Dodaj do ulubionych

Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi...

26.03.07, 08:17
Brak slow dla tego bandziora. Deja vu z Polski lat 80-tych...
Obserwuj wątek
    • yasukuni1 Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi.. 26.03.07, 08:38
      brawo Białoruś, drobnych chuliganów trza tępić i sądzić w trybie 24 godzinnym!
      • kpix Specjalnie dla ciebie - olej do glowy 26.03.07, 09:48
        za jedna butelke druga gratis.
      • wyszat yasukuni1 masz coś z głową nie tak ? szkoda mi cie 26.03.07, 14:12
    • jogibaboo Kogo obchodzi posłanka Gosiewska? 26.03.07, 08:43
      Łukaszenko rządzi podobnie jak Kim Dzong Il - raz puszcza oczko do Zachodu, a
      raz demokracji pałą.
    • wyszat zrobić wreszcie porządek z tym Łukaszenką 26.03.07, 08:43
      masze wojska pojechały do Iraku i do Afganistanu krzewć demokrację. A może by
      tak NATO i UE przy poparciu USA, zrobiły wreszcie porądek na Białorusi ???
      przecież tam też są normalni ludzie, którzy chcą normalnie żyć a ten Łukaszenka
      to jakiś psychol, któremu trzeba poprostu łeb ukręcić !!! myśle że jak by
      przyszło co do czego to Rusaki nie ruszyły by palcem bo z powodu Łukaszenki nie
      chciayby przecież III wojny światowej
      • the_rest bredzisz 26.03.07, 09:01
        sam się zastanów dlaczego.
        • yasukuni1 Re: Putin zapraszam Cie serdecznie do Polski 26.03.07, 09:09
          trza zrobić porządek w kraju, w którym rządzi rydzykowe bydło i zwierzyna.
        • wyszat weś się .... 26.03.07, 09:19
          najlepiej nic nie robić i patrzeć dalej naj miicja i omon pałuje ludzi na ulicy
          za to tylko że chca żyć w normalnym kraju
      • jerzy3bstefan Re: zrobić wreszcie porządek z tym Łukaszenką 26.03.07, 10:39
        Głupi jesteś,widać że pasuje tobie polski burdel i bieda na Białoruskiej ziemi???
        Rozkradą,zrobią 25%bezrobocia w imie demokracji zlikwidują duże zakłady(UKRAINIE
        pomogliśmy i już mają dosyć demokracji i pomocy "BIEDAKÓW POLAKÓW" a znowu na tym
        wyjdzie najlepiej UNIA-będzie miała tanią siłę roboczą.POLACY OBUDZCIE SIĘ
        ZOSTALIŚMY WPĘDZENI W MALINY a UNIA siedzi nam prawie w łóżkach,w butach i to
        zaciasnych???
        • wyszat Re: zrobić wreszcie porządek z tym Łukaszenką 26.03.07, 13:52
          sam jesteś głupi a przy tym pieprzysz jak popażony

że niby mi pasuje polski burdel i bieda ???? masz coś z głową ???? kto niby ma
          rozkraść ??? kto ma niby zrobić 25% bezrobocia i gdzie???

pasuje ci to co dzieje sie na Białorusi ??? szkoda mi cie

nie pasuje Ci UNI ??? to wyprowadż sie do Rosji albo do Chin, zobaczysz jak się
          żyje bez UNI
        • miastomakow Re: zrobić wreszcie porządek z tym Łukaszenką 26.03.07, 14:41
          zgadzam sie całkowicie. Białorus nie potrzebuje tej chorej demokracji, całego
          tego złodziejstwa, bezrobocia i korupcji. Prezydent Łukaszenka to ostatni w
          europie prawdziwy obrońca swojego narodu. SPójrzcie na swojego Kaczyńskeigo czy
          Kwaśniewskiego który rządził 10 lat - kretyni i złodzieje, doprowadzili do biedy
          w polsce, nie zbudowlai jednego mieszkania i jedego kilometra drogi. Po co komu
          taka "demokracj". Polacy nie mieszkjcie sie w sprawy innych państw, to nie wasz
          sprawa, po prostu się ODWALCIE!
          • wyszat to jedź na ta Bialoruś i zamieszkaj tam 26.03.07, 16:10
            jak takim fanem Łukaszenki jesteś i liż mu dalej dupe jaki on wielki i wspaniały
            jest
          • raffus Jak ci tak zle w Polsce to droga wolna - jedz do 26.03.07, 21:13
            bialoruskiego raju. Popracuj i pozyj tam z kilka miesiecy to wrocisz do Polski
            na kolana.
    • tom1003 Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi.. 26.03.07, 10:00
      Ciekawe co będą robić ludzie obecnego białoruskiego reżimu, kiedy władza się tam
      zmieni.
      Wielce prawdopodobne że - podobnie jak nasze postkomunistyczne szajki - będą
      opowiadać w kółko brednie o "zagrożeniach demokracji" "prześladowanych gejach",
      o wszechobecnym "antysemityzmie" i o "faszyzmie", który wprowadzi Milinkiewicz.
      • stawo73 Pewnie też pojawią się jacyś dwaj bliźniacy, 26.03.07, 10:20
        którzy będą twierdzić ,że to oni byli największymi opozycjonistami a
        Milinkiewicz był agentem KGB.
    • bergman1 przy dzieciach powinna siedzieć 26.03.07, 10:12
      a nie szukać guza.powinni ją zamknąć.
    • kacap_z_moskwy Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi.. 26.03.07, 11:47
      A skad te 10 tys? Moze wypili zaduzo i wszystko na dwa sie podzielilo?

I jak ze pobito Milinkewicza? Ze specjalnie sam upadl, kiedy nawet go nikt nie
      ruszal :) U nas TV sczegulowo to pokazalo. Teraz musi poprosic wiecej pienedzy
      n swe zycze. Bo tak mu czezko :) Glownie, to bardzo czekawy dla nego jest fakt,
      ze wiecej ludzi poszlo nie z nim, a z innymi opozycjonistami. To znaczy, ze
      oproc polskich rewolucjonistow, nikt prawie go nie podtrzymuje. Prosze zwroczic
      na to uwage :) Ale mozno i dalej tego w GW nie widzec. Propaganda.
      • raffus tak i sam zadal sobie 3 ciosy palka w potylice 26.03.07, 21:18
        i bil sie po nerkach
    • milena.rl o tak 26.03.07, 13:18
      poturbowana? widzicie? jakie komuchy? męczennica, heroiczny pis.

i właśnie dlatego trzeba zlikwidować świerszczyki.
    • wyszat tu sie wpisuja sami zwolennicy Łukaszenki 26.03.07, 14:13
      poczytajcie te wpisy - to są sami zwolennicy Łukaszenki o zgrozo !!!
      • miastomakow Re: tu sie wpisuja sami zwolennicy Łukaszenki 26.03.07, 14:45
        wyszat napisał:

> poczytajcie te wpisy - to są sami zwolennicy Łukaszenki o zgrozo
        PREZYDENT łUKADZENKA RZąDZIł, RZąDZI I BEDZIE RZADZIć, A MICHNIKOWE PISKI gw NIC
        NIE ZMIENIA, BAILORUS NIE DA SIE POKONAC I BEDZIE WIERNIE TRWAC PRZY PREZYDENCIE.
        • wyszat Re: tu sie wpisuja sami zwolennicy Łukaszenki 26.03.07, 16:08
          oby Łukaszenka zdechł jak najszybciej
        • prostowicz Re: tu sie wpisuja sami zwolennicy Łukaszenki 26.03.07, 19:37
          miastomakow napisal

> PREZYDENT łUKADZENKA RZąDZIł, RZąDZI I BEDZIE RZADZIć, A MICHNIKOWE PISKI gw
          NIC
          > NIE ZMIENIA, BAILORUS NIE DA SIE POKONAC I BEDZIE WIERNIE TRWAC PRZY
          PREZYDENCIE.

Żywie, Biełaruś!
          Zywie Łukaszenka!
        • raffus Lukaszenko zostanie powieszony chyba, ze ucieknie 26.03.07, 21:14
          na Kube albo Hugo Chaveza.
    • kanibala Poslanke Gosiewską? Bohaterow? Palkami? 26.03.07, 14:44
      No to koniec marzen o stacji koeljowej Bialorus - zachod
    • xsawer Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi.. 26.03.07, 15:37
      "milicjanci poturbowali posłankę PiS-u Małgorzatę Gosiewską,"

To po kiego hooya wsadza palce między drzwi a futrynę.
    • janma46 Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w Mi.. 26.03.07, 15:39
      Przecież jadąc tam na nielegalną demonstrację musiała liczyć się z
      konsekwencjami.Posłem to ona jest w polskim parlamencie a tam po co pojechała?
      Zgrywać kogoś wielkiego i świętą krowę a przestrzeganie prawa i konstytucji
      państwa w którym się przebywa to już Gosiewską nie obowiązuje.A może by tak
      ogłosić ją jako bohaterkę dwojga narodów-Polski i Białorusi.
    • snow21 GW wylewa krokodyle łzy nad łukasznką,a wspiera 26.03.07, 15:47
      • snow21 Jaruzela i wszelkie proamerykańskie reżimy,Izrael 26.03.07, 15:50
    • rojczer A czego tam szukała? 26.03.07, 17:23
      O co to całe larum? Że "poturbowali posłankę PiS-u Małgorzatę Gosiewską"? A ja się im wcale nie dziwię, bo i czego ta baba tam szukała. Gdzie drwa rąbią, tam przecież wióry lecą...
    • prostowicz Re: Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w 26.03.07, 19:32
      kpix napisał:

> Brak slow dla tego bandziora. Deja vu z Polski lat 80-tych...

Ty kpie patentowany!!
      Mieli pozwolenie na wiec w wyznaczonym miejscu, ale woleli po swojemu wdać sie
      w przepychanki z milicją w centrum miasta, by zrobić sobie reklame w
      obiektywach kamer i aparatów fotograficznych.
      • raffus prostowicz - ty bialoruski palancie 26.03.07, 21:17
        !
        • prostowicz Raffus, ty polski intrygancie! 26.03.07, 23:06
          Raffus, ty polski intrygancie! Wara od Białorusi!!!!!!!
    • prostowicz Re: Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w 26.03.07, 20:03
      Białoruska Republika Ludowa z 1918 roku obejmuje część dzisiejszej Polski -
      Białostocczyznę. Kiedy Polska odda okupowany obszar BNR prawowitym właścicielom?

bnr.belinter.net/mapabnr.gif
      www.youtube.com/watch?v=LJ1FJRqyxPU
      • jankowski1960 Re: Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w 26.03.07, 21:32
        rozpedziala i dobrze. nie wolno domagac sie od Polski zwrotu Bialostoczcyzny!!!!
      • grabarz Re: Białoruska milicja rozpędziła demonstrację w 27.03.07, 00:55
        "Okupowany obszar"? To taki dowcip? Równie dobrze ja mógłbym
        krzyczeć "Oddajcie Grodno!" Ale nikt przy zdrowych zmysłach
        takich haseł poważnie nie rzuca.
        • borrka Wiertnicza calling. 27.03.07, 01:02
          Spox.
          To tyko chlopcy z Wiertniczej przed Pascha nadgodziny nabijaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka