asmi7 14.08.05, 22:24 Czy macie dla swoich maleństw beciki? Ja jeszcze nie kupiłam i chiałabym prosić Was o opinie. Czy w ogóle rożek jest niezbędny? Jaki becik sprawdza sie najlepiej? Zwykły bawłniany czy jakiś usztywniany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliaa Re: becik 15.08.05, 07:58 ja mam rozek, jeden usztywniany , ale z wyjmowanym wkładem i jeden mieciutki. Z tego co zdazylam wyczytac na roznych forach i z wszelakch list wyprawkowych rzeczywiscie taki rozek jest niezbedny, oczywiscie jak bedzie okaze sie w praktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: becik 15.08.05, 08:55 mieszkam w Niemczech i nie ma tutaj becikow, ani rozkow. po prostu nie mozna tego kupic i mamy obywaja sie. podobno da sie. ja bede miala jeden, na wszelki wypadek, choc moje kolezanki nie uzywaly. zobacze, moze sie przyda, a moze nie. to w sumie indywidualna sprawa. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: becik 15.08.05, 08:57 Mnie przy pierwszym dziecku bardzo przydał sie rożek, mielismy usztywniany. Radze kupic Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: becik 15.08.05, 09:36 Rózne sa opinie.... Ja kupiłam usztywniany, ale wkładkę kokosową zawsze można wyjąć, więc jak to będzie zbędne, to po prostu wyjmę i będę zawijała maleństwo jak w zwykłą kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: becik 15.08.05, 10:25 My kupilismy miękki. Różne słyszałam opinie o przydatności rożka, ale zobaczymy jak to będzie u nas Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: becik 15.08.05, 10:30 ja też kupiłam taki usztywniany z wkładem kokosowym. Tak jak pisłay dziewczyny to sprawa indywidualna, to nie jest wielki wydatek a zawsze może sie przydać, a jak nie to moze słuzyć jako kolderka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: becik 16.08.05, 13:19 My mieliśmy taki miękki przy pierwszym dziecku i bardzo się przydał. Teraz też zamierzamy kupić, przecież to niewielki wydatek. Gdy mała z niego wyrosła, służył długi czas za kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: becik 16.08.05, 22:57 Dzięki za podpowiedzi! Zamówiłam sobie na allegro taki z zajączkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: becik 17.08.05, 09:25 Rożek przydał się, miałam dwa na zmianę. Potem służył jako kołderka. Został mi także dla drugiego Odpowiedz Link Zgłoś