vival22 05.08.09, 16:57 witam wysłałem sms na drużynę w trybie chybił trafił dostałem zwrotną informację ze składem jak to teraz zarejestrować na stronie wl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0potop1 Re: chybił trafił 05.08.09, 19:11 chybił trafił to na nr 72007? bo mi odpowiedziało,ze udzielają mi się emocje i mam sklonowanych zawodników w składzie(chyba systemowi chodzi o brożków)bo drużynę chciałem zrobić z wisły. sms napisałem prawidłowo Odpowiedz Link Zgłoś
0potop1 Re: chybił trafił 05.08.09, 21:56 rzeczywiscie chybil trafil.raz trafil dwa razy nie.prosze organizatorow o sprawdzenie dlaczego przy zakladaniu druzyn z wisly na chybil trafil przychodzi komunikat o klonowaniu zawodnikow.przeciez to system ich wybiera a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
0potop1 Re: chybił trafił 06.08.09, 10:32 ponawiam pytanie dlaczego przyszly komunikaty,ze mam przynajmniej dwoch tych samych(zklonowanych) zawodnikow w skladzie w zakladaniu druzyny na chybil trafil.przeciez tak nie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
vival22 Re: chybił trafił 06.08.09, 14:52 witam raz jeszcze pytam co mam zrobić z przesłanym sms składem gdzie to zarejestrować, skład jest ok, z lecha , spiasałem sobie nazwiska na kartce ale teraz chcę to jakoś wpisać do WL i nie wiem jak Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: chybił trafił 06.08.09, 15:01 vival22 napisał: > witam > raz jeszcze pytam co mam zrobić z przesłanym sms składem gdzie to zarejestrować > , > skład jest ok, z lecha , spiasałem sobie nazwiska na kartce ale teraz chcę to > jakoś wpisać do WL i nie wiem jak nic z tym składem nie zrobisz - pojawi się on w klasyfikacji generalnej po pierwszym przeliczeniu i tyle. Ale ponieważ w samym składzie nie możesz nic zmieniać to też nie możesz nim w jakikolwiek sposób zarządzać. Odpowiedz Link Zgłoś