Dodaj do ulubionych

Co się gapisz lesbo?

IP: *.chello.pl 26.02.07, 23:57
medialny spektakl trwa:)

normalność - tylko może nas uratować
Obserwuj wątek
    • fin9 Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 00:00
      hmm, ciekawe, redaktor Janiszewski w TOK FM ma od poniedziałku do piątku swoje 2h nienawiści do Kaczyńskich i nikt z tego powodu kampanii przeciw Kaczofobii nie robi, i gdzie tu gejowska sprawiedliwość? pozdrawiam
      • Gość: chinique Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 00:58
        Podobnie jak europejski afrykańczyk amerykańskiego afrykanina może nazwać
        czarnuchem (@see gangstaraperskie nigga). Mogą to robić wyrażając się w sposób
        ironiczny, bądź np. w złości dla lepszej ekspresji. Biali bogaci przystojni
        blond wysocy heteroseksualni mężczyźni umocowani wysoko w hierarchii społecznej,
        oczywiście dzietni, najlepiej będący osobami publicznymi, muszą zadowolić się
        tym kim są i tym, że tylko oni stwarzają poprzez język. To do nich skierowana
        jest ta kampania.

Proponuję stworzyć macierz relacji pomiędzy elementami iloczynu kartezjańskiego
        zbiorów gender i ras, dzięki temu będziemy wiedzieli jak mogą bez wywoływania
        histerii opresji językowej odnosić się do siebie np. lesbijka obywatelka krajów
        Ameryki Południowej i azjatycki hetero ojciec siedmiorga. To załatwi nam sprawę
        moje drogie biedronie i biedroneczki.
        • kszynka Re: Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. 27.02.07, 08:10
          kto stoi za tą wredną prowokacją?
          (pytanie retoryczne)
          • badjuk Re: Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. 27.02.07, 09:46
            kszynka napisał:

> kto stoi za tą wredną prowokacją?
            > (pytanie retoryczne)
            >
            Ty za nia stoisz.
            • Gość: mixer "Mama" i "tata" to też słowa nienawiści IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 12:25
              według gejowatych środowisk. I dlatego w służbie zdrowia w Szkocji oficjalnie
              zalecono żeby ich nie używać. Uznano że zamiast tego powinno się mówić
              strażnicy czy opiekunowie. I jak nazwać to, co gejowate środowiska już teraz
              wyprawiają z niektórymi społeczeństwami? Kiedy nam zakażą mówić "mama"
              i "tata"???
              • Gość: pepick Re: "Mama" i "tata" to też słowa nienawiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:30
                Zostałeś wpuszczony w maliny przez Rzeczpospolitą - tam zaleca się korzystanie
                ze słowa "opiekun" (strażnik to złe określenie - nie ma w Polsce odpowiednika
                znaczenie angielskiego guard w odniesieniu do rodzicielstwa) jeśli rodzice
                dziecka adoptowanego to homoseksualiści, a nie w każdym przypadku. Ale pewnie -
                lepiej używać fragmentów całości, "skrótów myślowych" itp dla osiągnięcia
                własnej korzyści... A może "skrót myślowy" to wszystko co potraficie? Pełnej
                myśli rozwinąć nie sposób?
                • Gość: mixer Re: "Mama" i "tata" to też słowa nienawiści IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 12:48
                  W relacjach z którymi się spotkałem mówiono o służbie zdrowia w Szkocji. Nie
                  przypominam sobie żeby wspomniano o zaleceniach szczegółowych...
            • zuzur KPH, NSDAP, Hitlerjugent, Młodzież Wszechpolska. 27.02.07, 12:32
              KPH, NSDAP, Hitlerjugent, Młodzież Wszechpolska.
              Tak mi się jakoś samo skojarzyło.

Popaprańcy zawsze mają jakieś organizacje lub stowarzyszenia.
              Popaprańcy zawsze wyłażą na ulice ze swoimi poglądami.
              Plakaty, marsze, manifestacje, potem noce kryształowe, długich noży, 'bicie
              Żyda', pogromy, a na końcu wyniszczanie systemowe.

• Gość: mixer Re: KPH, NSDAP, Hitlerjugent, Młodzież Wszechpols IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 12:42
                Masz rację. Właśnie o te plakaty tu chodzi. Co do marszy i manifestacji to też
                masz rację. Tak samo jak w przypadku rozkładu systemu społecznego który
                nieudolnie nazywasz "wyniszczaniem systemowym". Dlatego gejowatym środowiskom
                trzeba w końcu powiedzieć NIE!!! Róbcie sobie swoje, ale się w końcu od nas
                odwalcie...
              • Gość: dodek co to jest skrót KPH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:41
                • Gość: safistka Re: co to jest skrót KPH? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 27.02.07, 15:21
                  Kampania Przeciw Homofobii
          • chinique Dzięki za uznanie. 27.02.07, 09:50
            Tymczasem nie jest to prowokacja, ale czy ktokolwiek na tym forum jest w stanie
            wyjść na chwilę ze swojej roli kulturowej/społecznej i polemizować na ten temat?
            Nie widzę.
            • Gość: morderca Bo każdy gej to pedał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:06
              Proponuje utworzyć państwo gejów. 100 lat i po problemie homofobi.
              • Gość: zJL Kiedy akcja: "Ty parchu"/ "Ty moherze"? IP: *.icm.edu.pl 27.02.07, 10:39
                A tolerancja rośnie tak jak = zobojetnienie na to kto jak żyje, czy żyje, co robi i "kim w ogóle u licha jest ten sąsiad".
                Z drugiej strony... żebyśmy nie doszli z homo do histerii takiej jak teraz gdy jak ktoś napisze "pół Nowego Jorku należy do Żydów" to nazywają go antysemitą.
                • srpnov Jak dużo trzeba się naczytać Wyborczej? 27.02.07, 12:26
                  aby sądzić, że geje są prześladowani? 80% ludzi nie interesuje życie intymne
                  homosów. Znam paru gejów i ani jeden nie czuje się dręczony. Dyskryminowany - to
                  tak, bo nie widzę powodu, aby im się nie należało to co wszystkim obywatelom
                  (chociażby wspólnota majątkowa) ale nie histeryzujmy.

A plakaty IMHO debilne.
                  • Gość: mixer Re: Jak dużo trzeba się naczytać Wyborczej? IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 12:59
                    Sam też znałem kiedyś dwóch gejów. Byli to sympatyczni ludzie a ich orientacja
                    seksualna była dla mnie czymś drugoplanowym. Nie wymagali ode mnie żebym co
                    chwila potwierdzał że nie jestem homofobem. Czy p. Biedroń i jego agresywne
                    środowisko nie mogło by wziąć z nich przykładu???
                  • Gość: Paweł Re: Jak dużo trzeba się naczytać Wyborczej? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.07, 13:37
                    Wspólnota majątkowa nie należy się "wszystkim obywatelom" tylko małżonkom. Z
                    powodów oczywistych. Osoby tej samej płci małżonkami być nie mogą ex definitio,
                    niezależnie od tego, co jeszcze wymyślą organizacje zboczeńców oraz pragnący im
                    się usilnie przypodobać politycy.
                    • Gość: ltc Re: Jak dużo trzeba się naczytać Wyborczej? IP: 193.109.212.* 27.02.07, 13:47
                      co za głupota! a niby dlaczego dwóch facetów/dwie - kobiety mieszkających/ce
                      razem ze soba przez 30 lat nie może miec wspólności majątkowej? co ma do tego
                      płeć??? takie prawo jest chore i należy je zmienić.
              • Gość: nef Re: Bo każdy gej to pedał! IP: *.elpos.net 27.02.07, 11:05
                jakbyś chciał wiedzieć to homoseksualizm nie przenosi sie z ojca na syna i z matki na córkę;) bo już dawno by nie było tego zjawiska;) niezależnie od twoich preferencji jeśli zdaży Ci się posiadać potomstwo to może być ono równie dobrze hetero jak i homoseksualne;)
                • Gość: nie_frajer Re: Bo każdy gej to pedał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:42
                  no bo wszystko zależy od indoktrynacji, czyli kto komu jak namiesza we łbie...

był nazizm, komunizm, a teraz mamy homoseksualizm na topie - propaganda zbiera
                  żniwo

P.S. Nikt mnie nie przekona, że to powinno być akceptowane, bo w starożytności
                  to było normalne... no i co z tego? w starożytności morderstwa, gwałty też były
                  normalne. Ludzkość już trochę przeszła doświadczeń dziejowych i stwierdziła, że
                  jest to nienormalne i już. A jak ktoś zgrywa mądralę i powołuje się na
                  pseudobadania pseudonaukowe, to niech wie, że poglądy w nauce zmieniają się
                  bardzo często ( obecnie średnio co 10 lat ktoś dokonuje jakiegoś "odkrycia" )
                  • Gość: pepick Re: Bo każdy gej to pedał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:47
                    Idąc dalej Twoim tokiem myślenia - skoro w krajach normalniejszych prawa
                    homoseksualistów do zawierania związków już są, to dlaczego my toniemy w
                    zacofaniu? Świat się zmienia...
                  • mmpio Re: Bo każdy gej to pedał! 03.03.07, 11:25
                    mnie tylko dziwi że uważasz swój pogląd za jedyny słuszny, skoro to takie wszystko zmienne:) Żyj tak jak chcesz i z kim chcesz byleś nie wyrządzał nikomu krzywdy, żyj ale i innym pozwól żyć tak jak im wygodniej i nie przeżywaj tego kogo goszczę w sypialni, to mój wybór i pozwól że tak zostanie, za kilka lat poglądy pewnie rzeczywiście się zmienią, ale ja mam nadzieję, że ludzie w końcu zrozumieją że to ja mam prawo stanowić o sobie i kochać tak jak kocham, komuś od tego na świecie dzieje się krzywda?
              • Gość: mm Re: Bo każdy gej to pedał! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:57
                Państwo GEJÓW ok. świetny pomysł - 100 lat albo mniej i po sprawie.Nie rozumiem
                dlaczego się męczą wśród wrednych,wstrętnych hetero bez których NIESTETY by ich
                nie było.
            • Gość: Strój Chojny Re: Dzięki za uznanie. IP: *.48-210-81.netia.com.pl 27.02.07, 11:52
              O czym polemizować, kiedyś matka natura eliminowała skutecznie dewiacje
              chemiczne w mózgach porażonych tą chorobą. Współcześnie, lecznictwo dysponuje
              środkami przywracającymi równowagę hormonalną i przy otpowiednim przyzwoleniu
              społecznym problem by zniknął wraz z gejami. Przypuszczalnie czołowy polski gej
              stał by się czołowym heteroseksualistą. I niech im będzie PochwaLony. Amen
          • mig29a Re: Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. 27.02.07, 13:23
            > kto stoi za tą wredną prowokacją?
            > (pytanie retoryczne)

chyba erotyczne? :-)
            • mig29a Re: Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. 27.02.07, 13:29

A może takie:

"Pedał Lesbie oka nie wykole."?

(bo polak polakowi to i owszem)

• Gość: zyd Re: Gej geja może nazwać pedałem lub ciotą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:09
          :) ładnie podsumowales/as istote narzedzia uzytego ale w kampani chyba nie o to
          chodzi ...
      • Gość: Nicos Ciekawe ile kasy z UE na to wyciągneli IP: *.cm.umk.pl 27.02.07, 08:27
        nie ma jak to darmowa kasa od podatników.
        • pe1 Re: Ciekawe ile kasy z UE na to wyciągneli 27.02.07, 09:21
          KPH utrzymuje się wyłącznie z datków osób prywatnych
          • Gość: mixer Mają święty spokój, to sami sobie dowalają IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 12:31
            Żeby tylko móc bić pianę i się skarżyć na polską homofobię...
        • chinique Jak nie GDP to NGO 27.02.07, 09:40
          Osoby, które są mentalnie niezdolne do wytwarzania GDP po prostu działają w NGO
          - socjalistycznym wyrzucie sumienia krajów kapitalistycznych.
      • Gość: Justyna Re: Co się gapisz lesbo? IP: 213.134.176.* 27.02.07, 08:56
        A to Kaczka tez jest gejem? No popatrz! To mnie zaskoczyłeś!
    • Gość: ecce STOP homofilii!!! IP: *.aster.pl 27.02.07, 00:08
      Im więcej natrętnego lansowania gejów i lesbijek, tym większą żywię do nich
      niechęć...
      • elpooho Re: STOP homofilii!!! 27.02.07, 00:16
        Tak, jak przeciwko osobom homoseksualnym nic nie mam, znam kilku fajnych gejów i
        w ogóle, to pan Biedroń jakoś mojej sympatii nijak nie jest w stanie wzbudzić.
        No kurcze, nie wiem dlaczego...
      • cullen1 Re: STOP homofilii!!! 27.02.07, 07:02
        No ... jak ja do Malysza...
        • gordon21 Nie rozumiem tej kampanii... 27.02.07, 11:17
          Taki plakat raczej wbrew intencjom organizatora tego przedsięwzięcia może
          zadziałać w drugą stronę... Poza tym NIE uważam homoseksualizmu za coś
          normalnego. Toleruję jednak taki stan rzeczy, ale NIKT nie jest w stanie
          przekonać mnie do zaakceptowania tego, że homoseksualizm jest czymś
          normalnym... Niech geje i lesbijki robią sobie w swoich domach co
          chcą...przecież nikt im tego nie zabrania!... To jest ich życie prywatne i nic
          nam do tego. I nie rozumiem czemu mają służyć parady równości... Nigdy nie
          obraziłem ani nie pobiłem żądnego geja...A jeżeli chodzi im o równouprawnienie w
          sferze zawierania związków małżeńskich to jestem do tego nastawiony bardzo
          sceptycznie..zaś adoptowanie przez nich dzieci jest dla mnie nie do zaakceptowania!!
      • darth-oor Re: STOP homofilii!!! 27.02.07, 08:14
        Niechec....?
        Malo powiedziane, jesio kilka takich "akcji" i zaczne ich tluc na ulicach.
        • iluminacja256 Re: STOP homofilii!!! 27.02.07, 08:59
          heheheh...Zacznie? Chyba nie wiesz, gdzie zyjesz...Sama kojarzę trzy przypadki
          pobicia z ostatniego roku - ale nie w Warszawie.
          • Gość: greg Re: STOP homofilii!!! IP: *.jzo.com.pl 27.02.07, 09:31
            Tylko trzy ?? W moim mieście są trzy dziennie! Bo ktoś miał nie taki wzrok, bo był łysy, bo z kolei kędzierzawy. To dopiero dyskryminacja! Ba - przedwczoraj zaciukali młodzieńca nożem.
            A do mnie powiedzieli ostatnio "co się gapisz (c)h..u". Nie powiem - poczułem się urażony. Zdyskryminowali przecież moją płeć!
        • Gość: rat Re: STOP homofilii!!! IP: 81.219.116.* 27.02.07, 09:47
          Myśle że to nie po tych plakatach zaczniesz - jeśli one maja być przyczyną dla
          ciebie do bicia homo to naprawde powinieneś się przebadać. Zresztą myśle że nie
          zaczniesz a już zacząłeś - wałku...
      • Gość: west ham dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:42
        kurcze, mam te same odczucia. dopóki siedzą cicho i pozostają neutralni robiąc
        sobie co tam im sie podoba to w porządku - nie przeszkadzają mi. ale im bardziej
        starają sie pokazać tym większą odrazę we mnie wzbudzają.
        starając sie uzyskać miano 'świętych krów' sprawiają że mam ich dość. to samo
        sie tyczy murzynów i żydów.
        jak sie nazwie azjatę 'żółtkiem' to on sie nie przejmie bo zna swoją wartość.
        użyjesz określeń 'pedale', 'lesbo', 'żydzie', 'czarnuchu' to obrażą sie tylko ci
        którzy faktycznie muszą czuć sie odszczepieńcami. jak sie już kimś jest i ma sie
        pełne przekonanie do słuszności swoich czynów to jest się z siebie dumnym a nie
        robi wiecznej ofiary.
        • Gość: nef Re: dokładnie IP: *.elpos.net 27.02.07, 11:24
          wiesz, tak się składa ze jestem gejem i, zapewne tak jak większość mi podobnych ludzi w miarę normalnie funkcjonuję w społeczeństwie i robię sobie to co chcę i absolutnie nie zależy mi na mianie świętej krowy. Chcę dalej studiować, pracować, wynajmować mieszkanie tak jak robię to dotychczas, wyjść na spacer z kimś kogo kocham, obejrzeć doby film w kinie od czasu do czasu, posiedzieć ze znajomymi w pubie, wnerwiają mnie nie odśnieżone chodniki i pewnie nawet nie zabierałbym głosu w tej dyskusji bo i po co, tylko taka mała sprawa. Jak siądę na ławcę i wezmę za rękę moje kochanie <wydawałoby się normalny odruch> to nie bardzo mam ochotę dostać kolejny raz po twarzy czy chociażby spluwań w naszą stronę, nie uśmiecha mi się gdy znajomi z pracy mówią bo jeszcze pomyślę że jesteś pedałem i wybuchają śmiechem. Mam takie same potrzeby jak heterowiększość i jeśli mógłbym je realizować to bym po prostu zajął się ich realizacją:) większość tej większości jest w porządku, ale nie wszyscy i zdarzają sie niestety nieprzyjemne sytuacje:/ Jestem w 100% przekonany o słuszności swoich czynów i dlatego chcę walczyć o swoje prawa:)
          • Gość: khas Re: skoro raz dostałeś w twarz... IP: *.globalconnect.pl 27.02.07, 11:31
            skoro raz dostałeś w twarz, to poiwninieneś chyba wyciągnąć z tego wnioski.czy
            jesli siedzisz ze znajomym gejem w lokalu czy na ławce w parku, to musisz
            zachowywać się jak gej??
            • cullen1 Re: skoro raz dostałeś w twarz... 27.02.07, 13:26
              Cos tu nie hallo kolego khas. Czy dlatego, ze jestes Polakiem i siedzisz z
              innym znajomym Polakiem na lawce w parku to musisz zaraz zachowywac sie jak
              Polak (czyt. na przyklad mowic po polsku)??? Stary, facet jest gej, nie uprawia
              seksu na lawce w parku, czy w pubie (jak wielu niestety hetero). Trzyma za reke
              kogos kogo kocha. Niech sie wstydzi ten co widzi a nie ten co robi. Kurna, zle
              ci z tym, to sie nie gap! Siedz w domu, pielegnuj te swoje zahamowania
              umyslowe. Ozesz...
          • Gość: Bzz Re: dokładnie IP: *.4web.pl 27.02.07, 11:50
            Gość portalu: nef napisał(a
            Mam takie same potrzeby jak heterowiększość i j
            > eśli mógłbym je realizować to bym po prostu zajął się ich realizacją:)"
            Nie mój drogi, nie masz takich samych potrzeb jak heteroseksualiści. Gdybyś
            miał, to marzyłoby ci się wziąć za rękę dziewczynę a nie chłopaka! Nie jest
            normalnym odruche u faceta łapać faceta za rękę, nie wygaduj głupot. Chcesz to
            sobie chwytaj, ale nie wmawiaj, że to normalne. Normalny układ to układ kobieta-
            mężczyzna, bo tylko taki układ gwarantuje przedłużenie gatunku!
            • Gość: no name Re: dokładnie IP: *.4web.pl 27.02.07, 12:22
              smiem wątpić - w Polsce bardzo popularny jest układ kobieta+ dziecko, bo ojciec
              zwiał:P , wiec nie truj mi o normalnosci. Przedłuzenei gatunku to jeszcze nei
              normalnosc - muzulmanie o konserawtywnych poglądach w Pakistanie i indiach
              pzredłuzaja jak ta lala, co wcale nie znaczy, ze stosunek do kobiet w tym kraju
              jest normalny. Zabiłbyś wąłsną zgwałconą córke , albo podpalił zonę ?
              • Gość: Bzz Re: dokładnie IP: *.4web.pl 27.02.07, 12:32
                Chrzanisz jak potłuczony. Nie mo tym teraz rozmawiamy. Mówimy tylko o tym, jaki
                układ jest normalny kobieta-mężczyzna czy mężczyzna-mężczyzna a ty mi tu o
                patologiach. Jak nie potrafisz wypowiedzieć się na temat to zmilcz!
                • iluminacja256 Re: dokładnie 27.02.07, 13:44
                  Nie wypowiadam sie o patologiach, ale o realiach. Normalnosc, która wg ciebie
                  polega na tym, ze przedłuzamy gatunek od razu pokazuje, ze bezpłodni rodzice są
                  neinormalni, a płodzacy się bez końca alkoholicy jak najbardziej normalni. Taka
                  definicję normalnosci podałes - normalnosc to zdolnosc do przedłuzanai gatunki.
                  Zatem gwłaciciele sa normalni:P I jeszcze cos - zarówno geje jak i lesbijki sa
                  jak najbardziej zdolni do przedłuzania gatunkui i wielu z nich , zwłaszcza
                  kobiet , ma dzieci.
                  • Gość: Bzz Re: dokładnie IP: *.4web.pl 27.02.07, 14:20
                    Jednak nie umiesz czytać ze zrozumieniem. To nie była definicja normalności
                    jako takiej tylko wyłącznie normalnego układu płciowego: samiec-samica. Bez
                    wnikania w patologię, o czym już wspomniałem, a czego ty znowu nie doczytałeś.
                    Alkoholicy to właśnie patologia a nie normalność, gwałciciele również. Poza ty
                    nie napisałem, ,że gej czy lesbijka nie jest zdolna do przedłużania gatunku,
                    tylko, że gej z gejem i lesbijka z lebijką nie są w stanie tego zrobić. Z ich
                    związków nie będzie dziecka, nie ma takiej możliwości a jeśli tego nie
                    rozumiesz, to trudno!
                    • mwookash Jest jeszcze coś takiego jak cywilizacja 27.02.07, 14:42
                      tak samo jak pozwala na życie w niesprzyjających warunkach na Ziemi, tak samo
                      jak pozwala żyć osobom pomimo śmiertelnych chorób, tak samo pozwala mieć
                      potomstwo (niekoniecznie biologiczne) osobom, które w najprostszy sposób tego
                      potomstwa mieć nie mogą.
                      "Nie wrócimy do jaskiń, jest nas za dużo"
        • Gość: dwiedrogi Re: dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:03
          a czy we mnie może wzbudzać odrazę zachowanie (obsceniczne?) par hetero
          epatujących swoją <seksualnością> w miejscach publicznych? albo zwyczajne
          trzymanie się za ręce, przytulanie, itp.? zapewne nie, bo to, wszyscy wiemy,
          <normalne> (cokolwiek to znaczy). może postulat aby wszyscy hetero, homo, bi,
          trans, itd. relacje partnerskie okazywali wyłącznie we własnych 4 ścianach?
          jeśli w tobie wstręt budzą pary homoseksualne widziane na ulicy, w mediach,
          gdziekolwiek, nie oznacza to, że masz publicznie obrzucać inwektywani. a o tym
          mówi kampania. mnie może nie odpowiadać twoja seksualność, albo kolor swetra,
          co nie znaczy, że mam przyzwolenie na oplucie ciebie, czy inne obraźliwe,
          poniżające zachowania. nikt nie zmierza do ustanowienia grupy mniejszościowej
          <świętymi krowami> ale prawnego, sopłecznego zagwarantowania poszanowania jako
          jednostek ludzkich, współobywateli.
          i jeszcze jedno. jeśli nazwę cię <warhołem> to rozumiem że nie weźmiesz tego do
          siebie, tylko uśmiechniesz pobłażliwie, bo przecież, jak sądzę, znasz swoją
          wartość. i bardzo dobrze. tylko jest ogromna różnica między świadomością
          własnej wartości a bezrefleksyjnością w sytuacji otrzymywania z zewnątrz
          negatywnych/obraźliwych komunikatów na temat własnej osoby. ignorować z
          uśmiechem? a może uświadamiać społeczeństwu sens PRAWA do poszanowania
          niezależnie od płci, pochodzenia, orientacji seksualnej. szanujmy siebie
          wzajemnie.
          • Gość: west ham Re: dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:17
            ale mnie to nie przeszkadza że ktoś jest gejem czy lesbijką. Mnie chodzi o
            zupełnie inną płaszczyzne tego. Nef napisał że dostał w twarz bo trzymał swojego
            ukochanego za rękę. ja dostałem w naszym kochanym kraju w morde za dziesiątki
            innych powodów: za zbyt długą brode, za szalik w innych kolorach niż to jest
            mile widziane w pewnej okolicy, za to że nie nosze dresów albo za ruską
            czapkę-pilotke itd. Chodzi mi o to że w naszym kraju jest mnóstwo idiotów o
            ograniczonej tolerancji dla kogokolwiek. mamy w dużej mierze społeczeństwo
            kretynów. i tu nie ma znaczenia że jesteś takiej czy owakiej orientacji, czy
            jesteś wierzący czy niewierzacy, biały czy czarny - u nas możesz oberwać pod
            byle pretekstem.
            nie podoba mi sie to ale nie robie z siebie ofiary. nie płacze że mi źle, że
            nasze społeczeństwo jest niedojrzałe. ale jednocześnie uważam że niby dlaczego
            homoseksualiści mają mieć lepsze prawa ode mnie? czemu mają być szczególnie
            chronieni? niech walczą o prawa do życia bezpeicznego i w poszanowaniu dla
            wszystkich obywateli a nie tylko dla siebie. chcą być traktowani na równo to
            niech mają prawa takie jak każden inny. i tu sie zgadzam z Twoimi słowami:

> uświadamiać społeczeństwu sens PRAWA do poszanowania
            > niezależnie od płci, pochodzenia, orientacji seksualnej. szanujmy siebie
            > wzajemnie.

nie dzielmy sie na tych czy owych. twórzmy JEDNO społeczenstwo.
      • Gość: stary zgred Re: STOP homofilii!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 10:56
        > Im więcej natrętnego lansowania gejów i lesbijek, tym większą żywię do nich
        > niechęć...
        Przecież o to chodzi pedały czyli mówiąc nowomodnie geje żyją w Polsce od zarania dziejów Żyją tak jak inni. Osiągają swoje sukcesy i mają swoje porażki Są wielkimi artystami politykami ale też nie brak ich wśród marginesu.
        Ponieważ na pogrobowców po marksie i leninie klasa robotnicza odwróciła się tyłem to na gwałt szukają jakieś uciśnionej warstwy lub grupy aby stanąć na ich czele aby walczyć o ich prawa i własne stołki
        Ponieważ nie znaleźli takiej grupy to próbuja ją stworzyć Doszli do wniosku, że należy skonfliktować za wszelką cenę z reszta społeczeństwa tak zwanych gejów Cała masa użytecznych idiotów w rodzaju Biedronia i podobnych z ochota robi to za nich licząc ze jak juz pedał ( gej ) zostanie znienawidzony do reszty to załapią sie na stanowiska Mogą się przeliczyć bowiem rewolucja potrzebuje ofiar symboli a tacy aktywiści świetnie nadają do tego celu.
      • b.wg.g Re: STOP homofilii!!! 27.02.07, 12:13
        Gość portalu: ecce napisał(a):

> Im więcej natrętnego lansowania gejów i lesbijek, tym większą żywię do nich
        > niechęć...

Skarbenku, ale to nie jest lansowanie gejow/lesbijek tylko walka z homofobia ; )
    • Gość: NORMALNY Co się gapisz lesbo? IP: *.chello.pl 27.02.07, 00:49
      Ha! Teraz wiadomo gdzie te PEDAŁY się lansują i ubierają! Heterycy! omijajcie
      zapedaloną Galerię Mokotów!!!
      • Gość: Heteryk Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 01:00
        Chcą się chłopcy popychać w pupę, albo dziewczynki bawić sztucznymi sprzętami...
        proszę bardzo. Ich sprawa. Ale czemu do tego nachalnie zachęcają? Myślą, że ktoś
        się skusi?
        To że toleruję lesby i pedałów, wcale nie znaczy, że muszę ich zaraz kochać i
        akceptować.
        • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 07:07
          To tolerujesz ale nie akceptujesz? Mmmm. Jakos to tak konserwa w plaszczyk
          liberala ubrana zalatuje. A kto Cie namawia w ogole? Mnie na przyklad nikt.
          Jakos, gdy ktos pochodzenia Zydowskiego powie, ze to nieladnie mowic "ty
          Zydzie" (bo naprawde nieladnie) to spokoj, geba w kubel i nikt nie powie, ze ow
          Zyd namawia do bycia Zydem. Cos szwankuje Ci logika, a moze juz po prostu taki
          jestes. Ja toleruje i AKCEPTUJE ludzi o niskim IQ. Tylko mnie nie namawiaj do
          bycia imbecylem, dobrze? Dzieki
          Ach, zeby nie bylo. Jestem w pelni zadowolona z partnera heteryczka....ale
          nikogo nie namawiam do kochania innej plci. ;)
          • Gość: Marcin Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.gazownia.poznan.pl 27.02.07, 08:29
            A widziałaś żeby Żydzi plakatowali miasto?
            • iluminacja256 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:01
              A widziałeś moze całe miasto w gwiazdach Dawida sprayem i z napisami Jude Raus?
              Bo ja widze i co roku sa zamalowywane ...w ramach dni tolerancji, buhehhe
              • Gość: rzeczowy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:41
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • iluminacja256 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 13:46
                  Nie, to łódzcy kibice i dresy są autorami tych haseł. A tobie sugeruję wziąć
                  gdzieś przyspieszone lekcje kultury i jeszcze jedno - dlaczego seks analny z
                  kobietą jakoś nie budzi w was zgorszenia, a wręcz trujecie kiedy PARTNERKA nei
                  ma na to ochoty?
            • chinique Po co plakatować własne kamienice? 27.02.07, 09:52
              Prędzej zdecydowaliby się na szablony na płytkach chodnikowych na naszych
              ulicach ;).
            • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 13:38
              Hej... oplakatowali cale miasto? A to zbuje. Ja myslalam ze kilka plakatow
              powiesili a oni to tonami papieru i kleju zamach robia. I to legalnie tak na
              oczach spoleczenstwa co to biale wzdluz i wszerz. Jak obrazisz Zyda, to takie
              samo chamstwo jak obrazic Muzulmanina, Francuza, Geja, Kogos Bez Jednej Reki.
              Bo niby za co? Bo po co? Czy ktos Ci narzuca obce obywatelstwo, kaze zmienic
              wiare, namawia do zmiany orientacji?
              Te plakaty estetycznie mi nie odpowiadaja. Prowakacja tez malo czyteln, a juz
              na pewno nie dla wiekszosci otlumanionych wszechpolska propaganda umyslow. Ja
              bym pozywala do sadu po prostu masami, bedac gejem czy lesbijka. Jak mnie ktos
              obrazi, polcja, skarga. Jak jeden mlot z drugim betonem zaplaci to sie nauczy.
              Moze i ostro, ale skutecznie. A pieniadze za odszkodowanie przeznaczyla bym na
              upowszechnianie programu ogolnej tolerancji juz w szkolach podstawowych. Ot,
              taki plan mi sie wymyslil.
          • Gość: Heteryk Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:05
            No jak ty nic nie rozumiesz...

Tolerancja to neutralny stosunek do zagadnienia.
            Akceptacja to pozytywny stosunek do zagadnienia.

Toleruję porównania do Żydów, ale ich nie akceptuję, ponieważ sam bym tak nie
            napisał.
            Toleruję homo, ale nie akceptuję namawiania do ich akceptacji... może teraz
            zrozumiesz.
            • Gość: niewazne Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:18
              Nie popisuj się pseudo-znajomością kwestii społecznych i definicji z nimi
              związanymi. Poczytaj sobie o tolerancji negatywnej i pozytywnej, a później
              szpanuj. Ja sam jestem gejem i do furii doprowadzacie mnie Wy, którzy
              bezpodstawnie żywicie do nas niechęć, jak i pan Biedroń, który nie zna umiaru. W
              Polsce i tak ta dyskusja nie była, nie jest i nie będzie konstruktywna.
              Wszystkie argumenty już były (o Waszych dzieciach, o prawach człowieka itp.),
              ale zatwardziale będziecie i tak bronić swej męskości... Pytanie dlaczego, skoro
              nikt Wam nie chce jej zabrać. Miejcie tylko nadzieję, że nie będziecie nas nigdy
              potrzebować.

• Gość: gap Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.jzo.com.pl 27.02.07, 09:34
                >Miejcie tylko nadzieję, że nie będziecie nas nigdy potrzebować.

Ojej - a do czego ???
              • Gość: klikkluk Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:21
                tolerancja negatywna i pozytywna to coś jak dodatnie i ujemne plusy...
              • Gość: khas Re: nikt nie żywi do ... IP: *.globalconnect.pl 27.02.07, 11:26
                nikt nie żywi do Ciebie i do was niechęci. raczej denerwuje ludzi próba
                zwrócenia uwagi. wszyscy wiedzą, że geje mieszkają w polsce, więc po co
                próbujecie jeszcze organizowac jakieś manifestacje, pochody. o co wy walczycie??
                czy robicie to tylko po to aby sie pokazać. im więcej będzieciechcieli pokazać
                się ludziom, tym bardziej ich to zacznie denerwować. czy nie nie lepiej siedzieć
                w domu z partnerem ??
                • Gość: frantz Re: nikt nie żywi do ... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.02.07, 13:46
                  eeee sam siedz z osobą którą kochasz w domu, nikomu sie nie pokazuj. A na
                  spacerze w parku udawaj, że Twoja żona to koleżanka a Twoje dziecko jest obce i
                  tylko chwilowo sie nim zajmujesz. Może wtedy zrozumiesz o co chodzi pedałom i
                  lesbijkom z tym "lansowaniem"
            • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:32
              Tak jak napisal kolega wyzej: "Tolerujmy homo, ale nie akceptujmy namawiania do ich akceptacji"
              Ja nikogo nie namawiam do spania z osobnikiem plci przeciwnej, do HETEROSEKSUALNOŚCI.
              • Gość: pepick Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:38
                Osoby homoseksualne nie wychodzą na ulicę namawiać do homoseksualizmu. Po prostu
                chcą praw do zakładania rodziny np. Jeśli żyją razem, mieszkają, kochają się,
                dlaczego nie mogą sie wspólnie rozliczać? Dlatego, że nie urodzą własnych
                dzieci? To wszystkie małżeństwa bezdzietne pozbawić takiej możliwości. Albo
                ślubów udzielać tylko parom z dziećmi - nie będzie problemu!
                • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 12:49
                  Zakładanie rodziny? Rodzina to związek określony przez stosunki seksualne tak by mogła zapewnić odnawianie się sfery reprodukcji. Zgodnie z naturą powinni zakladać ją ludzie odmiennej płci. MOIM zdaniem dziecku wychowane w rodzine homoseksualnej trudnej będzie odnalezc sie w swiecie heteroseksualnym, to mieszanie w psychice dziecka. Chyba że trafi sie tak ze przypadkiem adoptuja dziecko homo.
                  • Gość: pepick Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:44
                    No dobrze, trzymamy się nazwy "rodzina". Ale dajmy parom homoseksualnym szanse
                    na legalizację związku. Wracasz do tematu reprodukcji - więc ja wrócę do
                    problemów z niemożliwością reprodukcji - umiera wtedy główny powód (Twój)
                    zakładania rodziny, trzeba taką rodzinę unieważnić (idąc tym tropem). Dodam
                    jeszcze, że nie jestem do końca przekonany co do możliwości adopcji dzieci, ale
                    legalizację związków jak najbardziej popieram.
                    Jeszcze taka myśl mnie naszła - od strony teologicznej sprawa adopcji. Skoro Bóg
                    chciał by para nie miała dziecka, to czemu dawać im cudze? To wbrew woli Boga.
                    To nie jest moje zdanie - taka dygresja do dyskusji ;)
                • Gość: Paweł Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.02.07, 13:45
                  Ależ mają prawo do założenia rodziny! Tylko niech się najpierw opamiętają ze
                  swoich grzechów i znajdą kogoś, kto ich pokocha pomimo takiej przeszłości i
                  zechce z nimi założyć rodzinę. Nie od rzeczy też wcześniej zrobić sobie trochę
                  różnych testów.

Niech jednak nie wymagają, żeby spółkujących ze sobą facetów nazywać rodziną, bo
                  to nie jest rodzina, tylko para zboczeńców.
                  • Gość: frantz Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.02.07, 14:29
                    a co jeśli ta para zbopczeńców się kocha i postanawiaja razem żyć??? A na
                    dodatek jeśli Ci grzesznicy nie chcą adoptować dziecka, tylko wspomagaja
                    wybrany dom dziecka, sponsorujac szczególnie uzdolnionym dzieciom wakacje czy
                    potrzebny sprzet do nauki??

Rozumiem, ze tacy zboczeńcy z ustawy powinni być wsadzani do reedukacyjnych
                    obozów.... ups tzn nawrócić się i kroczyć po wybranej przez Ciebie jedynie
                    słusznej drodze, drodze Pawła
            • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 13:44
              He? CZy ja postawilam znak rownosci miedzy tolerancja a akceptacja? Jesli tak
              to gdzie? Nie musisz mi roznic semantycznych Heteryku tlumaczyc. Ale dziekuje
              mimo wszystko. Ja CIe poki co odsylam do slownika. Przeczytaj, pomysl, drugi
              raz pomysl, wyciagnij moze wniosek albo dwa, jesli Ci sie uda.

Pozdrawiam
          • Gość: kk A co jest złego w konserwie lewaku? IP: 213.172.172.* 27.02.07, 10:21
            • cullen1 Re: A co jest złego w konserwie lewaku? 27.02.07, 13:51
              A ja nie jestem lewakiem. Skad taki pomysl? Bo jak sie nie lubi tych co to z
              krzyzem na piersi nie maja szacunku dla bliznich, to zaraz niby
              czerwonopartyjny? Dziwne to. Dziwne to, ze albo biale albo czarne. Czy to beton
              lewak, czy tez konserwa, betonem zostanie.
              Zegnam betona - konserwe.
          • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:29
            Ty nikogo nie namawiasz do kochania innej plci...i w tym jest sedno, oni prowadza kampanie majaca nam uswiadomic że ich preferencje sa normalne. A nie sa!! Dlaczego heteroseksualni tego nie robia!!?? Dlaczego nie atakuja cie w prasie, tv, necie informacjami o tym ze istnieja, ze chca akceptacji?? Hetero tego robic nie musza. Homoseksualisci tak, bo jezeli tego robic nie beda to nadal, zgodnie z rzeczywistoscia ludzie traktowac beda ich jak dewiantow. Zgodnie zreszta z prawda.
          • Gość: 90125 toleruję = nie akceptuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:01
            Tolerancja jest to pobłażanie dla poglądów i zachowań, których się nie
            akceptuje. Jeśli się coś akceptuje - tolerancja jest zbędna.
        • the_dzidka Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 10:13
          > Chcą się chłopcy popychać w pupę, albo dziewczynki bawić sztucznymi
          sprzętami... proszę bardzo. Ich sprawa. Ale czemu do tego nachalnie zachęcają?
          Myślą, że ktoś się skusi?

Ty chyba podczas (heteroseksualnego) stosunku z łózka na głowę spadłeś. Proszę
          pokaż mi element "kuszenia" i "zachęcania" w tej akcji. Pyeeerdolić bez sensu
          to każdy potrafi.
        • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:22
          Dokladnie, ich sprawa jak to robia. Ale niech TEGO tak nachalnie nie reklamuja!! Preferencji seksualnych hetero nie zmienia, a skoro potrzebuja akceptacji to znaczy ze nia maja jej wystarczjaco....dlaczego??
      • Gość: hyit Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 01:00
        W kazdym cywilizowanym kraju prawa mniejszosci sa chronione, natomiast w polsce
        jak zwykle syf. Kazdy kto jest homofobem jest normalny ale chyba inaczej ;] Ale
        coz sie spodziewac po kraju w ktorym faktycznie rzadzi kosciol i jego
        przydupass-y a 2 miliony ludzi wyjezdza stad bo nie maja pracy ale pracuja za
        male $, dlatego mozecie sobie gadac do woli ale jestescie tylko marnymi
        zakompleksionymi polaczkami, ktorych nawet nei warto sluchac. Pozdrawiam :)
        • Gość: Arni Mędrek z zadupia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 01:04
          Och jaki światowy mędrek zawitał na forum. Czapki z głów!
          Serce rośnie... mądrego to warto posłuchać.
        • Gość: Baz Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.adsl.snet.net 27.02.07, 04:00
          "w polsce"??? A klawisza shift z szacunku do tego zasciankowego kraiku nie chce
          sie nacisnac??? Prawa mniejszosci maja byc chronione, a nie propagowane. Jak
          sie komus nie podoba to spadowa na obywatela III kategorii do pienieznych
          krajow. Stanowczo nie pozdrawiam.
          • Gość: gary Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 06:47
            Spokojnie za kilka lat będą się już p....ć na ulicy.
            W imię tolerancji oczywiście.
            • Gość: sir Re: Co się gapisz lesbo? IP: 193.59.173.* 27.02.07, 08:36
              śmieszny jestes. zero logiki i mnóstwo zbędnych emocji
            • Gość: rat Re: Co się gapisz lesbo? IP: 81.219.116.* 27.02.07, 09:54
              Dokładnie! Popieram - będą się pieprzyć na ulicy jak robią to wszyscy hetero,
              którzy nie mają problemu z tolerancją!!!!
              A zawsze mówiłem że nauka czytania i pisania - nie dla wszystkich a i internet
              pod strzechy niepotrzebnie trafił... :))))
          • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 07:14
            Co prawda, pytanie nie do mnie, ale uslyszalam i chce odpowiedziec. Tak, czasem
            chce sie nacisnac klawisz... DELETE. I jeszczew paszport wyslac i zrezygnowac z
            obywatelstwa, bo chwalic sie nie ma czym. A czasem mysle, ze tacie przykro by
            bylo, bo on o Polske walczyl... tylko ze nie o taka. I mam ten paszport tez z
            bo podrozowac mi sie chce po swiecie. Dla mnie mogloby tam stac pismem:
            Austria, Niemcy, Francja, Rosja, Izrael.... wszytsko mi jedno. Czy to zle byc
            kosmopolita?
            (podpowiedz: pytanie retoryczne ;))
        • Gość: Marcin Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.gazownia.poznan.pl 27.02.07, 08:31
          Spierd... pedale!!!!!!!!!!!!!11
        • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:38
          >>>>W kazdym cywilizowanym kraju prawa mniejszosci sa chronione, natomiast w polsce
          jak zwykle syf. Kazdy kto jest homofobem jest normalny ale chyba inaczej ;]>>>

W mniejszosci sa takze zoofile, nekrofile. Czy powinnismy ich chronic?? Czy wtedy nasze panstwo bedzie normalne??Cywilizowane??
          Przeciez maja prawo do swoich preferencji seksualnych!!! Hahaha!!

• Gość: asa precz z pedałami IP: *.ifpan.edu.pl 27.02.07, 11:01
        won z kraju zboczeńcy
    • Gość: jura Co się gapisz lesbo? IP: *.as.kn.pl 27.02.07, 06:57
      Powinno się Biedronia oskarżyć szerzenie homofobii
      • Gość: gizmo Co się gapisz osobo homoseksualna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 07:08
        Teraz lepiej, znacznie lepiej...
      • Gość: Kosmo Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 07:44
        Oraz heterofobii ;)
    • Gość: chłop Co się gapisz lesbo? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 07:08
      Nikt mi nie nakaże kochać pedałów, żadna ustawa tego nie zmieni.Niema na świecia
      takiego przymusu ani środka, i niechcę aby taki manifestował swoję zboczenia w
      zasięgu mojego wzroku.Aikceptuję go jako czlowieka, ale nie jako zboczka
      domagającego się szczególnych praw dot; używania odbytu.Swoimi manifestacjami
      będą powiększać sferę nienawiści.Sama świnia worek drze i sama kwiczy.
      • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 07:29
        A kto Ci kaze kogokolwiek kochac? Na ile sobie przypomminam to chrzescijanizm
        mowi "zeby blizniego kochac"...a jak jestes ateista, to moze chociaz
        przyzwoitym czlowiekiem i nie pokazujesz palcem, gdy dwie panie, albo dwoch
        panow sie caluje. Jakby mi sie para heteroseksualna publicznie obnosila z aktem
        seksualnym, to bym gonila. I to sie tez tyczy tych homoseksualnych. Ale oni nie
        walcza o prawo do publicznego uprawiania seksu.
        • Gość: chłop Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 09:00
          Od obłudy księżowskiej odszedłem daleko.Jestem przeciwny zboczeniom pedalskim i
          pedofilskim i niema akceptacji dla tzw.związkow małżeńskich,wychowywania
          dzieci,uprawiania seksu z dziećmi.W tym wypadku jestem homofobem.
          • iluminacja256 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:04
            Problem w tym, z e najczęsciej pedofil to konkubent lub wujek molestujący
            dziewczynkę, a nie - gej:P Nie wiem co się takiego porobiło, ze w Polsce
            pedofilia jest utożsamaiana z homoseksualizmem...Moze to wina kleru, który ma
            dziwne przypadki molestowania chłopców na koncie, a moze wina tego, ze naród
            nieuczony i wymiennie stosuje słowo pedał/pedofil.
            • the_dzidka Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 10:16
              Nie, to wina ćwiercinteligencji większości przedstawicieli tego zasmarkanego
              narodku.
            • carlitos35 to drugie, więc gorzej...:-(( 27.02.07, 10:28
              iluminacja256 napisał:

> Problem w tym, z e najczęsciej pedofil to konkubent lub wujek molestujący
              > dziewczynkę, a nie - gej:P Nie wiem co się takiego porobiło, ze w Polsce
              > pedofilia jest utożsamaiana z homoseksualizmem...Moze to wina kleru, który ma
              > dziwne przypadki molestowania chłopców na koncie, a moze wina tego, ze naród
              > nieuczony i wymiennie stosuje słowo pedał/pedofil.
            • Gość: 90125 Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:03
              Co nie zmienia faktu, że PROCENTOWO (nie kwotowo!) pedofilia częściej występuje
              u osób homoseksualnych, niż heteroseksualnych. Oczywiście, homoseksualiści WŚRÓD
              PEDOFILÓW stanowią mniejszość - ale to dlatego, że osoby homoseksualne w ogóle
              stanowią mniejszość w społeczeństwie.
              • iluminacja256 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 13:54
                A teraz prosze mi podac te statystyki, które pokazują, z e większość pedofili
                to homoseksualisci procentowo ( bo tak sie dziwnei składa, ze proccent to nic
                innego jak podsumowanie cąłosci kwotowej, jak ja nazywasz). Podejrzewam , ze wg
                niektórych większość gwałcicieli to teżhomoseksualisci.
            • cullen1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 13:58
              A ja Ci powiem dlaczego utozsamia sei pedofilie u homoseksualizmem. Niestety co
              ktorys Polak, jak uslyszy to powtorzy i nie pomoysli. Jak rzeczyta to nie
              zrozumie. I tak PEDOfilia, PEDal. I masz Ci babo placek, zaczyna sie slowo tak
              samo, to chyba to samo znaczy. I uslyszalem, to i powtorze a czy pasuje czy
              nie... To ak jak z przynajmniej i bynajmniej, tylko ze to o koncowke chodzi.
              • xxxskinxxx zbok to zbok 27.02.07, 14:34
                pedał, pedofil, zoofil, nekrofil itd. to złe ukierunkowanie popedu plciowego,
                czyli zboczenie. Wiec sie utozsamia bo jedno i drugie to zboczenie.
      • Gość: misin Re: Co się gapisz lesbo? IP: 193.59.173.* 27.02.07, 08:54
        odezwał się ten co wie, jaka jest jedyna właściwa droga. och jacy oni straszni,
        jacy zboczeni, jacy paskudni. tacy inni. a inne zawsze straszne i trzeba wytknąc
        paluchem i skupic sie w stadko.mozna ponarzekac, podkreślic swoją normalność. a
        normalnośc to przeciez duza wartośc:) w koncu zawsze to ja jestem normalny i
        reszte dopasowuje do swoich standardów :) a ja jestem najfajniejszy :) i wmawiam
        to sobie intensywnie :) i moze nawet w to zaczynam wierzyc :) w sumie
        powinniscie lubic gejow, bo dzieki nim wiecie ze jestescie normalni. nie było by
        gejow, lesbijek, ekologow, żydów, murzynów (tak, tak z małej pisze, o rety, brak
        szacunku pewnie, tak jak z tą polską...), satanistow i całej reszty Innych to
        dzięki czemu byscie wiedzili, ze z wami wszystko ok? :) a normalnośc to
        przeciez duza wartośc:) ;);)
        • bullowy Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:02
          misin jesteś super :)
          • Gość: misin Re: Co się gapisz lesbo? IP: 193.59.173.* 27.02.07, 09:26
            to ironia? :)
        • iluminacja256 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:08
          zapomniałeś o komunistach i masonach oraz feministkach.
          • gorzowskiszlachcic Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:19
            każdego pedała trzeba wywalić z tego kraju to zaraza albo obcinać im jaja z
            urzędu każdy pedał to pijak ..... i złodziej bo kazdy pijak to złodziej
          • Gość: misin Re: Co się gapisz lesbo? IP: 193.59.173.* 27.02.07, 09:29
            dzięki ze pamietales za mnie :)
    • Gość: Alf/red/ Co się gapisz lesbo? IP: *.waw.pl 27.02.07, 07:24
      Za pozwoleniem - nie "wczoraj, wiszą jeden dzień", bo widziałem je w sobotę (w
      Alejach Jerozolimskich, oba rodzaje). I na pierwszy rzut oka nie wyglądały na
      obrażanie ze strony MWP, ale na prowokację.
    • Gość: holland Co się gapisz lesbo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 07:46
      www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q
      • Gość: stop homofilii Biedroń strzela do własnej bramki IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 07:53
        Przecież teraz wszystkie dresy podchwycą i będą przerzucać się nowym grepsem:
        "Co się gapisz lesbo/pedale?". I dobrze. Stop homofilii.
    • leech3 Co się gapisz mamo, tato ? 27.02.07, 07:58
      A potem przejdziemy do obrażania par homoseksualnych zwrotami: mama i tata ?
    • amanasunta53 Problem w tym że homosie uważają sie za... 27.02.07, 07:59
      lepszych od hetero.
      • chinique Podobnie jak hetero, a tak naprawdę to ... 27.02.07, 10:01

... wszyscy są po równo poj*ba**, jeszcze parę lat, powstaną cyberpankowe
        klimaty drajwowane wojskowymi projektami, ludzie zmienią hardware z białkowego
        na tańszy w eksploatacji i nie będzie można zapakować od tyłu ani w podmokłą
        wioskę, ani w pyszne kakao, bo ich tam z tyłu po prostu nie będzie. Pozbywając
        się sprzętowych lingamów i jonich skończy się Wasze chrzanienie o przewadze
        świąt św. Mikołaja nad świętami pisanki i króliczka.
        • carlitos35 popis-dusi...(smętny) 27.02.07, 10:30
          chinique napisał:

>
          > ... wszyscy są po równo poj*ba**, jeszcze parę lat, powstaną cyberpankowe
          > klimaty drajwowane wojskowymi projektami, ludzie zmienią hardware z białkowego
          > na tańszy w eksploatacji i nie będzie można zapakować od tyłu ani w podmokłą
          > wioskę, ani w pyszne kakao, bo ich tam z tyłu po prostu nie będzie. Pozbywając
          > się sprzętowych lingamów i jonich skończy się Wasze chrzanienie o przewadze
          > świąt św. Mikołaja nad świętami pisanki i króliczka.
      • Gość: t_x Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:50
        ...chca aby uwazac ich za wyjatkowych bo wiedza ze sa INNI. W tym przypadku rowniez NIEnormalni. Dawniej nazwano by sprawe po imieniu nazywajac ich dewiantami.
        • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 11:09
          popraw swój stan wiedzy na temat tego co to norma, dewiacja i dlaczego tak
          bardzo ludzie boją sie tych strasznych innych a potem pisz na forach :) pozdrawiam
          • Gość: t_x Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 11:12
            >>>popraw swój stan wiedzy na temat tego co to norma, dewiacja<<<

Dokladnie!! Homoseksualizm nie jest normą!!
            Stąd ta cała akcja!
            Popraw swoją wiedzę na ten temat, i dopiero wtedy wypowiadaj się na forach.
            • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 11:45
              Dokladnie!! Homoseksualizm nie jest normą!!
              Stąd ta cała akcja!
              Popraw swoją wiedzę na ten temat, i dopiero wtedy wypowiadaj się na forach.

ależ jest mój drogi! dla homoseksualistów :) kwestia punktu widzenia :)
              • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 11:54

>>>popraw swój stan wiedzy na temat tego co to norma, dewiacja<<

pisząc to zdanie miałam na mysli to, iż dość skomplikowana jest definicja normy.
                jesli powiesz, ze normę tworzy zachowanie wiekszości, to przepraszam, ale to
                twój (i innych punkt widzenia). nie musi byc moim. ja wtedy powiem ze cos jest
                powszechne. norma lub jej brak to kwestie do rozwaznia na innym poziomie niz liczby.
                • Gość: t_x Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 12:30
                  Za normalne uważa się to, co częste, najbardziej powszechne w danej populacji.
                  • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 12:42
                    "Za normalne uważa się to, co częste, najbardziej powszechne w danej populacji"

odpowiedz masz w moim poprzednim poście. chyba nie czytałeś
                    • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 12:49
                      aha. i fajną formułkę z wikipedii wziąłeś :):P
                      sam nie wiedziales co to norma? ;)
                      • Gość: t_x Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 12:54
                        Po co mamy wikiepedie? Czy nie po to aby z niej korzysać...co zreszta sama robisz skoro znalazlas to co napisalem.
                        Odpowiedz faktycznie jest w poprzednm poscie, ale rozmawiamy tutaj o problemie społecznym, a nie twoim prywatnym.
                        Rozumiesz?
                        • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 13:42
                          sprawdzam moj drogi z jakich powszechnych źródeł korzystają inni. ja jestem
                          nieco bardziej wybredna jeśli o nie chodzi. to, że tam zajrzałam nie świadczy o
                          tym, że jest mi to źródło bliskie. zresztą nie o źródłach mowa, ale o tym, ze
                          tak prostej formułki nie potrafiłeś sklecić sam i musiales sie podeprzec czyjąś
                          myślą. na problem społeczny składa się mój prywatny. rozumiesz? a może
                          wykluczasz mnie ze społecześntwa tak jak zapewne chcialbys wykluczyć wszelkich
                          odstających od normy? :)
                          • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 13:43
                            nie o jakosci źródeł mowa- powinno byc
                            • t_x Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... 27.02.07, 14:13
                              Owszem, potrafię sklecić prostą regułkę, moim jedynym błędem było to że ne podałem źródła.
                              Po co tworzyć na nowo to samo?

Wracając do tematu zacznę od cytatu "na problem społeczny składa się mój prywatny" to twoje slowa
                              - zgadzam się z nimi w 100%, i nie wykluczam nikogo ze społeczeństwa.
                              Ale z tego co pisałaś wcześniej wynika że punkt widzenia innych nie musi być twoim,
                              Więc poniekąd przyznajesz że masz zdanie inne niż ogół.
                              A w ostatnim poscie: "na problem społeczny składa się mój prywatny"
                              Zaczynamy się zapętlać bo ktoś tutaj jest niekonsekwentny.
                              P.S moje "Rozumiesz?" nie było ironiczne, w przeciwieństwie do twojego :))
                              • Gość: smija Re: Problem w tym że homosie uważają sie za... IP: 193.59.173.* 27.02.07, 15:21
                                hmmm. teraz ja nie rozumiem mojej niekonsekwencji. mój punkt widzenia jest inny
                                niż większości społeczeństwa ale przecież jestem częścią społeczeństwa więc moje
                                sądy są sądami społeczeństwa także. przepraszam za ironię. źle Cię odczytałam.
                                pozdrawiam
    • Gość: Warszawiak Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:09
      GALERIA MOKOTóW BARDZO łADNIE WITA I ŻEGNA GALERIA SWOICH KLIENTóW - A MOżE
      LEPIEJ POSZUKAć SOBIE INNEGO CENTRUM HANDLOWEGO KTóRE SZANUJE SWOICH KLIENTóW ? ? ?
    • Gość: 100krotka26 Hm. A jak wytłumaczyć to dziecku??? IP: 213.17.170.* 27.02.07, 08:10
    • pann11 Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 08:10
      Szukasz zaczepki jak hitlerowcy-Gdańsk jst niemiecki.
      Geje i Lesby są i wszyscy o tm wiedzą.
      Nie wiem,w czym jesteście lepsi od hetro!
      Pokorne ciele dwie Matki ssie.(hi,hi,hi)
      • Gość: rat Re: Co się gapisz lesbo? IP: 81.219.116.* 27.02.07, 10:36
        "Nie wiem,w czym jesteście lepsi od hetro!"
        Jakieś kompleksy czy co? Tu nikt nie usiłuje sie licytować na bycie lepszym czy
        gorszym...
    • Gość: Pepitka Strategia skandalu nie przyniesie zysków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:18
      ..tym razem.
    • Gość: e Co się gapisz lesbo? IP: 62.111.149.* 27.02.07, 08:20
      Bravo! Gratulacje- fantastyczny pomysł!
    • Gość: iz Co się gapisz lesbo? IP: *.um.warszawa.pl 27.02.07, 08:29
      tylko trochę gazeta nie kojarzy terminow
      w przejściu przy dworcu centralnym w warszawie plakaty wiszą wcale nie od 26
      lutego tylko od 23.
      nie chodzi o ten szczegół, tylko o rzetelność informacji - przekłamali w tym
      punkcje mogą i w innym.
    • Gość: gocha Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:32
      dla mnie homoseksualizm jest zboczeniem, ale nie można w ten sposób robić, przecież tak nie można, to jest ochydne, powinno się aotura tych plakatów też w ten sposób obrazić.
      • pe1 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:28
        co jest oHydne, gocha?
    • Gość: iGrek Żadna tajemnica IP: 80.50.180.* 27.02.07, 08:49
      nowe hasło brzmi: "Co się gapisz idioto?!".
      I zapewne nikogo w naszym mieście nie poruszy
      • Gość: KR Popieram akcję. IP: *.pan.pl 27.02.07, 09:49
        Popieram tę akcję.
    • Gość: jolka Biedroń - zawodowy obrońca uciśnionych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:52
      Taki z niego Lenin na miare naszych czasów.
      Na obronie robotników już się dziś interesu nie da zrobić.
      Więc profesjonalni obrońcy uciśnionych, aby zapewnić sobie srodki do życia
      wzięli sie za profesjonalną obronę homosexow.
      Przed kim?
      Nie wiadomo, bo w polskim prawodawstwie nie istnieje ani jeden zapis, ktory
      sankcjonowałby dyskryminowanie kogokolwiek z powodu jego seksualnych upodobań.
      Niestety prowokacje Biedronia przypominaja dzialania Lenina i bolszewików,
      którzy specjalizowali się w napuszczaniu ludzi na ludzi, w zaostrzaniu
      konfliktów, w wyszukiwaniu coraz to nowych płaszczyzn konfrontacji spolecznych,
      narodowościowych itp.
      A tak w ogóle - dlaczego pan Biedroń uważa, że mnie interesują jego lub
      kogokolwiek innego (poza moim ukochanym) upodobania sexualne?
      Dlaczego trąbi on na cały swiat o swoich sprawach intymnych i narzuca sie z tymi
      sprawami osobom postronnym?
    • basia Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 08:53

co dalej zaproponuje Biedron? przymusowe stosunki homoseksualne dla wszytskich? tak chociaz raz zeby sprobowac i zobaczyc jak to jest byc gejem albo lesbijka?
      • Gość: nika Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.lodz.mm.pl 27.02.07, 09:07
        a właściwie czemu nie?? dobrze choć raz spróbować, żeby nie było żal na stare
        lata, że się mogło, a nie zrobiło...
        • basia Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:24
          Gość portalu: nika napisał(a):

> a właściwie czemu nie?? dobrze choć raz spróbować, żeby nie było żal na stare
          > lata, że się mogło, a nie zrobiło...

oh, a coz to za specyficzny szowinizm. odmawiasz ludziom na stare lata sprobowania. jakas partia emerytow i rencistow powinna natychmiast zaprotestowac.
        • arsen44 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 11:18
          Nie zapomnij spróbować z dobermanem i ogierem! Możesz żałować na starość.
      • Gość: mija Re: Co się gapisz lesbo? IP: 193.59.173.* 27.02.07, 10:31
        tak. Ty będziesz do tego zmuszona jako pierwsza :) a reszta będzie patrzeć jak
        ci się (nie)podoba :)
    • Gość: wystaffca a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:02
      wystawa na temat dramatycznych skutków heterofobii... osobiście znam takie
      dwa... założę się, że jest ich więcej...
    • Gość: SZOK Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 09:04
      Czytam te wasze wypowiedzi i oczom nie wierzę. większość z was urwała się z
      jakiegoś nawet nie średniowiecza, ale chyba z nazistowskich Niemiec. Naprawdę
      pałacie taką nienawiścią do ludzi, takich samych jak wy, którzy tak samo jak wy
      żyją, pracują i starają się związać koniec z końcem? Naprawdę byście bili,
      niszczyli kazali zamykać w więzieniach istotę taką samą jak wy, tylko dlatego,
      że ma inne skłonności? Może spróbujcie zamykać rudych, kulawych albo
      uwielbiających jedzenie na ulicy? Jacy z was ludzie? Nawet nie będę wchodziła w
      kwestie wiary, bo to jak widać nie ma nic do rzeczy. Jak ktoś chce nienawidzić,
      znajdzie w każdej wierze furtkę, która mu na to (wg. niego) pozwoli. Wszyscy
      jesteśmy ludźmi, żyjemy na tej kupie kamieni razem, nie mamy wyboru. Jeżeli
      uparliście się, żeby utrudniać sobie i innym życie, jesteście w bardzo dużym
      błędzie. życie jest wystarczająco trudne bez kretyńskich uprzedzeń i nienawiści.
      • Gość: Pan Zza Masta Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:00
        >aprawdę byście bili, niszczyli kazali zamykać w więzieniach istotę taką samą
        jak >wy, tylko dlatego,
        >że ma inne skłonności?

No to wypuśćmy pedofili i gwałcicieli z węzień. No bo to przeca też są ludzie,
        ale mają inne skłonności. Mim zdaniem pedały i lesby to to samo, co pedofle,
        zofile i inni zboczeńcy, bo różną się tylko celem swoich zboczeń.
      • milena.rl ludzie to zwierzęta 27.02.07, 10:53
        gdyby mogli działać bez jakiegokolwiek skrępowania, każdego wysłaliby do obozu
        koncentracyjnego, każdego by zabili.

Istnieją jednak normy etyczne, które w pewien sposób temperują dzikie żądze
        człowieka. Etyka sugeruje, że nie wypada ganić kogoś za to ze kocha te samą
        płeć. Nie stanowi to dla nas żadnego niebezpieczeństwa. Również prawa karmiczne
        odradzają jakiejkolwiek dyskryminacji - "nie zabraniaj nikomu kochać, bo i
        tobie zostanie zabronione".

Istnieją również religie - które w niektórych krajach zastępują normy etyczne.
        W religii katolickiej ludzie kochający te samą płeć, są wyciągnięci poza
        obręb "parasola ochronnego", są rzeczami, myśli sie o nich jak o rzeczach, na
        których nawet najbardziej pobożne "oazowe" osoby mogą wyładować do woli
        tłumione, a więc szukające ujścia, zwierzęce instynkty. Są swoistego rodzaju
        śmietnikiem, workiem treningowym. Spełniają podobną rolę do "nietykalnych" w
        indiach.
        Homo są również pewnego rodzaju odciążeniem w przypadku nerwic eklezjastycznych
        nabytych w okresie dojrzewania (np meżczyźnie nie wolno było dotykać narzadów
        płciowych w dzieciństwie - mama mówia że to grzech, ze to straszne, pierwsze
        manifestacje popędu były krępujące, szokujące, "brudne" "złe","szatańskie",
        obciążone potwornym poczuciem winy, wina jednak zostaje przeniesiona
        na "nietykalnych" - "to oni są zboczeni, to ich sex jest brudny, to ich karze
        bóg, nie mnie, bo z mojego sexu są dzieci, a ich jest zwierzęcy").

Jeśli znasz bardzo pobożną, "dobrą", wrażliwą osobę, być może nie znasz jej
        naprawdę, być może odsłoni swe prawdziwe oblicze dopiero w momencie
        napotkania "nietykalnych" - zacznie przeklinać, wyzywać, w końcu pęknie w niej
        wielki wrzód wylewając cuchnącą zawartość
        .
        Ma to swe plusy, to pewien filtr przyjaźni, sito pozwalające eliminować
        obłudnych ludzi już na samym początku znajomości - osoby homo mają tylko
        prawdziwych, sprawdzonych przyjaciół. Przyjaciele osób hetero często po x
        latach w pewnych okolicznościach okazują swe prawdziwe oblicze.
        Oczywiscie mówię o przyjaźniach opartych na równych prawach, często bowiem
        spotykam sie z "homo podlizującymi się hetero" - tacy zdolni są stanąć na
        rzęsach, kajać sie w nieskończoność by przypodobać się hetero (stąd częste na
        forum wyznania: "mam kolegę geja, ALE..on sam nienawidzi gejów, sam uważa że
        jest gorszy itd")

W szybko biedniejących, faszyzujących krajach jest cała rzesza frustratów,
        która regularnie korzysta z worka treningowego (Kaczyński w reklamówkach
        przedwyborczych). Jedyną ich pociechą jest to, co ich osobiście raniłoby
        najbardziej - zabronić innym ludziom kochać.
        To daleko idąca ingerencja w życie bliźniego. Dająca jednak najwiekszą
        satysfakcję. Przynajmniej tu frustraci są panami sytuacji, przynajmniej to
        kontrolują.
      • Gość: Michał Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.aster.pl 27.02.07, 10:58
        Po pierwsze sama obrażasz teraz ludzi niepełnosprawnych mówiąc o nich kulawi.
        Zresztą oni są o wiele mądrzejsi bo wiedzą że są niepełnosprawni w związku z
        tym chodzą na rechabilitację i kontrole do lekarzy specjalistów. Co do osób
        Rudych. Nie widziałem jeszcze żadnej parady rudych ludzi z hasłami "Niech nas
        zobaczą", "Stop Rudofobii". Nie widziałem też żadnej parady ludzi jedzących
        jedzenie na ulicy z hasłem "stop antyjedzeniofobii". Nie słyszałem też aby
        jakakolwiek z tych grup tak jak homoseksualiści w Szkocji zabraniała używania
        słów "mama", "tata" bo to obraża ludzi rudych, niepełnosprawnych i jedzących na
        ulicy. Nie słyszałem też aby nawet na krytykę ludzie ci odpowiadali swoim
        przeciwnikom faszysto, katofaszysto, ciemniaku.
      • Gość: t_x Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.bulldogdsl.com 27.02.07, 10:58
        >>>Naprawdę
        pałacie taką nienawiścią do ludzi, takich samych jak wy, którzy tak samo jak wy
        żyją, pracują i starają się związać koniec z końcem?>>>

Nie pałamy nienawiscia, my protestujemy wobec nachalnej reklamie HOMESEKSUALIZMU

>>>Naprawdę byście bili,
        niszczyli kazali zamykać w więzieniach istotę taką samą jak wy, tylko dlatego,
        że ma inne skłonności?>>>

Chyba ci sie fora pomylily, niczego takiego tutaj nie widzialem.

• Gość: Strój Chojny Re: Co się gapisz lesbo? IP: *.48-210-81.netia.com.pl 27.02.07, 11:56
        A niech sobie żyja tylko niech nie zawracają innym dupy, i skończyc z
        ogłupianiem młodzieży przez towarzyszy agitatorów ze zboczonego podwórka.
    • bloody_rabbit No i dobrze 27.02.07, 09:05
      Trzeba się sprzeciwiać próbie stworzenia w Polsce nowego obiektu powszechnej
      nienawiści (po Żydach), czyli gejów i lesbijek.
      • basia Re: No i dobrze 27.02.07, 09:22
        bloody_rabbit napisał:

> Trzeba się sprzeciwiać próbie stworzenia w Polsce nowego obiektu powszechnej
        > nienawiści (po Żydach), czyli gejów i lesbijek.

no, i murzynach, łysysch, rudych i piegowatych.
    • akasha75 Re: Co się gapisz lesbo? 27.02.07, 09:06
      No tak:). Z jednej strony - wszyscy się czują strrasznie urażeni, najbardziej
      pewnie ci, co nie raz takm tekstem rzucili. Ale no właśnie, do kogo to trafi i
      w jaki sposób? ma zwrócić uwagę na sposób traktowania mniejszości w naszym
      kraju. OK, zwróciło. kontrowersyjnie - ale niejedną kontrowersyjną kampanię
      społeczną mieliśmy. Tylko co dalej? czy to podziala tak jak organizatorzy
      chcieli?
      Zobaczymy, jak się dalej potoczy:)
    • pizza Co się gapisz? 27.02.07, 09:23
      ja nie rozumiem o co chodzi homo. Ściga ich ktoś? Nie mogą odbywać spokojnie
      stosunków czy co? Uważam się za mega liberała i generalnie pozwoliłbym ludzom
      żyć tak jak chcą - ale nie rozumiem o co ta cała schiza. Przecież nikt ich nie
      ściga tak jak np. palaczy marihuany. Zresztą tych palaczy jest znacznie więcej
      niż homo i wszyscy są wyjęci spod prawa (setki tysięcy "normalnych" obywateli).
      Ale homo? przecież nikt im nie zagląda do sypialni więc o co k.. jeszcze im
      chodzi? Mamy tą odchyłkę genetyczną (lub zboczone hobby jak chcą inni) wpisać do
      konstytucji czy co?
      • Gość: ratio Re: Co się gapisz? IP: 81.219.116.* 27.02.07, 10:47
        Przestań jarać bo ci się mózg juz zlasował...
        • Gość: fu Re: Co się gapisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:31
          > Przestań jarać bo ci się mózg juz zlasował...

a ty ... jesteś gupi wiesz? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka