mariham 03.02.07, 14:45 ognisko ptasiej gruuupy..:)hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuutott Re: Ognisko ptasiej grypy na fermie w Wielkiej Br 03.02.07, 14:56 Szalone krowy, ptasia grypa, ide o zaklad ze nastepne beda ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
mariham Re: Ognisko ptasiej grypy na fermie w Wielkiej Br 03.02.07, 15:27 ja wiem ze to jest owazna sprawa ale jak tu sie nie smiac kiedy slysze "martwy indyk na farmie w Cos tam" :( Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Ojej! Nie straszcie, bo dostanę rozwolnienia! 03.02.07, 17:39 Ciekawy jestem ile osób zginęło z powodu zwykłej grypy w ciągu ostatniego roku... pewnie 100 x więcej, tylko że to stare choróbsko, więc nie jest sensacją dla mediów... Odpowiedz Link Zgłoś
iron.duke.and.itchy.nutsack ............... 159 tys. indyków ? to nienormalne 03.02.07, 18:00 159 tys. indyków ? to nienormalne, jakas amerykanizacja rolinctwa. I jak te ptaki sa przetrzymywane, to horror, to jakis kombinat przemyslowy a nie farma. Ja miesa z takiego ptaka to nie chce jesc, tfu ! Napewno wiele jest chorych i szprycujo je antybiotykami, hormonami i innym swinstwem. Kilka lat temu Angole mieli Chorobe Wscieklych Krow, teraz majo te zarastwo, choc nie tylko oni. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 o fermie 03.02.07, 18:29 skad wy k.... bierzecie te fermy,lafy,t-lafy,bekhamy i cala reszte lapsusow? piszecie o swiecie a gowno wiecie o tym jak sie w nim mowi!przekladacie to pozniej na polski a potem uczycie dzieci tych idiotyzmow.potem jezdza po swiecie z waszym angielskim gdzie nawet tubylcy,ktorych dziadowie nim mowili nie potrafia ich zrozumiec nawrajtowalbym cos mor ale musze kolnac do frenda Odpowiedz Link Zgłoś