romano33 06.03.07, 18:32 Miał na to 10 lat i wszystko zmarnował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srul Re: Kiedy Pan Kwaśniewski dorobi się magistra ? 06.03.07, 18:48 A po co mu, według lewackiej kołtunerii ma "klase". A wg sondaży GW i tak ma wyzsze wykształcenie niż profesor Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy a wy co nieuki, na takie tematy? 06.03.07, 19:14 pokończcie najpierw zawodówki! Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: a wy co nieuki, na takie tematy? 06.03.07, 19:25 > pokończcie najpierw zawodówki No niestety do takiego statusu mi daleko, wybrałem liceum a potem studia. Odpowiedz Link Zgłoś
e42 Re: a wy co nieuki, na takie tematy? 06.03.07, 19:39 Studia ? , chyba takie jak Studia ? Kaczory też mają , podobno (?) i dwoch zdań po polsku nie potrafia wypowiedzieć .... Odpowiedz Link Zgłoś
indris "Żadne wyższe studia... 06.03.07, 19:28 ...nie zastąpią dobrej szkoły podstawowej". To powiedzenie z czasów komuny idealnie pasuje do Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: "Żadne wyższe studia... 06.03.07, 19:36 indris napisał: > ...nie zastąpią dobrej szkoły podstawowej". To powiedzenie z czasów komuny > idealnie pasuje do Kaczorów. Najwyraźniej zrozumiałeś to powiedzenie zbyt dosłownie i wdrożyłeś w swoje życie Odpowiedz Link Zgłoś
indris A kiedy Pan Kaczyński... 06.03.07, 19:19 ...zacznie choćby przypominać magistra ? Bo narazie jego styl przypomina powiedzenie śp. Jerzego Ziętka do partyjnych prominentów z Warszawy: "więcej warta moja przedwojenna matura niż wasze dyplomy" Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: A kiedy Pan Kaczyński... 06.03.07, 19:28 Na szczęscie magistra przypominać nie zacznie bo ten etap ma daleko za sobą. Magistra przypomina Kwaśniewski ale tylko ...przypomina i to w warstwie bardzo powierzchownej. Wystarczy zdrapać lekko ten tandetny lakier a wychodzi buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
e42 Re: A kiedy Pan Kaczyński... 06.03.07, 19:42 srul napisał: > Na szczęscie magistra przypominać nie zacznie bo ten etap ma daleko za sobą. > Magistra przypomina Kwaśniewski ale tylko ...przypomina i to w warstwie bardzo > powierzchownej. Wystarczy zdrapać lekko ten tandetny lakier a wychodzi buractwo > . a ja wolę buraka od mohera .... Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: Kiedy Pan Kwaśniewski dorobi się magistra ? 06.03.07, 19:34 a po kiego h..a mu magisterka . Jędruś Lepper ma już kilka tytułów profesorskich , Wałęsa szkołę przyzakładową - więc po co ma się wywyższać . Obecnie rządzi człek mający tytuł profesora ale chyba tylko na papierze i to pewnie jak rodzina sprzedała gospodarkę to wtedy dostał ten tytuł Odpowiedz Link Zgłoś