plorg 16.02.07, 07:06 "Problemy ze zdobyciem mocnych dowodów" Coz jak chce sie fabrykowac dowody to zawsze jest trudno. video.google.com/videoplay?docid=786048453686176230&q Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
distorted znowu te spiski? 16.02.07, 08:31 Po raz kolejny zadam ci to samo pytanie, jako że już kiedyś je zadałem- tobie, albo komuś twojego pokroju. Dlaczego te sprawy nie trafiły jeszcze do trybunału? Dlaczego? Skoro wasz ruch spiskowców jest tak potężny to przecież możecie bez wahania walnąć w sądzie za jednym razem Busha i wszystkich dookoła siejących ferment? Dlaczego? Dlaczego teorie spiskowe cieszą się większą popularnością w Europie, niż w Ameryce, skoro w USA jest o niebo lepszy dostęp do świadków i materiałów? Czy wy lewactwo za wszelką cenę będziecie kopać dołki pod swoim światem? Jesteście tylko pożytecznymi idiotami, którzy potrafią krzyczeć tylko w sieci... Pieski szczekają, a karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Moze odnioslbys sie do artykulu 16.02.07, 08:58 Zamiast wyzywac innych od idiotow. Bo raczej malo pozytku z twoich krzykow na tym forum. > Jesteście tylko pożytecznymi idiotami, którzy potrafią krzyczeć tylko w > sieci.. ------------------------------------------ Gdzie ty szczekasz bezuzyteczny piesku? Podjales krucjate zbawienia swiata z "teorii spiskowych"? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted Ja komentuję twój post, a nie artykuł, a post ten 16.02.07, 10:48 jest żenujący. jeżeli umiesz czytać, to: "22 pozostałym oskarżonym grożą kary od 4 do 27 lat więzienia za pomaganie organizacji terrorystycznej, nielegalne posiadanie broni, fałszowanie dokumentów itp. Prokuraturze nie udało się zebrać wystarczających dowodów, by oskarżyć ich o sam zamach.", ------------ więc wnioskować wypadałoby że chodzi o dowody w sprawie tych 22. Tamci mają już żelazne dowody. Rzuć tę sprawę przed trybunał, bo tylko poszczekiwać potraficie. Gęby pełne frazesów, a wszystko tylko na terenie śmietnika sieciowego. Żenada... "Sama znajomość z terrorystą czy sfałszowanie dokumentu jeszcze nie wystarczy, by uznać kogoś za terrorystę - mówi "Gazecie" Lorenzo Vidino, włoski ekspert i znawca europejskiej al Kaidy. - Prokurator będzie musiał udowodnić związek tych faktów z zamachem i jeśli mu się nie uda, sąd pewnie skaże podejrzanych za mniejsze przewinienia i na krótsze kary". ---------- Wyświęć ich, bo być może nie zorganizowali tych zamachów a jedynie mieli powiązania z terrorystami. Nic się nie różnicie od nich. Setki ofiar jihadu, nie ma co do tego wątpliwości, a ty chrzanisz coś o spiskach. Jesteś chory. idź protestować by ich uwolnili, bo dowody są sfabrykowane... sic! Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Ja komentuję twój post, a nie artykuł, a post 16.02.07, 11:42 "Wśród tej siódemki znajduje się trzech spośród domniemanych 12 przywódców spisku" ----------------------------------------- Wypadaloby wnioskowac, ze jednak mamy do czynienia ze spiskiem. Nie wiem jak to przezyjesz :-))))))) Wiesz co to znaczy slowo domniemany? "Niektórzy z ocalonych pasażerów twierdzą, że rankiem 11 marca 2004 r., na krótko przed eksplozjami, widzieli ich z plecakami w wagonach" ----------------------------------------- Coz za zelazne dowody. Ja tez widzialem wiele osob z plecakami i co z tego? > Rzuć tę sprawę przed trybunał, bo tylko poszczekiwać potraficie ----------------------------------------- Ile spraw osobiscie rzuciles przed trybunal? Wnioskuje, ze jest to twoj normalny sposob postepowania, poza szczekaniem tutaj :-)))))) > Wyświęć ich, bo być może nie zorganizowali tych zamachów a jedynie mieli > powiązania z terrorystami. > Nic się nie różnicie od nich. ----------------------------------------- Pisales cos o zenadzie? Poczytaj sam swoje wypociny :-)))))) > Setki ofiar jihadu, nie ma co do tego wątpliwości, a ty chrzanisz coś o > spiskach. Jesteś chory ----------------------------------------- Piszesz brednie bez opamietania, ciekawe kiedy obudzisz sie z tego szalu. > idź protestować by ich uwolnili, bo dowody są sfabrykowane... ----------------------------------------- Idz portestowac, zeby ich spalili na stosie bo masz 'zelazne' dowody. NB sad ich nie ma, ale ty tak. Ty masz swoje wlasne zrodla, udostepnij je sadowi, a nie tylko szczekasz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted Re: Ja komentuję twój post, a nie artykuł, a post 16.02.07, 11:59 > "Niektórzy z ocalonych pasażerów twierdzą, że rankiem 11 marca 2004 r., na > krótko przed eksplozjami, widzieli ich z plecakami w wagonach" ---------- ileż znaczy słow świadka :) > Ile spraw osobiscie rzuciles przed trybunal? Wnioskuje, ze jest to twoj > normalny sposob postepowania, poza szczekaniem tutaj :-)))))) ---------- Różnica jest taka, że zwolennicy oficjalnych teorii [politycy, prezydenci, etc.] ciągają ludzi po sądach, jeżeli coś im nie pasuje i tam wygrywają lub przegrywają. Zwolennicy twoich teoryjek [autorzy filmików i prezentacji] szczekają tylko w sieci :) > Piszesz brednie bez opamietania, ciekawe kiedy obudzisz sie z tego szalu ----------- czyżby? udowodnij, że to brednie :) > Idz portestowac, zeby ich spalili na stosie bo masz 'zelazne' dowody. > NB sad ich nie ma, ale ty tak. Ty masz swoje wlasne zrodla, udostepnij je > sadowi, a nie tylko szczekasz na tym forum. ----------- hahaha! dawno się tak nie uśmiałem :)) ja niczego nie muszę, bo oni już są przed sądem i bekną :) Jakie źródła? Sąd ma źródła, za chwilę zamyka sprawę a jak zależy ci na ich uwolnieniu, to szczekaj tymi swoimi teoryjkami przed trybunałem :) Zaprawdę, każdy niezawisły sąd łyknie twoje teoryjki jak ty je łyknąłeś podane na tacy przez socjotechnika-amatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Ja komentuję twój post, a nie artykuł, a post 16.02.07, 12:24 > ileż znaczy słow świadka :) ----------------------------------------- W tym wypadku nic. > Różnica jest taka, że zwolennicy oficjalnych teorii [politycy, prezydenci, > etc.] ciągają ludzi po sądach, jeżeli coś im nie pasuje i tam wygrywają lub > przegrywają ----------------------------------------- Wiec pytam panie prezydencie etc. ile spraw ciagnales po sadach? Zadaje chyba proste pytanie. Ja nie jestem ani politykiem, ani prezydentem. > czyżby? udowodnij, że to brednie ----------------------------------------- "Setki ofiar jihadu, nie ma co do tego wątpliwości, a ty chrzanisz coś o spiskach. Jesteś chory" - W artykule wyraznie nalpisali, ze to spisek (umiesz czytac?) - Z ktora z ofiar rozmawiales i powiedziala ci, ze nie ma watpliwosci? - Nie jestem chory, chcesz zaswiadzczenie lekarskie? Wniosek piszesz brednie. > hahaha! > dawno się tak nie uśmiałem :)) > ja niczego nie muszę, bo oni już są przed sądem i bekną :) ----------------------------------------- Znowu smiech wynikajacy z glupoty. "Zdaniem ekspertów nawet te dowody, które są, mogą nie wystarczyć do skazania, bo opierają się głównie na zapisach połączeń telefonicznych, informacjach, że ktoś kogoś znał lub się z kimś spotkał" Cieszysz sie, ze mordercy unikna kary? Kto tu jest chory?!!! > Zaprawdę, każdy niezawisły sąd łyknie twoje teoryjki jak ty je łyknąłeś podane > na tacy przez socjotechnika-amatora :) ----------------------------------------- W/g ciebie amator dysponuje najwyzszej klasy socjotechnika, a profesjonalne srodki przekazu to pikusie, dostarczajacy jedynie czysta zrodlana prawde, ktora distorted chlonie kazda komorka swego ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted uwaga! dzieci neostrady w natarciu! :) 16.02.07, 12:32 > W tym wypadku nic. -------- to tylko twoje zdanie. "Wśród tej siódemki znajduje się trzech spośród domniemanych 12 przywódców spisku. "Mohamed Egipcjanin" trafił przed sąd z więzienia we Włoszech, gdzie w listopadzie został już skazany za 11 marca na 10 lat więzienia." ---------- rzeczywiście: spisek :) > Wiec pytam panie prezydencie etc. ile spraw ciagnales po sadach? Zadaje chyba > proste pytanie. Ja nie jestem ani politykiem, ani prezydentem. --------- nie wyrywaj z kontekstu: napisałem, że zwolennicy oficjalnych teorii czyli prezydenci, politycy, nawet ja sam. Kto ze zwolenników twoich teoryjek biega po trybunałach? ha? > Cieszysz sie, ze mordercy unikna kary? Kto tu jest chory?!!! ---------- Ojej... mordercy unikną kary... musisz donieść, udowodnić, bo to ci spędzi sen z powiek. :) > W/g ciebie amator dysponuje najwyzszej klasy socjotechnika, a profesjonalne > srodki przekazu to pikusie, dostarczajacy jedynie czysta zrodlana prawde, ktora > > distorted chlonie kazda komorka swego ciala. -------- Jak widać nie bez przyczyny wiarę w intergalaktyczne teoryjki spiskowe przypisuje się głównie dzieciom :) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Uwaga. Epitety zamiast argumentow w natarciu 16.02.07, 13:04 > to tylko twoje zdanie. ----------------------------------------- Mam do niego prawo. > rzeczywiście: spisek :) ----------------------------------------- Wiec pisales brednie. > nie wyrywaj z kontekstu: napisałem, że zwolennicy oficjalnych teorii czyli > prezydenci, politycy, nawet ja sam ----------------------------------------- Dlatego pytam ile razy ty sam. > Ojej... mordercy unikną kary... musisz donieść, udowodnić, bo to ci spędzi > sen z powiek ----------------------------------------- Ty bedziesz spal spokojnie jak skaza niewinnego. Najwazniejsze, zeby spadla czyjas glowa. Nie wazne czyja. To twoja wizja sprawiedliwosci. > Jak widać nie bez przyczyny wiarę w intergalaktyczne teoryjki spiskowe > przypisuje się głównie dzieciom ----------------------------------------- Mowimy synku o spisku na ziemi. Galaktyki zostaw w spokoju, bo nie zastapi to argumentow w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted miotasz się. 16.02.07, 13:21 > Mam do niego prawo. ------ i nic po za nim. > Wiec pisales brednie. ------ brak umiejętności czytania sarkazmu tylko potwierdza fakt, że intelektualnie pozostałeś na poziomie dziecka. > Ty bedziesz spal spokojnie jak skaza niewinnego -------- bo dla ciebie winny będzie kiedy mu przedstawią wideo z atakiem i odciski palców na wtpalonym semteksie. Jak to dobrze że nie jesteś sędzią... > Dlatego pytam ile razy ty sam. ------ po raz kolejny: zwolennicy oficjalnych wersji. A ile razy zwolennicy twoich wizji? > Mowimy synku o spisku na ziemi. Galaktyki zostaw w spokoju, bo nie zastapi to > argumentow w dyskusji. ------ spiski tak się plączą że śmiało można w nie wciągnąć co popadnie, prawda? raz już się całkiem ciekawie zaplątałeś :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=57169142&a=57257887 rozbawiło mnie to, ale nie ukrywam że liczyłem na twoją próbę wyjścia z tego roku w który sam się zapędziłeś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg miotasz się - to jest argument :-))))))) 16.02.07, 14:20 > i nic po za nim ----------------------------------------- Skad wiesz co mam jeszcze? Jestes jasnowidzem? > brak umiejętności czytania sarkazmu tylko potwierdza fakt, że intelektualnie > pozostałeś na poziomie dziecka ----------------------------------------- W ktorym momencie byl sarkazm? Jak odkryles, ze artykul traktuje o spisku? > bo dla ciebie winny będzie kiedy mu przedstawią wideo z atakiem i odciski > palców na wtpalonym semteksie ----------------------------------------- Wystarczy, ze zobaczysz kogos z plecakiem, to juz jest terrorysta. Skazac wszystko jedno kogo, byle byl muzulmaninem. Jakos dziwnie kojarzy mi sie z powiedzeniem o powieszonym cyganie. > po raz kolejny: zwolennicy oficjalnych wersji ----------------------------------------- Ja po raz kolejny pytam ile razy ty osobiscie. Oczekujesz ode mnie dzialan, a sam ich nigdy nie podjales. Jakas hipokryzja czy co? Nie zaslaniaj sie innymi. > spiski tak się plączą że śmiało można w nie wciągnąć co popadnie ----------------------------------------- Widze, ze te sprawy cie przerastaja. Dziwie sie tylko, czemu zabierasz w nich glos. > raz już się całkiem ciekawie zaplątałeś ----------------------------------------- "brak umiejętności czytania sarkazmu tylko potwierdza fakt, że intelektualnie pozostałeś na poziomie dziecka" > rozbawiło mnie to, ale nie ukrywam że liczyłem na twoją próbę wyjścia z tego > roku w który sam się zapędziłeś ----------------------------------------- Dziwie sie, ze tak cie bawi twoj brak inteligencji. Widac taki to juz los ograniczonych umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted przyparty do muru udaje sarkastycznego :) 16.02.07, 14:39 > Skad wiesz co mam jeszcze? Jestes jasnowidzem? ------- "mam do niego prawo [kropka (!)]" :) bez argumentów, a w zanadżu pewnie zaginione laptopy agentów CIA... prawda? :) > W ktorym momencie byl sarkazm? Jak odkryles, ze artykul traktuje o spisku? ------- "Wśród tej siódemki znajduje się trzech spośród domniemanych 12 przywódców spisku." dla ciebie spisek terrorystyczny i tania teoryjka spiskowa to to samo? :) Swoją drogą: spisek terrorystyczny- trochę nietrafne sformułowanie, nie uważasz? Oczekujesz ode mnie dzialan, a > sam ich nigdy nie podjales. ----- ależ nawet nie od ciebie samego, ale od osób prezentujących twój sposób "myślenia". :) > Dziwie sie, ze tak cie bawi twoj brak inteligencji. Widac taki to juz los > ograniczonych umyslowo. ----- schlebiasz mi :) ok, do rzeczy: popisałeś się wyszukanym sarkazmem, po tym jak przyparłem CIę do muru [przytaczamy]: -plorg napisał: "> Czy fakt znalezienia stopionej stali w gruzowisku nie sklania do zastanowienia > skad ta stal tam sie wziela?" -distorted napisał: "to w końcu wysadzili te słupy, czy same się stopiły? :)" -plorg napisał: "Bin Laden je ucial pilka do metalu." -distorted napisał: "tzn odpowiesz? czy nie bardzo?" -plorg zamilkł... Przeczytaj jeszcze raz tę dyskusję i zweryfikuj swój zaplątany tok myślenia oraz przeanalizuj teoryjkę którą obaliłem, jako że najpierw pisałeś o tym że nie stal nie mogła sie stopić bo paliwo ma zbyt niską temperaturę spalania, ja napisałem że nie tylko paliwo płonęło w WTC. No to skoro była tam wtedy zbyt niska temperatura, to co lub kto i kiedy u diabła stopił te słupy na wysokości uderzenia samolotu?! frazesy, frazesy, frazesy. Nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg przyparty do muru? Hahaha 16.02.07, 16:54 > bez argumentów, a w zanadżu pewnie zaginione laptopy agentów CIA... prawda? ----------------------------------------- Jakie ty masz argumenty poza stwierdzeniami: "miotasz sie", "jestes na poziomie dziecka", "zaplatales sie" i inne twoje subiektywne odczucia. To nazywasz argumentami? To co ci niepasuje kwitujesz: "monopol na slusznosc". > ależ nawet nie od ciebie samego, ale od osób prezentujących twój sposób > "myślenia" ----------------------------------------- Ciekawe. A kto to napisal: "idź protestować by ich uwolnili" "Rzuć tę sprawę przed trybunał"? Biedaku zapominasz wlasne slowa. Moze odwrocisz kota ogonem, ze to tylko niezrozumialy przeze mnie sarkazm, albo nie to miales na mysli. Widocznie nie potrafisz tez jasno formulowac tego co ci sie w glowie kolacze. > Przeczytaj jeszcze raz tę dyskusję i zweryfikuj swój zaplątany tok myślenia > oraz przeanalizuj teoryjkę którą obaliłem ----------------------------------------- Obaliles? Chyba mnie ze ze smiechu. Napisalem wyraznie, ze nie interesuja mnie wieze i wdawanie sie w glupie spekulacje. Napisalem konkret na temat WTC7. Twoj kontr argument to: "Dla mnie fakt wyburzenia pustego (!) WTC 7 jest co najmniej zastanawiający, ale nie stanowi jednoznacznego dowodu [ba! jakiegokolwiek dowodu] na zniszczenie WTC 1 i 2, czyli doprowadzenia do zagłady tysięcy ludzi." CO TO ZA ARGUMENT?!!! "Dla mnie nie stanowi" Jedynie moge go zrozumiec w polaczeniu z innym twoim tekstem: "Moja racja jest najbardziej słuszna ze wszystkich racji na świecie" > schlebiasz mi ----------------------------------------- Schlebia ci stwierdzenie, ze nierozumiesz tekstu pisanego? > No to skoro była tam wtedy zbyt niska temperatura, to co lub kto i kiedy u > diabła stopił te słupy na wysokości uderzenia samolotu?! ----------------------------------------- Zaczynasz stawiac dobre pytania, Moze jeszcze beda z ciebie ludzie. Jezeli paliwo lotnicze nie moze stopic stali, to musial istniec inny czynnik ktory tego dokonal. Ty zakladasz, ze nastapil cud i paliwo dokonale rzeczy niemozliwej. Powiedz czyj tok myslenia jest zaplatany? > frazesy, frazesy, frazesy. > Nic poza tym. ----------------------------------------- Czy rozumiesz pojecie slowa frazes? Oj, chyba nie za bardzo. > "tzn odpowiesz? czy nie bardzo?" > -plorg zamilkł... ----------------------------------------- Jaki jest sens to kontynuowac? Przeciez twoja "racja jest najbardziej słuszna ze wszystkich racji na świecie" Nawet jezeli jest sprzeczna z prawami fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted hi hi haha hejże hola! :) 16.02.07, 17:10 > Jaki jest sens to kontynuowac? Przeciez twoja "racja jest najbardziej słuszna > ze wszystkich racji na świecie" Nawet jezeli jest sprzeczna z prawami fizyki. ------- to jak to jest? Najpierw mówisz że zbyt niska temperatura by stal stopniała, później mówisz, że znaleziono stopioną stal w gruzach. Pytam więc grzecznie- kto stopił i kiedy stopił tę stal? Nie potrafisz dać prostej krótkiej i treściwej odpowiedzi. W czym problem? Masz szansę jeszcze odpowiedzieć teraz. Link do mojego posta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=57169142&a=57257250 Prawa fizyki? Wyjaśniłem ci czarne na białym, jak możliwe jest zniszczenie ściany/filara/etc bez wiercenia w nim dziur i umieszczania w nich ładunku wycuchowego, ale skoro to dla ciebie nie jest argument to wybacz... wiem że świetny argument to dla ciebie kupa FRAZESÓW z filmików Alexa Jonesa i "pentagonstrike"... żenujące... Cały czas ci się wydaje że ja nie wierzę w prawa fizyki, a ani razu (!) nie dałem ci tego do zrozumienia. Może po prostu ściągnij jednak te klapy i przeczytaj tę dyskusję raz jeszcze. Co jest z tą za.raną stalą? Kto i dlaczego? Liczę na odpowiedźi dziękuję z góry. Dam wtedy spokój tej dyskusji i przyznam słuszność teorii spiskowej. Obiecuję. "zaplątałeś się" i "miotasz się"- te stwierdzenia padły po twoich "argumentach" :) Co do cytatu: "Moja racja jest najbardziej słuszna ze wszystkich racji na świecie"- po raz kolejny wykazałeś się brakiem dystansu i słabą zdolnością czytania sarkazmu, a szkoda- to była parafraza pewnej sceny z polskiego filmu sprzed lat kilku... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg znowu pusty smiech? 16.02.07, 17:29 > to jak to jest? Najpierw mówisz że zbyt niska temperatura by stal stopniała, > później mówisz, że znaleziono stopioną stal w gruzach. ----------------------------------------- Naprawde nie widze sensu kontynuowania, bo schodzimy do poziomu zespolu wyrownawczego dla dzieci opuznionych w rozwoju. 1. Paliwo nie moze stopic stali (temperatura spalania jest za niska) 2. Pomimo to znaleziono stopiona stal. 3. Zaistnial wiec inny czynnik ktory stopil stal. > Prawa fizyki? > Wyjaśniłem ci czarne na białym, jak możliwe jest zniszczenie ściany/filara/etc > bez wiercenia w nim dziur i umieszczania w nich ładunku wycuchowego, ale skoro > to dla ciebie nie jest argument to wybacz... ----------------------------------------- Skoro to jest dla ciebie argument to tez wybacz. Nikt nie wysadza palacych sie jeszcze budynkow, chyba ze tylko w twojej rzeczywistosci. Miejsce ataku terrorystycznego to miejsce zbrodni i podlega ochronie prawnej w celu zbadania przyczyn zawalenia itp. itd. Zaden wlasciciel czy ktokolwiek inny nie ma prawa czym predzej wysadzac i niszczyc dowodow przestepstwa. Jezeli tak czyni to jest winny niszczenia dowodow. W tym wypadku sciaga sam na siebie podejrzenia o wspoludzial. > Może po prostu ściągnij jednak te klapy ---------------------------------------- Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted odpowiesz? czy nie bardzo? 16.02.07, 17:36 a jakiż to mógłbyć ten inny czynnik odpowiedzialny za stopienie się stali? Ja chyba wyraźnie napisałem, że była tam cała masa innych materiałów poza paliwem, które to materiały mogły stanowić doskonałą pożywkę dla ognia na długi czas [prawie 60 minut pożaru do kolapsu pierwszej wieży]. Co mówi teoria spiskowa? Bo wg mnie to tylko nie poparta dowodami hipoteza a nie teoria. > Skoro to jest dla ciebie argument to tez wybacz. Nikt nie wysadza palacych sie > jeszcze budynkow, chyba ze tylko w twojej rzeczywistosci --------- uuu... To dla ciebie wykazanie innej możliwości wbicia gwoździa, niż za pomocą młotka nie jest argumentem? a co jeżeli płonący budynek zagraża sąsiednim bynkom? hmm? też nie wolno ruszać, bo miejsce zbrodni? ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: odpowiesz? czy nie bardzo? 16.02.07, 17:41 > To dla ciebie wykazanie innej możliwości wbicia gwoździa, niż za pomocą młotka > nie jest argumentem? ----------------------------------------- Prosze bardzo wskaz material biurowy, w wyniku ktorego nastapi stopienie stali. > a co jeżeli płonący budynek zagraża sąsiednim bynkom? hmm? > też nie wolno ruszać, bo miejsce zbrodni? > ciekawe... ----------------------------------------- Ano ciekawe ale prawdziwe. Masz cos jeszcze poza stwierdzeniem ze to ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted brnijże brnij... :) 16.02.07, 17:52 > Prosze bardzo wskaz material biurowy, w wyniku ktorego nastapi stopienie stali. to ty jesteś zwolennikiem spiskowej teoryjki a nie ja i to ty napisałeś o stopionej stali. Trudno jest odpowiedzieć na moje pytanie "co i jak stopiło tę stal?" PS: Kto powiedział że tam był tylko sprzęt biurowy? A co z kilkuset tonami samolotu który wpadł przez okienko? To też sam sprzęt biurowy? > Ano ciekawe ale prawdziwe. Masz cos jeszcze poza stwierdzeniem ze to ciekawe? --------- No to jak to? Można burzyć na szybko budynek który nieburzony może zniszczyć sąsiednie, czy nie można utrzymując go w pionie nawet kosztem spowodowania wielomilionowych strat takim działaniem? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Zabawa w odbijanie pileczki? 16.02.07, 18:45 Mowilem, ze to nie ma sensu. > to ty jesteś zwolennikiem spiskowej teoryjki a nie ja i to ty napisałeś o > stopionej stali. > Trudno jest odpowiedzieć na moje pytanie "co i jak stopiło tę stal?" ----------------------------------------- 1. Stopiona stal jest faktem, czy ci sie to podoba czy nie. 2. Jak bys czytal to co pisze ze zrozumieniem to bys zauwazyl, ze napisalem to juz, tylko ty wolisz palic glupa. 3. Jedynym materialem w wyniku spalania ktorego stopi sie stal jest termit. Czekam teraz na twoja wersje. > PS: Kto powiedział że tam był tylko sprzęt biurowy? A co z kilkuset tonami > samolotu który wpadł przez okienko? To też sam sprzęt biurowy? ----------------------------------------- Jaka czesc w samolocie palac sie spowoduje stopienie stali? Moim zdaniem zadna. Czekam na twoja wersje. > No to jak to? > Można burzyć na szybko budynek który nieburzony może zniszczyć sąsiednie, czy > nie można utrzymując go w pionie nawet kosztem spowodowania wielomilionowych > strat takim działaniem? > Jak to jest? ----------------------------------------- Kolejne palenie glupa. Nie mozna. Wystarczajaco jasno? Jaki masz dowod na to, ze budynek stanowil jakiekolwiek zagrozenia poza twoja wyobraznia powodowana usprawiedliwienie oficjalnej wersji? Nota bene oficjalna wersja glosi, ze budynek sam zawalil sie od pozaru (chociaz to malo prawdopodone), a wlasciciel twierdzi w wywiadzie, ze kazal go wyburzyc. Koncz i oszczedz sobie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted odpowiesz czy nie bardzo? 17.02.07, 09:13 Zasugeruj. Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie: kto i jak doprowadzić mógł do stopienia się tej stali? Piszesz, że palę głupa, a sam nie widzisz tego, że ja akceptuję to że stal została stopiona. Pytam się ciebie: kto i jak mógł to zrobić, poza pożarem? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted życzę dystansu do tego wszystkiego :) 17.02.07, 12:26 bo brakuje ci go niemiłosiernie :) Gdybyś znalazł w moim tekście, stwierdzenie że 2x2=5, bez względu na kontekst to później byś tego używał jako argumentu przeciwko mnie :) Nawet nei potrafisz zasugerować co zrobili bohaterowie spisku w twojej głowie, by stopić stal konstrukcyjną w WTC :) Trzymajże się :) Odpowiedz Link Zgłoś
distorted PS: 16.02.07, 14:56 jeszcze raz dyskusja z twoją chybioną teoryjką [do znudzenia]. wybacz, ale niech stanowi to przykład dla innych dzieci o twoim sposobie postrzegania świata, że nie zawsze warto zjadać prezentacje typu "pentagonstrike" :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=57169142&a=57169142 Odpowiedz Link Zgłoś
plorg jeszcze raz 16.02.07, 17:03 > jeszcze raz dyskusja z twoją chybioną teoryjką ----------------------------------------- Jestes chyba masochista zeby wracac do dyskusji w ktorej popisujesz sie brakiem logicznego myslenia i rozumienia tekstu pisanego. > stanowi to przykład dla innych ----------------------------------------- Racja dobry to przyklad, ale na brak argumentow broniacych oficjalnej wersji wydarzen i na to, ze twoja racja jest lepsza bo jest twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted Re: jeszcze raz 16.02.07, 17:12 > Jestes chyba masochista zeby wracac do dyskusji w ktorej popisujesz sie brakiem > > logicznego myslenia i rozumienia tekstu pisanego. ---------- taaaak? to patrz post wyżej [liczę na to, że wreszcie mi odpowiesz]. >twoja racja jest lepsza bo jest twoja. -------- parafraza pewnej sentencji z pewnego polskiego filmu [patrz mój post z 17:10]. Odpowiedz Link Zgłoś
kij_w_mrowisko1 38 656 lat? a kto by ich chciał tak długo trzymać? 16.02.07, 08:38 Szkoda kasy. Dla każdego CZAPA i do dołu z wapnem. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek plorg - Twój post jest haniebny 16.02.07, 09:01 191 osób zabitych, ponad 1800 rannych, z czego wiele okaleczonych do konca zycia. Wsrod zabitych byly dzieci, jak ta 13-letnia dziewczynka, której matka mówila wczoraj dziennikarzom przy wejsciu do sadu "Jestem tutaj, zeby spróbowac zrozumiec, dlaczego zamordowano moje dziecko". Wszyscy Ci ludzie byli winni tylko tego, ze jechali pociągiem. A jedyne o czym ty mozesz pomyslec, to odcharknąc i splunąc". Niech Bóg sie zlituje nad Twoja biedną chorą duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Twoje czytanie ze zrozumieniem 16.02.07, 09:20 jest inteligentne inaczej. Niech Bog Ci zesle choc odrobine inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Wyjda po 10-ciu 16.02.07, 10:24 W imie humanitaryzmu dostana szanse na ponowny atak. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytornia Re: Wyjda po 10-ciu 16.02.07, 10:44 mulla_komar napisał: > W imie humanitaryzmu dostana szanse na ponowny atak mogą nie dożyć dnia wolności: depresja, załamanie pod wpływem izolacji, potem "samobójstwo" i wolny świat odetchnie z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted nie będzie hurys :) 16.02.07, 10:50 W islamie za popełnienie samobójstwa [nawet jeżeli uprzednio zabiłeś setki niewiernych] czeka ich gehenna :) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Jakiez to wygodne dla zleceniodawcy, 16.02.07, 11:52 ze zleceniobiorca popelnia "samobojstwo" i nigdy nie poznamy szczegolow transakcji. Czy swiat nie jest piekny? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted islamskie tyłki liż! naprzód marsz! :) 16.02.07, 12:02 >Czy swiat nie jest piekny? --------------- zapytaj o to rodziny ofiar w Madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg sam zapytaj 16.02.07, 12:29 > zapytaj o to rodziny ofiar w Madrycie. ----------------------------------------- Ty zapytaj czy chca farsy i osadzenia paru kozlow ofiarnych, zamiast osadzenia prawdziwych zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted po raz kolejny: 16.02.07, 12:34 Znaszli oprawców? Udowodnij :) Dla ciebie najsilniejszy dowód wyda się sfabrykowany :) Szkoda że nie wniesiesz tego przed trybunał, chłopaki ucieszyliby się. Może nawet ozłociliby cię, bo uniewinnienie da im dalsze możliwości działania i kolejne szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: po raz kolejny: 16.02.07, 13:11 > Szkoda że nie wniesiesz tego przed trybunał ----------------------------------------- Powtarzasz sie jak zdarta plyta. Nie stac cie na nic lepszego? > Dla ciebie najsilniejszy dowód wyda się sfabrykowany ----------------------------------------- Dla ciebie mocny jak skala: 'ktos widzial kogos w pociagu z plecakiem' > Może nawet ozłociliby cię, bo uniewinnienie da im dalsze możliwości działania > i kolejne szanse ----------------------------------------- Znowu bredzisz? Wez zimny prysznic. W ktorym momencie opowiadalem sie za uniewinnianiem kogokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted ktoś gdzieś kpogoś? 16.02.07, 13:24 sposób pozyskania dowodów jaki zastosowano w tym procesie jest powszechnie wykorzystywany w innych procesach. Przychodzi świadek, lub ofiara, lustro weneckie, rozpoznaje pan/pani osobnika?, tak, to ten drugi z lewej. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: ktoś gdzieś kpogoś? 16.02.07, 14:26 > Przychodzi świadek, lub ofiara, lustro weneckie, rozpoznaje pan/pani > osobnika?, tak, to ten drugi z lewej. > Niestety... ----------------------------------------- To ten drugi z lewej mial plecak i CO Z TEGO!!! Inni mieli torby, a nawet walizki o reklamowkach nie wspomne, hoho. Siedziales kiedys w pociagu? Ludzie zazwyczaj maja bagaze. Czy z tego faktu wynika czyjas wina? Ach tak byl muzulmaninem i mial napisane na twarzy, ze jest zamachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted aaa! spiski spiski! uciekajmy do domu! :) 16.02.07, 14:44 co ty na mnie pokrzykujesz? Takie są standardowe procedury na których bazują sądy, a ty to jak zwykle uznajesz za stek bzdur i spiski. Pora wprowadzić nowe zasady sądzenia, tylko dowody w postaci kolorowych filmów z jakością dźwięku co najmniej 192 kbps. Dali dowody w postaci dokumentacji połączeń telefonicznych, tak się "nieszczęśliwie złożyło że i świadkowie potwierdzili, że to oni, ale co tam! trza wyszczekać, ze niewinny! oj lewaki, lewaki... zabijecie siebie i nas samych, bo spiski, spiski, spiski. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: aaa! spiski spiski! uciekajmy do domu! :) 16.02.07, 17:11 > co ty na mnie pokrzykujesz? ----------------------------------------- Kolejny merytoryczny argument. > "nieszczęśliwie złożyło że i świadkowie potwierdzili, że to oni, ale co tam! > trza wyszczekać, ze niewinny! ----------------------------------------- Swiadkowie twierdza: "widzieli ich z plecakami w wagonach" Sama obecnosc niczego nie dowodzi, na takich procedurach bazuja sady. > Dali dowody w postaci dokumentacji połączeń telefonicznych ----------------------------------------- "Zdaniem ekspertów nawet te dowody, które są, mogą nie wystarczyć do skazania, bo opierają się głównie na zapisach połączeń telefonicznych," Umiesz czytac? Czy dalej bedziesz sie osmieszal? > oj lewaki, lewaki... > zabijecie siebie i nas samych, bo spiski, spiski, spiski ----------------------------------------- Ulzylo ci? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted łolaboga.... 16.02.07, 17:16 >Umiesz czytac? Czy dalej bedziesz sie osmieszal? ----------- tak jak stwierdziłem, dla ciebie dowod to dopiero kolorowy filmik z dźwiękiem i narracją :) "opierają się głównie na zapisach połączeń telefonicznych" a posiłkowo na zeznaniach świadków? ciekawe co ważniejsze. > Ulzylo ci? --------- eeetam... przyzwyczajenie, że zawsze kopiecie pod sobą dołki... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: łolaboga.... 16.02.07, 17:32 > "opierają się głównie na zapisach połączeń telefonicznych" a posiłkowo na > zeznaniach świadków? > ciekawe co ważniejsze. ----------------------------------------- "Zdaniem ekspertów nawet te dowody, które są, mogą nie wystarczyć do skazania" Chcesz jeszcze cos dodac, czy znasz sie lepiej od ekspertow? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted problem z akceptacją rzeczywistości? :) 17.02.07, 09:19 Masz problem z zaakceptowaniem tego, że częstokroć zeznania świadka wystarczają by posłać kogoś za kraty :) Taki już jest ten nasz świat :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: 38 656 lat więzienia za zamachy w Madrycie 16.02.07, 11:48 W Polsce pewnie wypuściliby ich już po połowie odsiadki... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Muzulmanscy najemnicy sa najlepsi na swiecie, 16.02.07, 12:05 robia swoje a potem popelniaja "samobojstwo". "Reszta albo popełniła samobójstwo, chcąc uniknąć aresztowania, albo wymknęła się policji i zdołała opuścić Hiszpanię" Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a W takich sprawach jest kata śmierci i Europa 16.02.07, 12:36 wystawia się teraz na pośmiewisko dając jakieś irracjonalne wyroki krwawym terrorystom. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted pogadaj z plorg'iem. On ma dowody na ich 16.02.07, 12:48 niewinność :) Odpowiedz Link Zgłoś
distorted nie gorączkuj się :) 16.02.07, 13:26 Przecież to nie oni, prawda? Udowodnij. Zeznali świadkowie, jak w każdym sądzie. No ale dla ciebie tylko film, kolorowy, z głosem, najlepiej z narratorem tak dobrym jak w prezentacji "pentagonstrike"... Wierzyć się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: nie gorączkuj się :) 16.02.07, 14:31 > Przecież to nie oni, prawda? > Udowodnij. ----------------------------------------- Kolego nie osmieszaj sie. Dowodzi sie winy a nie niewinnosci. > No ale dla ciebie tylko film ----------------------------------------- Co to za argument i czego ma dowodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted poszły dowody, poszło rozpoznanie 16.02.07, 14:46 przez świadków. Sąd udowodnił, teraz adwokat musi udowodnić, ze są niewinni :) Tak to już się dowodzi winy :) Pieski szczekają, a [sądowa] karawana jedzie dalej... jakiż ten świat niesprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Koles przypomina sp. Malachowskiego i jego 16.02.07, 17:29 "Rozmowy noca" z TVP gdzie staral sie wybielac kazdego bandyte. Tak bylo do czasu az mu okradziono mieszkanie i wtedy zadal sprawiedliwosci i sprawnego dzialania policji Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: :) dobre :) 16.02.07, 19:29 facet jest na prawde niereformowalny. Zastanawiam sie skad sie biora tacy ludzie? Nawet jak zostana skazani wyrokiem sadu to bedzie bredzil, ze to spisek CIA, Mossadu i Bog wie jeszcze kogo Odpowiedz Link Zgłoś
distorted ano niestety 17.02.07, 10:18 To cecha charakterystyczna Europejczyków. Kopać po nerach własną władzę i własne wartości w imię appeasementu i wielokulturowości, które dawno już spaliły na panewce. Najdziwniejsze jest to, że politpoprawność ma tak silny wpływa na ludzi że tracą oni zupełnie asertywność i zdolność wyrażania swoich włąsnych poglądów. Przykład: media i mieszkańcy większych francuskich miast nie widzą [roblemu w tym, że co noc pali się kilkanaście francuskich aut. Oni obarczają za to bezduszne państwo i rząd, które nie zapewniają tym ludziom należytych środków. Zapominają zupełnie o tym, iż muzułmanie masowo sprowadzają do Francji własne rodziny, nawet gdy nie pozwala im na to sytuacja materialna... To nawet nie jest śmieszne, to powinno nas zacząć przerażać. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: poszły dowody, poszło rozpoznanie 16.02.07, 17:34 > Sąd udowodnił, teraz adwokat musi udowodnić, ze są niewinni ----------------------------------------- "Zdaniem ekspertów nawet te dowody, które są, mogą nie wystarczyć do skazania" Chcesz jeszcze co powiedziec, czy uwazasz sie madrzejszy od ekspertow? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted ach, jaka szkoda, że nie ma sprawiedliwości 16.02.07, 17:45 na tym świecie... To może teraz ja się pobawię w spiskowca i powiem: "eeetam, tacy eksperci, na pewno jakieś europejskie lewaki-trzęsimajtki"... za dowód uznają dopiero filmik ze wspaniałą narracją :) Co zrobisz, że sądy bazują na zeznaniach świadków? Odpowiedz Link Zgłoś
distorted irytujesz się? spokojnie... :) uwaga, wyzwiska! :) 17.02.07, 09:18 nie zamierzam informować cię więcej o twoim poziomie intelektualnym. Dodajesz sobie otuchy wyzwiskami i usiłowaniem pokazania mi, że mijam się z prawdą. Nie chcesz zaakceptować tego, że sądy na całym świecie na podstawie zeznań świadków ogłaszają wyroki... jest to tylko twoje rozgoryczenie i problem z akceptacją rzeczywistości :) Pieski szczekają a [sądowa] karawana jedzie dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan [...] 16.02.07, 14:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: 38 656 lat więzienia za zamachy w Madrycie 16.02.07, 17:37 > Mam nadzieję, że jak twoi > przyjaciele terroryści zorganizują następy zamach, dosięgnie i ciebie. I np. > spędzisz resztę swego życia na wózku inwalidzkim. ----------------------------------------- Ja tez zycze ci wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
distorted a potrafisz sobie to wyobrazić? 16.02.07, 18:05 wtedy też byłbyś tak skory do wykazywania błędów w śledztwie? To ty bohater jesteś... (!) :| Cóż za wspaniałe ideały... Odpowiedz Link Zgłoś
distorted inwektywy? :) nie irytuj się skarbie :) 17.02.07, 09:22 Gdybyś został inwalidą wskutek takiego ataku terrorystycznego, to też broniłbyś tych bogu ducha winnych ludzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
distorted a co ci pozostało? tylko inwektywy :) 17.02.07, 09:23 potrzeba ci odrobinę dystansu do rzeczywistości. Ciekawe kiedyzaczniesz ją akceptować... (?) :) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś