maureen2 26.01.07, 23:31 ten czajniczek jest nawet gustowny,czy to Wedgwood ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Dobrze, że Angolom całkiem nie odbiło 26.01.07, 23:46 Dobrze, że Angolom całkiem nie odbiło ze złości za odsunięcie ich od syberyjskich komfitur i nie żądają ekstradycji Putina. Wielowiekowy wsadowy chów na wyspach różne, jak widać, może mieć skutki i wykwity. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Rosjanie po prostu lubia mordowac 27.01.07, 00:02 to jest niemalze ich narodowa tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka A Europejczycy, Amerykanie - mniej lubią mordować? 27.01.07, 00:12 Ich szlak znaczy pożoga, krew i łzy. Spytaj autochtonów w Ameryce Płd., Płn., Afryce, Iraku, etc.etc.etc.etc.etc.etc. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras ...ale Rosjanie najbardziej lubia mordowc 27.01.07, 00:27 Wy jak nie macie obcego do mordowania to mordujecie sie nawzajem,a z najwiekszych mordercow czynicie swoich bohaterow narodowych.O zbrodniach amerykanskich pisza Amerykanie,to moze w takim razie Ty, jako Rosjanka w dodatku oczytana(cz?owiek ksiazka) napisz o zbrodniach w?asnego kraju.Tylko zacznij pisac od zaraz bo Ci zycia nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Re: ...ale Europejczycy najbardziej lubia mordowc 27.01.07, 01:03 "O zbrodniach amerykanskich pisza Amerykanie" - Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: ...ale Europejczycy najbardziej lubia mordowc 27.01.07, 01:07 czlowiek_ksiazka napisa?a: > "O zbrodniach amerykanskich pisza Amerykanie" > - Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Re: ...ale Europejczycy najbardziej lubia mordowc 27.01.07, 01:11 Dziwne jest to, że dzisiaj potomkowie "zgł-dzonych chłopów ukraińskich", czyli ci ze WSCHODNICH regionów Ukrainy (głównie tam miała miejsce kolektywizacja) lgną do Matuszki Rossiji. Odpowiedz Link Zgłoś
kinsch a ty juz bardzo przylgnales matole 27.01.07, 02:18 nawet zanadto (w koncu gazprom niezle placi hehe), ale pamietaj jak sie sprobujesz odkleic to wiesz, ze matuszka cie znajdzie i nie daruje, ... hehe - rubel za wejscie, dwa za wyjscie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Rosjanie po prostu lubia mordowac 27.01.07, 00:33 Rosjanie po prostu lubia mordowac, zwłaszcza wybitnych inteligentów. Jak się uchowałeś, spryciulo? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Rosjanie po prostu lubia mordowac 27.01.07, 00:40 eva15 napisa?a: > Rosjanie po prostu lubia mordowac, zw?aszcza wybitnych inteligentów. Jak sie˛ > uchowa?as´, spryciulo?Jako "cz?owiek ksiazka" powinnas to wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka bardzo mi imponuje jak mnie nazywasz 27.01.07, 00:56 ale muszę cię rozczarować, ekspercie. Chciałbym być evą15, niestety, nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: bardzo mi imponuje jak mnie nazywasz 27.01.07, 01:03 To tylko zmiana płci, poglądów zmieniac nie musisz, idz na operację, lewusy z gazpromu ją sfinansują. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Re: bardzo mi imponuje jak mnie nazywasz 27.01.07, 01:09 Kto się przezywa, ten się tak nazywa. "lewusy z gazpromu" Zawsze mówiłem, że krytycy neoliberalnego, kapitalistycznego Gazpromu to komuniści. Tylko ortodoks/komuniści mogą zarzucać kapitalistom "lewusowość". Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: bardzo mi imponuje jak mnie nazywasz 27.01.07, 01:05 czlowiek_ksiazka napisa?a: > ale musze˛ cie˛ rozczarowac´, ekspercie. Chcia?bym byc´ eva˛15, niestety, nie jestem ========================== siedzicie teraz razem ,pijecie herbate(czaj),korzystacie z tego samego komputera.Przyjemnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Rosjanie po prostu lubia mordowac 27.01.07, 01:02 Wejdz Ewo 15 na inne strony naszego forum i zobacz jak niemal wszyscy potepiamy,zwalczamy lub kompromitujemy z?ych Polakow : Rydzyka,Giertycha,Maciarewicza ,ktorzy przynosza Polsce tylko wstyd. U Was na odwrot:gloryfikujecie ,wychwalacie pod niebiosa najgorszych ...synow jacy zrodzili sie na rosyjskiej ziemi.Czy jestescie az tak ciemni??? Na milosc boska, czy dla Was patriotyzm znaczy k?amac i zyc w k?amstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka chyba jesteś totalitarystą!? 27.01.07, 01:06 Na miłość boską, czy to jest dla ciebie patriotyzm!? Giertych - w demokratycznych wyborach Polaków wybrany do rządzenia krajem. Rządzi. To samo Macierewicz. Rydzyk - potężny ruch społeczny, mentor duchowy demokratycznego rządu, do niedawna. Ich nazywasz "złymi Polakami"?? Cho, ho - niezły z ciebie wywrotowiec. "niemal wszyscy (ich) potepiamy,zwalczamy lub kompromitujemy"! Demokratycznie wybranych!??? Toż to tak samo jak komuna po wojnie!!! I co za "niemal wszyscy"?? "Niemal wszyscy" wybrali do rządu Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: chyba jestes´ totalitarysta˛!? 27.01.07, 01:18 Nie jestesmy ani gosi ,ani lepsi.Czasem jestesmy zaslepieni,og?upieni,ale jakos wiekszosc z nas potrafi odroznic dobro od z?a.Z?o czesto przychodzi i jest inspirowane z zewnatrz.Nietrudno sie domyslec skad czerpia natchnienie m?odzi, ?ysi wznoszacy antysemickie slogany.Osobiscie brzydze sie nacjonalizmem bo jest on przeciwienstwem patriotyzmu.Pi?sudski kocha? Rzeczypospolita wszystkich kultur,tradycji i wyznan,dla Dmowskiego Polak znaczy?o tylko katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
tuchaczewsky.miron Re: ABC News: Otrucie Litwinienki sponsorowane pr 27.01.07, 00:15 ale przez ktore panstwo?? Izrael,czy USA? Ten Litinienko to zbir miedzynarodowy zamieszany w zdrade panstwowa i kontakty z mafia wloska, jak zyl, tak i zdechl. Zainteresownaie swiata zachodniego i kreowanie miedzynarodowego bandyty na meczennika walki neoliberalow zachodnich o zagarniecie i przewrot w Rosji, jest conajmniej smieszne i wskzujace na paniczny strach wobec Rosji. Po Politkowskiej zgladzonej przez kolegow Litinienki i jego islamskich poplecznikow, placz i rozpacz obroncow demokracji zachodniej w sprawie tego miedzynrodowego bandyty to kpina z podstawowych zalozen wartosci swiata zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Tuchaczewskiego tez rozstrzelano wraz z synem... 27.01.07, 00:29 ..ktory mia? zaledwie 6 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 No przeciez!!!!! 27.01.07, 00:50 Trzeba byc zawansowanym pacjentem z zacma, zeby nie dostrzec kremla w tle, a konkretnie chama putina! Takich niedobrych Litwinienek, nie mozna pozostawiac w spokoju. Nalezy tropic, zalatwic i Pi....lic o wspolpracy w celu wyjasnienia!Skad my to znamy?? Angole nie znaja, bo nie granicza! Zawsze w takich momentach, chcialabym byc najemnikiem!!!GRATIS! I pomyslec, ze odstrzela sie jednostki wartosciowe, a GOWNO tak ciezko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Litwinienko 27.01.07, 00:58 radze dwoiedzieć sie najpierw kim byl ów Pan, czego dokonal, dlaczego uciekł "Demokrata" z niego ze hej ,na potrzeby obcego wywiadu.... Amerykance szykują cos wiekszego, śmierdzi na odleglosc, obawam sie ze cos baaardzo niedobrego..... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Litwinienko 27.01.07, 01:30 hohlik3 napisa?: > radze dwoiedziec´ sie najpierw kim byl ów Pan, czego dokonal, dlaczego uciek? > "Demokrata" z niego ze hej ,na potrzeby obcego wywiadu.... > > > Amerykance szykuja˛ cos wiekszego, s´mierdzi na odleglosc, obawam sie ze cos b > aaardzo niedobrego.... ============================= Ameryka w?asnie pomaga Rosji.Taliban wspomaga? Czeczencow. Ciekawe gdyby Czeczency nie weszli w uk?ady ze swiatowym terroryzmem jak potoczy?aby sie wojna.Napewno swiatowa opinia sta?aby po stronie Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Litwinienko przeszedl na Islam ??????????????????? 27.01.07, 02:44 Drogi panie Michnik, "wolna" prasa od jakiegos czasu donosi ze chlystek przeszedl na islam a nawet otrzymal "ostatnie namaszczenie" od imama. Z przykroscia musze zwrocic uwage czytelnikow ze zapomnial pan o tym fakcie wspomniec. Oto dowody: www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=53208 Jak pan mysli panie Michnik, czy Zydom podobala sie taka zmiana religii? Jak pan mysli panie Michnik, dlaczego czlowiek ktory mial tylu zydowskich "przyjaciol" przeszedl na islam? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO wnioski pozostawiam Panstwu bo nie chce zeby zdenerwowac stroza praworzadnosci globalistycznej, pana Cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Kiedy prasa doniosla ze szpieg przeszedl na Islam? 27.01.07, 02:49 "wolna" prasa jak sama nazwa wskazuje, nie doniosla szybko o przejsciu chlystka na islam. "wolna" prasa zrobila to dopiero gdy na islamskich stronach internetowych zaroilo sie o tej informacji. "wolna" prasa nie miala wiec wyjscia i ... natychmiast starano sie wykorzystac te wiadomosc dla celow propagandowych odwracajac nieznacznie kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Rydzyk przeszedl na judaizm ?????????????? 27.01.07, 08:00 ..a pra?at Jankowski wstapi? do mormonow.Sekta "prawdziwych katolikow" tez jest podzielona. Odpowiedz Link Zgłoś