kiks11 16.03.07, 17:48 No i po co ta zadyma. Zróbmy wybory i zobaczymy, czy jakis tam ruch, so, lpr i pis bedzie nadal tworzyć koalicję. Rozwiąże to wszystkie problemy i nasze, czyli zomo i ich czyli nieomylnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już ... 16.03.07, 17:48 PiS walczy o Toruń. I uhonorowanie działaczy RL-Ch ma być przeprosinami dla ojca malwersanta. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Łowcy skór 16.03.07, 18:13 Panowie złapali sobie Polskę w sieć, jak niegdyś Jacek i Placek złapali księżyc, i teraz kłócą się, w jakim gronie będą ten łup dzielić. Tylko Jackowi i Plackowi księżyc w sieci się unicestwił. Mam nadzieję, że uda się nam tych panów pozbyć bez unicestwienia Polski. O tym, co Jacek i Placek zrobili z polskim wywiadem: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Nooo, to gratulujemy! 16.03.07, 21:50 Zaiste godne siebie towarzystwo! Nawet Miller nie zniżał sie do takiego poziomu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czy jeszcze ktoś kto bierze zapowiedzi Leppera 17.03.07, 07:30 poważnie. Nawet Jolka już nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czy jeszcze ktoś kto bierze zapowiedzi Lepper 17.03.07, 23:18 GOSIEWSKI: Pytany o zastrzeżenia premiera Leppera, powiedział: "sądzę, że można znaleźć rozwiązanie, które usatysfakcjonuje Ruch i pana Leppera". tzn. kilku niekompetentnym, niedouczonym, zidiociałym pazernym kolesiom z Samoobrony rozdać kilka intratnych posad publicznych, które opłacamy my - podatnicy, właściwi władcy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 22:20 Ja to widzę nieco inaczej - Kaczynscy neutralizują ludzi Rydzyka, boją się, ze padre każe im wystąpić z koalicji i głosować zgodnie z jego instrukcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-a-tomek Gosiewski: Ruch Zacofania jest już ... 16.03.07, 17:49 Kalizyjna głupota nie zna granic. Rozrasta się niczym nowotwór Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już ... 16.03.07, 17:49 to ciekawa sytuacja powstała, zdaje się, że Lepper zapowiedział, że jak pojawi się 4 koalicjant to samoobrona wychodzi z koalicji i co teraz panie premierze? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 17:59 Wszystko jest kwestią ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyst Lepper pewnie znowu nie dotrzyma slowa 16.03.07, 17:50 obiecal, ze odejdzie... znowu ... po raz 1001 Odpowiedz Link Zgłoś
shtalman Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już ... 16.03.07, 17:51 No to dopuscili nastepna partie oszolomow do rzadzenia. Teraz to dopiero sie bedzie ruchal lud z chrzescijanami. Odpowiedz Link Zgłoś
coolbabe Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 17:55 Boże co za gnom, szrek przy tym to piękniś Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No to ile nowych ministerstw i czego powstanie? 16.03.07, 17:58 W końcu czymś trzeba ugładzić Leppera, a RLCh nie wchodził po do koalicji tylko po to by karnie podnosić łapki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiurin1 Krasnoludki i gamonie 16.03.07, 18:04 To może jeszcze dołaczyć Krasnoludki i gamonie do tej koalicji chociaz nie gamonie juz są a krasnoludków szkoda coby sie taplały w takim "szambie" "Szambo" wyraz spopularyzowany przez Łojca Tadeusza na okreslenie tego do czego doprowadzili jego zwolennicy wybierając ostatnio w wyborach na ... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: No to ile nowych ministerstw i czego powstani 16.03.07, 18:12 ponoc ma byc nowe ministerstwo ds stawow rybnych i drugie zajmujace sie zegluga srodladowa po rzekach pow 1 tys km dlugosci Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Re: No to ile nowych ministerstw i czego powstani 16.03.07, 19:31 Ministerstwo Rozwoju Demograficznego - Anka Sobecka, Ministerstwo Polityki Historycznej - poseł niezrzeszony Ziggy Wrzodak, nowy rzecznik rządu - Krzychu Szyga. Będzie rząd jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
misiurin1 a Sobecką .. 16.03.07, 18:06 A sobecką na zawiadowce stacji we Włoszczowej , pieknie by jej było w tej kolejowej czapce Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 18:15 panie kaczasty to jakie nowe ministerstwo szykuje pan dla nowej partii.? a może zdymisjonuje pan gilowską albo ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
kagebista Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 18:17 gosiewski na prezydenta ludowo-chrześcijańskiej ojczyzny IV rzeszy Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 18:36 Nowej koalicji proponuję nadać nazwę Chrześcijańskiej Unii Jedności, w skrócie... mniejsza z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 19:36 Rzeczywiscie, bardzo trafna nazwa. Jesli sie jednak nie przyjmie, ja proponowalabym Katolickie Ugrupowanie Radykalnie Walczacych Antyliberalow. Odpowiedz Link Zgłoś
kandydat_na_prezia Skrot - bomba 17.03.07, 02:48 super - i skrot z nimi. byle do nastepnych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
bimber_z_kalkuty Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 18:25 Lepper z Ruchem się pojedna. Wszak on zawsze ruch...ł po chrześcijańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 18:28 Sądziłem, że gorzej już być nie może. Ale jak widać strasznie się myliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 18:37 Ja już rok temu sądziłem, że gorzej być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
akasha75 Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 19:20 no wy pesymiści jedni:) ja jako urodzona optymistka, cholera, od razu wiedziałam, że może. No co, emigrujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 20:45 I ostatni gasi swiatlo. ........................................................................... ja juz od dawna nie mowie, ze gorzej byc nie moze, bo los mi, kurde, zawsze udowadnia, ze jednak moze byc. Wiec juz go nie kusze. Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Poseł Bestry zdobyty !! 16.03.07, 18:34 to wielka chwila IV RP i jej premiera Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Poseł Bestry zdobyty !! 16.03.07, 18:54 Sąśdze, że poseł gwałciciel - pedofil powinien objąć wysokie stanowisko w resorcie edukacji, ew. Ministerstwo Spraw Intymnych, no bo przecież chociaż jedno nowe ministerstwo by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
dickofgeorge Re: Poseł Bestry zdobyty !! 16.03.07, 23:35 Nareszcie fachowiec na stanowisku! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 18:46 Lepper, nie pajacuj! Swoje ostrzeżenia możesz powiesić sobie w kiblu na gwoździu. Cała Polska wie, że jesteś przyklejony do fotela sejmowego butaprenem. Za apanaże poselskie wszyscy członkowie tzw. "samoobrony" sprzedadzą siebie bez skrupułów. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 18:46 czy ten skromny gest obłaskawi gniew ojca dyrektora ? może trzeba będzie bratową ubezwłasnowolnić lub spalić na ołtarzu (stosie ?) przed rozgłośnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 18:58 kolejne 96 chinskie ostrzezenie pana premiera g...leppera o tzw "wyjsciu"z koalicji.to juz nawet nie jest smieszne!to jest zalosne!gdyby ktorys z tych kurdupli byl politykiem z j...mi to temu smieciowi powiedzialby krotko: WON!!!!!!i to wszystko.tak jednak nie bedzie a "endrju"bedzie musial zabawiac bogobojna i przesliczna koalicjantke jaka niewatpliwie jest niejaka sobecka .cale szczescie ze aborcja juz tej pani nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 19:08 kiks11 napisał: > No i po co ta zadyma. Zróbmy wybory i zobaczymy, czy jakis tam ruch, so, lpr > i pis bedzie nadal tworzyć koalicję. Rozwiąże to wszystkie problemy i nasze, > czyli zomo i ich czyli nieomylnych Cecha partiokarcji, a szczegolnie w wydaniu proporcjonalnego systemu wyborczego, jest koncentracja calego wysilku na budowaniu koalicji i jej utrzymaniu. Na nic innego juz nie starcza, ni czasu, ni sil, ni ochoty. Czesi na zbudowanie koalicji poswiecili wiele miesiecy i dalej sie ona chwieje, tudziez Holendrzy, gdzie z uwaga oberwuje sie polityczne ruchy Partii dla Zwierzat. Taka sytuacja jest niebezpieczna dla idei demokracji, bo przynajmniej duzy procent spoleczenstwa utozsamia partiokarcje z demokracja i zaczyna tesknic za systemem autorytarnym. Na takiej fali niezadowolenia wyplynal Hitler. W owym czasie byly w Niemczech na przyklad az dwie partie broniace praw lokatorow i wiele innych podobnych. Ogladalem kiedys fragmenty przemowienia Hitlera z owych czasow, gdy nie byl on jeszcze zadnym wielkim wodzem, ale po prostu nawolywal do zrobienia "porzadku". Wyszydzal istniejacy wtedy system Republiki Weimarskiej calkiem zrecznie, a krwi na jego rekach nie bylo widac. Mam nadzieje, ze kiedys w Polsce uda sie ten system zreformowac zanim nadejdzie jakis "zbawca". Wac Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 19:17 No to jutro będzie co oglądać w telewizji, Samoobrona ma konferencje prasową na której Lepper ma pokazać kwity na jakąś gazetę, jakoś cicho o tym w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta a jak Lepper się uprze... 16.03.07, 19:19 ... to Ruch dstanie po cichu stanowisko bez umowy koalicyjnej i wyjdzie na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest ju 16.03.07, 19:27 kiks11 napisał: > No i po co ta zadyma. Zróbmy wybory i zobaczymy, czy jakis tam ruch Jakie wybory? Im głośniej Lepper wrzeszczy o wyjściu z koalicji tym więcej posadek Samoobrona dostanie. I o to właśnie im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Gosiewski: Ruch Ludowo-Chrześcijański jest już .. 16.03.07, 19:28 pomylence... wszyscy po kolei... obalic rzad! wprowadzic monarchie! albo anarchie! byle nie kaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Lepper tylko głupoty opowiada 16.03.07, 20:24 Wiadomo przecież, że Lepper nie odpuści wygodnego stołka. Ten buhaj doskonale zdaje sobie sprawę, że wybory oznaczać będą tylko jego koniec. Odpowiedz Link Zgłoś