Dodaj do ulubionych

Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażeni

21.02.07, 07:08
Obiektywnie juz stwierdzajac mysle ze Panowie Kaczynscy oraz Antoni
Macierewicz w pelni zasluguja na postawienie ich przed sadem. Dowiedli swoja
bezmyslnoscia ze nie powinni pelnic tak waznych stanowisk w panstwie. Ci
ludzie nie powinni miec prawa do obslugi maszyny do szycia nie mowiac o
zarzadzaniem 38 milionowym krajem. Durnie.
Obserwuj wątek
    • tfuj_aniou_strusz Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażeni 21.02.07, 07:12
      a moze Maciarewicz i Kaczynscy sa agentami obcych wywiadow? i maja za zadanie rozwalic Polske od srodka? przyznacie ze byloby to dosc intrygujace rozwiazanie
      • miroslaw.grabietz Nic mnie juz nie zdziwi...... 21.02.07, 07:16
        Kto wie kto wie. Antek ma taki nieobecny wzrok jakby byl sterowany falami
        radiowymi. Bracia natomiast maja problemy z poprawna polszczyzna, nie znaja
        hymnu panstwowego oraz w przypadku prezydenta maja paskudna zone a w wypadku
        premiera mieszkaja z mamusia, jakos to malo polskie...
        • gilu33 [...] 21.02.07, 07:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • wiadoma.sila Re: Nic mnie juz nie zdziwi...... 21.02.07, 07:23
            on jest na misji od Boga.
            • miroslaw.grabietz [...] 21.02.07, 07:28
              • uszy_urbana A ja jak czytam Adasia... 21.02.07, 07:29
                ...to na wymioty wzbiera
                • miroslaw.grabietz [...] 21.02.07, 07:31
                  • uszy_urbana pudło, to nie ten Adaś 21.02.07, 07:33
                    • miroslaw.grabietz Asnyk? Nie lubisz poezji? Lepsze faszystowskie.... 21.02.07, 07:35
                      piosneczki, prawica zawsze bedzie gromadzic oszolomow i radykalow
                      • uszy_urbana Dlaczego twierdzisz że jestem faszystą? 21.02.07, 07:37
                        Napisz, po czym to poznałeś?

A, bo nie pluję zbyt mocno na KAczorów? I nie lubię bełkotu GW?
                        To rzeczywiście niezbite dowody!
                        Już czuję się jak SSman
                        • miroslaw.grabietz Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie metody 21.02.07, 07:39
                          Kazdy kto sie zz nimi nie zgadza jest be! A juz niedlugo bedzie siedzial w
                          ciupie kazdy kto glosno powie ze KACZYNSCY TO IDIOCI!
                          • nikita.nika Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 07:46
                            miroslaw.grabietz napisał:

> Kazdy kto sie zz nimi nie zgadza jest be! A juz niedlugo bedzie siedzial w
                            > ciupie kazdy kto glosno powie ze KACZYNSCY TO IDIOCI!

KACZYŃSCY TO IDIOCI:-)
                            • rtg Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 09:07
                              nikita.nika napisała:

> miroslaw.grabietz napisał:
                              >
                              > > Kazdy kto sie zz nimi nie zgadza jest be! A juz niedlugo bedzie siedzial
                              > w
                              > > ciupie kazdy kto glosno powie ze KACZYNSCY TO IDIOCI!
                              >
                              > KACZYŃSCY TO IDIOCI:-)

durnie, idioci, itd to jest wyrażanie swoich opinii. Do wyrażanie swoich
                              opinii trzeba uzywać słów ze słownika języka polskiego słowa poza słownikowe
                              moga byc uważane za obelżywe.
                              • mr_perfekt_2 Ostatnie podrygi czerwonych towarzyszy... 21.02.07, 09:11
                                To jak wyrywanie zepsutego zeba. Jeszcze chwila poboli i bedzie po wszystkim.
                                • jolka_z_dywit Re: Ostatnie podrygi czerwonych towarzyszy... 21.02.07, 09:13
                                  Czy sugerujesz, że Kaczyńscy odchodzą? Huraaa. Wielki Andrzej zawsze górą!
                                  • mr_perfekt_2 Subotic i Nadredaktor probuja bronic imperium zla 21.02.07, 09:19
                                    Subotic i Nadredaktor probuja bronic rozsypujacego sie imperium merdialnego ale
                                    tak jak i w WSI i tutaj zmiany sa nieodwracalne
                                    • almagus Re:Słabość Polski, rządu byle jakiego byle rydzyko 21.02.07, 09:28
                                      mr_perfekt_2 napisał:

> Subotic i Nadredaktor probuja bronic rozsypujacego sie imperium merdialnego
                                      ale
                                      >
                                      > tak jak i w WSI i tutaj zmiany sa nieodwracalne

Słabość Polski, rządu byle jakiego byle rydzykowego prowadzi do zapaści.
                                      Patrzcie, jak mówią na Białorusi: " oni świniom z koryta kartofle wyżerają!"

Jak się u nich ślimaczy, ani dróg, ani mieszkań , ani za góry, ani za lasy, ale
                                      w zadupiu po wieczne czasy!

Pod twą obronę...

Pod pazernością opatrzności ciemnota gniazdko sobie mości!

Pod twą obronę oddajemy się Panie
                                      rozwalmy obronę i co wtedy się stanie?
                                      Niech zwycięża ten co w Pana wierzy!
                                      Oszołomy najmują Maryji rycerzy!
                                      Powołają klony zakon Samoobrony,
                                      pospawają na tarczę leppiejowe brony!
                                      Ale jak nas pocisną, spuszczą nam lanie,
                                      dostanie katar kiszek, a prezio kichanie?
                                      Czy jak onegdaj zwieje na kartoflisko,
                                      pomacha im szabelką i będzie panisko?
                                      Czy gdy przyjdzie walka, będzie gaci pranie,
                                      bo zrobili destrukcją wojska odzyskanie?
                                      Nie NATO i Unia , ale Jasna Góra,
                                      z Rydzolem zrobi składkę, gdy w budżecie dziura?
                                      Solidarnie nazbierają obronnych składek,
                                      by następnie je wsadzić Rydzolowi w zadek!
                                      Już słyszę ich pod twą obronę wołanie,
                                      i Rydzola nad szambem strachliwe sapanie!
                                      Poszukają na łżeoponentów kwitów,
                                      niechaj powymierają, skubnąć emerytów!
                                      Lecz zapewnią im drogę do zbawienia,
                                      wybudują im Świątynię Wniebowstąpienia!
                                      Czy modlitwą będą chronić żołnierzy,
                                      gdy z braku broni, wiedzy już w mogile leży?
                                      W rozbiorach biskup co wolał zabór pruski,
                                      licytował drugiego, co wolał rubel ruski!
                                      Czyżże kiedyś z kolan naród ten powstanie?
                                      Czy kiedyś zacznie ciemnocie odliczanie?
                                      I zadęła w Zelniewie z „łorganami walturnia”
                                      mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia!

• gmsaxz Dedebilizacja Polski albo koniec kraju 21.02.07, 09:35
                                        Wałęsa powiedział macie durnia za prezydenta i się nie pomylił
                                        • aplus A nie widzisz kto sieje zamet ? 21.02.07, 09:43
                                          W raporcie nie ma fotki Kowalskiego, kto by tam go pamietal, to GWniana
                                          rozeslala fotke Kowalskiego na caly swiat - rzeczywiscie wcale bym sie nie
                                          zdziwil gdyby teraz ktos usmiercil pracownikow jego poczty - ale to nie raport
                                          Macierewicza sie do tego przyczyni tylko GWniana zeby udowodnic swoje bzdurne
                                          tezy.
                                          • gmsaxz Pamiętacie tego pingwina z Gotham (De Vito)? 21.02.07, 09:54
                                            Pamiętacie tego pingwina z Gotham (De Vito) z Supermena? Może to taki typek i
                                            jego grupa trzymają w tym kraju teraz władzę?
                                            • kronopio77 pod tym numerem PiS udziela informacji o agentach: 21.02.07, 09:58
                                              (022) 6-841-593, (022) 6-841-087

szczegóły tutaj:
                                              www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007022102
                                              • ascasc Kaczynscy, Macierewicz przed Trybunal/Sad! 21.02.07, 10:09
                                  • hatteras Re: Ostatnie podrygi czerwonych towarzyszy... 24.02.07, 04:14
                                    To ty nie jestes czerwona???!!!
                                • sumienie.lk Krew polskich żołnierzy na rękach...? 21.02.07, 09:15
                                  Na czyich?
                                  • 4krzych1 pogonić tych "niby-agentów"!!!! 21.02.07, 09:55
                                    • bahama-paradise W_S_I___D_z_i_a_ł_a_ł_a__Przeciw_ _R_o_s_j_i__:)))) 21.02.07, 12:14
                                      ..... Rosjanie żądali za nie w latach 90 horrendalnych cen.
                                      Trzeba było jakoś omijać tych Rosjan, aby kupić taniej...
                                      ....................

BRAWO WSI !!! ALE DAŁA W KOŚĆ TYM KACAPOM !!:))))))

Kto teraz będzie chciał z naszymi służbami współpracować?
                                      ...............................

NO WŁAŚNIE !! ILE TRZEBA BĘDZIE SIĘ
                                      NA NOWO NAREKLAMOWAĆ I NAOGŁASZAĆ
                                      w tych TVN-nach, GWnach i Polsatach :)))))))))))

• oburzony.wsi-owiec Re: W_S_I___D_z_i_a_ł_a_ł_a__Przeciw_ _R_o_s_j_i_! 21.02.07, 12:23
                                        > ..... Rosjanie żądali za nie w latach 90 horrendalnych cen.
                                        > Trzeba było jakoś omijać tych Rosjan, aby kupić taniej...
                                        > ....................
                                        >
                                        > BRAWO WSI !!! ALE DAŁA W KOŚĆ TYM KACAPOM !!:))))))
                                        >
                                        >
                                        > Kto teraz będzie chciał z naszymi służbami współpracować?
                                        > ...............................
                                        >
                                        > NO WŁAŚNIE !! ILE TRZEBA BĘDZIE SIĘ
                                        > NA NOWO NAREKLAMOWAĆ I NAOGŁASZAĆ
                                        > w tych TVN-nach, GWnach i Polsatach :)))))))))))

..... Niech pan pomyśli, jak się czuje człowiek,
                                        który współpracując ze służbami III RP, zdobywał dla
                                        naszego kontrwywiadu informacje za granicą, a teraz
                                        został wystawiony. Kto teraz będzie chciał
                                        z naszymi służbami współpracować?
                                        .............

Z WASZYMI SŁUŻBAMI JUŻ NIKT NIE BĘDZIE MÓGŁ
                                        NAWET GDYBY CHCIAŁ WSPÓŁPRACOWAĆ BO
                                        ICH JUŻ PO PROSTU NIE MA :))))))

NATOMIAST DO WSPÓŁPRACY Z POLSKIMI SŁUŻBAMI
                                        JEST AŻ NADTO WIELU CHĘTNYCH !!!!
                                        • antygo Re: W_S_I___D_z_i_a_ł_a_ł_a__Przeciw_ _R_o_s_j_i 21.02.07, 13:40
                                          Do WSI-owca.Czy Ty tez należysz do tych chętnych?Ale to wątpliwe ,zdradzasz
                                          wyjątkowo ubogą mentalnośc,na szpiega sie nie nadajesz!
                                • antygo Re: Ostatnie podrygi czerwonych towarzyszy... 21.02.07, 13:34
                                  Piszesz,że "będzie po wszystkim".To ogolnikowe stwierdzenie moze też oznaczać,że
                                  będzie po Polsce zdradzonej i wydanej na łup innym krajom.Zdrada agentów wywiadu
                                  i kontrwywiadu,to podstawa do postawienia przed TS.
                              • jolka_z_dywit Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 09:12
                                > durnie, idioci, itd to jest wyrażanie swoich opinii. Do wyrażanie swoich
                                > opinii trzeba uzywać słów ze słownika języka polskiego słowa poza słownikowe
                                > moga byc uważane za obelżywe.

Czy chodzi Ci o to, że jeśli znalazłam oba te słowa w słowniku PWN to wszystko
                                jest OK?
                              • twilk Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 15:15
                                Aby w takim przypadku trzeba było używać języka polskiego, trzeba by mieć do
                                czynienia z Polakami
                            • jolka_z_dywit Katschoren faschisten 21.02.07, 09:09
                              KACZYŃSCY TO IDIOCI:-)

Tylko Wielki Andrzej zapewni nam - klasie pracującej i
                              klasieniecopracującejaniecorentybioracej świetlaną przyszłość.
                              • alex1215 Re: Katschoren faschisten 21.02.07, 09:16
                                > Tylko Wielki Andrzej zapewni nam - klasie pracującej i

witam Pani Jolu,

niestety Pan Andrzej moze stac sie jezyczkiem
                                uwagi, nie zapominajmy dzieki komu LK
                                wygralal w drugiej turze.
                                A wiec Panie Andrzeju - jeszcze Polska..
                                i huzia na nich :)

alex.
                          • uszy_urbana A lewe to jakie metody stosuje? 21.02.07, 07:46
                            Łagodnej perswazji?
                            Niedługo każdy kto powie 'pederasta' (termin medyczny) będzie siedziałw ciupie
                            za homofobie. (A co, argument na zbliżonym poziomie do tego twojego)

A ty? Ja się z tobą nie zgadzam, a ty mnie wyzywasz od faszystów. To też faszyzm.

Ale wracając do faszysty, no powiedz, skąd ty to o mnie wiesz? Bo już się czuje
                            zupełnie jak oficer SS
                            • miroslaw.grabietz Widzialem twoja legitymacje..... 21.02.07, 07:50
                              Powiem slowami Twego bohatera....

"... nie moge tego udowodnic ale jestem pewien ze tak bylo....."

Jak myslisz kto stworzyl ten kwiatek ?

• uszy_urbana Kręcisz, kręcisz, 21.02.07, 07:55
                                Jakimiś dofffcipaskami mnie tu zwodzisz o legitymacjach, ale zarzut o faszyzm
                                ciężki. Czekam na dowód.
                                • miroslaw.grabietz Po co dowod? 21.02.07, 07:59
                                  W IV RP wsytarczy kazdy oblakanczy argument i po przeciwniku.....
                                  Teraz powiem ze jestes "pedofilem" a Ty masz sie z tego wybronic. Rozumiesz co
                                  chce pokazac? Kaczynscy niczym innym sie nie zajmuja jak zanurzaniem nas
                                  wszystkich w szambo. Sprowadzaja nas do swojego nedznego poziomu. A co do
                                  epitetow pod Twoim adresem to nie bierz ich do siebie...."... to byl taki skrot
                                  myslowy...."
                                  Kolejny cytat z klasyka dla Ciebie do rozszyfrowania
                                  • uszy_urbana Obrony i dowody 21.02.07, 08:08
                                    Ale ja się nie chcę bronić.
                                    Ja ciebię prosiłem o dowód oskarżenia.
                                    No bo 'faszysta' to dosyć ostry skrót myślowy.

A co od szamba, to ja się czułem w szambie bardziej za Kwacha i Oleksego. Bo
                                    wstyd mi było przed światem, że post-albo-i- nie-post- totalitaryści mną rządzą.
                                    W kraju który pierwszy to cholerstwo przegonił.

A ja się nie czuję zanurzony w żadnym szambie. Kaczory są dalekie od ideału ale
                                    dużo rzeczy zrobili dobrych, np, za żaden rząd nie ogranicza tak bardzo
                                    korupcji. Poza tym, nie chcę pluć na nich ze wszystkich stron. I nie podoba mi
                                    siętakie plucie.

Nie mogę tak uważać bez posądzenia mnie o katofaszystę i pisuara bolszewickiego?
                                    Czy takie właśnie zarzuty to nie faszyzm?
                                    • miroslaw.grabietz Ja zarzucam im klamstwo i cynizm. 21.02.07, 08:13
                                      Wykorzystuja naturalne darzenie milionow polakow do poprawy stanu naszego kraju
                                      w swoich malych gierkach. Nic dobrego nie zrobili! Jeszcze raz to powtorze!
                                      Nic! Ta slynna walka z korupcja jest kpina jesli za wicepremiera stawia sie
                                      kryminaliste. Te tanie panstwo jest kiepskim zartem jesli sie ludziom mysli
                                      oczy i stwarza nikomu niepotrzebne urzedy zeby tylko zaspokoic apetyt na
                                      stanowiska. Jesli jestes rozsadny przyznasz mi racje. Co z tego jesi glosza
                                      szczytne idee jesli posluguja sie klamstwem i pomowieniem a prawdziwym ich
                                      celem jest WLADZA a nie polepszenie mojego czy Twojego losu
                                      • uszy_urbana Re: Ja zarzucam im klamstwo i cynizm. 21.02.07, 08:25
                                        Coż, co do kryminalisty Leppera, wiadomo, że nie zrobili tego z lekkim sercem i
                                        że była to ostateczność. (Ja też chciałem POPISU, a nawet bardziej PO niż PIsu).
                                        Ale przynajmniej trzymają go za pysk. I mimo wszystko nie wierga ona tak jak się
                                        obawiano.

Co do taniego państwa, wiadomo było od początku że PIS jest dosyć prosocjalny.
                                        Obietnice i mydlenie, no cóż SLD obiecywało w 2001, że przywrócą normalność a
                                        jak się skończyło, każdy wie... ale to skrajny przypadek, więc mniejsza z tym.

Nasza demokracja jest i długo jeszcze będzie daleka od doskonałości. Między inny
                                        przez takich co teraz wyzywają innych od bolszewików a sami sowieckim ideałom
                                        wiernie służyli. Poza tym jesteśmy narodem dosyć kłótliwym, co widać na tym
                                        forum chociażby.

PIS, jak każdy rząd nie jest wolny od krytyki. Ale krytyka to jedno, a histeria
                                        i wyśmiewanie wyglądu, żony i ubrania to drugie.

Poza tym za tego rządu wyszło na jaw sporo rzeczy, które zaowocują za lat kilka,
                                        ,kiedy rządzić będą ludzie naprawde kompetentni. Miejmy nadzieje.

I na tym kończę dyskusje. Ile można siedzieć na forum...
                                        • miroslaw.grabietz Przekazmy sobie znak pokoju, Czas pokaze kto... 21.02.07, 08:28
                                          mial racje:)

Pozdrowienia z Indii
                                          • uszy_urbana :) 21.02.07, 08:31
                                            JA też Cię pozdrawiam, z Warszawy
                                          • niestaly_czytelnik Czy jesteś agentem WSI w Indiach? 21.02.07, 08:52

> Pozdrowienia z Indii

To wiele wyjaśnia. Czy ty nie jesteś jednym z tych agentów opisanych w
                                            Raporcie, którzy siedzieli tam i handlowali nielegalnie bronią? Teraz można
                                            jakoś tam zrozumieć twoją nienawiść - Kaczyńscy usunęli ci niezłe koryto spod
                                            d...py.
                                            • miroslaw.grabietz Ha ha ha. Fajny jestes taki prosciutki.. 21.02.07, 08:57
                                              Tak! Zgadles z ramienia WSI NSDAP i KGB handluje pluszowymi karabinami AK47.
                                              Jestem osobiscie odpowiedzialny za wysysanie krwi z malych dzieci dzialaczy
                                              PiS. Przyznaje sie bez bicia. A tak na powaznie to ty naprawde myslisz ze jak
                                              ktos jest za granica to jest agentem? Wobec tego jeszcze bardziej Cie lubie.
                                              Fajny jestes - wesoly czlowiek. Coz wracam do biznesu ktos wlasnie puka i chce
                                              kupic nielegalnie czolg Twardy PT91. Mam dwa w magazynie sprzedam.... a to sie
                                              w centrali uciesza.....
                                              • niestaly_czytelnik Czytaj niżej. 21.02.07, 09:08
                                                Chciałem wysłać jeszcze przed Twoją odpowiedzią, jednak musiałem w międzyczasie
                                                coś tutaj załatwić.
                                              • uchachany Każden jeden Patryjota powinien mieć tę jasność, 21.02.07, 09:15
                                                że III RP to był Ubekistan i bękart magdalenkowej Targowicy. Więc eksterminacja
                                                spec-służb oraz agentury tego ohydnego komunistycznego tworu jest świętym
                                                obowiązkiem naszej Odnowionej IV RP i powinna wywołać entuzjastyczny aplauz
                                                każdego Prawdziwego Polaka.

Bo każdy funkcjonariusz III RP to komuch, kapuś, ubek. Jego agentura zaś to
                                                słudzy totalitarnego reżimu i jako tacy powinni być przeznaczeni do odstrzału.
                                                Niech się jeden z drugim Arab, Pers czy inny Tadżyk nauczy, że kapując na rzecz
                                                skomuchowanych służb III RP popełnił zbrodnię przeciw Narodowi Polskiemu i
                                                zostanie za to ukarany zdemaskowaniem, by rodacy poderżnęli mu zdradzieckie,
                                                ubecko-komusze gardło.
                                                • jolka_z_dywit nigdy nie wiem 21.02.07, 09:53
                                                  Nigdy nie wiem, czy tacy jak Ty to sobie żartują czy to tak na serio?
                                                • marc1951 Re: Każden jeden Patryjota powinien mieć tę jasno 21.02.07, 19:48
                                                  Tak jest jak piszesz,ogrodzimy sie plotem,a jakies tam sluzby,po co?
                                            • niestaly_czytelnik Aha, jeszcze coś dodam 21.02.07, 09:06
                                              żeby żaden pies nie szczekał, że w Indiach jest wielu Polaków, a ja każdego
                                              uważam za agenta: Indie nie są tak popularnym kierunkiem podróży Polaków jak
                                              np. Niemcy, a jak ktoś już tam jest, to nie siedzi non stop na forum i nie
                                              dopisuje się do artykułów o likwidacji WSI.
                                              • miroslaw.grabietz Zdania nie zaczynamy od AHA:) 21.02.07, 09:11
                                                No pewnie ze masz racje. Polacy sa tutaj tak zadkim okazem jak komorki mozgowe
                                                w glowach braci kaczynskich lub mydlo w domu sluchaczy Radia Maryja. Siedzi nas
                                                tu siedmiu kolegow i piszemy raporty na Lubianke. Moj kryptonim to Szczekacz
                                                jestm odpowiedzialny za inwigilacje forum internetowych. Kolega to Sikacz i
                                                leje ze smiech jak czyta wypowiedzi czytelnikow Rycerza Niepokalanej:) Znowu mi
                                                kurcze przeszkadzaja..... tym razem Polnocna Korea chce kupic 100 milionow
                                                egzemplazy zyciorysu Wielkich Bojownikow Kaczynskich.. plus kilka rakiet.
                                                A teraz Twoja kolej napisz mi cos jeszcze na temat zycia za granica bo ciekawie
                                                piszesz.
                                                • jolka_z_dywit świetne 21.02.07, 09:22
                                                  No posikałam się ze śmiechu. Powiem Wielkiemu Towarzyszowi Andrzejowi, to też
                                                  się pośmieje. Tym swoim samoobrończym "ha ha ha".
                                                  • niestaly_czytelnik Wszyscy wiemy, że jesteście złodziejami 21.02.07, 09:33
                                                    pierwsze skojarzenie dla większości ludzi to: SLD - złodziej. Ale żeby kraść
                                                    nawet czyjeś nicki - toż to już kleptomania. To się leczy.
                                                  • jolka_z_dywit pierwsze skojarzenie - tabletki wzięte? 21.02.07, 09:57
                                                    > pierwsze skojarzenie dla większości ludzi to: SLD - złodziej. Ale żeby kraść
                                                    > nawet czyjeś nicki - toż to już kleptomania. To się leczy.
                                                    >

Za to wie nawet Wielki Andrzej, że paranoja jest nieuleczalna. Ale można
                                                    złagodzić objawy ;)

--
                                                    A jeśli ktoś na Wielkiego Andrzeja podniesie rękę to mu tą rękę odetniemy.
                                                  • almagus Re: świetne 21.02.07, 09:45
                                                    Zasada kaczej cyrkulacji i lustracji.

W poniedziałek albo wtorek,
                                                    wywalę kogoś pomyślał kaczorek.
                                                    Patrzy w okienku wisi zasłonka,
                                                    a na zasłonce siedzi biedronka.
                                                    Pomyślał, a może to TeWu Stonka?
                                                    Taki wróg i to tak blisko,
                                                    przecież to nie kartoflisko!!!
                                                    Łapie więc tę stonkę dziobkiem
                                                    i przełyka z kaczym bobkiem.
                                                    Lecz biedronka TeWu Stonka,
                                                    pupką uciekła mu spod ogonka.
                                                    Cap i chwilę kaczorek główkuje,
                                                    dziobek w pupkę, niech to TeWu cyrkuluje!
                                                    Obok z WueSI partyjne hołubce,
                                                    kręci braciszek i też z dziobkiem w pupce.
                                                    Słabo się kręci pupka, dziobek, brzuszek,
                                                    my lepiej zróbmy z kaczuszek łańcuszek.
                                                    Lecz z dziobkiem zasada cyrkulacji
                                                    w pupce szefa wymaga rotacji.
                                                    Więc wszystkie kaczki są w jednej kupce,
                                                    nie ma łańcuszka, wszyscy chcą w pupce.
                                                    Patrzcie to TeWSI, nie jest takie głupie,
                                                    umieściło dzioby i to w jednej d..pie.

TeWu – Tajny Współpracownik – wiecie?
                                                    To wydrapał na Bolka kaczor w klozecie!
                                                    WSI – Woskowe Służby Informacyjne – wiecie?
                                                    To ujawnił największy „głupol „ w świecie!
                                                    To TeWSI – Tymczasowo Odtajniony Tajny Współpracownik Służb Informacyjnych,
                                                    który zostanie utajniony aneksami, jak zapowiedzieli twórcy!
                                                • niestaly_czytelnik Odpowiadam pułkowniku. 21.02.07, 09:26
                                                  Po pierwsze: nie ucz mnie poprawnej polszczyzny - specjalnie dla Ciebie - była
                                                  to kontynuacja poprzedniej mojej wypowiedzi.

Po drugie: nie próbuj używać pseudohumoru do dyskredytacji przeciwnika w
                                                  dyskusji - ktoś, kto liznął waszej kuchni socjotechnicznej, nawet z literatury,
                                                  doskonale wie, jak potraficie robić odbiorcom wodę z mózgu (tyczy to również
                                                  mediów WSI, w szczególności TV WSI-24).

Po trzecie - masz sporą wydajność "pisarską" - gratuluję.

Swoją drogą, jestem mam nadzieję, jeszcze w miarę młody (31 l.) i chcę, aby w
                                                  moim kraju był wrzeszcie porządek. Głosowałem na Kaczyńskich i póki co, nie
                                                  zawiodłem się na nich, co nie było nigdy doświadczeniem wyborców UW (PO, AWS),
                                                  czy SLD.
                                                  • miroslaw.grabietz Bacznosc! 21.02.07, 09:41
                                                    31 lat? Napewno? Sprawdz legitymacje szkolna bo jakos nie wierze. Widzisz tak
                                                    sie sklada ze mamy tyle samo lat. Ja kariere zaczynalem od duszenia noca
                                                    przeciwnikow politycznych towarzysza Wieslawa Gomolki. Juz w lonie mamy knulem
                                                    jak tu obalic przyszly swiatly rzad IVRP. Mama mowi ze kopalem duzo. Stad
                                                    uwielbienie do kopania w teczkach. A gdy sie urodzilem w 1975 roku to juz
                                                    mialem 21 lat odswiadczenia w zwlaczaniu styropianowej opozycji. Ja nie tylko
                                                    stalem tam gdzie stalo ZOMO, W roku 1981 w wieku 6 lat bylem juz generalem
                                                    ZOMO. Sa to fakty niezaprzeczalne bo ukazane w RAPORCIE, wybacz ze nie moge
                                                    rozwinac mysli ale mamy ruch w interesie.....
                                                    ... teraz sie dobijaja bojuwkarze Ruchu Wyzwolenia Dorsza chca nabyc tajna bron
                                                    laserowa ktora we WSI mamy na stanie..... zarobimy dzieki temu okolo 31
                                                    milionow dolarow co przeznaczymy na tajne spolkowanie.
                                                    Z czerwonogwiezdnym pozdrowieniem
                                                    Czuwaj.

Gratuluje czujnosci umyslu. Tak trzymac. Sluszna linie obrala nasza Partia.....

Mlodzi Zwarci UGotowani
                                                  • jolka_z_dywit a ty znowu swoje 21.02.07, 10:03
                                                    Nie odpisuj niestałemu czytelnikowi, bo znowu mu zrobisz wodę z mózgu!

Pozdrowienia od Wielkiego Andrzeja i skrytozłodzieji internetowych nicków
                                                  • niestaly_czytelnik Re: a ty znowu swoje 21.02.07, 10:09
                                                    jolka_z_dywit napisała:

> Pozdrowienia od Wielkiego Andrzeja i skrytozłodzieji internetowych nicków

Co nie zmienia faktu, że jednak ukradłeś tego nicka.
                                                  • marcowroc Kapralu, wystarczy. 21.02.07, 09:57
                                                    Młodyś, więc głupi. Jakbyś był starszy, to może widziałbyś, jak bardzo sposób rozumowania twojego wodza jest identyczny z tym, jaki stosowała PZPR.

A co do TV WSI (jak to sprytnie rozszyfrowałeś - nawet Antek nic o tym nie pisał) to niewątpliwie manipulowała pokazując wczoraj, że niejaki Lech K. w sobotę mówił, że nie usunięto żadnych nazwisk, a wczoraj już że 2. Znowu bidula nie wiedział co podpisuje (jak z orderem dla Jaruzela). A tow. Jareczek z kolei wypowiada się, że atakowanie w mediach rządu jest czymś, czego w normalnej demokracji nie miało by miejsca. Czyli wpros przyznaje, że dla niego normalna demokracja to jest na Białorusi.
                                                    Widać miałeś baaaardzo skromne wymagania, skoro nie zawiodłeś się na swoim wyborze. Bedziesz miał porządek, jak u Łukaszenki.
                                                  • marc1951 Re: Odpowiadam pułkowniku. 21.02.07, 20:00
                                                    Ucz sie ,kolego ,mysle ,ze do polityki nie dorosles.
                                              • ready4freddy Re: Aha, jeszcze coś dodam 21.02.07, 09:22
                                                spokojnie, koles, nie wysilaj sie tak, bo ci instalacja iskrzy. generalnie rzecz
                                                biorac swiat ma w doopie kogo uwazasz za agenta :)
                                                • niestaly_czytelnik Teraz wytłumacz innym 21.02.07, 09:29
                                                  powód, dla którego ejakulowałeś ten ciąg literek.
                                                  • jolka_z_dywit Ty juz przestan 21.02.07, 10:20
                                                    ...bo ktoś naprawdę może pomyśleć, że Ty tak na serio piszesz.

Heil Lech, Heil Jarek..i oczywiście Heil Wielki Andrzej
                                        • mazi1027 do uszy urbana Re: Ja zarzucam im klamstwo i cyniz 21.02.07, 08:39
                                          słuchaj PiS niestety jest najgorszym rządem, a uzasadnienie, że wzięli do rządu
                                          kryminalistów z Samoobrony i faszyzujących z LPR jest co najmniej idotyczne (bo
                                          co tu ma rozejście z PO do tego)???
                                          Słuchaj przecież to PiS nie dotrzymał słowa i chciał całość resortów siłowych,
                                          co zawsze jest niebezpieczne dla Państwa jak widać teraz (zresztą pamiętam
                                          Rokita powiedział wyraźnie, że tutaj musi być podział, mówił to jeszcze przed
                                          wyborami, kiedy to jeszcze PO w sondażach była zwycięska, więc chciał się tą
                                          władzą podzielić) i widać miał rację. Zobacz jak ten rząd Polsce szkodzi,
                                          bardziej niż rządy postkomuny (niestety, bo myślałem, że gorzej niż za Millera
                                          być już nie może, przeliczyłem się). Polska demokracja idzie w kierunku
                                          odwrotnym do cywilizowanego i to dla wychowanego w uczciwości jest smutne.
                                          Proszę niech nikt nie rzuca głupawym tekstem, że słusznym uzasadnieniem dla
                                          współrządów z przestępcami był brak możliwości dogadania się z PO, bo to bzdura.
                                          Prawda jest taka, Kaczyńśkiemu łatwiej rządzi się z gościem co ma masę
                                          postępowań karnych w toku i można go ZAWSZE przywołać do porządku poprzez
                                          zagrożenie wznowieniem procesów i więzieniem (tak Panie Lepper) niż z ludźmi PO,
                                          gdzie kryminału nie ma. A styl rządzenia PiSu (poprzez wieczne kryzysy jest
                                          tragiczny w skutkach. I jeszcze jedno ZERO merytoryczności w rządzeniu Polską,
                                          to jest najgorsze.
                                          • niestaly_czytelnik do uszy urbana Re: Ja zarzucam im klamstwo i cyni 21.02.07, 10:03
                                            mazi1027 napisał:

> słuchaj PiS niestety jest najgorszym rządem, a uzasadnienie

Możesz zdradzić, kiedy wszedłeś w czas świadomego życia? Bo na pewno nie wiesz
                                            co to jest najgorszy rząd i nie pamietasz aferalnych rządów Buzka i
                                            Millera/Belki. Tylko mi nie mów, że Kaczyński był przez kilka mies. ministrem u
                                            Buzka, bo jak zaczął przywracać tam normalność, to natychmiast poleciał.

> Słuchaj przecież to PiS nie dotrzymał słowa i chciał całość resortów siłowych,
                                            > co zawsze jest niebezpieczne dla Państwa jak widać teraz (zresztą pamiętam
                                            > Rokita powiedział wyraźnie, że tutaj musi być podział, mówił to jeszcze przed
                                            > wyborami

Te resorty od początku miały być domeną PiS, co było explicite mówione w
                                            kampani, tym bardziej, że PiS jako partia bardziej kojarzy się z nimi niż
                                            zainteresowane gospodarką PO. Ale po wyborach okazało się, że PO wcale nie była
                                            gospodarką zainteresowana, tylko wspomnianymi resortami, co wzbudziło słuszne
                                            obawy o chęć ukrycia swoich brudów.

> kiedy to jeszcze PO w sondażach była zwycięska,

Sondaże - buahahahaha!!!

> Zobacz jak ten rząd Polsce szkodzi,
                                            > bardziej niż rządy postkomuny (niestety, bo myślałem, że gorzej niż za Millera
                                            > być już nie może, przeliczyłem się).

Rząd szkodzi", "najgorszy
                                            rząd", "zacietrzewieni", "niekompetentni", "bolszewicy", "hitlerowcy", "zaściank
                                            owi" - jedziesz michnikiem nawet o tym nie wiedząc. I to jest najgorsze, że
                                            można kimś nieświadomie sterować za pomocą emocjonalnej retoryki.

> Polska demokracja idzie w kierunku
                                            > odwrotnym do cywilizowanego i to dla wychowanego w uczciwości jest smutne.

Retoryka - patrz wyżej.

> Proszę niech nikt nie rzuca głupawym tekstem, że słusznym uzasadnieniem dla
                                            > współrządów z przestępcami był brak możliwości dogadania się z PO, bo to
                                            bzdura

Wystarczyło śledzić codzienne relacje z negocjacji koalicyjnych sprzed roku -
                                            np. J. Rokita i jego słynna waga: "wy wygraliście wybory - my dla równowagi
                                            powinniśmy mieć więcej resortów". No i co na to powiesz? Kto stawiał niemożliwe
                                            wymagania?

> A styl rządzenia PiSu (poprzez wieczne kryzysy jest
                                            > tragiczny w skutkach. I jeszcze jedno ZERO merytoryczności w rządzeniu Polską,
                                            > to jest najgorsze.

Retoryka - patrz wyżej. Poza tym ten rząd jako pierwszy od 17 lat podjął na
                                            poważnie temat bezpieczeństwa energetycznego i zaczął wprowadzać reformy i
                                            budować instytucje znane od dawna w cywilizowanych krajach Zachodu, np. CBA (w
                                            USA są różne policje, np. do spraw podatków).
                                            Już nie wspominając o tak wyszydzanym becikowym (na antenie rynszTokFM
                                            usłyszałem nawet kuriozum - dbałość o przyrost naturalny to nacjonalizm!).
                                            Teraz okazuje się, że na Ukrainie też jest becikowe (co za nazwa!) i wynosi na
                                            nasze 6 tys. w Rosji już 30 tys., a w Niemczech - 100 tys. W Czechach za to
                                            dostają 1000 zł. - ale co miesiąc!
                                        • eti.gda Re: Ja zarzucam im klamstwo i cynizm. 21.02.07, 14:03
                                          uszy_urbana napisał:

> Poza tym za tego rządu wyszło na jaw sporo rzeczy, które zaowocują za lat
                                          kilka
                                          > ,
                                          > ,kiedy rządzić będą ludzie naprawde kompetentni. Miejmy nadzieje.

Cóż to, czyżby teraz rządzili mało kompetentni? Jeżeli tak, to co oni mogą
                                          zrobić takiego, co by owocowało, kiedy dojdą do władzy ludzie naprawdę
                                          kompetentni? I czy jeszcze tacy zostaną?
                                    • trzy.14 Re: Obrony i dowody 21.02.07, 09:05
                                      > A co od szamba, to ja się czułem w szambie bardziej za Kwacha i Oleksego. Bo
                                      > wstyd mi było przed światem, że post-albo-i- nie-post- totalitaryści mną rządzą

Po co tak wszystko ideologizujesz?
                                      Polska świata i tak nie obchodzi, a wstyd jest teraz, bo Kwach chociaż znał
                                      języki i nie bał się latać samolotem :-)
                                      A czy wstydzisz się, że kierownik twojego warzywniaka to były PZPR-owiec?
                                      Wstydzić się trzeba było za tzw. prawicę, że nie potrafiła
                                      wykorzystać danej jej szansy.

> W kraju który pierwszy to cholerstwo przegonił.

Z gruźlicy wychodzi się przez dłuuugie lata.
                                      Formalnie totalitaryzm przegoniony, ale za Gierkiem wielu wciąż żal d... ściska.
                                      W nas wszystkich wciąż żyje homo sovieticus i to jest dużo gorsze od wszystkich
                                      agentów WSI razem wziętych.
                                      Kaczyńscy wychowali się w PRL-u i homo sovieticus żyje w nich w formie bardzo
                                      dobrze rozwiniętej. A porównanie ich z Gomułką uważam za bardzo trafne.

> Kaczory są dalekie od ideału ale
                                      > dużo rzeczy zrobili dobrych, np, za żaden rząd nie ogranicza tak bardzo
                                      > korupcji.

Chłopie, ty masz pewnie nie więcej niż z 20 lat!
                                      Przecież to nie jest walka faktyczna, tylko propagandowa.
                                      Nagrali doktora, który ich leczył, że bierze łapówkę i
                                      już dalej w kajdanki w światłach kamer!
                                      Czy czujesz, że *w twoim* otoczeniu zmalała korupcja?
                                      Jak może maleć korupcja w państwie, jeśli najważniejsze (i poślednie)
                                      stanowiska państwowe i w spółkach skarbu państwa rozdawane są po uznaniu wg
                                      klucza partyjnego na skalę dotąd po 1989 roku nie znaną?

Ten rząd jest pierwszym po 1989, który prowadzi świadomą "politykę medialną".
                                      Poprzednie się tym brzydziły, bo zbytnio kojarzyło się to z PRL-owską propagandą.

> Poza tym, nie chcę pluć na nich ze wszystkich stron. I nie podoba mi
                                      > siętakie plucie.

Ja też nie mam w zwyczaju pluć.
                                      Ale nikt by na nich tak nie "pluł", gdyby nie byli tak nadęci, zakompleksieni, a
                                      przez to jednocześnie śmieszni i groźni (bo u szczytu władzy). Gdyby choć raz
                                      powiedzieli po ludzku - "no tak, tu nie miałem racji".
                                      • niestaly_czytelnik Re: Obrony i dowody 21.02.07, 10:29
                                        trzy.14 napisał:

> Z gruźlicy wychodzi się przez dłuuugie lata.
                                        > Formalnie totalitaryzm przegoniony, ale za Gierkiem wielu wciąż żal d...
                                        ściska.

Jeżeli już tak, to wolę Bieruta, bo architektura MDM-u jest znacznie wyższych
                                        lotów niż bloków osiedla Za Żelazną Bramą :-)
                                      • niestaly_czytelnik Re: Obrony i dowody 21.02.07, 10:33
                                        trzy.14 napisał:

> przez to jednocześnie śmieszni i groźni (bo u szczytu władzy). Gdyby choć raz
                                        > powiedzieli po ludzku - "no tak, tu nie miałem racji".

Nie pamiętam, aby PO kiedykolwiek przyznało się do błędu, a popełniają ich na
                                        kopy.
                                    • takajednaania Re: Obrony i dowody 21.02.07, 09:14
                                      W kaczystanie w którym nam przyszło żyć, to Ty musisz udowodnic ze nie jestes
                                      faszysta a nie oskarżyciel jak prawo stanowi. Prawo, które Twoi idole mają tam,
                                      gdzie plecy tracą szlachetną nazwę. Jesteś zatem faszystą, botak ktoś
                                      stwierdził, ponieważ taki mamy obecnie obyczaj prawny - kaczy, ziobrowy,
                                      kryżowy, wassermanowy, antkowy. A zatem z pretensjami lub uniżonymi prosbami
                                      udaj się do tych panów.
                                      • uszy_urbana Re: 21.02.07, 09:16
                                        A TY BRZYDKO PACHNIESZ I GłUPIO PISZESZ.

broń się!
                                        • uszy_urbana jeszcze coś 21.02.07, 09:20
                                          i głupia chamka jesteś. I to nie jest obelga.
                                      • almagus Re: Obrony i dowody 21.02.07, 09:59
                                        ZOBRO Samo Dobro.

Zmilitaryzowane Oddziały Milicji Obywatelskiej,
                                        tej z cywila, ochotniczej i szpanerskiej.
                                        Zidociałym Owieczkom Bóg Rozum Odebrał,
                                        wrzeszczą „spieprzaj dziadu”, jakby klechom podebrał!
                                        Kiedyś było ZOMO, a teraz jest ZOBRO,
                                        a nad nimi jak oko czuwa „Samo Dobro”!
                                        „Ponoć” do szczucia jest wytresowana sfora,
                                        ponoć tylko kwakanie, bo do prokuratora.
                                        Ponoć się tworzy prawo dla sprawiedliwości,
                                        ponoć sprawiedliwość po ich stronie gości.
                                        Ponoć to ich prawo jest durne i chmurne,
                                        ponoć za okładki ma jesionową trumnę.
                                        Ponoć do tego prawa są ludzie za prości,
                                        ponoć dla zrozumienia trzeba tęgich gości.
                                        Ponoć ich polityka nam prawo układa,
                                        ponoć jeśli zechce, nawet faszyzm zada.
                                        Ponoć kierują wszystkim światlejsze rozumy,
                                        ponoć to dla nas , bo my ciemne tłumy.
                                        Ponoć każdy maluczki powinien być dumny,
                                        ponoć ktoś powiedział, że ten światły jest durny!
                                        I zadęła w Zelniewie z „łorganami walturnia”
                                        mamy durnia, mamy durnia, maaaamy durnia!
                            • rmichal2 Re: A lewe to jakie metody stosuje? 21.02.07, 08:47
                              "pederasta" niedługo to jak dziecko powie "mamo" czy "tato" to będzie oskarżone
                              o homofobie.

"Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i
                              szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one
                              homoseksualnych "rodziców" - donosi .
                              ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi
                              rozporządzenie.

W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by
                              słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi
                              wyrazami "opiekun", "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja
                              seksualna i płeć nie mają nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi
                              raport. Zaleca się również zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i
                              plakaty przedstawiające inny niż heteroseksualny model rodziny.

- Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na
                              homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej
                              Narodowej Służby Zdrowia.
                          • raven38 Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 09:13
                            to samo się stanie z tym co powie głośno: KACZORY TO PLETWONOGIE KURDUPLE
                            • niestaly_czytelnik Mam nadzieję, że mnie byli agenci WSI nie będą 21.02.07, 10:37
                              ścigać, ale powiem tak: Donald Tusk to zapieniony krzykacz i polityczny bankrut.
                            • eti.gda Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 14:18
                              raven38 napisał:

> to samo się stanie z tym co powie głośno: KACZORY TO PLETWONOGIE KURDUPLE

-"Mamy przecież wolność słowa, dzisiaj ci już nic nie mogą za to zrobić!"
                              -"Dziś może nie, bo już późno, ale jutro?"
                              • hatteras Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 24.02.07, 15:16
                                ???
                          • eti.gda Re: Dlatego ze prawica stosuje faszystowskie meto 21.02.07, 13:39

> Kazdy kto sie zz nimi nie zgadza jest be! A juz niedlugo bedzie siedzial w
                            > ciupie kazdy kto glosno powie ze KACZYNSCY TO IDIOCI!

"Wielu z tych, co się dotychczas śmiali, dziś już się nie śmieje. A tym, którzy
                            się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu". (Adolf Hitler)
                        • rtg Re: Dlaczego twierdzisz że jestem faszystą? 21.02.07, 09:03
                          uszy_urbana napisał:

> Napisz, po czym to poznałeś?
                          >
                          > A, bo nie pluję zbyt mocno na KAczorów? I nie lubię bełkotu GW?
                          > To rzeczywiście niezbite dowody!
                          > Już czuję się jak SSman
                          wlnij przed lustrem dwa razy haila dla podniesienia dobrego samopoczucia...
                          prawą, prawą ręką nie lewą lewusie
                    • sceptyk40 Re: pudło, to nie ten Adaś 21.02.07, 07:50
                      To czysty masochizm czytać tego "Adasia" , wiedząc że ...zrywa...
                  • kszynka Re: Mickiewicz jest OK....:) 21.02.07, 07:35
                    czy jest szansa postawienia przed sądem/trybunałem wszystkich odpowiedzialnych
                    gdy okaże się, że przez ten raport straciła życie choć jedna osoba?
                    • niestaly_czytelnik Front Obrony Przestępców. 21.02.07, 10:42
                      kszynka napisał:

> czy jest szansa postawienia przed sądem/trybunałem wszystkich
                      odpowiedzialnych
                      > gdy okaże się, że przez ten raport straciła życie choć jedna osoba?

WSI nie była ani polską służbą ani nie działała na korzyść państwa. Wielu ludzi
                      straciło życie w niewyjaśnionych okolicznościach w wyniku ich działań, więc nie
                      rozczulałbym się nad jednym agentem, dla którego byłby to rodzaj kary, choć nie
                      uważam, że jakiekolwiek zagrożenie istnieje, wszak zarówno imie "Wiesław" jak i
                      nazwisko "Kowalski" są w Polsce b. popularne.
                    • eti.gda Re: Mickiewicz jest OK....:) 21.02.07, 13:31
                      kszynka napisał:

> czy jest szansa postawienia przed sądem/trybunałem wszystkich
                      odpowiedzialnych
                      > gdy okaże się, że przez ten raport straciła życie choć jedna osoba?
                      >
                      Nie ma takich szans, gdyż tow. Lenin powiedział, że gdzie drwa rąbią, tam
                      trzaski lecą i przy takiej wiekopomnej rzeczy, jak likwidacja WSI śmierć
                      jakiegoś Araba-agenta (który dla swoich i tak jest zdrajcą) nie może mieć
                      znaczenia.
                • 2kotunia1 Re: A ja jak czytam Adasia... 21.02.07, 07:53
                  to rzygaj- sobie do łóżka, tam se ulżysz myśląc o durniach i o tych co im
                  jeszcze wierzą
            • rtg Re: Nic mnie juz nie zdziwi...... 21.02.07, 09:00
              wiadoma.sila napisał:

> on jest na misji od Boga.

i szcytuje jak na układ napluje.
          • a.k.traper Mam wrazenie że ich nie doceniasz. Łączy ich 21.02.07, 08:01
            chorobliwa ambicja i żądza władzy.Problem w tym ze nie rozumieja mechanizmów
            demokratycznych, nie chca przyjac do wiadomosci ze w tym systemie mozna mieć
            inne zdanie i szanowac zdanie innych, a także akceptowac wole wiekszości z
            prawem do krytyki. Nic dziwnego nigdy niczego nie zbudowali, tym bardziej w
            grupie.To jest właśnie główny powód niezrozumienia się ze społeczeństwem i
            szukania wrogów, podobnie jak niedawno w socjaliźmie, mocno to w ich głowach
            siedzi.
            • dziadek72 Re: Mam wrazenie że ich nie doceniasz. Łączy ich 21.02.07, 08:03
              Ale jak mają rozumieć, skoro wychowali się PRL-u!!! Przecież oni nie znają
              niczego innego. Powielają stare w nowej wersji...
              • a.k.traper To chyba dlatego że sa mało inteligentni? 21.02.07, 08:17
                ja tez się w tamtych czasach wychowywałem, byłem wrogiem ustroju i po tej samej
                stronie co oni i raptem cos mi sie w głowe stało? Raczej nie, bo widuje sie z
                tymi co w grudniu '81 staliśmy naprzeciw luf ZOMO i mysla podobnie jak ja.
                Wychodzi na to ze stalismy razem z ZOMO. Normalnie facetowi za to sie w morde
                należy, tylko nie wiem czy by przezył? Uwazam ze maja jednak jakieś odchylenia
                i próbuja sobie powetować ten okres bezczynności, podwazając to co miliony
                mozolnie wypracowują. Nie ma innej recepty na sukces niz cirpliwośc i mozolna
                praca. Rosjanie nam zazdroszczą tego ze potrafilismy wyrwac się z tego
                chocholego tańca i wyjść do przodu, teraz pewnie się ciesza ze bez żadnych
                prowokacji Polaczki sami sobie d...y nakopali wybierajac ludzi
                nieodpowiedzialnych i nierealnych politycznie.
                • almagus Re: To chyba dlatego że sa mało inteligentni? 21.02.07, 10:03
                  Czarna zawiesina!

Patrz jak jestem wypasiony,
                  w życiu miałem już trzy żony.
                  Dzieci mamy ze trzy kopy.
                  My od poczynania chłopy.
                  Bo my żydzie jemy wieprze.
                  Ty jedz g-wno, tobie lepsze!

bo chcę składek wciąż z ambony.
                  Kombinować muszę z seksem,
                  co nie wieje mi z refleksem.

Patrz jak siedzę obok laski,
                  cała sala krawat w paski.
                  Głośno szczeka Marek Burek
                  na czerwonych parę skórek.

a po co mi jakieś żony.
                  Złodziej to wieczna dziewica,
                  teraz, zawsze ma dziedzica.

Niespasiony, mądry taki,
                  takie tylko są Żydziaki.
                  Bo to przez nich Kaśka w ciąży,
                  jej mąż za mną z nożem krąży.
                  Za to żydzie cię wypieprzę,
                  żyć u obcych tobie lepsze!

(ref.)Pasą się, pasą na tej biednej Polsce
                  nazikatolicje pogrom zwiastujące.
                  Kłamią i kłamią przeróżniaste szuje,
                  z takimi dobra w Polsce nie zbuduje!

To mantra tego małego wodza, co czeka u mamusi na wąsy singielki!
                  Taka mowa, że aż LePpRy stały na baczność i robiły sieg haila!
        • rtg Re: Nic mnie juz nie zdziwi...... 21.02.07, 08:58

> Kto wie kto wie. Antek ma taki nieobecny wzrok jakby byl sterowany falami
          > radiowymi. Bracia natomiast maja problemy z poprawna polszczyzna, nie znaja
          > hymnu panstwowego oraz w przypadku prezydenta maja paskudna zone a w wypadku
          > premiera mieszkaja z mamusia, jakos to malo polskie...

i katolickie.
        • pisuarro Re: Antek jakby sterowany falami radiowymi 21.02.07, 20:00
          Co za "jakby" ?

"To przecież oczywiste" - teraz i zawsze ;)
      • marconmil Re: Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są nar 21.02.07, 09:28
        Do tej organizacji nalezy jeszcze dodac Rydza z nadajnikami za wschodnia granica , Lepera z
        Moskiewsko-Ukrainskimi tytulami i Gierdycha z prorosyjskimi sympatiami .
      • fnoll agent - ktoś, kto działa na szkodę Polski 21.02.07, 10:51
        tfuj_aniou_strusz napisał:

> a moze Maciarewicz i Kaczynscy sa agentami obcych wywiadow? i maja za zadanie
        > rozwalic Polske od srodka? przyznacie ze byloby to dosc intrygujace
        > rozwiazanie

najwyżej są inteligentnie prowokowani przez agenta STASI "Grzyba"... ;)
    • greghorius Co by tu jeszcze spie.przyć kartofle,co jeszcze! 21.02.07, 07:12
      Co by tu jeszcze spie.przyć durne kartofle,co jeszcze!
    • usmiechniety.padalec Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażeni 21.02.07, 07:14
      Kilku facetów, używających mojego ojczystego języka w sposób co najmniej
      dziwny, systematycznie demoluje Polskę. Jak to się dzieje, że nikt jeszcze nic
      z tym nie zrobił? Że mogą sobie tak bezkarnie niszczyć ludzi, instytucje i
      wartości, a wszyscy się temu, mniej lub bardziej biernie, przyglądają?
    • jerzy.zywiecki Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażeni 21.02.07, 07:14
      Nasi inteligentni widać kierują się w życiu Koranem,gdzie każda zdrada i
      donoszenie jest napiętnowane,chcąc ukrócić donoszenie postanowili rozwalić
      służby na donoszeniu oparte.
    • jerzy3bstefan Co teraz z moim ŻYCIEM?? 21.02.07, 07:14
      Dlaczego w TVN-TERAZ MY nie pokazał swojej twarzy a tu nagle widzimy piękną
      fotografię,trochę kitu sprzedał narodowi(wydawanie kasy w próżni bez rozliczenia
      i jakiej kolwiek nad nią kontroli?)-należało by gazetę podać do śądu o pokazanie
      twarzy publicznie??? (duże pieniądze za tym idące to "BAKSZYRZ"niekontrolowany??
    • gilu33 Panie pułkowniku,wystarczyło raz wyczyścić buty 21.02.07, 07:16
      Cesarzowi w latach 90,utulić Jego Kaczość w żalu po nieudanym zamachu stanu w
      1992r,a w raporcie nie byłoby wzmianki o Panu,pańskich działaniach
      zagranicą.Jako sprawdzony w boju towarzysz z otoczenia cesarza mógłby Pan
      wszystko, nawet spotykać się z agentkami Mossadu... A tak, działał pan na
      szkodę Kaczystanu no to masz Pan za swoje... A gadki o
      państwie,obronności,szkodliwych raportach to se Pan możesz wsadzić,to nie
      dotyczy triumwiratu krzyżówek i liska chytruska od siostry Debilencji z Tworek.
    • presentation1 ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:17
      jak zwykle kazdy przestepca niewinny.Juz zdarzylo mi sie przeczytac
      czwartego.Jacy z nich porobili sie milosnicy ojczyzny.Jak zawsze przypomina mi
      sie dyrektor choru dziececego ktory pod koniec zycia okazal sie pedofilem.Do
      ostatniego dnia poprawni politycznie bronili jego dobrej opini.Do dzisiaj sa
      jeszcze tacy ktorzy mysla ze jest niewinny.Dla informacji podam ze ci co
      dzialali dla dobra ojczyzny-dzialaja dalej.Przestepcy byli wszedzie a w WSI
      szczegolnie.III RP dala im ochrone bo tak postanowil Kiszczak i Walesa.
      • pis_dolot co kloszard wie o wywiadzie...??? 21.02.07, 07:20
        ...a moze napisz też cos o pedofilu Petzu...
        • presentation1 Re: co kloszard wie o wywiadzie...??? 21.02.07, 07:23
          Jestes smieszny jak cala postkomuna.Brak argumentow i tylko wycie przerazonego
          ze go w lozku przewracaja.Ot i cala skonczona komuna.
          • miroslaw.grabietz Z braku argumentow to prawicowy zasicanek slynny.. 21.02.07, 07:30
            ... kazdy dobrze wie ze na prawicy zle dzieje sie. Durnie u wladzy przekonani o
            wlasnej nieomylnosci
            • uszy_urbana No bo lewe to przykładem świeci 21.02.07, 07:34
          • 2kotunia1 Re: co kloszard wie o wywiadzie...??? 21.02.07, 08:05
            presentation! Ty wiesz co to jest wywiad i sprawy z nim zwiazane? To weź sobie
            tylko do łapki jakąkolwiek ogólnie, podkreślam ogólnie, dostępną literaturę w
            temacie a być może rozjaśni się Twój mózg. Twoim pryncypałom nic im nie
            polecam. Oni niech sie modlą o zdrowie bo o rozum już za późno. Za nisko stali.
          • eti.gda Re: co kloszard wie o wywiadzie...??? 21.02.07, 13:26
            presentation1 napisał:

> Jestes smieszny jak cala postkomuna.Brak argumentow i tylko wycie
            przerazonego
            > ze go w lozku przewracaja.Ot i cala skonczona komuna.
            A ty tylko komuna, komuchy, komuna komuchy, postkomuna. Zaczynasz się
            powtarzać, a to niedobrze!
      • uszy_urbana Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 07:23
        Plują oświeceni
        Plują dziennikarzyny
        Plują 'publicyści'
        I eksperci plują
        Wierzga się GWniane towarzystwo i miota, razem ze swymi wiernymi klakierami.

Czy ktoś z formumowiczów, a zwłąszcza ten mędrek z pierwszego postu może
        powiedzieć dlaczego Kaczory powinnny iść przed sąd?

Tzn. oczywiście, wiem, bo tako rzecze oświecone towarzystwo, poza tym Kaczor ma
        brudne buty, jest konserwatystą i nie ma 20letniej żony, a drugi żony nie ma
        wcale, ale może jeszcze jakieś inne sensowne argumenty się znajdą?
        • presentation1 Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 07:26
          Tak wlasnie argumentuja dzieci Michnika.Nawet za buty zeby bylo
          sprawiedliwie.Postkomuna jest chora.Dgybym mial tak rozgarnietych sympatykow
          jak ma Wyborcza kazalbym spakowac ich w worek i wyslac na Kube.To sa totalne
          czubki i tylko wstyd przynosza
          • uszy_urbana Kuba dobra 21.02.07, 07:28
            W końcu to właśnie tam zaszczepiono ideały wielkiego Che.
            A GW lubi lewe-Che.
            • gilu33 Re: Kuba dobra dla tow.Kaczynskiego, 21.02.07, 07:39
              ideały walki rewolucyjnej z podłą Ameryką pasuja jak ulał do paranoidalnych
              haseł walki z UKŁADEM towarzysza I sekretarza Jarosława
        • el_bigos Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 07:32
          za zdradę tajemnic państwowych, które narażają czynnie działających siatek
          wywiadowczych, w cywilizowanych krajach za coś takiego idzie się na
          baaaaaaaardzo długie lata do pierdla, ale u nas, w bananowej republice, każdy
          robi co chce
          • presentation1 Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 07:34
            Masz racje .III RP Walesy i Kwasniewskigo to bananowa republika.
            • el_bigos Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 07:48
              nie cwaniakuj frajerze, dobrze wiesz o kim jest mowa, nie mam nic przeciwko
              ujawnianiu działań WSI niezgodnych z prawem, jest dla mnie rzeczą oczywistą, że
              osoby odpowiedzialne za to powinny stanąć przed sądem, ale przede wszystkim
              jestem za tym aby to zrobić "z głową", a fakty, które ujawnił paranoik
              Macierewicz i Kaczyński zagrażają bezpieczeństwu państwa, wiem, że ty tego nie
              bierzesz w ogóle pod uwagę, dla ciebie i podobnym tobie najważniejsze jest
              wykrzykiwanie ukazanie się raportu, bez względu na jego konsekwencje w skali
              bezpieczeństwa. Przecież do cholery Macierewicz mógł sobie podarować ujawnianie
              tajnych, legalnych operacji służb specjalnych, ale wtedy raport nie miał by tego
              medialnego smaczku.
              • bernadetas-k Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 12:54
                Jest takie powiedzenie " znany szpieg to martwy szpieg", niemcy mają mówią
                "kocham informację, nie kocham informatoróow". To tylko życie ludzi, a może to
                nie mieści się w przykazaniu "NIE ZABIJAJ". Może ta nasze Trójca sprawiedliwych
                może wydawać wyroki, może są ponad wszystkich. Dzisiaj jest środa popielcowa,
                może jednak trzeba pokory.
          • uszy_urbana To dlaczego SLD nie siedzi jeszcze w pierdlu? 21.02.07, 07:38
            • el_bigos Re: To dlaczego SLD nie siedzi jeszcze w pierdlu? 21.02.07, 07:51
              już ci mówię dlaczego, bo wasi wodzowie wolą się zajmować pierdołami zamiast
              wziąć się porządnie za robotę, wolą się nieustannie przekomarzać z opozycją i
              bratać się z w równej skali przestępcami z Samoobrony co z SLD
            • kolargolo bo Ziobro jest ministrem sprawiedliwosci 21.02.07, 08:59
              a jesli uwierzyles w obietnice PiS ze pozamyka przestepcow ktorzy narobili
              przekretow za SLD to jestes przedstawicielem "ciemnego ludu, ktory we wszystko
              uwierzy".
          • miroslaw.grabietz Mam nadzieje ze pojda siedziec! Na dlugie lata! 21.02.07, 07:40
            • wiadoma.sila Re: Mam nadzieje ze pojda siedziec! Na dlugie lat 21.02.07, 07:48
              tzn podatnik juz nigdy nie pozbedzie sie tego koltunskiego balastu.
          • hardy01 Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 12:47
            Za zdradę tajemnic państwowych albo zdradę państwa często idzie się do piachu -
            albo wyrokiem sądu, albo..... po cichu.
          • szpilowyhajama Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 12:59
            Tak samo było w Modlinie w latach 1962-63 szefa kompani się oficerowie bali jak
            ognia a on jako starszy sierżant w Modlińskiej Twierdzy był "BOGIEM
            cement papa zabierał do swojej willi.
        • mazi1027 Re: Zdycha komuna i wierzga 21.02.07, 08:20
          odniosę się do Ciebie z szacunkiem jak kultura nakazuje (chociaż Ty mnie
          obrażasz! ). Mam 27 lat, wyższe wykształcenie, potrafisz liczyć, więc się
          domyślasz, że nie mogłem być komuchem (chyba że wyznajesz teorię Panów
          Kaczyńskich, dla których komuchem jest każdy kto myśli inaczej niż oni). Jestem
          młodym kompetentnym urzędnikiem, którym PiS nie pozwala pracować (czystki robią
          po sam dół) i krew mnie zalewa jak mi ktoś ubliża w tak bezczelny sposób jak Ty
          teraz. Jeszcze jedno, nigdy nie należałem do ŻADNEJ partii, bo myślałem, że w
          tym kraju można żyć, pracować i awansować bez żadnej książeczki partyjnej.
          Niestety pomyłka, PiS przywrócił czasy KOMUNY niestety, tak to PiS jest KOMUNĄ
          BIS człowieku!!!
          PS.
          Kaczyńśkiego można pociągnąć do odpowiedzialności, na razie kontytucyjnej
          (Trybunał Stanu, ale tutaj koalicja mu wygra sprawę - przy okazji koalicja z
          przestępcami, jak pięknie Prawo i Sprawiedliwość), ale w przypadku gdy ktoś z
          byłych czy czynnych agentów wywiadu zgłosi zawiadmomienie do prokuratury, że
          jego życie przez publikację stało się zagrożone, to wtedy można mu postawić
          zarzut SPROWADZENIA ZAGROżENIA żYCIA, a to zgodnie z K.K. jest już przestępstwem.
      • gilu33 Re: .Zaczynaja sie ujawniac gomułkowskie pomioty 21.02.07, 07:23
        Palestrina jako pierwszy z chóru gomułkowsko-pisowskich aparatczyków odpalił
        kompa. Oj, da nam teraz popalić swoimi wnikliwymi analizami i przemyśleniami...
        • uszy_urbana Bezczelność sowieta 21.02.07, 07:26
          Bezczelność komuchów nie ma granic, jak oni śmią nazywać pis bolszewikami?

Sowieckie pachoły i pomioty udają 'demokratów' i jeszcze wyzywają innych od
          gomułek.

Przecież tow Gomułka to chyba ich guru, więc czego się wstydzić

A gawiedź takie sloga chętnie chwyta
          • presentation1 Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 07:28
            Bardzo szybko przepoczwarzyli sie z PZPRowskich komunistow w SLDowskich
            demokratow.Ale w tej nacji to normalne.
            • gilu33 Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 07:35
              nikt tu nie jest z PZPR ani SLD, a przynajmniej ja! A Kaczyński i Pisuary jako
              żywo przypominają tow.Wiesława, a niektóre wisty pana Jarosława to jakby żywcem
              wyjęte z ust Wieśka..że o programie walki z układem nie wspomnę. Walka z
              Układem wprowadzona przez Wodza Naczelnego KC PIS,jako żywo przypomina epopeje
              rolników polskich walczących ze stonką ziemniaczaną...
              • presentation1 Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 07:38
                Niektorym papier toaletowy przypomina serwetke.Wiec badz na swojej wizji.Nic
                nie zmienisz a bajki bedziesz opowiadal swoim wnukom.Dzis rozgrywa sie
                historia .Wybrales zla strone barykady.Przegranych
                • uszy_urbana Gdzie znaleść prawdziwego bolszewika 21.02.07, 07:41
                  Kaczor niektórym bolszewika 'przypomina',

ale przecież tak wielu jeszcze takich co to tezy bolszewickie wygłąszają
                  otwarcie i jeszcze się z tym obnoszą.

A Krytyka Polityczna co to się Leninem i tym słoweńskim brodaczem zachwyca to
                  nie bolszewicy?
                  • gilu33 Re: Gdzie znaleść prawdziwego bolszewika- Kaczor! 21.02.07, 07:44
                    poczytaj pracę doktorską magistra Kaczyńskiego Lecha o leniniźmie w prawie
                    pracy i znajdziesz bolszewika!
                    • miroslaw.grabietz Ale Ty opowiadzasz! On wtedy konspirowal!!!! 21.02.07, 07:46
                      Walczyl o Polske 33 i 1/3 juz w lonie mamusi....
                      • gilu33 Re: Ale Ty opowiadzasz! On wtedy konspirowal!!!! 21.02.07, 07:57
                        a juz na pewno wtedy kiedy esbecja robiąc łapanki 13.XII.1981 zamykała ludzi za
                        noszenie gazetki, ale brata prezydenta jakoś nie przymknęła. Widocznie był
                        najgroźniejszym przeciwnikiem politycznym komuny,tak groźnym że z obawy o
                        wybuch wojny domowej nie zamknęli Jareczka..
                        • miroslaw.grabietz Do Okraglego Stolu Kaczynskich przykuto.... 21.02.07, 08:00
                          Tylko Sluzby Specjalne zakazaly TV pokazania lancuchow. Oj jak Oni tam przy tym
                          stole protestowali.... wodki nie pili.... nie podpisali sie na papierach ....
                          oj oj oj Wielcy Bracia Kaczynscy walczyli z ukladem .....

.... chyba moczowym
                    • uszy_urbana przekonałeś mnie, ale... 21.02.07, 07:52
                      Kaczor ze swoim doktoracikiem to małę pifffko, cienias, nie bolszewik

Passent w takim razie lepszy bolszewik, no bo jak te jego dzieła z lat 80
                      poczytać...
                      A Urban!
                      A Oleksy co to nawet sekretarzem bolszewickim był, takim prawdziwym, nie udawanym
                      A Kwacho-drabina-goleń! A Kiszczak-honorowy-gość!

To dopiero bolszewicy,
                      ale nikt o ich bolszewickich zasługach już dziś nie powie, to niedobrze mogą się
                      poczuć niedocenieni.
                      Wredny KAczor nawet miano bolszewika im zabrał...
                    • eti.gda Re: Gdzie znaleść prawdziwego bolszewika- Kaczor! 21.02.07, 13:42
                      gilu33 napisał:

> poczytaj pracę doktorską magistra Kaczyńskiego Lecha o leniniźmie w prawie
                      > pracy i znajdziesz bolszewika!

Gdzie to można znaleźć?
                • gilu33 Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 07:42
                  zmienię,zmienię,głosując na wszystkich innych poza PISem,i Naród zmieni kiedy
                  zmiecie pisuary i pisuaryzm oraz twórców tego popapranego,chorego ruchu do
                  pisuaru. Jeszcze dwa i pół roku rządów psychopatów,a potem do Tworek na
                  leczenie....
                • eti.gda Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 13:37
                  presentation1 napisał:

> Niektorym papier toaletowy przypomina serwetke.Wiec badz na swojej wizji.Nic
                  > nie zmienisz a bajki bedziesz opowiadal swoim wnukom.Dzis rozgrywa sie
                  > historia .Wybrales zla strone barykady.Przegranych

A więc jesteś bolszewikiem. Z powodu tej "barykady".
              • eti.gda Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 13:34
                gilu33 napisał:

> nikt tu nie jest z PZPR ani SLD, a przynajmniej ja! A Kaczyński i Pisuary
                jako
                > żywo przypominają tow.Wiesława, a niektóre wisty pana Jarosława to jakby
                żywcem
                >
                > wyjęte z ust Wieśka..że o programie walki z układem nie wspomnę. Walka z
                > Układem wprowadzona przez Wodza Naczelnego KC PIS,jako żywo przypomina
                epopeje
                > rolników polskich walczących ze stonką ziemniaczaną...

Dokładnie. To za komuny nie było "realizacji planu" tylko "walka o plan". Nie
                było "tępienia szkodników", tylko "walka ze szkodnikami", była walka o
                wszystko: o dobre zaopatrzenie, o wykształcenie, o wszystko "walka". "Piersi w
                pracy, piersi w walce".
                Ta mentalność nadal obowiązuje w partii braci K.
            • rtg Re: Bezczelność sowieta 21.02.07, 09:15
              presentation1 napisał:

> Bardzo szybko przepoczwarzyli sie z PZPRowskich komunistow w SLDowskich
              > demokratow.Ale w tej nacji to normalne.
              w Twojej nacji to głównie kartoflisko, buractwo i paranoja - gratuluje i czekam
              na efekty
          • miroslaw.grabietz Dlatego ze PiS stosuje bolszewickie metody... 21.02.07, 07:32
            za nic maja demokracje i postep jaki dokonal sie w Polsce przez ostatnie lata
            • uszy_urbana Możesz rozwinąć tę złotą tezę? 21.02.07, 07:35
              Bo mnie to pachnie kliszą, a gdzie to oni tę demokrację tak łamią?
              • miroslaw.grabietz Zawlaszczanie instytucji Panstwa. Niedopuszczanie 21.02.07, 07:42
                opozycji do komisji sejmowych. Zacisnianie partyjnego uscisku na spolkach
                skarbu panstwa. Kazdy widzi ze PiS to nowa wersja PZPR
                • uszy_urbana A znaszli taki rząd który... 21.02.07, 07:54
                  ... w latach 90 takich rzeczy nie robił?

a zresztą Pisuary to cieniaki przy takich SLdowcach.
                  Ci to się znali na upartyjnianiu spółek państwa. To byli spece!
                  • miroslaw.grabietz Re: A znaszli taki rząd który... 21.02.07, 07:56
                    Opozycja zawsze miala odpowiednia reprezentacje w komisjach sejmowych pod
                    kazdym SLDowskim rzadem. Dopiero PiS stwierdzil ze to ich podworko ich zabawki
                    i ich piaskownica a reszta ma spadac
                    • uszy_urbana I to już wystarczy? 21.02.07, 08:00
                      I to wszystko? Komisje?
                      A gdzie ta cenzura? A gdzie te kolumny brunatne? A gdzie ten zamordyzm? Tyle o
                      tym pisali i nic.

To łatwo w takim razie zostać faszystowskim rządem. Eeeee, co to za faszyzm.
                      Piaskownica nie faszyzm.
                      • miroslaw.grabietz Re: I to już wystarczy? 21.02.07, 08:02
                        Wystarczy pokolei przejac wszystko co niezalezne. Tak nie lubia Putina a
                        stosuja niektore z jego metod.
                        • uszy_urbana pooo teen 21.02.07, 08:12
                          No, ale Putin to dla Europy Zach wzorcowy...demokrata, a Kaczor, który naśladuje
                          go tak nieudolnie to już bolszewik i faszysta? Toż to obraza dla Wladymyra!
            • presentation1 Re: Dlatego ze PiS stosuje bolszewickie metody... 21.02.07, 07:36
              Postep w korupcji,niszczeniu panstwa,deprawowaniu dzieci i
              mlodziezy,zlodziejstwu itd.III RP ma sie czym chwalic.
              • miroslaw.grabietz .... 21.02.07, 07:43
                Od deprawowania dzieci to najlepszy jest kler katolicki tak chetnie wspierany
                przez prawicowe partyjki.
          • krzych.korab Gomułka nie bawił się jak małpa brzytwą. 21.02.07, 07:53
      • ontos2 Tobie się zdarza.... 21.02.07, 07:26
        Natomiast głupotę masz wszechobecną.
      • dziadek72 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:29
        O czym ty mówisz. Słuzby specjalne zawsze działały i będą działać na granicy
        prawa a nie raz poza prawem. Takie ich zadanie. Inaczej były by bezwartościowe.
        A obowiązkiem rządzących jest je chronić. Jeśli coś się dzieje nie tak to nigdy
        nie powinno to byc ujawniane!!! Tylko załatwiane "po cichu". Raport o WSI to
        wywleczenie na wierzch najważniejszych informacji dotyczących naszej obronności.
        Przecież tak na prawdę to nie armia pełni tę rolę tylko służby wywiadu i
        kontrwywiadu. A kto teraz będzie chciał sie w taką działalność zaangażować. Żeby
        za pare lat jakiś kolejny nawiedzony oszołom mógł napisać, że ten i ten to jest
        agent wywiadu? A zagraniczni współpracownicy? Czy Ktos pomyślał o ich
        bezpieczeństwie. Przecież Ci ludzie współpracując z polskim wywiadem
        niejednokrotnie podpisali na siebie wyrok. Zadowoleni z siebie teraz jesteście.
        Ile krwi macie już na swoich wypolerowanych płetwach???
        • presentation1 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:33
          Krwi?A ile krwi maja komunisci?Moze nazwiskami?Co do agentury ujawnionej to sie
          mylisz.Ujawniono przestepcow.WSI przez kilkanascie lat nie zlapalo zadnego
          szpiega pomimo ze to miala byc ich praca.Na 2000 tam pracujacych 300 zostalo
          przeszkolonych w Moskwie z ktora pomimo ze Polska weszla do NATO dalej
          kolaborowalo.Troche logiki.Nie zyjesz juz w Ukladzie Warszawskim.
          • miroslaw.grabietz Ha! Opisz jak wyglada lapanie szpiega? 21.02.07, 07:37
            Cos wiesz na ten temat? Kamera TV trwam i panowie w kominiarkach prowadzacy
            goscia w czapce uszatce "Zlapano Rosyjskiego Groznego Szpiega" Tak mialoby to
            wygladac? Jestes smieszny i naiwny
            • presentation1 Re: Ha! Opisz jak wyglada lapanie szpiega? 21.02.07, 07:40
              Ja opisalem fakty a ty o Trwam ktora znasz z przekazu GW.Powiem cos
              wiecej .Gdyby nie sluzby cywilne Polske zezarliby szpiedzy.WSI spalo bo
              zajmowalo sie machlojkami z Rosja.
              • miroslaw.grabietz Ha! 21.02.07, 07:45
                Jakie sluzby cywilne? Jak sluzby cywilne lapia szpiegow??? Czlowieku Ty
                naprawde nie wiesz o czym piszesz. Straz miejska lapie szpiegow? Minister
                gospodarki morskiej? Co Ty pleciesz
                • usmiechniety.padalec Re: Ha! 21.02.07, 07:48
                  Podstawą wiedzy w tym wypadku jest " Kapitan Sowa na tropie" (albo coś innego w
                  ten deseń;-)
          • usmiechniety.padalec Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:39
            Zadaniem WSI nie było łapanie szpiegów, misiaczku. Ich zadaniem było zbieranie
            informacji i przekazywanie ich odpowiednim służbom, które tych szpiegów
            powinny...no właśnie. Na pewno nie łapać. Obserwować, przeciągnąć na naszą
            stronę, skompromitować. Aresztowanie szpiega do dla wywiadu porażka, przyznanie
            się do niekompetencji. Jeśli się wypowiadasz, to rób to z sensem.
            • presentation1 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:41
              Komuna znowu zmienia fakty.A zyjcie sobie w tej padlinie.Po co was
              uzmyslawiac.Typowe ciemniactwo.Jak pisalem-Dzieci Michnika.Ociemniale
              • nikita.nika Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:50
                presentation1 napisał:

> Komuna znowu zmienia fakty.A zyjcie sobie w tej padlinie.Po co was
                > uzmyslawiac.Typowe ciemniactwo.Jak pisalem-Dzieci Michnika.Ociemniale
                Don Kichot też miał tak jak Ty..
                Wszystko sie ułoży,wszystko będzie dobrze:-)))
                Cichutko już...ciiii...idzie wiosna ptaszki śpiewają:))
          • dziadek72 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:40
            Zapomniałeś, że nie żyjesz w ZSRR? Od kiedy to oficjalnie podaje się o tym, że
            złapano szpiega??? jeśli już to w przypadku gdy jest on bezwartościowy do
            dalszej pracy operacyjnej. To, że komuniści mają krew na rękach, to znaczy, że
            wy też możecie? Chyba coś ci się pomyliło. Przepraszam, możę się mylę, ale kto
            lepiej zna zasady działania rozpoznania operacyjnego stosowanego przez tych zza
            wschodu niz Ci którzy tam byli szkoleni? Może ty? Ktoś to fajnie powiedział:
            Służby specjalne to nie stowarzyszenie dziewic - oni baja mbyc skuteczni a nie
            święci.
            • presentation1 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:44
              Sluzby cywilne dzieki pracy wydalily kilkunastu rosyjskich agentow.Z WSI nic
              nie wyplynelo.Dlaczego nie przeczytales raportu?Kilkuset z WSI szczebla
              podstawowego skladalo raporty o siatce agentow rosyjskich.Co robilo szefostwo?
              Pod dywanik i po problemie.Radze poczytaj.
              • dziadek72 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 07:46
                A jak myślisz, skąd służby cywilne miały informacje o takich działaniach. Naiwny
                kolego jesteś.
              • miroslaw.grabietz Czlowieku! Jakie sluzby cywilne!!!! Co Ty pleciesz 21.02.07, 07:48
                Juz czytac sie tego nie da. To tak jakbys pisal ze Mis Koralgol sie tym
                zajmuje. Ludzie czy wy nic nie wiecie i niczego poza Rycerzem Niepokalanej nie
                czytacie??????
                • presentation1 Re: Czlowieku! Jakie sluzby cywilne!!!! Co Ty ple 21.02.07, 07:57
                  Sluzby cywilne baranie.Poczytaj troche.Ale baran nie wie nic.
                  • presentation1 Re: Czlowieku! Jakie sluzby cywilne!!!! Co Ty ple 21.02.07, 08:02
                    Wypisz w google sluzby cywilne a reszte znajdziesz
                    • miroslaw.grabietz I te sluzby cywilne lapia szpiegow?????? 21.02.07, 08:05
                      Stowazyszenie Kelnerow Rzeczospolitej tez?????? Niedoczona zawsze ta prawica
                      byla........
                • dziadek72 Re: Czlowieku! Jakie sluzby cywilne!!!! Co Ty ple 21.02.07, 07:58
                  W pewnym sensie tu akurat ma rację. jakiś kretyn wymyślił sobie kiedyś, że u nas
                  służby wywiadu i kntrwywiadu nie mogą być wojskowe tylko cywilne i stąd podział
                  na WSI i Służby cywilne. U nas zawsze przeciez mósi być na odwrót nie?
                • genyo Re: Czlowieku! Jakie sluzby cywilne!!!! Co Ty ple 21.02.07, 09:38

> Juz czytac sie tego nie da. To tak jakbys pisal ze Mis Koralgol sie tym
                  > zajmuje. Ludzie czy wy nic nie wiecie i niczego poza Rycerzem Niepokalanej nie
                  > czytacie??????

zalezy ktorzy ludzie, presentation jest dumnym z siebie (jak skrzynka pocztowa)
                  uczniem szkoly dyplomatycznej radyja i na pewno poza rycerzem niepokalanej
                  niczego nie czyta, a slucha wylacznie radyja i na to forum wchodzi walczyc ze
                  zlymi mocami, a ze nieszczegolnie jest bystry, wiec slabo mu to wychodzi.
      • sceptyk40 Re: ....Zaczynaja sie ujawniac ale........... 21.02.07, 08:00
        Przestępcą jest osoba skazana prawomocnym wyrokiem. Jak się ma na ustach "prawo
        i sprawiedliwość" warto o tym pamiętać. Coś za dużo u Ciebie tych "nadużyć
        semantycznych".
    • qc Ten udaje pracownika poczty 21.02.07, 07:20
      tamten premiera, jeszcza jeden prezydenta, nastepny udaje wariata.
      Noooo ciekawe towarzystwo, wiadomo jakie.
      • miroslaw.grabietz Macierewicz wariata nie udaje, on jest autentyczny 21.02.07, 07:33
        Autentycznym Idiota
    • palestrina2005 Ci, którzy nie łamali prawa - nie są narażeni 21.02.07, 07:24
      GW ciąglę próbuje zdyskredytować raport. Płacze nad "biednymi komuchami",
      byłymi członkami PZPR, byłymi SBkami - jak to im źle, jak są poszkodowani,
      jakimi są "ofiarami" obecnego systemu.

Zabawne jest czytanie tej propagandy GW...
      • ontos2 GW? 21.02.07, 07:27
      • kropekuk1 Re: Ci, którzy nie łamali prawa - nie są narażeni 21.02.07, 07:30
        z całą pewnością te osoby które smarują tyłki obecnej władzy z całą pewnością
        nie sa na nic narażeni. Inni niech siedza cicho i przytakują, bo tego wymaga
        demokracja w wydaniu kaczorków.
      • miroslaw.grabietz Macierewicz zlamal prawo wiec do dziury go! 21.02.07, 07:35
        • palestrina2005 Niec nie złamał...rozwalił komunistyczne układy... 21.02.07, 07:50
          A dziura to się należy aparatczykom PZPR (obecnie nazwa zmieniona na SLD)
          partii, która mordowała ludzi.
          • miroslaw.grabietz Przestan czytac Rycerza Niepokalanej.....lecz sie 21.02.07, 07:53
            Jak narazie jedyne doswiadczenia z tworzeniem obozow koncentracyjnych w Polsce
            maja nazisci i polska prawica.... p[oczytaj troche doksztalc sie i przestan
            czytac Rycerza Niepokalanej
            • palestrina2005 Czyżbyś kwestionował zbrodnie komunistyczne 21.02.07, 07:59
              Mam nadzieję że już niedługo w całej UE kwestionowanie zbrodni komunistów
              będzie karane...

A kto mordował byłych AKowców ? Kto zamordował ks. Popiełuszkę ? Co działo się
              z niepokornymi w PRLu... Co Rosjanie zrobili w Katyniu a później w Polsce
              ludowej... Polacy nie pojechali do obozów w ZSRR ?

Rozumiem że PZPR jest niewinne i nie ma na koncie żadnych zbrodni ? Myślenie
              chyba CIę jednak boli...
              • tag1 Re: Czyżbyś kwestionował zbrodnie komunistyczne 21.02.07, 08:04
                Co ma piernik do wiatraka? zbrodnie komunistyczne to jedno, a wywiad i
                kontrwywiad to drugie. Pierwsze trzeba i nalezy ujawnic i rozliczyc, a w
                sprawie istotnej dla obronności kraju trzeba byc szczególnie ostrożnym i do
                badania tych spraw nie należy powoływac "stada małp z brzytwami".
              • wiadoma.sila Uzywac "Komuchow" poki mozna 21.02.07, 08:04
                wiekszosc juz sie wymknela lustratorom na tamten swiat.
                Ci co pozostali chodza zgarbieni o laskach.
                Spieszmy sie bedzie trzeba znalezc innego wroga.
                Cizba i motloch musi miec igrzyska.
                • eti.gda Re: Uzywac "Komuchow" poki mozna 21.02.07, 13:55
                  wiadoma.sila napisał:

> wiekszosc juz sie wymknela lustratorom na tamten swiat.
                  > Ci co pozostali chodza zgarbieni o laskach.
                  > Spieszmy sie bedzie trzeba znalezc innego wroga.
                  > Cizba i motloch musi miec igrzyska

To co, że na tamten świat? Przecież poprzednik Antka Likwidatora, niejaki Tomas
                  de Torquemada kazał wykopywać z grobów i palić na stosach zwłoki heretyków,
                  którzy śmieli zemrzeć śmiercią naturalną i dzięki temu uniknąć stosu za życia.
                  Również w Anglii wykopano z grobu zwłoki Cromwella i obwieszono na szubienicy.
                  To samo uczyniono ze zwłokami Johna Wikleffa,.
              • miroslaw.grabietz Wiec mowisz o Polakach czy Sowietach? 21.02.07, 08:08
                A Twoje AK w swoich szeregach mialo tez zwyklych bandytow i mordercow
                • palestrina2005 Mówię i Polakach-komuchachPZPR i o Sowietach 21.02.07, 09:46
                  Mówię i Polakach-komuchachPZPR i o Sowietach.
                  Wspólnie mordowali Polacy-komuchy z PZPR i Ruscy, kórym PZPRowcy służyli...

AKowcy to dla ciebie mordercy i zrównujesz ich z komuchami ??? Mam nadzieję, że
                  nowe prawo umożliwi wsadzanie za takie poglądy jakie prezentujesz do więzienia
                  w całej UE.
                  Bo moim zdaniem to co mówisz jeste takim samym łamaniem prawa jak
                  kwestionowanie morderstw hitlerowców. Wstydź się !
                  • miroslaw.grabietz Re: Mówię i Polakach-komuchachPZPR i o Sowietach 21.02.07, 10:01
                    Wstydze sie za Ciebie bo czytac nie umiesz, napisalem ze niektorzy z AK to byli
                    bandyci i mordercy a to czyni wielka roznice. Wiec ich tak nie wymos pod
                    niebiosa. Co do wsadzania do wiezienia to coz dla mnie jest to dowod na
                    faszyzacje polskiej prawicy
                    • palestrina2005 Re: Mówię i Polakach-komuchachPZPR i o Sowietach 21.02.07, 11:18
                      oooo widze że się przestraszyłeś, że napisałeś bzdurę i próbujesz rozwodnić
                      swoją wypowiedź.

Mam nadzieję, że już niedługa za takie jak Twoja wypowiedzi prokurator będzie
                      ścigał z urzędu...
                      • miroslaw.grabietz Poprostu nie lubie durni ktorzy czytac nie umieja 21.02.07, 14:40
              • milet_z_sedesu Re: Czyżbyś kwestionował zbrodnie komunistyczne 21.02.07, 08:45
                pleciesz trzy po trzy nie na temat.
                • palestrina2005 Re: Czyżbyś kwestionował zbrodnie komunistyczne 21.02.07, 09:49
                  To ten gość z którym rozmawiam mówi, że obozy i mordowanie to domena faszystów
                  a PZPR to niewiniątka, które nikogo nie mordowały nie współpracowali z Ruskimi.
                  I zrównuje AKowców z komuchami...

Po prostu nie możne nie odpowiadac na takie fałszowanie historii przez tego
                  głupka.

Komuniści (i PZPR i ZSRR i Chiny i inni) wspólnie zamordowali więcej ludzi niż
                  Hitler.
                  Dla mnie komunizm i faszyzm to tak samo zbrodnicze ideologie...
                  • miroslaw.grabietz Re: Czyżbyś kwestionował zbrodnie komunistyczne 21.02.07, 10:02
                    A caly czas gadasz tu brednie jakich kazdy komunista i faszysta by sie nie
                    powstydzil.

Kto mieczem wojuje tego ptaki obesraja
        • stoltzman Do czyjej "dziury" go? 21.02.07, 09:01
    • mazi1027 smutne, fani PiS przejrzyjcie na oczy 21.02.07, 07:28
      Kaczyńscy z ludźmi pokroju Macierewicz szykują Polsce opinię kraju totalnie
      nieobliczalnego, gdzie można wszystko. Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego
      powinno postawić się przed sądem za realne sprowadzenie zagrożenia życia dla
      wielu osób, które dla Polski zbierały informacje.
      • uszy_urbana Opinie wybiórcze 21.02.07, 07:31
        Opinie o Polsce jako kraju nieobliczalnym robią z powodzeniem tacy ludzie jak T.
        MAzowiecki, P. Śpiewak, W. Osiatyński czy też A. Graff. No i oczywiście Wielki
        Nieobecny NAczelny

To do nich reklamacje.
      • palestrina2005 Sam przejrzyj na oczy ! 21.02.07, 07:32
        Komuna rządziła w Polsce z tylengo lub przedniego fotela.
        Dzieki grubej kresce zapewnili sobie łagodne lądowanie.
        W przeciwiństwie do Niemiec czy Czech nie zrobiono u nas lustracji.
        Wstyd...

Teraz to się zmienia więc komuchy podniosły jazgot a ty dajesz się
        manipulować...
        • wiadoma.sila Ciemny Lud musi miec zajecie. 21.02.07, 07:45
          Tym razem kupil historie z okropnymi "komuchami".
          W nagrode moga zapomniec na chwile o swoim zasranym losie.
          Niemiaszki tez owdzie poczuly sie paniskami, takze klaskaly Hitlerowi na
          wiecach, potem Drezno, Berlin zawalily sie im mordy.
          • palestrina2005 Re: Ciemny Lud wreszcie widzi co jest grane 21.02.07, 07:52
            że komuchy rządziły Polską po 89r. Że korumpowały, brały kasę z prywatyzacji,
            manipulowały mediami...

Tak to koniec PZPRowskiego ukladu w Polsce...
            • miroslaw.grabietz A teraz jest super..... 21.02.07, 07:55
              ... kler zagarnia wlosci.... jestesmy posmiewiskiem europy .... miliony
              opuscily kraj i kolejne pakuja walizki..... jestesmy wasalem waszyngtonskiego
              rezimu.... poprostu Polska z naszych marzen.... najgorsze jest to ze IDIOCI sa
              u wladzy!!!!
              • palestrina2005 Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 08:01
                Wzrost gospodarczy - wysoki, inflacja - niska, złoty - mocny, bezrobocie -
                spada, płace realne - rosną szybciej niż kiedyś, kredyty na mieszkania tanie,
                komuniści w odwrocie...

Żyć nie umierać... tylko nieudacznicy marudzą...
                • miroslaw.grabietz Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 08:17
                  Wymieniles wspaniale zaslugi poprzednich rzadow. Wymien mi lepiej pakiety ustaw
                  gospodarczych uchwalonych przez ten rzad? Moze zamiast zajmowac sie grzebaniem
                  w teczkach zajac sie ulatwieniami dla malych i srednich przedsiabiorstw?
                  Obnizyc koszty pracy? Po co! Nam Tarcza Antyrakietowa jest potrzebna i Muzeum
                  Pamieci Kaczorow! Naiwny jestes
                  • palestrina2005 Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 09:51
                    Jakoś Czesi którzy patrząc z perspektywy kilkunastu lat lepiej niż my
                    przeprowadzili transformacje (byli lepsi od Balcerowicza) też chcą tarczy
                    rakietowej - też przeprowadzili lustrację...

Kopara opadła ????
                    • miroslaw.grabietz Jestem w szoku Sila Twoich argumentow Myslicielu 21.02.07, 10:04
                • gilu33 Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 08:29
                  ten wzrost gospodarczy to nie jest efekt działań pisuarów tylko wszystkich
                  poprzednich ekip, a głownie Balcerowicza.Można jedynie obawiać się co stanie
                  się z gospodarką, kiedy Kaczyńskim znudzi sie zabawa w szukanie agentów a zajmą
                  się na powaznie ekonomią i gospodarką i tam będą szukać swoich wrogów...
                  • stoltzman "glownie Balcerowicza". Hehehehehehe 21.02.07, 09:06
                    Przydupas przestepcy Sorosa zbawca polskiej gospodarki. P(iss)O(offcy), we
                    jestesci kompletnie poje.bani
                    • wuetend Re: "glownie Balcerowicza". Hehehehehehe 21.02.07, 09:17
                      od zawsze jestem zdania, ze ktos znajacy sie na kopaniu kartofli powinien
                      wlasnie w tym sie realizowac. bo nie uwierze ze najlepszy jestes... w
                      wywnetrznianiu sie na forach
                    • gilu33 Re:Herrr Sztolec.......................... ....... 21.02.07, 09:56
                      Herr, Sztolec,to naturalne że ludzie tacy jak pan,malutkiego rozumu, nie
                      panimają geniuszu Balcerowicza i w konsekwencji ciasnoty swojego umysłu rzucają
                      mięsem.I lekka myśl jak na pański umysł,herr Sztolec - gdyby nie Balcerowicz to
                      nie klepałby Pan w tej chwili w komputer tylko co najwyżej łopatą...
                  • palestrina2005 Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 09:54
                    Inne kraje nie miały Balcerowicza i w długim okresie (z perspektywy kilkunastu
                    lat) mają jeszcze większe sukcesy w transformacji a w dodatku lepiej poradziły
                    sobie z dekomunizacją i lustracją.

A więc można było lepiej...

A w Polsce dopiero teraz mamy powazny spadek bezrobocia... Tak więc roli
                    Balcerowicza nie przeceniałbym chociaż też nie jestem osobą która nie widzi
                    jego jasnych stron...
                    • gilu33 Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 09:57
                      czy masz na myśli Koreeę Płn czy Kubę a może Wenezuelę , geniuszu ekonomiczny ?
                    • miroslaw.grabietz Dlaczego spada bezrobocie? Oswiec mnie? 21.02.07, 10:03
                    • gruby_dolar Re: A teraz jest super.....Tak 21.02.07, 12:47
                      inne kraje też nie miały górników hutników i stoczniowców, inne kraje były dużo mniejsze i tam jest łatwiej przeprowadzić reformy, zwłaszcza gdy związki nie były tak rozwinięte a przez to i roszczeniowe jak gdzie indziej, Poznań czy Wrocław nie mają huty,kopalń ani stoczni i ludzie potrafili w nich rozkręcić własny interes, czy na śląsku w gdańsku szczecinie nie mogli by też?? mogli oczywiście ale łatwiej jest iść pod sejm i zażądać, dlatego u nas tak trudno jest cokolwiek przeprowadzić. A Polska jest w ogromnej większości poza śląskiem gdzie bez kopalni to nic się nie da robić, a w kopalni to tak strasznie...gdzie ludzie są i pomysłowi i przedsiębiorczy, i to prawicowe rządy po boomie inwestycyjnym w 90-91 roku zakładali własne firmy z końcówką na X, to prawica zdusiła to, lewica która była u władzy 94-97 znowu rozgrzała gospodarkę [mają kadry w przeciwieństwie do głupiej zacietrzewionej prawicy] by przy rządach związkowców z AWS znowu wszystko zawalić i na odchodne zostawić krater w budżecie, później znowu przyszła lewica i przy całych ich przekrętach wyporowadzili budżet na prostą a ich ustawi i regulację właśnie obecnie procentują, gdyby obecnie rządził naszymi finansami Belka, to szlibyśmy do przodu jak torpeda, bo tak naprawdę nasze SLD jest partią bardzo liberalną wbrew temu co się jej przypisuje, to PIS i LPR są socjalistami dążącymi do rozdawania publicznych wydatków oraz cofaniu w katofobii nasz kraj do średniowiecza a Jareczek nasz wódz lat 40+ bez kobiety od 17 lat w polityce z pensją grubo powyżej średniej [jedna kadencja w sejmie to około 400 tysięcy] a siedzi już 4 kadendcje to powinien mieć ponad 1mln, raptem ma 20 tysi oszczędności i mieszka z mamą, gdzie reszta pieniędzy?? na męskie dziwki poszła, i niech nikt mi nie mówi że nie ma na to dowódów bo jeśli ich nie ma to znaczy że były, a nawet gdyby były to nie mogę ich przedstawić bo są porażające.
            • eti.gda Re: Ciemny Lud wreszcie widzi co jest grane 21.02.07, 13:47
              palestrina2005 napisał:

> że komuchy rządziły Polską po 89r. Że korumpowały, brały kasę z prywatyzacji,
              > manipulowały mediami...
              >
              > Tak to koniec PZPRowskiego ukladu w Polsce...
              >
              Tak ci się tylko wydaje.
        • tomasz10012 Palestrina - działacz brunatnych bojówek 21.02.07, 09:06
          Palestrina, jako czołowy myśliciel znasz zapewne ewangeliczną przypowieść o
          kąkolu i zbożu.
          Chwasty wzrastały razem ze zdrowym zbożem, żniwiarze chcieli chwasty usunąć,
          ale właściciel pola im zabronił , bo mogliby pouszkadzać zdrowe kłosy.
          Kazał poczekać do żniw i wtedy oddzielić ziarno od plew, żeby nie uszkodzić
          zdrowych kłosów, a plewy spokojnie spalić.

To co robi ekipa rządząca to czyste działanie na szkodę państwa polskiego pod
          pretekstem odnowy moralnej i oddzielania ziarna od plew.
          Trybunał Stanu za raport, a raczej zmiany do niego.
          Dura lex sed lex jak mawiałeś przy kasusie HGW.
          • miroslaw.grabietz Czolowy mysliciel... chyba tylko od... 21.02.07, 09:07
            ...marszczenia czola
            • tomasz10012 Re: Czolowy mysliciel... chyba tylko od... 21.02.07, 09:11

> ...marszczenia czola

tylko na której główce
              • miroslaw.grabietz Palestrina nieustannie glowkuje...... 21.02.07, 09:13
                Ha ha ha
    • peterk66 Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 07:37
      WY debilne KACZORY!!! I debilni wasi poplecznicy!!! I debilni wasi zwolennicy!!!
      Mam tylko jedno pytanie : po co jest wywiad i kontrwywiad? Czyżby prof. prawa
      był takim ignorantem. W RZymie BY CIĘ GNOMIE ŚCIELI,ALBO ZASZTYLETOWALI za ten
      numer i to "gwardziści" z twojej ochrony powinni zrobić, by zmyć swoje winy, że
      takiego palanta mają za szefa.
      A jak myślisz kaczy ignorancie , jak się zdobywa tajne, chronione, bezcenne
      informacje. Wychodzi się na ambonę i prosi co łaska od nawróconych grzeszników?
      Toć to nawoływanie do popełnienia kolejnych grzechów!!! Chyba ,że tak stanowi
      moralność kacza!!!Czas kończyć i rozpocząć polowanie na kaczory!!! MYŚLIWI III
      RP-DARZ BÓR.
    • walerian2 Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 07:37
      A pan Kowalski potym co powiedzial nie jest narazony ?
      • eti.gda Re: Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są nar 21.02.07, 13:36
        walerian2 napisał:

> A pan Kowalski potym co powiedzial nie jest narazony ?

On i tak był narażony, więc nie ma nic do stracenia.
    • bogdankra Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 07:41
      Faktycznie... to się w głowie nie mieści. Ale trzeba pamiętać, że przeciwko
      rozwiązaniu WSI głosował tylko SLD
    • marian391 Zdrada narodowa 21.02.07, 07:45
      Wyczyny barci Kaczyńskich, Maciarewicza, Wassermana, Szczygły wynikają chyba z
      zaślepienia i są na granicy szaleństwa. Tego w światowej historii nie było.
      Istnieje nie tyle podejrzenie, ale prawie pewność popełnienia przestępstwa, a
      prokuratura milczy!!!!
      • eti.gda Re: Zdrada narodowa 21.02.07, 13:43
        marian391 napisał:

> Wyczyny barci Kaczyńskich, Maciarewicza, Wassermana, Szczygły wynikają chyba z
        > zaślepienia i są na granicy szaleństwa. Tego w światowej historii nie było.
        > Istnieje nie tyle podejrzenie, ale prawie pewność popełnienia przestępstwa, a
        > prokuratura milczy!!!!

Milczy, bo się boi albo jest już "odzyskana!"
    • cyndyndanda i za to kaczory i szalony antos stana przed Trybun 21.02.07, 07:46
      alem Stanu. Prezydent Kaczynski w czasie wizyty w Irlandii opowiadal sie za
      kara smierci - mysle, ze powinna byc zatwierdzona, bo za kilka lat bedzie jak
      znalazl!!!
    • antonioni1 Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 07:47
      Od dawien dawna to piszę i mówię, że Macierewicz powinien poddać się leczeni
      podobnie jak i jego mocodawcy. Podstawowa zasada: nie podcina się gałęzi, na
      której się siedzi. Każde państwo od zarania dziejów, jak tylko długo istnieje
      homo sapiens musi mieć swój wywiad i kontrwywiad. W ciągu dwudziestu lat nie da
      się wymienić starej ekipy na nową. Studia medyczne, które podobno należą do
      najtrudniejszych, trwają sześć lat, ale świeżo dyplomowany lekarz za Chiny
      Ludowe i Polskę Ludową i ZSRR nie zastąpi doświadczonego lekarza z
      dwudziestoletnim doświadczeniem. Wywiad i kontrwywiad to najdelikatniejszy nerw
      w każdym państwie. To kręgosłup bezpieczeństwa państwa. Nie trzeba prowadzić
      zbrojnych natarć, żeby wygrać wojnę. Jakąkolwiek. Najgroźniejsza jest wbrew
      pozorom wojna gospodarcza. "noł hał"! Celowo tak piszę, bo słysząc wymowę
      obcojęzyczną naszych pożal się Boże i Gospodi pomiłujsja polityków, to ręce mi
      opadają i nawet nie chce mi się spojrzeć na kobietę.
    • september76 Trepie z LWP-zgol wasa,Polska to nie Irak Saddama 21.02.07, 07:50
      Wasacze, brzuchacze, alkoholicy nie powinni w ogole byc powaznie traktowani.
      Czas MO i LWP minal bezpowrotnie choc mentalnosc i jej ostatnie bastiony trwaja.
    • 2kotunia1 Re: Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są nar 21.02.07, 07:51
      Tym durniom maszyna do szycia jest zbyt skomplikowana. Im nie molno dawać
      ołówka do ręki bo sobie w oko wsadzą - a może to i dobrze byłoby. A tak
      naprawdę to trzeba ich pod mur i .....! PIS = Podpie.. i słońce
    • nowytor4 [...] 21.02.07, 07:57
    • edi54 Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 07:59
      Prezydent Walesa slusznie nazwal Kaczynskiego durniem.W demokratycznym Panstwie
      to organy scigania i wymiar sprawiedliwosci zajmuja sie sciganiem i orzekaniem
      w sprawach przestepstw a nie schizofreniczny Macierewicz wraz z
      tajna ,"bolszewicka" komisja.Inna sprawa ,ze zachodzi ludzace podobienstwo
      fizjonomiczne schizofrenika Macierewicza z Feliksem
      Dzierzynskim.Resume,blizniaki winni stanac przed sadem i znalezc sie we
      Wronkach(zasluguja oczywiscie na surowszy wyrok)
    • tag1 Re: Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są nar 21.02.07, 07:59
      Minister Sprawiedliwości i Prokurator Generalny w jednej osobie p. Ziobro ma
      okazje udowodnić, ze służy interesom Polski , a nie braciom bliźniakom.
      Dochodzenie w sprawie skandalu wokół likwidacji WSI obligatoryjnie powinno być
      prowadzone z urzędu. Niepodjęcie tych czynności przez p. Ziobro powinno byc
      traktowane jako popełnienie przestępstwa i konsekwencje powinny być tylko
      jedne - out z rządu i do pierdla.
    • irek1022 Płk Wiesław Kowalski z WSI: Moi agenci są narażen 21.02.07, 08:00
      To chyba musi ktoś zginąć,i to nie w pojedynkę żeby tych zapalczywych szaleńców
      wywalić z Polski
    • the.bill1 Zemke z SLD wsypał wczoraj układ!!!!! 21.02.07, 08:04
      Widzieliście ten kabaret w TVN24?
      Pan Zemke (SLD)powiedział, ze zadzwonił do niego jeden z zakonspirowanych
      agentów i spytał co ma robic, skoro jego nazwisko zostało opublikowane w
      raporcie....
      hahahahaha zadzwonił to pana Zemke3, a nie swojego przełożonego z władz
      rządowych - hahahaha
      CIekawostka prawda?
      Istnieją jacyś nieformalni przełożeni spoza władz państwowych??????
      Kompromitacja i pokazanie, że PiS MA RACJĘ mówiąc, że WSI bronia układu.
      To samo Kwasniewski, WYborcza - cały układ zmajstrowany przy Okrągłym Stole
      zaczyna walić w PiS...
      Przypadek oczywiście
      I wzorem Unii Wolności uderza w tony moralne.... hahahaha!!!!!!!!
      Panowie nie osmieszajcie się już!
      • the.bill1 Re: Zemke z SLD wsypał wczoraj układ!!!!! 21.02.07, 08:06
        AHA
        hahahahaha zadzwonił to pana Zemke, a nie swojego przełożonego z władz rządowych
        - hahahaha
        CO poradził mu Zemke?? powiedział "odesłałem go do jego przełożonych" -
        KABARRET!!!!!

* * *
        "Im słabsza Gazeta Wyborcza, tym lepiej dla Polski." - Jarosław Kaczyński
        • eti.gda Re: Zemke z SLD wsypał wczoraj układ!!!!! 21.02.07, 13:56
          the.bill1 napisał:

> AHA
          > hahahahaha zadzwonił to pana Zemke, a nie swojego przełożonego z władz
          rządowyc
          > h
          > - hahahaha
          > CO poradził mu Zemke?? powiedział "odesłałem go do jego przełożonych" -
          > KABARRET!!!!!
          >
          A czy byli jeszcze jacyś "przełożeni"?
      • xapur Układ jest wszędzie. 21.02.07, 08:34
        Wraz z postępem budowy socjalistycznego... tfu, solidarnego państwa
        sprawiedliwości ludowej nie możemy zaprzestać walki z kontrrewolucją, tfu z
        układem, gdyż jego siły rosną. Wprost przeciwnie, należy jeszcze bardziej
        wzmocnić wysiłki celem wyłowienia wrogów narodu (czytaj PiSu) i ich
        zniszczenia, bo niech każdy burżuj z sanacji, tfu, liberalnej łże-elity wie, że
        jeśli podniesie rękę na socjalistyczną, tfu, solidarną ojczyznę, to ta mu tą
        rękę odetnie.
    • mrlusiek płk potwierdza nasze przypuszczenia 21.02.07, 08:07
      raportu nie czytałem ale dlaczego miałbym to robić , przecież to tak jak bym
      próbował rozmawiać z wyznawcą o. Rydzyka na temat jego guru i technik
      złodziejstwa polegających na "rabunku bezdotykowym"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka