Dodaj do ulubionych

Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. ...

16.01.07, 17:04
Jedyny dobry sposób uprawiania polityki to zwracanie się ze wszystkim do pana
premiera lub naszego ukochanego Ojca Dyrektora:(
Obserwuj wątek
    • mirdek Trybunał nie do końca odzyskany ???? 16.01.07, 17:10
      wymienić tych którzy głosowali za.
      • hirii Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!!! 16.01.07, 17:17
        On tak samo jak Łukaszenka wie wszystko najlepiej.Nic nie dało obsadzenie
        sędziów TK swoimi ludzmi.
        • centrolew Ksero w IPN już się grzeje! 16.01.07, 17:21
          No to teraz już wiadomo, dlaczego od rana w IPN takie intensywne poszukiwania i
          wertowanie starych teczek. Ksero rogrzało się tam już do czerwoności, a telefony
          do zaprzyjaźnionych redakcji się nie urywają.

Ciekawe tylko czy "Wprost" albo "Dziennik", a może "Gazeta Polska" nagle
          odkryją, że jeden z sędziów IPN był tajnym współpracownikiem bezpieki?!
          • amanasunta53 Centrolew wasz już nawet O.Dyrektor popiera! 16.01.07, 17:30
            Tak trzymac towarzyszu.Nie damy naszych TW,kontaktów operacyjnych i osobowych
            żródeł.Są nasi i tylko nasi.My mamy nasz UB-cki honor czekisty!
            • maciek9940 Re: Centrolew wasz już nawet O.Dyrektor popiera! 16.01.07, 17:39
              amanasunta53 napisała:

> Tak trzymac towarzyszu.Nie damy naszych TW,kontaktów operacyjnych i osobowych
              > żródeł.Są nasi i tylko nasi.My mamy nasz UB-cki honor czekisty!

Jakoś bardziej wierzę w honor czekisty niz w honor kaczysty!!!!!!!!!!!!!!!

• amanasunta53 Re: Centrolew wasz już nawet O.Dyrektor popiera! 16.01.07, 17:40
                maciek9940 napisał:

> amanasunta53 napisała:
                >
                > > Tak trzymac towarzyszu.Nie damy naszych TW,kontaktów operacyjnych i osobo
                > wych
                > > żródeł.Są nasi i tylko nasi.My mamy nasz UB-cki honor czekisty!
                >
                >
                > Jakoś bardziej wierzę w honor czekisty niz w honor kaczysty!!!!!!!!!!!!!!!
                Nic dziwnego towarzyszu,nic dziwnego.
                • wawak1 Ciekawe ile niekompetencja Konia kosztowała 16.01.07, 21:28
                  podatników ? Giertych powinien te forsę zwrócic do budżetu. Z własnej kieszeni.
                  • siasiunia1 Re: Ciekawe ile niekompetencja Konia kosztowała 16.01.07, 22:05
                    ładny komentarz usłyszalam przed chwilą - z jednej strony brak tolerancji a z
                    drugiej pozwala nieukom zdac egzamin dojrzałości....
                    • srpnov No, jacy ci ministrowie teraz mądrzy... 16.01.07, 23:01
                      Giertych to oszołom, ale w porównaniu z Handkem jest po prostu boski.
                      Wprowadzenie gimnazjów poprzez obniżenie poziomu w podstawówce (polecam zobaczyć
                      sobie podręcznik z historii czy "przyrody") i obcięcie roku liceum to był
                      kretynizm, któremu Giertych w życiu nie dorówna.

Poza tym w przeciwieństwie do Handkego miał przynajmniej jeden dobry pomysł -
                      wprowadzenie filozofii na religii.
                      • kazek100 Re: No, jacy ci ministrowie teraz mądrzy... 17.01.07, 13:43
                        Połączenie religii z filozofią to okrpny pomysł. O wszystkich systemach
                        filozoficznych będzie wtedy uczył katecheta. I nie wmawiaj mi, że zrobi to
                        obiektywnie.

Co do wprowadzenia gimnazjum i skrócenia liceum całkowicie się z Tobą zgadzam -
                        to było idiotyczne. Tylko jakoś nie pamiętam, by wówczas ktokolwiek z prawicy
                        protestował. W końcu jednym z ważniejszych (choc niezbyt medialnie
                        eksponowanych) argumentów było "że przed wojną też było gimnazjum".

Podsumowując - za czasów Handkego myślałem, że już nic gorszego polskiej
                        oświaty nie spotka. Ale przyszedł Giertych i okazało się, że w ciągu tygodnia
                        potrafi narobić tyle głupot, co Handke przez 3 lata.

Jestem ciekaw jak uczelnie wybrną z kwestii tegorocznych maturzystów, gdy za
                        rok znów wróci matura podstawowa i rozszerzona a tegoroczni są pokrzywdzeni
                        przez giertychowski przelicznik? Mam nadzieję, że tegoroczni maturzyści nie
                        zapomną panu Giertychowi i Kaczyńskiemu, komu to zawdzięczają.
                • weather2 Re: Centrolew wasz już nawet O.Dyrektor popiera! 16.01.07, 22:35
                  Są narody na świecie, które szanują swoją konstytucję. Są takie kraje , jak
                  USA , gdzie konstytucja jest największą świętością.
          • olias nie masz wrażenie że pierd.. sz? 16.01.07, 18:45
            • stara_twojej_starej Re: nie masz wrażenie że pierd.. sz? 16.01.07, 19:38
              mam wrażenie, że "idź stąd".
              ----
              swsts.blox.pl/html
              • ewaina Re: nie masz wrażenie że pierd.. sz? 17.01.07, 01:20
                Mam wrażenie ,że ktoś głupi jest wsród nas
        • koloratura1 Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!! 16.01.07, 17:48
          I to nie pierwszy raz!

hirii napisała:

> On tak samo jak Łukaszenka wie wszystko najlepiej.Nic nie dało obsadzenie
          > sędziów TK swoimi ludzmi.

I dlatego należy ten wrzód przeciąć stanowczo i skutecznie: jedyną słuszną
          decyzją będzie przeprowadzenie przez Parlament - i to jak najszybciej - ustawy,
          likwidującej Trybumał Konstytucyjny.
          • kelowna Koloratura1 - tzn. powrot do totalitaryzmu, brawo 16.01.07, 18:11
            widac prawdziwe oblicze PiS; PRL bis w wykonaniu kaczorow. "Nie mozna rzadzic"
            czyli lamac prawa, parodia. Przerazajace jest to, ze sa ludzie sluchajacy tych
            bzdur i nawet gotowi zmienic przepisy aby kurduple mogly rzadzic dluzej. Mowia,
            ze robia to dla POLSKI wiadomo jednak, ze robia to dla siebie. Karierowicze.
            • koloratura1 Re: Koloratura1 - tzn. powrot do totalitaryzmu, b 16.01.07, 21:24
              kelowna napisał:

> widac prawdziwe oblicze PiS; PRL bis w wykonaniu kaczorow. "Nie mozna rzadzic"
              > czyli lamac prawa, parodia. Przerazajace jest to, ze sa ludzie sluchajacy tych
              > bzdur i nawet gotowi zmienic przepisy aby kurduple mogly rzadzic dluzej.
              > Mowia,
              > ze robia to dla POLSKI wiadomo jednak, ze robia to dla siebie. Karierowicze.

A mnie się wydaje, że Kaczyński święcie wierzy, że robi dobrze narodowi.
              A ci, którzy tego nie rozumieją, są sami sobie winni i będą musieli się dostosować..

W końcu to typowe dla rewolucjonistów z krwi i kości.

Dzięki Bogu, to nie wiek osiemnasty (rewolucja francuska), ani nawet nie
              początek dwudziestego (rewolucja październikowa), zatem - jest dla nas jakaś
              nadzieja...
              • uchachany Ważne, żeby Naród wierzył że mu się robi dobrze... 16.01.07, 22:04
                koloratura1 napisała:

>
                > A mnie się wydaje, że Kaczyński święcie wierzy, że robi dobrze narodowi.
                > A ci, którzy tego nie rozumieją, są sami sobie winni i będą musieli się
                dostoso
                > wać..
                >
                > W końcu to typowe dla rewolucjonistów z krwi i kości.
                >
                > Dzięki Bogu, to nie wiek osiemnasty (rewolucja francuska), ani nawet nie
                > początek dwudziestego (rewolucja październikowa), zatem - jest dla nas jakaś
                > nadzieja...
              • jb777 Re: Koloratura1 - tzn. powrot do totalitaryzmu, 16.01.07, 22:42
                Kaczyński po prostu jak zwykle rżnie głupa pozując jednoczesnie na człowieka
                absolutnie panującego (starającego się) nad sytuacją. Żałosne
              • jamam Re: Koloratura1 - tzn. powrot do totalitaryzmu, b 17.01.07, 00:23
                >A mnie się wydaje, że Kaczyński święcie wierzy, że robi dobrze narodowi.
                Umysłowo chory też wierzy,że dobrze postępuje i jego dzialania są dobre, ale
                człowieku Ty masz swój rozum i nie zauważasz, że dziaŁania kaczek niczym się
                nie rożnią od PZPR-u. Dla nich tylko władza się liczy, a skutki dla Polski są
                nieistotne. Obsadzanie głównych stanowisk ludzmi miernymi (czytaj Skrzypek i
                tp), ale wiernymi - przecież to już było. A skumanie się z oszołomem Gierychem
                i oborowym Lepperem dla osiągnięcia własnych korzyści, przecież to uwłacza
                godności zdrowemu rozsądkowi. LUDZIE MYŚLCIE TO NAPRAWDĘ NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!
            • koloratura1 Re: Koloratura1 - tzn. powrot do totalitaryzmu, b 20.01.07, 15:06
              kelowna napisał:

> widac prawdziwe oblicze PiS; PRL bis w wykonaniu kaczorow. "Nie mozna rzadzic"
              > czyli lamac prawa, parodia. Przerazajace jest to, ze sa ludzie sluchajacy tych
              > bzdur i nawet gotowi zmienic przepisy aby kurduple mogly rzadzic dluzej. Mowia,
              >
              > ze robia to dla POLSKI wiadomo jednak, ze robia to dla siebie. Karierowicze.

Znasz takie słowo jak - ironia?
        • krwawy.zenek Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!! 16.01.07, 17:51
          hirii napisała:

> On tak samo jak Łukaszenka wie wszystko najlepiej.Nic nie dało obsadzenie
          > sędziów TK swoimi ludzmi.

Zwłaszcza, że nic takiego nie nastąpiło.
          PiS umieści 3 osoby na 15 a i to takie, które na pewno nie będą orzekac pod
          dyktando Kaczyńskich.

• edmonton1 Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!! 16.01.07, 20:16
          Z takim sposobem nyslenia o wladzach jestes hamulcem postepu .Zal mi ciebie z
          twoja pesymistyczna mentalnoscia ,napewno tatus mial czerwona legitymacje .
          • aleksandra991 Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!! 16.01.07, 20:48
            a jak reagujesz na legitymację tatusia Kaczora?
          • koniecdemokracji Re: No i mamy Kaczora mądrzejszego od Trybunału!! 16.01.07, 22:41
            edmonton1 napisał:

> Z takim sposobem nyslenia o wladzach jestes hamulcem postepu .Zal mi ciebie z
            > twoja pesymistyczna mentalnoscia ,napewno tatus mial czerwona legitymacje .

tak się zastanawiam o co tobie chodzi w tym zdaniu i nijak zrozumieć nie jestem
            w stanie to nie pesymizm to sceptycyzm
            dawno już minęły czasy wielkich politycznych idoli , kult jednostki również
            wyszedł z mody nowoczesne społeczeństwa patrzą władzy na ręce i mocno krytykują
            wszelkie przejawy głupoty
            jako młoda demokracja powinniśmy się skupić na budowaniu społeczeństwa
            obywatelskiego dającemu każdemu człowiekowi tyle praw ile można dać by to nie
            szkodziło drugiemu człowiekowi
            ci z czerwoną legitymacja to tez ludzie i nikogo w tym kraju nie można
            prześladować za poglądy można ścigać tylko za łamanie prawa
            podobno tak bardzo o to walczyła Solidarność
    • mirdek wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 17:11
      Chyba było tak:
      "jak wykazały badania DNA Kaczyński nie jest ojcem narodu"
      • amanasunta53 Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 17:33
        mirdek napisał:

> Chyba było tak:
        > "jak wykazały badania DNA Kaczyński nie jest ojcem narodu"
        A w Kiepskich było o tobie.
        ,,Myslałem ,że mi kośmici mózg zjedli''-Mirdek(Ferdek)
        ,, Mirdek(Ferdek)ty nie masz mózgu jełopie''-Halinka
        ,,Jakie to szczęście Halinka ,jakie szczęście''-Mirdek(Ferdek)
        • bombay_saphire Re: poczucie humoru kaczysty :-)))))))))) 16.01.07, 18:39
          Kiepscy, cytaty z ferdka - brawo , brawo towarzyszu, wasz poziom i erudycja
          predestynuje was do tego aby partia wyslala was na odcinek artystyczny -
          zostaniecie rektorem PWST. oczywiscie jezeli Kazio Marcinkiewicz nie zalapie
          sie pierwszy na to stanowisko..
        • kolargolo 53 w twoim nicku to IQ ? 16.01.07, 21:41
          ale zart zasunales - malo sie nie poplakalem ze smiechu.
      • maciek9940 Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 17:36
        Całe szczęście, że ten palant nie jest niczyim ojcem, i ta zaraza wymrze
        śmiercią naturalną.

Dla mnie czas kaczorstwa jest czasem totalnie zmarnowanym, ale MOJE DZIECI BĘDĄ
        OD TEGO WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • amanasunta53 Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 17:42
          maciek9940 napisał:

> Całe szczęście, że ten palant nie jest niczyim ojcem, i ta zaraza wymrze
          > śmiercią naturalną.
          >
          > Dla mnie czas kaczorstwa jest czasem totalnie zmarnowanym, ale MOJE DZIECI BĘDĄ
          >
          > OD TEGO WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Uważaj tylko żeby twoje córki nie były takie demokratki jak partnerki seksualne
          Mola.Szczerze.
          • igraszka Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 18:22
            > Uważaj tylko żeby twoje córki nie były takie demokratki jak partnerki
            seksualne
            > Mola.Szczerze.

Przynajmniej nie wmawia swoim córkom, że prezerwatywy są be.
          • bombay_saphire Re: standardy w seksie narzuca koalicja ! 16.01.07, 18:42
            gdzie nam tam lewakom sie rownac do wysokich standardow moralnych rzadow Prawa
            i Sprawiedliwosci !
          • kralik111 Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 19:40
            amanasunta53 napisała:

> maciek9940 napisał:
            >
            > > Całe szczęście, że ten palant nie jest niczyim ojcem, i ta zaraza wymrze
            > > śmiercią naturalną.
            > >
            > > Dla mnie czas kaczorstwa jest czasem totalnie zmarnowanym, ale MOJE DZIEC
            > I BĘDĄ
            > >
            > > OD TEGO WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            seksualne
            > Mola.Szczerze.

Rozumiem, ze twoje corki, zona i matka sa "maskotkami" koalicyjnymi na uslugach
            wicepremiera. Szczerze ???
          • kralik111 Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 16.01.07, 19:40
            amanasunta53 napisała:

> maciek9940 napisał:
            >
            > > Całe szczęście, że ten palant nie jest niczyim ojcem, i ta zaraza wymrze
            > > śmiercią naturalną.
            > >
            > > Dla mnie czas kaczorstwa jest czasem totalnie zmarnowanym, ale MOJE DZIEC
            > I BĘDĄ
            > >
            > > OD TEGO WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            seksualne
            > Mola.Szczerze.

Rozumiem, ze twoje corki, zona i matka sa "maskotkami" koalicyjnymi na uslugach
            wicepremiera. Szczerze ???
        • forwen Re: wczorejk w SZKLE był zajefajny SMS: 17.01.07, 00:15
          maciek9940 napisał:

>MOJE DZIECI BĘDĄ
          > OD TEGO WOLNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ooo, też wyjeżdżają? Dokąd?
    • krwawy.zenek a dymisja kiedy??? 16.01.07, 17:13
    • slawul Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 17:15
      Aż się nie chce wierzyć, że nasz gamoniowaty pan premier jest doktorem prawa.
      • kralik111 Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 19:50
        slawul napisał:

> Aż się nie chce wierzyć, że nasz gamoniowaty pan premier jest doktorem prawa.

Alez oczywiscie, ze jest!!! Problem tyko polega na tym, ze w demokratycznem
        kraju jakim jest obecnie Polska, leninowskie prawo pracy nie ma praktycznego
        zastosowania...;)))
    • roztropek1 Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 17:16
      Trybunał do dymisji.Łże prawnicy jedni,nieuki,ale przedtem sprawdzimy dokładnie
      czy nie agenci.Dostaną najniższe emerytury.
    • skyprick Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 17:17
      jasne, uznanie naruszenia jednej z podstawowych zasad (prawo nie działa wstecz)
      za niezgodne z konstytucją zdiwiło Jarka. przecież rządzi jedyna słuszna opcja,
      nie czepiajmy się szczegółów.
      a konsekwencje? jakie konsekwencje. demoralizacja? przecież nic o siusiakach
      nie mówił więc o jaką demoralizację chodzi.
      żenada
    • slawul Premier, doktor prawa 16.01.07, 17:17
      Czy premier w ogóle wie co to jest konstytucja ?
      • rezydent.klamczynski Re: 16.01.07, 17:26
        Palant, nie doktor prawa.
        • igraszka Re: 16.01.07, 18:25
          rezydent.klamczynski napisał:

> Arytmetyka według Kaczyńskiego: 2006 - 1943 = 56

Ładne, ale przypomnij a propos czego to było? :)
          • rezydent.klamczynski Re: 16.01.07, 23:33
            > > Arytmetyka według Kaczyńskiego: 2006 - 1943 = 56
            >
            > Ładne, ale przypomnij a propos czego to było? :)

Kłamstwa Kaczyńskiego przed wyborami, iż jego żona (starsza o lat sześć) jest
            młodsza od niego o rok. Kaczyński, by spodobać się wyborcom, łgał w żywe oczy o
            wieku żony - jak Kwaśniewski o magisterium.
            • marysienka26 Re: przeciez ta kobeta to zywa baba jaga! 17.01.07, 01:45

>
      • koloratura1 Re: Premier, doktor prawa 16.01.07, 17:57
        slawul napisał:

> Czy premier w ogóle wie co to jest konstytucja ?

Nie musi.
        On jest jak Król - Słońce: "Konstytucja to Ja!"
        • krwawy.zenek to nie był problem konstytucyjny 16.01.07, 18:03
          Chodziło o niezgodność rozporządzenia z ustawą - stąd tylko trzyosobowy skład.
        • sympatyk10 Ty mu buklaczkiem, on kacze doly 16.01.07, 19:19
          Kartofel z koniem sie dobrali jak ulal
    • jerzy.zywiecki Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. .. 16.01.07, 17:18
      Dziwne ,premier nie zdołał podporządkować sobie Trybunału.A uwagi o zaczęstym
      zwracaniem się do TK to już nie bezczelność a niebezpieczny faszystowski sposób
      myślenia.
    • jed67 Dlaczego mnie to nie dziwi..... 16.01.07, 17:18
      ...że kurupel(mówi że jest prawnikiem)nie rozumie,gdzie tu ma zastosowanie
      konstyucja. On nawet nie wie co to jest konstytucja i komu służy.Poza tym, że
      układowi.Premier już nie sięga dna, on je dawno przebił.Żenada.
    • ukos Prawa konstytucyjne zawsze Kaczorowi w poprzek 16.01.07, 17:18
      "Wg premiera, w Polsce istnieje tendencja zwracania się ze wszystkim od razu do
      TK. - To jest taki niedobry sposób uprawiania polityki..."

Niedobre jest korzystanie z uprawnień konstytucyjnych zamiast potulnego
      posłuszeństwa wobec pana Kaczora.
    • gdabski Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 17:22
      Mniejsza o amnestię! Przede wszystkim tryb wprowadzania nowych zasad egzaminu
      podważono.
      A panie premierze Kaczyński, jeśli by pan przeczytał list, który RPO do pana
      imiennie wystosował, to bym pan wiedział co było nie tak.

/Gdabski
      • koloratura1 Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 18:02
        gdabski napisał:

>
        > A panie premierze Kaczyński, jeśli by pan przeczytał list, który RPO do pana
        > imiennie wystosował, to bym pan wiedział co było nie tak.

Też masz pomysły?!
        On tego całego RPO "zapalił jak świecę" i on go "zdmuchnie jak świecę"!
    • mosessex Re:zmienic konstytucję wywalic mafię prawniczą! 16.01.07, 17:23
      bez mafii prawniczej zycie będzie o wiele prostsze.
      • koloratura1 Re:zmienic konstytucję wywalic mafię prawniczą! 16.01.07, 18:05
        mosessex napisała:

> bez mafii prawniczej zycie będzie o wiele prostsze.

Odwrotnie: wywalić Konstytucję i zmienić mafię prawniczą na mafię własną!
    • ivulspirit następny ustrój rozliczy was pajace 16.01.07, 17:23
      będzie demoheryzacja
      • amanasunta53 Re: następny ustrój rozliczy was pajace 16.01.07, 17:45
        ivulspirit napisał:

> będzie demoheryzacja
        To mohery znowu z kaczorami?Ale szybko zmieniacie front towarzysze SB-cy!
        • ivulspirit Re: następny ustrój rozliczy was pajace 16.01.07, 17:58
          SB nie istnieje od 17 lat ale rozumiem że niektórzy właśnie wtedy zatrzymali się
          w rozwoju
        • koloratura1 Re: następny ustrój rozliczy was pajace 16.01.07, 18:08
          amanasunta53 napisała:

> ivulspirit napisał:
          >
          > > będzie demoheryzacja
          > To mohery znowu z kaczorami?Ale szybko zmieniacie front towarzysze SB-cy!

SB-cy to mohery czy kaczory?
          Bo już się pogubiłam...
    • skyprick doktor 16.01.07, 17:25
      potwór frankensteina ministrem edukacji a doktor kaczor rżnie głupa
      przynajmniej się dzieje ;)
      • kolargolo Re: doktor 16.01.07, 21:44
        to on jest doktor? a niby czego? zreszta skoro Ryszard Bender i Wiatr zostali
        profesorami to juz wszystko w polskiej nauce jest mozliwe. Posiadanie tytulu
        naukowego nie przeszkadza widocznie w byciu idiota.
    • olex5 kacze miernoty 16.01.07, 17:26
      z kaczki taki sam dobry prawnik jak fachowiec od mostow Skrzypek bankowiec.
      Obie wielkie miernoty. Jak w tym kraju ma byc dobrze jak rządza nim takie beztalencia
      • takajednaania Re: kacze miernoty 16.01.07, 20:59
        Ale z niezaspokojonym apetytem na władzę. Totalną. I zeżrą własne łajno by ją
        zdobyć. Opowiadając motłochowi bajdy o misji, walce, rozbijaniu, przyzwoitości,
        służeniu Narodowi i ojczyźnie. A motłoch łyka to jak goryl żrący granaty sądząc,
        że to banany.
    • greghorius PiS-Trzeba teraz odzyskać Trybunał 16.01.07, 17:28
      z rąk łże autorytetów
    • vomitorium1 Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. .. 16.01.07, 17:30
      oglądając filmy z frankensteinem
      zawsza się śmiałem
      a teraz
      zaczynam się bać
    • maciek9940 G. przyjmuje wyrok a Kaczor nie wie o co chodzi ! 16.01.07, 17:32
      Wszyscy naokoło od początku mówili, że to jest niezgodne z prawem, a dzisiaj
      się okazuje że TYLKO PREMIER nie wie dlaczego!!!!!!!!!!!!!

Boże, za co skazałeś nas na rządy tych "ch...... na kaczych
      łapach"????????????????????????????????????????????????????????
      • amanasunta53 Re: G. przyjmuje wyrok a Kaczor nie wie o co cho 16.01.07, 17:39
        maciek9940 napisał:

> Wszyscy naokoło od początku mówili, że to jest niezgodne z prawem, a dzisiaj
        > się okazuje że TYLKO PREMIER nie wie dlaczego!!!!!!!!!!!!!
        >
        > Boże, za co skazałeś nas na rządy tych "ch...... na kaczych
        > łapach"????????????????????????????????????????????????????????
        Ci ,,wszyscy naokoło''raz na wozie raz pod wozem.Z Wielgusem nie wyszło(jak by
        było pieknie mieć TW na tronie Kard.Wyszyńskiego!) to odbiliscie sobie na
        Gertychu.Jakby tak można było kaczorom dołożyc.Rozumiem ,,wszyscy
        wkoło'',pracujecie nad tym.,,Kaczory non passaran,Bandera rossa a triumferat''
        • albrecht_kalb Re: G. przyjmuje wyrok a Kaczor nie wie o co cho 16.01.07, 18:20
          Ale w banieczce juz Ci sie nie miesci, ze nie kazdy kto nie kocha Jaroslawa
          Hiacynta, niekoniecznie jest milosnikiem komuchow? Jak to? Nie kocha Hiacynta i
          nie jest komuchem??
          No tak to juz zbyt wysoki poziom abstrakcji, przy czarno-bialym widzeniu
          swiata :P
          • maupa13 Re: G. przyjmuje wyrok a Kaczor nie wie o co cho 16.01.07, 21:47
            Powiem więcej - krytyka poczynań tego nie/rządu jest wprost kryterium
            normalności i uczciwości.

Jeśli ktoś jeszcze ten nepotyzm, koniunkturalizm, dwulicowość, zakłamanie i
            totalną indolencję popiera, to świadczy albo o marnym poziomie umysłowym, albo
            o przynależności do tego układu i czerpaniu z niego korzyści (jak wiele miernot
            które teraz właśnie wypłynęły, bo w normalnych czasach byli za ciency, żeby w
            ogóle zaistnieć).

albrecht_kalb napisał:
            > Ale w banieczce juz Ci sie nie miesci, ze nie kazdy kto nie kocha Jaroslawa
            > Hiacynta, niekoniecznie jest milosnikiem komuchow? Jak to? Nie kocha Hiacynta
            i> nie jest komuchem??
            > No tak to juz zbyt wysoki poziom abstrakcji, przy czarno-bialym widzeniu
            > swiata :P
      • koloratura1 Ty się odczep od Boga! 16.01.07, 18:18
        On z tym nie miał nic wspólnego.
        To nie Jego wina, że połowa społeczeństwa olała wybory parlamentarne, a do urn w
        komplecie poszły karne zastępy ojca Rydzyka.

maciek9940 napisał:

>
        > Boże, za co skazałeś nas na rządy tych "ch...... na kaczych
        > łapach"????????????????????????????????????????????????????????
      • greta2004 Re: G. przyjmuje wyrok a Kaczor nie wie o co cho 16.01.07, 19:46
        Ha ha ha Kaczor nie wie o co chodzi!!!!!
        Kaczor obudz sie!!!!
        Kaczor z Ciebie prezydent jak ze mnie zakonnica.
        Poddaj sie do dymisji puki inni to za Ciebie niezrobia.
    • bohwol Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. .. 16.01.07, 17:35
      Szanowny pan premier wprawdzie ma tytuł doktora, ale popisuje się bardzo często
      absolutną nieznajomością prawa, dowolnie i wygodnie dla siebie i dla PiS-u
      interpretując jego przepisy. Wartoby sprawdzić czy czasem ten doktorat też
      otrzymał "amnestyjnie" od kogoś znajomego?
    • rozmowy_kontrolowane Re: Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału 16.01.07, 17:37
      Co z tego, że zarządził amnestię, skoro uczelnie nie chcą maturzystów z
      amnestyjną maturą?
      Jaki minister, takie pomysły, ot co.
    • pawka55 "Premier zaskoczony". Ale duren!!! 16.01.07, 17:38
      • krwawy.zenek albo obłuda, albo utrata kontaktu 16.01.07, 17:48
        z rzeczywistością.
    • jasio_radom Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. .. 16.01.07, 17:38
      ten pan,czyli Giertych jeśli ma honor powinien się podać do dymisji,za
      nieznajomość przepisów w oświacie,oraz za tę amnestię,która jest niezgodna z
      konstytucją.
      • babette666 Jasiu - Giertych nie zna slowa "honor" 16.01.07, 17:47

jemu i Kaczynski w gebe napluje on mu powie ze deszcz pada aby tylko siedziec w
        tej pseudo-koalicji

PS
        czy ktos moze mi odpowiedziec??mam problemy z otwieraniem stron, trwa to bardzo
        dlugo czy wy macie te same problemy??

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych
        eksperymentów zrezygnował.
    • harbour5 Przeczytałem 16.01.07, 17:44
      Przeczytałem wszystkie dotychczasowe opinie i (pomijam nonsensy) nie mam nic do
      dodania. Ten cały "UKŁAD" rządowy powinien podac się do dymisji, obetrzeć gęby
      szmatą i zniknąć w water closet. Największy problem w tym, że premier,
      prezydent i tzw wicepremierzy nie wiedzą dlaczego my się ich czepiamy. Oni są
      poprostu na innym poziomie (niżej niż najniżej położone metro, że o szambie nie
      wspomnę). KIEDY NARESZCIE BĘDZIE NORMALNIE????!!!
    • mohyl Giertych "z pokorą" przyjmuje wyrok Trybunału. .. 16.01.07, 17:45
      a Giertych to przypadkiem prawnikiem nie jest ???. To co on te z prawa nie
      zna ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka