie błocie. Są tacy patriotyczni, jak u Mrożka.
      • cynik.pl Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 14:19

> Byle komuś z PiSu dokopać po kostkach, to i można się użalić nad biedną "ofiarą"
        > kogoś broniącego rodziny. Ośmieszacie się, durnie wyborcze, przed każdym jako
        > tako normalnym.
        Dlaczego uważasz, że ktoś tu dokopuje PiSowi?

> " Szef dolnośląskiego PiS, poseł Dawid Jackiewicz, broniąc żony i dziecka
        > przed pijanym mężczyzną, pchnął go tak niefortunnie, że tamten - upadając -
        > rozbił sobie głowę i w stanie ciężkim trafił do szpitala." [GW]

"Niefortunnie" wcale nie musi się odnosić do rannego bydlaka, ale do posła,
        który musi się tłumaczyć jakby było z czego oraz do szpitala, który musi się
        zajmować śmieciem, podczas gdy nie brakuje pacjentów naprawdę potrzebujących pomocy.
        • tajemniczy_don_pedro Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 14:30
          > Dlaczego uważasz, że ktoś tu dokopuje PiSowi?

Dlatego, że się wczoraj nie urodziłem i metody manipulowania wizerunkiem nie są
          mi obce. W tym akurat przypadku sytuacja jest jednak tak oczywista, że trzeba
          obsesyjnej nienawiści do PiSu (użycie słowa "niefortunnie" jest probierzem),
          żeby mieć nadzieję, że manipulacja zadziała.

Bo czy rzeczywiście niefortunnie - otóż jak najbardziej fortunnie. Gdyby ktoś
          napadł moją rodzinę, to uważałbym, że tym lepiej sobie poradziłem, im po fakcie
          byłby bardziej poszkodowany.
          • stoova Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 15:08
            Myślę, że poseł PiS chciał jedynie oddalić od siebie i rodziny
            niebezpieczeństwo. Nie zamierzał zapewne zabić tego pijaka i w takim przypadku
            upadek jest niefortunny. www.sjp.pwn.pl podaje definicję tego słowa jako:
            niemający szczęścia; mający niepomyślny przebieg. Kto rozsądny sprowadzałby na
            siebie dochodzenia prokuratora, obarczał sumienie zabójstwem z powodu byle
            pijaka? Pańskie domysły są więc jedynie insynuacjami i wynikają ze złego
            rozumienia wyrazu niefortunny lub chorego podejścia usprawiedliwiającego np.
            skatowanie pijaka, który się komuś naprzykrza.
          • cynik.pl Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 15:27

> > Dlaczego uważasz, że ktoś tu dokopuje PiSowi?
            >
            > Dlatego, że się wczoraj nie urodziłem i metody manipulowania wizerunkiem nie są
            > mi obce. W tym akurat przypadku sytuacja jest jednak tak oczywista, że trzeba
            > obsesyjnej nienawiści do PiSu (użycie słowa "niefortunnie" jest probierzem),
            > żeby mieć nadzieję, że manipulacja zadziała.
            Ja nie przepadam za PiSem (jak i za resztą menażerii politycznej), ale wcale nie
            odczułem w tym tekście niechęci do posła a sympatii do bandziora.

> Bo czy rzeczywiście niefortunnie - otóż jak najbardziej fortunnie. Gdyby ktoś
            > napadł moją rodzinę, to uważałbym, że tym lepiej sobie poradziłem, im po
            > fakcie byłby bardziej poszkodowany.
            No i mylisz się. Póki co łatwo podpaść pod "przekroczenie granic obrony
            koniecznej". Poseł przynajmniej jest chroniony immunitetem, a ty miałbyś
            przesrane. Jedyne fortunne rozwiązanie byłoby wtedy, gdyby badzior zdechł od
            uderzenia a broniący się "sprawca" pozostał niewykryty.
            • remik.bz Staś Tarkowski był mordercą ? 29.12.06, 18:26
              cynik.pl napisał:
              No i mylisz się. Póki co łatwo podpaść pod "przekroczenie granic obrony
              > koniecznej". Poseł przynajmniej jest chroniony immunitetem, a ty miałbyś
              > przesrane. Jedyne fortunne rozwiązanie byłoby wtedy, gdyby badzior zdechł od
              > uderzenia a broniący się "sprawca" pozostał niewykryty.

I tu jest pies pogrzebany. Przekroczenie granic obrony koniecznej to bardzo
              złe prawo chroniące agresora kosztem ofiary.
              Dla mnie nie do przyjęcia. Jesli ktoś zagraża mnie , mojemu dziecku mojej zonie
              mam nie tylko prawo , ale i obowiązek się bronić na wszelki mozliwy sposób.
              Bez względu na konsekwencje dla agresora.

Zgodnie z dzisiejszym rozumieniem obrony koniecznej to Staś Tarkowski był
              zwyczajnym mordercą;
              - Strzelał do porywaczy w momencie gdy nie było bezposredniego zagrożenia jego
              zycia ( czy Nel), nikt ich nie atakował wtedy.
              - wogóle nie było zagrożenia zycia. Porywacze chcieli "tylko" sprzedać ich do
              niewoli
              - zabijał z premedytacją , wszystko zaplanował , wczesniej kradł naboje i
              tylko czekał na okazje
              - Był dobrym strzelcem , mógł np strzelac w nogi. Ale on strzelał tak ,zeby
              zabić
              - miał "przewagę techniczna" - nowoczesny sztucer. A porywacze dwie stare
              strzelby i broń biała
              - Nie próbował nawt innych rozwiazań. Np mógł negocjować , grozić , mógł zabrać
              wielbłądy i konie i uciec z Nel. Porywacze pieszo by ich nie dogonili.Ale on
              wolał zabić.

Jak widać na powyższym przykładzie przepis o "przekroczeniu granic obrony"
              jest (dla mnie) absurdalny. Zawsze można się przyczepić.

• stoova Re: Staś Tarkowski był mordercą ? 29.12.06, 22:18
                Cudownie... jak się jakiś dres będzie w 4rp bronił uderzając głową
                wykształciucha o krawężnik to moherowe babcie będą miały powód do zadowolenia.
                A serio...
                Ofiary na tym prawie nie skorzystają. Skorzystają za to bandyci, którzy będą
                tłumaczyć zabójstwa obroną konieczną.
          • asmok6 Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 23:41

> > Dlaczego uważasz, że ktoś tu dokopuje PiSowi?
            >
            > Dlatego, że się wczoraj nie urodziłem i metody manipulowania wizerunkiem nie są
            > mi obce. W tym akurat przypadku sytuacja jest jednak tak oczywista, że trzeba
            > obsesyjnej nienawiści do PiSu (użycie słowa "niefortunnie" jest probierzem),
            > żeby mieć nadzieję, że manipulacja zadziała.

No nie wiem. Mi ten akapit raczej przekazał: poseł - dobry, poszkodowany - zły.
            Więc jeśli to miała być manipulacja to chyba nie wyszła bo działa w drugą
            stronę. Ogólnie z tekstu przebija pozytywny wizerunek posła i negatywny
            napastnika, więc nie wydaje mi się żeby w tym wypadku gazeta chciała komuś
            "dokopać".

> Bo czy rzeczywiście niefortunnie - otóż jak najbardziej fortunnie. Gdyby ktoś
            > napadł moją rodzinę, to uważałbym, że tym lepiej sobie poradziłem, im po
            fakcie byłby bardziej poszkodowany.

No tak, rozsądne podejście. Ale może tutaj "niefortunnie" oznacza właśnie "tylko
            się bronił a teraz musi się tłumaczyć"
          • rockawy Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 23:41
            No nie wiem.Nie bylem i nie widzialem alcji.Znajac tych z pisu i wszechpolakow
            to nie jestem pewien czy bylo tak jak ten wazniak przedstawia.Zabic /ciezki
            stan moze to oznaczac/ tylko dlatego ,ze zaczepial w sklepie,wsrod ludzi jego
            zone/posla zone/ i dziecko /posla dziecko?/Czym ten posel sie rozni od zwyklego
            bandyty??????
      • miranda333 Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 14:48
        Myślałam,że w Państwie Prawa i IV RP policja broni,a nie samosądami trzeba sie
        bronić.Czyż nie tak?
        • tajemniczy_don_pedro Re: "Niefortunnie"?! "GW" naprawdę nienawiść odbi 29.12.06, 15:11
          miranda333 napisała:

> Myślałam,że w Państwie Prawa i IV RP policja broni,a nie samosądami trzeba sie
          > bronić.Czyż nie tak?

Czyż nie tak. Każdy ma moralne prawo bronić siebie i swojej rodziny, i nie jest
          to samosąd, tylko samoobrona. III RP, na raty, próbowała odbierać to prawo.
          Jeśli IV też, to tym gorzej dla niej i jej organizatorów.
          • pandada państwo powinno ludziom dawać policję 30.12.06, 03:08
            a społeczeństwo wsparcie.

Napierdzielanie się na ulicy to trzeci świat albo USA
    • loppe Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne.. 29.12.06, 14:06
      wszystko wygląda tu sprawiedliwie - oczywiście z wyjątkiem agresywnego
      zachowania pijaka
      • cyklista No to chyba mamy pierwszego posła PiS, 30.12.06, 15:17
        który nie będzie mówił, że się bezpieczeństwo w kraju poprawiło. Poza tym
        zdecydowanie popieram.
    • stachu44 Kto widzial swego dzielnicowego? 29.12.06, 14:06
      Jutro sie dowiemy, ze to bandyta na przepustce.
      • plendz Ja widuję 29.12.06, 15:15
        Prawie codziennie w mojej bramie się kryje za winklem na ćmiku
    • tolek31 Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresywne.. 29.12.06, 14:17
      To typowe "spieprzaj dziadu"
      • miranda333 Re: Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresyw 29.12.06, 15:01
        Jutro dowiemy się,że pijaczkiem był Łyżwiński,a dziecko koalicjantów
        .
    • rty99 Pewnie to jakis wyborca PO, albo SLD. n/t 29.12.06, 14:17
      gabriel napisał:

> Brawo za odwagę i obronę swojej rodziny.
      • disperse Re: Pewnie to jakis wyborca PO, albo SLD. n/t 29.12.06, 14:19
        Pewnie, bo rodziny poslow PiS maja tatuaze identyfikacyjne na czole...
        • drogibronislaw Re: Pewnie to jakis wyborca PO, albo SLD. n/t 29.12.06, 14:48
          Z pewnością był z PO: tak samo regaował na ludzi z PiS jak PO i GW.
    • the_rest Gazeta teraz ukrzyżuje Jackiewicza 29.12.06, 14:21
      rozbił głowę spokojnemu obywatelowi z problemem alkoholowym. PIS musi odejść,
      Kaczyńscy muszą odejść, niech żyje Hubert H. i jemu podobni.
      • maruda.r Skąd ta pewność? 29.12.06, 14:24
        the_rest napisał:

> rozbił głowę spokojnemu obywatelowi z problemem alkoholowym. PIS musi odejść,
        > Kaczyńscy muszą odejść, niech żyje Hubert H. i jemu podobni.

Dobrze się czujesz?

• the_rest Re: Skąd ta pewność? 29.12.06, 14:29
          > Dobrze się czujesz?

hm.. pewnie ostro chlałeś przez ostatni rok i nie wiesz co się na świecie
          dzieje ?
          • maruda.r Re: Skąd ta pewność? 29.12.06, 15:16
            the_rest napisał:

> > Dobrze się czujesz?
            >
            > hm.. pewnie ostro chlałeś przez ostatni rok i nie wiesz co się na świecie
            > dzieje ?

A co to ma wspólnego z owym wydarzeniem? Gość dał w mordę pijaczkowi, gazeta o
            tym napisała. Po co dorabiasz do tego jakieś fantazje?

• demokratus No i doczekaliśmy się łobuzerii bartyjnej na ulica 29.12.06, 14:25
      ch, jak 1933 kiedy brunatne bojówki doszły do władzy! Pisuarowskiemu łobuzowi
      nic nie zrobią i zapewne nagrodzą jeszcze!
      • niestaly_czytelnik Jak tam partia demokratyczna? 29.12.06, 15:32
        żyje jeszcze? A Frasyniuk z czego żyje? Przecież ma ręce do siebie, on nie
        potrafi uczciwie pracować.
        • plendz Re: Jak tam partia demokratyczna? 29.12.06, 15:40
          Pewnie spędza czas wolny w rodzinym gronie, czego i Tobie życzę.
    • miranda333 Re: Szef dolnośląskiego PiS ciężko zranił agresyw 29.12.06, 14:28
      W państwie prawa i sprawwiedliwości sami wykonujemy wyroki!PO CO WZYWAĆ
      POLICJANTÓW,LINCZ JEST DOZWOLONY,SAMOSĄDY W CHWALE I GLORII PRZY POPARCIU
      SPOŁECZNYM!
    • drogibronislaw Brawo PiS! Brawo panie pośle,tak trzymać! 29.12.06, 14:30
      Bandytów trzeba po ryju!
    • szasza7 Jackiewicz to wyjątkowo odrażający typ.Nie wezwał 29.12.06, 14:33
      Policji,lecz sam wymierzył karę.Samosąd.Zaisza podobnie walnął osobnika w ryj a
      tłumaczył się ,że to przypadkowo.Jak pijak umrze,Jackiewicz będzie miał "czyste
      sumienie" jakn jego szef kurdupel.Smierdzące pisuary.Ten moyłoch nie rozumie
      zasady -plus ratio qwam wis.
      • niestaly_czytelnik Ktoś ty? 29.12.06, 15:34
        Prowokator? Oczadziały propagandą nienawiści do Rządu? Nie, po prostu kretyn.
        • 1410_tenrok Jak to kto? Prowokator z pisu, abyscie mieli uzywk 29.12.06, 16:48
          zaden porządny człowiek tego by nie napisał.
    • zigzaur No, no! Kaczorowiec a normalny człowiek! 29.12.06, 14:41
      Rozbitego łba menela wcale nie szkoda.
      • drogibronislaw Ale ten menel to richtig był z PO i co? 29.12.06, 14:49
        ...
        • 1410_tenrok z PO to jest Dutkiewicz, a Jackiewicz jest jego 29.12.06, 17:02
          zastepcą. U nas we Wrocku nie ma takiej centralnej hołoty. U nas wszyscy
          pracują do Wrocka. Drogi Swinstwosławie!
    • drogibronislaw Front Obrony Przestępców z PO będzie się domagał 29.12.06, 14:47
      z tego powodu dymisji rządu i prezydenta z kardynałem włącznie. Wszka to
      skandał. Ktoś obił ryj pijanej łachudze!
      • metall Re: Front Obrony Przestępców z PO będzie się doma 29.12.06, 14:51
        Słusznie, trzeba bluznąć na PO i to szybko, bo jeszcze pochwalą czyn posła i
        trzeba będzie szukać innego powodu.
        • drogibronislaw Front Obrony Przestępców to wszak ludzie PO 29.12.06, 14:56
          Tylko "wykrztałceni" ludzie (elektorat PO) popierają abolicję w prawie karnym
          zaproponowqana przez "óczonych" posłów z PO. Nieprawdaż? ;)
          • 1410_tenrok wyborcy PO popierają prawo, ktore kaze wsadzac war 29.12.06, 16:18
            iatów jak bubel albo drogibronisław do Tworek, Lubiąża lub Choroszczy.
            • drogibronislaw Rozumiem , że Was na kursach w czasie wycieczek 29.12.06, 16:52
              do Moskwy takich metod uczono. Nie dziwi nic.
              • 1410_tenrok Moskwa??? 29.12.06, 16:58
      • 1410_tenrok ty jestes prymitywny., jak zwykle. 29.12.06, 16:16
        Chodzi o odważny czyn Dawida Jackiewicza, za ktory należy go pochwalic. Stanął
        w obronie rodziny.
        A ty pacanie nawet tu wpinasz swoje kompleksy. A sio do budy!!!!
        • drogibronislaw Pochwalić??? A co na to Komisja Helisńska, czy jak 29.12.06, 16:26
          czerwone badziewie się zowie ...?
          • 1410_tenrok sio do budy!!! 29.12.06, 16:39
            tylko łachudra moze powiedzic o tej organizacji "badziewie".
            sam jestes badziewie i to nie pierwszyraz tego dowodzisz koles.
            • drogibronislaw Bingo!!!!!!! Lewizna wychodzi, jak słoma z butów 29.12.06, 16:54
              różnej maści europejsmom! Idź człeklu na drzewo. Z lewusami nie dyskutuję.
              Pogadaj sobie na forum SLDowców lub PDałów
              • 1410_tenrok ale tu jest własnie takie forum, czy ja właze do g 29.12.06, 16:55
                rajdołka narodowo-szowinistów?
                Przeciez ciebie tu nikt nie chce. Po co tu sie obijasz Sadomasochisto???
    • phew24 Mial pelne prawo do obrony swojej rodziny,nawet 29.12.06, 14:48
      jezeli jest czlonkiem tak podlej organizacji jak PIS.
    • eugeniuszz Nic nikomu nie mówili ino w morde bili... 29.12.06, 14:50
      Jackiewicz jak i Zawisza.Sami wymierzają karę.Jackiewicz chciał koniecznie być
      prezydentem Wrocławia ale nie miał szans.Szkoda.Chodziłby teraz po swoim
      grodzie i lał w mordę.Silne państwo i "silny" samorząd.Swinia nie ma rogów bo
      by bodła.Ten wrocławski pisuar to nie ciekawy typ.Tu objawił swój
      charakter.Takie matoły nie rozumieją co to plus ratio qvam wis.
      • guciukw Re: Nic nikomu nie mówili ino w morde bili... 29.12.06, 16:49
        A co miał czekać jak jakaś pijaczyna pobije mu dziecko i żone,pewnie ty byś tak
        zrobił i jeszcze mu podziękował ,a może zadzwonił byś po porade do Donalda.
    • ylemai Dzielny chłop. Może by zastąpił premiera-wymoczka? 29.12.06, 14:52
      • drogibronislaw Masz na myśli premiera Rokitę, czy premiera Tuske? 29.12.06, 15:00
        He, he!
        • phew24 Re: Nie, glupio-madrego platfusa Jarka. 29.12.06, 15:51
      • drogibronislaw Masz na myśli premiera Rokitę,czy premiera Tuske? 29.12.06, 15:00
        He, he!
        • 1410_tenrok nie he he, ale tobie "zamawiam piwo" faszku!!! 29.12.06, 16:19
          kochasz przecie takie gesty, co?
          Co zrobisz na sylwestra puscisz na niebo ogolnoprawicowonarodowy znak ku czci
          ognia w znanej formie geometrycznej?
          • drogibronislaw Czyżbyś był z mniejszości, ktora na śląsku takie 29.12.06, 16:34
            i inne imprezki organizuje, a którą z inicjatywy pewnego tow. Jacka K. musimy
            dotować i wspierać, aby u nas się ta piąta kolumna odrodzić mogła? Wniosek o
            obywatelstwo w kraju naszych zachodnich sąsiadów złożone? A może Rok to etacik
            jaki w Der dzienniku chapnął (może Maleszka w GW, może Rok w Der Dz.) i teraz
            grunt w Necie dla swojaków bada?
            • 1410_tenrok no prosze..... 29.12.06, 16:41
              nie jestem z zadnej mniejszosci i mam na to paiery, że stan ten obowiązuje od
              kilkuset lat.
              A łachudry i szmaciarstwo, ktore zachowuje sie jak ty - należy tepic - na pal
              albo batozyc na gumnie!!!
              • drogibronislaw Papiery to to może masz, ale inne.... :)) . 29.12.06, 16:46
                O to, co w tych papierach nie zapytam nawet. Swoją drogą, to w latcgh 80-ych
                twój rodak wyjkechał do "EFu". Począł starać się o obywatelstwo, ale musił
                przedłożyć papiery... Przedłożył, ale obywatelstwa nie dostał. Tobyły
                przedwojejnne niemeickie papiery szczepienia psa, "Szarik" go wołali czy jakoś
                tak... chłe! chłe!

P.S. Najlepiej nie odpisuj. Ta "Azją" to mnie rozczarowałęś. Myślałem, że
                poniżej pijaczka z Wrocka upaść nie można, ale jednak tak.
                • 1410_tenrok sio do budy!!! Nawet w 1 promilu nie jestes 29.12.06, 16:52
                  wart Jackiewicza. To jest porządny gosc.
                  A ty nędznior!!!
                  • drogibronislaw Re: sio do budy!!! Nawet w 1 promilu nie jestes 29.12.06, 16:55
                    A czy to nie ciebi dziś ktoś pobił we Wrocku, tylko "nachalny byłeś" i nie
                    pamiętasz.
                    • 1410_tenrok staczasz sie - byłes zabawny, a teraz piane toczys 29.12.06, 16:58
                      z. Czy byłes juz szczepiony?
                      dobrze, że to internet, bo bys pogryzł.

No prosze, jakie to tematy zatacza rozmowa o bohaterskim czynie Dawida
                      Jackiewicza. swinstwosław jestes chory, czy cuś????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka