Dodaj do ulubionych

Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rząd...

19.03.07, 17:32
Genialny Oberkaczor o tym wiedział ("wiemy, co i po co robimy") i dlatego
zarządził cyrkowa konwencję :-))
Obserwuj wątek
    • mark.parker Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 17:41
      " Ponad trzy czwarte ankietowanych (77 proc.) źle ocenia działalność rządu;
      przeciwnego zdania jest 17 proc. badanych." Oznacza to, że w Polsce 17% ludności
      to obłąkani. Trzeba nie tyle badać ich opinie, ile badać ich samych na
      okoliczność choroby psychicznej. Jako nową jednostkę chorobową proponuję
      kaczyfrenię paranoidalną.
      • realista1000 Re:Sondaż: "większość"? Polaków źle ocenia pracę 19.03.07, 17:53
        a te 77% (od 15-latków począwszy) to zagorzali czytelnicy GW, POlityki,
        Przekroju, oglądacze TVNu i POlsatu, słuchacze RMF FM? Te media wyręczają ich w
        samodzielnym myśleniu, które musi ich bardzo, bardzo boleć! Mają też amnezję
        (POmroczność jasną?) - zapomnieli wyniki wyborów w 2005 r... mimo TAKICH
        sondaży, he, he...
        • almagus Inicjatywa biochemika,nie wymaga kasy,tylko patyka 19.03.07, 18:10
          Inicjatywa biochemika, nie wymaga kasy, tylko patyka.

Patrz to jest pałac, mówi żuczek do żuczka.
          Tam sobie nie pojesz, bo tam jest spłuczka.
          Lecz gdy przyjdzie pielgrzymkowa pasterka,
          wkoło odchody, wtedy jest wyżerka.
          Tyle gó wna, zostanę biochemikiem,
          pomieszam z piaskiem firmowym patykiem.
          Będę miał firmę tanią, że o rety,
          wykorzystam pomoc, Kluski pakiety.
          Rząd da kapitał, odciągnie przychody,
          zostanie tyle, że zwiększę odchody.
          Solidarnie znaczy dawać po równo,
          swoim najwięcej, a takim jak ty g-ówno
          Jest „Inicjatywa Technologiczna”,
          nie da na patent, lecz nazwa śliczna.
          Moją masą wypełnię luki w prawie,
          uzupełnię dotacje i będzie ciekawie.
          A jest tego tyle, że wszyscy święci,
          w takich układach interes się rozkręci.
        • sumienie.lk Nie mój prezydent, nie mój premier, nie mój rząd 19.03.07, 18:33
          Kaczyńscy bez Rydzyka byliby zerem, a kim jest Rydzyk... wszyscy wiemy. I tylko
          Polski żal.
          • krusnik02 Re: Nie mój prezydent, nie mój premier, nie mój r 19.03.07, 19:01
            Tak, twój prezydent ma na karku prokuratora, jego żona też, twój premier
            przepadł bez wieści - dla bezpieczeństwa SLD, a twarzą twojej partii jest
            Olejniczak i Kalisz, któremu po tłumaczeniu obolałych goleni Kwacha w Charkowie
            już nikt nie wierzy.
            • piotrwit55 Re: Nie mój prezydent, nie mój premier, nie mój r 19.03.07, 21:02
              J...j sie w czerep pisuarze.
        • piotrwit55 Re:Sondaż: "większość"? Polaków źle ocenia pracę 19.03.07, 21:06
          Co cie tak cieszy polglowku?
        • koloratura1 "Śmiej się pajacu..." 20.03.07, 11:14
          realista1000 napisała:

> Mają też amnezję
          > (POmroczność jasną?) - zapomnieli wyniki wyborów w 2005 r... mimo TAKICH
          > sondaży, he, he...

Ja z kolei przypomnę, że Kaczki w wyborach 2005r. zdobyły niespełnz 27% głosów,
          przy frekwencji wyborczej nie przekraczającej 40%.
          Jeżeli to jest wynik, który by - Boże pożal się - "zwycięzców" uprawniał do
          przemeblowywania kraju na własną, chorą modłę, bez liiczenia się ze zdaniem
          przeciwnym, to ja jestem Nefretete...
      • krusnik02 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:04
        Pewnie zrobili sondaż za pomocą smsów - to się musieli czerwoni naklikać żeby im
        taki wysoki odsetek wyszedł. Porządni ludzie wysłali po jednym i stąd te 17%.
        Trzeba sprawdzić billingi członków SLD...
        • piotrwit55 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 20:55
          Jestes kretynem.
      • kosa44 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 20:49
        mark.parker napisał:

> " Ponad trzy czwarte ankietowanych (77 proc.) źle ocenia działalność rządu;
        > przeciwnego zdania jest 17 proc. badanych." Oznacza to, że w Polsce 17% ludnośc
        > i
        > to obłąkani. Trzeba nie tyle badać ich opinie, ile badać ich samych na
        > okoliczność choroby psychicznej. Jako nową jednostkę chorobową proponuję
        > kaczyfrenię paranoidalną.

A ty znowu zaśmiecasz polskie fora internetowe...zajmij się swoim preziem gwałcicielem i złodziejem...a od Polski wara.."goralu" z gór..Arbuzowych..
        • mark.parker Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 20:52
          kosa44 napisał:

> mark.parker napisał:
          >
          > > " Ponad trzy czwarte ankietowanych (77 proc.) źle ocenia działalność rząd
          > u;
          > > przeciwnego zdania jest 17 proc. badanych." Oznacza to, że w Polsce 17% l
          > udnośc
          > > i
          > > to obłąkani. Trzeba nie tyle badać ich opinie, ile badać ich samych na
          > > okoliczność choroby psychicznej. Jako nową jednostkę chorobową proponuję
          > > kaczyfrenię paranoidalną.
          >
          > A ty znowu zaśmiecasz polskie fora internetowe...zajmij się swoim preziem gwałc
          > icielem i złodziejem...a od Polski wara.."goralu" z gór..Arbuzowych..

Wiesz co, zmieniłbyś repertuar, bo jesteś nudny
    • grisza14 Bardzo ciekawe te sondaze, 19.03.07, 17:42
      tu 120 % zle ocenia prace premiera, w innym miejscu na Forum 80 % dobrze ocenia
      wystapienia Kaczynskiego na konwencji PiS. Cos tu sie kupy nie trzyma.
      Osobiscie marze juz o wyborach, bo jestem pewien, ze dostaniemy jakies 42-45 %
      glosow. PO z Bladym Niko jest juz na rozkladzie, niepredko bedzie taka okazja,
      jak dzis.Z drugiej strony rownie pilna jest deubekizacja emerytur, a do tego
      potrzebna jeszcze chwilka w tej koalicji.Swoja droga zadziwiajace, jak latwo
      nam poszlo z cieniasami, a mialo byc odwrotnie.Premier z Krakowa z naindyczonym
      udajacym inteligenta Komorowskim i preziem z Gdanska obiecywali rozpad PiS.Che,
      che, podoba mi sie Tusk.
      • takajednaania Re: Bardzo ciekawe te sondaze, 19.03.07, 19:04
        Tu 120 % zle ocenia prace premiera, w innym miejscu na Forum 80 % dobrze ocenia
        wystapienia Kaczynskiego na konwencji PiS. Cos tu sie kupy nie trzyma.
        -------
        Kupa ma się dobrze. To psiorkowaci klikacze na umowę o dzieło zaspali tym razem.
      • piotrwit55 Re: Bardzo ciekawe te sondaze, 19.03.07, 21:04
        Ty grisza jedz na syberie to moze ci rozum sie przewietrzy.
      • koloratura1 Kaczyńskie w czepku urodzone. 20.03.07, 11:30
        Nie tylko, że przez przypadek udało im się wygrać (minimalnie!) ostatnie wybory,
        to i opozycja, dysponująca w Parlamencie niewiele mniejsza liczebnie,
        rzeczywiście zadziwia swą nieporadnością, jak słusznie napisał...

grisza14:

> Swoja droga zadziwiajace, jak latwo
        > nam poszlo z cieniasami (...)

Jedyną nadzieją wydaje się być LiD.
        Byle tylko się nie wygłupili, nie zaczęli żreć między sobą i skutecznie
        odstawili poprzednich, skompromitowanych "przywódców".

A wtedy to i "czepek" Kaczorom nie pomoże!

• venus99 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 17:42
      ale czy można mieć zaufanie do opinii hołoty i ciemnego ludu??
      wiadomo przecież,że steruje nimi układ.
    • signal litości, jaki będzie sondaż za dwa lata ! 19.03.07, 17:43
      0,1 % poparcia ?
    • radical37 Re: NEWS Sondaż: źle Polaków 19.03.07, 17:46
      IAR, PU /13:35
      Niemcy: Polska najbardziej nielubianym krajem
      Polska jest najmniej lubianym przez Niemców krajem Unii Europejskiej. Tak wynika
      z ankiety zwanej „Barometrem politycznym". Przeprowadziła ją telewizja publiczna
      ZDF z okazji nadchodzącego jubileuszu 50-lecia Wspólnoty Europejskiej.
      Polska znalazła się na szczycie listy najbardziej nielubianych krajów Unii.
      Wskazało na nią 23 procent ankietowanych. Nasz kraj wyprzedził Rumunię, za którą
      nie przepada 11 procent Niemców. Ich sympatię w największym stopniu budzą
      natomiast Francja, Włochy i Hiszpania. 37 procent badanych zadeklarowało, że nie
      ma w Unii kraju, którego nie lubią.

Pół wieku po podpisaniu Traktatów Rzymskich, symbolicznie uważanych za dokument
      dający początek Wspólnocie Europejskiej, Niemcy sceptycznie patrzą na jej
      osiągnięcia. Prawie połowa jest zdania, że dobre i złe strony Unii się
      równoważą. 21 procent postrzega Unię pozytywnie, a 28 - negatywnie.

Niecała połowa Niemców jest zdania, że Bruksela ma zbyt duży wpływ na decyzje
      dotyczące życia w ich ojczyźnie. Nieco więcej badanych wyraziło opinię, że Unia
      zbyt szybko się rozszerza. Aż 60 procent ankietowanych wątpi, że istnieje coś,
      co można by nazwać wspólną kulturą europejską.
    • realista1000 Reprezentatywni 15-latkowie?Czemu nie oseski z KPP 19.03.07, 17:47
      Prawa głosu nie mają, a ich odpytują? Śmiech na sali! PO, SLD i LiD mają pewnie
      największe POparcie wśród przedszkolaków? He, he, he! Sondażyki dla głupich? -
      tak jak w wyborach w 2005 roku?
      • piotrwit55 Re: Reprezentatywni 15-latkowie?Czemu nie oseski 19.03.07, 21:09
        Z ciebie realista jak z kaczora polityk.
    • m.karczewski Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 17:54
      Nie chcę rozwijać tematu na temat rządu Pana Kaczyńskiego, moim zdaniem zapędy
      polityczne braci Kaczyńskich idą z złym kierunku. Natomiast mam uwagę do
      wiarygodności sondy zamieszczonej obok artykułu. Nie można umieszczać sądy z
      takim pytaniem sugerując odpowiedź w treści artykułu ponieważ wynik sondy nie
      będzie obiektywny. Część z czytelników automatycznie opowie się za większością.
      • anty_gw Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 18:17
        zupelnie sie zgadzam - to jest sugerowanie odpowiedzi, nikt powazny w ten sposob
        nie przeprowadza sondy, wyniki sa nie rzetelne
    • popieram_stefana Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rząd.. 19.03.07, 17:54
      a jak tu mozna dobrze oceniac? albo nie robia nic (harce z lustracja deube...cos
      tam itd) to wielka kupa, albo jesli juz sie za cos sensownego biorą to albo żle
      albo od dupy strony. banda nieudacznikow zyciowych z kompleksami.
      • czarnykot.net Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 18:13
        Najlepsze jest to że teraz to wszyscy ich źle oceniają, a potem tylu ludzi na
        nich głosuje. Nie umiemy się uczyć na błędach.
        • marcin_xcvs Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 18:25
          >a potem tylu ludzi na nich głosuje.
          Oni mają swój twardy elektorat który głosował na nicht teraz i będzie głosował w
          następnych wyborach, nie ważne jakie oni bagno z Polski zrobią.
          Problem w tym że ten owy elektorat w ostatnich wyborach co dojednego poszedł do
          wyborów, a normalni ludzie nie.
          Jaka była frekwencja wyborcza w ostatnich wyborach? 40%-50%.
          • radical37 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:05
            problem stale ten sam ? "europejczycy" w Polsce nie chodzą na wybory ?
        • radical37 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:04
          nie czytaj tylko Gw ! (nie wszyscy oceniają źle itd)
    • herr7 moim zdaniem pan Prezydent jest stanowczo za 19.03.07, 18:10
      niski. Powinna w Polsce obowiązywać ustawa, że prezydentem RP może być osoba
      mierząca powyżej 170 cm, a najlepiej ponad 180 cm wzrostu. Wiem o czym mówię,
      ponieważ sam mam 160 cm w kapeluszu (i na wysokich obcasach), i stale z tego
      powodu doświadczam rozmaitych nieprzyjemności, wręcz upokorzeń.

Nie jest przyjemny to widok, dla mnie polskiego patrioty, jak widzę że mój
      prezydent siega takiej Niemrze Merkel po pachę, na dodatek przepoconą.

Taki Radosław Sikorski to postawny mężczyzna i będę na niego głosował, jeżeli
      tylko da się wyłonić. Ma poza tym przystojną żonę, chociaż mówiącą innym niż
      nasze narzeczem.

PS
      Nie chcę żeby ten komentarz zabrzmiał obraźliwie w stosunku do Jego
      Wielmożności. Myślę, że taka ustawa "o wzroście wymaganym dla sprawowania
      najwyższych funkcji w państwie" mogłaby wejść w życie za jakieś 10 lat, tak żeby
      nikt nie poczuł się z jej powodu szykanowany.
      • radical37 Re: moim zdaniem pan Prezydent jest stanowczo za 19.03.07, 19:07
        sam się dziwię , że cię jeszcze od giertychowców nie zwyzywali "demokraci"
        • herr7 Giertych to także mój idol, tylko że ta szczęka! 19.03.07, 19:21
          Złośliwi twierdzą, że to z powodu zapatrzenia się na konia, ale mnie to trąci
          lamarckizmem, o ile nie łysenkizmem. Jak wiadomom ludzie bywają podli, a w
          naszym narodzie zdarzają się podli bezinteresownie.
          • radical37 Re: Giertych to także mój idol, tylko że ta szczę 19.03.07, 22:10
            w którym narodzie ?
            • herr7 polskim narodzie 20.03.07, 15:12
              nadwiślańsko-nadodrzańskim. Innego na szczęście nie znam.
    • anty_gw Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 18:14
      czemu na glownej stronie gw jest informacja o sondzie oceniajacej rzad a nic nie
      pisze o reformie finansow publicznych ktora jest przeciez wazniejsza informacja
      od jakis sondazy ? chodzi mi o tzw pakiet kluski
      • takajednaania Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:09
        I nadąwszy się kaczorek zniósl....kluskę.
      • uklad_wcielony Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:12
        anty_gw napisał:

> czemu na glownej stronie gw jest informacja o sondzie oceniajacej rzad a nic
        ni
        > e
        > pisze o reformie finansow publicznych ktora jest przeciez wazniejsza
        informacja
        > od jakis sondazy ? chodzi mi o tzw pakiet kluski

A po co pisać o czymś, czego jeszcze nie ma i nie wiadomo, kiedy będzie, jeśli
        w ogóle będzie?
        Poza tym, o ile dobrze zrozumiałem, uważasz, że reforma finansów publicznych i
        pakiet Kluski to jedno i to samo. Czyżby tak powiedzieli w jakichś mediach,
        które oceniasz wyżej niż GW?
        Tak to jest z tymi, co plują na GW. Plują i plują, ale tak naprawdę to nie
        wiedzą, co się dzieje w kraju, dopóki GW nie napisze.
        • black.ok Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 22:37
          Motłoch ma źle oceniać rząd a nie zastanawiać się nad pakietem Kluski
          • trudny99 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 22:46
            No cóż..;
            - jak zwykle w obiektywnej ocenie
            przeszkodziło alkoholowe upojenie..
            Polakom zawsze odpowiadały
            rządy, nie szkodzi, że pejsate..;
            - byle sie dobrze prezentowały !..
        • koloratura1 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 20.03.07, 11:42
          uklad_wcielony napisał:

>
          > Tak to jest z tymi, co plują na GW. Plują i plują, ale tak naprawdę to nie
          > wiedzą, co się dzieje w kraju, dopóki GW nie napisze.

A i tak niewiele z tego nie zroumieją...
      • koloratura1 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 20.03.07, 11:41
        anty_gw napisał:

> czemu na glownej stronie gw jest informacja o sondzie oceniajacej rzad a nic ni
        > e
        > pisze o reformie finansow publicznych ktora jest przeciez wazniejsza informacja
        > od jakis sondazy ? chodzi mi o tzw pakiet kluski

Pakiet Kluski to reforma finansów publicznych???!!!
        Co ma jedno z drugim wspólnego?!
    • sceptyk31 Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rząd.. 19.03.07, 18:17
      Solidnie sobie Kaczyńscy na to zapracowali.
    • xavras ale bzdety 19.03.07, 18:30
      Te 77% to nie polacy tylko czerwono-żydowskie trole niemieckiego pochodzenia
      szkolone w Moskwie i pracujące w WSI - ale jeszcze ich zlustrujemy i okae się
      kim są naprawdę ci niezadowoleni.
      • mark.parker Re: ale bzdety 19.03.07, 20:43
        xavras napisał:

> Te 77% to nie polacy tylko czerwono-żydowskie trole niemieckiego pochodzenia
        > szkolone w Moskwie i pracujące w WSI - ale jeszcze ich zlustrujemy i okae się
        > kim są naprawdę ci niezadowoleni.

Ty się zdecyduj - albo żydowskie, albo niemieckiego pochodzenia. Od pisuaru nie
        wymaga się logiki, wiem, ale aż tak jaskrawym brakiem choćby ćwierćinteligencji
        nie musicie się popisywać, chyba że jest to element waszego piaru obliczony
        właśnie na tych 17% elektoratu. 77% narodu to nie Polacy? Piast Kołodziej, wasz
        ulubieniec, w grobie się przewraca. Ciekawi mnie, jak to jest, że kiedy lud
        buntuje się przeciwko władzy, która od ludu pochodzi, władza buduje obozy
        koncentracyjne dla ludu. Nie sądzę, żeby udało się wam ubezwłasnowolnić 77%
        społeczeństwa oskarżając je fałszywie o "niepolskość" - to już nie są czasy
        Hitlera i Stalina, a wasze CBA, kurduple, zera i inne faszystowskie kundle
        wylądują razem z wami tam, gdzie ich miejsce - na szubienicy. Chcecia bowiem,
        żeby naród modlił się do fałszywych bożków tyranii, lustracji i
        zinstytucjonalizowanego kłamstwa. Chcecie, by naród okadzał śmiertelników,
        którym pycha każe się wynosić ponad innych. Pamiętacie biblijną przypowieść o
        Danielu? Gdy Daniel nie posłuchał królewskiego nakazu wznoszenia modłów do króla
        Dariusza i modlił się nadal do Boga Zywego, został przez królewskich notabli
        wrzucony do jaskini lwów. Król, który umiłował Daniela, rano następnego dnia
        wyruszył pełen niepokoju na miejsce kaźni.
        "20 Król wstał o świcie i udał się spiesznie do jaskini lwów. 21 Gdy był blisko
        jaskini, wołał do Daniela głosem pełnym bólu: «Danielu, sługo żyjącego Boga, czy
        Bóg, któremu służysz tak wytrwale, mógł cię wybawić od lwów?» 22 Wtedy Daniel
        odpowiedział królowi: «Królu, żyj wiecznie! 23 Mój Bóg posłał swego anioła i on
        zamknął paszczę lwom; nie wyrządziły mi one krzywdy, ponieważ On uznał mnie za
        niewinnego; a także wobec ciebie nie uczyniłem nic złego».
        24 Uradował się z tego król i rozkazał wydobyć Daniela z jaskini lwów; nie
        znaleziono na nim żadnej rany, bo zaufał swemu Bogu. 25 Na rozkaz króla
        przyprowadzono mężów, którzy oskarżyli Daniela, i wrzucono do jaskini lwów ich
        samych, ich dzieci i żony. Nim jeszcze wpadli na dno jaskini, pochwyciły ich lwy
        i zmiażdżyły ich kości.
        26 Król Dariusz napisał do wszystkich narodów, ludów i języków, zamieszkałych po
        całej ziemi: «Wasz pokój niech będzie wielki! 27 Wydaję niniejszym dekret, by na
        całym obszarze mojego królestwa odczuwano lęk i drżenie przed Bogiem Daniela.
        Bo On jest Bogiem żyjącym
        i trwa na wieki.
        28 On ratuje i uwalnia,
        dokonuje znaków i cudów
        na niebie i na ziemi.
        On uratował Daniela
        z mocy lwów». "
        Dn. 6-20-28
      • piotrwit55 Re: ale bzdety 19.03.07, 21:12
        Sam sie zlustruj debilu.
      • koloratura1 Jak wyludnić kraj... 20.03.07, 11:45
        xavras napisał:

> Te 77% to nie polacy tylko czerwono-żydowskie trole niemieckiego pochodzenia
        > szkolone w Moskwie i pracujące w WSI - ale jeszcze ich zlustrujemy i okae się
        > kim są naprawdę ci niezadowoleni.

I zostanie "nas" tylko 23 procent!
        Zadowolonych.
    • 123rbr Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rząd.. 19.03.07, 18:31
      Dziwi mnie, aż tak duże poparcie dla Lecha Kaczyńskiego. Beznadziejny prezydent
      reprezentujący chyba tylko elektorat PiS-u ( bezprecedensowe ataki na Lecha
      Wałęsę i Pana Profesora Bartoszewskiego, na sędziów, dziennikarzy,... są tego
      najlepszym dowodem). Beznadziejny również jako mężczyzna - nie potrafił
      stanąć w obronie swojej żony obrażonej publicznie przez Rydzyka i brata Jarosława
      (Jarosław Kaczyński twierdził, że Pani Maria Kaczyńska nie wiedziała co podpisuje).
      • olpc Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:00
        Mówimy o tych sędziach? Oni niech się lepiej nie odzywają, chyba, że zamiast
        swojego wydelikaconego gustu zaczną podczas wydawania orzeczeń używać rozumu.
    • olpc Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 18:57
      Poprzednik stworzył obraz Polski bojącej się grymasu na twarzy podrzędnego
      urzędnika UE. Ustawiali go jak chłopca, tak jak kiedyś jego kolegów z PZPR w
      Moskwie. Każdy go poklepytał i mówił: dobrze Polaczku dobrze, zawetuj tę ustawę
      albo tamtą, bo przeszkodzi nam to się bogacić w Polsce. Służalczość poprzednika
      była żenująca. Wady ma każdy, ale dla urzędu Prezydanta każda jest lepsza od
      służalczości wobec obcych krajów.
      • koloratura1 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 20.03.07, 11:50
        olpc napisał:

>
        > Służalczość poprzednika
        > była żenująca. Wady ma każdy, ale dla urzędu Prezydanta każda jest lepsza od
        > służalczości wobec obcych krajów.

A pewnie!

Bo najbardziej wskazane jest:
        - tupnąć
        - mlasnąć
        - w sraczyku się zatrzasnąć!
    • radical37 Balcerowicza boli 6 % 19.03.07, 19:02
      wzrostu PKB !
      • popelina2005 radical;137... pokaż, baranie!..Mówić można! 19.03.07, 20:18
        stare gadanie komuchów...
        • realista1000 Czemu się tak wściekasz, ty znerwicowany komuszku? 19.03.07, 20:23
          Czerwony komuszku!
          • radical37 Re: Czemu się tak wściekasz, ty znerwicowany komu 19.03.07, 22:12
            popelina , nie wierzysz Eurostatowi ? fuj ;_)
            • milet_z_sedesu leczysz dziecko swoje kompleksy? 20.03.07, 10:08
      • koloratura1 Re: Balcerowicza boli 6 % 20.03.07, 11:53
        radical37 napisał:

> wzrostu PKB !

A gdzie on coś takiego powiedział? Czyżbym przeoczyła?

A może ty masz osobiste stosunki z tym panem?
    • krusnik02 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:06
      Nie przypominam sobie, żeby za czasów Millera były takie gremialne spotkania
      -pewnie dla tego, że g...o robił i nie miał się czym chwalić.
      • koloratura1 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 20.03.07, 11:56
        krusnik02 napisał:

> Nie przypominam sobie, żeby za czasów Millera były takie gremialne spotkania
        > -pewnie dla tego, że g...o robił i nie miał się czym chwalić.

Gdyby nie to jego - i Belki! - "gó..robienie", Kaczory mogłyby się "pochwalić"
        wzrostem równym: -6%.
    • raveness1 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:14
      "Zle ocenia prace rzadu" - to zbyt delikatnie powiedziane.
      Przeciez to calkowita destrukcja naszego panstwa!
      • radical37 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 19:44
        szczegóły pozwów powiernictwa pruskiego
        2007-03-19 08:46 Aktualizacja: 2007-03-19 09:00
        Niemiec chce dostać połowę Lidzbarka.
        76-letni Felix Hoppe domaga się zwrotu działek pod sześcioma ulicami w Lidzbarku
        Warmińskim i kilku domów. Na terenach tych mieszka kilka tysięcy ludzi. Pozew
        Niemca trafił do Strasburga wraz z innymi złożonymi przez Powiernictwo Pruskie.
        Na działkach, których zwrotu żąda Felix Hoppe, stoi teraz w Lidzbarku Warmińskim
        m.in. zespół szkół i bloki spółdzielni mieszkaniowej - donosi "Rzeczpospolita".
        Prezes spółdzielni uspokaja, że wszystkie działki mają założone księgi
        wieczyste, które są w porządku. Dlatego Niemiec może tylko pomarzyć o tym, że
        dostanie je z powrotem.
        Takiego samego zdania jest burmistrz Lidzbarka, Artur Wajs, który jednak jest
        zszokowany żądaniami Felixa Hoppe. "To tak, jakbyśmy my, Polacy, zaczęli się
        dzisiaj domagać zwrotu połowy Wilna" - mówi burmistrz.
        W Europejskim Trybunale Praw Człowieka w Strasburgu Powiernictwo Pruskie złożyło
        pozwy w imieniu 22 Niemców, którzy mieszkali przed wojną na obecnych terenach
        Polski. Chcą oni zwrotu swoich majątków. Roszczenia pięciu osób dotyczą Warmii i
        Mazur, Pomorza, Bielska-Białej, Wałbrzycha, Opolszczyzny i Górnego Śląska.
        Rząd w Berlinie wiele razy powtarzał, że pozwy złożone w Strasburgu i wszystkie
        inne żądania wysiedlonych po wojnie Niemców pod adresem Polski nie mają poparcia
        władz federalnych.
        Bartomiej Bajerski
    • tmpoczta tak tak; 19.03.07, 19:31
      przyszoł Ankieter dr czy jak tam z imienia i z nazwiska z uniwersyteetu Jakiegoś tam Uniwersytetu: żem wylosowany ma adres personalia i pro
      na pytanie odpowiadm, po odpowiedzi słyszę: tak,tak
      inteligencja: tak,tak
      dla idiotów: nie nie
      po co się fatygował:
      on był "swego jedynie" -pewien
      ja byłem niemal od początku pewien,że skłamię

pozdr4all
      ninaqs
    • kornett *PiS jest mierny, PiS jest bierny, PiS jest zawsze 19.03.07, 19:45
      BRACIOM wierny.

________________________________________________________________________________
      Jarosław Wiesław: "Szerokim frontem robót idziemy ku socjalistycznej ojczyżnie"
      Posadowił się za trybunką przyciętą do poziomu metr dziesięć i przemówił. Jakby
      zmartwychwstał towarzysz Wiesław, jakby reinkarnacja towarzysza Edwarda, jakby
      głos z dawnych lat, tak przemawia towarzysz Jarosław. Kochani w 2005 roku w
      Polsce skończył się postkomunizm i zaczął komunizm pełną gębą. Byliśmy świadkami
      powoływania komisarzy ludowych, byliśmy świadkami masówki w Gdańsku, widzieliśmy
      przywożonych w teczkach prezesów i ambasadorów, kryminaliści zostawali
      marszałkami sejmu. Mogliśmy na stronie www, należącej do I po bracie przeczytać
      listę byłych i czynnych agentów RP, czego nawet za komuny nie było. Uroczyście
      za tę przysługę podziękowało nam rosyjskie GRU, a wyrzuceni z WSI szkoleni w
      Moskwie agenci wyposażeni w 2000 zasiłku przebierają w ofertach zaprzyjaźnionych
      służb. Pilnować wyrzuconych i zaprzyjaźnionych służb będą chłopięcy członkowie
      zespołów przykościelnych Oaza, co zagwarantuje nam przejrzystość życia
      publicznego i jawność każdej operacji spec służb, tak by społeczeństwo wiedziało
      kto jest agentem i gdzie obecnie przebywa, aktualizacje na stronach www I po
      bracie. Założę się o zgrzewkę `browara', że to co napiszę przed wystąpieniem,
      będzie idealną recenzją wystąpienia. Skąd to przekonanie graniczące z pewnością?
      To po prostu trzeźwa ocena potencjału intelektualnego i doświadczeń życiowych
      prelegenta i halabardników. Po pierwsze wzmiankowany przez dobrą godzinę będzie
      przewijał zdartą taśmę, powie, że żyjemy w innej Polsce, to Polska oparta na
      prawdzie, społecznej sprawiedliwości, oczyszczona z dawnej nomenklatury, proces
      był trudny i ciągle jeszcze trwa i trwać będzie, bo wróg czai się wszędzie,
      wspomagany przez media i korporacje zawodowe.

Porażająca prawda o WSI, ogrom sukcesów CBA, przyłapana na gorącym uczynku jedna
      lapówkarka na urzędzie, jeden lekarzyna i kilku wypożyczonych od CBŚ drobnych
      rzezimieszków namierzanych jeszcze przez chłopców Millera, pozwoli obywatelom
      IVRP spać spokojnie. To wszytko są podwaliny IVRP, wybudowalim temi ręcami i na
      dzień dzisiejszy, proszę paniom, teraz włanczamy drugi bieg, cofając się nadal
      do tyłu. I tak na udcinku PKBy wyraźni nastąpiła akceleracja jonowodrowych
      kationów katalizacji, co przełożyło się na wzrost pogłowia trzody chlewnej, 7
      koma 4. W związku z szeroko zakrojonym działaniem prospołecznych pryncypiów
      uwarunkowanych bieżącymi wyzwaniami socjalistycznego państwa nasz rzund, wzioł i
      zrobił co następuje. Inflację ubniżył do 1 bez koma, stali surówkowej w stosunku
      do relacji z ubiegłego kwartału uzyskalim koma 8, ziemniaka okopowego w
      przeliczeniu na pogłowie trzody chlewnej wzrosło koma 6, trzasnęły gdzieś drzwi,
      to minister finansów. Pani minister jako legendarna autorka legendarnego 3x15,
      opowie nam jak budować liberalizm z socjalistami i jak nie wprowadzić ani 3x15,
      ani planu z niebieskiej książeczki absurdów i tym sposobem zostać tańczącą z
      wilkami, trzymającą dwie sroki za jeden ogon. Pani minister opowie nam, jak tu
      robić, żeby nic nie robić i mimo wszystko wskaźnik PKB dzięki Belce wzrósł, a
      inflacja dzięki Balcerowiczowi spadła. Pani minister zrobi tak, że to co trzeba
      zrobić będą robili w 2009 następcy tandety IVRP. Uwaga nadchodzi,
      wicewykształciuch bez teki, pierwszy posterunkowy w kamaszach IVRP, roznosiciel
      pizyy i właściciel Taxi - biba, obecnie hacker w najjaśniejszym gabinecie I
      stratega. Kolega informatyk przedstawi nam nowy system Vista, zainstalowany w
      notebooku I stratega, pierwszy etap informatyzacji w ramach programu
      wyrównywanie szans. Notebook w w szkatule z pancernego szkła objedzie
      bieszczadzkie wioski, aby dziatwa mogła zobaczyć jak wygląda komputer. Ze
      zgiełku i wrzawy, dźwięk jeden wynika, to dzwon, komu bije dzwon? Minister
      Zero-Niszarka-Korferencja-Radziwił-Wiśniewski w towarzystwie urządzeń
      peryferyjnych, jeszcze z grymasem na twarzy po z trudem zaliczonej aplikacji na
      Górnym Śląsku. I ruszył. W ostatnim półtorarocznym czasookrosie, w wyniku
      działań operacyjnych w obszarze prewencji i resocjalizacji, wykonaliśmy
      zakładany plan oscylując wokół 120% normy zakładanej.

I tak, sędzia od hali z gołębiami był zaszczuwany blisko 8 miesięcy, linczujący
      ze wsi zostały uwolnione, gdzie tera siedzo nie wiadomo. Dokumenty zniszczone,
      porażające dowody umieszczone na bilbordach, świadkowie ciągle się zgłaszają.
      Lekarz już nigdy nikogo nie zbije i nie odbierze dzieciom mleka, poprzez
      ekwiwalent krowy skonsumowanej na poczet łapówki. W sądach 24h złapano 2
      pijanych na rowerze, jednego pijanego bez roweru i pokazano widzowi jak się
      uporano w godzinę z groźnymi przestępcami. Udało się zresocjalizować Rywina, już
      lata na wolności, udało się wprowadzić na właściwą ścieżkę, Kunę, Żagla,
      prokuratorów z tamtych lat, prezesów PZU, prezesów Orlen, biznesmenów
      współpracujących z GRU, w końcu byłych prominentnych polityków, którzy pokotem
      mieli leżeć przed trybunałem stanu. Udało się uniewinnić Lesiaka, w procesie co
      miał przewrócić różowe salony. Udało się zrehabilitować Oleksego i w świetle
      prawa wykończyć piekarza z Legnicy, który uwierzył w ideę solidarnego państwa i
      podzielił się z bliźnim chlebem. Podsumowując okazało się, że członkami układu
      było trzech pijanych, w tym dwóch rowerzystów, sędzia od hali i piekarz z
      Legnicy, babcia od łapówek i lekarz transplantolog. Mediami trząsł oddany
      rewolucji moralnej Nowakowski i podejrzany eksprezes Bronisław, pomagały mu
      sensacje XX wieku i Mroziewicz. Do łże elit mącących polskie umysły należy
      zaliczyć: purpurata Peca, purpurata Wielgusa, purpurata Malińskiego, purpurata
      Czajkowskiego i kilkudziesięciu innych zgromadzonych na indeksie Isakowicza,
      plus Marek od Rejsu, co za paszport donosił i otrzymał 2300, wartość 10 flaszek
      Bałtyckiej. Z wielkiego biznesu przyłapanych na gorącym uczynku mamy, no
      właśnie?? Nie mamy nikogo i nic, co miało zostać odebrane złodziejom i
      podzielone każdemu według potrzeb zostało zastąpione raportem WSI i bilbordami
      Donalda.

Te złodzieje, te, co się dorobiły na ludzkiej krzywdzie nie siedzą ponieważ CBA
      łapała babcię od 4 tys dolarów łapówy, lekarza co już nikogo nie zabije i
      bilbordy co się okazały prawe i sprawiedliwe. Co się nie udało w obszarze
      aresztowań, udało się na odcinku kadrowym, co już sami poza protokołem sobie
      dopowiemy. Nastąpiła wymiana kadr w newralgicznych miejscach dla polskiej racji
      stanu, zerwano z ubecką nomenklaturą. Ministrem sprawiedliwości został zasłużony
      dla PC i PiS komunista, sędzia z czasów stanu wojennego, ministrem
      koordynatorem, komunistyczny prokurator z lat 70, ministrem skarbu szef płockiej
      WSW, młodszej siostry płockiej i nie tylko SB. Autorytetem i patronem moralnym
      rewolucji moralnej, został Adam Gierek, syn Edwarda. Marszałkiem i następnie
      premierem rządu moralnej rewolucji wybrano 4 krotnego recydywistę, byłego
      członka PZPR i kierownika PGR, Andrzeja L, wypromowanego przez SB, na co kwity
      widział brat. Koalicjantami rewolucji moralnej są oskarżeni: o fałszowanie
      więziennych przepustek posłanka Hojarska, o pedofilię i pobicie kobiety poseł
      Bestry, o gwałt poseł Łyżwiński, o współpracę z SB poseł Maksymiuk z listy
      Macierewicza itd w okolice 60% posłów kryminalistów, klubu SO i blisko 100%
      jakiegoś tam zjednoczenia narodowo chrześcijańskiego, czy jak się to tam wabi.
      Historyczna koalicja moralnej odnowy ma w swych szeregach samego doradcę i syna
      doradcy Wojciecha Jaruzelskiego, który to popierał interwencję w Czechosłowacji
      i wprowadzenie stanu wojennego. Sam syn zaś przewodniczył organizacji
      grillującej swastyki na działkach w imię miłości do ojczyzny i rodaków, chłopcy
      i dziewczęta oddały hołd hitlerowskiej ozdrowieńczej sile, która wymordowała
      kilka milionów rodaków. I teraz uwaga, najgorsza z możliwych informacja, oni się
      teraz wezmą za gospodarkę. Szefem narodowej k
      • kornett *PiS jest mierny, PiS jest bierny, PiS jest zawsze 19.03.07, 19:48
        BRACIOM Wierny!

Całość tekstu tutaj:
        ___ www.matka-kurka.net/post/?p=709 ___
      • koloratura1 Re: *PiS jest mierny, PiS jest bierny, PiS jest z 20.03.07, 12:18
        Kornett, informuję Cię, że się trzy razy posikałam (ze śmiechu), zanim dobrnęłam
        do końca.

A'propos końca: wydaje mi się, że coś urwałeś...
        Mógłbyś dokończyć, a - choćby - wysłać mi to zakończenie na priv?
        • koloratura1 Re: *PiS jest mierny, PiS jest bierny, PiS jest z 20.03.07, 14:19
          koloratura1 napisała:

> Kornett, informuję Cię, że się trzy razy posikałam (ze śmiechu), zanim dobrnęła
          > m
          > do końca.
          >
          > A'propos końca: wydaje mi się, że coś urwałeś...
          > Mógłbyś dokończyć, a - choćby - wysłać mi to zakończenie na priv?

Już jest OK.
          Byłam gapa!
    • tukot straszne. 29% polaków nie wie jak załozyć 19.03.07, 19:50
      słuchawki.

polecam zajrzeć tu:
      pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82uchawki
      niestety, nie ma tam zdjęcia słuchawek na głowie - pogmerajcie w internecie -
      myślę że łatwo znaleźć jakiś przykład praktycznego użycia.

leniwym i unikającym myslenia (czyli większości wyborców piss) podpowiadam że
      słychawki zakłada się pałąkiem do góry.

cdn.
      potem wytłumaczę szczegółowo co to jest pałąk.
      chwilowo nie mam czasu.
      • radical37 Re: straszne. 29% polaków nie wie jak załozyć 19.03.07, 20:13
        wyborcy PiS wygrali i są leniwi ? wy w PO to macie agorafobie ?
        • tukot a kto ci powiedział że wygrali? 19.03.07, 20:29
          wyborcy piss przegrali - tak jak my wszyscy.

statystycznie elektorat piss to słabiej wykształcona, mniej zaradna i
          biedniejsza część społeczeństwa - a wiec ci którzy zwykle najbardziej zbierają
          po dupie.

trudno nasranie pod siebie nazwać zwycięstwem.
          • radical37 Re: a kto ci powiedział że wygrali? 19.03.07, 22:14
            to czemu po nastu latach przemian ci dobrze sytuowani nie chodzą na wybory ?
            NIEWDZIĘCZNI !!!!!
            • tukot bo też durni. mniej, ale zawsze. 20.03.07, 12:14
              myslą że są aż tacy dobźi i wypięci z systemu że mogą sie wypiąć na wybory.
              mylą się.
    • r0b0l nawet o dziwo w nocniku TV to powiedzeli... 19.03.07, 19:51
      i pokazali komentatora z GW...
      oj, sypie się towarzysze pisiorki i żaden zjazd partii nie pomoże. Chyba że się wysypiecie jeszcze szybciej z waszym gomulką na śmietnik
      ;)))
    • signal już po zamiatane 19.03.07, 19:55
      THE END PiS
      • radical37 Re: już po zamiatane 19.03.07, 20:16
        a teraz dzieci spać i film dla dorosłych !

• popelina2005 Kaczyńscy,Kiszczak,Leper,Giertych ..znienawidzeni ! 19.03.07, 20:16
        stworzą swój okrągły stół...z powyłamywanymi nogami !
    • piotrwit55 Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rząd.. 19.03.07, 20:54
      Z kaczki to najlepsza jest czernina. Kto na tych cmokow glosowal? Ja mam to
      wszystko w d..., bo glosowalem na PO. Teraz czekam az ten burdel sie roz....li.
      • radical37 Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 22:08
        na skrzydło kolibrów i liberałów ? miałeś na mysli Po ?
    • black.ok Re: Sondaż: większość Polaków źle ocenia pracę rz 19.03.07, 22:35
      Trzy dni też większość Polaków źle oceniała pracę rządu, i miesiąc temu też, i
      pół roku też. Idę o zakład, że za dwa miesiące też większość Polaków będzie źle
      oceniała pracę rządu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka