Dodaj do ulubionych

Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p...

• vidi12 Orzechowski ... na hetero mi nie wygląda !!! 15.03.07, 15:40
    • awalec A moze szkoly zenskie????????????? 15.03.07, 15:42
      moze mogli by uczyc w szkolach zenskich...........nie bylo by romansow
      nauczyciel studentka czy uczennica
      • leonard3 Re: A moze szkoly zenskie????????????? 15.03.07, 15:45
        awaslec, tak maja tez prace jako dozorcy w haremach arabskich szejkow. wiadomo
        baby nie tkna
    • yolarz Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:44
      czy oni tylko za bardzo nie krzycza? czy oni czasem nie chca ukryc
      swoich ''niezdrowych'' pogladow i orientacji? wiadomo, najciemniej pod latarnia
    • jama314 To tak jak z kleptomanią.... 15.03.07, 15:44
      Można być kleptomanem a nawet praktykować po kryjomu... (co nie oznacza że jest
      na to zgoda), ale jak ktoś będzie wygłaszał tezy o przyjemnościach z tego
      wynikających, to trudno aby sądził że zostanie to zaakceptowane, szczególnie
      pośród wychowawców młodzieży.
    • mcroti Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:46
      Następni będą nauczyciele - cykliści
      • leonard3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:47
        mcrofti, jezeli jezdza na rowerze bez siodelka i siedza na rurce to cyklisci
        tez beda wurzucani
    • p.o.box.77 aa czyli chronimy poczęte życie.. 15.03.07, 15:47
      homoseksualistów..

czy juz prof. Girtych opisał w którymś z bestsellerów, że gej to nie poczęte
      życie... albo wyłaczone jest małym druczkiem...

a może lepiej w konstytucji dopisać zeby chronić wszelkie poczęte życie
      wykluczając homoseksualistów/ki, rodaków wyznania mojrzeszowego...

tęgie umysły mamy w MEN, u. a. rewelacja. na taakie projekty czeka cała polska!
      cała polska czeka!
    • r0b0l ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 15:50
      czy mnie wyrzucą z pracy?
      mam ochotę pomolestować koleżankę, ona chyba też ma na to ochotę bo mnie ostatnio pytała czy moja clitoris ma naprawdę 18 cm

nic nie poradzę na to że preferuję kobiety.

Moja żona uważa się za geja a nasze dzieci mają się dobrze i nie narzekają na zboczonych rodziców

Pederastom z LPR wara od moich przekonań
      • leonard3 Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 15:52
        rob. Chetnie sie z toba spotkam i chetnie co pokaze moj polmetrowy argument.
        moze cie przekonam do chlopow
        • r0b0l Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 15:55
          spoko, dobrze robię kilofem, szpadlem, wiertarką i tasakiem.
          Wyręczę Cię żebyś nie katował się sam jak ten Gazda toporem ;))
          potem podeślę w paczuszce do MEN , niech też mają radochę
          • leonard3 Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 15:57
            kochany lesbeczku,mam piekna mloda zone i troje dzieci. Ale pro publico
            bono sluze ci moim polmetrowym argumentem nawet doustnie
            • r0b0l Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 16:01
              z Twoją żoną to chętnie bym przedyskutował. Ale pod warunkiem że brunetką jest ;)
              Czemu z takim uporem wszystkim usiłujesz proponować intubację czy inną rektoskopię?
              Czyżbyś....
              • leonard3 Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 16:04
                rorb, to tu jestes lesba pci meskiej? Jeszce takiego karalucha nie widzialem
                Jak taki insekt sie nazywa?
                • stuj_halina Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 16:23
                  > rorb, to tu jestes lesba pci meskiej? Jeszce takiego karalucha nie widzialem
                  > Jak taki insekt sie nazywa?
                  Polecam Ci spróbować być lesbiją bo to znaczy tyle co chlop z jajami ale sluchający kobiet. Żadna sie nie oprze, chyba że o ścianę ;)))
            • p.o.box.77 Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 16:04
              dzieciom też o nim opowiadasz? to się nazywa nowoczesne wychowanie, a robol.. a
              z resztą skoro lubisz takich co lubie tylko panie, twoja sprawa.
            • r0b0l pro bono to może Jarosławowi bo kota szkoda 15.03.07, 16:04
              jaruś podobno lubi pasywnie ale biorąc pod uwagę jego physis to sie nie doczeka
            • gabriel A sondazu już nie ma. 15.03.07, 16:06
              Była, ale wyniki były niezadowalające. I znikła. Okazało się że większość
              głosujących ma poglądy nie takie jakby chciała wierchuszka.
              • r0b0l hehe zniknął, artykuł też poszedł na zaplecze 15.03.07, 17:09
      • gazetazaborcza Re: ratunku jestem zboczoną lesbiją 15.03.07, 17:43
        sorry, dude... pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81echtaczka
    • prezerwator2 Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodzieży! 15.03.07, 15:55
      Szkoła to nie miejsce na szerzenie pedalskiej propagandy i źle rozumianej
      "tolerancji".
      • leonard3 Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 15:59
        prezewator, BRAWO
      • sutan Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 16:01
        prezerwator2 napisał:

> Szkoła to nie miejsce na szerzenie pedalskiej propagandy i źle rozumianej
        > "tolerancji".

szkola ma uczyc tolerancji ... bez wzgledu czy w odniesieniu do ras, wyznan,
        czy orientacji seksualnych
        • midwesterner Homoseksualna propagande uprawia glownie MEN 15.03.07, 16:06
          Zajmuje sie nia takze Wierzejski. Natomiast ludzie, ktorzy sie z ze swoja
          orientacja nie kryja, n.p. Biedron, na ogol zajmuja sie innymi sprawami.
          Oczywiscie: Wypowiadaja sie w obronie swoich praw i godnosci. Ale nie robia
          tego bez przerwy - w przeciwienstwie do ministra i wiceministra MEN.
      • tw_wielgus Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 16:06
        prezerwator2 napisał:

> Szkoła to nie miejsce na szerzenie pedalskiej propagandy i źle rozumianej
        > "tolerancji".

Słusznie szkoła nie powinna być miejscem gdzei propaguje się gejowskie
        spojrzenia na świat.
        Ale również nie powinna być miejscem propagandy katolickiego ciemnogrodu.
      • jedrus58 Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 16:06
        Najpierw zamkniemy przeciwnikow politycznych, potem przyjdzie czas na gejow, na
        koncu zaryzujemy nasze spoleczenstwo. I kiedy przyjdzie czas na ciebie wszyscy
        odwroca glowy w innym kierunku. To byl Bertold Brecht. Te czasy byly juz i
        myslalem, ze to tylko historia. A moze nalezy wszystkich tych pozbawic
        obywatelstwa i wprowadzic oznakowanie. To tez juz bylo, z Zydami, Cyganami,
        homoseksualistami i socjaldemokratami. Ja sie wyPISuje z takiej historii.
        Myslalem ze nieltorzy naucza sie z historii.
        Niestety
      • gazetazaborcza Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 16:47
        A gdyby twoje dziecko okazało się homoseksualistą, to w ramach dobrze rozumianej
        tolerancji zakopał byś je w lesie ?? :] Pozdrawiam tolerancyjnie, hyhy
        • leonard3 Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 17:19
          gazeta, choroba homoseksualizmu jest latwa do wyleczenia jednym hormonalnyn
          zastrzykiem. Farmerzy owiec w Oklachomie permanentnie wyleczyli barany
          z choroby homoseksualizmu jednym zastrzykiem hormonalnym
          • gazetazaborcza Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 17:31
            leonard3 napisał:

> gazeta, choroba homoseksualizmu jest latwa do wyleczenia jednym hormonalnyn
            > zastrzykiem. Farmerzy owiec w Oklachomie permanentnie wyleczyli barany
            > z choroby homoseksualizmu jednym zastrzykiem hormonalnym

To nie choroba, ludziku. To kwestia WYBORU, wolnej woli. Nie musisz ciupciać
            baranów, czy też chłopców. Możesz pozostać przy własnej dłoni, hyhy. To, że ktoś
            ma inne poglądy do Twoich, nie znaczy, że ma Ci narzucać je właśnie. I vice versa
            • leonard3 Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 17:49
              gazeta, twoja wolnisc sie konczy gdzie zaczyna sie wolnosc innego czlowieka(lub
              owcy). Nie dajemy do szkol instruktorow kradziezy kieszonkowych czy
              pedalstwa,nie dajemy wolnego wyboru gwalcenia owiec,nie dajemy wyboru dmuchania
              15-letnich dziewczat, nie dajemy wyboru onanizowania w miejscach publicznych.
              A jak zwierzo-gazeta nie uznaje woli normalnych, to bum i po
              zboczencu.Ha,ha,ha,ha,ha
              • gazetazaborcza Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 18:04
                leonard3 napisał:

> gazeta, twoja wolnisc sie konczy gdzie zaczyna sie wolnosc innego czlowieka(lub
                >
                > owcy). Nie dajemy do szkol instruktorow kradziezy kieszonkowych czy
                > pedalstwa,nie dajemy wolnego wyboru gwalcenia owiec,nie dajemy wyboru dmuchania
                >
                > 15-letnich dziewczat, nie dajemy wyboru onanizowania w miejscach publicznych.
                > A jak zwierzo-gazeta nie uznaje woli normalnych, to bum i po
                > zboczencu.Ha,ha,ha,ha,ha

Puchu marne stworzonko, przede wszystkim, co to znaczy cyt: "nie dajemy"?? :>
                masz rozdwojenie jaźni, czy coś ?? :) Może powinieneś zbanować wszystkich
                żyjących poza Twoją ulicą, bo przecież są INNI niż TY?? albo zbanować kobiety,
                bo nie mają tak dorodnego przyrodzenia jak TWOJE, a co więcej, mają piersi ?? :)
                i co to znaczy wg Ciebie "normalni" ?? Nie jesteś lepszy od tych znienawidzonych
                przez Ciebie nazistów. Masz rację, niech żyje NORMALNOŚĆ, hyhy
                • leonard3 Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 18:18
                  gazeto, co znaczy nie dajemy - to znaczy nie zezwalamy.
                  Ale za to dajemy w morde. Chcesz sprawdzic? Zacznij uprawiac pedalstwo
                  przed jakim technikum. Chlopaki rezerwa ci na strzepy. Po co prowokowac
                  nieszczescie?
                  • gazetazaborcza Re: Słusznie, zboki ręce przecz od dzieci i młodz 15.03.07, 18:25
                    leonard3 napisał:

> gazeto, co znaczy nie dajemy - to znaczy nie zezwalamy.
                    > Ale za to dajemy w morde. Chcesz sprawdzic? Zacznij uprawiac pedalstwo
                    > przed jakim technikum. Chlopaki rezerwa ci na strzepy. Po co prowokowac
                    > nieszczescie?

Pytając, co to znaczy "nie dajemy" pytałem się o kogo Ci właściwie chodzi, a nie
                    co to znaczy :) Masz zamiar wejśc ze swoim programem do rządu? :> To może uda Ci
                    się załatwić tą sprawę, bo jakoś pan Premier nie może:
                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3989914.html?skad=rss LOL do
                    kwadratu, ludziku
    • piotrek20074 I dobrze, nie będę zatruwać głów dzieciom 15.03.07, 16:02
      że niby homoseksualizm to norma. Popieram w tym względzie LPR. Ostatnio
      pederaści zbyt się panoszą i wszędzie o nich głośno, trzeba zabezpieczyć dzieci.
      • 7y8u Re: I dobrze, nie będę zatruwać głów dzieciom 15.03.07, 16:25
        piotrek20074 napisała:

> że niby homoseksualizm to norma. Popieram w tym względzie LPR. Ostatnio
        > pederaści zbyt się panoszą i wszędzie o nich głośno, trzeba zabezpieczyć dzieci

A nie zauważyłeś, że o homoseksualizmie mówi się w kółko dopiero ODKĄD PIS
        PRZEJĄŁ WŁADZĘ??? Wcześniej geje robili sobie raz w roku paradę w dwóch czy
        trzech wielkich miastach, o czym informowano na którejś tam stronie codziennych
        gazet, i problem zajmował w społecznych dyskusjach tyle miejsca, ile powinien
        zajmować, to znaczy mało. Dopiero PiSiaki ze swoimi kumplami z organizacji
        faszystowskich zaczęli w kółko dyskutować w Sejmie o stosunkach homoseksualnych.
        Ciekawe, dlaczego to tak podnieca.
    • kpaxxx Precz z religią ze szkół 15.03.07, 16:03
      W takim razie ja jestem przeciwny promowaniu klerykalnego stylu życia w szkołąch !!!
      • rypki Re: Precz z religią ze szkół 15.03.07, 16:05
        koszmar
        • 1aka Re: Precz z religią ze szkół 15.03.07, 16:22
          rypki napisał:

> Precz z religią ze szkół

Wprost przeciwnie, więcej religii, a właściwie wyłącznie religia.
          I wyłącznie ta jedyna prawdziwa religia. Rozwiąże to problem
          jakiejkolwiek propagandy i jakichkolwiek zboczeń.
      • leonard3 Re: Precz z religią ze szkół 15.03.07, 16:08
        kpaxx, a co chcesz wprowadzic w zamian? Pokazy onanizmu? Zglosiles sie na
        instruktora?
    • kloozkha Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 16:04
      Jeśli w szkołach skończymy z tolerowaniem zboczeń, to jak rozumiem, dorośli
      mężczyźni noszący czarne sukienki do szkoły wstępu nie będą mieli??
    • marcin120 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 16:06
      Niezle.Ja proponuje taki zapis w konstytucji i rozporzadzeniach ministra
      edukacji:
      1 Nauczycielem moze byc tylko bialy mezszczyzna lub kobieta majacy rodzine {co
      najmniej czworo dzieci}
      2 Nauczyciel musi wykazac sie biegla znajomosci Bibli i uczeszczac na msze
      przynajmniej piec razy w tygodniu
    • monster1972 Orzechowski, ty katonaziolska mendo! 15.03.07, 16:07
      to jest łamanie konstytucji i praw człowieka!

precz z katonazistami!

Polak-ateista

• dzakarta Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 16:08
      Polska pod rządami tego despotycznego reżimu brunatnieje z dnia na dzień!
    • kpaxxx A w ogóle to co to za pomysł ... 15.03.07, 16:09
      Jeżeli nauczyciel w pracy zachowuje się jak normalny nauczyciel hetero i nie
      próbuje udowadniać uczniom wyższości swoich preferencji seksualnych nad innymi
      to niech będzie sobie gejem, zoofilem itd ...

Panowie z LPR chyba sugerują że każdy gej to potencjalny pedofil ?? Jak tak
      dalej pójdzie to będziemy mieli osobne klasy żeńskie i osobne męskie, w których
      to nauczać będą mogli odpowiednio tylko nauczyciele płci żeńskiej lub męskiej.
      K..wa mać chcą nam tu wprowadzić Islam w wersji psychokatolickiej !!!
    • qweta0 to łamanie konstytucji! 15.03.07, 16:10
    • and_nowak Dlaczego karać zboczeńców? 15.03.07, 16:12
      Kara powinna być wtedy, gdy jest wina, tzn. CZYN ZABRONIONY. Samo bycie
      homoseksualistą, pedofilem, czy nekrofilem nie jest karalne i nie powinno być.
      To tak, jakby karać niewidomego za to że jest niewidomy. Zboczeńcy też są w
      pewien sposób upośledzeni, to nie ich wina. Wina jest wtedy, gdy popełnią
      zabroniony czyn.

A Orzechowski jest głupszy, niż ustawa przewiduje.
      • leonard3 Re: Dlaczego karać zboczeńców? 15.03.07, 16:17
        and-nowak, homo to zboczency ktorzy sie nie chca poddac leczeniu i
        chca zarazac innych. Dla tredowatych byly kolonie a nie wolnosc zarazania
        • monster1972 idioto, jak mozna zarażać homoseksualizmem? 15.03.07, 16:21
          walnij sie w ten radyjomaryjny łeb

Polak-ateista
        • funny5 Re: Dlaczego karać zboczeńców? 15.03.07, 16:30
          leonard3 napisał:

> and-nowak, homo to zboczency ktorzy sie nie chca poddac leczeniu i
          > chca zarazac innych. Dla tredowatych byly kolonie a nie wolnosc zarazania
          --------
          No i znowu zaczynasz bredzic
      • 1aka Re: Dlaczego karać zboczeńców? 15.03.07, 16:29
        and_nowak napisał:

> A Orzechowski jest głupszy, niż ustawa przewiduje.

Każda ustawa ma swoje ograniczenia.
    • andrzej19552 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 16:17
      Widze poczatek LPR-owskiego odrodzonego ruchu Narodowego.
      W Niemczech przed II WS, dokladnie tak samo zaczynano i skonczylo sie
      KOMORAMI GAZOWYMI.
      Przestrzegam Narod polski.
      Historia lubi sie powtarzac !!!
    • stuj_halina my kobiety pracujące miast wsi i autostrad 15.03.07, 16:19
      protestujemy przeciwko dyskryminacji gejstwa.
      Geje nie wchodzom nam w parade, nie przeszkadzajom w uprawianiu naszej cienżkiej pracy służoncej dobru meszczyzn.
      Dodatkowo powiem: muj pracodafca jest chetero i jest sadysta wielki i w mojej obronie stanoł jeden gej a nie żaden jeden chłop kturemu uslugiwałam pożondnie za ućciwe pienondze.

I potem mi szminke pożyczył i my sie teraz kolegujemy

Toterz odpie..a sie od gejów bo fajniste kumpele i rozumiejom kobiety.
      Za to sie weźta za tego kotofila w rzundzie co kota dupczy i glupoty prawi z których nawet moje dzieci nieślubne sie śmieją.
      I za tego wysokiego co mu prezerwatywy przeszkadzajo a kturego żadna z nas nawet za dużom kase by niechciałabo durny i lubi w drugo dziure
      • leonard3 Re: my kobiety pracujące miast wsi i autostrad 15.03.07, 16:25
        stuj, jak tak sobie bez hetero chlopa ze dwa dni pobedzies to bedzies go
        blagala zeby cie dobrze wydupcyl, tak w pozycji misionarza, po bozemu.
      • monster1972 twoje wypociny są żałosne, a nie śmieszne.. 15.03.07, 16:26
        pomyśl czasem, zanim klikniesz przycisk "wyślij"
      • leonard3 Re: my kobiety pracujące miast wsi i autostrad 15.03.07, 16:27
        halina, ja ci mowie, jak cie hetero chlop przez dwa dni nie wydmucha to go
        bedziesz blagala zeby ci dogodzil w po bozemu
    • zabanawadze jak ja wam ludzie wspolczuje 15.03.07, 16:25
      taki imbecyl na takim stanowisku... gorszego kretyna juz nie mogli wybrac??
      tak sie wlasnie nazizm zaczal...
      • leonard3 Re: jak ja wam ludzie wspolczuje 15.03.07, 16:33
        zaban, jaki nazizm, to przeciez tylko dyskusja o pedalskich dupach.
        Co prawda wiely nazistow to by pedaly (Rohm, Himmler) ale tym razem
        bedziemy czujni i nie damy pedalom dojsc do wladzy
        • sutan Re: jak ja wam ludzie wspolczuje 15.03.07, 16:49
          leonard3 napisał:

> zaban, jaki nazizm, to przeciez tylko dyskusja o pedalskich dupach.
          > Co prawda wiely nazistow to by pedaly (Rohm, Himmler) ale tym razem
          > bedziemy czujni i nie damy pedalom dojsc do wladzy

leos idzi sie doucz , do podstawowki wroc ... lub wyspij sie to moze cos
          madrego wreszcie napiszesz... co post to inwektywy, nie umiesz normalnie
          dyskutowac? twoje wypowiedzi sa na zenujaco dennym poziomie
        • gazetazaborcza Re: jak ja wam ludzie wspolczuje 15.03.07, 17:50
          leonard3 napisał:

> zaban, jaki nazizm, to przeciez tylko dyskusja o pedalskich dupach.
          > Co prawda wiely nazistow to by pedaly (Rohm, Himmler) ale tym razem
          > bedziemy czujni i nie damy pedalom dojsc do wladzy

juz daliśmy im dojść do władzy, hahahaha :D
    • gosiekkk Zascianek Europy... 15.03.07, 16:28
      I zadne kirzyki i placze nie przekonaja nas, ze pan Kaczynski SZCZERZE
      zapewnial podczas zagranicznych wojazy, ze w Polsce nie ma homofobii. Zydzi i
      pedaly do gazu, komuchy do obozow pracy, propagujmy zdrowy model narodowo-
      rodzinny - po przeczytaniu tego artykulu odczuwam takie male "déjà vu"...
      Zaraz, zaraz, to wszystko juz kiedys bylo... Za miedza...
      • leonard3 Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 16:37
        gosiek, to pedaly Himmler i Rohm opracowali program gazowania Zydow.
        Wiec nie odczepiajcie pod martytologie tego narodu,zboczency
        • gosiekkk Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 17:22
          "Zboczency"?... Na jakiej podstawie robisz takie wycieczki ad personam?
          Odpowiem cytatem z twojej wypowiedzi : "Zboczency"! Myli wam sie pedofilia z
          homoseksualizmem. Poza tym -to tak, jak zwalniac z pracy rudych, blondynow,
          niebieskookich czy szatynow, bo homoseksualizm jest wrodzony w znakomitej
          wiekszosci przypadkow, czy tego chcesz czy nie i bez wzgledu na to, czy tobie i
          tobie podobnym sie to podoba.
        • gazetazaborcza Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 17:57
          leonard3 napisał:

> gosiek, to pedaly Himmler i Rohm opracowali program gazowania Zydow.
          > Wiec nie odczepiajcie pod martytologie tego narodu,zboczency

Ludziku, mi się zdaje, że ty przeczytałeś tylko jedną broszurkę o panach Himmler
          i Rohm :) A może ktoś Cię molestował w dzieciństwie?? :| Nie myl więc pedała od
          padofila, albo tym bardziej PEDAGOGA ;) Zwróć się do jakiejś poradni, albo co,
          hiehiehie :D (nawiasem mówią <dosłownie>, wprowadzasz pewną pikanterię w tym
          zazwyczaj monotonnym forum. Dzięki)
          • leonard3 Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 18:13
            gazet, co ty pieprzysz ? Rohn, szef SA, zostal zstrzelony wraz ze swym
            homoseksualnym kochankiem w czasie nocy dlugich nozy. Byl to tak sadystyczny i
            okrutny homoseksualista-nazista , ze nawet Hitler sie go bal
            • gazetazaborcza Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 18:31
              leonard3 napisał:

> gazet, co ty pieprzysz ? Rohn, szef SA, zostal zstrzelony wraz ze swym
              > homoseksualnym kochankiem w czasie nocy dlugich nozy. Byl to tak sadystyczny i
              >
              > okrutny homoseksualista-nazista , ze nawet Hitler sie go bal

Nawet nie wiesz ilu znanych ludzi to homoseksualiści :) Zdziwiłbyś się ilu ich
              znasz osobiście. I całkiem niewielu to zbrodniarze. Jednak zbrodnie to domena
              hetero :D
              • leonard3 Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 19:07
                gazet, niejaki Dama , amerykanski rekordzista wsrod mordercow, zamordowal ponad
                100-tu swioich homoseksualnych kochankow , z ktorych wiekszosc zjadl.
                Homoseksualista - kannibal. Bez komentarza.
                • gazetazaborcza Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 20:11
                  leonard3 napisał:

> gazet, niejaki Dama , amerykanski rekordzista wsrod mordercow, zamordowal
                  ponad
                  >
                  > 100-tu swioich homoseksualnych kochankow , z ktorych wiekszosc zjadl.
                  > Homoseksualista - kannibal. Bez komentarza.

Niejaki Stalin, hetero, zabił miliony i uwazał to za statystykę :)
                  • leonard3 Re: Zascianek Europy... 15.03.07, 20:29
                    gazet, ale Stalin kochanek nie zjadal
    • poglodzio Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 16:35
      I bardzo dobrze popieram, nie będziemy propagować zgorszenia
    • zygzag3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 16:39
      A co z nauczycielami innych wyznan np. buddyzm czy popierajacymi PO? Co z
      nauczycielami co lubia seks oralny, analny ze swoja zona/mezem? Czy to nie
      zboczenstwa? Ja niechcialbym zeby jakakolwiek nauczycielka ktora polykala
      ostatniej nocy uczyla moich dzieci!

P.S. Ironizuje.
      • leonard3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 16:53
        zygzag , wcale nie ironizujesz, od razu widac jak bardzo lubisz seks oralny
    • gazetazaborcza popaprańce... 15.03.07, 16:43
      Jesteśmy ksenofobami. Boimy się tego co inne. Boimy się Niemców,
      homoseksualistów, kosmitów, Żydów, egzotycznych gryzoni etc :) Może następne
      pokolenie będzie miało bardziej poukładane w głowach i za jakieś 30 lat
      doczekamy się w miarę normalnego rządu. Ludzie, ja apeluję!!! Udajcie się w
      końcu na wybory, bo z tej ciemnoty nigdy nie wyjdziemy!!! I jeszcze propozycja
      dla naszych tajnych służb: może by tak z cichacza zlikwidować burmistrza
      Berlina?? Toż to homoseksualista :> Pozdrawiam zza kanału
      • leonard3 Re: popaprańce... 15.03.07, 17:05
        gazeta, To ty sie boisz bo my nie. Slowo objawione z Berlina, stolicy
        neonazizmu. Jak garstka zboczencow przegina pale usilujac wmowic normalnej
        wiekszosci ze pedal to dobrze, a homo to zle, to nienawisc idzie gleboko w
        bagno Niemieckiej duszy a potem wybucha w dzikim neonazistowskim paroksyzmie.
        I twoj "pedalski burmistrz" , tak jak jego koledzy z Republiki Weimarskiej
        skonczy w jakims neonazistowskim obozie koncentracyjnym.
        • gazetazaborcza Re: popaprańce... 15.03.07, 17:19
          leonard3 napisał:

> gazeta, To ty sie boisz bo my nie. Slowo objawione z Berlina, stolicy
          > neonazizmu. Jak garstka zboczencow przegina pale usilujac wmowic normalnej
          > wiekszosci ze pedal to dobrze, a homo to zle, to nienawisc idzie gleboko w
          > bagno Niemieckiej duszy a potem wybucha w dzikim neonazistowskim paroksyzmie.
          > I twoj "pedalski burmistrz" , tak jak jego koledzy z Republiki Weimarskiej
          > skonczy w jakims neonazistowskim obozie koncentracyjnym.

Scenka z filmu "Baśń o ludziach stąd", kiedy to na wysyspisku smieci dwóch
          ludzików rozmawia o tym, że Polacy to jednak ksenofoby, a jako dowód wskazują na
          tabliczkę z napisem: "Obcym wstęp wzbroniony". LOL Myślę, że tego właśnie
          niektórzy pragną. Bez urazy, ziomku ;)
    • aniutek Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 16:51
      co jeszcze???? kto bedzie nastepny do pietnowania?
      bezdzietni
      samotni
      bruneci
      chorzy psychicznie?
      • leonard3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 16:57
        aniutek, samotna kobieto z Nowego Jorku. Czy to dziala zjawisko "zboczency
        swiata laczcie sie"? Nikt homo nie przesladuje. Nie odwracaj kota z ogonem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka