borrka 31.12.06, 22:08 Serdeczne zyczenia i powodzenia w 2007. Kieruje sie czasem moskiewskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrka Re: Wszystkim Rosjanom... 31.12.06, 22:09 Glupio wyszlo, nie skasowalem motta. Juz kasuje na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
tatul Re: Wszystkim Rosjanom... 31.12.06, 22:13 borrka napisał: > Glupio wyszlo, nie skasowalem motta. > Juz kasuje na stale. Malo nam problemów z miesem-daj prosze spokoj "oni" wciaz tu są! Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Wszystkim Rosjankom... 31.12.06, 22:28 Tyle jest smutku w naszym wzroku, Zbyt gorzko przyznać, zbyt boleśnie, Że tylko i w miedziany spokój Pozostał nam w tym późnym wrześniu. Inny odebrał mi spłoszenie I dreszcz, i ciepło twego ciała ... W sercu, jesiennym nieskończenie, Cisza się deszczem rozszemrała. To nic. Przywyknę. Jak pociecha Zrodziła się ta prawda prosta, Że nic mnie w życiu już nie czeka, Tylko ten deszcz i żółty rozkład. A przecie byłem też zrodzony Do świeższych barw, do czystych dźwięków... Jak mało widzę dróg schodzonych, Jak wiele popełnionych błędów. Życie... ból... szczęście - mija wszystko... Śmieszny fatalizm doczesności. Ogród, jak nieme cmentarzysko, Usiały brzóz odarte kości. I my zamażemy, przeszumimy Na podobieństwo drzew ogrodu. Próżno więc pragnąć pośród zimy Kwiatów, co giną z przyjściem chłodu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Dla mniej zorientowanych. 01.01.07, 12:30 ZA OJCZYSTYCH ZIEM RUBIEZA GDZIE ZACHODNIE KRAJE LEZA JEST DALEKI, OBCY SWIAT TAM SIE RANEK WE LAZACH BUDZI NA NIEDOLE PROSTYCH LUDZI TAM UCISKA BRATA BRAT No, jaki znany polski poeta jest autorem powyzszego? Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Ech... kozacki łeb! 01.01.07, 16:54 borrka napisał: > Wszystkim Rosjanom... > Serdeczne zyczenia i powodzenia w 2007... > Odpowiedz Link Zgłoś
jakosnieg Re: Ech... kozacki łeb! 01.01.07, 17:23 Nie denerwuje mnie że ktoś nie lubi np Rosjan ponieważ osobiście niektóre narody lubie, niektóre nie lubię a niektóre moim zdaniem prosto zanieczyśczają ziemię po której chodzą i co z tego? Każdy ma prawo mieć swe zdanie, nikogo to nie obchodzi. Dziękuję za pozdrowienia, życzę w nowym roku wszystkim Polakom zdrowia i szczęścia dla was wszystkich, waszych pięknych dzieci i młodzieży, waszych rodziców, życzę powodzenia i wiele sukcesów dla całego waszego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś