halfoat 20.02.07, 18:35 normalnie sodoma i gomora :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 18:42 No, ale biusty to mają bardzo, że tak powiem... sztuczne! :) Stroje fajne, tańce też, reszta niekoniecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 20:44 sztuczne, nie sztuczne ale z byleczym nie ma co się pchać na platformy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cezz Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 23:10 oj... obawiam sie, ze wbrew tytulowi na glownej stronie gw, to nie sa TYLKO "gorace kobiety" ...nieco transseksualne typy :> Odpowiedz Link Zgłoś
qweqwe30 Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 20:50 Też mi. Właścicielka naturalnego się odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
adinaka Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 18:49 DLA MNIE REWELACJA! Chciałabym kiedyś tak wystroić się w piórka i szaleć w dzikim tańcu na ulicy! Czuć wzrastający poziom adrenalinki i ogólnej radości! Szarości i monotonii mówię NIE! ;-) a co! Odpowiedz Link Zgłoś
sacerdote Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 18:59 He he he... Wszystko to pięknie wygląda ale te cycate dziewczyny to t-girls czyli... transseksualiści! Odpowiedz Link Zgłoś
adinaka Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 19:22 hmmm ale pewnie jednego, pięknego dnia zatańczę na ulicy, mimo iż nie jestem t-girl! Oooooo i żeby tak ciepły deszcz padał....... Miodzio.... Chyba tęsknię za majem..... Odpowiedz Link Zgłoś
vonslavek A ja jadłem brazylijskie cukierki 20.02.07, 19:11 I były niedobre......... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje ja to mam ubaw z komentarzy... 20.02.07, 20:19 ...facetow na roznych stronach np. na inetrii, sa tam fotkiz karnawalu i jak oni pisza,sie podniecajac,ze schrupali by tancerki, etc. same teksty seksualne,ale sie nie zastanawiaja ile chorob mozna w taki sposb zlapac jak sie tak zyje z kims od przypdaku do przypadku jak sobie myslac,ze tak by robili bedac tam,a moze to erotomani gawedziarze :-D. Mi osobiscie ich karnawal nie przeszkadza,sie bawia i juz,troche tym tancerkom smiesznie sie odznaczaja nieopalone miejsca na ciele-piersiach,mogly sobie posmarowac kremem opalajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
antyczub Re: ja to mam ubaw z komentarzy... 20.02.07, 20:32 schrupałbym tancerki, a zwłaszcza tę bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Przypomina się upadek Cesarstwa Rzymskiego 20.02.07, 20:17 Takie sceny musiały być powszechne w schyłkowych latach Cesarstwa Rzymskiego. Ten świat też musi zginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl tzn. brazylia upadnie?:-D 20.02.07, 21:14 Hehehe, wszystko musi kiedys minac. Bedziemy zyli jak przykazalo na prawdziwych ludzi w czystosci w muzulmanskim swiecie. Faktycznie bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Re: Przypomina się upadek Cesarstwa Rzymskiego 20.02.07, 23:38 W schyłkowych latach Cesarstwa Rzymskiego powszechne były raczej sceny z bojówkami chrześcijańskimi niszczącymi w religijnym amoku kulturę pogańską. Rozumiem, że bardzo nie podoba Ci się ludzka radość i zabawa. Wszyscy powinni pewnie być ponurymi, agresywnymi dewotami, bo rzekomo tylko to umożliwia przetrwanie cywilizacji. Tylko po jakie licho komu taka cywilizacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
el-jott Re: Przypomina się upadek Cesarstwa Rzymskiego 21.02.07, 00:06 ateus77 napisał: > W schyłkowych latach Cesarstwa Rzymskiego powszechne były raczej sceny z > bojówkami chrześcijańskimi niszczącymi w religijnym amoku kulturę pogańską. > Tylko po jakie licho komu taka cywilizacja??? Bóg stworzył kobietę. Kobieta to dzieło Boga. Nie chwalić dzieła Boga to występek preciwko Bogu. Zamilcz poganinie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Przypomina sie˛ upadek Cesarstwa Rzymskiego 22.02.07, 04:59 100% racji! Odpowiedz Link Zgłoś
kobow Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 20:33 Tak tak ,to kobitki z fiutkami tzw.transsy.Oj trzeba uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
fisa Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 21:33 Z fiutkami czy bez, nie ma znaczenia. Ja bym choc raz w życiu chciał sie znależć na takim karnawale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 21:40 ojejku... takie ładne panie biegają tam na golasa co ja tu jeszcze robię?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro a'la Kamer 20.02.07, 22:29 fisa napisał: > Z fiutkami czy bez, nie ma znaczenia. Ja bym choc raz w życiu chciał sie > znależć na takim karnawale :)) Trawa ,jakby zawsze zielensza u sasiada. Kamerunczyk juz naszym studentkom sprawil karnawal,to teraz reszta naiwnych sie szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: Gorący finał karnawału w Rio de Janeiro 20.02.07, 21:44 A mnie sie bardzo podoba. dziewczyny są roześmiane, wszystko jest kolorowe. Mają ładne ciała, apetyczne. Super zabawa. Raz na rok mozna poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro I "GW" to hańbienie godności kobiety publikuje?! 20.02.07, 22:57 Już nie wspominając o tym, że będące częścią publiki "GW" feministki oddałyby dusze za takie cycki. Po co więc je frustrować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok to nie były kobiety gorące 20.02.07, 23:17 to nie były kobiety gorące, to były kobiety gołe, niektórym się wydaje, że to jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: to nie były kobiety gorące 20.02.07, 23:24 Super maja cycki, ale uda tez sporawe. Az mi zal tylek sciska bo mam w Brazylii wielu znajomych brazylijczykow i tych co wlasnie wyjechali na karnawal. A ja siedze i sie ucze :-( A dlaczego oni pokazuja tylko zdjecia kobiet? Faceci z Brazylii sa najprzystojniejsi na swiecie! sprawdzone! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A zwrociliscie uwage na.... zeby???? 21.02.07, 00:10 Kochani rodacy - czy ja sie doczekam czasow, gdy w Polsce mej kochanej, zobacze takie piekne, zadbane usmiechy???? Takich piersi i posladkow u nas na peczki - nie ma co zazdroscic. Ale te uzebienia!!!!!!! Ehhhhhhh.... PS Nie stomatolog... Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: A zwrociliscie uwage na.... zeby???? 21.02.07, 00:32 ta, za jakies 300 lat kiedy ostatni moherowy pisior zemrze, zus padnie a polacy sie zaczna usmiechac.. Odpowiedz Link Zgłoś