Dodaj do ulubionych

Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty

24.01.07, 07:20
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • vitmik Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:21
      To niech zamieni subaru na tico. co za bezczelny cham
      • ex Bezczelnosc SLD nie zna granic 24.01.07, 07:30
        zarowno w rabowaniu panstwa jak i teraz w wyciaganiu reki po pomoc.

dobrze, ze PiS jest tak msciwy wiec peczak nic nie dostanie. ale PiS po swojej
        kadencji tez bedzie wyciagal rece.
        • exces Re: Bezczelnosc SLD nie zna granic 24.01.07, 08:21
          Baczcie sympatycy i wyborcy lewicy na takie świńskie typy! Nie dajcie im więcej
          szansy na składanie wniosków do Marszałka! Dzięki takim "baronom" SLD odejdzie w
          polityczny niebyt wraz z jego pokoleniowymi poplecznikami.
          • sumienie.lk Jaki on biedny... Jakże nam przykro... 24.01.07, 09:23
            Następni w kolejce do rozliczenia: bracia Kaczyńscy.
            • romulus_remulus Re: Jaki on biedny... Jakże nam przykro... 24.01.07, 09:43
              na to właśnie czekałem, wiadomo, że winne są kaczki, powinno się ich rozliczyć z
              tego jak potraktowany został biedny polityk opozycji, toż to faszyzm, i komunizm
              w jednym, żeby taki biedny Pęczak musiał z marne 1900 przeżyć !!!! Za tą
              zbrodnię obie kaczki powinny zostać postawione przed trybunałem stanu i stracone
              !!!!

Tak ostatnio sfrustrowani postępowi zwolennicy LID pod każdym artykułem choćby
              tyczył życia seksualnego dzikich albo rozmnażania surykatek muszą napisać coś o
              Kaczkach. Surykatki mają problem z rozmnażaniem - Kaczory winne. To musi być
              straszne, tak cały czas o nich myśleć i o niczym innym. Ale cóż, bywa.
              Czytając wypowiedzi pod tym artykułem z przerażeniem stwierdziłem, że NIE MA NIC
              o Kaczyńskich!!!!!!! myślałem że może coś się stało .... ale jednak nie
              sumienie.lk napisał :

>bracia Kaczyńscy.
              • fnoll prawdziwie "lewicowy" polityk... 24.01.07, 10:04
                jak Lepper i Łyżwiński - obrońcy uciśnionych, którzy lubią na każdy możliwy
                sposób pomnażać własny majątek, bue...

kaczki, jak już coś, winne są zrobienia z rządu chlewu, ale liczę na to, że nie
                dopuszczą do zmiotek z korytka tego niby-lewicowca...
                • tk-w Ten tekst mnie rozwalił... 24.01.07, 10:09
                  Za 1900 zł musiał ubezpieczyć i zarejestrować Subaru. Biedaczyna, wszyscy jego
                  pokrju mają już przynajmniej Mercedesy S, a on musi się wstydzić za jakieś Subaru.

PODNIEŚĆ MU RENTĘ DO 6000ZŁ!!!
                  • pe1 Re: Ten tekst mnie rozwalił... 24.01.07, 10:19
                    mimo całej niechęci do pęczaka warto zauważyć, że on nie może sprzedać tego
                    samochodu, bo jest zajęty przez komornika
                    • ai.p Re: Ten tekst mnie rozwalił... 24.01.07, 10:41
                      Nawet pobyt w ciupie nie odłuczyło go wyciągac czerwone łapska po pieniądze z
                      budżety państwa !!!
                      • krasnov Niech spier… żebrać na ulicy! 24.01.07, 11:27
                        Ludzie muszą wyżyć za 500 zł miesięcznie i utrzymać z tego dzieci. A ten kur*a chce zapomogi na samochód. Niech sprzeda samochód, może chodzić na nogach. Ja sprzedałem telewizor, jak potrzebowałem kasy, nikt mi zapomogi nie dał. Szczyt bezczelności. Ja bym go batem pognał goło po ulicy.
                        • tekameka uwaga: komuch-moderator wycina antykomusze posty 24.01.07, 11:57
                          typowa mentalność nazistowsko-faszystowsko-komusza
                          • pirulo Re: uwaga: komuch-moderator wycina antykomusze po 24.01.07, 13:17
                            1900 renty?? Co trzeba zrobić, żeby taką dostać... ??
                            • lefigaro.fr Zaplacilem za Subaru - teraz wy mnie utrzymujcie 25.01.07, 12:04
                              Musiałem [...] zarejestrować i ubezpieczyć moje subaru. Na lekarstwa i
                              adwokatów nie mam już grosza" - narzeka były baron SLD.

Ten tekst mnie rozbroil calkowicie. Ilez trzeba miec tupetu i bezczelnosci,
                              zeby cos takiego powiedziec ??
                              • jimmyjazz ! ! ! W końcu mamy solidarne państwo! ! ! 25.01.07, 14:47
                                Facet przejawia brak moralności typowy dla socjalistów czy to z PiS czy z SLD.
                                Przecież to lewicowiec - to chyba normalne że zwraca się o pomoc.
                                • jimmyjazz za jaką chorobę jest 1900 renty???? 25.01.07, 15:35
                                  Bo chyba też taką mam.
                                  Nawet na pewno.
                        • shaggy79 dajcie mi go !!! 24.01.07, 11:59
                          dajcie mi tego pęczaka tutaj to już ja go nauczę jak wyżyć za 1,900... cham bez
                          honoru...
                          • hans.2000 ZDYChAJ albo żryj pęczak :D:D:D 24.01.07, 12:17
                            • rakunica Re: ZDYChAJ albo żryj pęczak :D:D:D 24.01.07, 18:52
                              Dobrze powiedziane :). Uwazam, ze 1900 to i tak za duzo.

Anna Kozlowska
                          • rock73 Re: dajcie mi go !!! 24.01.07, 14:50
                            shaggy79 napisał:

> dajcie mi tego pęczaka tutaj to już ja go nauczę jak wyżyć za 1,900 [...]

Po co Pęczaka zaraz... mnie naucz żyć za 1900 zł, bo ja gdybym tyle zarabiał
                            miesięcznie, to padłbym z głodu. Czasami utrzymanie mieszkania (zapłacenie
                            wszystkich rachunków) tyle mnie kosztuje miesięcznie, czyli na jedzenie
                            zostałoby zero. Chętnie przyjmę rady, chętnie przeżyłbym za 1900 miesięcznie, bo
                            reszta zostałaby na jakieś oszczędności.

No tak, ale Pęczak ma jakiś dom, więc pewnie nie spłaca kredytu mieszkaniowego.
                            Przy okazji zauważam, że - jak napisano w artykule - konto i samochód ma zajęte
                            jako zaliczka na przyszłą karę i nie może nimi dysponować. Ubezpieczyć samochód
                            (OC, jak rozumiem) musiał, bo nieubezpieczenie jest karane. Zarejestrować chyba
                            nie musiał - wprawdzie zarejestrowanie jest obowiązkowe, ale brak nie jest
                            karany. Tyle że to wydatki jednorazowe, a nie stałe - w tym miesiącu mu brakło,
                            ale w przyszłym już dostanie następne pieniądze, i sobie poradzi. Prosić Jurka o
                            kasę mu wolno, bo każdemu wolno. Inna sprawa czy dostanie - zgaduję, że nie.

Nie wiem co ten Pęczak zrobił i w ogóle wali mnie ten facet, ale nie rozumiem
                            czemu ludność nie może przyjąć do wiadomości, że karę wymierza sąd po
                            udowodnieniu winy, i że zestaw kar jest ściśle określony. Kary nie wymierza
                            zgromadzenie ludowe po przedstawieniu oskarżenia, i ograniczeniem dotkliwości
                            kary nie jest fantazja ludu. Sienkiewicza się naczytaliście, czy co?

Naród polski nie zna litości; nie zna też, niestety, prawa.
                            • entropia Re: dajcie mi go !!! 24.01.07, 15:21
                              rock73 napisał:
                              > Po co Pęczaka zaraz... mnie naucz żyć za 1900 zł, bo ja gdybym tyle zarabiał
                              > miesięcznie, to padłbym z głodu.
                              [...]
                              > Nie wiem co ten Pęczak zrobił i w ogóle wali mnie ten facet, ale nie rozumiem
                              > czemu ludność nie może przyjąć do wiadomości, że karę wymierza sąd
                              [...]
                              > Naród polski nie zna litości; nie zna też, niestety, prawa.

Zaraz zaraz - ale o co właściwie chodzi? Ludzie są oburzeni że facet dostaje 1900 zeta jałmużny od państwa i żąda więcej.
                              Więc nie bardzo rozumiem obronę jego osoby z argumentem 'gdybym tyle zarabiał'. On jest z SLD i on zarabiać nie chce, uważa że mu się większa kwota po prostu należy. I nie bardzo wiem na czym polega ten brak litości w tym wypadku.
                              • indeed4 Full wypas 24.01.07, 15:44
                                obligatoryjnie należy się czerwonym baronom.
                                Dogmat.
                              • rock73 Re: dajcie mi go !!! 24.01.07, 17:20
                                entropia napisał:

> Zaraz zaraz - ale o co właściwie chodzi? Ludzie są oburzeni że facet dostaje 19
                                > 00 zeta jałmużny od państwa i żąda więcej.

Na przykład o to chodzi, że mnie oburza, jak ktoś się oburza z powodu, że ktoś
                                inny dostaje (albo zarabia) więcej.

> Więc nie bardzo rozumiem obronę jego osoby z argumentem 'gdybym tyle zarabiał'.

To nie jest obrona jego osoby, tylko obrona stwierdzenia, że 1900 to mało.
                                Pewnie, że 1000 zł to jeszcze mniej, 600 też, i 400, i tak można ciągnąć do
                                zera. Tyle że walczyć trzeba z biedą (nie mylić z "z biedakami"), a nie z
                                bogactwem. Nie zbudujecie dobrobytu na tępieniu bogatych za to, że są bogaci.

> On jest z SLD i on zarabiać nie chce, uważa że mu się większa kwota po prostu
                                > należy.

Akurat pod tym względem od reszty narodu niewiele się różni. :-)

> I nie bardzo wiem na czym polega ten brak litości w tym wypadku.

Choćby na tym, że ludzie chcieliby wymierzać kary dowolne, spoza kodeksu karnego
                                (np. zabrać mu 1900, dać mu 400), bez sądu, że cieszą się z tego, że wreszcie
                                gościowi zabrakło kasy, a za stwierdzenie, że ma za mało - jak to ktoś napisał
                                "nóż się otwiera" i "nie żałowałby, gdyby go zabił". Prosić o zapomogę każdemu
                                wolno, najwyżej nie dostanie. Jak popełnił przestępstwo - to niech siedzi, ale
                                od tego jest sąd, a nie lincz.

Jeszcze raz: bronię faceta nie dlatego, że uważam, że nic złego nie zrobił,
                                tylko dlatego, że boję się sprawiedliwości ludowej.
                                • entropia Re: dajcie mi go !!! 24.01.07, 17:31
                                  > Na przykład o to chodzi, że mnie oburza, jak ktoś się oburza z powodu, że ktoś
                                  > inny dostaje (albo zarabia) więcej.
                                  To sobie wybrałeś zły przykład. Bardzo zły. Bo mówimy o łapówkarzu który potrzebuje Mercedesa full-wypas, a potem okazuje się że dostaje od państwa (czyli np ode mnie) jeszcze 1 900 zeta renty, a nie o staruszce która dostaje więcej niż inna ani o człowieku który ZARABIA więcej od innego. Więc może lepiej obronę prawa do zarobkowania przeprowadzać na innym przypadku niż osoba opisana w artykule? Bo inaczej zamiast obrony wychodzi karykatura.

> To nie jest obrona jego osoby, tylko obrona stwierdzenia, że 1900 to mało.
                                  Mało? Za darmo?
                                  Tłumaczysz to mi, który za darmo nie dostaję nic, czy np mojej babci która za dłuższą ilość lat pracy dostaje sporo mniej?
                                  Moim zdaniem 1900 zeta za nic to dużo.
                                  Wydaje mi się też że renta 1900 zeta to nawet b. dużo (jak na polskie warunki).
                                  A jeśli mamy testować godziwe renty, to może nie na panu Full-Wypas Pęczaku?

> > On jest z SLD i on zarabiać nie chce, uważa że mu się większa kwota po pr
                                  > ostu
                                  > > należy.
                                  >
                                  > Akurat pod tym względem od reszty narodu niewiele się różni. :-)
                                  No to tu akurat mogę się zgodzić ;-)

> "nóż się otwiera" i "nie żałowałby, gdyby go zabił". Prosić o zapomogę każdemu
                                  > wolno, najwyżej nie dostanie. Jak popełnił przestępstwo - to niech siedzi, ale
                                  > od tego jest sąd, a nie lincz.
                                  bez przesady. nie słyszałem jeszcze o linczu via internet. to że ktoś powie o zabijaniu i o otwieraniu się noża w kieszeni ni znaczy ani że byłby w stanie zabić, ani że nosi w kieszeni nóż. a oburzenie zachowaniem Pęczaka jest całkiem zrozumiałe.

• rock73 Re: dajcie mi go !!! 24.01.07, 20:32
                                    entropia napisał:

> > Na przykład o to chodzi, że mnie oburza, jak ktoś się oburza z powodu, że
                                    > ktoś
                                    > > inny dostaje (albo zarabia) więcej.
                                    > To sobie wybrałeś zły przykład. Bardzo zły. Bo mówimy o łapówkarzu który potrze
                                    > buje Mercedesa full-wypas, a potem okazuje się że dostaje od państwa (czyli np
                                    > ode mnie) jeszcze 1 900 zeta renty, a nie o staruszce która dostaje więcej niż
                                    > inna ani o człowieku który ZARABIA więcej od innego. Więc może lepiej obronę pr
                                    > awa do zarobkowania przeprowadzać na innym przypadku niż osoba opisana w artyku
                                    > le? Bo inaczej zamiast obrony wychodzi karykatura.

Za łapówkarstwo się siedzi czy tam inne kary dostaje, zresztą o ile wiem, to
                                    sprawa jest w toku, a nie traci rentę. Rentę - jak wynika z artykułu - dostał za
                                    wypadek. Między tymi sprawami nie powinno być żadnego związku. Nie ma tak, że
                                    odszkodowania za wypadek samochodowy przyznaje się tylko porządnym ludziom, a
                                    łapownikom nie. Natomiast jakbym wyjechał z obroną prawa do większej renty dla
                                    staruszki, która całe życie ciężko przepracowała, albo jeszcze lepiej dla
                                    bezrobotnej samotnej matki z gromadką niepełnosprawnych dzieci, to dopiero
                                    byłoby granie na emocjach i populizm. A zresztą - tak, będę bronił. Niech te
                                    staruszki i inni też mają większe renty, a co mi tam. :-)

>
                                    > > To nie jest obrona jego osoby, tylko obrona stwierdzenia, że 1900 to mało
                                    > .
                                    > Mało? Za darmo?
                                    > Tłumaczysz to mi, który za darmo nie dostaję nic, czy np mojej babci która za d
                                    > łuższą ilość lat pracy dostaje sporo mniej?

Wiesz, ja też za darmo nie dostaję nic, więc pod tym względem nie różnimy się.
                                    Co do babci hm... chyba jednak też by się zgodziła, że to, co ona ma, to mało? A
                                    zresztą, ja nic nikomu nie tłumaczę, bo pewnie mi nie wyjdzie. :)

> Moim zdaniem 1900 zeta za nic to dużo.
                                    > [...]

Renty mają to do siebie, że są za nic. Można by zlikwidować je w całości
                                    (zresztą w niektórych przypadkach pewnie byłoby to słuszne). Mnie nie chodzi o
                                    to, że za nic, tylko o to, czy to jest dużo, czy mało. Już ktoś zwrócił uwagę na
                                    to, że to jeszcze zależy jakie się ma wydatki (np. gdzie się mieszka). Ja, jak
                                    pisałem, nie utrzymałbym się za 1900 zł, Ty pewnie zresztą też, bo nie
                                    przyłączyłeś się do powszechnych okrzyków, że zarabiasz/dostajesz dużo mniej.
                                    Owszem, w Polsce kupa ludzi zarabia mniej, ale to oznacza tylko, że Polska jest
                                    biednym krajem, i to jest nienormalne, a nie to, że ktoś ma więcej. Trzeba się
                                    zastanowić dlaczego inni ludzie mają tak mało, a nie dlaczego tamten tak dużo.

> [...]
                                    > > "nóż się otwiera" i "nie żałowałby, gdyby go zabił". Prosić o zapomogę ka
                                    > żdemu
                                    > > wolno, najwyżej nie dostanie. Jak popełnił przestępstwo - to niech siedzi
                                    > , ale
                                    > > od tego jest sąd, a nie lincz.
                                    > bez przesady. nie słyszałem jeszcze o linczu via internet. to że ktoś powie o z
                                    > abijaniu i o otwieraniu się noża w kieszeni ni znaczy ani że byłby w stanie zab
                                    > ić, ani że nosi w kieszeni nóż. a oburzenie zachowaniem Pęczaka jest całkiem zr
                                    > ozumiałe.

Jednakowoż w ten sposób ludzie wyrażają jakieś swoje pragnienia, których na co
                                    dzień w realu nie ujawniają nie dlatego, że widzą w nich coś złego, tylko ze
                                    strachu. Do czasu aż pojawi się ktoś, kto te pragnienia wyrazi głośno i wygra
                                    wybory. Serio boję się mieszkać wśród ludności ziejącej nienawiścią. Dla mnie
                                    nie ma znaczenia, że chodzi o nienawiść do przestępcy.
                        • metall I ładnie i słusznie ... 24.01.07, 14:12
                          ... powiedziane.
                        • iluminacja256 Re: Niech spier… żebrać na ulicy! 24.01.07, 16:21
                          >ten kur*a
                          > chce zapomogi na samochód. Niech sprzeda samochód, może chodzić na nogach...

Szanowny poprzedniku - czytaj głosno i wyraźnie i to nei tylko gazety, ale i
                          umowy. Nie mozna spzredać samochodu zajętego przez komornika!
                          • zorro_zx Re: Niech spier… żebrać na ulicy! 24.01.07, 16:28
                            iluminacja256 napisał:

> >ten kur*a
                            > > chce zapomogi na samochód. Niech sprzeda samochód, może chodzić na nogach
                            > ...
                            >
                            > Szanowny poprzedniku - czytaj głosno i wyraźnie i to nei tylko gazety, ale i
                            > umowy. Nie mozna spzredać samochodu zajętego przez komornika!

Jak nie można sprzedać samochodu, to do Mandarynki, Providenta albo... DO
                            ROBOTY! Ulice zamiatać, szlabany otwierać itp. Albo pod kościół. Albo do
                            rodziny, do przyjaciół. I żyć z kalkulatorkiem w łapie. Zakupy w Biedronce.
                            Wielu Polaków tak żyje i nie wystepują o zapomogę do marszałka Sejmu RP.
                        • wykidajlo2 Re: Niech spier… żebrać na ulicy! 24.01.07, 23:51
                          Troszkę kultury, gimnazjalisto - spróbuj sprzedać cokolwiek, co jest zajęte
                          przez komornika. Widać, że ostatnie lata oduczyły wielu wszelkiego myślenia.
                          Ale na tym nie koniec - już cesarz Kaligula swego konia senatorem uczynił.
                          Pospiesz się, może i Ty zdążysz załapać się do nowej władzy, masz
                          predyspozycje. Rgds.
                    • ferrment Re: Ten tekst mnie rozwalił... 24.01.07, 12:05
                      Sprzedać nie może, ale nie musi nim jeździć. Wtedy zaoszczędziłby na rejestracji i ubezpieczeniu i miałby na lekarstwa.

pe1 napisał:

> mimo całej niechęci do pęczaka warto zauważyć, że on nie może sprzedać tego
                      > samochodu, bo jest zajęty przez komornika
                    • anita211 Re: Ten tekst mnie rozwalił... 25.01.07, 12:53
                      A wali mnie to ,niech idzie do roboty, czy też nie może...?
                • miranda333 Re: prawdziwie "lewicowy" polityk... 24.01.07, 17:30
                  A co to za oskarżenia pod adresem Pęczaka,na którego aż przez dwa lata nie
                  znaleziono dowodów? To skandal,2 lata w areszcie za rzekoma korupcję, i której
                  nie da sie udowodnić! Rządy Pinocheta? czy co?
                  • entropia Re: prawdziwie "lewicowy" polityk... 24.01.07, 17:34
                    miranda333 napisała:

> A co to za oskarżenia pod adresem Pęczaka,na którego aż przez dwa lata nie
                    > znaleziono dowodów? To skandal,2 lata w areszcie za rzekoma korupcję, i której
                    > nie da sie udowodnić! Rządy Pinocheta? czy co?

Tzn że te nagrania jakie wyposażenie ma mieć mercedes-łapówka były sfałszowane?

• miranda333 Re: prawdziwie "lewicowy" polityk... 24.01.07, 17:44
                      entropia napisał:

> miranda333 napisała:
                      >
                      > > A co to za oskarżenia pod adresem Pęczaka,na którego aż przez dwa lata ni
                      > e
                      > > znaleziono dowodów? To skandal,2 lata w areszcie za rzekoma korupcję, i k
                      > tórej
                      > > nie da sie udowodnić! Rządy Pinocheta? czy co?
                      >
                      > Tzn że te nagrania jakie wyposażenie ma mieć mercedes-łapówka były
                      sfałszowane?
                      > A co ?nas okradł,?dostał od przyjaciela,jego sprawa!Na tym skarb państwa nie
                      stracił!
                      >
                      • entropia Re: prawdziwie "lewicowy" polityk... 25.01.07, 09:53

> > A co ?nas okradł,?dostał od przyjaciela,jego sprawa!Na tym skarb państwa
                        > nie
                        > stracił!
                        no ciekawa teoria. łapówki dają przyjaciele z sympatii a skarb państwa na tym nie traci że jakiś jego przedstawiciel bierze łapówki i w zamian coś załatwia.
                        koniec dyskusji - nie ma ona sensu.
            • kszynka Re: Jaki on biedny... Jakże nam przykro... 24.01.07, 09:43
              na każdego przyjedzie pora sądu
          • kij_w_mrowisko1 [...] 24.01.07, 10:46
          • miranda333 Re: Bezczelnosc SLD nie zna granic 24.01.07, 17:26
            Ale mściwi durniety,czy Peczak,to całe SLD?! wy barany!
          • bodziaw Re: Bezczelnosc SLD nie zna granic 24.01.07, 19:18
            No to jest skandal. Dziesiątki tysięcy ludzi, jak nie więcej, żyje za 600 zł
            emerytury! po przepracowaniu 40 lat, a ten narzeka, że 1.900 zł mu nie
            wystarcza. Ktoś dobrze napisał, niech sprzeda Subaru, może jeszcze sprzedać dom
            i kupić sobie kawalerkę. Ja nie chcę, aby z mojego podatku ten typek pławił
            się nadal w luksusie.
        • a.k.traper Dac mu minimalną, i wtedy niech sobie radzi 24.01.07, 08:26
          • igraszka Re: Dac mu minimalną, i wtedy niech sobie radzi 24.01.07, 11:00
            Pewnie, zaniżyć, niech idzie kraść, prostytuować się, albo niech wraca do więzienia.
            • losiu4 Re: Dac mu minimalną, i wtedy niech sobie radzi 24.01.07, 12:32
              igraszka napisała:

> Pewnie, zaniżyć, niech idzie kraść, prostytuować się,

jego sprawa czy chce tyłka dawać, czy za łopate się zabrać. Wolny kraj, może
              wybierać.

> albo niech wraca do więzienia.

a czemu niby nie? choć tak po prawdzie: szkoda na tego "człowieka honoru"
              (czyt: lewusa) pieniędzy podatników. Niech se daje rade w życiu z najniższej
              renty (o ile w ogóle mu sie nalezy). I niech dorabia, jak mu brakuje.

Pozdrawiam

Losiu
            • a.k.traper Dlaczego kraść? niech załozy biznes i działa 24.01.07, 14:09
              moze zacząc od budowlanki, ludzi brak.
              • 440417mz Re: Dlaczego kraść? niech załozy biznes i działa 24.01.07, 14:30
                >od budowlanki wara,a zresztą co on potrafi?
                • a.k.traper Ja się z jego strony konkurencji nie boję 24.01.07, 14:45
                  Pewnie by istniał z tydzień
          • stan123 Dac mu typowa SLD-wska tente, taka jaka innym ... 24.01.07, 16:21
            Nie mysleli ze na nich tez przyjdzie 'kreska', wiec nie dbali o godziwe renty
            dla ludzi pracy. Dac mu wiec trzeba typowa SLD-wska rente, taka jaka innym
            dawali (800?).
        • jkowal [...] 24.01.07, 09:14
        • geralt9 Brawo Pęczak 24.01.07, 12:16
          Obnażył Pan panie Pęczak sposób funkcjonowania panstwa za SLD. Wczorajsza Misja
          specjalna pokazala inne aspekty jego funkcjonowania. nie dziwie sie ze nie jest
          w stanie wyzyc za 1900 gdy jego kumple z Miedzi zarabiaja 50000 miesiecznie +
          10mln gratis za nic.
      • kawiarniany.filozof "były prominent lewicy"? Jakiej lewicy? 24.01.07, 08:52
        Nazywanie ekipy Millera lewicą jest obrazą dla wszystkich partii lewicowych (pod
        Olejniczakiem niestety nie jest wiele lepiej).
        • gobi03 prawdziwej lewicy 24.01.07, 15:59
          ależ to właśnie zwolennicy równości społecznej i dyktatury proleteariatu. Oprócz
          polskich komuchów można wymienić kilka innych ugrupowań, choćby Komunistyczną
          Partię Chin.
          Komunizm/socjalizm do tego się sprowadza, żeby zabierać ludziom pieniądze i
          potem wydawać je dla ich dobra, oczywiście według własnego uznania.
        • jimmyjazz lewicy nie da się obrazić 25.01.07, 15:37
          kawiarniany.filozof napisał:

> Nazywanie ekipy Millera lewicą jest obrazą dla wszystkich partii lewicowych

Bowiem każda partia lewicowa z definicji jest amoralna i nastawiona na kradzież.
          Dziwienie się że lewicowiec kradnie to jakby się dziwić że Lepper ma wyrok -
          normalne, nieuniknione.
      • kato28 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:26
        Bilet miesięczny jakieś 70 zł, mieszkanie komunalne z toaletą na korytarzu
        jakieś 110 zł. Swiatło 100, węgiel na zimę kwartalnie jakieś 500?. Jak on nie
        może wyżyć za 1900 zeta?????? Za 600 ludzie żyją! W ogóle wszyscy rządzący po
        skończeniu kariery politycznej (z hukiem lub zwyczajnie) powinni mieć zakaz
        podejmowania pracy. Od razu na emeryturę i to NAJNIŻSZĄ!
      • uwolnic_cyce Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 10:24
        vitmik napisał:

> To niech zamieni subaru na tico. co za bezczelny cham
        Jakie tico? Może sobie kubić "malucha" albo rower z drugiej ręki.
      • hh7 Dlaczego dostaje rentę?Może należy zweryfikować? 24.01.07, 11:04
        Mówi że ręki z kieliszkiem nie może donieść,tak go boli.Do roboty chamie.Gdzie
        jest ten milion co go wcięło przed aresztowaniem.Co za typ.Co mnie obchodzi że
        musiał zapłacić alimenty?
      • safetka Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 11:19
        Ahaaa... my z mamą mamy na dwie.. moje 400 zł brutto + jej 600 zł brutto... A
        szanowny pan pęczak cierpi na niedobór pieniążków?
        • losiu4 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 12:07
          to sie nazywa "lewicowa wrazliwość". Zapamiętaj to, bo odnosi sie nie tylko do
          naszego podwórka. Nastepne wybory czy referenda nie tak daleko...

Pozdrawiam

Losiu
      • maheda Niech idzie do MOPS, 24.01.07, 13:46
        oni ponoć są od pomocy tym, którzy nie mają środków na życie.
      • wyszydzacz Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 15:04
        I masz racje, ze to bezczelny cham, czerwony pajak. A ja po ilus latach pracy i
        to nie bynajmniej jako ...sprzataczka, MUSZE wyzyc z 1,000 PLN! To, co dzisiaj
        dzieje sie w ojczyznie, to przechodzi ludzkie pojecie. Zalew, doslownie potop
        chamstwa, prostactwa i na dobitek kosmicznej arogancji.Jesli do tego dodac
        koltunski katolicyzm, ziejacy nienawiscia do kazdego, kto nie jest wyznawca
        sekty Rydzyka, no to mamy przedsionek piekiel!!! Kiedy wreszcie zstapi na
        Ziemie ten archaniol Gabriel z ognistym mieczem??? Co prawda nie wierze w
        mityczne bajeczki, ale moze...
        • gobi03 ciebie dokładnie pogięło! 24.01.07, 16:02
          nawet przy Pęczaku musisz pisać o Rydzyku? To od ciebie ciągnie nienawiścią, jak
          od nikogo więcej. Pomódl się lepiej o poprawę sytuacji, pojdź na mszę za
          Ojczyznę, albo zrób coś innego dobrego.
      • magdak15 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 16:07
        To niech się powiesi, o jednego złodzieja będzie mniej. Inni w tym
        skorumpowanym, złodziejskim kraju muszą żyć po 38 latach pracy w przemyśle za
        800zł. emerytury.
      • zorro_zx Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 16:21
        Niech zap..dala do pośredniaka i dorabia. Ludzie wegetują za 500 zł miesięcznie
        w RP. Bezczelny cham.
      • lmark Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 25.01.07, 09:41
        To niech obłudnie uśmiechnięty PRZESTĘPCA i wyrzutek społeczeństwa Polskiego
        zamieni się z jedną z dziesiątek tysięcy samotnych matek wychowujących gromadkę
        polskich dzieci bez majątku mieszkania lub dochodu.
        Obleśny bydlak dopomaga się pogłównego od narodu Polskiego a nie powinien
        dostawać ani grosza a jego majątek winien być skonfiskowany w całości dla
        potrzebujących za zbodnie które uczynił.
        Za wykorzystanie stanowiska poselskiego byłaby to adekwatna nagroda a on sam
        powinien zawisnąć na przysejmowej latarni by swym parszywym wyglądem ze zlazłym
        uśmieszkiem ostrzegać gnidy które władowały się na stanowiska i miast służyć
        Polakom i Polsce służyli sobie i kolesiom przestępcom
      • linke1 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 25.01.07, 10:17
        Towarzyszu pęczak może byś podjął jakąkolwiek pracę?
        Ale takie ohydne ciule nigdy się pracą nie splamili, to i teraz próbują żyć na
        cudzy koszt, nawet go nie jest wstyd prosić ZCHN-owca o kasę.
        Obrzydliwy ciulu, pasożycie żadnego honoru nie masz.
      • mj.tuning Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 25.01.07, 14:47
        Panie Pęczak mam kilka wolnych miejsc pracy, może Pan dorobić do tej skromnej
        renty, a Subaru się przyda. Musiałby Pan jednak zamontwać bagażnik dachowy bo
        drabina do środka nie wejdzie.
    • janko.bzykant Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:22
      Toż to milioner z niego przy takiej rencie, oj milioner. A,jak Ci to
      narzeka !. Ja do cholery muszę wyżyć za 807 zł renty.
      • straubingj beszczelny Cham! Znam rodzine ktora zyje za 900 zl 24.01.07, 09:17
        i musi wyzyc ,nies tarcza nawet na podtswowe rzeczy a ten kryminalista upomin a
        sie jeszcze o cos
        • suniemie.lk ... i płacą 2500 mies za BMW z leasingu, a co lato 24.01.07, 12:52
          jeżdżą na Majorke na wakacje
      • easa-phone Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:36
        Ja za mniej muszę pracować i utrzymać siebie, dwoje dzieci i niepracującą żonę.
        Przecież to człowiek bez skrupułów, tak samo jak inni "ludzie lewicy".
        • opelek44 [...] 24.01.07, 10:15
          • opelek44 usuwanie artykulu 24.01.07, 14:05
            Nie wiem co komu przeszkadza ze o takim pasozycie jak Peczak napisalem prawde
            to artykul ten zostal usunięty ? -
      • zigzaur Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:40
        A jak załatwiłeś?
        Masz prawo jazdy?
      • seba554 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 09:49
        moze od razu wszyscy napiszemy do marka jurka? myslalem ze peczak zniknie
        zupelnie z pola widzenia, dzisiaj rano wstaje wlaczam kompa, a tu znowu jego
        bezczelna morda w sieci
    • jodlo Biedny "baron". 24.01.07, 07:22
      A idźże do Millera po kasę. Wszak młody Miller robił niezłe interesy, może coś
      ci kapnie panie "baronie"
      • wnuk.nerona Bezczelniak 24.01.07, 07:25
        Zostań Pęczak szambonurkiem. Polepszy ci się. Bezczelność takiego typa, to
        prawie zwyrodnienie. A jak ci to ma tupet.
        • jacekkf Re: Bezczelniak 24.01.07, 09:56
          No coz, nie ma chyba lepszego potwierdzenia tezy Mazowieckiego, ze "naród
          polski nie umie przebaczać i nie zna litości" niz te tutaj posty.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3847044.html
          Zeby byla jasnosc: nie chodzi mi o wazenie win Peczaka, ale o postawy wobec
          nich piszacych tutaj. Ta nienawisc, chec zemsty, ponizenia i dokopania jest
          identyczna z wloczeniem winnych lub "winnych" we wlosienicy i dybach w
          sredniowieczu. Swiat cywilizowany od tamtego czasu wiele sie nauczyl i
          kompletnie zmienil. Obyczajowosc polska nie.
          • aramba Re: Bezczelniak 24.01.07, 10:59
            Drogi Kolego,

ze narod polski nie umie przebaczac, to wiadomo nie od dzis. Mysle jednak, ze
            troche przesadzasz, sytuujac te prawde w kontekscie wypowiedzi dotyczacych
            niejakiego Peczaka. Zeby otrzymac przebaczenie trzeba wyrazic zal z powodu
            swoich niecnych uczynkow oraz probowac - przynajmniej - naprawic wyrzadzone
            przez siebie krzywdy czy straty. A tu masz bezczelnego cwaniaczka, ktory sie
            skarzy na swoj "marny" los. Wybacz, ale trudno mi wspolczuc temu typkowi.
            Przeciwnie, czuje do niego odraze. Moze jego kumple (polityczni i biznesowi) mu
            dopomoga w wyjsciu z jego "trudnej sytuacji zyciowej". Znajac, rowniez
            charakterystyczna dla Polski klanowa solidarnosc przeroznych prawnikow,
            politykow, nauczycieli, gornikow, kolejarzy, lekarzy, pielegniarek i wszystkich
            innych tym podobnych, mozesz byc pewien, ze niejaki Peczak z glodu nie umrze.
            Co za typ! Fuj!
            • igraszka Re: Bezczelniak 24.01.07, 11:03
              Ale o co chodzi? Odsiedział karę, czy nie?
              • losiu4 Re: Bezczelniak 24.01.07, 12:46
                z tego co wiem - nie. Został wypuszzony za kaucją. No chyba ze informacje w
                necie mnie zmyliły, wtedy przepraszam.

Pozdrawiam

Losu
              • aramba Re: Bezczelniak 24.01.07, 13:30
                A co to ma do rzeczy?
          • losiu4 Re: Bezczelniak 24.01.07, 11:21
            jacekkf napisał:

> Zeby byla jasnosc: nie chodzi mi o wazenie win Peczaka, ale o postawy wobec
            > nich piszacych tutaj. Ta nienawisc, chec zemsty, ponizenia i dokopania jest
            > identyczna z wloczeniem winnych lub "winnych" we wlosienicy i dybach w
            > sredniowieczu. Swiat cywilizowany od tamtego czasu wiele sie nauczyl i
            > kompletnie zmienil. Obyczajowosc polska nie.

żeby była jasność: nie ma większekj obłudy, niż u lewusów. Zeby nie wiem co
            zrobili, jakiekolwiek słowo krytyki lub próba wyciągnięcia konsekwencji z
            przestępstw jest przez nich traktowana jako "nienawiść i chęć zemsty". Ot,
            wybiórcze nauki moralne. No i pierwsze słyszę, by tzw cywilizowany świat
            zrezygnował z piętnowania zła. No chyba że mówisz o tym postepowym świecie...

Pozdrawiam

Losiu
          • entropia Re: Bezczelniak 24.01.07, 15:58
            jacekkf napisał:

> No coz, nie ma chyba lepszego potwierdzenia tezy Mazowieckiego, ze "naród
            > polski nie umie przebaczać i nie zna litości" niz te tutaj posty.
            Kolejny...
            A na czym ten brak litości polega? Na tym że nie chcą dać p. ex-Posłowi z SLD więcej niż 1900 zeta jałmużny? A czemu mu się należy więcej? Może by do pracy poszedł?
            Więc gdzie tu brak litości?
      • brynk Re: Biedny "baron". 24.01.07, 07:59
        jodlo napisał:

> A idźże do Millera po kasę. Wszak młody Miller robił niezłe interesy, może coś
        > ci kapnie panie "baronie"

-A idzże do PD , oni cie wspomogą, albo do tow. Rywina czy tow.Michnika , moze
        cos ci sie i tam od nich skapnie
    • 1zorro No prosze jaki biedny! Niech zasiegnie porady u 24.01.07, 07:24
      innych rencistow! Trzeba bylo palancie wczesniej myslec a nie lakomic sie na
      Mercedesa.
      • puchowy Tak mi przykro ;) 24.01.07, 07:25
        Ojojoj
    • pojep Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:25
      Po prostu szczerze mi go zal. Lol. Mam nadzieje, ze Jurek nic mu nie da, inni - szaraki musza sobie jakos radzic majac mniejsze mozliwosci, a panstwo ma ich w dupie. Niech Peczak tez sobie poradzi.
    • 123zly to niech wraca do aresztu , tam jest za darmo! 24.01.07, 07:28

• scalac Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:30
      Biedaczek, cóż tu począć, naucz się liczyć, inni mają mniej i żyją.
      Wakacje miałeś płacone z naszych skromnych pieniązków.
      Darmozjad.
    • tanhauser Biedactwo.... 24.01.07, 07:30
      Proszę o numer konta, chętnie mu coś wpłacę ;-) Co prawda dostaje więcej renty
      niż większość ludzi wypłaty, ale co tam... niech ma... kawior przecież kosztuje.
    • belamimen Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:32
      A co mają uczynić setki tysięcy emerytowanych nauczycieli i pielęgniarek
      utrzymujących sie po latach uczciwej pracy z głodowych emerytur lub rent po ca
      600 PLN miesięcznie.Nie stać ich nawet na ulgowy bilet tramwajowy,chodzą wiec
      piechota...
    • incipit Widocznie ma za dużo. Obciąć 24.01.07, 07:34
      do minimalnej, schudnie, przyzwyczai się i będzie żył pracując gdzieś na czarno,
      jak miliony [jego] rodaków.
      • igraszka Re: Widocznie ma za dużo. Obciąć 24.01.07, 11:07
        Jasne, obciąć, niech człowiek zostanie zmuszony do kradzieży, a alimenty na jego
        dziecko płaci państwo z naszych podatków.
        Jesteście tacy bezmyślni i małostkowi. Nawet w waszych ukochanych USA każdy
        człowiek ma prawo do powrotu na łono społeczeństwo po odsiedzeniu kary, a wy
        jeszcze byście dokopali.

Prawdziwi k*** katolicy.
        • losiu4 Re: Widocznie ma za dużo. Obciąć 24.01.07, 12:23
          igraszka napisała:

> Jasne, obciąć, niech człowiek zostanie zmuszony do kradzieży, a alimenty na
          > jego dziecko płaci państwo z naszych podatków.

no to niech sie szmaciaz do roboty weźmie. Kurde, u mnie na wsi jest pewna
          starowinka. Ma minimalną. Potrzebuje pieniędzy by jakoś związać koniec z
          koncem. Ale grosza nie weźmie, jeśli nie zrobi czegoś, za co nie możnaby było
          zapłacić.. No ale wiem, honor u lewusów to pojęcie zupełnie niezrozumiałe.

Pozdrawiam

Losiu
        • kazio.killer Re: gadasz igraszka jak 24.01.07, 13:01
          potłuczony lub potłuczona - Pan Peczak nie potrafi sie utrzymac za 1900 zł
          renty???? NIech idzie po nauki do emerytów na skwerek! Lub do Pan Ksjerek z
          hipermarketu! Lub do PAn Nauczycielek!
          • igraszka Re: gadasz igraszka jak 24.01.07, 14:48
            Nie wiem w jakim świecie ty żyjesz, ale w Polsce za taką kwotę, przy takich
            obciążeniach nie idzie się utrzymać, to nawet nie jest średnia krajowa.

A facet (nie lubię go, ale wqrza mnie ta nagonka na niego) ma zajęty dom, konta,
            na poczet spłaty kary, więc musi z tej renty sobie coś wynająć, a więc już ok.
            1000zł mies. za wynajęcie kawalerki, do tego 500zł za alimenty (żona odeszła,
            kiedy poszedł siedzieć) zostaje 400zł na opłaty (prąd, gaz, telefon - licz
            minimum 150zł) do tego bilet miesięczny, jeśli ma szukać pracy. czyli gościowi
            zostaje mniej niż 200zł Osobiście nie znam nikogo, kto potrafi wyżyć poniżej
            200zł nie będąc u kogoś na garnuszku.

Pozdro
            • tomekjot Re: gadasz igraszka jak 24.01.07, 14:54
              A co ma zrobic bezdomny po wyjsciu z więzienia, z alimentami na dzieci i żonę.
              Z niezapłaconymi grzywnami. Kto im pomaga/
            • pepsic Re: gadasz igraszka jak 24.01.07, 19:52
              z tego, co wiem, to w zajętym domu może mieszkać, ale nie może go sprzedać, póki
              co.Do tej pory b.posłowi współczułam. Dwa lata siedział w areszcie bez wyroku i
              rzeczywiście wyglądało mówiąc delikatnie, że ma tam spore kłopoty, ale prośba o
              zapomogę przy tak wysokiej rencie otrzymywanej za nic - wzburzyła mnie.
            • silic Re: gadasz igraszka jak 25.01.07, 10:09
              Dziwne jest, że ludzie żyją za 1400 zł i jakoś zapomogi nie wyglądają...

Nie musi wynajmować kawalerki, może gdzieś pokój wynająć - zresztą ma mieszkanie.
    • seren1 Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:41
      Bezczelność Pęczaka nie zna granic. Jak mu mało pieniędzy, to niech sobie
      dorobi jako stróż na parkingu. Może też stanąć pod kościołem i zacząć żebrać.
    • brynk oto przykład bezczelności czerwonego pachołka sld 24.01.07, 07:42
      Mam nadzieję, ze Marszałem odpowiednio postąpi i wystąpi z wnioskiem do sądu o
      zamkniecie czerwonego złodzieja z sld na stałe.
      • monachus Re: oto przykład bezczelności czerwonego pachołka 24.01.07, 08:10
        no tak ten post to typowy przyklad PISidiotycznego myslenia pan jurek napisze
        do sadu i zaraz peczaka zamkna , tak jak za czasow twojego idola stalina!!
        • anty_chirlider monachus ( monachuj ? ) uspokuj sie ! 25.01.07, 06:26
          monachus napisał:

> no tak ten post to typowy przyklad PISidiotycznego myslenia pan jurek
          napisze
          > do sadu i zaraz peczaka zamkna , tak jak za czasow twojego idola stalina!!
      • igraszka [...] 24.01.07, 11:09
      • igraszka Re: oto przykład bezczelności czerwonego pachołka 24.01.07, 11:18
        rynk napisał:

> Mam nadzieję, ze Marszałem odpowiednio postąpi i wystąpi z wnioskiem do sądu o
        > zamkniecie czerwonego złodzieja z sld na stałe.

I dalej utrzymywać go z naszych podatków?
        Pomyśl zanim napiszesz, cymbale.

A może ty wolałbyś takich jak on wysłać na szubienicę?
        Najnowsza historia zna ustroje, gdzie tak się załatwia niepożądanych obywateli,
        widać blisko ci do ich ideologii.
        • losiu4 Re: oto przykład bezczelności czerwonego pachołka 24.01.07, 12:17
          igraszka napisała:

> A może ty wolałbyś takich jak on wysłać na szubienicę?

e, nie, nie bądźmy komunistami czy innymi postępowcami. Może po prostu zostawmy
          go na minimalnej rencie (o ile w ogóle powinna mu przysługiwać) i niech se
          chłopina radzi. Ponoć brak jest ludzi do łopaty czy innej pracy (sam widziałem
          artykuły w GW). Jak nie wie gdzie uderzyć, niech da znać. Przy remoncie czwórki
          są wakaty.

Pozdrwiam

Losiu
        • romulus_remulus Re: oto przykład bezczelności czerwonego pachołka 24.01.07, 15:45
          > I dalej utrzymywać go z naszych podatków?
          > Pomyśl zanim napiszesz, cymbale.

a teraz to niby z czego się utrzymuje ??? może uczciwie pracuje na siebie????
          NIE, dostaje rentę z podatków i jeszcze chce dodatkową zapomogę z podatków.
    • el_bigos ludzie, co za bezszczelny, pierd...ny gnój!!! 24.01.07, 07:43
      powinien dostać najniższą krajową emeryturke i po sprawie
    • ontos2 Ta renta to pewnie z ZUSu z Wałbrzycha. 24.01.07, 07:49
      Tam ściany niejedno widziały.
      • kw55 popłakałem się z żalu nad jego losem 24.01.07, 07:56

• dartycz1 Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych renty 24.01.07, 07:50
      chamstwo,jestem emerytem i zyje z emerytory 840 zl w zyciu nie pisalem o zapomoge
      • fedorczyk4 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 07:55
        Niezly tupet ma ten zlodziej
    • michelle77 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 07:53
      Skoro zięć pracuje jako kierowniczka w łódzkim Plus GSM to może "tatusia"
      przyuczy do bycia konsultantem w call-center..LOL
    • brynk takich Pęczaków jest w sld/pd na pęczki 24.01.07, 07:55
      Mam nadzieję, że CBA lub CBŚ ich wyłapie.
      • monachus Re: takich Pęczaków jest w sld/pd na pęczki 24.01.07, 08:06
        miejmy tez nadzieje ze tych zlodziej co dzis nami przewodza tez w koncu prokuror
        siegnie
        • igraszka Re: takich Pęczaków jest w sld/pd na pęczki 24.01.07, 11:12
          Przyjdą nowe rządy i zemsta będzie słodka. Nikt nie zdzierży takiej pisuarowej
          samowolki. Toż to neostalinizm w czystej formie.
        • ortanol Re: takich Pęczaków jest w sld/pd na pęczki 24.01.07, 20:05
          Nie to są już jaja. Dobrze, że PIS jest chory z nienawiści. Na pewno nie
          dostanie ani grosza.Emeryci za 600 zł muszą sobie dawać radę.Do roboty niech
          się weźmie- darmozjad.
        • anty_chirlider monachuj - uspokuj sie !!!!! 25.01.07, 06:28
          monachus napisał:

> miejmy tez nadzieje ze tych zlodziej co dzis nami przewodza tez w koncu
          prokuro
          > r
          > siegnie
    • jaromir17 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 07:55
      A ja muszę utrzymać rodzinę 5 osobową za 2,5 - 3 tys. netto, noramlnie burakowi
      za bezczelnośc należy się pożadny wpie.dol
    • rondo77 Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 08:01
      To bezczelność i naoczny dowód jak daleko jest
      wszelka władza od rzeczywistości w rządzonym
      kraju!Cienia przyzwoitości honoru.Nie będę
      cytować wysokości mojej emerytury ani renty
      dziecka niepełnosprawnego od urodzenia,bo to
      niepotrzebne.Ten typ przekroczył granicę
      mojej wytrzymałości!!!
    • balahala Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 08:04
      pomijajac to, co ten facet zrobil.
      nie czujecie sie jak na igrzyskach dla plebsu?
      ciekawa jestem ilu sposrod tych dziennikarzy, ktorzy o tym z niesmakiem pisali,
      utrzymuje sie miesieczne za mniej niz 1,9tys.
      dla tego faceta to szok, jak pewnie bylby takim dla tych dziennikarzy, ale
      stwierdzili, ze troche ludu sie pobulwersuje, wiec warto napisac. bedzie kasa za
      wysmienity artykul.
      • wogrodrycha Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 08:40
        > ciekawa jestem ilu sposrod tych dziennikarzy, ktorzy o tym z niesmakiem
        pisali,
        > utrzymuje sie miesieczne za mniej niz 1,9tys.

No ale oni pracują a nie pasożytują na reszcie społeczeństwa. Chwała tym
        pismakom za to ze znajduja takei "smakowite kąski" przynajmniej jest jakaś
        kontrola społeczna nad tym bajzlem i przeswiadczenie ze nie ma społecznego
        przyzwolenia na takie działania
    • hetman_a Chamstwo do potęgi! 24.01.07, 08:05
      Kara śmierci dla takich d***w! I tylko stryczek - sznurek jest najtańszy!
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Pęczak nie może wyżyć z 1,9 tys. złotych rent 24.01.07, 08:05
      "Musiałem zapłacić 850 złotych kosztów sądowych mojego rozwodu, zarejestrować i
      ubezpieczyć moje subaru"

Biedny człowiek, chyba zorganizuję jakąś kwestę, czy mogę liczyć na patronat
      medialny GW?
    • brynk [...] 24.01.07, 08:07
      • anka1 Re: jaki biedaczek ... 24.01.07, 08:17
        ja siebie i dziecko musze utrzymac za 1000 zl miesiecznie, bo tak szokujaco
        wysoka pensje netto dostaje, a ten za 1,9 nie da rady wyzyc. a moze sie
        zamienimy na pieniazki panie peczak ?
    • meg303 Niech wszyscy zarabiający poniżej 1,9 tys.... 24.01.07, 08:13
      Też wystąpią o zapomogę.Jeśli dostanie taki Pęczak to czemu nie ja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka