Dodaj do ulubionych

Spotkanie rozłamowców w PO?

10.03.07, 07:56
To nie bedzie spotkanie rozłamowców. Rozłam w PO codziennie robią ludzie
pokroju Tuska, Scgetyny czy Gronkiewicz Waltz. To zacne grono ma jedyną szansę
na zbudowanie w Polsce prawdziwej prawicy. Powodzenia!!!
Obserwuj wątek
    • zambro Cenna Inicjatywa! 10.03.07, 07:57
      To nie bedzie spotkanie rozłamowców. Rozłam w PO codziennie robią ludzie
      pokroju Tuska, Scgetyny czy Gronkiewicz Waltz. To zacne grono ma jedyną szansę
      na zbudowanie w Polsce prawdziwej prawicy. Powodzenia!!!
      • grisza14 W drugiej turze wyborow prezydenckich 2010 10.03.07, 10:49
        w ukladzie lewica contra Tusk wszyscy wyborcy PiS popra kandydata lewicy. Jest
        to niezbedne, i mimo ze nieprzyjemne, jest to jedyny sposob na przytarcie nosa
        Tuskowi. On musi juz dzis wiedziec, ze za to co zrobil Polsce sabotujac
        powstanie koalicji z PiS prezydentem Polski nigdy nie zostanie. trzeba rowniez
        szukac sposobow politycznych na utracenie kariery Bronislawa Komorowskiego i
        Rokity. Schetyna raczej jest niegrozny i predzej czy pozniej polegnie na jakis
        sprawach gospodarczych. Sympatyzujace z PO popluczyny po AWS politycznie sie
        nie licza.Teraz jako PiS na najblizsze miesiace musimy zajac sie wykonczeniem
        PO. Sukces jest bliski, bo odcieci od koryta Peowiacy gonia juz resztkami sil i
        nie maja srodkow na prowadzenie dzialalnosci politycznej.Rowniez obserwuje sie
        zmeczenie do tej pory bezgranicznie oddanych mediow, ktore nekane programem
        lustracyjnym i innymi niepowodzeniami nie daja juz rady inwestowac w partie,
        ktora nie byla w stanie zabezpieczyc przed deubekizacja.Perspektywy mamy dobre
        i trzeba dobrze upatrzyc moment i skoczyc do gardla PO. Posuniecie z
        Gronkiewicz-Waltz jesli sie powiedzie, bedzie mialo ogromne znaczenie
        psychologiczne i obnizy i tak juz nadwatlonego ducha PO. Olechowskiego teraz
        nie atakowac, niech robi rozlam w PO i dopiero pozniej w stosownej chwili
        przypomniec mu ubeckie korzenie.On zreszta teraz nie jest juz tak
        niebezpieczny, bo trzeba pamietac, ze dzieki Macierewiczowi kregoslup ubekom
        zostal mocno szarpniety i juz wkrotce, zwlaszcza po rozbiciu kliki gieremkowso-
        ubeckiej w dyplomacji, wroca do kraju jeszcze calkiem mlodzi ludzie spragnieni
        konfitur.W tym srodowisku zaostrzy sie konkurencja wewnetrza i konfitur starczy
        tylko dla wierchuszki.W tym czasie nalezy postarac sie o spektakularne
        utracenie jakiegos biznesu sld, najlepiej wsadzajac do pierdla paru ichnich
        prezesow.Mam tu na mysli dyrektora duzej firmy zarzadzajacej majatkiem bylej
        PZPR, wsadzenie ktorego byloby wprost wymarzonym zdazreniem. Nie wolno dac
        spokoju Jaruzelskiemu i Kiszczakowi, bo to rowniez obnizy morale PO/SLD.Jednym
        slowem tak trzymac a sprawy ida w dobrym kierunku.
        • pierot6 grisza14.. co ty wąchasz? 10.03.07, 10:59
          przywal łbem w sciane!.. usłyszysz echo...
          • grisza14 Lubie sie podraznic z milosnikami Tuska 10.03.07, 11:09
            i piszac w ten sposob, uzywajac takich sformulowan udaje mi sie niektorych
            forumowiczow doprowadzic do bialej goraczki.Sprawia mi to radosc, zwlaszcza ze
            moje wizje polityczne sa juz bardzo bliskie spelnienia sie.A wtedy koniec z PO,
            koniec z Tuskiem i koniec z udajacym inteligenta Bronkiem K.
            • pierot6 grisza14... a leki brałes? 10.03.07, 12:13
              twoja głupota nikogo nie drazni.. ot, walisz jak chory w gacie i udowadniasz
              niski poziom intelektualny PISokomuny...
              • grisza14 Re: grisza14... a leki brałes? 10.03.07, 12:26
                Wybory wygralismy, wsi/ubecja rozpedzone na cztery wiatry, kolesi neokomunistow
                z dyplomacji pogonimy.A najlepszym lekrastwem jest dla mnie ogladanie portretow
                Donalda Tuska upozowanego na meza stanu.Strasznie mnie to rozbawia.
                • pierot6 grisza14..nie, Zostali u was w rządzie! 10.03.07, 12:32
                  kliknij hasło "Kryże"..pajacu..
                  I reszta takich komuchów jak Wasserman,Jasiński,Aumiller,Leper,Sowińska i wielu
                  na nizszych szczeblach rzadu PISokomuny...
                  Sam zapewne trzymasz w skrytce legitymacje PZPR i SB ?
                  • grisza14 Re: grisza14..nie, Zostali u was w rządzie! 10.03.07, 12:43
                    Legitymacje dalem na przechowanie do PO. Oni tam mieli takich legitymacji cale
                    mnostwo.Najwieksza byla glownego tenora- z sierpem i mlotem na okladce.
                    • pierot6 grisza14.. widzisz, jaki z ciebie prostak i cham ? 10.03.07, 12:51
                      ja podałem ci nazwiska, a ty chamie,zamiast odpowidziec merytorycznie
                      pieprzysz od rzeczy.. wal sie SB-cki palancie!
                      • grisza14 pierot6 do ktorej masz dzis sluzbe? 10.03.07, 13:17
                        a moze juz Was tez zlustrowali i siedzisz w domu obgryzajac paluchy? Glosuje za
                        powolaniem PO-bis. Tylko polinteligent z glupkiem sa w stanie uratowac Ojczyzne
                        przed kaczyzmem.Trzymajmy sie bracia ubowcy.
    • buzfran Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 12:48
      To ciekawe, bo Frankiewicz wyrazal sie bardzo nieprzychylnie o Buzku. Mowil, ze
      Buzek palcem nigdy nie kiwnal dla Gliwic.
      • krwawy.zenek Re: Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 13:03
        Kiedy w Gliwicach tworzono Sąd Okręgowy (co było bezwzględną koniecznością, bo
        katowicki był zbyt wielki i musiał być podzielony) to przypisywano to
        interwencji Buzka, co było bzdurą.
    • krwawy.zenek Re: Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 13:02
      Nowy PiS, tyle, że z uczciwymi i zrónoważonymi psychicznie ludźmi? Dziękuję.
      • grisza14 Tylko PO-bis uratuje Ojczyzne, oburacz jestem za 10.03.07, 13:14
        na czele Buzek, Olechowski.Tak trzymac panowie, Tusk sie nie sprawdzil, nie
        zapobiegl deubekizacji.Trzeba go skasowac, nie bedzie pisior plul nam w twarz.
        • romano33 PO to kamuflaz 10.03.07, 19:08
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=58632397
      • elfhelm Re: Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 13:30
        Raczej "łabĄdź dziennikarski".

Nowa partia i tak nie powstanie, bo nikomu nie opłaca się ryzykować.
        • krwawy.zenek Re: Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 13:32
          Wypuszczony "na rybkę"?? :))
      • koloratura1 Re: Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 14:15
        krwawy.zenek napisał:

> Nowy PiS, tyle, że z uczciwymi i zrónoważonymi psychicznie ludźmi?

A są tam tacy?
    • elfhelm A co ma wspólnego Piskorski z Rokitą? 10.03.07, 13:28
      Albo Olechowski z Buzkiem?

Poszukiwanie sensacji tam, gdzie ich nie ma. I nic więcej.
    • cierpliwy Spotkanie rozłamowców w PO? 10.03.07, 13:56
      Nie pierwszy to rozłam i nie ostatni. Ci politycy o charakterach kameleona,
      maja to we krwi. Poza zamieszaniem nic z tego nie wynika.
      • pisubek moze niech chlopaki od razu ida do pisu, bedzie 10.03.07, 14:11
        z nimi spokoj.
    • danuta49 Rokita i jego bufoński styl to samobójstwo partii, 10.03.07, 14:15
      która go przyjmie.On mysli tylko o błyszczeniu,jest zasłuchany we własne słowa
      (mysli, ze genialne!)i gesty!;-)Rokicie już dziękujemy!!!
      • koloratura1 Przysłowia są mądrością narodów: 10.03.07, 14:19
        Gdzie dwóch się bije, tam trzeci (LiD) korzysta.

I dobrze.
    • pies_na_lewizne partia Tuska egzaminu nie zdala twierdzi rozwiedka 10.03.07, 17:28
      Partia Tuska egzaminu nie zdala, twierdzi rozwiedka i zaklada nowa partie.
      • grisza14 Popieram rozwiedke, Tusk sie nie sprawdzil 10.03.07, 18:54
        nie uchronil od deubekizacji.Wzial tyle forsy na partie, tyle poparcia
        szmatlawcow i wszystko roztrwonil.J23 zrobilby lepiej.
        • marek802 Tusk już nieraz pokazał, że jest nieudacznikiem 10.03.07, 22:43
          Wszystko czego sie tknie zamienia w klęskę. Dziwię się, że POlutanci jeszcze go
          trzymają jako wodzusia. Walą sobie samobója. Jest o niebo głupszy od Rokity i
          Komorowskiego.
      • wet3 Re: pies_na_lewizne 10.03.07, 23:03
        pies_na_lewizne napisał:

> Partia Tuska egzaminu nie zdala, twierdzi rozwiedka i zaklada nowa partie.

Oj, nie zdala, nie zdala! Dlatego jeden z trzech tenorow szuka teraz frajerow
        do zalozenia nowego cyrku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka