halfliner Na miejscu matki bym się do niego nie przyznawał. 01.03.07, 13:40 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Giertych może mieć rację! 01.03.07, 14:03 przecież ulice są pełne limuzyn z ochroniarzami! A na zakupy w supermarkecie stać tylko najbogatszych, poza tym kto mieszka przy supermarkecie? Kogo na to stać? To wroga inspiracja, prawdopodobnie stoją za nią "wypędzeni" Eriki Steinbach i wrogie Polsce ośrodki..wszystko było wynajęte i opłacone! Nawet sobowtóry! www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Aj waj wielkiw larum 01.03.07, 14:22 zupelnie takie jak robiła jedna z telewizji gdy Ciri i Całka jeździły merolem na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper2004 a gdyby tu przechodzila wasza matka ? 01.03.07, 14:56 ale jak ja moge przejechac wlasna matke skoro moja matka siedzi z tylu... " mowi ze matka siedzi z tylu " a tak wogole to nie jego matka .. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowskir Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja matka 01.03.07, 15:00 Nie przepadam za tym Panem ale uwazam, ze Gazeta nie powinna cytowac szmatlawca takiego jak FAKT. Pamietajmy, FAKT to szmatlawiec a kto to czyta nie jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 15:20 Hmmm... Giertych nie zaprzecza, że funkcjonariusz BORu woził jego matkę do sklepu. Wszystkie jego zaprzeczenia odnoszą się do opublikowanego zdjęcia. Z dużym prawdopodobieństwem wychodzi na to, że Fakt opisał rzeczywistą sytuację ilustrując ją zdjęciem tej sytuacji nie przedstawiającym. Jeżeli tak właśnie było to Giertych jest głupszy niż mi się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
joyz Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 15:24 Jak w tym dowcipie: Nie w Paryzu, tylko w Warszawie; Nie rozdaja, tylko kradna; Nie rowery, a samochody :D A swoja droga, biedni poslowie... kto ich ma pilnowac, skoro "borowiki" rozwoza zakupy? ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
haludek Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja matka 01.03.07, 15:30 No tak, to jakaś zwykła, szara emerytka, która za kilkaset złotych emerytury kupiła sobie limuzynę i wynajęła szofera - ech, Polska to wspaniały kraj, a jaki tu dobrobyt. Żyć, nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
philippo Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 15:46 Giertych rwie sie do sadow, ale jak przychodzi co do czego to okazuje sie ze jest tak jak w tym przypadku: W grudniu 2006 r. Sąd Okręgowy w Warszawie nakazał wicepremierowi Romanowi Giertychowi (LPR) przeprosiny Michnika za nazwanie go "byłym partyjnym aparatczykiem". Odpowiedz Link Zgłoś
and283 Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 16:09 "Nikt mnie nie przekona, że matka to matka a ojciec to ojciec" Romuś Giertych - poczwara Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "Fakt" jest brukowcem. I to jest prawdziwy FAKT 01.03.07, 16:12 GazWyb podaje: > [min. Roman Giertych osiwiadczyl: -] "Uprzejmie informuję, że dniu > dzisiejszym w gazecie 'Fakt' podano trzy nieprawdziwe informacje, > które niniejszym prostuję: > Po pierwsze, kobieta przedstawiona na zdjęciu nie jest moja mamą. > Po drugie, mężczyzna przedstawiony na zdjęciu nie jest moim tatą. Nie są > to osoby ze mną spokrewnione ani spowinowacone. > Po trzecie, samochód przedstawiony na zdjęciu nie jest samochodem Biura > Ochrony Rządu ani Ministerstwa Edukacji Narodowej" - napisał Roman Giertych > w oświadczeniu. > "Uprzejmie informuję, że jeżeli w ciągu 7 dni gazeta "Fakt" nie przeprosi > mnie i moich rodziców za ten skandaliczny atak - skieruję sprawę na drogę > postępowania sądowego" - dodał minister. Hahahahaha, co za szmatlawiec ten "Fakt", co za kompletna KOMPROMITACJA, ale szmatlawiec dal ciala, wyszli na KOMPLETNYCH IDIOTOW!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
benia225 Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 16:21 On tak postępuje jak ten złodziej, złapany na gorącym uczynki - to nie moja ręka. Dziennikarze z reguły wiedzą kogo fotografują. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb pzdr 01.03.07, 16:22 Szczupak (do mikrofonu): Halo, tu brzoza !! Tu brzoza !! Źle cię słyszę ! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu. ... “Matka siedzi z tyłu !!!” Tak powiedział !!!! Scena 6: (w sztabie milicji) [Włodarczyk rozmawia z szefem milicji] Włodarczyk: Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak. Matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić ! Komisarz: Tak ! To nam wskazuje na to ..., że życie stawia przed nami ciągle coś nowego. I to jest raz. A po drugie ! Musimy mieć jednak różne warianty. I to jest dwa ! I dlatego proponuje wariant następujący. A gdyby tu było nagle przedszkole. W przyszłości ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny66 Ajwaj to znowu Fakcik 01.03.07, 16:30 Wszyscy zginiemy... Ja mówię teraz serio. Ktoś podjechał gdzieś limuzyną. TO MUSI BYĆ GIERTYCH. Jesteśmy skazani na śmierć. O boże. Co wtedy. Co ona powie? A co na to prawica? O nie, on wydał 15 zł za dużo!!!!!!!!!!! Życzę Fakcikowi szybkiego upadku, bo niedobrze mi jak czytam te bzdety... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja matka 01.03.07, 16:41 Nie jest ważne kto przedstawiony jest na zdjęciu, ważne jest czy istotnie opisany fakt miał miejsce. Przedmiotem sprawy jest opisane zdarzenie, a nie przedstawione zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
an_luk Tola jest w Kórniku 01.03.07, 17:07 Nie jestem wielbicielem Giertycha, ale z tego co wiem, to matka p.Giertycha, pani Tola może jeżdzić rowerem po Kórniku:-)). Aktualnie opiekuje się chorą matką. Taka jest prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
major_1_8 Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja matka 01.03.07, 17:23 Jak nie matka to kto? Może kochanka. Wielki patriota a tak naciąga swoich rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
acidtrip Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja matka 01.03.07, 17:29 generlanie to jak wojtek sokol kiedys powiedzial "lancia ze szklanka na dachu smiga prywatny raid do chlopakow" Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar tata romka jest sławnym antysemitą? 01.03.07, 20:53 zdaje się że jakąś książkę o żydostwie przy okazji przepełnioną szacunkiem do nauki i miłością do chrystusa napisał -aby na pewno tata ministra edukcji znany już za granicą jako bigot i prawie faszysta może być pomylony z kimś innym - nawet ja wiem jak wygląda tata ministra edukacji, który zaprzecza teorii ewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod to sie wreszcie głąbowi coś udało 01.03.07, 21:04 poza tym tatuś z mamusią jeżdżą na smoku wawelskim.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To byla "Swieto Maryja" z Radyja Maryja, a kon 01.03.07, 21:10 za durzo wypil i mu sie wszystko pomieszalo... Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 22:40 Doskonaly pierwszy post! A swoja droga zaczynam sie cieszyc na roznej masci kolorowe polskie gazetki ktore wesza wszedzie sensacje....to min. dzieki ich reporterom nasza kochana władza musi sie mieć na baczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Co w tym złego, że pomógł matce? 01.03.07, 22:41 Czy wy na jego miejscu nie zrobilibyście tego samego? Jeśli nie, to współczuję waszym matkom, ze nie dokonały aborcji, którą tak popieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
flame_imperishable Re: Co w tym złego, że pomógł matce? 02.03.07, 01:46 Ależ niech sobie pomaga do woli... sprawiedliwe to i słuszne... ale swoimi prywatnymi środkami, nie za MOJE pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 22:43 milestone napisała: > Własnych rodziców się wyparł byle tylko wyciągnąć kasę od Springera. Pawka > Morozow nowej ery. Jak jest mocno wierzący to dla utrzymania stołka *BOGA* by się wyparł. No bo co będzie robił jak go z rządu wywalą. Chyba że pójdzie do O. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcjaninek Re: Giertych ws. tekstu w "Fakcie": To nie moja m 01.03.07, 23:24 A czy ktoś już zauważył, że w "uprzejmych informacjach" Romana, przynajmniej tych cytowanych, nie ma słowa o tym, iż żadna rządowa limuzyna nie wozi wielkiej rodziny? Mowa jest tylko o tym, że na tych akurat zdjęciach nie ma rodziców najlepszego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Giertych pocaluj sie w doope... 02.03.07, 04:30 i przestan wygalszac "madrosci" w moim imieniu, popros tez tatusia zeby laskawie przestal pluc jadem. Jestem tego pewny ze gdyby Polska byla rzadzona przez ciebie przed przystapieniem do UE nigdy nie spelnilaby warunkow wstepnych czlonkostwa. Nadal tkwilibysmy w zascianku i ciemnogrodzie o standardach PRL. Wiec najpierw idz do dentysty, wylecz zeby, potem do psychiatry, a potem ustap z urzedu i zaprzestan tej klopotliwej glupoty. Acha i podaj sie do sadu za skrajny nacjonalizm, chorobliwa glupote i ograniczenie umyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś