14.08.05, 22:24
Czy macie dla swoich maleństw beciki?
Ja jeszcze nie kupiłam i chiałabym prosić Was o opinie.
Czy w ogóle rożek jest niezbędny?
Jaki becik sprawdza sie najlepiej? Zwykły bawłniany czy jakiś usztywniany?
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: becik 15.08.05, 07:58
      ja mam rozek, jeden usztywniany , ale z wyjmowanym wkładem i jeden mieciutki.
      Z tego co zdazylam wyczytac na roznych forach i z wszelakch list wyprawkowych
      rzeczywiscie taki rozek jest niezbedny, oczywiscie jak bedzie okaze sie w
      praktyce...
      • youngeva Re: becik 15.08.05, 08:55
        mieszkam w Niemczech i nie ma tutaj becikow, ani rozkow. po prostu nie mozna
        tego kupic i mamy obywaja sie. podobno da sie. ja bede miala jeden, na wszelki
        wypadek, choc moje kolezanki nie uzywaly. zobacze, moze sie przyda, a moze nie.
        to w sumie indywidualna sprawa.
        pozdr
        • aniapatryk Re: becik 15.08.05, 08:57
          Mnie przy pierwszym dziecku bardzo przydał sie rożek, mielismy usztywniany.
          Radze kupic
    • sdomitrz Re: becik 15.08.05, 09:36
      Rózne sa opinie.... Ja kupiłam usztywniany, ale wkładkę kokosową zawsze można
      wyjąć, więc jak to będzie zbędne, to po prostu wyjmę i będę zawijała maleństwo
      jak w zwykłą kołderkę.
      • gusia-81 Re: becik 15.08.05, 10:25
        My kupilismy miękki. Różne słyszałam opinie o przydatności rożka, ale zobaczymy jak to będzie u nas wink
        • monismonis Re: becik 15.08.05, 10:30
          ja też kupiłam taki usztywniany z wkładem kokosowym. Tak jak pisłay dziewczyny
          to sprawa indywidualna, to nie jest wielki wydatek a zawsze może sie przydać, a
          jak nie to moze słuzyć jako kolderka.
          • hanna26 Re: becik 16.08.05, 13:19
            My mieliśmy taki miękki przy pierwszym dziecku i bardzo się przydał. Teraz też
            zamierzamy kupić, przecież to niewielki wydatek. Gdy mała z niego wyrosła,
            służył długi czas za kołderkę.
            • asmi7 Re: becik 16.08.05, 22:57
              Dzięki za podpowiedzi! Zamówiłam sobie na allegro taki z zajączkiem smile.
    • isia_50 Re: becik 17.08.05, 09:25
      Rożek przydał się, miałam dwa na zmianę. Potem służył jako kołderka. Został mi
      także dla drugiegosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka